skönaste fredagen på länge


2008-11-29 @ 09:54:19

Ja, kom hem efter skolan, hade fått sista provet i maD avklarat, ensam hemma, lagade mat, pluggade lite kemi, kollade idol och sen åkte jag & anna ut och åkte lite bil i nån timme :) Så jävla skönt att bara inte göra nåt speciellt, bara sitta liskom. Oja! Somnade hyffsat tidigt så vaknade redan nio imorse, kan faktiskt inte minnas senast jag vaknade så tidigt en lördag. Idag ska jag hem till gustav :) Men först ska jag försöka mig på lite kemiplugg. Känns rätt så pissigt, så fort man får ett prov avklarat är det bara att börja plugga inför nästa. Men det är inte mycket kvar den här terminen, dock ger kemislutprovet & nationella i maD mig rysningar, och inte på ett bra sätt! För den delen, pattis har börjat mobba mig för att jag är gråhårig, och det är jag ju nästan! Måste färga håret snart, senast jag gjorde det var typ veckan innan jag fyllde 18, vilket ju var i augusti. UUSSCCHH! Nehej om jag kanske skulle get down to business, tjingeling!

kasta


2008-11-26 @ 21:00:08

jag slutar kasta löv, och börjar istället kasta stenar, burkar, pinnar, sand, ja allt. Allt som kan ge dig en stor stor bula i huvudet. GRRRR

explosionsartat!


2008-11-26 @ 16:45:27

Idag var en rolig dag. I alla fall labbtimmen. Nu är jag rädd för att lena ångrar att hon gav mig det där stipendiet! :P Sofia är vår syndabock, vad som än händer så är det alltid hennes fel. Men idag var det faktiskt pattis fel! Haha! Jag och caroline satt där i godan ro, väldigt seriösa och studerade kemi, när sofia kom med en gigantisk kristallationsskålen. Vi skulle hetta upp pappret som låg i, vi satte hela skålen på kokplattan vilket visade sig vara helt fel. "Hoppas det är pyrex, annars kommer det väl inte gå?" Och nej, det gjorde det inte. BOOOOM sa den gigantiska kristallationsskålen, & sen fanns den inge mer :( Jag & Caroline skrattade så vi nästan dog. Det gjorde inte Sofia. Hon skämdes för att hon tagit den stackars dyrbara, one of a kind, skålens liv. Sen gick vi vidare och skrev LIZA på carros fyra framtänder, med en penna som inte gick att få bort.Så Carro gickfrån lektionen med blingbling a la Liza på sina tänder. Handkräm hann vi också med att göra, döpte den till minne av kristallationsskålen som inte var av pyrex. Om handkrämen ger oss utslag återstår att se. För det fanns en viss risk för allergiskareaktioner.

Jag hade nästan glömt hur skönt det är att inte vara seriös. Nu minns jag! :D

nothing to say


2008-11-25 @ 19:09:53

så därför är jag tyst :D


Nu ska jag försöka plugga matte, grrr!


bajsmåndag


2008-11-24 @ 20:29:41

jag hatar måndagar, bara jobbigt! Jag fryser, ont i huvudet, 4 dagar kvar till helg igen.. Suck! Försökte mig på fysiken, bajsfysik säger jag bara. Tur att det var hemprov hade utan tvekan fått ig om vi skulle blivit tvugna att göra det som ett riktgit prov. Usch va jobbigt allt är nu. Men bara 4 veckor kvar till jullovet. 4 veckor, 4 veckor, 4 veckor, 4 veckor, bara 4 veckor...

walking down memory lane


2008-11-23 @ 19:10:46

Håller på att fixa med mormor och farmor&farfars julklappar. Elinor inspirerade mig, ska köpa ett varsitt jättefint fotoalbum sen framkalla en massa bilder på mig, bror och lite annat som dom ska få sen. Och pappa gav mig ett par skivor med en massa gamla bilder på. Som jag har skrattat! Vilken ful unge jag var, vilka hemska kläder alla hade! Nejdå, jag var faktikst ganska söt. Min bror var det i alla fall, så det kan gå :p Kopierade över alla bilder från skivorna till datorn, så nu har jag 738 bilder där jag ska sålla ut ungeför 20 st bilder som ska få vara med. Haha, hittade t o m bilder där tjockiskatten inte var tjock,och där monsterkatten var alldeles adorable, inge monstrig alls! Vissa bilder kanske jag var en 5-6 år på, men när jag såg dom kom jag faktiskt nästan alltid ihåg just det tillfället, just den där grekiska resturangen vi satt på och jag bråkade för redan när jag var 6 visste jag att cola light var det enda som dög. Ok, kanske inte just cola light, men cola var det i alla fall jag bråkat om. Och gud så små mina föräldrar ser ut, konstigt att tänka sig att dom också varit hyffsat unga en gång i tiden :p Nehej om jag kanske skulle sätta igång med sållandet! Wish me luck!

good morning sunshine!


2008-11-22 @ 12:39:05

Sitter hemma hos gustav och kollar på tv med frank. han trivs nog här, sov med oss i sängen inatt. fast han väckte oss ett x antal gånger genom att tugga på våra tår. Han är väldigt tuggig, han tuggar på allt! Men han är jättesöt ändå :) gustav ligger och sover fortfarande, men det kan han få göra så slipper jag honom ett tag ;) Hihi! I fredags skickade jakob sms och sa att kemilena ville ha min email adress, och den fick hon. Lite nyfiken var jag, fast trodde hon skulle skälla på mig för att jag är sjuk eller nåt sånt knäppt. Men jag har tydligen blvit utsedd till berzeliusstipendiat, och ska till stockholm 30-31 januari. Ska vara på sthlms universitet och gå på föredrag och en massa annat! Vet inte riktigt varför, eller om det är någon mer från klassen som ska med. Men skulle leta rätt på henne på måndag. Hur som helst, idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, bara ta det lugnt. Igår tvättade vi och städade. och gosade med frank såklart. Fast idag ska vi laga jättejättegod mat! Jaa, VI ska laga mat, jag ska faktiskt hjälpa till. Känner mig nästan helt frisk nu, men mådde inge vidare imorse när jag vaknade, fast det har gått över nu. Nehej nu ska jag göra nåt annat, ciao!

kissekatten


2008-11-20 @ 09:24:11

Gurra har fått en liten kattbebeis, här ifrån någon i Virsbo. Så vi ska hämta dne senare idag & åka hem till gurra med lilla Frank, som vi döpt honom till. Mjaaaoú!

antiliza


2008-11-19 @ 18:18:08

Jag ligger pch kollar webb tv, Boston tea party. Om jag träffade en antiliza så skulle vi förvandlas till ren energi. Sug på den ni! Jag var till skolan idag, höll på att dö på slutet, kom hem och stupade framför tvn. Skulle egentligen på sacomässan imorn men ingen idé när jag ärså slut och fortfarande har en massa feber. Så blir hemma och kurerar mig resten av veckan tror jag! Dock drog jag en lättnads suck idag när vi fick hemprov i fysiken & armin lät oss göra matteprovet nästa fredag istället, skitbra! Snart är mina filmer klara, men skulle kunna somna när om helst. Fast måste nog vara vaken ett tag till, till en 8-9 i alla fall.

godnatt!

simply the best


2008-11-18 @ 12:17:17

dom tre kommande timmarna spenderar jag med Jack & Rose!


same old, same old


2008-11-18 @ 10:49:45

Mjaou!


halvt död


2008-11-17 @ 21:12:38

Det är så jag känner mig nu. Ont i hela kroppen. Har mest suttit med datorn och kollat på film. Just nu är det White Chicks som rullar, den är grym, har sett den hur många gånger som helst men jag skrattar lika mycket varje gång. Kollade på The Blue Lagoon tidigare, för tydligen så hade alla sett den utom jag. & efter att ha sett den förstod jag varför jag inte sett den tidigare, sämsta filmen! Jag har pratat en del med gurra idag, han ligger hemma med feber & halsont han också. Han vart tydligen smittad av mig under helgen, stackarn. Vi lider förtillfället..!
Gjorde ett halvhjärtat försök till att plugga matte tidigare, men jag gav upp. Sitta med feber och försöka komma ihåg alla jävla regler fungerar helt enkelt inte. Anna kom förbi och vi satt och snackade i nån timme, trevligt litet avbrott i min självömkan. Jag vill bara få dom här två veckorna avklarade, sen lovar jag att inte klaga mer. over and out.

inge bra


2008-11-17 @ 09:32:15

Nej, jag mår sämre idag än jag gjorde igår. Blev ingen skola. Får bara mer & mer ont i halsen, och feber har jag också! Funderade på att åka in och bara göra provet, men så borta som mitt huvud känns nu så var de lika bra jag stannade hemma. Blir ju hemma imorn också, men på onsdag måste jag till skolan, hur det än är. Känns faktiskt väldigt pissigt just nu. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Asjobbigt att plugga också, men eftersom det är sista provet i MaD på fredag måste jag. BLÄ! Vill inte missa Saco mässan på torsdag heller. Gud vad jag tycker synd om mig själv nu! Fryser gör jag också. Nu ska jag kolla på den nya Batman filmen. tass

helgen


2008-11-16 @ 16:29:25

Ja i fredags var jag inte på topp, så skolan skippade jag. På kvällen tog jag bilen hem till gurra. Han & fredrik satt och spelade tvspel, som vanligt fick jag inte vara med :p När frida kom senare tävlade vi, men tydligen så hängde grabbarna inte med på reglerna så det gick inge vidare. Igår kom elli & hämtade mig efter 2 nångång, vi stack och käkade pizza sen ut till Ikea. Efter många om och men lyckades jag välja ut en födelsedagspresent till G. Och det vart faktiskt ganska bra när dom väl kom upp på väggen, nöjd med mig själv & min finfina tavelsmak. Skulle egentligen pallrat mig hem för att ha en lugn kväll farmför tvn, men blev kvar hos gurra ända tills idag. Han & fredrik var som vanligt piggast, och när resten av folket kom låg gurra och sov. Ok, han var vaken en halvtimme kanske. Haha, orutinerat :) Idag hjälpte jag honom att städa, laga mat & sen kollade vi på Vem vet mest. Tillslut kände jag att det var dags att bege mig hemåt, har ett prov imorn jag måste plugga till. Urrrk! Ledig på tisdag i alla fall, men hela den annars sköna dagen kommer gå åt till plugg. Suck, take me away!

bilddagboken


2008-11-14 @ 14:07:35

är ur funktion för min del. Jag och Elli kom fram till att man inte har ett piss att göra nu.

plingpling

Jag har svårt för att bestämma mig, grrr. Ska stoppa i mig några alvedon så ordnar det nog upp sig.

Det är inge bra det där alltså. Hoppas på det bästa, men.. As always. Vad gör man liksom? Stackars stackars stackars :/
Eller inte stackars, jag tänker nog mer på hur jobbigt det blir för mig. Egoistiskt. Nej, kanske inte bara mig. Det är ju fler som blir påverkde.

Nu ska jag tvätta kläder

!


2008-11-14 @ 09:12:54

Nu sitter jag här hemma, med feber & halsont. Hoppas på att kunna vila upp mig över helgen så jag är fit for fight nästa vecka. Sen är det ju saco-mässan på torsdag, ska faktiskt bli roligt och förhoppningsvis kommer man få ut någonting av det också. Idag ska jag vara duktig, ska skriva sammanfattning på biologin, och min labbrapport. Skulle ha gjort det igår egentligen men fick ett ryck och gjorde klart ännu en medicinuppgift. Usch, jag vill bara få nästa vecka avklarad, eller snarare matte D avklarad. Det är det enda jag känner är jobbigt. Det är så sjukt mycket jag måste hinna repetera innan nästa fredag. Och alldeles lätt är det ju inte heller. Fan. Måste komma igång med svenskan också. Åh. Jaja! Ikväll ska jag hem till gurra, vi ska väl ta det lugnt, fredrik & frida skulle också komma. Gurra blir ju gammal imorn, 21. Herregud. Hur kan jag vara tillsammans med en gammal gubbe?! Undra vad jag gör när jag är 21, är ju faktiskt ett par år kvar tills dess. Hihi! Elli kommer & hämtar mig efter hon slutat jobba imorn, sen ska vi ut till Ikea, hon ska hjälpa mig köpa tavlor till G. Och resten av lördagen ska jag faktiskt spendera pluggandes. Är ändå sjuk, och har ändå ingen lust att göra nånting ansträngande. Nu låter det som om jag inte har nåt liv, men det är faktiskt ett val, om jag nu ville göra nåt annat så skulle jag väl göra det. Så det så!


prosit


2008-11-12 @ 11:45:31

Jag nyser typ varannan sekund. Sjukligheten är på ingång alltså. Ont i halsen, ont i magen, ont överallt! Jaja, igår då, jag tyckte faktiskt det var ganska kul på Öppet hus, dock vart det extremt jobbigt på slutet. Men vi fick nog några få att bli intresserad av NV :p Åkte hem till gustav när det var slut, vi kollade på gossip girl, sen ville han spela tvspel så snäll som jag är kollade jag på ett bra tag sen gick vi & la oss Hade pratat med elli igår kväll, och hon skulle hem till virsbo från skolan vid halv tio imorse, så jag åkte med henne hem eftersom hon hade bil. Så nu har jag käkat, duschat & hämtat bilen på mammas jobb, åker väl till skolan om 20 min eller så. Fysik i 3 timmar. Nödvändigt men inget jag ser fram emot! Tjingis

tsss!


2008-11-11 @ 14:49:31

Jag hittade en gammal msnkonversation jag & Ronnie haft. Så här det princip ut jämt. Jag tycker det är roligt i alla fall! :P

ronnie: om man tänker på dig och din bror är det väl han som är mest feminin svetlana!

Liza:
kanske det kanske, men trots allt så får jag mer tjejer än du någonsin kunnat drömma om. hur kan det vara så rånniefånnie?

ronnie:
jag hörde inte riktigt vad du sa där svetlana, men om du rakar bort mustaschen och trimmar polisongerna så kanske jag hör vad du säger.

Liza:
inte konstigt att du inte hör vad jag säger när jag SKRIVER!

ronnie:
men om du rakat bort muschen så kanske du sett vad du skrivit, och det är jävligt svårt att tyda när det står på ryska, eller hur svetlana?

Liza
: nu ska du inte vara såndär, jag vet att du vill ha mig. efter alla år vi känt varandra och alla dessa år du kämpat för att få till det med mig, så är det här ditt sätt att avreagera dig nu när du inte får ligga. Jag vet att allt du egentligen vill är att komma hit, klä av dig naken & sjunga nationalsången för mig.

ronnie:
även om det du säger låter bra så ror jag fan hellre ut mitt på sjön & pimplar

Liza:
 det finns ingen is än, synd!

Ronnie
: vem fan behöver is för att pimlpa. vafan tror du jag ska träffa din bror på halloween för?!

Liza:
jag fattar inte?

ronnie:
BRÄND!

 

duktig


2008-11-11 @ 09:02:06

Jag känner mig duktig, igår när jag kom hem från skolan pluggade jag geografi i 1,5h, hann ta mig igenom första och andra kapitlet, så nu är det bara två kvar. Efter det kollade jag på nyaste Narnia-filmen, tyckte den var mycket bättre än första som jag faktiskt tyckte var ganska dålig. Sen gick jag & la mig halv tio. Totalt superskön dag faktiskt. Idag blir det dock lite mer stressigt, ska till skolan för att ha två lektioner, sen hem och fortsätta plugga, vid halv fem ska jag tillbaka till solan för att det är öppet hus & armin har lockat oss med biobiljetter & pizza om vi hjälper till så klart vi gör det ;D Och sen tror jag faktiskt jag ska hem till gurra, vi ska kolla på gossip girl, hihi! Men är lite osäker på om jag orkar det just nu, fast hinner antagligen ändra mig, har ju sovmorgon till ett nångång på onsdag så då kan jag lika gärna sova i västerås. Men vi får se! Nu när jag börjar komma igång med det här pluggandet känner jag att det börjar bli lättare, och hoppet finns att jag ska ta mig igenom resten av terminen utan att bryta samman! Förresten, jag hittde görans planering i fysiken, & vi har faktiskt bara fem kapitel kvar efter vi gjort provet på rörelsemängd och den skiten. Och det blir ju nada problem att hinna med dom nästa termin, lite av en lättnad kan jag lova. Nehej, nu ska jag fixa litegrann, tjingeling!

death and all his friends


2008-11-10 @ 07:03:22

I love it!

God morgon på er, hoppas alla är lika pigga som jag är! Blev tävling om duschen när jag hörde mamma parkera bilen här utanför, hon hade vart på gymmet. Jag hann först till toan så jag vann, hihi. Jag går alltid upp för tidigt, det är en kvart kvar tills bussen går, så då kunde jag sovit till fem över halv sju istället, ochändå hunnit. Fast det var bara för jag redan visste vad jag skulle ha för kläder på mig, då går det alltid fort. För så är det, att välja kläder på mornarna är ju ett helvete. Kan ta hur lång tid som helst, och sen slutar det alltid med att man tar det allra första man prövade.. Anyway, allra först på dagens schema är religionsprov, ska bli intressant och se hur det går. Kommer rätt frågor ska det väl inte vara omöjligt att det ordnar sig till det bättre, men kommer däremot fel frågor. Tja, då är det som det är. Jag hatar måndagar, det är enda dagen i veckan vi går från halv nio till fyra. Fast det är iofs bra att man avklarar av den dagen först, så är det dom lättare & skönare dagarna kvar. Jaja, wish me luck!

någonting


2008-11-09 @ 16:58:26

Idag är ingen bra dag.
Men Coldplay hjälper mig.


Jag är ett stolpskott. Gustav skulle ju ställa sin bil här hos pappa, jag skulle hjälpa till. Det ena ledde till det andra och huxflux hade jag låst in hans enda bilnycklar i bilen. Men dörren var inte helt stängd, och med farfars hjälp fick han ner fönstret och kunde öppna dörren. Måste medge att jag var nervös där ett tag, vet inte vad han skulle blivit tvungen att göra om han inte fått upp dörren. Förutom den incidenten var det en bra helg, och en mysig lördag. Vi gjorde räkmackor & kollade på Bert. Sen fick vi för oss att åka någonstanns vi aldrig varit förut, vilket resulterade i 2h ute på små grusvägar. Så nu tvingar papi mig tvätta bilen.. Men sen här vi den här lilla lilla detaljen med pluggandet. Jag har inte gjort ett piss i helgen. Religion suger. Verkligen! Jag är totalt omotiverad & ointresserad av att lära mig nåt. Nu förstår jag hur jävla jobbigt det måste vara för dom som tycker allt i skolan är tråkigt. För hur fan ska man orka plugga om man känner att det man läser är skit?! Skitskitskitskitskitskit. Så är det bara. Ont i halsen har jag också. Kommer väl antagligen bli sjuk och missa en massa prov som kommer läggas en annan vecka så jag får 1000 prov på en och samma vecka. Självklart. Nehej om jag kanske skulle sluta tycka synd om mig själv & ta mig i kragen istället? Vi får väl se. Ciao!

       i love you, i do.

konspiration på hög nivå


2008-11-08 @ 13:22:56

det är vad jag & sofia håller på med. Konspirerar. Otroligt tillfredställande är det, att smida planer. Vi skulle bli sjujävla bra politiker, kanske också diktatorer någon gång i framtiden. Håll koll på oss! Tjejer är nog väldigt sneaky av sig, snekay fuckers kanske..! Kan inte tänka mig att killar håller på så här, fast sen är killar betydligt simplar. Vi är helt enkelt ganska komplicerade av oss. Spännande är det, även om mycket bara är snack så räcker det för tillfället.

Jag hade en mysig fredag med elli & annorna :) Ni är bra babes! Dom gick hem för ett tag sen, & jag har städat undan litegrann. Ska till ica sen och handla til mig & gustav, vet dock inte vad vi ska äta än. Och får se när herr stampe pallrar sig hit, jag kanske hinner skriva den där jäkla labbrapporten. Men nu ska jag kolla klart på Shrek 2, lätt den roligaste filmen jag någonsin sett!

sämst på tider


2008-11-07 @ 18:23:06

jag är verkligen det. Ska åka och hämta elli vid stationen tio i sju som sagt, jag hadetänkt åka härifrån 20 över sex, för att hinna in på ica och köpa köttfärs.. Sen ringde elli nyss & skämtade om att jag skulle åka halv sju & handla i 25 min. Alltså skulle hon skrattat åt mig om jag sa att jag tänkt åka tjugo över. Så där är det jämt. Antingen tror jag saker ska ta längre tid än dom gör, eller tvärtom. Likadant med pengar, om jag typ köper en påse chips & dricka, och har en hudnrig, brukar jag jämt fråga elli om hon tror det kommer räcka för att betala. Klart det gör det, tydligen. Ingen som helst uppfattning om vare sig tid eller pengar. Sounds good!

äntligen fredag!


2008-11-07 @ 15:30:47

obeskrivligt vad skönt att det är fredag! Ganska skön dag i skolan, lagom flummig kemi såhär i slutet av veckan. Vi alla vet ju att lena inte kan motstå alla charmiga nördungar i klassen :p I alla fall, jag ska hämta elli vid stationen kl sju, och innan det ska jag handla, och hämta upp annorna. Sen är det raka vägen hem hit, laga mat och bänka oss framför idol. & elli har massa skräckisar vi ska se sen också :) Men tills klockan sju så hade jag tänkt plugga lite religion. Har läst igenom det vi ska ha prov på, men måste nog gå igenom det lite mer noga, skriva ner alla knäppa ord. Sen har jag faktiskt en labbrapport att skriva klart också. Så se där, jag har ju en massa skoj att göra fram tills sju.. MJAAOUU!
Gustav kommer antagligen också ikväll, eller inatt snarare, jag har förbjudit honom att komma innan klockan 12. Han ska ställa hit bilen som han ska ha & stå i nån av pappas garage eller vad man kan kalla det. Anyway, nu ska jag göra en äggmacka och sen placera näsan i böckerna!

var är tröttheten?


2008-11-06 @ 22:17:55

Den är borta. Puts väck. Finns inte! Och det är ganska chockerande med tanke på att jag spenderade natten till idag i gustavs säng, med gustavs armbågar i huvudet och gustavs knän i ryggen. Jag somnade fan inte förrän han gick till jobbet fem imorse. Och upp halv åtta skulle jag upp. Så var är tröttheten frågar jag? Höll på att somna när jag körde hem vid tvåtiden, men sen dess har jag varit pigg och alert. För den delen, jag hittade religionsboken under all min tvätt... Kan lova att jag slog mig själv i huvudet med den då, skapligt irriterande! För nu är det för sent, jag varken orkar eller vill. Jag har städat mitt rum, ordentligt. Elli & Annorna ska ju spendera natten med mig imorn. Är ensam hemma hela helgen så jag garderar mig så gott jag kan för att slippa sova själv här hemma. Gustav räddar mig på lördag. Sen är det söndag och mor & far återvänder hem igen. Förresten är det nu offeciellt, jag är världens sämsta kock. Nej det är fel att använda ordet kock, jag är snarare världens sämsta på att ens försöka laga mat. När jag flyttar hemifrån är jag körd!

slut på bara 2h


2008-11-06 @ 14:58:01

Jaha, klockan var tio, 2 timmar senare var den tolv & liza var fattig igen. Jag får faktiskt nästan (men bara nästan) lite ångest över att pengarna försvann bara sådär. Till mitt försvar så köpte jag max 2 grejer som var överflödiga, resten var behövligt. Fast lite ska jag ju skämmas över att jag inte köpte gustavs födelsedagspresent.. Men det hela skulle vara så mycket enklare om han bara pekade på nåt, och jag köpte. Gustav pekar, liza köper. Jag hatar att behöva välja saker åt nån annan, jobbigt om det blir helt fel liksom! Skulle blivit box ikväll men min lilla slagpåse anna är sjuk så det blir inge. Jag har visserligen skickat iväg ett sms till elli och frågat om hon vill joina mig men känner jag den skrutten rätt så kommer det krävas övertalning och tjat för att hon ska följa med. Sen så hade jag ju tänkt vara duktig & plugga religion och geografi idag. Springer omrking i huset och letar efter bäckerna och tillsist inser jag att dom fan ligger kvar i skolan. 10 p till mig för bra planering där! Förresten så var jag till tandregleringen för sista gången imorse. Dom "skrev" ut mig. Jag fick gipsgrejerna av hur mina tänder såg ut innan tandställningen kom och fixade allt, fyfan säger jag bara. Är så sjukt enormt jävla glad att jag fått det fixat. Anyway, hur ska jag nu spendera dagen, om ingen vill boxas med mig & böckerna har rymt?!

med Gossip Girl såklart!

helvete, kom nyss på att jag lagar ju mat & den har stått i ugnen alldeles för länge... iiiiii

vrång


2008-11-05 @ 10:08:53

Jag är vrång idag. Bäst för er att ni håller er undan! Just nu får jakob lida av min vrånghet. hihi! Jag gillar det förresten, att vara lite halvelak och allmänt irriterande. Sån är min personlighet, går inte att hålla det undangömt allt för länge, tillslut kommer det fram hur man än försöker låtsas vara bättre & snällare än man egentligen är. Fast jag kanske bara har en dålig vecka. Sofia har redan fått smaka på min vrånghet. Ont i magen har jag också, låg och tänkte på allt vi ska göra innan jullovet och kom på att jag borde skriva upp allt så kanske det inte ser så hemskt ut?
v.46: religionprov & geografiprov
v.47: biologiprov - muskler & skelettet och sista provet i matte D
v.48: fysikprov - rörelsemängd & nåt jag ännu inte vet vad det är och sista provet i matte diskret
v.49: kemiprov
v.50: vad har vi den här veckan? jag har glömt (eller förträngt) Antagligen ska det klämmas in ett till biologiprov. Nu vet jag, nationelltprov i matte D ska det nog också vara här.
v.51 slut prov i kemi B, antagligen fysikprov också.
Nej men titta det där ser ju inte alls så farligt ut. Det enda som jag egentligen är stressad över är matte D och möjligtvis fysiken också. Tass mjaou! När jag kommer hem idag ska jag göra ett pluggschema, det är det bästa sättet att få struktur på det hela. Sen är det ju annat bajs som kommer läggas till, engelskan & svenskan t ex. SUCK. Men en sak som lugnar mig är att nästan alla i klassen har så här mycket, och klarar dom det gör jag det också! Slisk på er, nu ska jag åka till skolan!

åt fel håll


2008-11-04 @ 08:44:59

Det ska gå åt rätt håll, hör ni, rätt håll. Fast det kanske mest står stilla just nu. Hum.. Jag har i alla fall sovmorgon, men min papi hade glömt att han skulle skjutsa mig till stationen så det blir bil till fuckersta istället. Usch. Blä. Fy. Jag vill ha helg! Mysig, skön, avslappnande helg. Förresten, elli klippte mig igår, skiitskönt att få tillbaka min lugg! När den är lång så är den bara ivägen och irriterar mig. Det finns mycket som irriterar mig. & mycket som faktiskt inte irriterar mig! På fredag kommer the best of the best hem till mig, vi ska kolla på idol & skräckfilmer hela natten :) Plugga. Ja idag ska jag plugga när jag kommer hem. Religion. Fyfan. Det är verkligen helt otroligt tråkigt! Visst, allmänbildande men det skiter jag faktiskt i, jag har viktigare saker för mig än lär mig konstiga ord inom buddismen.
Inatt drömmde jag att jag var en myra, eller inte just en myra, men liten som en myra. Fast det var inte bara jag som va liten, nästan alla var det. & sen var det vatten överallt, så vi fick simma. By the way, hoppas göran är tillbaka idag!


usch


2008-11-02 @ 15:59:20

söndag = med skola imorgon. Är inge sugen på det alls! Sitter hemma hos gustav nu, han håller på att laga mat åt oss. igår var jag med sofia, vi kollade som sagt på gossip girl, och nu är jag fast. Tyckte det var hur bra som helst! Så tyvärr har jag hittat nåt nytt att börja följa, tycker egentligen det är jobbigt med alla serier man måste hålla koll på. Pattis & jag var trötta och somnade redan vid elva. Har fått plugg gjort idag också, har bara 3 frågor kvar på hemprovet i biologi, tänkte göra dom imorn på tåget, en timme borde jag nog hinna med dom på! Nehej nu behöver gustav hjälp, tjingis!!

saturday


2008-11-01 @ 14:11:39

Snart är helgen och lovet slut. Och inget vettigt har jag gjort på hela veckan. Fats det var kanske tanken också..
Igår lekte jag med elinor & ronnie. Jag & pellanplutt sjöng med i Mamma Mia medan ronnie satt och höll för öronen :) Sne åkte vi till ramnäs för att hämta lite fyllon, var typ skithalt på vägen, så åkte väl i 70, 80 hela vägen till ramnäs :p
Idag har jag jobbat, känns bra att få in lite cash på mitt stackars annars tomma konto! Fast pengarna tar snart slut, ska handla upp allt i veckan. Måste hitta en födelsedagspresent till gurra också. Hum! Idag hade jag täbkt bara sitta hemma, börja plugga litegrann också men sofia hade andra planer. Först ville hon ha med mig ut på en nykterhetskväll på krogen, men jag dissade. Så då kom hon på att hon skulle komma hit och att vi skulle ha gossip girl maraton. Svag för sofia som jag är, kunde jag inte dissa one more time och nu komme min lilla pattis hit lite senare & förgyller min lördag :) Sen har jag ju gått med i en tävling. Eller egentligen har jag & gustav gått med i en tävling, mot carro & hennes gustav. Och för en gångsskull känner jag att det är en tävling jag kan vinna. Har ju betydligt mer självbehärskning än fröken svedberg ;D Nej men det här ska bli intressant! May the best couple win, moahahah! Nehe om jag skulle ta och duscha, luktar jobb! Sliski


RSS 2.0