så skönt!


2010-12-29 @ 13:25:32

Jag är bara hemma och dödar tid: umgås med bra människor, spelar tvspel, bråkar med kattorna och sover, haha! Det är superskönt, ladda upp batterierna. Sen har jag fått resultatet från tentan jag var nervös inför och det gick faktiskt jättebra, ååh jag blir så glad :D

Julen var mysig, juldagen var skoj och nu är det nyår som gäller. Vi bestämde oss igår för att dra upp till Sälen, det är jag, Sofia, Anna och Sandra. Ska bli jättekul :D Afterski och pulkaåkning ser jag fram emot ;)

Kom nyss hem, har varit och stört Elli på Salongen några timmar, myyysigt! :)

Nu ska jag spela tvspel och pallra mig till mormor en sväng hade jag tänkt. Och packa inför avfärd imorgon, vi sticker runt nio imorgonbiti.

Hejdå.

home sweet home


2010-12-23 @ 11:13:43

Ja, äntligen, nu är det slappa och minsta möjliga ansträngning som gäller i två veckor. Tentan igår gick bra kändes det som, skönt avslut på ett jobbigt tenta-p. Gick hem och kastade mig in i bilen direkt, ville åka så fort som möjligt. Dock blev det ganska jobbigt att köra hem, längst vägen såg jag msaaor med bilar som kört i diket, flera ambulanser och dom varnade på radion var tionde minut för blixthalka, även på E4an. Så det tog 40 minuter längre att köra hem än det brukar, men kom ju hem vid liv :P Väl hemma har jag klätt julgranen, slagit in massa paket, varit & storhandlat med mor&far och spelat Donkey Kong. Pappa har köpt det till Wii, så jävla roligt!! Och idag sov jag ut, uuunderbart. Det är så skönt att inte ha några omtentor (vad jag vet, har ju inte fått resultatet från detta tenta-p än, men dom går hur som helst inte nu i januari) för jag slipper tänka på plugg fram till 17 januari :D Då drar terminen i¨gång igen, men vi har samling i Linköping 7 januari med Bi6, för vi har massa spännande att ordna, Snuttefilmen närmar sig nu, spännande! ¨
Men som sagt, fram tills dess ska jag bara vara. Nu ska jag äta fruskot och bråka med kattorna. Sen ska jag väl hjälpa mor & far att fixa det sista inför jul, vi har mat som ska lagas, ååh, julskinka..!

Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
 mer än ett år sen
 
Nu är jag lite korthårigare, lite tjockare, lite gladare. Underbart :D

sista rycket!


2010-12-21 @ 08:50:06

Jajjamensan, sista pluggdagen idag. Var faktiskt väldigt duktig igår, Tom kom förbi och vi pluggade till halv tio. Han & Malin kommer om några timmar (trötta människor, haha) och så blir det plugga hela dagen. Gjorde en gammal tenta igår, det gick finemang så är ganska lugn. Men man ska aldrig bli för kaxig! Haha. Jag & Joanna ska storstäda ikväll, båda åker ju hemhem imorgon.

Dag 27- Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen?
Kul grej? En anledning till att skriva i bloggen varje dag. Typ.

Nej nu ska jag stoppa i mig lite frukost sen dyka ner i fysiologiboken!

Hejdå.

i brist på annat


2010-12-20 @ 18:08:41

Jag har pluggpaus, men måste göra något, sätter jag mig framför tvn kommer jag aldrig komma därifrån. Men det går bra! Pluggandet alltså. Jag gillar fysiologin, det är cooolt, får sån aha-upplevelse hela tiden när jag läser, spännande! Men blir ändå trött. Fick alla mina två klappar köpta idag, haha. Visste redan vad jag skulle köpa som sagt, så det gick smidigt. Har pillat lite med dom nu, tror mor & far kommer bli miiicket glada. Haha Joanna måste tycka jag är sämsta roomien ever alltså, jag sitter instängd på mitt rum hela dagarna och pluggar, och när jag inte sitter här och pluggar sitter jag på campus. Och om jag mot förmodan sitter och kollar på tv får hon knappt ett ord ur mig, vilket inte är det vanligaste, men jag är så trött i skallen så jag vill bara sitta tyst och glo på vad som helst tvn visar. Så har det varit i snart två veckor, haha tentap är underbart! :P Men bara imorgon kvar, sen tenta. Ska försöka packa allt jag ska ha med hem imorgonkväll,så kan jag ta bilen til tentan (hatar när man får tentasalar som ligger på andra sidan campus, tar typ 20 min att gå. Ok kanske inte farligt. Men ändå!) och åka hem direkt efter tentan, wiiie! Men vi får se, jag kommer nog behöva plugga all day long så kanske får packa allt efter tentan.
Bla bla bla. Nu är pluggpausen slut.

Hejdå.

pffft


2010-12-20 @ 09:11:29

Jag försov mig, idag igen, opppps :O
Ska iväg med Malin och handla julklappar, men det blir inge trevligt gå omkring kolla i alla affärer, nej snabbt in & snabbt ut är det som gäller. För vi måste plugga. Haha. Känner mig flamsig som bara den idag, ska försöka driva Malin till vansinne, det skulle vara kuuuuul. Och jag är pepp på att plugga, oja!!! Men jag är fortfarande förvirrad, det är december nu!? Jul om några dagar?! Känns verkligen inte som det. Men tenta i övermorgon, det känns det definitivt som, tsss :P

Dag 26- Din favorittid på året?

Oj jag vet faktiskt inte. Vintern är mysig för det är mörkt och kallt. Men cykeln går inte att använda så man är lite handikappad. Sommaren är fiin, skönt att inte ha så mycket kläder på sig. Fast hösten. Den gillar jag. Regn & rusk, frrfrrfrrr. Typ

Hejdå

slöar


2010-12-19 @ 11:02:55

Ja idag har jag sovit ut, gick inte upp förrän tio, lite busigt av mig :P Men va helt slut, har inte sovit ut sen förrförra helgen. Så behövdes. Blir bara att sitta lite längre ikväll och plugga. Uuujj va trött jag är. Men bara tre dagar med plugg kvar nu. Bara tre. YÄ. Nu ska jag ta tag i det. YÄ.

Dag 25- Vad finns i din väska?

Just nu ligger mitt liukort (måste ha det för att skriva tentor), pennor, sudd, miniräknare, vattenflaska och en formelsamling i min väska. Spännande va?! :P

Hejdå.

haha


2010-12-18 @ 14:30:35

Ja nu är jag glad, eller ja, jag skrattar i alla fall.
Hade fått för mig att det va torsdag elelr fredag idag, så åkte ut till Tornby för att fixa julklapparna och handla lite mat. Väl där funderar jag över vafan folk är där för, jobbar dom inte eller går i skolan? Inser att det är lördag. Tror jag ska ha tenta om två dagar, får panik och stressar hem. Inser att det är den 22a på onsdag. Alltså tenta om tre dagar (jag skrev ju det i inlägget tidigare, kanske ni förstår hur förvirrad ag är :P) Kommer till parkeringen när jag kommer ihåg att jag måste handla. Åker till hemköp här i Ryd. Kommer in i affären och har inte en blekaste aning om vafan det var jag skulle handla. Handlarlite smått och gott. Väl hemma kommer jag på vad jag faktiskt skulle handla. Som jag självklart inte köpte. Herredgud. Jag behöver jullov. Nu efteråt är det roligt, tur jag kan underhålla mig själv.

Hejdå.

one down


2010-12-18 @ 11:38:47

one to go.
Det gick... sådär. Jag visste hur jag skulle lösa uppgifterna men alla enheter fukkade upp sig så.. Ja. Skit samma. Sitter och tröstäter lite, ska ladda om inför att börja plugga på nästa tenta. Bara en kvar nu. Bara tre dagar kvar innan jag kan åka hem. Men när fasiken ska jag köpa julklappar?! Borde kanske åka nu, kommer ta ett tag innan min hjärna orkar anstränga sig igen. Fast samtidigt vill jag bara sitta och göra absolut ingenting ett tag. Så kan det gå.

Dag 24- Ett brev till dina föräldrar
Saknar min mami&papi!

nu är det fredag


2010-12-17 @ 14:56:50

Men det känns som måndag eller något, spelar i och för sig ingen roll vilken dag det är för jag har tenta imorgon så ska bara plugga och ta det lugnt. Det snöar ute. Typ jättemycket. Tänker på dom stackrarna som ska ta sig hemmed tåg för att fira jul den 22 eller 23 efter att ha skrivit tenta, tågen komemr ju vara inställda, tur jag har bilen.

Dag 23- Vad har du sug efter?
Just nu, ingenting faktiskt.
Lite sugen på att ta en bra bok & lägga mig och läsa nu när
det är snöstorm utanför fönstrena. Men har inte tid med det nu.

Hejdå.

jävla skit


2010-12-16 @ 17:22:00

Ja, det är det enda jag har att säga. Kom nyss hem, suttit på campus & pluggat i sällskap av Malin sen åtta imorse men kunde lika gärna stannat i sängen för inte fan går det bra. Jag avskyr termon, den är omöjlig. Det suger att inte ha någon att plugga med för alla i min klass struntar i den tentan nu och satsar på fysiologin istället. Och det är svårt att plugga själv. Det här är faktiskt första gången jag är säker på att kugga en tenta och det är inte upplyftande direkt.. FAN. Modfälld är jag, uppgiven. Arg. På mig själv, fan nästa läsp ska jag plugga under tiden kursen går, inte bara spara allt slit till tentap. Läser fyra kurser nästa läsp (!), 24 hp samtidigt som vi ska ordna Snuttefilmen, oja, känner på mig att det kommer gå fantastiskt. Skit också. Fattas väl bara att fysiologin skiter sig bara för jag enbart pluggat termo hela jävla veckan. Jag behöver jullov NU. För inte räcker det att ha suttit på campus nio timmar och plugget, nej nej, nu ska jag köra fysiologi nån timme. AAH, skulle bara kunna skrika rakt ut.

Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Jag tror ingen ogillar termon lika mycket som jag gör.
Så det så.

Hejdå.

pffft


2010-12-15 @ 13:44:01

Jag kommer inte på rubriker längre.
Kom nyss hem från sista Bi6-mötet denna termin. ÅÅhh allt är spännande nu, det börjar närma sig :D
Har pluggat fysiologi hela förmiddag, ska gå över till termon nu men drar mig lite för det.
När ska jag hinna köpa julklappar undrar jag? Pffft..

Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig



Goda vänners sällskap!

Haha sliskigaste bilden, tsss..

Hejdå.


taadaa


2010-12-14 @ 21:34:52

Jaduuu, vad säger man? Jag vill att tentap ska var över för jag vill veta om jag ska skratta eller gråta. Eller både och. Plugget går inge vidare, väntar på att det ska lätta. Plockade hem första 6 hp för detta tenta-p idag, jävla äckliga kommunikationskursen ÄR SLUUUT!!! YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Ska ge den enbart 0, 0 ,0 och sen en till 0 i kursutvärderingen. Jag är ju klassrepresentant så ska utvärdera den ordentligt och få studienämnden att inse att vi inte får något ut av dumma kursen, förutom att den tar upp väredfull tid. Usch fy & blä.
Varit och gücklat på en kårsittning, gick sisådär: vi var bara 8 st, stor lokal med lite folk, men jaaa, vi är ju söta i alla fall. Ska kolla lite Jersey shore sen såååva. Imorgon är det plugg med Malin som gäller, all day long. Det ska lätta för mig, poletten ska trilla ner. På lördag smäller det, maahaa. Jag är uppe i varv, allt adrenalin sen vi gücklade, inte bra att göra så sent :P

Dag 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Oj, just nu absolut ingen alls. Jag trivs med hur det ser ut förtillfället,
jag klarar mig själv. Framtiden, tja, det blir som det blir :)

HEJDÅ.

wdcvbh


2010-12-13 @ 14:33:09

Typ så. Haha, det går inge bättre med plugget idag, så jag byter tenta, nu blir det fysiologi för hela slanten, termon tar jag tag i imorgon igen. Varit i skolan hela förmiddagen, tentagenomgång + seminarium och lite Bi6möte. Har även telefonterroriserat papi lite, haha. Och nu ska jag plugga mer. Uuunderbart (vet inte om jag menar det eller är irionisk faktiskt?!).

Dag 19- Smeknamn du har och varför
Jag har inget riktigt smeknamn, Liza är så himla kort :P
Men tja, dom kallar mig lizbeth för lizbe är mitt liu id.
Sen har jag blivit utnämnd till katapultansvarig i Bi6. Fast det kanske inte räknas som smeknamn?
Hur som helst, killarna vägrar säga vad det egentligen betyder men det har någonting med boobies att göra.
Jag väljer att ta det som en komplimang. Haha.

Hejdå.


morr


2010-12-12 @ 12:29:00

Det gick bra, sen gick det helt plötsligt inte lika bra längre. Så nu är jag lite bitter. Har suttit på campus sen nio och har lovat mig själv att sitta till fyra, balahaa. Ska snart värma min lunch. Har inte så mycket mer att säga om saken. Jag ska plugga vidare, för jag tänker inte inte förstå. Haha. Precis.

Dag 18- Planer/drömmar/mål du har
Klara tentorna (helst bra också), vara med och arrangera bästa Snuttefilmen någonsin i februari, fortsätta ha förbannat roligt. Längre fram än så planerar jag inte för tillfället, för det är så mycket som är diffust.

Hejdå.

mysigt värre


2010-12-11 @ 11:35:54

När man inte har haft sådär jättemycket tid till att plugga under läs-p, ja då är det riktigt mysigt och avslappnande att sitta med termoboken och bara läsa. Har suttit i skolan sen nio, ska sitta till åtminstone fyra, helst fem, men vi får se hur effektiv jag är. Mina grannar bestämde sig för att ta ut sin hämnd igår, jag var inte överlycklig eftersom jag gick och la mig halv tio. Men vem är jag att klaga?! Dom har bara ringt securitas en enda gång (och det var klockan ett en torsdag natt så det var ju ganska förståeligt) och det har varit fest hos mig nästan varenda helg hela hösten. Så det var väl ok att lyssna på grannarna när dom vrålade till allt för många Thomas Ledin låtar, haha.
Jag bor med väldigt tåligt folk, är bara jag som är student i vår trappa, eller ja, tror paret under mig läser sitt 5:e år, så dom räknas knappt :P Och vi härjar jämt hos mig: det springer folk in & ut ur lägenheten 24/7, vi har gückelträning på ganska olämpliga tider och så partajar vi. Värre om jag bodde med surkärringar som skulle klaga hela tiden, vore inge vidare. Och eftersom det är äldre par så stör dom inte mig, perfekt ju! Hihi..

Nej ska fortsätta med min spännande läsning, ikväll är det spel&myskväll hemma hos Helena, får se om jag tar mig dit, skulle vara kul att göra något eftersom det är lördag.

Dag 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Humpf, någon kille kanske, skulle vara kul och se vad dom säger och har för sig när vi brudar inte är i närheten.

Hejdå.


inte helg


2010-12-10 @ 21:03:30

Det värsta med tenta-p är att man inte får ha helg. Varit i skolan från åtta till fem idag, ligger och skulle kunna somna när som helst, ska upp sju imorgon & iväg och plugga. Detsamma gäller på söndag.
Bra dag annars, jag & Otto skrev jättefina labrapporter, förhoppningsvis ingen jäkla retur på dom, skulle vra skönt att slippa lägga mer tid på det. Sektionspub nu på kvällen, var dit och käkade bara. Händer inte mycket spännande dom 1,5 nästkommande veckorna, jag går in i plugg-mode, ses på andra sidan tenta-p! Jag ska tamejfan klara dom där dumma tentorna, spec termon, vägrar kugga den!! Vill man så kan man, vill man så kan man, vill man så kan man..

Dag 16- Ett foto på dig själv


En gammal bild, visar precis mosatsen till hur jag känner mig just nu, haha!

Hejdå

snark


2010-12-09 @ 16:55:34


Var hem till Sandra mellan 8-13, vi jobbade på hennes utklädnad till Snutte, kommer bli najs som bara den! Sen åkte jag hem och skulle plugga, gjorde det en timme, sen somnade jag till nu. IRRITERANDE!!!!! Vaknade med huvudvärk också, plus att jag drömde obehagliga drömmer så jag blev sur. Och det finns ingen mat i hela jävla lägenheten. Igår kväll var jag hungrig/sugen på något: kollar kyl, frys & skafferi, går tillbaka till soffan med ett glas vatten i handen...

Nu ska jag plugga. Wiiie...


Dag 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna.

Pink - Raise your glass
Rihanna - What's my name
Katy Perry - Last friday night
Cee Lo Green - Fuck you
Shakira - Loca
Melanie Fiona - Monday morning
Promoe - Dekadansen
Petter - Älskar din stil
September -Mikrofonkåt
The Time (Dirty bit) - Black eyed peas


Hejdå.

äntligen en glad dag


2010-12-08 @ 12:54:48

trots att to do-listan växter sig längre & längre.
Jag blir så glad över lilla ettan som vill jobba, jag har i princip fyllt lördagens eftersläpp. Nu behöver jag bara 30 pers till Kravallen på torsdagen, men äntligen känner jag att det kommer gå. Snutte 2011 kommer bli bästa Snutte ever!

Magnus kommer strax, vi ska ner på stan för en sista sponsrunda, sen ska vi plugga fysiologi. Därefter ska jag skriva rapport till världens sämsta kurs (kommunikationskursen, jag spyr på den), göra en kompletering jag glömt bort (också kommunikationsäckelkursen), sen lägga preliminärt schema för Snutte eftersläppet så jag vet att jag inte räknat fel på antalet jobbare och sist men inte minst ska jag försöka mig på sista labbrapporten som ska skrivas i termon.

Men glad är jag för det! :)

Dag 14- Ett foto på dig och din familj


Hittade inget på alla fyra, men det här är från när vi va till USA för någon sommar sen.

Hejdå.


pju


2010-12-07 @ 12:16:39

Pluggade ganskja duktig igår, har precis skrivit klart en labbrapport, det går framåt! Hade även jobbsläpp för ettan inför Snuttefilmen i februari, ååh, söta ettan som svarar snabbt, har fått in mer än hälften av jobbarna redan och det har inte gått ett dygn sen mailet gick iväg, jag är glad & lättad! Nu är det bara 30 jobbare till kravallen som saknas, humpf..

Ska snart iväg på föreläsning 13-17 sen blir det lite Bi6-jobb fram till mötet kl 19.

Åååh, snart är det jullov!!!!!! Jag vill hemhem!!! :D

Dag 13- En bild på ditt hem

Har inga roligare bilder än dom jag tog för att locka till mig en ny roomie, haha!
Dåliga bilder är det också, tsss.


Nej, dags att klä på sig kanske?!

Hejdå.



ny vecka, nya tag


2010-12-06 @ 11:22:27

Nu är det dags att get down to business, plugg står på mitt schema. Gårdagen var slö, jag orkade inget, men nu har jag städat lägenheten och det är tid för att plugga, hela jävla dagen. Så det så!

Hejdå.

Dag 12- Varför började du blogga?
Gjorde det för länge sen, som en kul grej.
Nu tycker jag det är ett bra sätt att hålla folk hemhemma uppdaterade,
så dom får koll på vad jag har för mig i Linköping.

dumma söndag


2010-12-05 @ 13:30:01

Jag hatar söndagar: bakis, stökigt i lägenheten, massa med plugg, inget att äta..
Vi var på mellanfest här, D-group kom och har nu taggat hela lägenheten med deras små klisterlappar, hittade nyss en på mig själv, haha.
Karaballen var ok, bandet no good, inte min musik smak. Alla jättefulla, massa folk spyr och har sig. Nu ska jag vara nykter fram till juldagen/annandagen, får se när vi ska ut. Nu är det plugg som gäller. Ska bara städa lägenheten först, det går inte fort direkt. Det är popkorn och glitter ÖVERALLT. Men det är smällar man får ta när man bor så nära campus så förfest och mellanfest är typ obligatoriskt att ha här.
Hur som helst, städning nu sen traggla termodynamik. Älskar söndagar...

Dag 11- Ett annat foto på dig och dina vänner


Älskade Bi6, mera kända som ful6, hahah..

Hejdå.

äntligen lördag!


2010-12-04 @ 10:15:06

Och jag är typ helt frisk, hostar bara lite emellanåt, YÄ!
Idag blir nog en bra dag, hoppas jag. Börjar med möte här hemma hos mig 15-17, sen taggar vi till och drar till Campus för lite fulvinsrunda + julbord, det är Players som bjuder på festerifest. Därefter hem till Mange&Jonas på lite mellanfest och sen är det tillbaka till Campus för Kraballen! Tror det kommer bli ett jäkla drag, The Soundtrack of Our Lives ska spela, jag vet typ inte vilka det är men tydligen gör många andra det, haha.
Men först ska jag bege mig ut till Tornby en sväng.

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Glad: Barbra Streisand - Duck Sauce
Ledsen: To be with you - Mr Big
Uttråkad: Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray
Uppspelt: Dekadansen - Promoe
Arg: Det var jag - Familjen

Hejdå.

fredag.


2010-12-03 @ 09:37:28

Ska iväg och labba om 20 minuter. Efter det plugga termo med Otto, inte riktigt sugen på det idag. Blev ganska sent igår men mår i alla fall inge sämre idag, det är ju bra. Var jättekul hemma hos Helena, men skönt att ta det lugnt och ha bilen så man slapp gå hem i 40 minus ungefär, usch..
Ikväll blir jag nog bara hemma, ta det lugnt. Låter väl som en bra plan?

Dag 9- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Oj. Det var svårt, har bara legat hemma och varit sjuk så kan inte komma på något.

Hejdå.

längtar till sängen


2010-12-02 @ 18:06:28

Känner mig skakig och hängig, men ska iväg på kalas snart. Det är chiiieefen som fyller gammal. Det är fääst, men jag ska ta bilen dit, käka tårta sen åka hem och stupa i sängen. Tror inte jag är det trevligaste sällskapet heller så som jag hostar och snorar, haha.

Hejdå.

blaha


2010-12-02 @ 13:45:15

Jobbig natt, hostade en massa så kunde inte somna och när jag väl somnat vaknade jag titt som tätt för jag drömde mardrömmar. Så jag är lagomt utvilad idag. Ska försöka plugga lite termo sen laga god mat: kött, klyftpotatis och bea, muuuumms! Men jag har insett att ta två dagar när man är sjuk är en bra idé, det är faktiskt första gången sen jag började i Linköping som jag varit hemma två dagar, alltså hemma på riktigt, inte några möten, föreläsningar eller ens slänga soporna. Det hjälper. Igår när jag vaknade ville jag dö, idag kändes det helt ok. Och imorgon kommer det nog kännas bra. Måste i alla fall till skolan, jag & Mange måste göra våra datalabbar till fysiologin. Sen plugga resten av fredagen med Otto. Låter skönt.

Dag 8- Månadens mål med förklaring

Mitt mål den här månaden är att klara mina tentor.
Eller åtminstone en av dom...
Har varit svårt att hitta tid till att plugga detta läs-p och när jag väl haft tid
har jag varit så slut att jag inte orkat. Så håll tummarna för mig den 18 & 22 december!

Hejdå.

utegångsförbud


2010-12-01 @ 10:35:14

Ja, det har jag gett mig själv. Kände att jag inte skulle hållt igång hela dagen igår, kom hem halv tio och dog litegrann. Så nu ska jag hålla mig inomhus, i myskläder och bara ta det lugnt idag och imorgon. Dricka varm oboy. Håller på att hosta upp mina lungor, det är inte skönt kan jag meddela. Pratar som en gammal knarkare också, låter jätteläskig, hihi. Vill bli frisk tills på fredag, har labb plus en pluggdate med Otto då. Det är sånt härligt väder ute, men nej, jag ska bara ligga på soffan/sängen. Försöka slappna av. Plugga bör jag däremot göra. Men vi får se. Jag ska bli frisk. NUUU.


Dag 7- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig


Jag är den jag är och där jag är idag på grund av dom. Eller snarare, tack vare dom.
Mami&papi är bäst! <3

RSS 2.0