sådärja


2011-08-31 @ 09:17:52

Känner mig mycket bättre idag! Sitter nyduschad i sängen med en GALEN Majabaja. Hon smyger (fast hon syns hur bra som helst) och sen attackerar hon mig. Pruttar gör hon också, haha! Mickepicke stack nyss, jag ska iväg och shoppa :D Föreläsning kl 15-17 och därefter ska jag städa och laga mat. HEJDÅ

blaha


2011-08-30 @ 16:09:21

Mår inte ett dugg bättre idag. Sov dåligt inatt. Ligger i sängen med Majabaja, kollar 90210. Väntar på att Michael ska komma, vi ska ut till Maxi och handla. Var inte till skolan idag, hoppas jag är piggare till imorgon. Vill ner på stan och köpa höst/vinterkläder. Behöver en jacka. Ja. Annars händer det inte mycket just nu, känner mig lite apatisk, får ingenting gjort. Det regnar. Tiden går fort. Tror den här hösten kommer svischa förbi. Konstigt med tanke på att jag gör nada. Maja är frrig. Det är Mickepicke också. Frr

time for school


2011-08-29 @ 11:51:07

Eller ja, imorgon i alla fall. Denna dag spenderar jag framför massa avsnitt av 90210, på soffan, snorig, hostig och febrig. Typiskt dåligt att bli sjuk. Men efter helgen som varit är det inte så konstigt. Har haft superkul i alla fall :) Lägenheten behövs städas ordentligt sen helgens bravader, ska försöka orka med det senare. Nu blir det äggmacka & mer 90210, yää!

ratatataaa!


2011-08-26 @ 11:04:04

Det var så JEEEVLA kul i onsdags på MH, frr!
Gårdagen spenderade jag & Micke med att göra minsta möjliga, typ ligga i sängen & käka var allt vi gjorde :P Idag är det Ost & vin, peppelipepppepp! Mitt Bi6 kommer hit i eftermiddag, plus några från Bi6 året innan oss. Vi ska tagga till sen bege oss med SkytteC. Imorgon är det Svartan, ännu mer pepp. Herrå!

ratatataaa!


2011-08-26 @ 11:04:03

Det var så JEEEVLA kul i onsdags på MH, frr!
Gårdagen spenderade jag & Micke med att göra minsta möjliga, typ ligga i sängen & käka var allt vi gjorde :P Idag är det Ost & vin, peppelipepppepp! Mitt Bi6 kommer hit i eftermiddag, plus några från Bi6 året innan oss. Vi ska tagga till sen bege oss med SkytteC. Imorgon är det Svartan, ännu mer pepp. Herrå!

vet inte vilken dag det är?


2011-08-23 @ 11:30:32

Är lite förvirrad. Tror jag. Ska strax pallra mig ut på en promenad, har en runda på nästan en mil jag brukar gå. Annars händer inte mycket idag, ska vara duktig & snäll och laga mat till Micke sen. Får se hur det går, hähä. Imorgon är det München Hoben, stor ölfest, dom släpper 5000 biljetter. Nollan och faddrar får förköp, eftersom jag är varken eller så skulle jag egentligen behövt köa idag för att köpa biljett med Lollofis fixade två biljetter åt oss i förköp, GÖTT. Blir första gången på över ett år man festar i vanliga ovven, uuu.. Den är så ful :P Men MH är ju ruuuuligt så det får väl gå. Bara hoppas det blir bra väder. Halva festen är i kön, förra året började vi köa på förmiddagen, dom 1000 första som kommer in får köpa såna där skitstora ölsejdlar.
Jag behöver panta hela TRE stora svarta sopsäckar med burkar och flaskor.. Och göra mig av med mina två sopsäckar med gamla kläder. Bllahaa, idag blir väl en sån där dag. När man gör allt tråkigt man annars inte brukar få tid över till att göra. Beställa kläder vill jag också göra, HM har myyyycket fint. Ja. Så är det. Byta om till träningskläder nu kanske, herrå.

min födelsedagshelg


2011-08-22 @ 14:37:49

I lördags kom alla mina fiiina vänner hit, vi drack och åt tårta som Helena bakat åt mig, frr. Sen var vi ut på hg och dansade och hade det trevligt. En myyyycket bra dag!! Hade saknat alla så himla mycket, satt fint att träffas igen. Igår var det min födelsedag på riktigt. Spenderade den med Mickeicke, han lagade god mat åt mig och vi hade det bara allmänt mysigt, ännu mer frrr! Dock tror jag att jag är på väg att bli lite sjuk, förkyld åtminstone. Känner mig hängig och sov till, håll i er nu, klockan 13.00 idag! Micke skulle upp och iväg redan halv nio, jag somnade om. Det satt fint. Vi somnade tidigt igår också, har nog sovit 11 timmar inatt. Behövs ju om man ska slippa vara sjuk! Har dammsugit och skurat sen lördagens roligheter. Tänkte ta mig ut på en powerwalk också, kanske kan rensa ut lite bakterier. Annars lugn dag, folk här har fullt upp med nollningen eller pluggar omtentor. Jag däremot bara gliiiider. Och gillar det. Hähä. Fredag och lördag den här veckan kommer bli awesome. På fredag är det ost&vin, en sittning som ingår i nolle-p, men där alla bi6 pateter är med. Eller,vi kommer när sittningen pågått en stund, härjar och startar ostkrig, hähä :P Och på lördag är det svartan.. Heldag för alla festerist och fadderistpateter, kommer liksom folk som tagit examen för flera år sedan och är med på detta. Börjar med sillfrukost som ordnas av nuvarande festeriet, sen är det marsch med lekar och alkohol, grillning och på kvällen stor fääst på campus. Bra uppladdning inför terminsstart på måndag. Nä, jag börjar på tisdagen förresten. GÖTT, en veckas ledighet kvar. Måste bara fördriva den på något vis, göra vettiga saker. Humpf. Jahaja, får se hur det går :P Herrå.

torsdag.


2011-08-18 @ 10:36:43

Gårdagen var en miiicket bra dag, Malin & Louise var här hela kvällen, vi åt god mat och drack lite vin. Tjötade en massa massa! Väldans trevligt, har saknat dom dära! Sen kom Micke, vi kollade på film och somnade ganska tidigt. Frr.  Nu håller jag på att plocka ihop tvätt, har tid i tvättstugan kl 13-16. Jag var ju så slarvig och lämnade en massa smutsig tvätt här innan jag åkte hem för sommaren. Och så köpte jag nya fina sängkläder igår, måste tvätta dom så dom kan användas. Köpte en del fint till lägenheten, litet uppsving för den. På lördag kommer mor & far ner, då ska vi köpa nya gardiner till mitt rum och köket, sen ska jag köpa en bokhylla som pappa ska få äran att sätta upp :P Ska framkalla lite bilder från Bi6-året och sätta ihop till en stor tavla. Får se om jag orkar ta tag i det idag. Ikväll blir det bastu med Malin, Mange, Thomas med flera. Ska bli väldigt gött att träffa grabbarna igen! På tal om att träffas igen så kommer Joanna tillbaka hem idag! Fullt fart här! Hähä. Nähä, ska plocka undan allt från igår så min stackars rooomie inte behöver komma tillbaka till massa disk och stök. Herrå.

första dagen tillbaka i Linköping


2011-08-17 @ 15:13:37

Och jag är effektiv! Vaknade tidigt för Mickepicke skulle upp & iväg, men jag & Maja låg kvar och gosade i någon timme, frr. Funkar bra än så länge, hon saknar nog dom andra kattorna bara. Får se om det går över!
Sen har jag kunnat stryka en massa grejer från min att göra-lista. Har rensat hela min garderob, fick två svarta stora sopsäckar fulla med skit som ska slängas. Vet bara inte vart man slänger sånt?! Sen har jag dammat hela lägenheten, blir ganska dammigt på två månader :P Dammsugit, skurat och betalat räkningar har jag också hunnit med. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag & Malin ut på Ikea, jag ska köpa lite blommor, en ny duk till köksbordet och lite tavlor om jag hittar. Sen kommer Louise och joinar oss, vi ska käka kinamat och dricka lite vin. Frr, bra dag! Imorgon ska jag försöka börja med min träning, sen ska vi basta några stycken på eftermiddagen eller kvällen. Fiint! Herrå.

sommaren i Virsbo


2011-08-15 @ 23:05:25

Är slut!
Jobbade sista dagen igår, har varit en göördryg vecka, jobbade mån-sön, fick ihop nästan 60 h på en enda vecka. Behöver jag ens säga att jag var så gott som död igår?!
Sommaren har varit lugn. Väldigt olika förra sommaren. Lite tråkigt men tror att förra sommaren var en sån där once in a lifetime, kommer man alltid minnas. Den här sommaren har jag haft bikini på mig TVÅ gånger. Totalt. Sammanlagt. Galet! Regnat så fort jag varit ledig! Och känns inte som jag varit ledigt särskilt mycket.. Nåja pengar är bra, och det har faktiskt sommaren också varit. Men på ett annat sätt än förra. Har varit till Karlstad en massa och frrat. Det är trevligt. Ska bli ännu trevligare att komma tillbaka till Linköping. Första gången sen jag flyttade som jag känner en genuin längtan över att komma tillbaka. Kan knappt bärga mig. Haha. Kan ju bero på både det ena och det andra, hähä.. Fyller år gör jag snart också, nu på söndag redan! Vi ska kalasa i Linköping på lördag har jag bestämt. Sen ska jag myyysa på söndagen, yä! Skolan börjar snart, jag längtar till det också. Hade någon sagt till mig att jag skulle längta tillbaka till skolan nu i våras skulle jag sagt att den personen var galen. Var sjukt trött på plugget då. tror i och för sig det beror på att vi festade hela jävla våren, då blir det missat en massa och inge plugg gjort. Då är det inte kul. Nu ska det bli kul, yä! Näähää, ska sova nu. Blir upp och packa det sista, äta hos mormor och sen far jag. Men herregud, glömt det viktigaste, har införskaffat mig en lite Maja, en odåga i allra högsta grad. Men söt som socker! Frrr, Lizas kattbääbis :D Herrrå!

RSS 2.0