torsdag.


2011-10-27 @ 15:04:12

Jag ligger på sängen, har ett litet 90210-maraton. Malin & hennes kusin kommer sen, vi ska peppa lite sen dra till Kårallen för fäst. Jag måste iväg och köpa kattmat, tjockis-Maja äter mig ur huset! Herååå

onsdag.


2011-10-26 @ 15:47:00

Fast jag trodde det var fredag. Så det kan bli! Är ett par dagar kvar tills det är fredag. Idag har jag & Johan snurrat runt på HU igen. Denna gång kom vi i tid till föreläsningen, framsteg! Har skrivit klart mitt projekt i kemisk Biologi, sparat det som pdf och borde skicka iväg det till Lasse. Men drar mig för det, hähä, tänk om något är fel!? Hur som helst, ska sätta mig och plugga organisk kemi nu. Sen ska jag och träna. Dags att komma igång igen efter tenta-p och halsont.
Imorgon är det torsdag. Det är Pallen imorgon, det som Michael och hans små vänner arrar. Det är kravall som gäller. Jag är tyvärr inte mest pepp i världen, går i skolan 8-17 på fredagen. Så blir ingen alkohol imorgon. Eftersom jag numera är duktig och ska gå på alla föreläsningar. Och fredag morgon kl 08.00 ska jag vara på HU, i rätt sal. Så då funkar det ju inte att vara ute och dansa hela natten. Får ta igen det på lördag, Halloween fest som Michael och hans små vänner arrar. Nästa helg ska vi till Karlstad, Michael fyller hela 24 år, eller ja, inte nästa helg. Men veckan därpå. Han är typ gammal nu. Hähä. Nej men om jag skulle ta och ta tag i saker & ting. Herrå.

tisdag.


2011-10-25 @ 15:47:28

Kom nyss hem från en dag i skolan. Vi läser en kurs, Framakologi, ute på HU, alltså Hälso Universitetet. Vilket är ett helt annat campus. Det tar ett tag att cykla dit och ibland har vi bara 15 min mellan en föreläsning här på campus Valla innan vi ska vara på HU. Lite bitter. Men kurserna detta läs-p verkar skitroliga hittills! Har visserligen bara haft första föreläsningen i alla tre kurserna. Men ändå! Naturprodukter & läkemedel kommer nog bli en tuff kurs. Därför ska jag nu sätta mig och gå igenom mina anteckningar från organkemi 2, denna kursen är fortsättningen på den som jag läste för ett år sedan.. Jag ska ta mig i kragen och plugga ordentligt detta läs-p. Känner mig verkligen pepp på det nu när jag läser kurser som är precis det jag vill läsa, det jag vill jobba med i framtiden. Lättare att hålla sig motiverad då. Nähä, dags att vara duktig, sen kommer Michael. Vi ska ha en myskväll. Resten av veckan får jag sova utan honom, buuhuu. Men jag har ju Maja att frra med, hähä. Herråå

torsdag.


2011-10-20 @ 11:32:15

Sitter hemma hos Micke, har precis käket frukost. Sitter och kollar igenom lite innan tentan idag. Blööh. Ska bli skönt att få den skriven. Maja har hittat en ny leksak, en stor innebandyboll. Hon bär omkring på den i munnen, knäppa katt! På lördag blir det roligheter, kommer väldigt lägligt. Det är Tentakravallen som står på schemat. Vi ordnade ju det förra året, nu är det våra bäbisar som gör det vilket leder till att vi har patetbastu innan. Och det kan inte annat än spåra, vilket ju kan vara roligt efter allt pluggande. Synd bara att vi har projektet kvar, men jag & Louise ska sitta hela dagen imorgon, förhoppningsvis får vi det mesta gjort då. Nähä. Ska väl svida om kanske, bege mig mot campus. Ska gå förbi Michael som sitter och pluggar så duktigt och ge honom en matlåda. Herrå.

tisdag


2011-10-18 @ 18:26:01

Oj. Vilken lång dag. Pluggat nio timmar med Louise & Tom idag. I slutet gick det skitdåligt. Jag är så jävla matt, trött och slut i skallen. Bara en dag till med det här. Synd bara att tentan kommer gå skit, haha. Fan. Sitter hemma hos Michael nu, jag& Maja är här för några dagars visit. Så min stackars roomie får lite semester från alla oss tre :P Mickepicke är iväg o handlar nu, sen ska vi göra pannbiff och potatismos. Och kolla på film. Och inte tänka minsta lilla på tentor. Imorgon ska jag träffa Louise halv nio. Och plugga massor. Min hjärna kortsluter strax. Tur jag har frrmichael och  frrmaja som gör mig glad :) Herråååå

måndag


2011-10-17 @ 16:26:28

Första tentan skriven nu, bara en till och projektet kvar.. Kändes bra i alla fall, var inte nå direkt orolig innan, kände att jag hade koll på det mesta. Något jag däremot inte kan säga om kommande tentan i biomätteknik.. Ska ut på en promenad strax, rensa skallen lite så jag förhoppningsvis orkar ta tag i plugget inför nästa tenta. Det är så himla underbart höstväder, lite tråkigt att bara sitta inne och plugga hela dagarna. Men that's life, och, för att vara ärlig är det kul för det mesta. Dock längtar jag lite tills nästa läsp drar igång, vilket är på måndag. Ska läsa kurser jag tror och hoppas kommer vara riktigt roliga: naturproduktskemi  och läkemedel + framakologi. Ska läsa bioinformatik också men den verkar väl sisådär, hähä. Nej men, dags för en promenad i det finfina höstvädret. Herrå.

tralalahopp


2011-10-16 @ 13:35:37

Sitter på Campus och pluggar med Louise & Tom. Imorgon är tenta i gentekniken. Känns helt ok. Borde gå vägen efter dagens pluggning. Hoppas vi i alla fall. Haha. Ikväll ska jag leka frisör och klippa Michael. Det kan bli kul.. Hähä. Jag ska bli tvspelsnörd. Har hittat ett superdupermegaroligt spel som jag vill köpa  sen låna (sno) Michaels ps3 och bli nörd. Det vore något det! Hähä. Näää, dags att fortsätta studierna, herrååååå.

fredag


2011-10-14 @ 13:25:07

Fast det spelar ingen roll, plugg hela dagen och upp tidigt för plugg hela morgondagen. Fast just nu har jag paus, Louise kommer snart så blir det full fart igen. Ska tvätta ikväll. Mer spännande än så blir det inte. Herrå.

ingen motivation


2011-10-13 @ 08:41:17

Det här tenta-p går ovanligt trögt. Jag har ingen motivation till att plugga alls. Inte minsta lilla. Tenta tis och torsdag nästa vecka, projekt deadline  onsdagen veckan därpå. Blää. Enda jag har motivation till är att träna, jag & Louise kör på hårt, underbart med konstant träningsvärk :P Nä. Måste väl svida om och bege mig till campus för minst åtta timmars plugg. Skjut mig någon, snälla? Herrå.

dags att börja tentaplugga


2011-10-10 @ 16:20:38

Men orkar inte riktigt idag, mår faktiskt lite halvdåligt. Snorig och allmänt hängig. Ska dock iväg på core+zumba med Louise om två timmar, hoppas kunna träna bort den här förkylningen. Varit i skolan idag, skrivit lite labbrapporter. Ska ta och fixa nåt ätbart alldeles strax. Imorgon ska jag klippa mig! Behövs verkligen, håret är dötrist just nu. Sen plugga och träna bodypump med Lollofis :) Michael har fullt upp, dom har lagsläpp imorgonbiti, biljettsläpp på torsdag tror jag. Stackarn ser så stressad ut när ha springer omkring på campus, hähä. När man själv been there and done that så vet man ju att det är ganska påfrestande. Så därför leker jag snäll&underbar flickvän och lagar matlådor åt honom och är bara allmänt bedårande, hähä! Nä, nu ska jag pussa på katten lite eftersom Mickepicke kommer vara upptagen hela kvällen, herrå!

söööndag


2011-10-09 @ 11:23:21

Michael gick nyss hem och jag sitter och väntar på att Louise & Tove ska komma, vi ska jobba på vårt projekt. SKulle vara skönt att hinna gå igenom det mesta så man kan börja skriva. Har haft en mysig helg, blev väldigt lugnt i fredags, gick hem redan åtta, var verkligen opepp :P Igår pluggade jaf & Micke, sen lagade vi god mat och kollade på film, frrr. Nästa vecka är det hårt plugg som gäller, inte alls långt kvar till tentor & projektinlämning.. Ikväll blir det träning, jag & Lollofis ska på spinning, har inte rört mig se i onsdags så börjar få lite panik. Skönt att känna så i alla fall! :P Hann med tre pass den här veckan, får vara nöjd med det. Näähää, nu får dom allt ta och komma så vi kan sätta igång, ratattataaa! Herrå!

veckorna går fort


2011-10-07 @ 12:53:27

Om tio dagar har jag första tentan.. Imorgon ska jag & Mickepicke plugga hela dagen. Idag borde jag plugga men ska ut på dumheter istället.. Lagar potatisbullar & bacon at the moment, mumma! Snart kommer Louise, vi ska plugga. Sen ska vi på fredagspub. Igår var vi ut på hg, Michael och hans gäng hade fest där. Det var kuul, dock gick vi hem tidigt, vilket är skönt idag, är inte det minsta lilla bakis. Är inte mobillös längre!! Fått mitt simkort och lånar Malins gamla mobil, iphone införskaffas inom kort, jag saknar min älskling!!! Herrå

helgen snart förbi


2011-10-02 @ 11:49:18

Jag har försökt ta mig i kragen ett tag nu, börja plugga ordentligt och träna. Nu har jag gjort det. Och det känns skönt! Har varit md Michael hela helgen, frrr. Igår pluggade vi hela dagen, kändes gött att få en massa gjort. Nu ska jag plugga lite till sen träffa Louise för att gå på ett step-pass på Campushallen. Tentorna är om tre veckor. Och projektet ska lämnas in om tre och en halv vecka. Hähh. Verkligen på tiden att ta sig i kragen, så vilken tur att jag gjort det ;) Herrå!

RSS 2.0