Berzeliusdagarna


2009-01-31 @ 18:09:33

Jag är nyss hemkommen från vår kära huvudstad, gustav ligger i sängen och ser sorgsen ut så ska snart ägna lite tid åt honom men måste bara säga att jag hade skitkul! Det var intressant och nu känner jag verkligen att mina tankar kring val av utbildning efter gymnasie är nu mera inte bara tankar, det kommer att bli av. Jag är faktiskt väldigt glad över att jag fick åka, och att träffa en massa skoj människor var ju inte heller så dåligt ;)  tata!

inte i bloggform


2009-01-25 @ 15:27:49

Nej just nu har jag ingen vidare lust att skriva, men det är ett tidsfördriv. Idag har varit en total slappar dag, gustav sov här och jag vaknade först halv tio imorse, gick upp och käkade frukost. Sen tänkte jag väcka honom men han lurade ner mig i sängen och vi somnade båda två, och vaknade halv tre, skamligt.. :p I fredags prövade jag & Sofia på cirkel power. Förstod väl att man inte kunde lyssna på Carro, vi gillade det båda två och tänker fortsätta med det ;) Senare på kvällen lekte jag med elinor, jag tvingade henne att skaffa en facebook :p För den delen, igår så var jag in till stan och köpte ett par superdupersköna nya träningsskor! Så dom ska jag inviga ikväll när jag & elli ska på dubbelpass; först core och avslutar med 45 min spinning ;D Så jävla skönt nu när det är lugnt i skolan, hinner träna en massa :) Usch, på fredag ska jag åka till stockholm, den där kemigrejen. Men det blir säkert kul, bara jag hittar dit!! Hihi nej nu ska jag fortsätta irritera mamma, tudelu!

barn luktar


2009-01-21 @ 16:09:34

Idag när jag satt på bussen på väg hem från skolan, var det som vanligt en massa småungar som ska dumpas nånstanns i skogen mellan virsbo och fagersta. Jag satt där, i lugnan ro och läste papprena vi fått på biologinbreddning, när det plötsligt spred sig en lukt. En av småungarna hade satt sig framför mig. Det luktar inte illa som bajs eller nåt sånt, snarare unket. Barnen luktar unket. Jag kom på att nästan alla luktar sådär. Undra om jag kommer tycka att mina barn luktar illa?

vi är pågång!


2009-01-19 @ 17:34:57

Ja, jag & sofia, vi är laddade! Kör på med full fart när det gäller vårt älskade projekarbete. Satte oss i datasalen efter vi slutet, och en timme senare hade vi grymt mycket info, så snart dag satt börja på rapporten. Känns skönt!
Sen satte vi oss på vallis och drack te. Sofia var lite sugen på förbjudna bakelser, men jag slog henne på fingrarna ;) Sen hamnade vi mitt bland alla träningskläder och jag vart helt plötsligt 800 kr fattigare. Men gud vilka förträffliga träningsplagg jag införskaffade mig ;D Så nu sitter jag hemma och vill att klockan ska bli efter halv sju, så jag kan sticka iväg till Fagersta & Arena för lite body combat :) I love it! Och imorgon ska jag trampa vatten med carro på vår sovmorgon. Skitlänge sen jag simmade, får se om jag ens kan hålla mig flytande.. Nejnej nu ska jag kola vidare, tjingeling!

sleepy sunday


2009-01-18 @ 16:19:03

Jag tror aldrig jag & gustav lagt oss för att sova så tidigt som igår, jag somnade strax efter elva, och han inte långt efter. Sen jävlades han ju med att vakna klockan åtta, men jag strejkade så han somnade om och vi vaknade halv tolv igen :p Nu är jag utvilad i alla fall :) Och på bättre humör! Var för sent ute i fredags, så fick ingen plats på dagens spinningpass, men ska ju träna combat imorgon plus att jag & becca troligen ska ut och traska ikväll :) Nu funderar jag på att göra klar ett medicinarbete, har bara 4 kvar tills kursen är finito. Vill verkligen bli av med den där så fort som möjligt, men känner mig själv såpass bra att jag vet att jag kommer sitta och stressa mig igenom dom sista arbetena nån vecka innan betygen sätts. Men så kan det vara, blir ju ingen överraskning i alla fall :) Ont i ryggen igen, börjar fundera på om det är gustavs säng som är problemet? Finns inte mycket att göra åt den saken heller. På onsdag är det dags för att se om det givit nå resultat, misstänker att det inte kommer vara någon skillnad. Men det känns annorlunda, träningen gör mig mycket piggare och jag tycker faktiskt det är sjujävla kul :)
På tal om saker som får mg att må bra; var hemma hos sofia i fredags innan spinningen, vi kom igång riktigt ordentligt med PA tycker jag! Nu känns det bra, och om vi bara följer vår inte allt för krävande planering så kommer det kunna bli riktigt bra det här! Haha, snacka om kontrasterna mellan det här inlägget och mitt senaste. Vad hormonerna spökar med mig?! :p Eller så är jag helt enkelt lite av en hagga ibland.. Förlåt sofia för jag var en hagga hela veckan! Mjaouar som en söt underbar liten katt som ingen kan vara sur på ;) Tjingeling!

allt känns blä


2009-01-15 @ 18:36:15

Ja, allt utom träningen faktiskt. Det är det enda roliga just nu. Till och med skolan som jag brukar klaga på, men faktiskt aldrig vara trött på, känns blä. Vet inte riktigt vad det är, känns som jag fastnat i någon konstig, dyster sinnesstämning. Jag fräser åt allt och alla. Alla är jobbiga, gustav är jobbig, dolly som bara mjaouar är jobbig, kemilena som rättar segast i universum är jobbig. Ni förstår vad jag menar antar jag.. Bara att ligga ner här och försöka välja vilken film jag ska kolla på känns som en pina. Vart fan är alla endorfiner som träningen ska ge?! Inte här i närheten i alla fall. Suck. Jag tycker synd om mig själv, jag lider, och det är antagligen synd om alla i omgivningen som får lida dom också. Bara för jag vill att alla ska förstå hur otroligt jobbiga dom är och hur irriterad jag blir på mig själv för att jag tycker dom är jobbiga. Samtidigt är jag likgiltig. Jag bryr mig helt enkelt inte. Jag bryr mig inte om lördag, kan lika gärna gräva ner mig i skolböckerna istället. Likgiltighet är jobbigare än att vara irriterad. Efteråt i alla fall. Just nu glider jag bara fram, utan att bry mig. Tass, jag tror jag behöver mer solljus och mindre mörker.

sen var det ju det här...


2009-01-14 @ 21:42:11

Trots att vi knappt har nåt att göra för tillfället i skolan, så klarar jag ändå på nåt sätt av att inte vara klar i tid med det lilla vi har? Fy skäms på mig! Fast det är väl så, man blir väl förslöad när man inte har tre prov varje vecka & 2 arbeten att lämna in, men det kommer nog ska ni se! Träning idag vart det, med elinor. Vi ska träna på söndag igen, måste vara snabb att få plats, har för mig att söndagarna är busy days. Ska till tandis här i virsbo imorgon, har ju blivit utskriven från tandregleringen i stan, hallelujah! Nu ska jag slå på en film, och förhoppningsvis somna ganska snart, det var en tuff natt hemma hos gustav.. Hans monster till katt tuggade på varenda kroppsdel jag har! Grrr..

pigg&alert


2009-01-13 @ 10:03:37

ja, idag är jag mycket piggare! Väntar på att papi ska ringa, han skulle in till fagersta så jag åker med honom in istället för tåg. Det var tur för jag har en massa skolböcker jag ska släpa med mig. Somnade tidigt igår, och vaknade utvilad innan alarmet gått igång, kändes myyycket bra. Sen har jag inge mer att skriva?

gääääääääääääääsp


2009-01-12 @ 15:31:42

Jag vaknade nyss, somnade strax efter tolv och sov till nu. Jag var helt enkelt jättetrött, jävla tur att matten var inställd, hade dött av 2,5 timmars matte idag. Ska och träna vid sju, body combat. Men har fått ont i ryggen igen, så får se hur det går. Tidigare har ryggontet försvunnit när jag rört på mig och blivit varm, men sen kommer det tillbaka efteråt och är oftast värre än innan.. Nu var det i alla fall 1,5 månader sen jag hade ont senast, hade slutat fundera på när det skulle dyka upp igen. Egentligen vet jag inte hur bra/dåligt det är att träna när jag har ont, böja mig framåt kan jag inte alls. Äsch, combaten är så kul så kommer nog sluta tänka på ryggen bara jag kommer igång. Vill inte vara en av dom där som klagar hela tiden när dom har lite ont, och ryggen känns så b liksom; nej jag ska nog stanna hemma för jag har ont i ryggen. Så säger ju gamlingar! Hihi! Och imorn ska jag hem till gustav, vi ska försöka pallra oss till simhallen och motionera lite, får väl se hur det blir med den saken,om jag känner herr stampe rätt kan det bli svårt att komma iväg..  
Nu ska jag tjata på mamma om att jag är hungrig och i behov av maaaat ;)

-


2009-01-11 @ 06:00:09

jag mår illa..

söndag?


2009-01-11 @ 00:45:43

Hela dagen har haft en slags söndagsfeeling över sig. Vaknade imorse när alarmet på mobilen satte igång; var tvungen att städa innan mamma & pappa skulle komma hem. Så det gjorde jag också. Sen gick jag & la mig igen, tills dess att jag skulle hämta anna vid tågtsationen, hon var min kartläsare denna afton. Hämtade mom and dad och var hemma efter elva. Dom hade med sig en massa smått&gott hem, det tackar vi för :D Pappa var sugen på krov, så vi åkte till fagersta och droppade även av anna. Och nu ligger jag här. Trött, men vill inte sova för då blir det söndag och sen måndag. Tyvärr är skolan inget som lockar för tillfället. Gårdagen förresten! Det var riktigt roligt, var hes imorse för jag sjungit (skrikigt) så mycket, hihi! Anyway, ska nog kolla på Let's dance på tv4.se nu. Började kolla tidigare men somnade..

gaah. det är någonting som stör, hela tiden. låt mig vara!!

semester!


2009-01-09 @ 14:39:55



Den 13/5 åker jag & gustav till det här hotellet i turkiet :) <3
Kommer hem den 20e så då blir jag brun och fin till balen ;)

tänk om


2009-01-09 @ 08:34:45

jag inte skulle läsa all matte, då skulle jag också vara ledig som fialotta, varenda fredag! Just nu känns det väldigt attraktivt. Men, jag antar att jag kommer ha nytta av skiten sen? Somnade som en stock igår, kollade på nån dokumentär om amerikaner och vapen, vilka idioter! Sen slocknade jag direkt, sov tio timmar inatt, så idag är jag utvilad. Hade tänkt åka tåg til skolan men vafan, om jag ändå har bilen kan jag lika gärna ta den :p Box igår med sofia, träningsvärk idag i armarna. Men tyvärr gillar jag det inte allt för mycket, boxen alltså. Body combat utklassar den! Snart kommer elli förbi med grejer till kvällen, hon ska väl försöka göra sig fin till festen ;) JUST DET, måste förbi synsam och hämta ut mina nya linser, använder bara glasögon nu för jag ser så illa med dom gamla linserna. Sen har jag drömt en massa knäppa drömmar; att elli fyllde år och hennes mamma hade fått dit en av skådespelarna från skärgårdsdoktorn (ellis nya favorit), och hon grät för hon var så glad. Sen drömde jag att jag var med barn, och gustav jagade mig med sitt luftgevär! Haha, knäppt eller hur? Nej nu ska jag klä på mig, tjingis

here we go again


2009-01-08 @ 15:47:10

Jajjemensan, så är skolan igång igen. Dryg dag, allt var drygt idag. Kan bero på att jag inte klarade av att somna förrän halv fyra imorse. Illa! Träningsvärk har jag också, var på body combat med anna&sofia igår, det var grymt kul! Så nu har jag lockat med elli till passet nästa onsdag ;) Ikväll blir det tärning igen, ska & boxas med sofia. Blir första gången vi slåss, that bitch is going down!!! Nej då, puss på dig! Imorgon är det 18års fest i folketshus som gäller. Ska förbereda mig med elinor & becca, käka lite medtagen vivaldisallad, göra sig fin, trevligttrevligt :) Nu är skolan igång igen, och även jag med min planering! Men för en gångsskull känner jag mig inte ett dugg lättad över att ha minst en vecka framöver planerad, bara instängd och stressad. Jag har lovat mig själv att försöka, verkligen försöka, slappna av lite den här sista terminen. Ha kul, träna, leka med mina kamrater. Inte bara bry mig om skolan, plugga, betyg.. Blir lätt tjatigt. Så det kanske är mitt nyårslöfte, nu några dagar efter? Aa, jag kör fan på det! Nu vidare hem till mormor för att fylla på magen, den har böjat skrika igen, tjingeling

lite stolt


2009-01-07 @ 13:57:50

Jaa, sitter här, maten är klar nu väntar jag bara på mormor och farmor&farfar! Det vart ganska bra faktiskt, dock inte lika starkt som när gustav gör det, fast det får duga! Riset är en annan historia.. Ska det där räcka till 6 personer? Dom ljuger ju på förpackningen! Tur att varken jag eller bror äter ris till det här :p Brukar inte jag & gustav göra heller men tänkte att gamlingarna kanske ville ha ris till, aja.. Mycket nöjd med mig själv är jag i alla fall! Tudelu

det kommer bli kämpigt


2009-01-07 @ 11:20:46

Jag skulle upp klockan tio idag, men nej, jag kom inte upp förrän nyss. Hur ska jag då komma upp klockan 6 imorgon?! Nu är jag stressad också, ska leka husfru idag, och städa hela huset sen laga mat. Och det ska vara klart innan klockan två. PUST! Svenskan måste jag också göra klart idag, har typ halva kvar :O Men ska väl inte sitta här och tjata, lika bra jag sätter igång! Adios!

att prata


2009-01-07 @ 00:52:05

det är väldigt bra! Anna är också någon som är väldigt bra, jag känner mig avpratad och betydligt lugnare :)
Puss på dig babe! <3

Förstå mig rätt!


2009-01-06 @ 17:05:50

Titeln på en utav böckerna jag letar info i till mitt miniprojekt i svenskan, manligt & kvinnligt språk ska jag skriva om. Väldigt intressant faktiskt, så om jag bara kunde komma igång att skriva också så blir det bra, hoppas jag! Brukar ha lätt för att skriva, och lätt för att få ihop nåt bra, men i svenska B har det inte flytit på lika bra som i A kursen. Så vill verkligen få till det här! Alla kattorna sitter på bordet och heja på mig. All eyes on me. Kom nyss hem, åkte till gustav igår, vi gjorde verkligen ingenting, satt och kollade på den tredje sällskapsresan-filmen, sen somnade jag. Men imorgon, då händer det gejer. Mormor har ju serverat oss mat hela lovet, så jag ska servera tillbaka. Fick gustavs recept på chili con carne, han skrev exakt hur jag ska göra också, han lovade att jag inte kunde misslyckas. Så bjöd hem mormor och farmor&farfar på mat tomorrow. Kan bli spännande.. Ska och träna imorgon kväll, ska bli skönt! Sen har jag & gustav bestämt att vi ska börja simma en gång i veckan i västerås, finns tydligen nån simhall inte långt ifrån där han bor. Och jag & anna har ju en deal också! :) Ska faktiskt bli superduper skönt att komma igång, och med westbergs hjälp, också hålla i det! Nehej, nu ska jag sätta igång att skriva! Tjipp!


känslor


2009-01-04 @ 12:51:08

Jag har många just nu. Jag vet fan ingenting. Det är läskigt och inte ett dugg spännande. Vad ska det bli av mig? Det är fan inte långt kvar till den 16 mars..

Kom hem för en timme sen kanske, igår vart det utgång med mina sockerpullor. Jag var inte supertaggad men en lyckad kväll måste jag ju säga att det blev :) Spenderade natten med min lilla anna, slisk på henne :*
Nu vill jag att mina föräldrar ska komma hem, jag saknar dom faktiskt! Usch, jag har faktiskt inte varit hemma mycket alls på lovet, tre nätter har jag sovit hemma sen vi fick lov. Känner mig stressad över det, jag hade ju tänkt vara hemma och slappa och plugga. Plugga. Fan, jag har två hemprov och ett stort svenska arbete som ska vara klart till på torsdag. Men jag orkar ju inte! Det är dåligt av mig faktiskt.. Så nu mår jag dåligt över det också. Suck. Ska hem till mormor och äta snart, sen haffade farmor mig tidigare idag så ska förbi dom en sväng också. Så inge plugga idag alltså. För ikväll ska jag hem till min gustav :) Tror jag skulle behöva en kväll med titanic, eller kanske the notebook, jag behöver få ur mig allt.

RSS 2.0