i toppen!


2008-08-31 @ 16:37:44

Kom nyss hem från västerås, spenderade lördagen med min bästaste gustav :) Vi (jag) städade och vi (jag) försökte tycka om champagne men det gick inge vidare. Jag har insett att det är dags för någon slags förändring, det är varken bra för mig eller för oss att jag beter mig som jag gör emellanåt. Gustav är det bästa jag har och har inte gjort sig förtjänt av mina utspel, speciellt den där förbannande svartsjukan. MEN, första steget till förbättring är väl att erlänna för sig själv. Så där kom mitt erkännande. På gott eller ont så måste man våga ibland, ingen vet egentligen om man gör rätt eller fel i det men just nu är det bara att ta chansen/risken, beroende på hur man vill se det. Fast mitt nya jag väljer att se det som en chans.

Inatt drömde jag att Elli, pluttan, baben av alla babes, höll på att dö, jag vaknade av att jag snyftade som bara den, det var ingen rolig dröm :(

Nya tiden mina vänner, innebär nya böcker. Sofia har fått in mig på chiclit vågen som hotar dränka oss alla. Idag köpte jag Marian Keys - är det någon där?, Tess Stimson - Hon, han och älskarinnan & Danielle Steel - Huset på Hope Street(!). Verkligen andra böcker än den serien jag & Gurra samläser som handlar om Caesar. Har faktiskt alltid haft något emot dessa enligt mig fjompiga böcker. Men sen några positivt läsupplevelser tackvare skrattanfallen till Mina hemligheter så blev jag tvungen att fundera kring min inställning till alla dessa tjejiga rosa böcker.

Abisko då. Ja ni det var ju en upplevelse kan jag lova! Hade varit totalt värdelöst utan mina roomisar för veckan. Mycket spännande saker som kom upp till ytan, förhoppningsvis kommer detta kunna leda till en händelserik utveckling av det hela. Men synd bara att vissa trögskaft verkligen inte fattar någonting. Skrattretande är det minsta man kan säga. En irritation som växt sig såpass stark att bubblan snart kommer explodera, precis, explodera, inte spricka. KAABOOOM! Fast i och för sig så har det inte hänt nåt dessa 2 år som passerat, vad säger att detta år kommer blir det då allthänder.

Till något mycket roligare. Fan. Jag kom inte på något roligare. Dock vet jag att september kommer bli en väääldigt busy månad. Mihi!

Puss på min gustav som orkar med mig & som är bäst på näranära, puss på elinor som nästan dog inatt, puss på mina hoomies sofi, carro & jakob som förgyllde Norrland, puss på mimmi också för hon är så söt, puss på mami & pai bara för att dom är precis som dom är :)

om 2,5h kan ni kalla mig artonåring ;)


2008-08-20 @ 21:35:24

Jaa, imorn är det äntligen dags att passera 18års gränsen, tänk att imorn får jag t o m köpa snus om jag nu skulle vilja göra det, cooooooooolt va ;) Tss! Fast egentligen ser jag mer fram emot lördagen, det är då vi verkligen ska hylla mig för att jag gått och blivit så gammal, hihi! Morgondagen handlar mer om att städa & fixa det sista inför Abisko, för på fredag blir det Västerås direkt efter skolan, och på kvällen krogen med ett par very lovely ladies! Och dagen därefter blir det först lite "finmiddag" med släkt + elinor & gustav och på kvällen blir det partaj, oja! Men, det jag ser fram emot allra mest är att få ett sånt där fint litet kort, inte allt för lång tid tills det är upp till bevis och förhoppningsvis, håller tummarna hårt, så kommer det vara klart efter första försöket. Dock tillåter jag mig själv att tvivla, jag & mina nerver ni vet, kära kamrater..

På tal om kamrater, klasskamrater, så var det skolstart idag! Sista första dagen på gymnasiet, känn på den ni! Oväntat lätt kändes det, var som om det bara varit helg. Så det är jag både glad och tacksam för! Var lite osäker på om jag skulle bryta ihop efter första dagen, så illa var det för några veckor sen, MEN än en gång har jag fel. Schemat ser än så länge bra ut, sovmorgon 3 dagar i veckan, VIKTIGT! Vissa av oss nvnördar var ju till skolan en dag tidigare och kollade nya schemat. Oj, jag tycker det var lite pinsamt att säga det där, tur att jag inte menar mig själv utan Sofia & Caroline, typ, hahah! Jag var deffinitivt inte med :)

Abiskoresan börjar jag se ljusare på nu när det enda jag saknar är ett par skor, men det skulle jag & far min antagligen ordna imorgon efter skolan. & att bo i en stuga med Sofia, Carro och Jakob i 5 dagar kan nog komma att bli ganska roande, speciellt när vi tjatar och trakasserar den stackars grabben i gänget med vår nyfikenhet ;)

En insikt! Nästa gång jag fyller är det 19 jag fyller, och därefter 20. Då är jag inte ens tonåring längre, iiii!
Men jag är lugn, jag har redan haft min ålderskris, den fick Gustav smaka på! :)

TJINGELING!

fundersam


2008-08-15 @ 16:20:19

Jo jag sitter här och funderar på lite allt möjligt. Inte mycket nytt som hänt, förutom att jag gått och blivit världens gråtmaja! Usch fy & blä, jag måste ta mig i kragen nu!

Har spenderat mycket tid med pellan nu, och det känns bra bra bra! <3

Jag gjorde halkan idag, det var ganska segt men faktiskt lite kul också. Idag ska jag sitta hemma och göra nada, lovely! Och imorn far jag till gustav (igen) och stannar tills måndag. Sen är det dags för skolan igen typ!

Buhu, Abisko ger mig panik. Jag vill inte åka ens! Regn, kallt & mygg, inte nåt jag gillar direkt. Sen all jävla packning, fan, det enda jag har är underställ & en fleece tröja. Och eftersom jag känner mig själv alldeles för bra kommer det sluta att jag i sista minuten drar med papi & handlar alölt jag behöver, vilket kommer resultera i att jag bara får med mig hälften av allt jag borde få med mig! IIIIIIIIIIII...

Sen finns det vissa puckon jag stör mig enormt mycket på, och som jag skulle undvika om det bara gick. SUCK!!!

Tralalalaaa!


2008-08-08 @ 14:36:02

det ligger en död fluga på mitt golv.

planering


2008-08-07 @ 21:15:42

Jahapp, nu är teori+uppkörning bokad. Känns bra faktiskt, roligare att övningsköra när jag har ett mål liksom! Var ute 2h med papi på förmiddagen och därefter en körlektion. Sen lite teori medans jag väntade på att Sofia skulle hämta upp mig. På vårt schema stod; gymma, käka på Vallonen, tidsfördriv & tillsist Norberg+Carro. Men det vart inget gymma för vår del, vi är helt enkelt för slöa! Istället smällde vi i oss bakelser på Elsas som Carro skänkte oss :P Men det var i alla fall hur kul som helst att träffa Caroline igen, var ju flera månader sen, den fjonkan har ju varit ute i vida världen på tågluff! 

Nu sitter jag här, och undrar vad jag ska göra för att fördriva tiden. Är trött som bara den, men kan ju inte gå & lägga mig redan nu. Resten av veckan är i alla fall planerad, eller det är förresten hela nästa vecka också.
Imorgon ska jag jobba, sen på kvällen kommer Gustav, på lördag ska jag till Sandra på tjejmiddag och därefter hem till Gustav, söndag spenderas med g, och på måndag hämtar Elli mig & vi far till stora huvudstaden. På tisdag åker vi hem igen, då har jag körlektion på eftermiddagen, onsdag är det stan & tandläkaren som gäller sen så kommer PAttis och sover hos mig. På torsdag eftermiddag ska jag till Elli, hon ska klippa & färga mitt hår. Sen sover jag hos gustav & på fredag är det halkan. Lördag skulle vi troligen ha tjejfest i Västerås, Becca har en lägenhet till låns. Så där har ni mina planer för den kommande veckan. Sen efter det börjar ju skolan igen, så det här är i princip resten av mitt sommarlov. Det känns lite trist, nog för att det är roliga saker jag ska göra, men ändå!   

Men sen är det ju en massa kul som händer efter skolan börjat, jag blir 18, och det blir fest & krogenpremiär. Och Abisko med klassen en vecka. Sen snackade jag, Carro & Sofia om att dra till Stockholm någon helg efter Abisko, skulle vara riktigt jävla roligt faktiskt :) Sen är det ju kryssningssnack lite överallt: både med fagerstapuckona & mina kära gamla virsbovänner! Får se vad som blir av, förhoppningsvis alltihopp! :D Nehej nu ska jag kolla på tv, SLISK

Mamma Mia!!


2008-08-06 @ 18:21:09

Fan va jag nöter alla Mamma Mia-låtar. Nu kan jag alla utantill, och jag lovar att framföra dom för den första jag träffar på, moahaha! Så bäst ni håller er undan, alla som varit med dom där inte helt nyktra kvällarna med sing star vet att jag inte är någon sing star överhuvudtaget.. MEN! Det är kul i alla fall :)

Jobbade hos min kära far idag, hela 6h blev det vilket är ett skönt tillskott i min tunna, tomma plånbok! Nej nu ljög jag, så värst tom är den faktiskt inte. Men det blir ännu mer jobbande på fredag så jag kommer ha en saftig summa att spendera i huvudstaden på måndag. Jag måste faktiskt erkänna att shoppa är en av dom mest tillfredsställande saker man kan göra (kanske inte det mest tillfredställande, men lätt i topp 3). Så fort jag får pengar går jag & längtar efter att få göra mig av med dom. Att jag klarade att spara ihop till Greklands resan är svårt att fatta ( ok, i och för sig så satte papi in pengarna på ett konto som jag inte kunde röra, men i alla fall). Och nu när jag läser vad jag precis skrev börjar jag undra om det är särskilt vettigt av mig att vara sån, en sån där slösa, ingen spara. Hum..
Kanske är så som pappa sa för ett tag sen; antingen skaffar du dig ett riktigt bra betalande jobb, eller en rik karl, annars kommer du aldrig klara dig. Jag satsar på både och ;)

Jag är effektiv, full av energi & har svårt att sitta stilla. Var länge sen sist. Nu kommer ett till erkännande;
jag har bara sån här energi när jag ska plugga, då går jag igång som en av dom där kaninerna som gör reklam för nåt batteri. Då orkar jag både plugga, städa & träna. Jag blir nästan hyperaktiv emellanåt. Tackvare skolan. Attans. Nu börjar jag nästan se fram emot att börja igen. Men bara nästan. För det är en skön känsla att vara igång, ha saker att göra & faktiskt, att vara stressad & pressad. Det blir tråkigt och enformigt utan stress. För den delen så lärde jag mig på psykologin att stress är bra, så det så! Äsch, knäppgök, nu vill jag nästan börja skolan igen. Skapligt annorlunda attityd i det här inlägget än i det innan, ännu ett exempel på det faktum att jag är en velmaja. Men anledningen är att jag är på bra humör & för att jag har bestämt mig för att ha en annan attityd till skolan i år. Mindre press på mig själv, ett vg hit eller dit har väl ingen dött av. HAHAHA, fan va nördigt och skrytit det där lät men it's the truth. Nu lät det skrytit igen, men det får ni fan ta. Plus att jag ska ha roligt, och som sagt så ska jag & Sofia vara ärliga så det blir obehagligt (antagligen). HAHA igen. Nehej nu ska jag pallra min vita lilla rumpa bort från datorn, jag ska ut & springa! Så tjingeling på er

butterflies


2008-08-05 @ 12:27:46

everywhere, all the time. i love it!

Grekland var underbart typ, om man ska låta fjömpig. Men bra var det & kul hade vi :) Och vi höll sams i princip hela vecka, kors i taket! Puss på Gustav <3

Blaha, usch fy & blä. Vi börjar skolan om 2 veckor, eller imorn är det 2 veckor kvar. Och det känns förjävligt.
Vet inte varför jag sitter här & kladdar, har egentligen ingen lust alls att göra det men ändå sitter jag här & pillar.


tack&hej

RSS 2.0