glömde berätta det här, haha


2009-07-31 @ 14:27:08

Jag har ju en lånemobil nu medan min är inne på lagning, fick den i tisdags och fattade verkligen inte hur man kan byta ord om man skriver sms med t9 på. Så jag har suttit och stavat alla ord i alla sms (har knappt skirvit några för jag bara blir sur på mobilen). Och så igår när elli kom hit kastade jag mobilen till henne och fem sekunder senare hade hon kommit på hur man byter ordet. HAHAHAHA. Jag kan nog vara den minst tekniska människan som finns alltså, det är ju nästan pinsamt.. :P Jag tyckte liksom att jag provat alla knappar som det skulle kunna tänkas vara men icke!
"plus liza, det är alltid där det står plus som man ändrar ord".
Jo tjena, tack för infon, ofta jag har koll på sånt.

Nej jag säger då det, det är tur jag har elinor som håller ordning på mig :)
  <3

love is in the air


2009-07-31 @ 14:18:02


 fan vad jag gillar den här karln alltså, han är brabrabra!!! <3

äntligen färdig jobbat!


2009-07-31 @ 14:16:29

Ja det är faktiskt väldigt skönt att vara klar med jobbandet, nu ska jag bara vara ledig & lat fram tills skolan börjar igen ;D
Åt nyss lite blåbärspaj, mumms, ska strax hoppa in i ducshen och försöka skrubba bort allt smuts. Ni skulle se mina händer och naglar, fullt med smuts och massor med skärsår, riktiga arbetshänder :P
Jag har bestämt mig för att färga skallen idag, gurra får hjälpa mig med det, haha återstå att se hur det går. Ska åka till stan om typ en timme, hämta upp gurki och sen ska vi ut till maxi och storhandla. Åh längtar tills ikväll, vi ska käka tacos, var skitlänge sen sista! Och så ser jag framemot morgondagen, eller snarare kvällen, då det blir partaj hemma hos sandrabanana, som elli så fint kallar henne, hihi. Sen efter vi gett henne vår present ska jag skriva vad det var, speciellt det vi gjorde igår, för det är grymt bra! (Y) :P Haha, nej nu ska jag väl pallra mig in i duschen, tudelu amigos!

hemma hos elinor :)


2009-07-30 @ 19:04:28

Nu har vi varit till fagersta och ordnat allt som skulle ordnas!
Och rimmat har vi också gjort, blev jättebra faktiskt.
Elli håller på att leka frisör, snart min tur skulle jag tro :P Får se om det blir en film senare eller om jag går hem och lägger mig, känner mig lite sliten faktiskt. Imorgon ska jag äntligen få träffa min gustav, saknar honom rejält mycket. Vi ska laga tacos och mysa till en massa filmer, mjaou! <3

rubrik-torka


2009-07-30 @ 15:14:12

Gaaah vad trött jag är! Kom nyss hem från mormor, vi åt pannkakor med blåbär, hallon & gräddglass, MUMMS säger jag bara :) Ska leka med elinor idag men hon är som vanligt segast.se, snark på henne ;) Vi ska till fagersta för jag har en massa att göra där; hämta mina linser, lämna in mammas glasögon, in på apoteket, hämta mina träningsskor på arena (hoppas det är öppet senare i eftermiddag?!) & sen tillbaka till synsam och hämta mammas glasögon igen. Och jag & elli ska köpa kort plus del nummer två av sandras present, hihi, kommer bli skitkul att ge henne den ;D Nej nu ska jag sätta på lite lugn och avslappnande musik sen lägga mig på sängen och vänta på att elli ska bli klar med sitt frisörlekande ;) Hihi, just det! Elli ska klippa mig idag också, om hon har lust det vill säga :P Fast ska bara toppa det och klippa in luggen. Funderar på om jag ska färga det också? Får se vad som hinns med, vi måste ju hinna med att rimma också... Haha! Tudelu på er


trött men sömnlös


2009-07-29 @ 21:44:47

Jag är förbannat trött om kvällarna, men jag kan inte somna?! Väldigt irriterande..
Har fått upp bilderpå fb från balen, studenten, överraskningsfesten & kryssningen, mycket på en gång kan man säga! Och lite sent kanske, var ju nån månad sen balen & studenten var. Attans. Nu kom papi nyss in och meddelade mig om att vi inte får använda duschen förrän imorgon kväll!! Han har gjort något, vet ej vad, som måste hållas borta från fukt. Snark! Får väl duscha hos mormor efter jobbet imorgon när vi är där och käkar. Hihi, kollade nysspå Kenny Starfighter filmen, jag skrattade mycket, den var rolig :P Fast man måste nog vara på rätt humör eller ha rätt sorts humor, tvivlar på att mamma skulle tycktden va rolig t ex! Hur som helst, blir en film till sen ska jag försöka somna, nattinatti!

det börjar ta sig


2009-07-29 @ 14:23:48

Jag är så hungrig! Vilken tur att jag har världens sötaste lilla mormor som förser mig & bror med föda när mami&papi jobbar (nej, vi är inte gamla nog att klara av att laga mat själva!). Har själv också jobbat idag, mådde lite kasst imorse svettades som satan, men nu känner jag mig ganska pigg faktiskt (Y) Resten av dagen ska jag bara slappa, det är ju hyfsat väder, så på med shorts och sen lägga mig ute på balkongen med en bok. Hur bra låter inte det liksom?! Imorgon ska jag leka med elinor, vi ska vara lite busiga och ordna till sandras födelsedagspresent ;) Hon har för den delen även 18års fest på lördag, vilket jag ser framemot, kommer säkert bli superkul :D Nästa vecka jobbar jag troligen inte, för då kommer pappas anställda tillbaka från semstern, så jag får fördriva tiden på annat vis. Bör kanske börja packa ner det som ska med till linköping, gå igenom lådor och skit. Jag har hur mycket som helst att göra egentligen, snark! Men ett stort måste är en sväng till stan, jag måste, verkligen måste, ha nya jeans leggins, ett par vanliga skor och lite tröjor. Som det ser ut nu så ska sofia få äran att göra mig sällskap på en inhandlingsrunda nästa onsdag. Nehej ni, om jag skulle ta och klä på mig, väntar bara på att bror ska sluta jobba så vi kan gå över till mormor, tjingeling!

typiskt.


2009-07-28 @ 22:10:42

Det rinner snor, gör ont i halsen & huvudet. Känns som jag har feber. Typiskt säger jag bara. Jag orkar/har inte tid att bli sjuk nu. Och kan slå vad om att jag fått svininfluensan, känns som jag har såpass mycket "tur" :P Snark!!!
Var i alla fall iväg till stan, min mobil är nu iväg skickad, skulle ta runt tio dagar innan ajg kunde få tillbaka den. Ha fått en samsung som lånemobil, ingen idé ni skickar sms till mig för jag fattar inte hur man skriver, morrr!
Anna&Sandra var mitt sällskap, vi var även in o kollade i lite affärer och senut till maxi för mami hade skickat med mig en lista. Nu har jag bara legat i sängen och proppar alvedon, får se hur jag mår imorgon, behöver jobba så jag får lite mer moneymoney. Hur som helst, ska kolla nån mer film, eller kanske försöka sova. See ya!

svettigt värre


2009-07-28 @ 15:24:13

Jag tog ju på mig långärmat. Dum idé, det var ju jättevarmt & skönt ute. Så jag svettade i princip ihjäl :P Men skönt var det i alla fall :) Pratade nyss med gurra, det är så fult att jag måste ha på högtalaren för att höra vad folk säger, jag blir tokig på alla jävla mobiler. Min nokia jag hade innan dummade sig också en hel del, jag fattar inte varför man ska ha såna här nya mobiler med värsta grejerna, dom funkar ju ändå aldrig som dom ska!!! Nästa gång jag skaffar ny mobil ska jag ha nån enkel, ingen eller dålig kamera, bara så man kan ringa & skicka sms, morrr! Fast måste ju erkänna att jag älskar kameran på min mobil, slipper jag liksom köpa en riktig kamera. Nog om det! Nu ska jag leta rätt på någit ätbart, sen följer anna & sandra med mig in till stan och lämnar in mobilfan. Tudelu

bättre idag


2009-07-28 @ 13:25:05

Min lite dystra sinnesstämning från igår är som bortblåst. Dock verkar den ha blåst bort till gurra som är en liten surkärring idag ;) Men glad är jag för det, har jobbat och sitter nu hemma och ska strax pallra mig ut på en promenix, det är så skönt att gå! Man får motion, frisk luft och blir så pigg efteråt. Och med musik i öronen går det fort att gå också :P Funderar på att springa över till mormor en sväng i eftermiddag, nu när jag inte ska till stan. Känner att jag inte orkar stan idag, det är så jävla jobbigt att pallra sig upp en timme tidigare bara för att köra hem. Men jag skulle behöva lämna in min cptelefon, vill gärna få den fixad innan jag flyttar så jag har nån möjlighet att prata med andra människor än jakob :P Fick besked från csn nu, jag kommer få money, och redan direkt när jag börjar (om jag förstod det rätt det vill säga). Vilket betyder att jag sparat undan typ 7000kr som jag i princip kan använda nu. Ok, nog kommer det antagligen gå åt mer pengar i början när man ska köpa alla såna där smågrejer & basgrejer man måste ha. Nej jag ska vara sparsam, jag ska köpa en ny soffa såsmåningom, har hittat en perfekt en, för 14000, vilket jag tycker är dyrt?! Fast jag är inte direkt i något behov av en soffa nu, vi har ju redan en hyfsat fin en :) Är på bra humör, men fortfarande lika svamlig, hihi!
Nu ska jag leka med mini, han studdsar omkring i mitt rum förtillfället :P Adios!

blixt från klar himmel!


2009-07-27 @ 22:02:32

Jag vandrade omking här hemma, kan inte sova, har läst alla böcker, internet är inge kul..
Så kom det, jag ska se Moulin Rouge!! Det är en film jag sett otroligt många gånger, en film där jag kan dom flesta replikerna & alla sångerna. I just love it! Sommaren jag upptäckte filmen var den sommaren jag & becca spenderade nästa alla dagar tillsammans, och alla kvällar åkte vi till Paris & Moulin Rouge.

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

tomma ord


2009-07-27 @ 21:10:11

Det är så det känns. Tomma ord. Från alla håll och kanter. Ibland får jag ont i magen, och det känns jobbigt. Men oftast så tar jag det med en klackspark, jag tar mig inte tid att ta åt mig eller ens reflektera över det. Elli fick höra på kryssningen hur jag känt, men det är nog också enda gången jag påriktigt funderat över det.
Känner att jag har så mycket mer , och så många, som är viktigare just nu. Efter att ha låtit mångt och mycket komma i andra hand under en lång tid har jag nu på senaste försökt att ta igen det, visa att ingen kommer i andra hand egentligen. Det är nog många gånger omständigheterna som skapar något som egentligen inte skulle kunnat uppstå annars. Eller kanske inte. Jag vet faktiskt inte. Det är mycket på gång just nu, och jag känner att det inte finns tid över till annat.
Nu svamlar jag bara en massa, vet inte riktigt vad jag vill få fram. Jag är nog lite besviken faktiskt.

saknar min gustav jättemycket! <3 :)

fixar&donar


2009-07-27 @ 15:24:20

Jobbar idag, hade väldiga problem att ta mig upp imorse, skulle börja jobba innan nio hade jag tänkt. Nej då, kom inte iväg förrän efter tio :P Tur jag har flexibla arbetstider i alla fall!
Nu sitter jag här och försöker få ordning på saker och ting, har fixat mitt bankID så nu är det bara att söka bidrag hos CSN, ska även ringa till Graflunds och höra hur lång tid det komemr ta för dom att ansulta vårt hur till deras bredbandsnät. Blir ganska problematiskt om vi blir utan internet i flera månader, morrr..  Hungrig är jag också, ska ta och gå ut & gå en sväng om ett tag, så vet inte om jag ska äta innan eller efter. Och ikväll ska jag samla in pengarna från brudarna som är med på sandras 18års present. Så ja ni, jag har en del att sysselsätta mig med. Blir jobb resten av veckan, imorgon åker jag till gurra på eftermiddagen, saknar honom!

Hejdå!


jävla väder


2009-07-26 @ 12:07:22

Jag hade en sån skön och avslppnande kväll igår, kollade på MTV's 16 and pregnant, bölade som en liten unge till det sista avsnittet! Sen blev det två filmer, den sista var I love you, man. Den va hu kul som helst, verkligen jättebra!
Idag ska jag bara ta det lugnt, ska stax ut och ta en promenad. Imorgon börjar jag jobba igen, och är det sånt här väder så gör jag det mer än gärna. Fan, det har varit en kass sommar om man kollar på vädret! Är ju snart lika blek som jag var i vintras, har ju inte fått sol på flera veckor känns det som, morrrr!
Nej nu ska jag t mig i kragen och sätta på mig träningskläderna och svettas lite, tudelu

hemma nu


2009-07-25 @ 19:19:36

Jag måste bara inleda med att klaga, alla mina prylar går sönder!!! Moblen har fått nå cpryck, och jag hör inte vad folk säger när dom ringer, bara om jag har på högtalaren. Och sladden till datorn är glapp, så jag måste konstant vara där och trixa med den för att datorn inte ska lägga av. Morrr!

Kryssningen var rolig :) Förutom att det fanns så många äckliga gubbar med, skulle man gå omkring där själv skulle dom väl attackera en! Vi började med att springa till tax freen och ladda upp inför kvällen. Sen fixade vi oss och lyssnade på musik i vår hytt. Runt tio drog vi upp och resten av kvällen spenderade vi springandes mellan dom olika dansgolven, somnade betydligt senare nu än förra gången, runt två kom vi tillbaka & la oss :) Och då hade jag varit nykter i typ 2 timmar, så jag mår prima idag :) Haha, jag & elli gick omkring och jag hade tankarna nån annanstanns, kaboom så låg jag på golvet, och elli som kommit runt hörnet såg bara mitt huvud sticka fram, vi skrattade typ ihjäl oss!
Kvällen slutade med att ajg fick världens smocka i skallen av en galen finne, så jag ha världens bula, ajajaj..

Idag är det lördag, men känns som söndag. Jag ska fixa nåt att äta, och eftersom jag nyss hittade kemi B boken som jag letat efter så ska jag faktiskt läsa lite i den. Färska upp minnet.. Fick hem ett övningshäfte, haha, känns som jag är i behov av att kolla igenom en del grejer innan skolan börjar. Va ju faktiskt typ 8-9 månader sen jag läste kemi sist! :P

Tudelu på er

borde gå & lägga mig


2009-07-24 @ 01:25:08

Jag tog äntligen tag i inklistrandet av alla mina framkallade foton! Dom tog ungefär en timme att försöka sortera, välja bilder, klippa&klistra. Men nu är det fint i mitt vackra fotoalbum :) Har lovat mig själv att börja framkalla bilder typ varannan månad, speciellt om det har hänt mycket roligt och spännande. Då slipper jag ha miljoners med bilder att gå igenom, och då ser jag samtidigt också till att få bilder framkallade. Det är hundra gånger roligare att kunna kolla på dom "i verkligheten", än på en dataskärm. Och som Gustav sa, det är lätt hänt att det blir nå fel på datorn eller den externa, och då sitter man där utan bilder. Nu framkallar jag ju visserligen inte alla, men dom som känns viktigast (och dom jag inte är ful på :P)! Ska spara albumen och visa mina barn att dom tamejfan hade en ganska söt morsa innan hon blev tjock och saker började hänga och fladdra på grund av graviditet och ålder, haha! Nej men påriktigt, jag tycker det är jättespännande att bläddra igenom alla gamla bilder mamma&pappa har. Och sen om 20 år när vi brudar har en tjejmiddag kommer det vara skitkul att kolla igenom alla bilder tillsammans skulle jag tro :) Nu borde jag faktiskt försöka sova, ska upp nio imorgon. Och jag vill faktiskt vara pigg hela kvällen/natten! Men jag är inge trött, inge trött alls?! Blir en film att försöka varva ner till. Godnatt på er alla!


det är svettigt?


2009-07-23 @ 17:09:42

Det är så kvavt ute, kan det inte börja regna och åska snart?!
Nu har jag fyllt i enkäten, haha, dom kommer troligen tycka att jag är dum i skallen, svarade typ seriöst på två fågor. Men det var ju roliga fågor, och såna kräver ju roliga svar (åtminsone jag & elli tyckte det var roliga svar!).
Nej nu vill jag bara att det ska bli imogon så det är dags för kryssning :D Känns som dte var flera åtr sen jag va ut, så det ska bli toppen! Ska klistra lite mer med mina kort och fotoalbum, ska välja ut typ 5 bilder som inte ska klistras in, som jag ska köpa ramar till istället. Nehej, och snart kommer middagsgästerna, jag är hungrig som en väldigt hungirig varg, katt, hund, anka osv. Snark på mig alltså. Nu blir det packning, adios!


prosit


2009-07-23 @ 12:43:58

Jag är nog en kronisk nysare. Typiskt!
Kom hem från jobbet för en halvtimme sen, skulle egntligen inte jobba den här veckan, men papi behövde lite extra hjälp. Nästa vecka däremot ska jag jobba och tjäna ihop en slant så jag kan köpa lite nya kläder och skor.
Nu ska jag städa mitt rum sen kanske klä på mig? Elli kommer senare, vi ska kanske åka till stan för jag behöver nya skor. Men jag behöver också in till Fagersta och hämta mina nya linser, så vi får se vart vi far.
Ikväll kommer släkten som är bosatt i amerikat hit och ska käka, så mor min tvingar mig att baka tårta. Får se om elli ger mig en hjälpande hand med den :P Ska packa tills imorgon också, åker ju på kryssning med pellan, anna & sandra :D Taggad som fan, slår vad om att det kommer bli grymt! Och jag ska hålla mig vaken hela kvällen den här gången, förra kyssningen gav jag upp redan vid elva, fyskäms liza!
Nej nu måste jag ta tag i saker och ting, tjingis

AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH


2009-07-22 @ 21:07:09

Det kryper överallt, hela min kropp, fan va äckligt!!!
Kom precis hem från en promenad runt felingen med becca, det var väldigt trevligt men jag fick nästan spader på alla förbannade mygg och alla jävla bromsar, elelr heter det bronsar?! Skit samma, dom bet och dom bet och sen bet dom lite till. Mina ben är helt öda och svullna, och jag hittade nyss en i min sportbh!!!! Äckliga jävla djur, ska fan utrota dom, grrrr!

allt är gult! eller..?


2009-07-22 @ 15:54:01

Haha, minne som en guldfisk. Jag sa ju att mitt rum i lägenheten va gul, men den va typ väääääldigt ljusrosa, nästan vit. Och Jakob trodde hallen & vardagsrummet var gult. Icke, det är vitt och beiget.Toan som vi trodde var vit var däremot gul! Haha.

Fick hem en massa papper från skolan, det mesta handlade om nollningen, en massa roliga formulär man ska fylla i. Ska göra det tillsammans med elli imorgon så jag får det så flummigt som möjligt! :P Jag ha suttit och läst igenom allt, man fick en handbok från sektionen också, jag skrattade typ ihjäl mig, hihi. Längtar som fan, tror det komemr bli skitkul :D

Nej nu ska jag kolla runt lite, sen fortsätta med min bok. Ikväll blir det en promenad med becca efter hon kommer hem från jobbet :) Och gattis till Sandra som fyller och fixade körkortet idag, härligt jobbat pullan! :D


det ser bra ut i alla fall?


2009-07-21 @ 22:40:40

Jag hade ett recept att följa. Jag följde det inte. Hade i lite vad som helst. Nu är den inne i ugnen och jag ljuger inte när jag säger att det ser fantastiskt gott ut. Sen hur det smakar är ju en annan historia. Ska vara klart om ca tio minuter, precis lagom till gurra kommer hem.
Jag ljuger och överdriver inte när jag ganska ofta skriver hur dålig jag är på att laga mat. Men jag tror, om det här smakar gott, att det mest har berott på brist av  intresse? Jag tycker det är skittråkigt och det tar en massa tid och jag har absolut inte den fantasin i köket som t ex gustav har. Men från och med nu ska jag faktiskt försöka lära mig laga mat. Jag ska inte behöva vara beroende av någon, och det inkluderar min matlagning. Jag kan! Nu borde jag sluta skriva och kolla så det inte bränns, tjingeling!

miss roller coaster


2009-07-21 @ 21:09:02

Haha, ibland blir till och med jag trött på mig själv! :P

anyway, kom precis innanför dörren hos gustav. Han jobbar fortfarande, kommer hem om typ 2 timmar. Jag ska förföra honom. Ni läste rätt. Med min matlagningskonst! Ännu en gång, ni läste rätt. Haha, jag ska göra något så fancy som broccoligratäng med bacon, låter väl gott?! Jag har visserligen aldrig gjort det förut, men det lär ordna sig. Frank ligger och biter mig i foten, han blir alltid så glad över att se mig!
Förresten så är jag irriterad på 2 saker.
Irritationsmoment nummer 1; Ni som varit med hos gustav vet hur det ser ut på gatorna här i kring, det är bilar parkerade ÖVERALLT. Men nu har det blivit parkeringsförbud på en av gatorna, vilket resulterar i att dom som bor här och har två bilar, eller en bil och ingen parkeringsplats, ställer sig på gästparkeringen. Där ska gäster stå, där ska JAG stå! Nu hamnade jag nästan borta vid ica, morrrr!!
Irritationsmoment nummer 2; Disk. Gurra lovade mig att städa undan i köket så jag bara kunde laga mat direkt när jag kom hit. Men icke, det är typ miljoners med skit som jag måste få undan innan jag kan laga mat. Och jag som hade tänkt lägga mig & läsa jenna jamesons bok. Den är väldigt intressant faktiskt, och jag måste säga att jag tycker hon är förbannat snygg på nästan alla bilder i boken, har aldrig sett henne förut vad jag minns, och trodde hon skulle se, hum typ porrig och sliskig ut. Det kanske hon gör på en del bilder också, men, ni fattar vad jag menar. 

Nehej, jag ska väl diska och ta ut soporna så jag kan få möjlighet att misslyckas med ännu en måltid, adios! 

nu har jag nästan flyttat!


2009-07-21 @ 14:21:03

Igår var en tung dag, bokstavligt talat. Det tog på kafterna att få upp soffa, soffbord, och allt annat jag hade med mig. Vi åkte även och köpte en ny säng, en 160 blev det, otroligt mjuk&skön. Det är nästan så att jag vill flytta ner direkt så jag får sova i den :P Ett skrivbord, vardagsrumsmatta, lampa till hall & vardagsrum, blommor, gardiner till mitt rum & vardagsrummet & en massa småsaker. Jag tackar och bockar mina underbara föräldrar som köpte allt åt mig :) Visserligen var sängen studentpresenten min & resten räknas nog som födelsedagspresenter, men hur som helst, jag är jätteglad att jag fått allt jag fått, för lägenheten ser verkligen grym ut! Vi höll på precis hela dagen, kom dit runt 12, åkte till Ikea, hem igen och packa upp, städa och sätta ihop det som köpts, tillbaka till Ikea och lite andra affärer. Det sista vi satte ihop var mitt skrivbord, och det var klart runt halv elva igår kväll :P Nu är det bara köket som ska ha möbler & gardiner, men det är Jakobs "rum" att fixa, allt annat är klart. När jag åker ner igen den 7 augusti tar jag med resten av mina kläder och lite mer smågrejer som jag vill ha här hemma så länge som möjligt :) Ska försöka få över lite bilder så jag kan visa hur det ser ut. Jag måste säga att jag kommer trivas som fisken i vattnet i den där lägenheten, skitfint och läget är ju kanonbra! :D

 Min nya supersköna säng! :D Och utanför mitt rum har vi balkongen

  Har kört på allt i vitt, men det blir ännu snyggare när jag fåt dit lite böcker och blommor med färg i!

 Typ halva vardagsrummet, i andra halvan har vi två fåtöljer med ett litet bord, är väl tänkt att vi såsmåninom ska skaffa oss en bokhylla, men är inte prio 1 om jag säger så..! :P

 Mitt fynd vardagsrumsbordet ;D
  Köket, dock ganska tomt ännu! Blir bättre när jakob åker ner i nästa vecka och vi får in möbler :)

obehagligt


2009-07-20 @ 07:30:55

Jag har inte varit sjuk på länge, säkert snart 3 månader sen sist och heter man liza bergkvist så är det kors i taket som gäller. Men igår kände jag att jag började få ont i halsen, men liksom snarare i hela halsen än uppe vid halsmandlarna. Nu när jag vaknade kände jag att det "sitter nåt" längre ner i halsen, som är svullet och ivägen när jag sväljer. Van som jag är vid halsfluss osv har jag dock aldrig förut känt halsont så här. Enormt obehagligt, för det gör inte direkt ont, utan det bara tar i precis varenda gång jag sväljer!? Usch... Mycket möjligt att det kan bero på allergin, för den här sommaren har jag känt av den jävligt mycket, och det kan ju sätta sig i halsen. Eller så beror det på paintballen, sprang omkring i blöta skor i 3 timmar, och man blev svettig & tog av sg kläder, ajabaja, då blir man sjuk!
Aja, hur som helst, nu ska jag klä på mig och sen börjar vi väl åka ner mot Linköping snart, adios!

packar


2009-07-19 @ 15:43:19

Började dagen med att städa igenom golfen, så nu är den som ny igen :D Sen ringde mormor och sa att hon hade lite gejer som hon skulle skicka med mig ner till linköping. Det var inte lite grejer, det var massa grejer! Jag kom hem igen med bilen proppfull, haha, hon är så söt :) Nu håller jag på att packa ner allt, ska börja med lite kläder, typ sånt jag vet att jag inte kommer vara i behov av den närmaste tiden. Vi åker ner imorgon förresten! Ska bli kul, för jag minns inte ens hur det såg ut :P Just nu har jag tagit paus från packandet och väntar på att Jakob ska komma förbi med kontraktet på lägenheten så vi kan ta med det ner imorgon och hämta ut nycklarna. Det blir även att köpa säng & skrivbord imorgon. Så där, nu är kontraktet fixat! Nej nu ska jag försöka gå igenom mina kläder. Fan, man går jämt omkring och tycker att man inte har något att ta på sig, men nu när jag ska göra det här känns det som jag har en jävla massa kläder! :P

pain(t)ball


2009-07-18 @ 23:00:26

Haha, rubriken fick jag till bra :P
Vilken dag! Fick två väldigt snygga klänningar inhandlade, en till nästa veckas roligheter som jag skrev tidigare, och en till Sandras kommande 18 års fest :) Längtar tills jag ska få ha på mig dom! :D
Efter jag & pellan gått klart på stan så drog vi oss ut mot tillberga och paintballstället. Hittade det och ett tag senare var det dags att köra igång! Vi började nere i berget, typ 1-2 decimeter vatten nästan överallt, lerigt, halt & mörkt. Det var läskigt, och så var  i alla fall jag rädd för att jag skulle trilla och göra mig illa! Rim! 
Det var ok där nere, efter en timme kanske fick vi gå upp och köra i skogen, det var då det roliga började, fan va kul det var alltså :D Men ont gjorde det också! Fick först en på rumpan, sved till lite men det gick fort över. Ok tänkte jag, det där var ju inte så hemskt, men sen överföll Becca mig och jag fick tre kulor i magen. Kan lova att jag låg på marken och skrek, det gjorde ont som in i bomben! Fina märken har jag nu också, hihi. Nej men det var riktigt roligt, måste verkligen göras om! Kanske dra med ännu fler då så det blir lite mer action (nere i berget hittade vi knappt varandra, 2000kvm & 8 rädda tjejer, need I say more? hihi). Men uppe i skogen var det ritkigt roligt, vi kröp omkring bland buskar och träd, lekte soldater & rambo :P Mina armar är som gelé, den där pistolgrejen är inte lätt, kommer ha träningsvärk imorgon! Nej nu ska jag kolla en film sen sova, imorgon ska jag städa ur golfen ritkigt ordentligt& sen försöka komma igång med att gå igenom lådor osv här i mitt rum så jag får rensa bort det som ska slängas och packa ner det som ska med till Linköping! Vi kommer förresten åka ner dit i början av nästa vecka, och blir det på tisdag kommer mitt hjärtegull elinor följa med :)
Nattinatti på er!

rise and shine!


2009-07-18 @ 11:53:10

Gustav har en ovana att hålla mig vaken, vi somnade runt fem imorse!! Han ligger fortfarande & snarkar men ska nog väcka honom snart, han ska iväg till hultsfred på någon endagsfestival. Jag väntar sen på att elli kommer 6 hämtar upp mig, vi ska ner på stan och leta kläder till nästa veckas roligheter :) och vid halv sex ikväll blir det paintball med brudarna, och vi avslutar det hela med att käka på någon resturang :) Nehej ni, nu ska jag försöka få liv i gurra, han ska åka om typ en halvtimme! :P

mina föräldrar


2009-07-17 @ 10:50:11

Jag tvivlar starkt på att det finns någon där ute som har lika bra föräldrar som mig! Jo jag vet att det är många som anser detsamma om sina föräldrar, men från min synvinkel så finns det inget motstånd.
Anledningen till att jag sitter och tänker över det här, tja, jag bara kom och fundera över hur mina föräldrar jämt och ständigt ställer upp för mig, och bror min såklart. Det blir nog lätt så att man tar dom förgivet mellan varven, man blir van vid att dom är så där bra jämt, och då glömmer man bort hur mycket man egentligen uppskatta dom. Kanske ä det för jag snart ska flytta och bo utan dom som jag tänker på det här? Och kanske måste man flytta hemifrån för att påriktigt inse hur mycket ens föäldrar gör för en och betyder? Hur som helst så är jag glad över att ha fått just mina föräldrar, förutom att dom är ganska lustiga båda två så finns det nog inga personer jag litar på lika mycket! :)

nu har jag handlat!


2009-07-16 @ 21:50:25

Spenderade nästan 2 timmar inne på Ikea! Så nu har jag fått det mesta handlat, allt smått som behövs i köket när man laga mat och grejer till badrummet. Har lite fler grejer kvar, men dom ska jag önska mig i födelsedagspresent, jag menar, hur kul är det att köpa en brödrost eller gratängformer?! Det enda jag inte hittade va en osthyvel :P Hade en lista jag handlade från, men kusinvitamin hjälpte mig vara impulsiv, så jag lämnade Ikea med ett jättefint vardagsrumsbord i glas (Y) Kändes som vi kommer vilja ha en ny och snygg möbel bland allt det bagagnade vi skramlat ihop ;) Packade nyss upp allt från påsarna, så nu är nästan hela mitt golv fyllt med skålar, mattor, handdukar och en massa mer!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film eller två, godnatt!




försöker få tiden att gå


2009-07-16 @ 15:30:33

Det blev ingen städning idag, jag orkar inte! :P Ha mest bara suttit med arslet parkerat framför datorn, målat naglarna & kollat igenom alla bilderna jag fick hem idag. Ska köpa nå fina ramar så jag kan få upp några av bilderna! Ska hem till anna när jag orkar klä på mig, klev nyss ut från duschen. Hon ska göra oss sällskap till ikea! Håller på att fixa hem lite bra filmer, ikväll ska jag bara krypa ner i sängen med ett glas cola & glo på film tills jag slocknar (vilket lär bli ganska tidigt, fick inte mycket sömn inatt, sofia mummlade & hade sig all night long!). Imorgon ska jag åka upp till Riddarhyttan med bror, för där befinner sig mami&papi för tillfället, ska käka och på kvällen sticker jag hem till gurra :) På lördag är det dags för paintballen, men innan den ska jag & pellan gå på stan och leta rätt på nå snyggt vi kan ha på oss nästa vecka. Förresten är jag sugen på att gå ut på krogen, någon som vill göra mig sällskap?


städa kanske?


2009-07-16 @ 11:06:55

Det är stökigt i mitt rum, funderar på om jag ska städa? Har en hel dag här hemma, ensam, innan jag ska till Ikea med Pellan :) Mamma&pappa är ute med husvagnen och var bror befinner sig, tja, det vet jag inte riktigt.
Harry Potter igår, den var väl helt ok, dock hade dom lagt till något helt nytt, och som inte gjorde någonting för filmen, irriterande! Står fast vid att filmerna inte når upp till böckernas nivå.
Idag kom korten jag framkallat, så ska hålla på och klippa och klistra lite med dom. Sen ska jag skriva en lista över det jag ska köpa på Ikea. Men först ska jag nog snabbstäda rummet!

nu är det sommar igen!


2009-07-15 @ 14:17:34

Kom precis hem från en skogspromenad med gurra! Fint väder, varmt och somrigt igen! Ska strax laga lite mat till mig, slår till med makaroner & köttbullar ;) Sofia kommer in till stan nån gång i eftermiddag, blir som sagt harryPotter (Y) ska hinna med och äta innan hoppas jag också, men hon är så seg på att tala om när hon kommer!! Hihi, nej nu ska jag käka, är vrålhungrig, byebye

vem sa att det var svårt att få lägenhet? ;)


2009-07-14 @ 18:38:00

Nu är det klart, vi har fixat oss en väldans rymlig trea, som ligger så nära skolan som det går att få det, tar endast ca 1-2 min att gå/cykla till skolan :D Underbart tycker jag, som i tre år fått åka tåg & buss för att ta mig till fagersta & brinell! Först när vi kom dit och träffade mannen som sklle visa oss lägenheter fick vi höra att dom tre vi skulle fått se redan blivit uthyrda. Lite panik där, men det fanns fyra lediga lägenheter kvar som stod tomma så det bara va för oss att flytta in så fort som möjligt, varav 2 inte var på markplanet, vilket var bra för vi ville komma upp en våning. Första vi tittade på var skabbig, äcklig och luktade mögel. Lite oroande. Men den andra var en vinnare, och blev också den vi valde :) Grymt stort vardagsrum, vi har funderat hela vägen hem vad vi ska fylla ut rummet med, soffa & tv kommer inte vara tillräckligt. Fräscht kök med nytt kylskåp & frys, vi får även en diskmaskin ditställd inom kort :) Två toaletter vilket var viktigt, annars kommer det bli slagsmål varenda morgon :P Alla rum hade hyffsade tapeter, förutom Jakobs rum, så han ska tapetsera om. Mitt rum hade typ ljusgula så jag tror det får vara så som det är! Det känns jättebra och jag längtar verkligen tills vi kan flytta ner dit, ska som sagt köra dit grejer redan till helgen tror jag, men det blir bara alla stora grejer så som vardagsrumssoffan, soffbord, köksbordplus stolar, kanske mitt skrivbord också. Resten av mina saker kommer jag nog ta ner första veckan i augusti. Säng ska köpas ny, så det kanske vi gör i veckan och ställer ner samtidigt som allt annat stort, annars spar vi det till min "riktiga" flytt! På torsdag ska jag & elli till Ikea och jag ska handla en massa småsaker som skärbräda, skålar, grytlappar, lite matlådor, köks&toahanddukar osv, ska bli skitkul! Hihihi :D
Nej nu ska jag packa lite grejer, ska hem till gustav :) Och imorgon är det Harry Potter med Sofia som gäller! 
Byebye!  

dummer


2009-07-14 @ 09:40:02

Sitter och väntar på att Jakke ska komma och hämta upp mig, men han är segast.com. Ok, han skulle inte komma förrän om 20 min egentligen men jag är klar och har tråkigt!
I am pretty excited, ska bli kul att se hur lägenheterna ser ut, och förhoppningsvis är dom riktigt fina, med stora toaletter! :P Men stora är lägenheterna i alla fall, 80-95 kvm, så vi bör ju få plats! Nehej nu ska jag rolla av mina byxor som är täckta med katthår, uuusccchh!

katterna?


2009-07-14 @ 00:09:46

Nu är det visst så att jag slarvat bort två av mina kattor!?
Doris sitter på min säng och skriker halsen av sig, men dom andra tv¨å, mini & tjockisen?
Balkongdörren har varit uppe hela dagen, så jag antar att dom är ute. Men jag har försökt lockat fram dom med både fisk & kattgodis. Och Tjockisen brukar ALLTID komma springande när han hör "fiiiiisk assegon, kom så får du fiiiiiiisk assegon".. Visserligen har både han & mini varit ute hela natten förut, men aldrig samtidigt. Och det skulle kännas bättre om jag fick in dom. Humpf. Ställde ut lite mat på balkongen i alla fall, ska snart ut och se om dom fastnat på mitt bete :P

Förresten, to be with you med mr big är så otrooooooligt bra, lyssna på den! Kom ihåg den från när jag var ynge, och nu går den på repeat på spotify.

Nehej, om jag ska fortsätta jaga dom dä jävla katterna?!

<3


2009-07-13 @ 19:10:58


idag har jag lärt mig;


2009-07-13 @ 18:24:28

- att man inte ska ställa sköljmedelsflskan på tvättmaskinen om den ska centrifugera
- att det krävs 1,5 toarullar (jag skojar inte, 1,5 rulle gick det åt!) för att torka upp en full flaska sköljmedel
- att det inte är smart att försöka torka upp sköljmedel med toapapper
- att man inte ska hälla direkt från soyaflaskan i soppan (risk för att det kommer JÄTTEMYCKET)
- att om det blåser ute så bör man sätta fast tvätten på något vis, på så sätt slipper man springa omkring och leta trosor i trädgården
- att det kan vara smart att dela upp tvätten i fler högar, inte bara i högarna "vit" & "resten"...
- att jag bör anmäla mig till någon matlagning/tvätt/ta hand om hemmet-kurs

Är det någon som vet hur man får upp sköljmedel från golvet? Just nu är det "synliga" borta men en glidig och livsfarlig hinna finns fortfarande kvar? Eller vafan, om den torkar tillslut så syns det förhoppningsvis inte...

Suck

matlagning


2009-07-13 @ 16:25:38

Det gäller att vara logisk när det kommer till matlagning. Kanske en bra idé att inte sätta igång med att steka köttfärsen på full värme, för att sen ställa sig och skala potatisen, så köttfärsen bränner fast. Sen kan det vara smart att förbereda allt som ska användas i, låt säga en soppa, innan man börjar laga den, så man slipper hålla kollpå två saker samtidigt.. Hum.. Det är tur jag ska bo med någon, annars skulle det sluta med att jag svalt ihjäl (eller blev tjock & fattig p g a för mycket snabbmat!). Nu ska jag kolla in min soppa, och sen göra det enda som är roligt när det kommer till matlagningen; krydda! Eller ja, att äta är väl det roligaste..

en jävla massa bilder!


2009-07-13 @ 15:07:56

Nu har jag fått över alla mina bilder till hårddisken, 6638 st var det, jag tycker det var jättemycket, fattar inte att jag knäppt så många bilder?! Hur som helst, sen gick jag in och letade efter nån sida där jag kunde ladda upp bilder och sen få dom framkalalde och hemskickade, en sida hade erdjubande så jag fick 120 st bilder framkallade för bara 45 kr, billigt tycker jag! Så nu är det bara och vänta, tre daga skulle det ta att få hem dom. Jag har ju presenten jag fick av tjejerna som jag ska fylla på med lite bilder, sen har jag ett jättefint album som är helt svart och oanvänt, så ska börja sätta in bilder i den också. Det är ju roligare att ha bilder framkallade, än att sitta vid datorn och kolla på dom. Hur som helst, nu ska jag hänga tvätt sen iväg till ica och handla det som behövs till maten (fick sms av gustav där han skrev hur jag skulle göra & vad som behövdes till köttfärssoppan, hihi!) Hejdå!

ny vecka!


2009-07-13 @ 13:05:30

Det är nu exakt en månad kvar till skolan börjar, spännandespännande :D
Imorgon klockan 14.00 ska jag & jakob vara i Linköping för att kolla in några lägenheter, mami&papi är redan där nere med husvagnen och ska följa med oss och vara smakråd :) Gårdagen spenderade jag här hemma framför tvn med gustav & fredrik, vi åkte hem till västerås runt sex på kvällen. Jag & Gurra kollade på dom två första Die Hard-filmerna, och lagade världens kryddigaste & godaste mat :) Idag ska jag tvätta kläder och plocka lite här hemma, till min mor & fars glädje! Ska även försöka mig på den där köttfärssoppan gurra lagade för någon dag sen, den var så jävla god alltså. Jag ska också försöka få över alla bilder och filmer till den externa(?) hårddisken(?), haha. Och sen ska jag välja ut en massa kort från i lördags, och andra fina bilder som jag ska skicka in och få framkallade, så jag kan fylla min lägenhet med en massa fina bilder :)  Och även kommer du ihåg när..?-boken! Men först ska jag kolla upp när Ladies Night kommer till Norrköping, för vi planerar att brudarna ska komma och hälsa på mig då, och så ska vi passa på att kolla in Ladies Night, som i alla fall jag & elli velat göra ett tag :) Så ni märker att jag har mer än nog att fylla min dag med, tudelu på er

suprise?!


2009-07-12 @ 11:49:53

Var ska jag börja? Gårdagen var helt otroligt bra alltså! Haha, chockad var jag, minst sagt.
Jag trodde vi skulle ha en liten mysig trevlig tjejmiddag, men åh så fel jag hade :P Jag & Elli fixade oss hemma hos henne, sen helt plötsligt var Michaela i ett stort behov av en locktång, och ville att jag skulle gå hem och hämta en. Krånglig och envis som jag är vägrade jag först, men sen tjatade Elli & vi gick (fick skjutsa av ellis papi, för det är ju sååå långt mellan oss, hihi!) hem till mig. Väl hemma bad pappa mig gå över till pokerlokalen för att hämta plastmuggar(?). Jag var skitförbannad för jag var stressad eftersom vi skulle vara hemma hos Michaela klockan åtta. När jag kom in i pokerlokalen fick jag mig en redig chock, hjärnan slutade fungera ett tag. Först ser jag alla tjejer och tänker "hum, vi kanske ska ha tjejmiddagen här?" Sen ser jag gustav, runken och en massa andra. SUPRISE säger dom (sa dom att dom sagt efteråt, jag hörde inte det för min hjärna stängde som sagt av sig ett tag!) Men åh så glad jag blev när jag väl fattade, jag började skaka i hela kroppen och började nästan gråta litegrann när jag kramade om alla brudarna som fixat det åt mig :) <3 Fick ett jättefint fotoalbum som dom klistrat in en massa fina och mindre fina bilder på mig & alla tjejerna! Tack så jättemycket, jag hoppas verkligen att alla förstår hur mycket jag uppskattade kvällen, det betyder jättemycket för mig att ni ordnade det här för min skull, och nu är det ju bevisat, mina vänner är dom bästa tänkbara!!!! <3 Älskar er tjejer! Nu kommer lite bilder, för en bild säger mer än tusen ord ha jag hört? :)
              
  KÄÄÄRLEK!!
           

   

förresten!


2009-07-11 @ 16:13:39

Pappa pratade med fastighetsbyrån och det ska tydligen inte vara något problem att få tag i en trea :)
Så nu är våra antagningsbesked inskickade till dom, och på tisdag drar jag, jakke & pappa ner till Linköping för att kolla in lägenheterna. Om det går som vi vill så kommer vi kunna flytta inom någon vecka! Fast det vet jag inte om jag vill, bara vi skriver på kontraktet och får nycklarna är det ju lugnt, vill inte flytta förrän i början av augusti, ha ju en massa roligheter kva här hemma innan det är dags! Nu kommer snart Elli förbi och hämtar mig, iii, jag är taggad inför kvällen! :D  

är det så här det kommer vara?


2009-07-11 @ 14:14:16

Nu regnar och åskar det, IGEN. Jag blir lite knäpp på det här, hur fan kan det regna så mycket, hela tiden? Borde det inte ta slut snart?! Hur som helst, kom nyss hem från gustav :) Igår städade vi hans lägenhet, sen var vi till maxi & handlade mat. Vi lagade köttfärssoppa, det godaste vi (läs gustav) lagat på ett tag! Mumma! Jag var trött och somnade självklart först, så gurra fick roa sig med tvspel.
Idag är det ladies night som gäller :) Vi ska hem till michaela, äta gott, dricka gott,  prata &leka charader kke?! Håller på att bränna en skiva tills kvällen, mycket bra blir den :) Ska hem till elli runt fyra, vi ska bara relaxa och sen fixa oss. Men nu är jag lite hungrig, ska leta rätt på något att äta sen blir det duschen, hejdå!

sista dagen på jobbet


2009-07-10 @ 12:43:01

Idag har det varit riktigt stressigt faktiskt! Det skulle hinnas med en hel del, plus att jag var tvungen att åka in till stan för att hämta material (papi har jouren & kan inte åka själv, tur han har en dotter med körkort!). Kom dit, fick med mig en stor klump ut i bilen. Meningen var att jag med hjälp av ett spännband (heter det så?) skulle få fast den så den inte skulle glida runt i bilen och slå hål i väggarna. Självklart visste jag inte hur man hanterade spännbandet, kände mig ganska b, men valde istället att knyta fast det, funkade precis lika bra :P Nu har jag precis duschat, men ska snart köra ner till bruket med det som blivit klart idag. Har även hunnit bli förvirrad när det gäller lägenheterna i linköpinbg, och nu kliver papi in och ska ta över då jag & jakob helt allvarligt inte förstår om vi får någon lägenhet eller inte :P Dom talar i gåtor människorna på fastighetsbyrån! Vi ska i alla fall ner till linköping nästa vecka och kolla in några lägenheter, så hoppas det ordnar upp sig :) Ska hem till gustav när allt här hemma är klart, ska bli riktigt skönt att bara ligga och pussa på min gurra hela dagen! <3

jag kom in :)


2009-07-09 @ 16:00:44

Nu finns det ute på studera.nu om man kommit in eller inte. Jag kom in! Ingen direkt överraskning, så jag hoppar liksom inte omkring av glädje här hemma, hihi. Men skönt att veta är det i alla fall :)
Klämmer till med ett litet WIIHOOO så där bara för att :) Sen håller jag tummarna för dom som inte var lika säkra på hurvida dom skulle komma in eller inte!

Adios amigos!

tur jag kan simma


2009-07-09 @ 15:23:50

På Spotify går 4 låtar om & om igen. Ute regnar det. Det är lugnt och skönt hemma, alla anda i familjen är fortfarande och jobbar. Kanske en film, kanske en bok. Vem vet? Inte jag i alla fall, jag är för slö för att ta ett beslut. Visst är det skönt att vara ledig?! Man kan liksom bara vara, inget man måste göra. Eller ja, jag jobbar ju visserligen, men det känns ändå som jag är ledig. Knäppt! Förresten, jag fick en kaffebryggare i studentpresent, kanske dags att börja dricka kaffe? Växa upp? Haha, jag är snart 19 år. Shit. Livet är snart över, fast samtidigt har det inte ens börjat.
Åh en sån skön känsla som infinner sig, lugn och harmonisk känner jag mig. En annan känsla som jag haft ända sen studenten är en känsla av frihet. Nu när jag kommit bort från det, smält allt och ser tillbaka inser jag hur vi människor är enormt bra på anpassa oss. Jag har gjort det i alla fall. Men nu är det sommar, jag gör vad jag vill och jag anpassar mig inte längre. Jag är faktiskt tveksam över att dom från skolan ens känner mig. Inte så som elli & co, jag hade nog två lizor, en jag alltid varit & som jag använde hemma, en annan som jag var i skolan. Men en bergodalbana har jag alltid varit och kommer jag alltid förbli. Haha, Eli, minns du mornarna på bussen när vi gick i 7an & 8an? Jag var allt som oftast på hemsk humör, riktigt jävla sur kunde jag vara. Utan anledning. Hormoner? I såna fall bubblar dom upp titt som tätt än idag. Nej, kanske ska ta en tupplur så här mitt på dagen? Måste typ börja göra mig iordning om en timme, ska iväg till västerås på bio med elli, anna & förhoppningsvis även michaela :) Tudelu!


lägenhet sökes!


2009-07-08 @ 19:25:18

Haha,snacka om att spåra ur totalt! :P Jakob kom, vi skrev kanske en sex, sju intresseanmälningar. Det var först efter Jakob åkt hem som jag went crazy. Jag har med all säkerhet skrivit minst 20 intresseanmälningar till 1or, 2or, 3or & 4or :P Bara dom låg i Linköping, så BOOM slog jag till, en del av dom låg typ alldeles i utkanten av staden, inte alls nära universitetet, haha. Jag har t o m redan hunnit fått svar från en som skrev att tyvärr, en annan kille hade fått lägenheten för en vecka sen. Nu är jag helt uppspelt, jag kan knappt vänta på att få flytta, iiii, va roligt det ska bli :D

Nu ska jag varva ner till antingen Ice Age 1 eller 2, imorgon blir det bio med elli & anna, vi ska se trean :)



är det solen som tittar fram?


2009-07-08 @ 14:48:11

Det är varmt ute, känns nästan som om det skulle kunna börja åska? Men otroligt skönt att det inte pissar ner en massa äckligt regn i alla fall! Blev lite längre jobb idag, vi är tvugna att hinna med en order till på fredag. Jag är faktiskt väldigt glad över att ha jobb, vet inte vad jag skulle göra hela dagarna annars?! Sen ha jag insett (och hunnit få panik) att jag inte får studiebidrag förrän sista september!!! Och skolan börjar i mitten av augusti, vilket betyder 1,5 månad utan money?! Så jag tackar min far för jobbet så jag få ihop en bra slant så jag klarar mig. Snart kommer Jakke hit, vi ska leta lägenhet. Ännu en sak jag får panik över nu, kunde inte somna igår för jag låg och såg framför mig hur jag tältar utanför skolan bara för jag inte får någon lägenhet.. Kollar man på studentbostäder så har ingen av oss en chans att få lägenhet, vi har alldeles för få ködagar (jag trodde det skulle räcka med runt 300 poäng, men icke!). Och dom flesta lägenheterna är tillgängliga från 1 september, vilket ju är lite för sent.  Så vi ska väl kolla runt på internet idag, och ringa lite bostadsförmedlingar, snark va vuxet det där lät! Nej ni, på tal om roligare saker så längtar jag som fan till lördagen, kommer bli hur kul som helst :) Vilket nog kan bero på att jag har dom roligaste/bästa/härligaste vännerna man kan ha :)



Sen en snygg bild på virsbos snyggaste brudar ;D ;

 HAAHA :D  <3

dags att sova


2009-07-07 @ 22:39:34

Har varit trött hela dagen, men en trevlig dag har det varit :) Jag & Michaela for in till stan och gled runt lite där, käkade donken och hämtade upp elli efter hon slutat jobbet. Väl hemma satt vi och kollade igenom en massa bilder från yngre dar, haha, gamla minnen alltså! Nu har jag precis kollat klart på en grymt bra film, Boy A hette den. Jag grät som ett litet barn i slutet, lilla eric/jack, så sööööt! Handlar om en kille som när han var yngre gjorde något enormt dumt, och när han kommer ut från fängelset och ska börja om med ny identitet skiter det sig tillslut. Se den hörrni! Känns som det är dags att sova nu, men är inte såpass trött?! Har gäspat mig igenom hela dagen och nu när jag har chansen att sova kan jag inte. Typiskt, eller hur? Och så saknar jag gurra lite! Har vant mig att se honom var och varannan dag, så nu när det gått, låt se, 4 dagar sen vi sist sågs så känns det som det gått alldeles för länge. Men på fredag ska vi laga god mat och shoppa träningscykel till honom, hihi! Nej nu ska jag borsta tänderna sen leta rätt på Doris som får hålla mig sällskap ett tag :)

den kommer smygande


2009-07-07 @ 14:23:39

Idag är jag riktigt trött. Har inte sovit bra alls inatt! Vet inte varför, det va varmt, jag drömde konstigt och katten mjaouade mig i örat. Upp och jobbade imorse, väldigt segt att ta sig upp kan jag lova! Ätit pannkakor hos mormor och nu sitter jag här och läser en massa bloggar. Snart kommer Michaela hit, jag ska väl fixa mig sen ska vi hitta på något :)
Idag på jobbet så sa papi att jag skulle jobba den här veckan, och sen vecka 31. Jag fick panik när jag kollade igenom kalendern på mobilen, det ä ju snart augusti ju!!! Jag har glidit igenom den här sommaren utan minsta lilla tanke på att den ska ta slut. Visst har jag pratat om flytt och skola, men inte så snart?! Ångesten kommer, sakta men säkert. Och det värsta är att jag har typ all tid fram till lovets slut planerad?! Det är visserligen en massa kul grejer, men i alla fall. Att ha planerat tiden som är kvar betyder ju att det inte är så långt kvar?! Snark! Nehej ska försöka förtrnga det här just nu. Idag är en sån dag när tankeverksamheten är alldeles för hög, I need to relax! Nu ska jag försöka se lite snygg ut, tudelu!

att prata är min grej


2009-07-06 @ 20:12:48

Dom som känner mig vet hur sant det är. Jag älskar att prata, det är så befriande, haha! Kom precis in från en långpromenad med Michaela :) Vi har traskat runt i byn och snackat ikapp en hel del! Och fått lite motion på köpet. Pratat har jag gjort med paintball-gubben, nästa lördag, den 18e, klockan 17.30 blir det KRIG! Hihi, ska bli skitkul! Egentligen skulle vi göra det nu på lördag, men den enda tiden som fanns var halv tio på kvällen, lite sent tyckte vissa. Men istället blir det tjejmiddag hemma hos Michaela med alla goa brudar, vilket jag ser fram emot som in i bomben :D Alltså,motion gör en hur energisk och glad som helst, jag är uppe i varv, kan också bero på en tevlig stund med Michaela. Imorgon ska jag jobba på förmiddagen, sen ska jag & fru sinkkonen in till Västerås och käka donken tror jag, något ska vi hitta på i alla fall. Sitter och lyssnar på MJ, det är tydligen det man ska göra nu för tiden? Så jag följer strömmen! Nu ska jag skicka bilder till fru jansson från balen, hon är så krävande den kvinnan! Hihi, tudelu på er!


måndag


2009-07-06 @ 16:46:21

Började halv åtta imorse med lite jobb. Efter det blev det mat hemma hos mormor, och sen bar det av till Fagersta för en fika med fröken westberg, vilket var mycket trevligt! Känns som jag inte sett henne på år & dar! Och nu är jag hemma igen, sitter och kollar runt efter bostad i Linköping. Jag kan inte bestämma mig om jag ska bo med Jakob eller om jag ska köra på en egen lägenhet. Mamma kom med förslaget att jag skulle göra en lista med vad om är positivt med att bo ensam, och en likadan lista när det kommer till att dela lägenhet.
Så jag gör en här, börjar med det posivia med att bo själv:
kan stöka ner hur mycket jag vill utan att någon gnäller, gå omkring naken, gå på toa med toalettdörren öppen, laga den mat jag vill ha, härja och vara stökig hur mycket jag vill, inge bråk om vem som ska duscha först osv, slippa ta någon hänsyn till någon alls(ok grannar, men inte riktigt samma sak)!
Okej, lista nummer två;
slippa vara ensam, lär känna mer folk, slipper betala allting själv (det blir billigare), har någon att umgås med om kvällarna om man inte har något att göra, har någon som kan hjälpa till att städa & tvätta & laga mat, sällskap till skolan(slipper jag gå vilse i början!).
Det där va allt jag kom på för tillfället. Gjorde mig inte mycket klokare direkt! Snark, jag tänker dra lott om det hela, för jag kommer inte kunna bestämma mig. Och egentligen är det ju ingen big deal, bara det att jag är rädd för att jag kommer vilja döda jakob efter bara några månader :P Fast det är ju inte heller säkert.. Haha, suck, jag låter det bli som det blir. ¨
När jag tittar igenom listorna inser jag att praktiskt & famför allt ekonomiskt så är det smartare att dela lägenhet. Men som jag sa till Jakob, det jag tycker är det skönaste med att flytta hemifrån är att slippa gnäll om att man ska städa och såna grejer, helt enkelt slippa ta hänsyn till någon och bara göra som man själv vill. Även om det (förhoppningsvis) blir mindre gnäll och tjat om jag bor med jakob än nu här hemma så blir det ändå inte som att bo ensam. Och nu verkar det som dom gnäller en massa på mig här hemma, så är det inte riktigt, men ibland få man väl höra "plocka i diskmaskinen" och "städa ditt rum. NU!" Haha
Hur som helst, jag måste nog fundera över det här!

gör en pigg


2009-07-05 @ 18:37:51

Kom nyss hem från en härlig promenad med elinor :) Patat av mig och även fått fler roligheter inplanerade! Vi ska på bio nu i veckan, valet står mellan Ice Age 3och The Proposal. Och vi ska även hinna med en shopingtrip till huvudstaden några dagar innan Pellans semester tar slut, alltså i slutet av juli blir det :) Mycket trevligt! Nu ska jag återgå till min film, ikväll är det Pirates if the Caribbean - At the world's end som gäller. Imorgon är det dags att böja jobba igen, så ska försöka somna tidigt så jag är pigg. Tudelu på er!

det var bra


2009-07-05 @ 12:13:13

nu fick jag med mig det trevligaste tänkbara sällskapet på en promenad i eftermiddag/kväll :)

upp & ner


2009-07-05 @ 12:00:50

Bloggen har jag inte mycket tid till längre! Helgen har passerat i racerfart, i fredags kom ju som sagt jag & G hem, vi somnde runt tre på eftermiddagen och sov till efter sex, slitna! Sen spenderade vi kvällen hemma hos sören&paula med mami&papi. Lördagen såg likadan ut, åkte in till PM med sällskapet från kvällen innan, fast jag mamma & paula handlade kläder istället för att titta på bilar :P Sen blev det god mat, och på kvällen när vi kom hem drog jag till anna och kollade på tre riktiga tjejfilmer, väldigt trevligt :) Som ni ser så flyter allting bara på. Idag ska jag städa mina rum, ut och gå, komma ihåg att lämna kryssningspengarna och möjligtvis åka hem till gustav. Men eftersom jag börjar jobba runt 8 imorgon känns inte västerås särskilt lockande, så vi får se! Vad mer kan jag skriva?!
Jag njuter av sommaren, ledigheten och människorna omkring mig, adios!  


home sweet home


2009-07-03 @ 13:15:04

Är hemma igen efter fyra dagars tältning med gustav. Det gick faktiskt överförväntan, MEN jag är ingen tälttjej, ge mig ett hotellrum eller åtminstone en husvagn. Dock har vi haft det mysigt, gosigt och riktigt roligt, min gustav är en bra karl! Det har spottats i skor, blottats inför hela campingen, giganternas kamp på minigolfbanorna och en massa annat roligt :)
Och under tiden jag varit iväg har det smidits planer, och juli kan komma att bli en riktig toppenmånad! Nästa helg vankas det paint ball with my ladies, det är kryssning om ett par veckor, som jag ser fram emot utav bara fan, kommer bli grymt! Grönan ska vi till också :D Fast första ska jag jobba ännu en vecka, men jag klagar absolut inte, det är underbart att få in lite mer cash på kontot, plus att jag mer än gärna hjälper far min nu när han har massor att göra på jobbet :) Ser ni, jag kan vara snäll! Allt är helt enkelt väldigt bra. Om jag skulle klaga på något så är det att jag saknar pellanplutt! Har inte sett henne efter hon kom hem från semestern! Men vi ska leka nästa helg, och i veckan har jag massor med kul planerat; leka med fröken westberg, träffa michaela och leta bostad med jakob! Haha ja ni, träna ska jag också försöka hinna med, känner mig så förbannat äcklig och onyttig nu, men det är ju ändå sommar och semester, så vad gör man?!
Och så har jag bestämt mig för en sak, men det är min hemlis förtillfället, men det känns bra att ha tagit ett beslut i alla fall. Insett en del har jag också gjort, vilket har fått mig att bara bli, ja, glad helt enkelt.
Livet leker at the moment, gustav är bra, elli är bra och jag är lycklig!
Nehej ni, nu ska jag joina min man ute på balkongen, i eftermiddag när papi slutat jobba ska vi ut på sjön och åka ring och andra skojiga grejer, tudelu!

RSS 2.0