schaaallalalalalaaa!


2009-02-27 @ 10:26:15

Imorse vaknade jag innan alarmet hoppade igång, vilket var skönt, man känner sig alltid hundra gånger piggare om man vaknar av sig själv. Skulle plugga. Men jag har fortfarande inte börjat, men har lovat mig själv att plugga minst en timme idag innan jag åker till gustav. Ska till mormor och äta klockan ett, så måste alltså bli gjort innan dess. För den delen är jag ännu rödare idag, hihi! Hoppas bara jag blir brun också, så jag inte går omkring och ser ut som en kräfta i onödan :p Men åh, det är så förbannat skönt att bara lulla omkring här hemma, ensam och lyssna på musik. Bara slösa på tid :D
Okej, jag har slösat på mycket tid på lovet, utan planering så blir det lätt så, så jag sätter igång och planerar igen då!

På dagens schema
- lulla runt här hemma ytterligare 40 min :D
- äta hemma hos mormor
- plugga en timme (mellan 11 och 12)
- fixa mig och åka till gustav
- övertala gustav att gå ut och äta (eller tvinga honom att laga massa god mat)
- kolla på andra Star Wars filmen
- jaga Frank
- bråka lite med gustav (han ska inte ha det för lätt)

Hum, sen kommer jag inte på nå mer, men jag ska väl hinna med en hel del annat också?!
Hihi, jag är fortfarande på grymt bra humör, oja!


tänka sig


2009-02-26 @ 21:36:50

vad lite nya kläder kan göra? Jag är på otroligt bra humör :D
Har spenderat några dagar i Västerås hos min gustav, vi har typ legat i sängen hela tiden. Ja, förutom när han varit och jobbat, då har jag lekt duktigt flickvän och städat hela hans lägenhet, så nu är det jättefint där :) Det är bra, för på lördag kommer sofia dit, hon och jag ska plugga en massa fysik. Tyvärr har jag inte fått nå mer gjort sen dess att jakki var här, men ska ta tag i det imorgon innan jag åker till gustav igen. Idag kom min kära mami och handlade kläder med mig, så jag är jätteglad och längtar tills jag får ha på mig allt fint! :D Det blir ingen utgång imorgon,jag ska spara mina pengar tills elinor fyller år, vilket är om typ 3 veckor, och köra på en riktig helkväll då istället :) Förresten har jag börjat sola igen. Eller börjat kan man väl inte kalla det efter att bara ha gjort det en gång. Men jag är helt röd på min rumpa :p Och litegrann på magen också! Vill verkligen få lite färg, på alla kort från fester ser jag typ död eller sjuk ut, är så himla blek. Så efter elli slutar jobba på lördag ska vi sola igen, inte för att elli behöver mer färg. Tror inte jag sett nån vara så brun i februari förut, utan att ha varit utomlands alltså :p Sen har jag inte så mycket mer att berätta.

 ELLER JO! Jag är kär! :)

vi är duktiga


2009-02-24 @ 15:17:13

Ja, idag skulle som sagt jag & jakkiboy ta tag i fysiken. Vilket vi också gjorde! Jag hämtade honom så tidigt som tio imorse vid tågstationen, och från halv elva till halv tre satt vi med våra näsor i fysikböckerna. Ok, vi åt och kollade lite på skidåkningen som var på TV också. Men jag är nöjd med dagens insats! Vi har bara halva induktionskapitlet kvar att gå igenom, och det fixar vi på torsdag.
Lite senare idag ska jag & Elli ut och motionera, egentligen skulle vi på bio men både ville hellre se Män som hatar kvinnor, och den har ju inte haft premiär än, så vi väntar med bion till nästa vecka istället :) & ikväll åker jag antagligen hem till gustav, vi ska städa.. :p Och imorgon måste jag ner på stan och leta rätt på nåt jag kan ha på mig på fredag, vi ska ut i Västerås, jag, elli och annorna. Fast är inte helt hundra på om jag är sugen. Eller sugen är jag, men det blir så förbannat dyrt; först måste jag köpa nåt att ha på mig, sen alkohol till förfest och sen själva utgången. Var ju ut förra fredagen, jag är tyvärr såpass fattig att plånboken egentligen inte klarar av två helger på raken för tillfället! Hoppas alla tycker synd om mig. Fast ska kanske kolla igenom garderoben om jag hittar nån gamal trasa jag kan ha på fredag, så spar jag ju en 500 kr i alla fall. Suck, det är bara det att det är så tråkigt att ha nåt gamaltpå sig :p Jag är alldeles för kräsen, sen när jag börjar plugga på högskolan kommer jag troligen köpa nya kläder en gång om året, om jag har tur!
Tudelu!

tass!


2009-02-23 @ 13:07:48

Jag sitter här och kämpar med fysiken. Optiken är för mig totalt omöjlig, jag klarar kanske varannan uppgift, så nu har jag gett upp och står och steker potatisbullar istället :M Ska fortsätta med dom två sneare kaptilena som jag tycker är betydligt roligare i alla fall. Suck. Imorgon kommer Jakob hit och vi ska plugga tillsammans, förhoppningsvis kommer det bli lättare och vi kommer få massa gjort.

Ikväll ska jag in till stan med Anna, jag glömde min bettskena hos gustav, kan inte sova utan den en natt till. Så kusinvitamin joinar mig, sen slutar elli jobba klockan sex, så vi åker och äter nånstanns tillsammans då :)
Och imorgon efter Jakob varit här ska jag in till stan igen, ska på bio med Pellanplutt, vi ska kolla på Friday the 13th ;) Sen sover vi kvar i stan, om vi inte har bil det vill säga. Nehej nu måste jag kolla så inte min mat blir bränd!

åh nej!


2009-02-22 @ 23:47:36

Tittade nyss klart på sista avsnittet av The Tudors! Det måste väl komma fler säsonger?! Han har ju liksom 3 fruar kvar att ta sig igenom. Hemskt var det sista nu i alla fall, stackars drottningen :(

Jag vann förresten ingenting på lotten, värdelöst! Ska försöka sova nu, ska upp i tid imorgon och plugga fysik. Har lovat mig själv att göra lite varje dag på lovet, så jag hinner ta mig igenom allt innan provet. SUCK!

the weekend


2009-02-22 @ 18:01:21

Vlken helg det har varit, jag har haft så förbannat roligt! :D Fredagens utgång var det roligaste på väldigt länge! Vi började som sgat här hemma hos mig, jag & elli. Lite stressigt blev det när vi skulle iväg vilket resulterade i 2 krossade ciderflaskor & Beccas bil fick ett söndrigt bakljus! Men vi lät det inte dra ner humöret, när vi väl var framme i Hallsta var det bara att korka upp och köra på :) Runt sju satte vi oss på bussen till Västerås, och strax innan åtta var vi inne på bluemoon. Arvingarna var där, det var faktiskt bra, dom spelade mest covers så vi kunde sjunga med! Eftersom vi startade kvällen så pass tidigt, var vi trötta i fötterna redan vid elva. Så jag & elli tog en taxi hem till gustav. Haha, ett besök han inte uppskattade helt & hållet; vi var ganska glada, och frank blev hårsprayad & popcorn flög runt i hela köket ;) Men kul hade vi, elinor är & kommer alltid vara min älskling :) <3 Lördagen spenderade jag & Gustav i sängen tills dess att det vart dags att åka till Linnea&Micke i Hallsta, där bjöds det på en massa gott att äta, vi kollade på melodifestivalen och lite film, trevlig kväll var det :) Och idag har vi inte gjort mycket, jag&gustav har bestämt oss för att se alla Star Wars filmerna, så kollade på första innan jag åkte hem idag :p Nu sitter jag här och ska strax bege mig till Fagersta, ska spendera kvällen med Anna&Sofia och bingolotto, hoppas vi (jag) vinner nåt! Har varit en prefekt helg, jag har såna sjujävla bra människor runt omkring mig, speciellt elinor & gustav :) Hejdå på er!

en onsdag


2009-02-18 @ 17:06:45

Idag har varit en upp&ner dag. Skönt i skolan, på fysiken klarnade en hel del när det gäller vågor så jag känner mig en gnutta lugnare nu i alla fall. Hade bokat mig till combat passet igår, och på bussen hem kände jag för lite core också så ringde för att boka. Det var egentligen fullt, men trevlig som jag är så fick jag plats ändå ;) Så ska strax bege mig till Fagersta. Imorgon blir det spinning, ska bli skitskönt! Idag är det egentligen kolla av måtten dag, men jag hoppar faktiskt över det den här gången, efter att ha spenderat två veckor i säng så tvivlar jag på att det resultatet jag skulle se idag inte skulle vara särskilt peppande eller glädjande alls. Så det får vänta ytterligare två veckor! Är lite seg i skallen, och trött. Fast jag vaknade en timme innan mobilalarmet skulle gått igång imorse. Det var visserligen skönt för då hann jag med att lulla runt här hemma innan jag skulle till skolan, men nu är jag faktiskt trött. Imorgon är också sista dagen den här veckan, vi är lediga på fredag. Skönt med sportlov! Och på fredag ska jag vara med elli, vi ska först ut och promenera, sen basta & efetr det fixa oss inför kvällen :D Looking forward to that! Nehej nu ska jag strax åka, mamma tjatar om att det är halt och att jag ska åka i tid så jag inte stressar & krockar, hihi, tudelu!


jag intalar mig själv


2009-02-17 @ 13:55:50

att fysik är det roligaste jag vet. Jag älskar det. Jag älskar det. Fast det funkar inge bra, är fortfarande totalt otaggad till allt pluggande jag har framför mig. Dock är det lika bra att sätta igång!

Ska sätta på mig massvis medkläder om någon timme och ta en promenix medan det fortfarande är ljust ute :)

BRrrrr

where's the sun?!


2009-02-15 @ 12:17:37

Jag & Elinor har planera på en riktig långpromenad i solskenet, så som solen sken igår. Men idag är det ju ingen sol, vad besviken jag blir! Men ut och gå får vi väl göra utan superfint väder. Usch söndag, vilket betyder att det är måndag imorgon. Jag har sån ångest över fysikprovet vi ska ha efter lovet, har lovat mig själv att börja plugga imorgon. Och det måste jag fan göra, annars kommer jag aldrig hinna ta mig igenom alla 4 kapitel. Suck! Men en sak är bra med denna söndag, för idag kommer gustav hem :D Han hoppar av här hos mig och sen ska vi mysa hela kvällen :) Bara dom inte krånglar och kommer hem jättesent, då blir jag inge glad. Nej nu vill jag ha sportlov!   

vilken kväll!


2009-02-14 @ 13:28:12

Ja ni, jag hade så jävla roligt igår! Länge sen jag skrattade så mycket, sjöng så mycket, dansade så mycket! Fan vilka underbara vänner man har alltså, tack allihopa, speciellt tack till Becca som stod för denna perfekta tillställning :D
Idag är jag pigg & glad faktiskt inte ett dugg bakis, vilket alltid är positivt. Ont i ryggen har jag dock, jag tror jag får det för jag dansar så mycket när jag väl är i gång :p Nej men det här lär vi göra om inom kort tycker jag i alla fall. Haha fast nästa fredag ska vi ju och kolla på Arvingarna, kan komma att bli riktigt roligt det också ;)
Jaa, men vad ska jag hitta på idag? Bror fyller år på tisdag så blir lite tårta idag med lite släkt. Sen kanske jag & anna ska mysa till en film eller två. Eller så stannar jag hemma & äter ost och kex med mina parents. Hur det än blir känner jag att det kommer bli en lugn och skön lördag, prefekt efter en fartfylld fredag :)

jag börjar sakna mig gustav nu! :(


vilken härlig fredag!


2009-02-13 @ 17:09:22

Jag vaknade imorse och var på ett ypperligt bra humör, satte på musik och dansade hela morgonen! Ja, eller i alla fall tills jag vart tvungen att åka till skolan. Idag fick vi veta slutbetyget i KemiB. Nervös var jag men ack, i onödan! Känns bra bra bra, & innerst inne så visste jag nog hela tiden hur det skulle sluta :) Ännu en kurs som man nu kan släppa helt och hållet! Fredagar är som sagt matematik dagar, och idag var det en bra matte dag. Åh jag är som ett litet barn, jag är bara gladgladglad! Inte över något speciellt, och egentligen över allt! Haha. Som jag nämnde igår när jag skrev så tänker jag alldeles för mycket ibland. Ingen förändring på det idag, bara att jag tänker betydligt gladare tankar nu än igår :D Nehej nu kommer snart annax2, vi ska börja göra oss fina såsmåningom och sen bär det av till becca!

tjingeling på er!

fan. nu var det typ 5 gången idag jag trodde att vi har fått sportlov, men det är ju en hel vecka kvar i skolan! Men lika glad är jag för det, tudelu!

det känns som


2009-02-12 @ 23:48:46

tass!
Jag kan inte sova. Kan bero på att jag sov hyffsat länge imorse och på att jag suttit inne i fyra dagar och har en jäkla massa energi över. Men sen kan det ju också bero på en hel del andra grejer. Jag är i ett seriöst behov av en hjärndoktor, suckpust&stön. Ge mig imorgon, med gott att dricka och trevligt sällskap natten lång!

Och en sak till, om det finns en gräns för hur mycket tänkande som är för mycket, så är jag rättså säker på att jag passert även denna gräns. Och finns det ingen så har jag skapat en, för det här är inte hållbart!

Over and out my friends


taggatagga!


2009-02-11 @ 23:21:12

Ja, på fredag ska vi fira Becca som fyller hela 19 inom kort. Först hade jag tänkt vara nykter & städad, men sen bara helt plötsligt vart jag grymt sugen på att inte vara ett dugg nykter eller städad. Så nu blir det riktigt partajigt på fredag :D Är girls only som gäller hela kvällen, och det ser jag fram emot eftersom vi alla ses alldeles för sällan. Vi ska spela spel och det är alltid kul, speciellt om alla är onyktra & börjat slåss, hihi! Nej usch, nu börjar jag låta som jakob.. Haha. Fast vet inte riktigt hur smart det är att parta till nu när jag inte är frisk. Ska inte till skolan imorn, och antagligen borde jag stanna hemma på fredag också. Men det vill jag inte! Sen är jag utan man hela helgen, måste ju passa på att roa mig! Förresten, säger man inte att man ska dricka whiskey när man har ont i halsen? Visserligen ska jag inte dricka whiskey, men det borde väl funka med annat? Hur som helst så är jag pepp nu :) Och nästa fredag ska jag ut med elli & hennes klassisar, vi ska på afterwork i västerås på bluemoonbar. Enligt Becca är det roligast där, så förmodligen kommer det bli en superkväll!Usch va jag längtar till studentfesterna nu, ja det gör jag. Mitt uttalande om att vara nykter fram tills dom börjar känns ganska dumt just nu. Och ännu en gång låter jag som en miniversion av jakob.. Haha. Jag har ganska tråkigt, det är jobbigt att vara hemma. Nu när jag är halvsjuk, i måndags och tisdags var jag utslagen, men nu mår jag hyffsat under dagarna. Men nu på kvällen mindre bra.. Förresten ÄLSKAR jag The Tudors, har sett första säsongen, och precis börjat på andra. Från det ena till det andra, ja ni fattar. Eller det kanske ni inte gör. Just nu ligger jag här och tycker att jag är ganska rolig. Jaja, nu ska jag kolla på dom två sista Samantha Who avsnitten som finns ute, tjingeling!


I know that I've got issues
But you're pretty messed up too!!


er nya drottning


2009-02-10 @ 14:53:35

Jag hade väldigt lite för mig idag, förutom att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Så kände att det var dags för lite nya serier. Började med Samantha Who, duglig, dock inte alls så bra som Sofia ville få till det. Sen vart det The tudors. Som jag gillar väldigt mycket, har visserligen bara sett 3 avsnitt men det jag sett hittlls verkar bra. Jag kom och tänka på hur det skulle vara om jag levt på den tiden, och varit drottning. Då skulle jag inte vara som dom i The Tudors, som har en kung-man som ligger med allt & alla. Nejnej, jag skulle för det första inte ha någon kung-man, jag skulle sköta allt själv. Alla skulle vara rädda för mig, för är nån dum skulle jag beodra att dom skulle "tas hand om". Hihi, skrev med Sofia om detta, hon skulle starta en revolution, men jag skulle hinna ta kål på henne innan hon hinner. En läskig drottning, och alla gör vad jag än säger. Men samtidigt skulle alla älska mig, vi skulle inte hamna i krig för alla andra länder är rädda för oss, och jag skulle se till att alla hade det bra. Nåja, ganska bra i alla fall. Skulle hur som helst vara grymt att ha en massa folk som lydde ens minsta vink. Jag skulle trivas med det i alla fall!

gränser


2009-02-09 @ 22:28:57

För det första så mår jag piss, trodde jag skulle dö idag i skolan. Sov fem timma rnär jag kom hem, vart lite piggare men nu känns det skit igen. Feber, halsen, huvudet. Tass.

Jag kollade nyss på film, med Rose & Jack, fast nu hette dom April & Frank. Jobbig film. Ledsam, men inte gråtledsam, mera ont i magen, ajledsam. Drog ner mitt humör och min sinnesstämning ytterligare.

Jag ligger och funderar på gränser. Inte dom mellan länder, utan gränser för beteende, ibland kan man gå för långt. På många plan har jag nog gjort det. Är det här normalt, det här jag känner & säger & gör? Kanske. Kanske inte. För min egen del önskar jag att jag inte kände nåt alls, och nu när jag mår dåligt fysiskt så känner jag inte särskilt mycket. Det jag sa idag, det va sjukt. Efter så lång tid, är det så jag känner? Är det så jag tänker? Ja. Och jag vill inte ha det så men vad fan ska jag göra? Jag har alltid haft en inbyggd skyddmekanism, misstänksam & hålla avstånd. Inte lita på någon. Någonsin. Men det finns ju en gräns, tillslut måste man börja med det. Friskt vågat, hälften vunnet, säger man inte så? Kanske stämmer det, det är fler än bara jag som skulle vinna på en förändring, men först och främst skulle jag göra det. Jag vet det men ändå är det svårt, ja, omöjligt.

Efter att April & Frank dragit ner mig i tanketräsket, ska jag nu krypa ner i sängen och mysa till all orealistisk romantik och härlighet som Rose & Jack bjuder på!

långhelg


2009-02-08 @ 22:25:40

Eftersom jag inte var nå pigg i veckan, så har jag haft en riktigt lång  helg, var till skolan i måndags sjuk två följande dagarna och på torsdag&fredag var jag ledig. Har varit jätteskönt! Spenderat hela helgen med min gustav, började med att städa igenom hans lägenhet ordentligt, och gud va skönt det var att få det gjort! Och igår åkte vi hem till Virsbo, var till mormor och åt. Haha, mormor är så rolig. Först tvingar hon i gustav massa mat fast han redan är mätt, men stackarn vågar ju inte säga nej. Sen säger hon att hon tycker han ser rund ut i ansiktet. Jag skrattade nästan ihjäl mig. Då fick hon dåligt samvete och började säga att det är ju fint att vara rund i ansiktet bla bla bla, HAHA! Min rundkindade pojkvän åkte hem runt tre tiden, och sen dess har jag bara kollat på tv typ. Jag är sjuk, fortfarande. Tidigare i veckan mådde jag illa och va snurrig, nu har jag ont i halsen&bröstet, plus att jag låter som en kråka när jag pratar :p Borde antagligen stanna hemma imorn men eftersom jag missade två dagar den här veckan känns det jobbig!t om ajg skulle missa två till! Så nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag är piggare imorn när jag vaknar, nattinatti

usch va jobbigt!


2009-02-05 @ 10:05:13

Jag orkar inte gå upp. Inte för att jag har bråttom, sofia kommer om 1,5 h. Men jag har ju en del att göra innan dess. På senaste tiden har jag drömt jätteobehagliga drömmar!? Minns inte riktigt vad den handlade om inatt, men vaknade med en obehaglig och jobbig känsla, som inte har börjat försvinna förräns nu. Konstigt egentligen att jag är såpass trött hela tiden. Somnade runt tolv igår, sov till halv tio. Det är ju 9,5 h och det borde man ju klara sig på. Hade en trevlig sms-konversation med jakob igår, och nu är jag väldigt taggad på partaj. Han skulle leta rätt på ett partaj plus utgång åt oss. Förresten, jag såg en mygga igår!

kvällspromenad


2009-02-04 @ 20:19:39

Jag hade en powerwalk-date med kusin Anna, men även andra Anna & Sandra gjorde oss sällskap. Vart en lagom lång promenix på precis en timme, skönt att få träffa brudarna :) På vägen hem efter jag "lämnat av" alla tjejer träffade jag på bröderna Eriksson. Ronnie lipade och hade tydligen tagit hål i tungan, chockerande, tihi! Och nu sitter jag hemma med en tjockiskatt som bara purrar & vill ha mat, men icke! Han bantar! Funderar på om jag ska ta något att äta men orkar inte. Är ensam hemma hela helgen, suck, jag hatar att behöva laga mat. Mitt försök med pannkakorna idag var ju inte så lyckat, min bror ville inte äta dom! Imorgon ska jag till stan med Sofia, vi ska kolla på balklänningar och sen har jag en liten summa pengar jag behöver spendera på några utvalda klädesplagg :p Hittade en massa fint på HM i Stockholm, hoppas att dom finns även i Västerås. På fredag ska jag hem till gustav, vi ska storstäda hans lägenhet. Och på lördag åker vi till Virsbo, jag har bestämt att vi ska laga kycklingsoppa. Har aldrig ätit det, men det låter gott?
Nehej nu ska jag hoppa vidare in i duschen, tudelu!

titta snett


2009-02-04 @ 14:46:29

Jag satt här och gjorde ingenting när tankarna vandrade iväg och jag insåg att man har så förbannat lite tid på sig! Man ska hinna plugga, resa, skaffa sig ett bra jobb, en karl, gifta sig, barn, bli gammal och sen dö. Och alla dom där grejerna, tja förutom att resa, är saker man måste göra. Eller måste & måste, saker som man förväntas göra. Klassträff med NV om 20 år och jag är den enda som inte pluggat vidare eller fått ett bra jobb, har varken man eller barn, så kommer dom antagligen titta lite snett på mig och tycka synd om mig. Men varför ska folk tycka synd om en egentligen? Jag kanske väljer att jobba på Nisses hela livet, och jag kanske hade en man men han var inte till någon nytta så han gjorde jag mig av med. Kanske är jag lycklig med att sova & vakna ensam, dricka rött vin (gillar inte vin nu, men om 20år kommer jag älska att dricka vin med mina katter). Katter var det ja, flera stycken. Mina älsklingar. Jag kanske luktar lite kattkiss, folk håller sig undan från mig. När någon av mina älsklingar dör stoppar jag upp dom, spar missen under min säng och tar upp den och gosar när jag känner mig i behov av närhet. Men när jag passerat 50 inser jag vad jag missat och börjar sätta in kontaktannonser i den lokala tidningen; Ensam kattkvinna söker ensam kattman. För uppenbart och jag får inte ett enda svar. Jag går i pension, spenderar dagarna med att vandra omkring i staden där jag bor, luktar kattkiss vart än jag går. Inte för att jag vill lukta kattkiss, det är bara det att ingen har sagt det till mig. Och hur ska jag kunna veta att monsterkatten har en ovana att urinera bland min rena tvätt? Nej nej, ingen säger ett ord, alla bara tittar snett.

min kropp


2009-02-02 @ 20:48:58

är död just nu. Dagens combat vart ingen höjdare; kom försent & sen hade jag helt enkelt ingen ork! Kändes som jag bara stod där. Konstigt nog vart jag svettig som bara den ändå.. Hela dagen har handlat om dåligt humör och total brist på ork. Nu är jag trött på skolan. Religion och sånt piss, känns som man är tillbaka på högstadie, usch fy & blä. Ska bli så skönt att komma bort från det här, alla skitämnen man egentligen klarar sig lika bra utan. '

Jag vill ha helg & jag vill ha gustav, NU NU NU!

RSS 2.0