miss roller coaster


2009-07-21 @ 21:09:02

Haha, ibland blir till och med jag trött på mig själv! :P

anyway, kom precis innanför dörren hos gustav. Han jobbar fortfarande, kommer hem om typ 2 timmar. Jag ska förföra honom. Ni läste rätt. Med min matlagningskonst! Ännu en gång, ni läste rätt. Haha, jag ska göra något så fancy som broccoligratäng med bacon, låter väl gott?! Jag har visserligen aldrig gjort det förut, men det lär ordna sig. Frank ligger och biter mig i foten, han blir alltid så glad över att se mig!
Förresten så är jag irriterad på 2 saker.
Irritationsmoment nummer 1; Ni som varit med hos gustav vet hur det ser ut på gatorna här i kring, det är bilar parkerade ÖVERALLT. Men nu har det blivit parkeringsförbud på en av gatorna, vilket resulterar i att dom som bor här och har två bilar, eller en bil och ingen parkeringsplats, ställer sig på gästparkeringen. Där ska gäster stå, där ska JAG stå! Nu hamnade jag nästan borta vid ica, morrrr!!
Irritationsmoment nummer 2; Disk. Gurra lovade mig att städa undan i köket så jag bara kunde laga mat direkt när jag kom hit. Men icke, det är typ miljoners med skit som jag måste få undan innan jag kan laga mat. Och jag som hade tänkt lägga mig & läsa jenna jamesons bok. Den är väldigt intressant faktiskt, och jag måste säga att jag tycker hon är förbannat snygg på nästan alla bilder i boken, har aldrig sett henne förut vad jag minns, och trodde hon skulle se, hum typ porrig och sliskig ut. Det kanske hon gör på en del bilder också, men, ni fattar vad jag menar. 

Nehej, jag ska väl diska och ta ut soporna så jag kan få möjlighet att misslyckas med ännu en måltid, adios! 

Kommentarer
Postat av: Carro

Komigen nu! Visa lite mer rosa!

2009-07-26 @ 13:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0