första året avklarat


2010-05-31 @ 10:07:39

fyra kvar, haha!

Skrev genetiktentan nu imorse, gick helt OK, ganska snäva gränser så får se vart det landar någonstanns!
JAG HAR SOMMARLOV NU :D Wiiiie, är ledig i tre veckor till jag jobbar och sen jobbar jag t o m den dagen jag måste vara tillbaka i Linkeboda, 9 augusti.

Fan. Tänk att jag gått här ett år nu, sjukt va tiden går fort alltså! Och vad nöjd jag är över mig själv, inga omtentor släpandes efter, nöjd över resultaten jag fått på alla tentor och sen att jag kunnat haft så sjukt kul samtidigt också.

Nu ska jag städa lägenheten så det ser acceptabelt ut, klockan två hämtar jag Elli vid stationen och sen ska vi ut & leta kläder till kvällen. Klockan fyra bär det av mot stationen för att hämta Sofia, och sen blir det röjj :D Vi ska typ beställa pizza och äta här, sen gå på shotfest, och runt tio, halv elva ska vi ner på stan till NH. Kommer vara galet mycket folk så måste se till att vara där i tid, jag & Elli står på vip-listan men det gör inte Sofia eller Louise. Eller någon annan heller typ. Så måste komma dit innan kön!

Ååhh, mitt humör är på topp, och på onsdag åker jag hem, wiiiiiiee! Puss i pannan!

Känner mig oroväckande lugn


2010-05-29 @ 10:00:58

Jag är väldigt säker på att jag redan kan tillräckligt för att åtminstone ro hem en 4a i genetiken på måndag, så det är svårt att motivera mig själv till att plugga mer när jag känner att jag kan det jag läser. Vilket problem va?! Haha, men har varit en så pass bra kurs med bästa upplägget hittills på en kurs, så att få en 5a bör inte vara några problem egentligen. Därför borde jag plugga mer! Hade tänkt ta mig till skolan och sitta med Louise, men jag har ingenting alls i matväg att ta med (alla matställen på campus är stängda på helgerna) så skulle ändå fått gå hem efter några timmar. Så blir plugga hemma idag. Imorgon ska jag & Tom sitta i skolan med genetiken i alla fall.

Ska plugga till klockan fyra har jag lovat mig själv, sen ut & springa. Haha, skulle göra det igår, hade t o m tagit på mig träningskläderna när det brakade igång ute, jävla oväder! Blixtrade, åskade, regnade och jag fick strömavbrott! Nej, nu är klockan tio, då börjar min utsatte pluggtid. Tudeliluu!

YES!


2010-05-28 @ 13:12:28

Jag hade samma svar på dom fyra första uppgifterna som det var i lösningsförslaget, vilket är 12 p, sen hade jag rätt på a uppgiften på en svårare uppgift, så får se hur det blir! Räknade ihop till 13 p, krävs 12 för en 4a, så hoppas dom inte drar allt för mycket för jag inte löst uppgifterna exakt som dom. Men nu vet jag att jag klarade den i alla fall :D
OM dom skulle dra så mycket att det blir precis under gränsen för en 4a, då känns det kanske som jag kommer skriva den igen ändå och plussa. Men vi får se!

Sitter på balkongen och steker, har fått en massa färg, är helt röd på axlarna :P
Nu ska jag käka något sen blir det att ta tag i genetiken. Det är lite svårt att ladda om för mer tentaplugg när man nyss skrivit en tenta, men måste man så måste man! Tudeliluuu!

det kan ha gått vägen


2010-05-28 @ 10:56:20

Nyss hemkommen från tentan i envarbel analys 2, och det känns faktiskt helt OK. Väntar nu med spänning på att lösningsförslag ska komma ut på kurshemsidan, klockan ett kommer det upp. Jag brukar ALDRIG kolla lösningsförslagen för jag blir bara nervös, men nu vill jag veta om jag bör anmäla mig till omtentan som går om två veckor. Resultatet får vi väl inte förrän samma vecka som omtentan går, men om jag fått samma svar som på lösningsförslaget kan jag förhoppningsvis anta att jag åtminstone klarat mig. Men vill inte bli för hoppfull, då kommer jag bara bli irriterad när jag inser att jag måste tillbaka till den 10 juni.

Nu ska jag sätta mig på balkongen och sola lite, ta igen mig från tentan. Sen blir det genetikplugg resten av dagen. Hade även tänkt ta mig ut i Rydsskogen och springa en vända senare i eftermiddag när det inte är lika varmt ute.
Imorgon blir det genetik hela dagen, likaså på söndag. Måndag går tentan och klockan två hämtar jag Pellan på stationen, vi ska partaja :D OM jag klarat envarren så stannar jag tills onsdag nästa vecka och städar ur lägenheten och tvättar all min tvätt, annars åker vi hem på tisdag och sen kommer jag tillbaka på söndagen för att plugga inför omtentan (hoppasHOPPAS jag slipper..). Fast skriver jag omtentan kommer jag nog kunna få till det bra, och få ett bra betyg. Men jag orkar inte :P Vill vara hemma & ligga på bryggan och sola!!!
Hejhopp!

tjolahopp!


2010-05-27 @ 16:37:14

Har haft en ganska effektiv dag, blev åtta timmar med envarre & genetik. Känns typ OK inför tentan imorgon, har faktiskt lagt matten åt sidan idag och pluggat mest genetik istället. Så återstår att se imorgon om jag borde ha pluggat matte istället, hihi! Nu ska jag plocka undan lite här hemma, kolla igenom lite sånt där "kunna utan till" saker, sen är det ju eurovision ikväll, haha. Skulle titta i tisdags men somnade :P Ikväll är ju dock Sverige med! Fast jag ogillar hon Anna som sjunger för Sverige, uuu.. Aja, hejdå!

det går i ett!


2010-05-26 @ 21:34:58

Pluggat envarre & genetik i nio timmar. Följt direkt av vårt sista Bi6 möte innan sommaren, vilket tog hela fyra timmar. Vi hade en hel massa att gå igenom, nu känns det som vi har koll på allt som sker i Nolle-p i alla fall.
Katten är jättegosig, hon har varit ensam sketa länge, 13 timmar, stackars missen :( Så håller mig bara vaken nu en timme för hennes skull så hon ska få gosa & mjaoua av sig. Men så är det när det är tenta-p! Morgondagen ser ut som så att det blir plugg heeela dagen, envarre tentan går på fredag. Ååh, snart är det måndag & sista tentan, därefter tisdag och jag får åka hem :D Wiie! Hejdå

på väg


2010-05-25 @ 19:45:38

Idag var en betydligt bättre dag, även om den startade surt som fan. Skulle träffa Mange halv tio för lite sponsjobb, cyklat en bit när jag inser att det är punka på mitt bakdäck, SKIT. Dåligt mår jag också, ont i halsen & feber känns det som. Men vi lyckas ordna till tre väldigt fina "dealer", så det lyfte mitt humör. Sen blev det sju timmar matteplugg, två timmar gückelträning och nu sitter jag hemma på soffan. Ska ta och göra en sammanställning av formler till genetiken, then call it a day. Blir tidigt imorgon, ska träffa Louise & Malin klockan åtta, plugga matte plus genetik till klockan fem. Då blir det Bi6-möte, och ett långt sådant. Vi ska gå igenom alla sittningar & fester vi har under Nolle-p så förhoppningsvis är jag hemma till åtta i alla fall, annars lär det bli jävligt segt..

Har förresten gett fingret åt köket & allt som har med matlagning, jag pallar fan inte, plus att jag nu endast har en enda jättestor kastrull eftersom jag haft sönder dom andra genom att, i princcip, elda ris och makaroner i dom, haha!
Så mor&far sponsrar med matkort till Kårallen så jag slipper bry mig om den skiten den veckan som jag har kvar här i Linkeboda. Kylskåp, frys och skafferi har nog aldrig varit så tomma som nu! Nog om det, nu blir det en 45 min genetik sen nattinatti!

ur form


2010-05-24 @ 16:45:57

Verkligen. Känner mig sjuk, vet inte om jag är sjuk påriktigt eller om det är allergin som spökar, mina tabletter tog slut förra veckan. Är på tråkigt humör och allmänt irriterad. Var länge sen jag kände mig så pass nere. Tror det beror på att vi haft så sjukt mycket att göra med festeriet senaste månaden, och nu när det lagt sig lite är det som om musten gått ur mig. Trots att jag & Mange har en hel del sponsarbete fortfarande och jag har två tentor den närmaste veckan. Satt i skolan och räknade matte sju timmar idag, gick hyfsat. Vill klara den på fredag så slipper jag komma tillbaka till den 10 juni och skriva den igen. Att spara den till efter sommaren är en dum dum dum idé med tanke på att den går 24 augusti, mitt under nollningen och vi kommer ha en hel del för oss då. Suck!

Sen så har jag börjat fundera en massa på om jag ska gå natur eller civil?!
Valde civil, var tvungen att ta något. Känns inte helt 100. Nästa år kommer vara rent ut sagt tråkigt om man ser till kurserna civil läser; flervariabel (matte) & linjär algebra(matte). Jag gillar det egentligen, men natur läser roligare kurser. Sen kommer mekanik, reglerteknik, fysik, optimeringslära bla bla bla. Kurser jag inte kommer ens kunna försöka gilla. Natur så väntar 12 hp proteinkemi, analytisk kemi, 12 hp organkemi, ett kandidatarbete. Mjaou.
WHAT TO DO?! Känns egentligen ganska uppenbart, men det kanske är värt att ta sig igenom mindra roligare kurser bara för att få den där jäkla civilingenjörs titeln, det är i alla fall vad dom flesta andra verkar tycka. Jag vill inte ens jobba med dumma maskiner eller något som har med teknik delen att göra av utbildningen?! Inte så som jag känner just nu. Men om 10, 20 eller 30 år då? Jag blir knasig av att älta det här, nu slappar jag på soffan till klockan sex, då blir det två timmar genetik sen tackar jag för mig och sover. HEJDÅ

tisdag


2010-05-18 @ 20:59:04

Pjuu, typ första gången idag jag sätter mig ner och andas ut!
Skolan till tolv, sen har det varit möte med Jur6 som vi ska ordna festerifest med i september, gückelträning, Bi6-möte och när jag kom hem för typ två timmar sen satte jag igång med att städa lägenheten. Är nästan klar nu! Väntar på att sista maskinen med tvätt ska bli färdig. Har gett lägenheten en redig omgång, har t o m dammat bokhyllor och i fönsterna! :O Behövdes... Vi var här och gückeltränade & jag skämmdes för det var så stökigt :P Och det blir lite förfest här innan festerifesten på torsdag, så vill ha det rent. Sen är det ju tenta-p och då kommer jag absolut inte ha tid med någon städning. Känner mig även lite dålig för jag inte lagar mat! Lever på matlådor nu för tiden, eller Kårallen mat, mumms! Undra om jag ska göra lasagne någon dag snart? Gott!
Min kalender bara fylls på och fylls på, lite roligt när man har saker inplanerade som ska göras i september, höhö! Mange & jag hade ett sponsmöte med oss själva och vi kom faktiskt fram till en hel del bra saker, så nu är det bara att ta tag i det! Jag är pepp!

Hejhopp, nu blir det väl en macka eller nåt, har tusen grejer i kylen o skafferiet men tamejfan ändå inget att äta?!

och nu tar jag mig i kragen


2010-05-17 @ 10:54:37

Ska träffa Tom klockan tolv för fem timmars matteplugg till fadderträffen börjar klockan fem idag.

Nu är det dags att ta tag i pluggandet och träningen igen!

nu har jag tagit igen mig


2010-05-16 @ 15:22:27

Jag börjar få ny energi nu, tänkte plugga lite samt kolla runt och skriva lite mail till företag.

Skiftet var hur roligt som helst! Även om dagen fick en lite konstig start; hade varit fest ute på SkytteC dagen innan, så ägaren skulle på inspektion av städning innan vi fick ta över. Då har våra "föräldrar" varit där och kedjat fast ett stort träd plus skrivit med ketchup på golvet. Ägaren får spel och hotar med att stänga igen och inte låta oss ha festen där. Som tur var ordnade det upp sig och våra "föräldrar" fick pallra sig dit och ta hand om det själva, hihi! Annars flöt det på bra, alla var askalas och jag som hjälpte Mange med transporten fick köra flera vändor med fyllon som behövde skjuts hem :P Kom hem sex på morgonen, men vi va tvugna att vara tillbaka på SkytteC för inspektion & mer städning klockan nio, så blev bara två timmars sömn :P

Sen kom Becca vid tvåtiden på fredag, vi åkte till Maxi och handlade hem en massa gott och sen hade vi en riktigt slapp och mysig kväll :) Behövdes!

Något som behövdes ännu mer var gårdagen, jag var hemma helt själv och bara sov på soffan, kollade film och satt på balkongen i solen och läste. Så himla underbart!!

Kom nyss hem, varit iväg på Y6 invigning, ska tvätta lite nu också hade jag tänkt. Imorgon är det matteplugg all day som gäller!

Byebye!

SKIFTET


2010-05-13 @ 08:36:41

Yes, ikväll smäller det :D

Festerifesten igår, jag fattar varför man inte får lägga upp bilder från dessa fester på typ facebook.. Haha, sista gången jag går nykter kan jag lova!

Men idag är det en ny dag, ska strax hem till Johan där vi ska ordna med maten inför ikväll och vi ska även ha pannkaksfrukost för våra "föräldrar" vid tolv. Sen bär det av mot SkytteC där vi ska ställa iordning allt plus göra några repetitioner på gückel/stripp! Allt tar fart sen vid sex när sittningen börjar, jäklar va kul det ska bli. Gissar på att jag kommer hem vid den här tiden imorgon, inte roligt att städa efter en ritkig svinarfest som den här har rykte att vara. Nej nu måste jag sminka mig, byebye!

tjolahopp!


2010-05-12 @ 16:38:40

Ska strax börja göra mig iordning inför festerifesten ikväll! Eller ikväll o ikväll, klockan sex börjar den. Min dag har bestått av tre timmar bakning med Louise, labb där vi sövde ner bananflugor och sorterade olika fenotyper. Haha inte direkt den mest ansträngande labben vi haft sen vi började här :P Sen så skippade jag faktiskt förfesten som pågår just nu på Flamman. Har sovit lite framför tvn. Nu ska jag lägga allt vi bakade i påsar och sen fixa frillan osv osv osv... Blir jättelugnt ikväll, ska försöka komma hem runt senast tolv så jag kan få 7-8 timmars sömn åtminstone. Imorgon är typ sämsta dagen att vara trött & bakis på! Trist att de två festerifesterna som varit hittills har varit dagen innan något annat viktigt! Men den 20e är det Slasquen, både årets festerister & fadderister som röjjer tillsammans. Då får vi i Bi6 väl ta igen :P Nej, nu ska jag get going så jag inte somnar igen, segast! Skulle behöva ta en öl eller något så jag vaknar, hihi. Byebye!

pjuuu, what a day!


2010-05-11 @ 23:19:45

Kom hem för tjugo minuter sen typ.
Dagen har gått i ett, vaknade och begav mig iväg med Louise för att hjälpa henne handla till Skiftet, 4 timmar senare är vi klara. Då är det bara att bege sig till campus för 4 timmars fadderutbildning. Därfter är det stripp & gückel från åtta till halv elva. Jag är så uppe i varv fortfarande så kommer inte kunna somna än. Morgondagen ser likadan ut. Upp & baka 3 långpannor äppelkaka till Skiftet, labba mellan ett och tre, hem & byta om sen iväg på festeristfest.
Och sen är det torsdag och Skiftet, kommer vara igång från åtta på morgonen tills antagligen sju, åtta på fredafmorgon. Vi har ingen sluttid för festen så blir att städa när dom sista beger sig hem.
Jag kommer vara DÖD på fredag. Men det är så jävla roligt det här :D
Lite ångest över att skolan kommer allra längst ner på min to do-lista för tillfället, iilla!

galen dag!


2010-05-09 @ 18:30:21

Jag överlevde invigningen :P
Haha, helt galet knäpp dag. Det spöregnade hela tiden. Så vi rännde omkring från åtta på morgonen till sex på kvällen i regnet. Humöret var oftast på topp, trots att vi fick stå i Vallarondellen och vänta i typ en timme. Haha! En massa fulvinslekar med andra festerier, och knäppa uppdrag. Runt sex tiden fick vi komma in i bastun. Skulle egentligen till två stationer till men vi frös så jävla mycket, så våra "föräldrar" hade hjärtat på rätta stället och lät oss hoppa det sista. Kom till bastun, in i duschen med ovven på (den luktade kebabsås sen sista fulvinsstationen där vi fick åla genom kebabsås, thaisås och gud vet vad!). Sen blev det bastu, mat och vi fick sällskap av pateter sen en massa år tillbaka, 04/05 tror jag dom äldsta festeristerna var från, haha! Jättetrevligt! Jag kom hem klockan tio (kändes som det var mitt inatten, varit igång och druckit sen åtta på morgonen :P). Vad möts jag av? Jo hela lägenheten har blivit ommöblerad! Allt som stod på ena sidan av vardagsrummet står nu på andra, i köket har allt i köksskåpen bytt plats, alla tavlor är bakofram eller upponer. Skulle äta lite nattmat, men hittade inte besticken så fick äta med slev (hittade dom sen, dom låg i frysen, haha!). Jag tycker det var sjuktroligt i alla fall, kunde inte sluta skratta när jag kom hem och fick se hur det såg ut! Nu ska jag hänga ut ovven på vädring, den verkligen osar vitlök! Har nyss varit på gückelträning, men jag har ingen röst. Jag är skithes, måste skrika för att få fram något. Blev det på UK i fredags för jag sjöng så mycket, och gårdagen hjälpte inte direkt :P Hoppas bara det blir bättre tills Skiftet på torsdag, är ju inge kul om jag måste stå och mima när vi sjunger! Nej fyfan, gårdagen var en upplevelse! Synd bara på vädret, drog ner stämningen lite när man fick gå genomblöt i nästan nio timmar, hiih! Ska ta och möblera tillbaks nu, i alla fall vardagsrummet. Tudelu!

jag har alltid rätt! :p


2010-05-08 @ 06:27:18

Jag förstod att dom skulle komma tidigare än dom sagt :P Alla våra "företrädare" smög sig in här för ett tag sen. Jag var ju redan vaken, blev dock aningens rädd när nån låste upp dörren :P Jag fick lite sprit o dricka, sen ett uppdrag. Är ju spons, så jag fick okänt nr att ringa, sen fick jag veta att även om dom sa nej så skulle jag ändå säga att jag skickar över faktura och kontrakt :P Numret var till donken här utanför, hahahahahha! Ojoj, känner på mig att det kommer bli en knäpp & galen dag idag! :P Nu blir det definitivt inge mer sömn, är alldles uppe i varv! Dom försvann alldeles nyss, ska väl börja göra mig iordning och cykla iväg till mötesplatsen om en timme typ. Hörs senare, om jag överlever, haha!

hahah_!


2010-05-08 @ 06:00:42

när jag läser det jag nyss skrev tycker jag jag verkar full fortfarande, haha!

today is the day!


2010-05-08 @ 05:59:46

Jajjamensan, idag smäller det, vi ska finally bli riktiga Bi6 och få flytta in i våra fin overaller :D
Nu undrar säkert ni vad jag gör vaken klockan 6 på morgonen en lördag. Mitt svar är att jag vaknar hela tiden och tror att våra "föräldrar" är på väg in i lägenheten och ska hämta mig, trots att vi fick brev går att dom skulle komma kl 08.03. Sen har jag ont i halsen, var ju festerifest & UK igår, rooooooligt som fan! Jättekul att få träffa andra festerister och festa tillsammans. Tog det ganska lugnt, borde dock ha gått hem tidigare, kom hem efter två. Så inte många timmars sömn. Det jag ville komma fram till är att jag har ont i halsen, pratade/skrek alldeles för mycket igår.. Så sitter och pimplar varm oboy i soffan. Ska försöka halvsova en timme till, känns som jag kommer behöva så mycket sömn som möjligt för att ta mig igenom invigningen, haha!
BYEBYE

brrrr


2010-05-06 @ 15:14:07

Solen skiner men det är jättekallt. Ok. Inte jättekallt. Kyligt.
Är hemma några timmar nu, klockan 5 är det Bi6-möte så ska tillbaka då.
Imorgon är det första festeristfesten, tråkigt dock att vi inte får använda festeristovvarna, vi har inte blivit invigda än. Så får bli vanliga ovven. Efter festeristfesten är det UK (utekravallen), tror dom har 3000 biljetter, så så många glada studenter som studdsar omkring utomhus, yäää. Kristian Anttila ska spela också! Klockan 03.15 är det den nakna kilometern, tradition för nyblivna festerister.. Vet dock inte om jag ska vara med, för vi har invigning (!) dagen efter. Har fått order att vi måste sova hemma den natten, så dom kommer antagligen och väcker oss ganska tidigt på lördagen. Så blir nog lugnt imorgon, för invigningen kommer säkerligen vara gaaaaalen, i alla fall med tanke på hur fulla alla andra festerister varit på dom invigningarna vi varit med på, haha.. Jag är INTE sugen på fulvin, men fulvinsrundan är obligatorisk för en invigning kan jag tänka mig :P Ska hur som helst bli röööligt :D Och på torsdag nästa vecka smäller det, vi har vårt första evenemang då, Skiftet. En svinfest vad vi förstått, öl & cider & shot 15 kr, haha kan inte bli annat är galet då :P Får bara hoppas alla fyllon är nälla mot oss och inte jävlas lika mycket som dom tydligen gjorde förra året när våra företrädare ordnade Skiftet. Drog bland annat in en gran i festlokalen och sprutade ner dom med ketchup. Mysigt :P 

Nej nu ska jag svara på lite mail, tudelu!

nu ni!


2010-05-05 @ 19:23:50

Jag är korthårig!
Måste vara typ jättemånga år sen jag hade så här kort hår! Känns ovant än, men jag gillar det. Synd bara att jag inte har längre lugg, då hade det varit perfekt! Känns riiiiktigt skönt! Inge päckligt hår överallt, usch! Fast jag tycker jag ser yngre ut nu, inte som  någon som snart fyller 20. Jag ser typ ut att vara 18. Haha, stor skillnad :P Men känns så i alla fall! Nej man jag är nöjd, får bara ta och kolla mig i spegeln lite oftare nu så jag vänjer mig. Nu blir det tv sen zzzzzover jag, nattinatti!

jaaaa, va glad jag blir!


2010-05-05 @ 15:49:11

Jag har fixat sommarjobb nu!!! Från 25 juni till 9 augusti, det är lite mer än 7 veckor, wiiieee! Skulle nog egentligen jobbat hela vecka 32 men sa på intervjun att jag måste tillbaka till Linköping den veckan, vi har grejer att förbereda inför nollningen med festeriet.
Måste medge att jag är jäävligt lättad. Skulle blivit kämpigt som fan nästa skolår om jag inte kunnat jobba ihop någon buffert under sommaren. Plus att jag betalar hyra ensam på lägenheten under sommaren, känns bra att kunna hjälpa till med den så mor & far slipper betala allt. Är på hemtjänsten i Fagersta, förresten! Var där på intervju för nån vecka sen när jag var hemma, kändes jättebra då och trodde faktiskt att jag nog skulle kunna få jobb där, men man vill ju inte hoppas på för mycket och bli besviken. Så nu kan jag slappna av, pjuuu!

Nu ska jag fixa ihop ett jobbschema inför Skiftet-festen som är nästa vecka.. Haha, dom andra i festeriet bör hålla sig på god fot med mig, annars tar dom hand om toastädningen, MOAHAH! Nejdå. Jag tänker faktiskt lotta om det, usch, inte roligt att ta hand om toaletterna efter en såndär riktig fyllefest kan jag tänka mig! :P

Ska faktiskt och klippa mig om en timme typ, jag fick panik igår kväll och första bästa salong man kunde boka tid hos över internet tog jag, och hittade en tid klockan fem idag. Jag går faktiskt dit med inställningen att jag ska bli korthårig, men jag får se om jag fegar ur när jag väl sitter där. Nåja, återstår att se :P Hejdå!

idag ska jag slöa


2010-05-01 @ 13:29:17

Fan vilken skön dag jag känner att det här kommer bli!!
Kom nyss hem från valborgsfirandet med Bi6, det var väldigt trevligt :) Massa gott att äta & trevligt och knäppt sällskap, haha! Jag la mig runt fem imorse, satt med och sällskapade Johan, Tobias och Patrik som spelade shotschack. Haha, dom blev askalas, Johan somnade i soffan så vi andra stoppade ostbågar i munnen, ansiktet och lite varstanns på stackarn och tog roliga kort. Jag skrattade typ ihjäl mig :P
Mår bra idag, tog det faktiskt lugnt igår, har dock sovit typ 2 timmar så känner att en tupplur skulle sitta fint.
Men icke! Jag har massor jag ska göra, först och främst är det storstädning av lägenheten som gäller. Sen hade jag tänkt göra hemmagjord pizza, är jättesugen på det! Och kvällen kommer spenderas i sällskap av endast Doris. Nu förtiden händer det saker konstant, vet inte när jag senast bara var hemma och tog det lugnt en lördag?! Så det ska jag göra idag. Imorgon väntar det 4 timmar med Bi6, vi ska öva gückel och dans, hihii, är så jäkla pepp på Skiftet den 13e, kommer bli great :D

Förresten! Jag ÄLSKAR att bo själv, fan va skönt det är.
Nu är ju första gången jag bor själv faktiskt, har alltid bott nån här sen jag flyttade hemifrån, men nu får jag hela maj för mig själv, som jag kommer njuta :D Nej, nu ska jag pussa lite på katten som varit ensam hela natten, byebye

RSS 2.0