mitt namn är mycket och jag vill ha mer.


2011-06-08 @ 18:33:09

Jag är glad. Ja. Frrr.

Fick tentaresultatet på en av mina tre skrivna tentor, statistiken satte jag en 4a i fast jag knappt trodde jag ens skulle bli godkänd, NAJS! Fick mitt jobbschema idag också, blir nog bra, dock har jag två veckor jag jobbar mån-sön, dom är ju inte lite sneaky som passar på att utnyttja sommarvikarerna.. Men! Det ska bli kul :) Har packat & städat idag, imorgon ska jag åka hemhem, yää! En veckas ledighet hemma innan jag börjar jobba, ska bara chilla, helst sola på baksidan & bada lite, yää! Nu ska jag iväg och äta god mat. Härrå.

slappis


2011-06-06 @ 18:56:16

Jag gör inte mer än nödvändigt i alla fall, haha! Nyss varit och handlar lite gott, tvättat massa kläder. Det är VARMT. Galet varmt. Imorgon ska det regna, hoppas lite det, att bo i lägenhet i den här värmen är inte kul. Åker hem på onsdag eller torsdag. Urk, måste städa lägenheten, verkligen inte kul i den här värmen. Annars så är saker och ting bra bra bra, jag slappar och har det trevligt. Men börjar sakna Virsbo nu,ligga på baksidan och sola, ner på bryggan och ta ett dopp när man blivit svettig. Det är najs. Herrå.

frrrr


2011-06-04 @ 17:33:22

Vilken underbar dag!!
Jobbade till 05.10 imorse, hem för att sova, upp klockan 11 för att en timme senare bege mig bort till Amfi för att dricka & äta gratis i goda vänners sällskap. Kom hem för 40 min sen, har duschat och bytt om. Ska iväg på trerätters med alla jobbarna från igår. Sen är det fattömmning = billigt & mycket folk. Jag är PEPP, och vädret är underbart!! Min rygg är rödast i stan... Herrå :D

skandal


2011-06-03 @ 19:36:58

Helt underbart väder och jag har bara legat inomhus. Vaknade runt elva sen har jag bara legat i sängen typ, laddat för ikväll. Ska iväg och jobba om 1,5 timme, sista passet på Kårallen detta år, tveksamt över att det skulle bli något nästa år. Jag & Johan ska sköta maten ute i Amfi, ahha, tur att dom satte "proffsen" till det ;) Gårdagen var jättekul! Bra avslut på ett bra festeristår med underbara människor. Imorgon är det sommar-Z, peppelipepp! Nähää, ska börja fixa mig strax, tagga till lite. Herrå!

ughen


2011-06-02 @ 14:23:33

Idag är det sista festerifesten!
Wåååp! Ska möta upp X-bi6men (vårt patetnamn) och grilla lite innan, tagga. Mellan 18-19 är spritspåret sen är det fääääst! Jag är PEPP! Herrå.

första dagen på sommarlovet.


2011-06-01 @ 17:06:26

Så HIMLA NAJS med sommarlov!!!!
Haaha, när jag var på väg hem idag ringde Johan med panik i rösten, han håller på att flytta och ville ha hjälp att städa gamla lägenheten. Snäll som man är stack man dit och städade toalett och kök, mummss... Höhöö.
Igår! Just det! Det var sjukt kul igår! Yäää! Imorgon! Då är det sista festerifesten! Vi ska mysa hela dagen: grilla, spela volleyboll, leka lekar och scchteka! Kul kul KUUUL.

Frrrr

RSS 2.0