onsdag.


2012-06-27 @ 19:08:32

Länge sen jag hängde här, eller på datorn överhuvudtaget eftersom min laddar till den legat i Virsbo i typ två veckor :P Men idag kom den, vilket var tur för jag hade några räkningar som behövdes betalas.. 
 
Har väl inte hänt så där jättemycket. Midsommarhelgen var sjukt himla bra! Roligaste midsommaren jag haft, underbart :) Så jag har väl inget annat väl än att flytta med Michael till Karlstad (dunk dunk), hähä. Jag jobbar på annars, går finemang. Redan avklarat snart tre veckor. Bara sex stycken kvar :P Vi har planerat inför NY trippen, GUDARs SKYMNING VAD JAG LÄNGTAR!!!! Enda bekymrena vi har är att vi inte riktigt kan bestämma oss för var vi ska spendera sommarens helger. Eller jo, alla är planerade förutom den kommande helgen. Får se om jag åker till Mickepicke eller om han kommer hit. LCHF knatar på, har gått bra förutom grovt fusk på midsommar då jag hävde i mig alkohol hela dagen och natten lång. Hähä. Har inte riktigt haft orken att springa, känns i kroppen att något saknas. Så blir låååånga promenader istället (8-10 km). Men imorgon ska jag ge löprundan ett nytt försök! Får se hur det käänns. Maja är sur på mig, tycker jag är hemma för lite och när jag väl är det orkar jag inte riktigt leka med henne så mycket som madamski vill. Men är bara som sagt sex veckor tlll! Efter jag jobbat klart sticker jag till mor&far i en veckan och tänker vara så sjukt jäävla ledig! Dagen innan vi far till Amerikat slutar Michael jobba och joinar mig i Virsbo sen faaaar vi. HEJDÅ!

torsdag.


2012-06-14 @ 17:31:04

Kom nyss hem från jobbet, har bara hunnit lägga köttet till middagen i marinad. Ikväll blir det fläskfilé, bea och massa stekt lök och paprika, mmmummms! På jobbet lunkar jag på, har lärt mig tre pass av dom fem jag ska jobba i sommar. Imorgon jobbar jag mitt första pass utan handledare, ska bli spännande att se om det kommer gå lika bra som det gjort när jag haft någon med mig hela tiden. Får hoppas det. Direkt efter jobbet åker jag hem och hämtar katten sen sticker jag till VIRSBOOO, yää, träffa MichaelfrrFRFfrFFRrffrrrrr! Och mor&far, såklart. Men dom är ute i husvagnen så jag & Michael får en myskväll för oss själva, vilket ju är ganska välbehövligt, hähh. På lördagen ska vi upp till mor&far i husvagnen och hälsa på, ska bli kul att se hur som fått iordning det. NU ska jag packa lite och bråka med Maja. HEJDÅ

tisdag.


2012-06-12 @ 16:29:02

Börjar komma in i rutinerna på jobbet nu, det är faktiskt roligt! Kanske inte ett jobb jag ser mig själv på om tio år men jag tjänar bra pengar och får faktiskt använda lite av det jag läst under dom här tre åren som gott, vilket ju är ett stort plus. Igår somnade jag kl 21, det var skönt. Så idag är jag pigg, vaknade 05 imorse när klockan ringde, trodde nästan jag försovit mig för jag var så pigg! Kom hem efter tretiden, var till Maxi en snabbis efter jobbet. Har precis städat klart lägenheten. Nu ska jag strax göra lite keeek: fläskkotlett med tzatziki och tomater & fetaost, NOMNOMNOM. LCHF går bra, var helt skakis i söndags, berodde nog på att min kropp trånade efter socker. Men var bara att pilla i sig lite nötter så blev det lite bättre :P Känns lite konstigt att man ska kunna gå ner i vikt av att smälla i sig massa fett och kött, men uppenbarligen funkar det för folk. Jag var in på maxi och köpte massa kött; fläskkotletter och fläskfilé. Säga vad man vill, man man får äta gott i alla fall, imorgon blir det fläskfilé och beasås ;) Haha. Jaa herregud, vi får se hur det blir med detta. Hade tänkt köra ett LCHF bak idag men hittade inte ingredienserna som behövdes, måste nog beställa lite av det på internet. Så får bli en annan dag. Mina pockets kom i går, # lycklig tjej! Försökt läsa igår men somnade nästan hela tiden, så nu ska jag ta igen det, underbart! Maja är tokig och springer omkring. Hon saknar nog Michael, det gör i alla fall jag. Ufff. Jävla sommar! Men på fredag ses vi, jag ska hem till mor&far och han kommer också dit :) Lyssnar på Maggio och bölar nästan för jag saknar honom så mycket. Vi sågs ju faktistk senast i torsdags, så lite larvig är jag allt. Men det är inte kul att sova själv, har jättesvårt att somna utan Mickepicke. Nåjaaa, snart fredag! Nu ska jag få lite tvätt in i maskinen också, känner mig grymt full av energi och effektiv idag, wöööööööööhöööö! HEJDÅ

fredag.


2012-06-08 @ 19:10:27

It's friidaaay, friiday, na na na.. Känns inte som fredag. Däremot gick andra dagen på jobbet alldeles utmärkt, vilket känns skönt. Kommer nog funka att gå upp fem hela jäkla sommaren ;P Har inte somnat en enda gång sen jag kom hem heller! :O Jag var och handlade på Maxi direkt efter jobbet, har bestämt mig för att prova på LCHF några veckor. Dels för att det skulle sitta fint att bli av med ett par kilo men delvis också för att det är en kul utmaning, roligt och se om jag kan klara av det. Har satt två veckor strikt LCHF som mål till en början, sen kanske börja äta knäckebröd och sånt. Men om jag känner att det funkar bra fortsätter jag strikt i ytterligare två veckor osv. Nu när Michael inte är här och jag bara ska laga mat till mig är det lättare att styra maten. Plus att jag har en massa ledig tid efter jobbet som passar alldeles utmärkt till att planera maträtter. Hähä. Nåja, får se hur det funkar, jag kanske ger upp innan ens den här veckan tagit slut. Men jag är ganska envis av mig, så ska bli riktigt roligt faktiskt. Ska bara försöka orka med ut och springa/gå efter jobbet. Har gjort det två gånger i veckan dom senaste 5-6 veckorna, men är inte så lätt att orka efter jobbet.. Jaha, annars händer inte mycket, ska ta och se säsongens sista GoT avsnitt, OMGOMGOMG, ska bli spännande!! Imorgon är det intro-dag på jobbet 08-14. Huggaabuuugggaaa, på söndag ska jag sova lääänge! HEJDÅ!

torsdag.


2012-06-07 @ 19:55:03

Ujj, jag är TRÖTT. Första dagen på jobbet, att gå upp 04.50 sved kan jag ju lungt säga. Blööööh. Imorgon drar jag en fuling och går upp 05.00 istället, hähhh.. Har lämnat Michael på stationen, han är på väg hem Karlstad nu. Buhu! Men om jag fixar kattvakt så kommer jag åka dit nästa helg, så vi slipper varandra bara en vecka och det är ju överkomligt. På lördag är det intro på jobbet. Sen jobb mån-fre. Ojoj. Kommer nog ta ett litet tag att komma in i det hela, att gå upp tidigt.. Men annars verkar jobbet bra, ska nog överleva 9 veckor där. Nähä, ska kolla ett avsnitt till av Breaking Bad sen sova, har redan tagit typ 3 powernaps sen jag kom hem från jobbet, sov bara tre-fyra timmar inatt. GODNATT!

måndag.


2012-06-04 @ 09:08:04

Ska strax iväg och opponera på Ottos exjobbsframläggning :) Sen är jag helt och hållet klar! Ska förbi min handledare också, gå igenom vart jag har alla min aprover i frysen och så så hon har koll. Sen vet jag inte vad vi ska göra resten av dagen, hoppas faktiskt på dåligt väder så vi kan ligga i soffan/sängen hela dagen, sköönt!
Helgen har varit bra, i lördags var det fest och det var jättekul! Igår vaknade jag supertidigt som alltid dagen efetr fest, men när michael väl vaknat till stack vi iväg till Malmen som ligger nån kilometer härifrån, försvaret hade flygvapensdag eller vad det nu heter.Vi kollade i alla fall på massa flygplan och helikoptrar på marken samt att dom flög och gjorde loopar och allt möjligt. Michael var helt lyrisk, så det var väl roligt, haha! Sen blev det ost, kex & vin till BB finalen. Riktigt bra söndag!
Ujj, börjar jobba på torsdag, ångest.. Vill inte att Michael ska åka hem till Karlstad. Men han gör det nog på fredag. Och så ses vi inte på två veckor, hemskt ju!! Sommaren är sämsta tiden på året, man måste jobba och jag får inte bo ihop med min Michael, bläää! Men, haha, vi gick igenom hur alla våra helger ska se ut i sommar, alla är typ redan planerade, så tror sommaren kommer gå fort! Och det betyder att vi snart åker till New Tork! Yääää! Nej nu ska jag klä på mig och bege mig mot framläggningen. HEJDÅ!

RSS 2.0