YÄ!


2011-02-22 @ 19:27:01

Imorgon börjar Snuttefilmen 2011!
Herregud! Spännande, nervös, uppspelt, glad, förvirrad, orolig för att ha missat något, förväntansfull. Allt möjligt känner jag nu. Vi har sålt jättebra i veckan, som sagt var alla 1200 biljetter till torsdagens kravall slut, nu likaså alla 900 biljetter till filmvisninngen imorgon och vi har runt 100 biljetter kvar av 1200 till lördagens fest. Men de kommer ta slut, antingen imorgon eller i dörren på lördag. Helt otroligt.
Jobbgenomgång igår. Det gick bra även om en del jobbare strular till det för mig och får mig vilja börja gråta när de hoppar av tre dagar innan festen. Men det har löst sig ändå, pjuu! Har gjort slutversionen av alla jobbscheman, förhoppningsvis blir det inge mer strul med jobbare nu så kan jag ta spika alla scheman.
Ingen lab nu på eftermiddagen, glad överraskning så jag har storstädat här hemma eftersom jag får finbesök av mor&far som kommer ner på torsdag. Visserligen bor dom på hotell men vill ha rent när dom kommer hit med malådorna åt mig ;) Sofia & Elinor kommer på fredag, wiie, saknar dom! Ska bli jättekul.
Imorgon är det skola hela dagen, jag & Johan labbar till 17.00, missar alltså första filmvisning. Men kommer vara där till 19.15 och 21.30 visningarna. Sen ska vi städa efteråt, så kommer komma hem sent, säkert efter halv tolv. På torsdag är det Kravall som gäller, vi börjar rigga 11 sen är det jobb till säkerligen 08 på fredagmorgon. Då blir det hem och sova tills mina darlings kommer hit, upp och vara social med dom sen följer dom med när jag ska till campus och öva scenshow. Därefter möta upp mor & far och alla vi ska på familjesittning på [hg]. Alla i Bi6 har med vänner och familj, vi ska förklara hur en riktig studentsittning går till, gückla för dom, visa bilder från allt vi gjort under året och berätta om våra roller i festeriet. Myyys <3
Lördagen är det samling på campus för riggning av festen och sittning, genrep av scenshow. Kan kanske hinna hem och sova en stund på dagen, men tvivlar på det. Vi ska vara med på galasittningen, men eftersom vi är utklädda till scenshowen kommer vi inte vara med förrän vår show varit. Efter sittningen är det fest. Vi jobbar, så bara byta om och sätta igång. Klockan 03.00 ska alla i Bi6 som kan försöka stå på golvet och gråta glädjetårar till Stad i ljus. Galet. Sen städar vi. Hur länge som helst, blir nog inte klara förrän framåt sen förmiddag. Då ska vi basta. Och dricka öl/cider/shots/drinkar som är över sen festerna. Fira att vi är bäst. Att Snutte blev awesome. Det vet jag att det kommer bli. Jag har aldrig varit med pepp i hela mitt liv och aldrig gjort något roligare heller.
Underbart.

betydligt mer effektiv idag


2011-02-20 @ 17:39:46

Blev Bi6 08-13.30, kom upp en del som behövde göras. Så sen jag kom hem har jag jobbat med jobbschema, städschema och ska ge mig på jobbgenomgången nu. Måste laga mat. Humpf, det enda jag äter nu för tiden är klyftpotatis :P Men det är ju så gott!!!!! Måste försöka luska ut om jag har labb imorgon?! Helt galet att läsa tre kurser samtidigt som det ska labbas i, 18 labbar (= 18 labrapporter) på 5-6 veckor är insane! Skulle ha svårt att hinna med det utan att ha ett av årets största arr på campus att fixa, hihi.
Nää, mat kanske?
Hejdå

så himla lat


2011-02-19 @ 21:52:16

Har bara gjort ingenting idag, hade behövt ta mig i kragen och jobbat Snutte, men icke sa nicke!
Annat blir det imorgon, möte med Bi6 8-10, öva scenshow 10-12 och möte med VI-ling 12- when ever. Sen massa snuttejobb. Måste göra klart allt imorgon, för nästa vecka finns det noll med tid. Fan. Om exakt en vecka är sittningen precis klar och vi ska strax öppna för eftersläppet. Om en vecka och en dag kommer jag vara den lyckligaste och fullaste människan i Linköping. Det är grejer det!

galen vecka


2011-02-18 @ 21:27:13

Herregud vad skönt med helg!!
Jobbsläpp i måndags, fick inte alla jobbare men det ordnade upp sig på tisdagen. Skönt!
Biljettsläpp i onsdags, alla 1200 biljetter till kravallen slutsålda, lördagen gick inte lika bra som vi förväntat oss. Olika anledningar till detta, för det första har "eftersläpp" en dålig klang, brukar vara mindre fester, oftast inte ens på Kårallen utan på typ Nationernas Hus. För det andra har Snuttefilmen aldrig haft ett stort eftersläpp för 1200 pers på Kårallen tidigare. Nu kränger vi biljetter så gott vi kan, kommer bli ett awesome eftersläpp hursom heslt och vi räknar med att ha fått i princip alla biljetter sålda innan nästa lördag, de som är kvar säljs i dörren. Alla 900 biljetter till filmvisningen på SF har typ gått, kanske 20 stycken kvar, jättenajs! Första gången Snutte har haft 3 visningar, har bara varit 2 tidigare år. Galasittningen har vi också sålt rekord mpnga biljetter till, blir nästan 300 pers på den. Så det är kul.
Malin & Ida drog nyss till HG, jag skulle följa med men tog det mogna beslutet att stanna hemma. Har inte varit helt frisk på hela veckan, vore dumt att dansa mig sjuk igen. Plus att det är skööönt att bara vara hemma. Imorgon blir det motionera, handla mat, massa schemajobb inför Snutte typ. Chilla. Hela veckan har bara gått till Snutte, har kanske varit på två föreläsningar. Inte bra. Men that's life för tillfället. Massa dans i helgen inför vår scenshow. Den är så himla bra, Louise är sjukt duktig på att sätta ihop danserna. Nähä, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film eller nåt, somnar när som känns det som.
Natti

borde sova


2011-02-15 @ 00:24:23

Är trött, full rulle hela dagen, sämst på att varva ner, kommer bli dåligt med sömn inatt.
Jobbsläppet idag, fattas nu sex jobbare, ska vi kunna locka till oss imorgon. Jag borde vara lugn men har lite svårt med det för tillfället. Inte helt frisk än. Pissjobbigt. Heldag imorgon, köandet till vårt biljettsläpp startar väl runt 21 när vi öppnar skrivsalen. Ska dock inte sitta hela natten, det gör några andra stackare. Frivilligt, herregud! :P Men ska dit runt fem på morgonen tror jag. Najs. Hoppas på att sälja slut. Skulle vara ännu mer najs. Nu ska jag göra ett försök till att få lite sömn, börjar med att stänga av datorn. Natti.

sööndag


2011-02-13 @ 20:31:55

Mår bättre och bättre. Vilket ju är bra. Men har fortfarande feber. Vilket ju är jobbigt.
Var till campus och kollade när gänget övade inför scenshowen, fään va bra den kommer bli! Riktigt snyggt!
Imorgon är det jobbsläpp, jag är nervös, hoppas att det kommer massa med folk, eller ja, tillräckligt med folk nöjer jag mig med :P
Ska kolla på film nu, men den är tre timmar lång och jag somnade precis till. Känns inte som jag kommer se hela :P Biljettsläpp på onsdag morgon, köandet startar 21.00 på tisdag. Ska vara där en sväng tänkte jag, sen blir det att pallra sig till släppet 07.30, eller ja, vi ska väl dit någon timme innan så allt hinner ställas iordning. Såg Petter dokumentären som gått på 4:an i veckan. NAJS. Vi borde inte få några problem med att sälja slut lördagen. Och torsdagen är det ju karvall, vilket ju alltid är poppis, hihi.
Nähä, film nu, sova inom kort.
Natti.

på bättringsvägen


2011-02-12 @ 15:58:01

Verkligen länge sen jag varit så dålig, utslagen i torsdags & igår, hemska dagar. Mina föräldrar är sötast, pappa tänkte åka ner och hämta hem mig i fredags! <3 Men jag ville inte, eller jo, jag ville hem, men bäst att stanna här ifall det är nå Snutte bestyr som man måste ta tag i. Plus att jag inte skulle velat åka tillbaka hit igen om ajg kom hem just nu :P Haha! Nej men det ska bli skönt att bli FRISK köra Snutte all in dom här två veckorna, it's our time to shine liksom. Jobbsläpp på måndag, NERVÖS! Har funnits ganska bra intresse, jag hoppas dom som frågat om det väl kommer till släppet, efter det (om jag får alla jobbare jag behöver) kommer jag slappna av och njuta ordentligt, för då är det bara att köra! Jag tror verkligen vi gjort en lyckad boking, Petter kommer bli awesome på lördagens efetrsläpp. Herregud, vi är så jävla bra, det är vi :)
Ska slappa resten av dagen, fortfarande ganska mycket feber, så alvedon är min bästa vän just nu. Ska fixa lite med scheman och annat småpyssel inför Snutte, bara kul grejer. Somna tidigt är min plan, roomien ska iväg på partaj så får lägenheten för mig själv ikväll, ganska skönt emellanåt, är väääldigt sällan helt ensam. Och det behöver jag få vara ibland.
Hejdå.

uuuusch


2011-02-10 @ 10:58:10

Hade tänkt ta mig ut till Maxi & apoteket igår, blev ju inte av, somnade halv sex igår. Vaknade några gånger under natten för jag frös/svettades eller drömde mardrömmar.. Uuuunderbart..! Sov till halv tio imorse, vaknade och mådde, om möjligt, ännu sämre. Har inge mer alvedon, ingenting att äta. Inte för jag är hungrig men hör mammas röst i mitt huvuvd hela tiden som tjatar på mig att äta för då blir man frisk. Och så har jag lab om två timmar. Skapligt sugen på det. Haha. Jag sitter hemma och skratt/gråter för tillfället, jag vill hemhem. Jag vill vara frisk. Det är dålig tajming, vill njuta och ha kul med Snutte nu, nu när vi äntligen är igång! Efter helgen då, ja då tänker jag vara fit for fight. Längtar till helgen, ska ligga hemma med massa gott att äta och massa bra filmer. Inget festande. NAJS. Nähä, duscha av mig lite av sjukdomen kanske?! Läsa igenom dagens lab kanske?!
Hejdå.

skit också


2011-02-09 @ 16:45:51

Mår säme idag. Två labbar. Var nära att bryta ihop där ett tag, hade en föreläsning mellan labbarna, la mig längst bak i salen och sovi nästan två timmar. Inte för att jag mådde nå bättre efter det ändå. Nu ska jag lägga mig och kolla film, eller sova mer. Febern vägrar ge med sig, även fast jag käkar alvedon. Det jävligaste är att jag måste iväg och handla, har ingen frukost, ingen potatis, inget ris, ingenting. Och jag orkar verkligen inte. Vill bara lägga mig ner och dö. Inte kan jag stanna hemma imorgon heller, har lab och vi ska fotas och en massa tjoffs. Inte pepp nu. Vill ha helg, sova. Bli frisk. Jäkla dålig tajming det här!
Hejdå.

natti


2011-02-08 @ 19:36:39

Kom hem från Norrköping för ett tag sen. Det gick bra. Vi har fått våra supersnygga Snuttefilmen jackor också. Gjorde mig lite gladare. Något som gjorde mig glad var senaste 1,5 timmen jag spenderade pratandes i telefon med först mor&far, sen farmor&fafar och tillsist mormor. HEMLÄNGTAN! Men bästa mami&papi kommer ju till Snutte i alla fall, wiiiie! Vettefan när jag hinner hem, april kanske?! Galet!
Nu ska jag sova. Har dugga imorgon men jag har inte hunnit plugga till den, tar det efter Snutte.. Gaah.
Natti.

sicko


2011-02-08 @ 13:20:36

Mår inge vidare alltså. Feber, ont i halsen och hostar (har jag gjort i snart en månad så är inget nytt egentligen). Varit i skolan och PR:at hela förmiddagen, gått runt bland massa ettor och peppat dom att komma på vårt jobbsläpp nästa måndag. Har egentligen föreläsningar 8-17 men hann inte nu på förmiddagen och nu ska jag sova en stund, är helt slut, mår piss. Ska iväg till Norrköping med Thomas efter fyra, vi ska lämna lite PR-grejer till ett festeri på campus Norrköping som ska hjälpa oss sälja biljetter där. Sen sova. Imorgon har jag två labbar. Pju.
Hejdå.

Snuttefilmen 2011


2011-02-07 @ 17:03:28

It't on!!!!
Igår tog vi över campus: klistrade "idolbilder" på muggar som nu finns i Baljan (jätteroligt att se folk överallt på campus dricka kaffe ur muggar med bilder på oss på :P), det var 6000 muggar som märken skulle på, jättekul jobb, haha! Upp med affischer på hela campus, massa lakan & en stor banderoller. Ashäftigt. Coolt. Suttit i colosseum och pr:at hela eftermiddagen. Har redan kommit fram massa folk och frågat hur tidigt man måste köa till jobbsläppet, vilket gör mig gladare än gladast :D Folk verkar pepp och tycker det är awesome att vi bokat Petter till lördagens efetrsläpp. Imorgon ska vi gå omkring utklädda till våra karaktärer,härja lite i colosseum under lunchen. Vårt mål är att synas hela tiden. Vi ska sälja slut våra biljetter tamejfan! Jag är pepp, fast jag är sjuk och har massor med skolarbete jag måste ta mig igenom. Saknar bara tiden.
Här är "idolbilden" som sitter på kaffemuggarna, hahah!
Vår fina infoaffisch
Affischen vill inte laddas upp, kan tro att den filen är för stor för den ska vara i så himla bra kvalité när man skickar till tryckeriet.
Allt är igång nu. Känns underbart :D
Hejdå.

fäääääst


2011-02-05 @ 15:12:10

Tävlingen idag. Mysmorgon hos Mange & Jono med riktigt frukost; äggröra, bacon, rostat bröd och massa alkohol! Vi kom försent till tävlingen och blev diskade, hihi! Så vi hejjade på FM istället, dom kom två tror jag. Nyss duschat, jätteblöt & skitkall! Förtfest här, folk kommer snart tror jag. I alla fall Jonas, vi ska hålla igång, måste fortsätta fylla på med vätska, att somna är detsamma som att ge upp! Finsittning klockan sex. Vi ska ha våra nya finklänningar, frfrrrfrr'! Sen är det eftersläpp, vi ska dansa. Jag har kul. Bi6 är mina älsklingar!

VSR 2011


2011-02-03 @ 14:58:36

It's on!
Mange & Jonas kommer strax förbi, vi ska dra till torsdagskröken och sätta oss där tills det är dags för lagsittningen, woop woooop!

fiiiint


2011-02-02 @ 12:19:49

Vilket härligt väder :D ! Man blir glaaad! Synd bara att all snö är på väg och försvinna, blir jobbigt eftersom vi ska åker saucer i helgen. Och vi ska ha en snöbar på Snutte.. Haha! Får se hur vi löser det!
Kom nyss hem från dagens enda föreläsning, sjukt skönt! Ska äta lite lunch nu sen bege mig ner på stan för att fixa grejer inför helgen. Imorgon är det skola 8-15 sen är det torsdagskröken, lagsittning, mellanfest & kravall som gäller. NAJS!
Hejdå.

frrfrrfrrr


2011-02-01 @ 21:32:31

Kom hem för en halvtimme sen, har myst med Bi6 hela eftermiddagen&kvällen: möte + scenshow. Det går bra. Får panik över hur nära det verkligen är nu, pjuu!
På tal om något helt annat. Eller nä. Skit i det. Jag är på konstigt humör. Typ nu. Typ ganska ofta den senaste tiden. Vet inte riktigt vad det beror på. Och med konstigt menar jag varken surt, argt, glatt eller flummigt. Jag bara är. Sofia kallar det att vara neutral. Jag brukar inte vara det. Det brukar alltid vara något. Har svårt att hantera det och det slår över till att bli surt eller argt. Jag är ingen mittemellan-människa. Nu är jag faktiskt lite trött. Imorgon är det lite skola, lite ner på stan och leta efter en grej jag behöver, lite plugga. Och laga mat. Och städa. Damn it.
Och så saknar jag min mor&far! Men dom kommer ju ner den 23 och är med på Snuttefilmen, åååh, det ska bli så obeskrivligt kul att visa dom vad det är jag jobbat med och pratat om konstant i sju månader.
Sängen?
Natti.

dummer


2011-02-01 @ 10:45:13

Jag försov mig... Jätteirriterande. Men samtidigt skönt, har haft jättesvårt att sova senaste fyra, fem dagarna, somnade efter två inatt. Så nu är jag utvilad i alla fall. Och hungrig. Laga mat snart. Måste till skolan vid ett. Hade hål nu i tre timmar, hade tänkt sitta kvar på campus och plugga. Det sket sig ju. Frrfrr...
Hejdå.

RSS 2.0