det blev en kort sovmorgon!


2009-04-30 @ 09:50:41

Jag vaknade 5.20 första gången, låg vaken och var oförskämt pigg, tills jag somnade om och vaknade igen vid halv åtta. Och sen dess har jag varit vaken. Men orkade i alla fall inte pallra mig till fagersta för lite svenska & engelska.
Drömt en massa konstigt har jag också gjort. Humpf.

Är ju valborg idag, fint väder är det också! (Y) Men allergin har satt in nu, jag vaknade och trodde mina ögon skulle ramla ur skallen på mig, kliade som satan. Så nu är jag helt röd och svullen, mest i vänster öga. Väldigt attraktivt känner jag, moahaaha. Det är ganska roligt, för nördar i filmer brukar ju vara allergiska mot det mesta, och haha, det är säkert 70 % av klassen som är allergiska. Sitter och nyser och har sig. Funnyfunny.

Nu har jag även ett litet problem, vad fasiken ska jag göra hela förmiddagen? Biologin börjar inte förrän tjugo över tolv. Hungrig är jag också! Mjaou! Usch, jag längtar tills imorgon när jag får träffa gurra! Just nu känns det lite kämpigt att bara ses på helgerna, men har haft så fullt upp i skolan dom senaste veckorna,så har inte haft ork eller tid att pallra mig till västerås :(  Tur att det bara är två veckor kvar tills vi åker och får en hel vecka för oss själva, tror det behövs! :)

Ännu ett prbolem är att jag behöver bli lite papp inrför kvällen, just nu är jag seg och hungrig bara. Men sugen på att dansa är jag alltid. Humpf.

Just nu fattar jag inte hur jag ska hinna allt, innan jag åker ska jag ha gjort nationella matte E, slut prov matte breddning, gjort klart sista medicinuppgiften, pluggat fysik så jag hinner fråga osten om det är nåt jag inte fattar (vilket tyvärr är det mesta)! Fast egentligen är det bara matten som är viktig för mig, där vill jag inte få ett dåligt betyg.
Jag lovade faktiskt mig själv att ha roligt och inte bara plugga sista året. Så kanske borde jag försöka mig på det dom sista veckorna? Humhumhuuuum. Nu ska jag äta. tjinigs!

inge vidare


2009-04-29 @ 18:12:42

Känner mig seg, trött, frusen, mår illa, ont i huvudet.. Höll på att klappa ihop på fysiken, när jag kom hem slängde jag mig på sängen och sov i 1,5 timmar. Mådde inge bättre när jag vaknade, så skippade träningen idag.
Nu är i alla fall jag & pattis helt färdiga med projektarbetet och det känns skitskönt!
Är ju valborg imorgon, men jag är nu inge taggad alls. Kan ju bero på att jag inte mår helt 100 just nu. Får hoppas det blir bättre tills imorn! Kom på att jag måste till skolan, för Ingis är så kinkig med att man är med och lyssnar på alla andras redosvisningar. Dock är det efter lunch, så jag tar sovmorgon imorn. Läser du det här sofia, så förstår du säkert att det betyder att du inte får skjuts imorn (eller om du kanske också vill ta sovmorgon?)! :P Har försökt hjälpa mamma städa eftersom det kommer hit en hel del folk imorn, tio glada fruntimmer är vi som ska käka och bli berusade tillsammans, innan åtta av oss fortsätter kvällen på GM i fagersta.
Nu ska jag ta och färga håret, har mått så illa över hur ljust och hur hemskt mycket man sermin utväxt dom senaste veckorna, så jag blir tvungen att färga. Egentligen skulle jag inte gjort det förrän efter jag & gurra varit i Turkiet, så det blir bra färg tills balen, men jag håller tummarna för att det inte ska bli så blekt under tiden vi är där.
Slisk va!

en väldigt lååång promenad


2009-04-28 @ 20:26:24

Elli & jag hade powerwalk-date. Någon direkt powerwalk blev det inte, gick lugnt och pratade istället en väldig massa. Efter vi kommit runt felingen så satte vi oss på ett par bänkar och samtalade. Och ungefär 2 h efter jag gått hemifrån kom jag hem igen, det tar i vanliga fall 40-45 min att gå den där svängen :P Men jag är glad att jag har min pellanplutt, hon är ganska bra faktiskt :)
Idag har jag pysslat lite med pa:t, sjävla arbete runt om det, med formalia osv, det tar faktiskt lite tid det också att få till snyggt! Hoppas fialotta fixat iordning det sista ikväll så vi är helt klara med det imorn.
Elinor är dåligt inflytande på mig, jag funderar att så som hon, ta ledigt på torsdag. Vi ska isf slappa hela dagen, en promenix och hon ska även färga skallen på mig. Jag tycker att jag gott kan vara hemma, minns inte senast jag stannade hemma sådär bara för att. Så egentligen är jag alltså en duktig flicka! Men vi får se, min slavdrivare sofia kanske tvingar mig till skolan p g a pa:t. Imorn är det sovmorgon som gäller, har ju det 3 ggr i veckan egentligen men dom senaste veckorna har jag varit duktig och pluggat på den tiden istället. Så just därför förtjänar jag kanske ledigt på torsdag? :P Hur som helst, nu ska jag duscha sen lägga mig & läsa :D

ibland så


2009-04-27 @ 17:56:31

Då är jag riktigt dum. Vad irriterande! Haha, aja, sånt får man ta :p

Kom nyss hem från farmor, har moffat godsaker hela eftermiddagen så tur att jag ska åka och träna om en halvtimme typ. Har egentligen ingenting att skriva, vill bara få lite tid fördriven. Slösa på den, som är så förbannat skönt att göra Eller hur?

det ser grått ut


2009-04-27 @ 15:32:25

Ja ännu en gång frågar jag vart fan solen befinner sig?!
Det här har varit en jobbig dag, men fick både religionen och matten avklarad. Känns dugligt.
Nu vill jag bara lägga mig och läsa bok, är redan inne på den sjätte, jag är helt besatt! Folk som inte läser böcker missar verkligen något, jag väljer hellre en riktigt bra bok istället för en riktigt bra film. Ska strax kila över vägen och gratta farmor, jag hoppas på en massa godsaker så som tårta och en bulle eller två. Jag har varit duktig idag för så ska jag desutom träna combat ikväll! Nu är det lugna dagar fram till på torsdag, lite PA finputsning ska väl hinnas med. Är dock lite rädd att vi ska få tillbaka vårt arbete från Ingis och hon säger att en massa måste göras om. 
Nu ska jag äta korv, tudelu! 

fördriver tid


2009-04-26 @ 15:11:38

Sitter bara och väntar på att få åka och träna. Men vart har solen tagit vägen!? Jag som tänkte vara sommarklädd imorn, men inte om det är sånt här väder. Jag & papi rakade nyss monster-doris :) Nu är hon pälslös och jättesöt! Hon påminner om en råtta eller nåt, liten som hon är. Lilla plutten!
Städade nyss igenom hela rummet, skönt är det att få bort all skit som ligger överallt jämt. Kände mig lite tvungen också, kommer komma hit en hel del folk på torsdag (enda problemet är att jag troligen kommer ha hunnit stöka ner igen tills dess). Känns som jag slösar på tid genom att bara sitta här och glo, men va ska jag annars göra?!
Humpf..

ganska bra gjort


2009-04-26 @ 12:26:38

Jag tycker jag hanterar det väldigt fint, proud of myself! Framsteg!

Pellan var som sagt här tidigare och kollade lite angående balfrillan, och jag tror det kommer bli jättesnyggt (Y) Pratade nyss med gurra, är väldigt sugen på att skippa coren & spinningen ikväll och dra mig hem till honom istället, men det är så drygt när vi börjar halv nio imorn, måste jag upp så förbannat tidigt! :/ Men vi får se! Har i alla fall pluggat lite matte, och nu känner jag att det får vara nog, det blir som det blir imorn. Dock skulle ett bra prov vara skönt, då kan jag skippa stress&press inför nationella helt och hållet vill jag tro. Jag vill ha torsdag och utgång! Framför allt vill jag dansa! :P Så känner jag varje gång jag går ut, men på nåt konstigt sätt spenderar jag oftast (inte alltid) kvällen mest sittandes ner och konverserar. Nej, nu ska jag ut på balkongen och känna om det är tillräckligt varmt för att slå sig ner där och läsa en stund! Byebye 

skön dag!


2009-04-25 @ 21:32:18

Ska nu krypa ner i sängen och läsa flera timmar i sträck, det är min plan för denna lörsdags kväll! Gud, det var skitlänge sen jag bara låg hemma och läste. Lovely ska det bli!
Har haft en super dag, satt ute i solen med boken ett tag, sen kom mormor så satt och språkade med henne nån timme :) Och även lite plugg hann jag med, och nyss var det Robinson, mycket bra program! Nu är det spännande, med alla pakter, det är det som är det roliga med programmet! Intriger, mumma! Jag skulle passa bra in där, ljuga och vara trevlig mot alla idioter, jag skulle lura dom alla och ta mig till final, moahaha!  
Haha fick nyss ett sms av elli, hon ska på gudstjänst imorn, HAHAHA! Det va kul.
And now, till sängs!

Åh, jag är bara väldigt nöjd med allt just nu :)

vad är det för dag?


2009-04-25 @ 14:31:41

Känner mig allmänt förvirrad en dag som denna.
Vaknade upp hemma hos gustav tackvare en ootrooligt dryg katt som attackerade min fötter tills jag gav upp mina försök att sova vidare. Igår tog vi det lugnt, åt god mat och myste, <3 Haha, först somnade vi i soffan, och när jag vaknade och vi gick och la oss i sängen blev Gustav självfallet pigg igen, och vill prata om allt och ingenting. Tillslut hade han fått igång mig också, och det slutade med att han somnade medan jag pratade om hur konstigt det är med fysik och hur lite man egentligen vet. Gurra var tydligen måttligt intresserad av mina tankar kring detta :P
Jag stack ner på stan innan jag drog hem idag, och hittade en studentklänning, från Cubus! Jag gillar den starkt, precis så som jag vill ha klänningen; ganska enkel och bekväm framför allt! Hittade en hel del annat smått och gott som jag spenderade pengar på, så nu är jag fattig inför valborg (men har istället nåt snyggt att ta på mig!). Idag är det ju sånt fantastiskt väder, så ska nog sätta mig på balkongen ett tag, läsa lite bok kanske. Ska faktiskt även hinna plugga lite idag, matte eller fysik. Mumms. Eller inte. Imorn på frömiddagen ska pellan komma hit och vi ska prova oss fram till en snygg balfrisyr, jag har en idé om hur jag vill att det ska se ut, sen får pellan ändra så som hon anser blir bäst :)
ÅÅÅH, JAG VILL GÅ PÅ BAL NU, OCH FRAMFÖR ALLT VILL JAG TA STUDENTEN NUUUUUUU!!

gladare


2009-04-23 @ 19:48:58

Promenaden var en humörhöjare, eller snarare elinor var en humörhöjare, I like her alot :) Och pepp som fan blev jag inför valborg, det ska bli skitkul! Har dock bestämt mig för att vara lagom full denna utgång, känner att jag inte orkar vakna en morgon till och må som ett arsel och inte minnas hela kvällen :P

Hade tänkt plugga matte för jag fick inte så mycket gjort tidigare, men det skiter jag i, jag lägger mig och läser istället (Y)

Förresten är min gustav brabrabra! <3


jag vill sova


2009-04-23 @ 17:21:40

Eller nej, jag vill att det blir kväll så jag kan lägga mig och läsa. Jag har för fjärde gången gett mig in på serien Sagan om Isfolket, och jag är fan lika förälskad och fast i böckerna som jag var första, andra och tredje gången jag plöjde igenom alla 47. Visserligen otroligt lättlästa bäcker, alla runt 250 sidor. Men det är sidor av en massa braigheter, gud vad jag älskar dom där böckerna! Dock är dom inte så bra för mig, både igår och i förrgår låg jag uppe till efter tolv och läste, kan inte slita mig.

Idag har varit en bra skoldag, bara massa strunt. Nationella muntliga(svenska), på engelskan hade vi en typ av nationellt prov skulle man kunna kalla det, på biolgin redovisade folk, och på geografin håller vi på med en riktigt rolig uppgift.Jag ska till Israel. På låtsas. Men i alla fall kul.

Jag har försökt plugga matte idag men min hjärna strejkar. Igen. Usch. 

Jag vill helst av allt hem till gustav och ligga i sängen och klaga så han tycker synd om mig. Fast i  och för sig tycker han aldrig synd om mig :P Men det spelar ingen roll, för det är ju inte synd om mig. Dock har han lovat mig chili con carne imorn!

Pust suck och stön. Nu ska jag ut & gå med pellan, anna & sandra. Blir felingen, sen hem och plugga igen. Förhoppningsvis kommer promenaden pigga upp mig. Och kanske även få liv i mina mattehjänceller?!

samma känsla


2009-04-22 @ 15:38:53

Varenda gång! Det är konstigt att jag fortfarande blir besviken när jag vet att det kommer komma, om och om igen. När ger man liksom upp och accepterar att det är bara så här det är? Eller börjar kräva något mer?

Förresten. Jag kom nyss på att jag kommer saknar sofia & carro jättemycket i höst! Den där jävla jakob blir jag tydligen inte av med. Jag tänker mest på allt kul i och med studenten, men jag har ju faktiskt spenderat 5 dagar i veckan i 3 år med dessa människor.
Så det kommer inte vara utan tårar som jag lämnar 3NV bakom mig.
Usch, jag är så himla känslosam emellanåt.


Nu ska jag skriva mitt svenska tal.

grrrrrrrr


2009-04-22 @ 08:48:06

Idag är det onsdag. Vilket betyder att imorgon är det torsdag, sen fredag och då är det helg igen :D Idag hade jag sovmorgon, liksom igår, och jag KAN inte sova. Två dagar på raken har jag vaknat strax efter sex och sen legat vaken ett bra tag. Det jobbiga är att jag är skitpigg när jag vaknar, sen lyckas jag somna om och när alarmet på mobilen hoppar igång vill jag bara dö för jag är så trött! :P Det är inte så lätt alltid. Nu sitter jag här och har tråkigt, papi informerade mig om att bilen är min idag så jag behövde inte passa tågtider. Vilket leder till att jag har för mycket tid. Fast ska nog åka till skolan snart. Måste fixa & trixa. Mini driver mig till vansinne, han är överallt hela tiden. Nyss hade han ner ALLA papper jag har på skirvbordet, hoppade upp på tvn och hade ner alla filmer som ligger (låg) där. Fast om jag var katt skulle jag också göra så. Nu beger jag mig!

jag vill åka!


2009-04-21 @ 19:34:59

Nu är det bara tre veckor kvar tills jag & Gustav sticker iväg, fy fan va skönt det ska bli! :)

Haha har suttit och lagt upp ett album på facebook med bilder från dom tre åren med klassen, har hittat en del pärlor alltså! Hade skitkul när jag tittade igenom allt. Vi har fan haft riktigt roliga & bra stunder tillsammans.

Pluggat har jag också gjort idag, men gav upp ganska fort. Det finns ju så mycket annat man kan göra istället. Just nu lagar jag mat :O Undra om jag kanske ska gå ut och kolla hur det står till med den?

plugg-söndag


2009-04-19 @ 14:41:09

Jag & Gustav vaknade tidigt imorse, redan efter nio. Låg kvar och mös en timme sen pallrade jag mig upp för jag va tvungen att åka hem och plugga. Och visst har jag gjort det! Skrev klart ett medicinarbete, bara ETT ENDA KVAR. Fast det har jag slarvat bort, så måste vänta på att läraren skickar det till mig på mailen, annars hade jag försökt göra det idag också. Jag måste få skryta lite om mig själv, jag är fan jävligt nöjd över mig själv för att jag tagit mig igenom 18 medicinarbeten. Visserligen på 2 år, men det är fan inte lätt när man inte har nån lektionstid alls, och inte heller kan fråga läraren om hjälp när man inte fattar frågorna. Dock är jag säker på att det bara blir ett vg, finns 3 arbeten som har mvg uppgifter, skickade nyss in 2 där jag bara gjort mvg uppgiften på ena. Och det jag har kvar att göra finns det också mvg uppgift på, men det känns inte som jag kommer orka. Men glad är jag för det! :) har pysslat lite med PM:et till nationella i svenska B. Det blir inte riktigt bra. Humpf. Ska strax sätta mig och börja repetera matte E eftersom jag har prov nästa måndag. Fast efter att ha pratat med armin känner jag mig ganska lugn, men vill ju ändå inte floppa totalt, det skulle vara pinsamt! Lite PA har jag planerat in ikäll också, för imorn efter skolan har jag & sofia som mål att skirva klart vårt pa, sen får vi ta tag i själva upplägget och allt runt omkring nästa vecka skulle jag tro. Nehej, nu ska jag leta rätt på matteboken, tudeluu! 

det är svårt!


2009-04-18 @ 16:57:36

att hitta studentklänning, alla är liksom bara "nnjaaäääjaaa. nej". kommer aldrig hitta en och kommer förmodligen ta studenten i pyjamas. Så det så! Sitter hemma hos gustav nu, har legat och sovit typ ända sen jag kom hit, är tröttsamt att prova kläder! Hämtade i alla fall ut min balklänning, har gått omkring med den på här hemma hos gustav och jag gillar den bara mer och mer hela tiden. Åh så elegant jag ser ut ;) Nu ska jag strax kila ut i köket och titta på när gustav diskar, ha en fortsatt trevlig lördag hörrni!

uppe med tuppen


2009-04-18 @ 09:03:31

Jaa, mami&papi är barnvakt och ungarna ränner omrking i hela huset och ger presenter till katterna. Så jag sover alltså inte :p Ska iväg till västerås med pellan om nån timme, ska hämta ut min balklänning och även försöka hitta en klänning till studenten :) Sen åker jag hem till gustav, ska försöka dra med honom ut på promenix idag, men får se hur sliten han är från gårdagen. Jag är lite sliten i hjärnan från gårdagen, hela dagen bestod av skolarbete; fysik matte x 2 och sen när jag kom hem så skrev jag klart religionsarbetet. Är bara lite finputsning som återstår. Hade tänkt skriva lite PA idag, men spar det tills imorgon. Måste ju ha någon ledig dag! Ser ut att vara jävkla fint väder idag, och det gillar vi.


nej du!


2009-04-17 @ 14:07:44

Jag kan fan inte göra mer än att längta. Känns som jag är klar med det här nu, finns inget mer att hämta. Allt som funnits att göra är gjort. Lättnad, det är vad jag känner. För nu är jag finito med det här! Att alltid stanna kvar, det är en tanke som verkligen får mig att vilja gråta. Vad har man att vänta då? Rutiner, same old same old. Med risk för att bli besviken så ger jag ändå upp mycket, men det finns alltid något nytt, och ibland kanske något bättre. Mer spännnade, åtminstone för ett tag.

Bättre än att sitta här och skirva om islamismen i alla fall.

en dag som denna


2009-04-16 @ 21:06:20

Vilken otroligt jobbig, men effektiv dag det här har varit. Armin gav mig en liten chock, fick reda på att förutom att missa nationella matte E kommer jag även missa slutprovet i breddningskursen också. Bara ta tag i det antar jag. Dock känner jag på mig att fysiken kommer få mig gråta ett x antal gånger innan den är över. Förstår inte när jag ska hinna med att plugga fysik? Hur som helst, är det bara att köra på, gjorde klart svenska muntliga idag, skrev Pm:et som hör till, och gjorde klart det nästa sista medicinarbetet. Eller har en fråga kvar. Ska ta mig till skolan tidigare imorn för att plugga, dock har jag ännu inte bestömt mig för om det blir medicin, fysik eller religion. Pest eller kolera i princip! Men som jag skrev i tidigare inlägg, nog fan är det skönt att ha saker att sysselsätta sig med :P
Något som däremot är väldigt jobbigt en dag som denna är att jag saknar gustav som in i bomben!! Vi har egentligen ett helg-förhållande, speciellt dom veckorna han jobbar eftermiddag, för då pratar vi nästan aldrig i telefon heller; jag går i skolan när han har tid för mig, eller så ligger jag och sover :P Fast vi är inga telefonmänniskor heller, även om jag är pratsam av mig gör jag det helst när jag kan krama honom samtidigt. Löjligt det där lät. Hur som helst vill jag ha lördag, gustav, frank och massa myspys. Och cola light. Kanske lite godis. Skulle sitta fint med gurras chili con carne nu när jag tänker efter. Hum..
Nu ska jag försöka kolla klart på någon av mina två filmer jag kollar på lite när som helst; Dead man walking och Good Will Hunting. Folk säger att man borde sett dom, förstår dock inte varför för jag tycker ingen av dom är särskilt bra?

det va ett tag sen..


2009-04-15 @ 17:02:38

Var nyss en sväng till ica, blev helt plötsligt enormt sugen på kladdkaka! Fast det spar jag tills jag är klar med pluggandet, får bli min belöning. Började med fördjupningen i biologi på bussen hem, ganska jobbigt att läsa texter på engelska, med en massa fackord som jag förhoppningsvis skulle förstå om dom stod på svenska. Men så är ju nu inte fallet. Så det tar sin lilla tid att ta sig igenom all jäkla text. Bokade av träningen idag så jag hinner bli klar med det här i alla fall, kan jag koncntrera på svenska muntliga som också ska vara klart för att redovisas eller vad man ska kalla det nästa vecka. Jag känner mig glad och uppspelt. Och av en lite konstig anledning kanske.. Jag tycker faktiskt det är skönt att veta att idag, imorn och t o m på fredag ska jag spendera näsan i alla skolböcker. Det är så jävla slappt emellanåt så jag dör nästan av tråkighet. Det är skönt att ha lite press på sig, i alla fall jag presterar bättre och framförallt så tar jag tag i saker & ting om jag har mycket på schemat. Me like! Och nu, tillbaka till monoaminer & allt va det innebär, ciao

andas, aaandaaas


2009-04-12 @ 14:20:35

Sitter här och är arg på gustav! Vi skulle vara hos hans föräldrar halv tre, vi kommer från varsitt håll och löjlig som jag är så tänker jag inte komma dit innan gustav. Så jag ringde honom för en kvart sen och frågade om han var på väg. Tror ni han va det då? Nej den slöfocken låg fortfarande och sov. Nu ringer jag igen för att se om han gått upp eller somnat om, men puckot svarar inte. Män går fasiken inte att lita på! :p Sådär, nu svarade han, då kan jag lugna ner mig lite. Trött man blir ibland! Nu ska jag leta rätt på strumpor och strax bege mig till Ramnäs, byebye

rubriker är svårt


2009-04-12 @ 11:11:17

Första morgonen på lovet jag nästan sov till halv elva. Beror nog på att jag låg uppe och grät till två otroligt bra filmer, somnade med huvudvärk för jag gråtit så mycket, haha! Först såg jag The secret life of bees, verkligen fantastiskt bra! Sen kollade jag klart på Sofias film I am Sam, också jättebra :) Så var skönt att få sova ut lite nu, behöver ju vara pigg inför kvällen kommande bravader. Fast först ska jag till ramnäs och äta hos gustavs föräldrar, ska ringa honom strax och höra vilken tid det blev. Och se till att pellan inte glömmer att hon ska fixa frillan på mig innan jag sticker till fagersta! Nehej det hade hon tydligen inte gjort, för nu skrev hon sms och undrade när hon skulle komma :p Brabra! Nu ska jag ringa och väcka gustav, ciao!

FÖRRESTEN!


2009-04-11 @ 10:00:11

Jag är skittaggad inför morgondagen!


WIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

slut på lovet?


2009-04-11 @ 09:57:45

Är ju för fasiken lördag idag. Himla tur att vi är lediga måndag-tisdag också, annars hade jag varit sjukt deppig idag. Just nu vill jag ha lördag i en hel vecka till! Och som sagt, gud va skönt det är att vakna i tid, vaknade strax efter åtta, men låg kvar till efter nio. Sofia ligger fortfarande och sover den slappisen! Vi var ju hem till Carro i Norberg igår och spelade en massa spel hela kvällen, efter elva blev vi iväg skickade av fröken svedberg, hon var trött och skulle upp och jobba. Vi begav oss mot Fagersta, men bestämde oss för att spendera natten ihop i Virsbo ;) Hihi! Idag ska jag försöka få lite plugg gjort, jag känner mig väldigt stressad. Speciellt över fysiken, fast det inte är förrän i maj nationella är, men vafan, typ 1000000 kapitel att gå igenom igen tills dess, mjaou :( Men jag känner mig själv, en vecka innan, max, kommer jag ta tag i den. FYYYY! Nej men, fint väder idag. Nu ska jag bråka lite med Frank som spenderar helgen här hos mig (han behöver lite semester från gustav, hihi). Hejhopp!

grrr


2009-04-09 @ 11:49:50

Jag sänder onda tankar och hemskheter på alla dummisar som vägrar svara på sms och telefonsamtal. Finns det nå jobbigare när man vill ha tag i någon? :p Hur som helst, mamma & pappa kommer hem om några timmar, så blir inget här imorn. Carro kom på den ypperliga idén att vi tar en kväll i Norberg istället, vin föreslog hon. Tja, hon & sofia kan köra på vin i alla fall! :P Dock måste det finnas spel. Jag känner att jag kommer vinna. Jag vill vinna. Jämt! Hihi. Och taggad är jag till söndagen, alla i klassen verkar vara inne på samma spår, och det är att inte minnas mycket dagen efter. Hihi, wiihoo!

god morgon!


2009-04-09 @ 09:27:26

Jag har vaknat hyffsat tidigt hela lovet, strax innan nio varje dag. Det är riktigt skönt, då känns det som att man får en längre dag. Eller ja, det är ju klart man får det. Skönt är det hur som helst. Sitter här medan mini purrar och vill lägga sig på datorn, men han är helt blöt så det får han icke göra! Träningsvärk i magen har jag också, coren var faktiskt jobbigare än vanligt igår. Kan i och för sig bero på att det var två veckor sen senaste gången jag var på det. Fick nyss sms av papi, haha, han & mami frågade om lov för att komma hem. Det är tydligen skitväder uppe i Sälen. Vi ska/skulle ju ha spelkväll här på fredag, så jag vet ännu inte om dom kommer hem. Snälla är dom som ber om lov först i alla fall, hihi :p Skulle vara skönt om dom kom hem, speciellt nu när det är så rent från att jag städade igår, annars kommer jag bli tvungen att städa en gång till innan dom kommer hem. Och det vet jag inte riktigt om jag orkar. Hur som helst, ska strax till ica och köpa grejer så bror min kan göra pizza idag, för själv åker jag til gustav om någon timme.
Förresten. Mando Diaos nya är grym, lyssnar om och om på den på spotify. Har skivan i bilen också, så just nu är dom överallt. Me like!

en bra kväll.


2009-04-08 @ 20:37:49

Kom hem från träningen för en 40 minuter sen skulle jag gissa. Käkade lite pannkisar mormor skickat med oss hem :) Och nu ligger jag i sängen, har laddat upp med ett glas cola light, lite chocklad och tre, förhoppningsvis, bra filmer. Tänkte passa på att mysa lite för mig själv nu när jag ändå är ensam :p Hade tänkte åka till gurra nu efter träningen, han är sick så ska inte jobba imorn, men han skulle kolla på den där jävla hockeyn, vilket jag vägrar, så jag tar mig själv en myspyskväll. Blev nyss uppmanad av min bror att vara försiktig och inte ladda ner allt för mycket. Jag bryr mig inte ett dugg om den där ipred lagen, är det nån av er som gör det?!  Hur som helst, planerar att ringa G mellan två filmer och störa honom i hockeyn, kräva lite uppmärksamhet, hihi! Nehej, nu sätter jag igång med min myskväll, tuudeluu!

sova ensam


2009-04-08 @ 11:19:21

Jag & Fialotta var väldigt effektiva igår, fick ungefär 8 sidor av rapporten skriven, och vi insåg även att vi nog kommer få ihop en ganska lång och fin avhandling! (Y) Sen gjorde vi en massa annat; bakade pizza, hann med lite massage, och en ganska bra film också. När sofia försvann hem efter elva så var jag ensam. Mamma & pappa har stuckit till sälen. Jag hatar verkligen att sova själv. Minsta lilla ljud får mig att stelna till och i princip sluta andas. Usch va jobbigt det är! Och det är faktiskt först nu dom senaste månaderna som jag börjat sova själv, alltid annars har jag lurat någon att göra mig sällskap. Men övning ger färdighet, måste ju klara av att sova själv om jag ska flytta hemifrån inom en snar framtid. Så jag övar. Idag ska jag skriva lite mer på PA:t, sen tänkte jag städa hela huset också. Även göra ett försök att bli va med dom två sista medicinarbetena. Och ikväll står core&combat på schemat. Jag har faktiskt ganska fullt upp! Och längtar tills imorgon gör jag, ska hem till gurrra, jag saknar honom, speciellt när jag ligger livrädd, helt ensam här i huset om kvällarna :P Snyft! Nehej, om jag kanske skulle ta tag i allt. Eller åtminstone ta tag i en sak till och börja med. Hejdå!

jag laddar


2009-04-07 @ 09:32:42

Ännu en härligt fin dag, nästan så man börjar tro att vi kanske kan få sommar i år igen, men bara nästan. Gårdagen var väldigt trevlig, jag & westberg satt på vallis i ett x antal timmar :) Sen hem och efter  2 timmar, tillbaka till fagersta för ett combat pass. Och nu till dagens planer; PA-jobb.. Sofia kommer hit inom en snar framtid, och sen är det vi som ska vara grymt effektiva. Målet är ju att ha rapporten klar så vi kan lämna in den till Ingegerd och få den totalt dissad. Men det är lugnt! :P Boxas ska vi egentligen också göra ikväll, men har fått ont i ryggen igen så vet inte om jag är så sugen. 

Fan. Jag vill bara att det här lovet ska vara över. Tillbaka till skolan och få bli klar med skiten.

upp&hoppa!


2009-04-06 @ 10:25:47

Vaknade för ungefär 20 min sen, vaknade egentligen vid åtta men tvingade mig själv att somna om. Har ju lov,då måste jag för fan passa på att sova! :p Nu sitter jag bara och väntar på att mobilen ska bli lite laddad, ska ut & gå och då behöver jag ha musik i öronen, glömde ladda den igår annars hade jag redan varit ute vid det här laget. Slarver! Sen vid halv två far jag in till Fagersta, jag & westberg ska äta nånstanns, och förhoppningsvis sitta ute en stund och njuta av vädret ;) Och ikväll blir det body combat för min del i alla fall! Nehej,nu ska jag ställa mig och glo på mobilen, den kanske laddas fortare då? Have a nice day!

ännu en helg


2009-04-05 @ 13:11:14

Ja, nu är det söndag igen. Fast det spelar inte sån stor roll eftersom det är lov nästa vecka. Har i alla fall varit en rolig och skön helg. Fredagen spenderade jag med gustav & tre av hans kompisar. Vi drack och spelade en massa spel. Och igår åkte vi hem till virsbo, låg ute på balkongen och njöt av solen, hem till mormor och spelade kort och sen blev det smörgåstårta och Robinson :) Och sen var det helt plötsligt slut på helgen och söndag igen. Just nu ligger gustav bredvid mig och halvsover. Han ska väl bege sig hem lite senare, och då ska jag ner och kolla på fotboll med becca :) Fast klockan sex ska vi på bio här i virsbo, tror den hette; i taket lyser stjärnorna eller nåt liknande. Verkar ganska bra faktiskt! Nehej, ska upp och kolla om maten är klar snart, jag är skithungrig! Hejdå!

ööööööö


2009-04-03 @ 12:25:35

När jag sätter mig i bilen för att åka hem efter skolan inser jag att vi faktiskt har påsklov nu, och blir därför jätteglad :D Och minnestestet som är min & fialottas praktiska del i vårt PA är nu avklarat, mycket bra gick det också. Så om vi är enormt effektiva under lovet kan vi kanske bli så gott som klara med skiten, skulle inte sitta fel att bli av med det! Fick slippa ma breddning och kom hem halv tolv istället för halv tre, väldigt trevligt. Ska iväg till västerås med tretåget, ska först på stan och handla lite grejer, sen leta rätt på gustav & fredrik som kommer sitta och förtära alkohol någonstans på stan. Så spenderar kvällen i västerås med dom, och imorn åker jag, gustav & frank hem till virsbo för en myskväll med Robinson. Och dum som jag är, fick ingen plats till söndagens spinningpass :( Jag glömmer jämt bort att ringa i tid! Står visserligen som reserv, men då som 4e, och sån tur tror jag inte jag kommer ha. Bajs. Hur som helst, påsklov, fantastisk väder, kan inte vara annat är glad en dag som denna :)

svettig, men glad


2009-04-02 @ 19:57:18

Har faktiskt varit en ganska dryg dag. Huvudvärk & illamående. Släpade mig till spinningen, dog nästan, men kom ut från Arena på ett betydligt gladare humör. Fast helt på topp är det faktiskt inte, för jag saknar gustav!!! Mjaou :( Sen kom jag på en sak, att det är ju typ jättesnart vi tar studenten?! Efter lovet åker jag utomlands om 4 veckor, och när jag kommer hem så är det bara 3 veckor kvar till studenten?! Eller två kanske? Nåt sånt i alla fall. Shit. Jag börjar bli nervös. Inte inför studenten, men det som följer. Tass.

Förresten, jag har typ blivit beroende av fetaost. Andra gången jag äter det idag.
Förresten #2, jag såg en kråka spy idag. Kan slå vad om att ni aldrig sett en kråka spy?

Nu ska jag duscha, för som ni ser rubriken, jag är svettig!


oh sunny day


2009-04-02 @ 14:29:19

Hörde nyss av jakob att det ska bli upp emot 15 grader nästa vecka, vilket ju inte låter helg fel! Skulle vara superskönt att bli av med all snö som är kvar.

Slutade tidigare idag, va hemma till ett. Ska strax till tandläkaren, min tråd jag har i underkäken har lossnat, inte bra! Jag har kommit på att det var väldigt bra att jag hade tandställning, förutom att jag fått fina tänder så är jag numera väldigt noga med att borsta dom. Intressant va? Haha, känns som det är hög nivå på det här inlägget! :p Försöker mest bara driva tid, ska iväg och spinna senare ikväll. Men tills dess är det 3,5 timmar. Vad fan ska jag göra?

är klockan redan tio i sju?!


2009-04-01 @ 18:53:54

Det är så ljust ute att man hjärna inte riktigt klarar av att hantera det faktum att klockan snart är sju!
Idag har jag varit duktig och lagat mat. Korv med mos. Avancerat, jag vet. Och för ungefär en timme sen började jag städa.. Har hittills fått ut alla glas jag hade stod omkring i rummet, men efter det har inte allt för mycket hänt. Och nu har jag precis suttit och stirrat på skärmen utan att göra ett piss i exakt 4 minuter. Dags för uppryckning!

let me entertain you


2009-04-01 @ 14:56:39

- Jag har köpt en jättebra ny hörapparat.
- Jasså, hur mycket kostade den då?
- På åhléns!

-Varför har flodhästar jämt sex i vattnet? Jo, för att hur ska man annars få honans 45kilos kissemisse våt?!

- Präster äter alldeles för mycket B-vitaminer

Hos frisören
- Ska jag kamma bena?
- Nej tack, det behövs inte, jag har inte så mycket hår där.

- Vet du vad korridor heter på kinesiska?
- Nej?
- Long trong gong.

Sådär ja, dagens dos av humor. Nu är ni väl glada allihopa?! Jag kom i alla fall nyss in från en ganska blöt promenad med elinor.. "Vi går in på den där stigen", mmh visst, jättebra idé. Kändes som vi gick i en evighet i flera decimeter snö Men lite roligt var det i alla fall :p Nu ska vi strax bege oss upp till frissan för att bättre på vår brunhet.
Hade nationella i svenska B idag, gick hyfsat i alla fall, skönt att ha det gjort. Något annat som är skönt är det underbara vädret, kan man vara allt annat än glad när solen skiner och fåglarna piper? Nej, tänkte väl det! Tudelu


RSS 2.0