sköööööönt!


2009-09-30 @ 20:21:20

Åh vad skönt det var att få röra på sig :D Även om jag har absolut noll kontroll över min kropp, ingen koordinationsförmåga alls, haha, så var aerobicsen rolig :) Har bokat in mig på body combaten imorgon kväll, sen vill jag prova på allt annat spännande men då lär jag dra med mig lousie eller någon, för feg för att pallra mig iväg på något nytt helt ensam :p Åt nyss världens godaste korvstroganoff (stavas det så?), med curry! Brukar verkligen ogilla det men denna var god. Och nej, det var inte jag som lagat den, en av matlådorna my dear parents skickade med :) Nu är reklamen slut, dags för idol igen!

nu ni!


2009-09-30 @ 16:18:56

Jag har bestämt mig för att punga ut dom där 3500 som träningskortet kostar, och det känns som ett bra beslut :) Gäller i 12 månader, och under sommaren kan jag frysa det och spara dom månaderna tills dess skolan börjar igen, tummen upp! Ska iväg på mitt första pass klockan sex, eller ska dit tidigare och fixa kortet.
Annars så har det varit en ganska produktiv dag, började med föreläsning sen satte jag & tom och gjorde kemiuppgifter medan lousie och martin ringde almuner. Efter dom var klara tog vi tag i vårat uppdrag, ringde Astra Zeneca och dom lät inte allt för omöjliga! Så blir spännande att se vad som blir av :) Imorgon är det föreläsning och lektion, NärU-möte och sen ska jag hem och städa, för på fredag kommer ju faktiskt elinor och på lördagen kommer resterande brudar :D Nej nu ska jag leta rätt på lite rena träningskläder, är så jävla pepp på att ta tag i träningen, plus att dom har grymt många olika och nya pass på campus hallen. Gäller ju att passa på när man får träna hur mycket man vill :p Tuudelu

få saker gjorda!


2009-09-29 @ 14:00:33

Bara en föreläsning imorse, sen stack jag hem och kollade lite gossip girl, lite heroes, underbart! Sen började jag ringa runt till några företag, eller tre stycken för att vara exakt. Vi ska ju ordna studiebesök åt 3orna, men det går lite trögt, fick nej av dom två första, hos det tredje företaget blev jag bara omkopplad hela tiden. ingen verkade veta vem jag borde prata med, haha! Så det får räcka för idag. Nu ska jag tamejfan ta tag i kemin, måste börja göra alla uppgifter så jag slipper sitta en hel dag bara några dagar före tentan som det blev förra gången. Ska kanske iväg och träna med louise ikväll, blir box om det går något pass ikväll. Jag måste kolla upp det där med träningskort, bara det att 3500kr är förjävla dyrt för en fattiglapp som jag. Men tror man kunde få det så dom drar typ 250 kr i månaden istället för att betala allt direkt. Aja, hur som helst, nu är det kemin som gäller. Byebye!

bad, bad, bad day


2009-09-28 @ 14:59:19

Skippade kemilektionen, ska sitta här hemma och göra uppgifterna istället. Betalade nyss lite räkningar, hyra ocg bredbandet. Jag undrar när vi får räkningen för elen? Har inte fått någon sån än :p Usch jag är på jättekasst humör idag, vill bara krypa ner i sängen och sova till imorgon och hoppas att det blir en bättre dag! Fast jag vet egentligen inte vad det är för fel på idag, har fått labrapporten skriven nu innan jag kom hem. Hämtade även min inlämningsuppgifter i matten och jag hade fått nästan alla godkända, bara lite komp kvar på två, men det vara bara motivering som fattades och det skriver jag dit på tio minuter, så tummen upp för det liksom. Funderar på om jag ska ut & gå en sväng? Runt fem kommer jakke hem, då beger vi oss ut till maxi. Och plugga kemi lär jag göra.. Hum.. Nej jag måste avreagera mig på något sätt eller vis, då får en liten springtur duga! Adios


det är grått


2009-09-28 @ 09:35:21

Verkligen jättetråkigt väder, suck!
Ska iväg på föreläsning strax, går till fem idag och ikväll ska jag & jakob ta bilen ut till tornby och storhandla. Jag är seg idag, lite småtrött, småsurig, småarg.. Hur som helst, ska försöka rycka upp mig lite och sen beger jag mig, tudelu

back in town


2009-09-27 @ 20:47:14

Hemma efter en bilfärd som kändes ganska lång! Jakob och Doffs åkte med, och även gurra som skulle hem till västerås, så det blev ganska trångt i bilen, haha alla hade med sig stora påsar med mat föräldrarna våra skickat med :) Igår var det ipfesten, det var jättekul & skönt att få vara med min elinor, hon kom hem till mig och sen fixade vi oss och så innan vi gick ner till ip. Jag tog det väldigt lugnt, kände inte att alkohol var något som lockade, höhö.. Men det var trevligt att träffa en massa folk som jag inte sett på ett bra tag :) Och nästa helg är det ju ladies night i Norrköping som gäller, och elinor kommer ner redan på fredagen vilket gör mig glad, gladare gladast! (jag måste verkligen tvinga henne att flytta ner hit, då skulle linköping vara perfekt, haha!)
Nej nu ska jag äta några av pannkakorna mormor skickade med (jag har typ matlådor för två veckor framåt, tummen upp!). Börjar inte förrän tio imorgon så jag ska kolla om det går någon bra film på tv eller om det blir datorn som gäller ikväll, älskar förresten min nya, var extremt länge sen jag hade en dator som inte krånglade! :D Tuuudeluiu och godnatt!

hemma i virsbo!


2009-09-26 @ 14:37:15

Var ett tag sen, har haft lite, öhnm, fullt upp :p
Overallinvigningen spårade ut, haha, jag hade riktigt jävla roligt, så sjukt härliga människor :D Och bra människor som såg till att en aningens överförfriskad fröken bergkvist kom hem säkert :) Igår vaknade jag och hade ont i hela kroppen, speciellt ryggen, vet inte riktigt vad jag har gjort? Inge bättre idag heller :/ Träningsvärk också, är verkligen grymt sliten sen torsdagen! Men nu är jag hemma i alla fall och det är alltid skönt :) Vi var ner på stan i Västerås och åt middag, farfar fylldeår, det var trevligt :) Idag håller mami på att sy fast mina märken på min overall, haha hon sydde nyss på ena märket där mitt namn ska sys fast så hon fick lov att ta bort det och göra om, haha! Snällär hon som fixar det åt mig i alla fall! Och på tal om snälla föräldrar, min andra dumma dator är nu totalt död men jag kom hem igår så hade papi köpt en ny åt mig :D Så jag är jätteglad, och imorgon får jag ta med bilen ner till Linköping tills dess jag kommer hem igen, och mami har massä matlådor som ska med ner, så jag är happyhappt och extremt nöjd! Snart kommer elli förbi, vi ska ha det lite mysigt och snackigt tillsammans innan vi drar på IP-festen. Nej nu ska jag fixa vidare med datorn, tuudeluuuu!

overallinvigning & kravall!


2009-09-24 @ 17:16:53

Men först blir det lite förfest här hemma hos mig :) Jag är supertaggad införkvällen :D
Sitter och väntar på att Louise ska komma, och efter sex skulle lite annat folk trilla in, kulkul!
Nu ska jag börja fixa mig lite (från och med nu slipper man bekymmret aytt välja kläder, bara på med overallen ;p) Tuuuudeluuuuuu

just another day


2009-09-23 @ 17:19:21

Började dagen med föreläsning, sen fick vi äntligen hämta ut våra labrockar och overaller :D Fick inviga labrocken idag också, väldigt fin är den i alla fall ;) Provade nyss overallen också, haha übersnyggt :p Kan tänka mig hur fräsch den kommer vara efter fem år, när man inte får tvätta den, bara gå ner i ån med den på sig om man vill få den någorlunda ren, haha! Längtar i alla fall till invigningen imorgon, ska bli skitroligt :D Sen så tar jag med den hem så mami får sy på dom fyra märkena jag samlat på mig hittills, måste köpa revärer också, men det var så dyrt så det  får bli nästa vecka :p Jag har dock varit en liten suris idag, ha bara varit så förbannat trött och seg!! Och förresten, har gått med i Näringslivs utskottet i sektionen, hade första mötet idag, vi fick våra första "uppdrag". Jag och två till ska ringa runt till olika förtetag med anknytning till våra utbildningar, typ läkemedelsföretag osv, och fixa så 3orna får komma iväg på studiebesök! Ganska mycket som ska ordnas kring det, men det ska bli jätteroligt :D
Ikväll ska jag bara läsa lite kemi, och äta falukorv, moahaha! Jakob städar och jag lagar mat, vi vill ha lägenheten ren tills vi kommer hit igen på lördag, hn åker hem till fagersta imorgon, jag hem till lilla virsbo på fredag. Nehej ni, ska städa mitt rum nu, tuudeluu!

cpäckeljävlafittdator!!!!!!


2009-09-22 @ 10:25:54

jag HATAR den här jävla datorn, jag är så här nära att kasta skiten i golvet, fyfan!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag kommer bara in på blogg.se?!?!?!??!?! Den blockar alla andra sidor, kommer inte in på handelsbanken så jag kan föra över pengar, äckel dator!!! Jag lovar att jag snart kommer få spel och då kommer den åka i golvet...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



ÄCKEL DATOR, DÖ BARA

jävla väder!


2009-09-22 @ 10:13:07

Kom nyss hem från föreläsningen, det verkligen spöregna ute, usch för det!
Fick i alla fall tvättid klockan ett, tänkte hinna laga mat innan dess också. Hade tänkt ta en promenix men det spar jag till senare när det förhoppningsvis slutat regna. Skönt att inte känna att jag har något jag måste plugga, även om det skulle vara bra att få något gjort. Men idag tar jag ledigt från allt sånt. Vi ska förresten få hämta ut våra overaller och labbrockar imorgon :D Ska bli spännande! Nej nu ska jag leta rätt på något att äta, tudelu!

hej hopp!


2009-09-22 @ 07:15:12

Nu är första tentan avklarad! Det gick väl lite sisådär, dom uppgifter som skulle varit dom svåra gick galant medan dom första uppgifterna som skulle varit lätta gick aningens sämre, haha! Så kan det gå :p Ska iväg till skolan snart, har bara en föreläsning sen ska jag hem och förhoppningsvis tvätta om jag får någon tid. Nu ska det bli skönt att bara läsa allmän kemi 2 i en hel månad, och ingen matte, blir det lite slappare. Vi fortsätter med analysen i vår tror jag! Och efter AK2 blir det biokemi och sen genetik, vilket ska bli skitroligt :D Nej nu ska jag sluta babbla, jag måste göra mig iordning nu, adios amigos! 

plugg-dag


2009-09-20 @ 21:56:24

fast tyvärr inte allt för mycket pluggande :p Mötte upp Lousie typ halv ett, och sen spenderade vi hela dagen i skolan med tom & josef! Kom hem klockan åtta. Man kan ju tycka att vi borde ha fått mycket gjort på sju timmar, men vi härjade mest, haha! Hur som helst, har haft en väldigt rolig söndag, ska kolla på en film nu sen sova. Tenten börjar klockan två imorgon, håller på till sju, ska träffa lite folk runt elva och gå igenom lite smågrejer :) Nehej ni, nattinatti!


jävla dator


2009-09-20 @ 12:00:21

jag hatar den verkligen, den funkar inte alls som den ska, skitdator!!!!! Lördagen var verkligen jätteskön, jag såg hela 6 avsnitt av True Blood, alltså satt jag i 6 timmar och tittade, haha! Men det är ju så bra, även om det börjar bli lite konstigt nu :p Imorse sov jag ut, första gången på väldigt länge känns det som!? Idag är det kemiplugg som gäller, ska träffa Louise i skolan om en kvart, och under dagen skulle fler fån klassen joina oss :) Nej nu ska jag plocka fram en matlåda! Tuudelu

min superlördag!


2009-09-19 @ 12:10:04

Har precis städat hela lägenheten, guuuud va skönt det är att ha det rent och fint omkring sig :) Jag t o m skurade golven, så nu luktar det blommor hihi!
Idag är en riktigt skön dag, städningen är avklarad, ska ut och motionera nu hade jag tänkt mig. Sen blir det kemiplugg större delen av dagen, och eftersom det allt som oftast är roligt så är detta en skön dag. Funderar på om jag skulle laga matlådor men det struntar jag i, för då kommer jag stöka ner i köket igen, moahaha.. Sen så "upptäckte" jag True Blood igår, hade maraton igår, och tänkte fortsätta med det ikväll efter pluggandet är avklarat. Så jag njuter av dagen, det är så otroligt skönt att bara vara hemma, ensam, och ta det lugnt. Jakob är iväg till Motala med bandyn och super skallen av sig, haha, så jag blir ensam hela kvällen, me like! Tuudelu på er!

avklarat!


2009-09-19 @ 10:21:02

Nu ska jag städa, får ingen ro till att plugga om det är stökigt här hemma.
Jag & Jakke var nyss ute med soporna, usch va äckligt det luktade, vi måste verkligen börja ta ut dom oftare :p
Duggan gick som jag förväntade mig, men det känns helt ok med tanke på att, ja, det var vad jag förväntade mig, haha! Ska hur som helst vara duktig och plugga massa kemi idag, tror louise joinar mig lite senare, men först, städning! Och en promenad hade jag tänkt hinna med, soligt och fint väder, dock svinkallt! Börjar verkligen bli höst nu, jag har inte känt det tidigare :p Aja hur som helst, nu ska jag igång!
Förresten så har min dator spårat ur totalt, i need a new one! ADIOS!

rise and shine!


2009-09-19 @ 07:12:05

nu går jag strax iväg, sitter den timmen man måste sitta, sen går jag hem och pluggar kemi. Tummen upp!

skrattanfall mitt i!


2009-09-18 @ 14:44:27

Jag har nyss varit ute och sprungit/gått. Det hända mig två väldigt roliga saker som jag bara måste dela med mig av!
För det första så kan jag börja med att berätta att dom har två jättefina mortionsspår här i rydskogen, och jag har nu gått 5km spåret 4 gånger. Dom har ju markerat träden så man ska veta att man går rätt, så idag tänkte jag att jag springer varannan trädmarkering. Så kom jag till en extremt brantbacke, och skulle springa upp för den, samtidigt börjar mp3n spela cotton eye joe med rednex. Då framträder en bild i mitt huvud hur man tex i Rckyfilmerna skulle ha spelat den istället för typ eye of the tiger (visst är det den som är med i Rockyfilmerna?!) och jag börjar verkligen ASGARVA, kan absolut inte sluta. Sluta springa kan jag inte heller göra för jag måste komam till nästa markering för det. Så skrattandes, i princip vinglandes upp för backen tar jag mig när jag plötsligt bli omsprungen. Av en kille UTAN mp3, som då alltså inte kan ha undgått mitt skrattanfall, eller så trodde han väl att jag grät av ansträgning eller något. Aningens pinsamt, men kul, så jag skrattar bara ännu mer. Det gick verkligen inte att sluta! :p
Nu till det andra roliga som hände, jag var i slutet av spåret, när jag såg en ekorre på marken, så jag stannade och skulle försöka få den att komma fram tillmig. Jag tänkte att om jag kanske pratar lite gulligt med den, så som man gör med katter, så kanske den vågar sig nära. Och medan jag står där och tittar upp i trädet och pratar med ekorren kommer ännu en kille, utan hörlurar, och springer förbi mig. Han undrade nog vad fan jag höll på med! Hur som helst så började jag skratta, igen. Hahaha, det här var lätt det roligaste träningspasset på länge!

nu ska ni få höra!


2009-09-18 @ 13:27:34

Jag orkar tyvärr inte ta tag i varesig matlagning, städning eller pluggning.. Bu på mig!
Men jag tänkte istället skriva av mig litegrann,om hur jag känner förtillfället, angående allt och ingenting.

Jag börjar med Linköping; undebar stad alltså, jag trivs som fisken i vattnet! Mysigt och alldeles lagom stort!
Finns inte så mycket mer att säga än det :p
När det kommer till skolan och KB så trivs jag också som fisken i vattnet, jag tycker verkligen att det en riktigt skön grupp människor jag hamnat bland, och några av dom kommer se till att dom här 5 åren blir great :) Själva pluggandet trivs jag med, jag klarar (oftast) av att ta mig i kragen och få saker och ting gjorda, och jag gillar att man får jobba så självständigt; jag bestämmer när jag vill plugga, om jag ens vill plugga. Just nu körde ju matten och kemin ihop sig lite, men jag tar det lite som det kommer, man ska inte oroa sig i onödan :)
Att bo hemifrån är allt som oftast riktigt skönt, och att bo med Jakob funkar också allt som oftast riktigt bra. Lägenheten är jag übernöjd med! Den är faktiskt riktigt fin och fräsch, mycket utrymme och ett ulitimat läge, skulle absolut inte vilja bo någon annanstans!! Nackdelen med att ha flyttat hemifrån är att jag måste laga mat. helt seriöst så är det det enda jag tycker suger med att bo hemifrån. Vem fan vill äta makaroner och falukorv en fredag?! Jag blir i princip tvungen eftersom all "god fredagsmat" är antingen för svår för mig att laga, eller för dyr för mig att köpa. Eller både och :p Det här med pengar, jag har klarat mig hyfsat bra, jag har 800kvar tills nästa fredag, och då har jag köpt en del som jag inte kommer köpa varje månad, så att klara sig på 2684 kr varje månad är nemas problemas (tackvare dom bästa föräldrarna man kan tänka sig som tar hand om hyran och lite annat åt mig!).
Det är bara lite tråkigt att inte kunna ha elinor, gustav och mamma&pappa i närheten hela tiden, eller åtminstone när jag känner behov av att härja med elli, ligga näranära med gustav eller bråka med mor&far!
Men det blir desto roligare att komma hem och äta pappas fläskkotletter i ugn med champinjoner, träffa elli och gustav :)
Nej nu har jag skrivit en massa, när jag egentligen har betydligt bättre saker som jag borde göra :p
Byebye!


friday!


2009-09-18 @ 13:10:26

Äntligen fredag, fast det har varit en kort vecka känns det som?
Hur som helst, igår fick vi veta att vi kommer ha vår overallsinvigning nästa torsdag, plus att vi idag fick förköp på biljetter till nästa torsdags kravall :D Så jag är pepp som fan på att få dugga & tenta avklarad och sen är det party :) Vi har planerat in en tentafest tisdag nästa vecka, ska bli roligt :)
Men det är nästa vecka det. Helgen kommer enbart bestå av kemiplugg och idag även aningens matteplugg. Imorgon är dugga 2 i matten, jag har, som majoriteten i klassen, inte lagt ner tid på matten eftersom vi får göra omdugga om en månad. Lite mer press känner jag på mig att klara kemi tenten, då omtentan inte är förrän i januari. Så så är det! Ska kolla igenom några gamla duggor i matten idag bara, sen städa & laga nå gott att äta. Har dock så dålig fantasi, blir säkert makaroner och falukorv eller något annat som är minst lika trist och inte ett dugg fredagsmat-aktigt! Tuudelu på er!

Ut & gå, ja just det, jag ska ut på en pomenix också, otroligt härligt väder här i Linköping idag :)

ojdå


2009-09-16 @ 16:03:19

Nyss hemkommen fån skolan. Jag är lite sur faktiskt. Vi ska ordna en " nollans tack till faddern"-sittning, den 3 oktober. Jag skulle otroligt gärna vilja vara med och hjälpa till, för jag är faktiskt väldigt tacksam mot faddarna & urf, dom hade ordnat nolle-p jättebra. Men kan ju inte, för det är ju Ladies Night i Linköping då! Så det känns lite surt just nu!
Annars så ska jag bara plugga idag, försöka laga lite mat, om jag orkar, annars blir det matlåda :p Hade tentagenomgång i kemi idag. Måste säga att det faktiskt känns bra, att få ihop 30p som behövs för att klara den bör inte vara omöjligt. Så nu ska jag ta tag i dom sista inlämningsuppgifterna i matten. Blä, dom är inte allt för roliga. Nehej ni, bäst jag sätter igång, tudelu!

nu har jag varit duktig


2009-09-15 @ 18:20:47

Jag har faktiskt suttit med kemin HELA dagen. Ja, ända sen jag satte mig runt halv nio tills nu. Jag var visserligen ut och power-walkade i en timme mitt i, men annars har jag varit jätteduktig idag. Känns faktiskt ganska ok med kemin nu, det är inte alls så att jag kan allt, men jag har ändå tills på måndag på mig att hinna få in det där som inte riktigt ville fastna idag. Hoppas att det vill fastna sen bara :p Ska försöka mig på lite matte nu, men som sagt så känns tentan viktigare än duggan (omdugga om en månad, och vi påbörjar ingen ny mattekurs under den tiden så bör kunna fixa den då!). Så så är det, nu ska jag duscha och sen slå mig ner framför tvn och försöka slappna av litegranna! Tudeluuu!

morrrr!


2009-09-15 @ 08:50:31

Ingen bra morgon..
Började med att jag inte gick upp, utan försov mig i en timme typ. Sen när jag väl kom upp skulle jag sätta in mina nya linser, men dom är helt knäppa, funkar inte alls. Så tog ännu ett nytt par, samma sak där. Så det känns som att synsam kan ha skickat med mig fel linser eller dummat sig på något annat vis?! Sen loggade jag in och såg att jag fått två räkningar för bredbandet, som tillsammans hamnade på 2500 kr. Vilket både far & jag tyckte verkade vara lite väl mycket?! SÅ nu är jag irriterad, arg och måste sätta mig och plugga kemi, matten får ligga på hyllan idag även duggan är om 4 dagar och jag knappt förstår nånting, mjaaouuu..
HEJDÅ

monday!


2009-09-14 @ 21:12:50

En riktigt lång dag i skolan, gick till tre sen klockan fem hade vi sektionskväll. Så stannade dom två timmarna emellan och kom hem först runt åtta. På sektionskvällen fick vi mat, underbart att slippa laga mat idag, haha! Och sen presenterade sig dom som var ansvariga för dom olika utskotten. Och därefter var det mingel och man kunde skriva upp sig för olika utskott. Jag skrev upp mig för näringslivssutkottet och studienämnden. Men skulle vara skitroligt att vara med i näringslivs; kontakta företag för spons, marknadsföra sektionen och ordna så folk från företag kommer och föreläser för oss och får reda på vad vår utbildning kan göra för deras företag osv! Så jag hoppas kunna komma med där :) Inget pluggande blev det idag dock, vilket inte alls är bra eftersom vi har dugga 2 på lördag, och om en vecka ha vi tenta på allmän kemi 1 (500 sidor att ta sig igenom, på engelska, med världens minsta text!). Men imorgon sluta vi efter lunch och då ska vi sätta oss några stycken och gå igenom en gammal övningstenta i kemi. Får hoppas det ger riktigt mycket, känns som jag vill klara den här tentan. Matteduggan kan man kugga, eftersom jag har bådeomduggan & sen den riktiga tentan på mig att få grunken avklarad! Nej nu ska jag duscha sen lägga mig och kolla en film tror jag. Ni får ha det så bra, nattinatti!


.


2009-09-13 @ 23:00:34

ibland så behöver man någon som säger det man själv knappt vågat tänka.  

så är helgen förbi


2009-09-13 @ 18:34:17

Men vilken trevlig, mysig och skön helg det har varit!
Runt tio tiden i fredags kväll hittade ängligen elli & anna fram, vi satt uppe och pratade nån timme sen var det bara att lägga sig, alla var slitna :p
I lördags gick vi upp tidigt, kollade paraden till Dra't i spa't, och sen spenderade vi några timmar nere på stan, jag fick inhandla tre väldigt fina tröjor :D Sen åkte vi ut till Maxi och handlade, lagade tacopaj, åt och sen la vi oss i min säng och sjöng med till allt som spelades från spotify (jakob & co uppskattade säkerligen all skönsång som strömmade ut från mitt rum, haha!) Vi skulle egentligen ner på stan och gå på bio, men vi orkade inte och fortstta sjunga lite till :P Sen blev det film och tillslut somnade vi :) Dom åkte hem runt halv tre, och sen dess har jag bara pluggat och lagat mat! Nu är det snart top model, följt av ensam mamma söker (Y)
Jag har i alla fall haft en toppen helg, tackvare två störtsköna brudar :) <3

 


kör fortare elinoooor!


2009-09-11 @ 20:53:05

Jag är i behov av roligt sällskap!
Nu borde faktiskt pellan plutt och kusinvitamin infinna sig snart?!
Gasen i botten eeellliiiiiiiiiii! ;D

hjälp?


2009-09-11 @ 17:42:47

Hahahahahahaha, jag blir knäpp på mig själv ibland. Satt och funderade på vad jag skulle kunna laga för mat, utan att behöva överanstränga mig; ahaaa, jag gör pannkakor, det borde jag klara av.
Då hände detta. Jag tappade ett ägg, skulle försöka fånga det men slog istället omkull bunken med all smet i. Tur att jag är på bra humör, fel dag så skulle det kunnat få mig att gråta, men inte idag inte! Jag skrattade och det tog mig ungefär en kvart att få upp allt (återstå att se om mattan kommer börja lukta ruttet ägg om några dagar, nöjde mig med att skura matten med skurborsten! Haha mamma, jag visste väl att man inte ska tömma skurhinken direkt efter man skurat, annars hade jag ju behövt fylla upp den på nytt för att ta hand om min lilla olycka! I knew it!) Men nu lite så här som i protest tänker jag inte laga mat. Än i alla fall.
Det är fasiken det absolut sämsta med att inte bo hemma, jag HATAR verkligen att laga mat.
Så i helgen får elli & anna stå för kockandet ;)


skinande rent


2009-09-11 @ 15:54:35

Nu är hela lägenheten städad, labbrapporterna är klara för att renskrivas på datorn och lite matte räknad :)
Haha skriver med pappa på msn (både han och mamma skaffade när jag flyttade så dom skulle kunna skriva med mig) och han skriver såna där man meddelanden som man gör för hand, typ som i paint och nyss skickade han en röstinspelning, haha, han är så rolig :p
Nej nu ska jag börja renskriva labben, lär ju ta ett tag för jag är inte direkt van vid att skriva reaktionsfomler och konstiga saker på datorn :p Byebye!

vilken härlig dag!


2009-09-11 @ 10:08:41

Ja jag känner på mig att idag, och hela helgen, kommer bli riktigt bra :)
Jag håller på att städa, är klar med mitt rum nu. Vill ju att elinor & anna ska tycka att jag bor fint när dom nu kommer hit ikväll ;) Det är några gubbar här och sätter in diskmaskinen. Jag typ hostar jättemycket på mornarna, och dom skulle komma hit runt tio, men kom halv istället, så när jag öppnar dörren får jag en hostattack innan jag en shinner säga hej. Dom tittar på mig sen säger den ena; du har väl inte svininfluensan hoppas jag? Haha!
Jag mådde otroligt dåligt igår, tänkte att det inte kommer bli så värst kul i helgen när snoret bara rinner och jag orkar typ ingenting. Men imorse när jag vaknade hostade jag i princip ingenting. Bara när diskmaskinsgubbarna kom, moahaha. Jag mår mycket bättre, känner mig pigg, så det kommer bli en jättebra helg :) På lördag är det några i klassen som funderade på utgång (det är ju Dra´t i Spa´t nu, men det va typ omöjligt att få biljett!) så ska höra om elli & anna kan tänkas sig det. Eller så blir det en lugn helg, jag är så trött på alkohol sen nolle-p! :p Nehej, nu ska jag fortsätta med min städning, adios!

fredag, nästan


2009-09-10 @ 19:48:15

Ja jag är ju ledig imorgon, så jääääävla skönt alltså :D Ska ändå upp i tid och städa lite, och klockan tio kommer dom och ska sätta in diskamaskinen, ska också bli jävligt skönt att få!
Idag var det skolan, som vanligt, kom hem efter fem, och en halvtimme senare kom Tom förbi med sin lilla gremlin. Så jag tog med han ut på en promenix, och sen har jag bara lagat mat och haft mig. Tyson (som hunden heter) är en riktig sötnos, så jag vet inte riktigt om jag vill lämna tillbaka honom sen när Tom kommer och hämtar honom ikväll :p Nu får jag kanske vara hundvakt lite då och då, så slipper jag sakna kattorna lika mycket (hunden väger ju mindre än Aragorn! :p Så han är som en katt). Nej nu ska jag sätta mig vid tvn, blir en lugn dag idag, är fortfarande hängig :/ Hur som helst, tudelu på er!

humor i vardagen


2009-09-09 @ 22:10:18

Jakob säger; Om jag håller upp den, så stoppar du in den i hålet.

Hahahahaha, jag höll på att dö av skratt. 100 kr till den som gissar rätt på vad vi egentligen höll på med! :p

va jag härjar!


2009-09-09 @ 20:29:55

Haha märks nog inte att jag egentligen mår ganska dåligt, jag flänger omkring och flummar runt konstant. Har jag gjort hela dagen. Inte har jag fått mycket matte gjord under lektionerna i alla fall, suck! Labben idag gick bra, kom hem för en 20 min sen kanske. Vi titrerade och räknade ut vattnets hårdhet, betydligt roligare (och enklare) än förra labben. Louise & jag hann t o m skriva en kladd på labbrapporten. Dock har vi fortfarande kvar att göra rapporten på förra veckans labb, vilket blir svårt när vi knappt fattade vad den gick ut på, haha! Imorgon är det heldag igen, åtta till fem. Har tvättid imorgon, och sen ska jag kanske vara hundvakt, om tom vågar låta mig vara det :p Haha hur som helst, nu ska jag återgå till min matlagning, pyttipanna & stekt ägg, mumma! Snart Idol också, så får jag chans att skratta ännu lite mer :p Tudelu!

det kommer bli jobbigt


2009-09-09 @ 09:04:33

Jag går från tio på morgonen till nio ikväll. Känns ganska osannolikt att jag ska orka med det, när jag knappt orkat ta mig igenom förmiddagarna tidigare i veckan. Men vi har labb, och det blir extremt jobbigt om man missar den, så det är bara att fylla fickorna med alvedon och köra på. Skönt med sovmogon, fast jag ha ändå legat vaken sen halv åtta.. Nej jag ska sluta klaga, är bara idag och imorgon kvar den här veckan, ledig på fredag så det blir en riktig långhelg :D
Saknar gustav gör jag faktiskt också, vet inte ens när vi kommer ses nästa gång?! Troligen sista helgen i september, och dit är det väldigt många dagar :(

bajs också


2009-09-08 @ 17:41:56

Jag har typ inga rena kläder. Nu måste jag ner till tvättstugan och boka tid. Vi ha ju visserligen tvättmaskin här hemma, men det ärskönare att tvätta i tvättstugan om man har mycket tvätt, för här hemma blir det ont om utrymme att torka tvättem på, mihi.

Bajs också.


Förresten! Vi får vår efterlängtade diskmaskin på fredag :D :D

pluggar på


2009-09-08 @ 17:38:43

Jag slutade redan tolv idag, kom hem och somnade på soffan. Är verkligen inte kry, men tar det så lugnt jag bara kan och hoppas på att bli frisk inom kort!
Vaknade runt tretiden, har pluggat sen dess (dock framför tvn, så vet inte hur effektivt :p). Försöker lära mig hela periodiska systemet utan till, som vi har prov på imorgon. Har i alla fall tagit mig igenom inlämningsuppgifterna i matten, tummen upp för det! Ligger ca 3 lektioner efter i matten, opppss!, så ska försöka ta igen lite av det ikväll. Mmmm, mamma har lagat kåldolmar åt mig, och en stuvning, som elli & anna får medskickat på fredag. Jag är så jävla sugen på kåldolmar, typ i förrgår satt jag & jakob och kollade på tv och jag tjatade om kåldolmar. Dagen efter skriver mamma sms och säger att hon tänkte göra kåldolmar åt mig, haha telepati eller vadå?!  Det är så gott att äta mat som jag inte lagat själv, hahahaha! Nej nu ska jag trycka ner näsan i matteboken igen, suck, pust och stön! Adios på er

the tudors?


2009-09-07 @ 16:48:22

Jag har precis läst två böcker som nu har gett mig ett enormt sug efter att se The Tudors igen. Plus att jag hoppas att en nya säsong ska vara på G snart, och då måste jag ju se om dom två första igen för att färska upp minnet? Den har redan sänts i USA, så bör väl inte ta allt för lång tid innan den kommer till Sweden?
Hur som helst så jag hittade dom på cdon.com nu, 600kr för både två. Vilket ju är billigt, men har en fattig student råd med sånt? Haha, hur som helst, jag måste ha dom, på ett eller annat sätt. Förutom att serien är fantastiskt spännande, så är ju the king grymt snygg, så det blir ännu roligare att titta på det då :p Jag ska vänta tills nästa studiebidrag trillar in, och om det ser hyfsat ut så måste jag bara beställa hem boxarna! Wiiiiee!





skit också


2009-09-07 @ 16:04:01

Jag pallrade mig upp till skolan och den första föreläsningen. Jag mådde inge bra alls, bestämde mig för att gå hem och käka. Jag kom inte iväg till eftermiddagens föreläsingar, har legat och sovit sen tolv tills för bara tio minuter sen. Jag svettas, jag fryser. Det är faktiskt lite jobbigt. Ska bara slappa idag, kanske sova ännu mer, så jag orkar pallra mig till skolan imorgon, går bara från 8-12. Har massa kemi & matte att plugga, suck. Men nu skiter jag i det och sätter mig framför tvn och försöker piggna till. Hejdå

jag tycker synd om mig själv


2009-09-06 @ 09:13:19

Jag mår inge bättre alls idag, snyft! Och nu ska jag snart åka ner hem till linköping igen, och det vill jag ju inte om jag är sjuk! Men så måste det bli. Fast jag blev lite gladare när jag såg att både top model & ensam mamma söker börjar ikväll, wiiie! Plus att jag får 2,5 timmars plugg gjort på tåget, så det är väl kanske inte så hemskt ändå, hihi :p Fast jag har inte enblekaste aning om när och hur ofta bussarna går från stationen, för gå kan jag inte göra, då tar det säkert 1 timme för mig att komma hem. Nehej, nu ska jag sluta klaga och ta och rycka upp mig, adios amigos!

home sweet home


2009-09-05 @ 19:27:32

Ja nu är jag hemma. Det gick bra att köra hem igår, musiken på högsta volym och gasen i botten. Nja, nästan i alla fall :p Kom hem runt åtta tiden, då var maten klar och gustav här, vilket gjorde mig nöjd och glad :)
Tyvärr så har jag gått och blivit sick, fick inte mycket sömn inatt, feber och halsont gjorde natten jobbig. Så idag har jag bara suttit och glott på tv och umgåtts med mami & papi :) Elli var förbi nån timme, kul att få träffa henne igen, och hon fixade även till frillan min :D Ska bli skitkul nästa helg när hon & anna kommer ner och hälsar på! Ikväll är gustav iväg och fiskar, så jag ska bara sitta hemma och ta det lugnt, otroligt skönt faktiskt. Tåget ner till linköping går imorgon halv tolv typ, så måste upp hyfsat i tid så jag hinner få med mig allt som ska med ner. Vill egentligen ta ett senare tåg, runt två, men går inget förrän efter fyra och det blir försent, måste hinna träffa louise och skriva labbrapporten! Så så ser det ut för tillfället, känner mig redan piggare, så om jag har tur försvinner sjukligheten inom kort :) Hejdå & godnatt på er

good morning!


2009-09-04 @ 07:13:37

Usch jag böjar få ont i halsen nu! Jag vill inte bli sjuk, men det vore konstigt om jag höll mig frisk, på föreläsningarna så hör man folk hosta, nysa och oja sig heeela tiden. Sjukdomstider anta jag.
Fredag idag, skööönt! Har matte hela förmiddagen och klockan ett till fem bli det labb. Sen efter labben ska jag hem fort och hämta mina grejer och sen åker jag hem till virsbo :) Ska bli riktigt skönt at komma hem och vila upp sig (Y) :D Adios amigos

återförening!


2009-09-03 @ 20:43:39

Äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min älskling!
Dom hade bytt ut hela 7 grejer på den, bland annat displayen, fattar inte varför, för den var det inga fel på när jag lämnade in den i alla fall? Hur som helst, killen i affären sa att den var så gott som ny nu :p
Håller på att laga mat, makaronilåda. Det blev så förbaskat gott förra gången så jag kommer typ gråta om det inte blir bra nu :p Städar samtidigt, och ska packa det som ska med hem också. Inget pluggande hann jag med idag, känner mig lite dålig, för det kommer inte bli mycket gjort i helgen. Pappa kanske ska ner hit och kolla på maskin på söndag, så jag kanske får åka ner med honom, men jag hoppas nästan jag får åka tåg för då har jag 2,5 timmar jag inte kan göra annat än plugga på :p Nehej nu ska jag fortsätta så jag blir klar någorlunda i tid ikväll, adios amigos!

jag klarade duggan


2009-09-03 @ 17:17:35

det kändes faktiskt väldigt skönt att slippa göra om den, hinner jag lägga mer tid på kemin istället.
här regnar det som in i bomben, ska ut till tornby med louise, hon ska handla och jag ska till banken & sen hämta ut min mobil (blir tredje gången jag är dit, förhoppningsvis finns den där nu!). Tur att jag har bilen, annars skulle vi typ drunkna på vägen dit, jag blev genomblöt nu på vägen hem, och det är inte alls långt.
Ikväll blir det lite plugg, matlagning, städning och packning. Jag längtar faktiskt hem jättemycket nu, ska bli så skönt att slippa laga mat, haha! Och självklart att träffa mina parents. Och kattorna. Och elinor. Och gustav. Och Sofia. Och mormor. Haha kommer ha fullt upp hela helgen! Har faktiskt inte varit utan mina föräldrar så här lång tid förut, det har ju gått väldigt ba, men nu när jag vet att imorgon kväll komemr jag vara hemma så känns det aningens jobbigt, jag saknar mamma & pappa. Haha vilken fjompa jag är, men så är det faktiskt. Nehej nu ska jag sticka iväg, tur att jag fick med mig gps:en annars skulle jag inte hitta nånstanns här i stan :p Tudelu!

KALAS


2009-09-02 @ 14:22:13

Sitter hemma hos Louise, kul att se hur folk som bor i korridor har det! Tror inte det är något för mig, men hon har ett jättefint och fräscht rum :) Idag slutade vi redan tolv, sen stack jag, louise och tom hem till mig för att käka och flumma runt lite, höhö! Idag klockan tre börjar nån slags mässa i cloettacenter, eller vad det nu heter, Kalas kallas mässan i alla fall. Massa gratisgrjer sa faddrarna att vi kunde få tag i där så vi ska dit haha! Sen blir det förfest här hos louise med dom flesta från klassen, sen tillbaka för Money brother ska uppträda och sen är det disco all night long som gäller. Var först väldigt otaggad på att dricka, men tom övertalade mig och just nu är jag på väg att bli taggad igen, hihi! Nej nu ska vi vänta in tom sen sticker vi iväg, adios amigos!


idag är jag sur


2009-09-01 @ 16:07:00

Eller jag var glad och pigg när jag åkte från skolan. Var ut till Graflunds (dom vi hyr lägenheten av) för att ordna parkeringsplats-kontraktet, dom skulle som vanligt krångla!!! Sen kommer jag hem och ser att jakob lämnat kylskåpet öppet, då blir jag ännu surare. Sen ser jag mig omkring i köket och det ser förjävligt ut! Då blir jag rent av arg, och skriver hotsms till jakob, haha, så nu känns det lite bättre i alla fall. Måste lätta på trycket ibland. Än så länge har det funkat bra för oss två, med disk och sopor och allt, vi kör varannan gång ungefär. Men den här gången är det jakobs tur, och han fördröjer det kolosalt mycket, då blir jag sur. Det är fan inge kul att laga mat i köket när det är disk överallt! Grejen är den att jag faktiskt lätt skulle kunna ta hand om disken, det stör mig egentligen inte, för det är roligare att laga mat om det är städat, och jag är även tveksam till jakobs disk&städkompetens.. Haha. Men det är en principsak, och så vill jag inte att jakob ska tro att han kan komma undan med det hela tiden. Haha, sen får jag lite dåligt samvete för att jag blir arg på honom, när jag vet att han har väldigt tajt med tid, i och med bandyn. Fast så är det ju att inte bo hemma längre, man får helt enkelt ta sig tid till sånt man hade föräldrar som annars ordnande medan man själv va upptagen med skola, vänner, karlar och träning! Så så är det :) Nu känner jag mig lite gladare, när jag fått skriva av mig! Louise kommer förbi strax, hon ska iväg på dragträning sen, så när hon lämnar mig ska jag fixa mat & sen plugga kemi, tudelu på er!

RSS 2.0