tisdag.


2011-11-29 @ 16:25:09

Vilken hemsk dag! Var sjukt trött imorse, men kom iväg på dagens enda föreläsning, skulle hem och plugga men frös så mycket så jag la mig en stund. Helt plötsligt måste jag iväg och spy! Uäää.. Somnade om och sov till kvart i fyra. Nu mår jag bättre, inte spytt något mer, känner mig bara konstig i kroppen, ont i huvudet. Hade ett viktigt möte klockan 14 jag blev tvungen att ställa in, skittråkigt.. Ska försöka skriva lite labrapport idag, så dagen inte blir heltbortkastad. Michael kommer inom kort och tar hand om mig, hähä. Nerå, han ska ge mig lite alvedon sen ska vi försöka lista ut vad vi ska äta, jag är inte sugen på nånting men har bara ätit en macka på hela dagen. Maja och lillasyster Doris kommer bar överens , nu ligger som bredvid varandra i soffan och gosar! Frrr. Herrrå

måndag.


2011-11-28 @ 09:25:06

Har haft en superbra helg hemma i  Virsbo: träffa mor&far, vin-myskväll med Elinor & Sofia, 30års fest för min kusin, 20 års fest för Vicki, träffat Becca och alla andra tjejerna! Allt detta roliga hann jag med, och inget plugg. Därför kommer denna vecka inte bli rolig, har tusen saker jag måste göra. Och att börja dagen med att missa en föreläsning känns sisådär. Michael säger att jag inte får skylla på honom men jag gör det ändå, dummern stängde av alarmet istället för att snooza. Jag borde vetat bättre än att låta honom sköta larmet och uppstigningen, han är inte så bra på det. Men jag tycker om honom ändå! Vi hade massa mys igår, frrrr! Nehej, ska klä på mig och bege mig mot campus så jag inte missar dagens andra föreläsning också.. Herrå!

onsdag.


2011-11-23 @ 21:13:56

Idag har jag:
- varit på föreläsningar
- fått panik över att tentorna är om tre veckor
- brottats med Michael
- packat väskan för att åka hem imorgon (YÄ)
Nu ska jag:
- kolla på walking dead
- äta chips & dricka cola
- pussa på Michael
HERRRÅÅÅ!

tisdag.


2011-11-22 @ 13:32:22

Jag försöker plugga men det går inte nå vidare, har inte ens lyckats ta fram böckerna än :P Nåja nåja nåja. Ikväll ska jag tvätta. Borde försöka hitta nå kul träningspass som går innan 19 när min tvättid börjar. Nåja. Herrå

måndag.


2011-11-21 @ 16:54:51

Suttit och pluggat sen jag kom hem klockan tolv. Hade tänkt träna mellan 18-20 men vettefan om jag inte ska bara ta en promenad istället, är så uppe i plugget nu så vill inte sluta. Hungrig är jag också.. Michael har massa goda matlådor med tacopaj hemma hos honom, men jag orkar inte gå och hämta. AAAHH, fasiken va hungrig jag är. Han kommer förbi med en innan hans möte börjar men det är först om en timme.. Imorgon ska jag klättra! Jag & Louise ska hänga med Mange och Thomas, haha kommer bli kul :P Nej nej nej, nu ska jag fortsätta vara duktig. Herrååå!

söndag.


2011-11-20 @ 14:48:11

Gårdagen var superkul, vi kom tvåa i dodgeball-turneringen, skiiitroligt! Banketten och festen var också superkul, lite för kul kanske, gick hem redan innan klockan ett :P LA mig på Mickes soffa, åt nudlar och somnade, vaknade igen halv fem och släpade mig till sängen. När han kom hem runt sex (han jobbade på festen) var jag fortfarande ganska så, öhm, rolig :P KOm hem för en halvtimme sen, borde sätta mig och plugga men det tar emot... På torsdag åker jag hemhem, yäääää! Herrå

lördag.


2011-11-19 @ 12:10:15

Idag är det dodgeball-turnering! LinTek (vår kår) firar x antal år, så det är turnering, bankett och fest ikväll. Vi har ett Catzzz-lag så ska strax bege mig och kasta bollar på folk! Ska bli roligt :) Maja är knäppare än vanligt, hon har till och med varit på tapeten och rivit, kattdummer! Hon saknade nog oss inatt, vi sov hos Michael. Hade jättemysig kväll, vi såg The Help, har läst boken och för en gångsskull var jag inte besviken på filmen. Den var superduper bra! Sen såg vi Baksmällan ll, SÄÄÄMSTA FILMEN JAG SETT. Usch, sjukt dålig. Nähää, nu kommer snart Louise & co förbi, herrråå!

fredag.


2011-11-18 @ 12:46:38

Gårdagen blev inte som planerad, det var inget dansgolv på hg, bara pub, så vi sket i det. Jag stannade hemma i sängen i en iskall lägenhet eftersom tekniskaverken stängt av värmen 08-21 igår, brrr, och kollade på gråtfilmer. Ps I love you och A walk to remember. Jag grät så jag fick huvudvärk till PS I love you, den är ju så himla fin, sorglig och bra! Den andra var en besvikelse, hade för mig att den var sorgligare men den var mest lite löjlig. Nu ska jag plugga fram till 15.30, då är det afropower som gäller, älskar passet, musiken och instruktörerna! Sen ska jag & Michael till stan och köpa tvspel, hähä, så det blir tvspelskväll ikväll, frrr. Herrrå!

torsdag.


2011-11-17 @ 12:37:51

Vilken kväll och natt det blev igår! Hade kommit hem från träningen, duschat och precis lagt mig när Michael ringer från akuten, han hade ramlat med cykeln och slagit upp hakan. Jag åkte dit och där blev vi sittandes till 2 inatt. Dock hade vi ganska roligt, Michael var full som en kastrull :P Och tv filmade oss! :P Läkaren som skulle sy ihop M's haka är med i programmet Sjukhuset på 3an, Michael tyckte det var en jättebra idé att dom filmade, jag höll inte riktigt med :P Men hur som helst, får se om dom tar med oss, dom filmade hela tiden läkaren var inne hos oss. Hähä.. Fem stygn fick han i alla fall, sen fick vi åka hem och sova. Haha, har en massa roliga bilder på Micke när han härjar på sjukhuset, i festeristovve, klappkanon och luktar både rök, alkohol och gud vet vad.. Min lilla frrr, haha! Det var tur att han inte hade så ont, han var glad och härjig hela tiden, kändes som jag hade att göra med ett olydigt dagisbarn.. Blev väldigt sent iallafall så kom inte upp till morgonens föreläsning. Istället var vi ut till bolaget (jag, Malin, Louise, Mange och Thomas ska göra hg osäkert ikväll!) sen till Sibylla och käkade. Nu ska jag strax iväg på lab, mellanlandar bara hemma och gosar lite med Majsson. Herrå!

tisdag.


2011-11-15 @ 10:20:37

Kom nyss hem från en föreläsning, ska plugga en timme sen iväg till HU för lab 12-19, yäää. Härligt väder, bra dag. Hoppas labben går fort.. Igår pluggade jag duktigt. Sen spelade jag & Michael Alfapet i typ 1,5 timme. Jag vann ;) Herrå!

lördag.


2011-11-12 @ 16:04:18

Brrrr, nu börjar det bli riktigt kallt! Grått, trist & kallt, härligt lördag! :P Jag och Michael sitter hemma hos mig och pluggar. Eller, nja, jag har slutat plugga för tillfället, ska samla kraft och börja med nästa uppgift bara. Idag har vi varit och köpt trivial pursuit. Malin & Jesper kommer ikväll, vi ska spela tp, med andra ord & alfapet samt dricka vin & käka chips :P Det är tjejerna mot killarna som gäller, vilket ju inte känns säkert rättvist, Micke&Jesper kommer bryta ihop, hähä.. Imorgon är det plugg som gäller senska jag tvinga med mig M på lite spinning! Och sen var den här helgen slut?! Veckorna springer förbi, snart är det tentap igen, uuuuhh.. Herrå

tisdag.


2011-11-08 @ 15:35:58

Jag sov typ tolv timmar. Somnade nio (!) igår, visserligen råkade Michael väcka mig vid tio, men somnade ganska snart igen. Klev upp tio imorse.. Hähä! Varit och handlat tills ikväll, sen träffat Emma & Jonas som jag gör grupparbete med. Det gick bra. Nu kommer Michael snart hit, då ska jag gå hem till honom. Han får inte vara där när jag lagar överraskningsmiddag. Inte för att han inte vet om det, snarare för han kommer gå mig på nerverna om jag ska leka storkock medan han tittar på. Önska mig lycka till i mitt mästerkockande! Herrå.

måndag.


2011-11-07 @ 12:47:33

Har haft en sån myyyysig och kul helg! Vi ville inte åka tillbaka till Linköping igår. Eller jo. Jag ville hem till min frrboll! Men har varit bästa helgen på väldigt länge, vi har tagit det lugnt, shoppat (Michael went crazy :P), haft spelkväll med Michaels vänner, gått ut på krogen (fast vi sa att vi inte skulle dricka, bara ta det lugnt, gick ju sisådär, hähä..)! Nu har jag nyss kommit hem från skolan, haft föreläsningar hela förmiddagen. Nu ska jag laga keeek sen plugga. Nästa helg blir en plugghelg, har sjukt mycket att göra. Blööhöö typ. Fast mys med plugghelg också, frr. Imorgon fyller min andra frrboll år! Jag ska laga mat, god mat. Typ min favoriträtt, pappa lagade jämt det förut. Nu sk jag prova själv för första gången. Hoppas det blir bra! Fasikan, undra om jag kanske borde köpa en födelsedagspresent åt gubben min?! Hähä.. Jag är alltid ute i så god tid... :P Nähää, nu ska jag kolla till min klyftpotatis, mmmfrrr. Herrå!

torsdag.


2011-11-03 @ 16:50:28

Har precis packat klart, Mickes föreläsning slutar klockan fem sen åker vi. Fast jag vill inte, jag vill inte lämna min Majabajabääbis. Snyft! Inte för jag tror hon kommer sakna mig direkt, Joanna kommer gosa massa massa med henne. Men ändå! Fast det är ju bra att sakna varandra, är det inte vad man brukar säga om folk i förhållanden, att man ska vara ifrån varandra så man kan sakna varandra. Jag kommer sakna ihjäl mig efter kattskrället! Tur att jag får världens bästa och sötaste Michael att frra med istället. Herrå!

onsdag.


2011-11-02 @ 11:30:46

Har precis städat klart lägenheten, är helt svettig :P Blev en riktig utrensning, gick igenom alla papper i mitt rum sen hela skafferiet i köket. Finns lite mer plats nu.. Om en halvtimme har jag tvättid. Har sjukt mycket tvätt, plus att jag tänkte tvätta några mattor också. Ska prova ta med Maja ut en svänglite senare. Hon har fått sele och koppel. Hon tycker inte om att ha selen på sig, hon rullar mest runt och biter i den. Eller backar för hon har fått för sig att om hon bara backar tillräckligt långt så kommer selen försvinna. Haha, igår när hon hade den på sig och skulle upp i min säng så drog hon sig upp med klorna och bakbenen bara sprattlade, knäppMaja tror att det inte går att hoppa med sele på. Hon är söööt :) Och inte så himla smart, men hon är min favorit i alla fall! Åh jag längtar tills imorgon, ska bli så sjukt skönt att komma ifrån Linköping, lite semester. Vi ska shoppa en massa & fira Michael, så blir nog en bra helg! Herrå.

tisdag.


2011-11-01 @ 18:34:32

Låånga dagar i skolan. Igår-8-18 idag 8-17. Imorgon ledig! :D Ska sooova ut! Och städa. Tvätta. PLUGGA. Sen är det ost&vinkväll med brudarna i klassen :D Ska bli supermys! Har bara en enda föreläsning kvar den här veckan, och det är liksom tisdag idag. Underbart! På torsdag kväll sticker jag & Michael till Karlstad. Det ska bli myyys och skönt att komma iväg från Linköping! Nu ska jag keeeka sen kolla film eller nåt, jag är dödstrött. Herrå!

RSS 2.0