hemma i schweden


2011-09-28 @ 19:53:01

Har haft en fantastiskt rolig semester med Louise! Vi har skrattat, solat, badat, dansat, åkt omkring och turistat samt blivit bestulna på både mobiler och pengar... Det är sjukt trist att vara av med mobilen, den var mitt allt. Typ ingen överdrift heller. Men annars var veckan skitbra, Louise farfar & fru var suprtrevliga, härliga människor som vi umgicks med mycket under tiden vi var där. Dom skämde riktigt bort oss! Nej, det var en superbra idé av Louise att lura med mig till Spanien! Men jag saknade mina frrisar M&M, var gött att komma hem till dom, pusspusspuss.
Idag började jag & Louise vårtnya nyttiga liv, tränade dubbelpass först en timme free power sen 45 min coreboll. Kommer inte kunna röra mig imorgon..I ettan tränade vi tre gånger i veckan typ hela året. Det ska vi ta upp igen. Träning inbokad med Lollofisen på fredag och söndag. Annars blir det lugnt i helgen,jag & Micke ska prova nåt nytt, vi ska plugga tillsammans. Hähä, återstår att se om det blir succé eller ej!
Imorgon håller nya Bi6 ovveinvigning för ettan. Vi ska vara med och leka. Sen är det kravall. herå

idag bär det av


2011-09-21 @ 14:00:00

Jajjemensan, om två timmar går flygbussen till Skavsta och 20.00 går flyget mot Espana! Men hittills har det varit en sisådär dag. Michaels säng och jag kommer inte överens. Jag får aldrig sova bra där, det är omöjligt att sova två personer i en 90 säng. Går inte. Så jag var trött imorse. Men Michael är en frrrris som gjorde mig glad. Dock är jag fortfarande trött, tog en "powernap" i 1,5 h, trodde jag var pigg sen men klev in i duschen med bhn på, haha. Nu packar jag om. Och försöker bestämma mig för en reseoutfit. Men peppar nog till inom kort, fan, imorgon vid den här tiden ligger vi på stranden i VÄRME. Frr. Nämen, vi hörs väl nästa tisdag sweedeen! Herrå!

friskförklarad


2011-09-19 @ 19:08:48

Har varit sjuk hur länge som helst. Feber, halsont, HOSTA (den där jävla hostan!) men nu, nu är den nästan borta. Och i protest mot den lilla hostan som fortfarande stör mig var jag ut och sprang 5 km tidigare ikväll. FYFAN så skönt att få röra på sig! Köpte en resväska idag också, en mindre modell som man kan ha med som handbagage på planet. I övermorgon drar jag och Lollofis till Alicante, Spanien. PEPPELIPEPP!! Ska bli superskönt och skitkul! Sol, värme, drinkar och slappa! Och fast vi är borta 6 dagar missar vi bara två föreläsningar och en lektion, helt galet bra. Tillskillnad från förra året när jag & Sofia åkte, missade två labbar en typ 20 h föreläsning. Det var mindre bra tajming. Ska bli spännande och se hur Maja trivs att bo hemma med Michael i hans lilla etta. Hon kommer nog ha kul, han mindre roligt när hon biter i allt och bara är,ja, sig själv :P Nähää, nu ska vi strax se gårdagens Idol sen ska jag tvinga Micke att laga mat till mig. Hähä. Herrå.

söndag


2011-09-18 @ 14:57:27

Gårdagen höll på att bli oslapp, Mange frågade om jag inte skulle med ut ändå, jag fick lite lust, han o Thomas kom hit. Jag ångrade mig och la mig och kollade på Idol från i fredags istället. Smart drag av mig, var upp nio imorse, har plugget sen dess, även hunnit hem till Otto i två timmar för förbereda inför tisdagens lab. Leker lite med Maja men nu ska jag sätta igång med plugget igen. Sen ska jag laga mat och klockan åtta hämta Michael från tågstationen, frr, bra att ha honom här igen. Herrå!

slappdag


2011-09-17 @ 19:22:32

Jag har en mysdag för mig själv. Vet inte hur länge sen det var jag spenderade en dag helt ensam. Är faktiskt väldigt skönt! Var ut igår, var väl helt ok, inget speciellt. Kom hem runt ett så var pigg imorse när herr Gunnesby ringde och väckte mig. Skulle upp i tid o plugga... Har inte fått mycket gjort! Ska försöka lite till ikväll. Har en pizza inne i ugnen. Luktar gott!! Imorgon kommer Michael tillbaka till Liköping, så jag har lovat att laga mat. Höhh. Har handlat en massa o ska väl försöka få det att bli lika gott som det verkar vara enligt receptet. Nåja nåja nåja, nu måste pizzan ut, jag är hungrig!!! Herrå.

ännu en vecka. nästan i alla fall.


2011-09-15 @ 17:07:15

Dagarna går fort! Det är redan tisdag?! Idag har jag varit på föreläsning, haft möte, skjutsat Micke till tågstationen, skrivit labrapport med Otto, städat mitt rum och nu skajag strax laga mat & senare tvätta kläder. Dagarna går liksom utav bara farten. Igår var det en suprmysig dag. Eller kväll snarare. Michael lagade mat till mig (eller till oss, kanske man säger). Han gjorde egen beasås,från scratch, jag är imponerad. Frr, han är ganska bra den där karln. Men nu är han i Karlstad hela helgen. Hur ska jag klara mig liksom?! Hähä :P Imorgon är det festerifest. Det är nya Bi6 som ordnar, och som pateter är vi ju självklart välkomna. Jag är typ sjuk. Hostar upp mina lungor. Men har fått bra hostmedicin. På lördag spelar Slagsmålsklubben på Kårallen. Vi funderade på att gå men nu känns det bättre att plugga lördag/söndag. Det behövs. Nähä, ska kolla om det finns något ätbart! Herrå.

äntligen fredag!


2011-09-09 @ 15:47:41

Fan så gött med helg! Jag vaknade typ precis från min powernap på 1 h 45 min :P Men behövde det för att orka idag, blev inte mycket sömn inatt, jag har bråkat med en sovande Michael som snarkat och pratat i sömnen. Hähä. Men tardigast av allt, han stänger av alarmet imorse istället för att snooza, så jag missade första halvan av min föreläsning! Men jag tycker om honom ändå :) Väntar på att han & Malin ska komma,vi ska åka till systemet och Maxi. Jag & Fjärtbert (Malin) ska laga god mat sen dra till Thomas för lite shotfest. Fiiint. Är hungrig! Vi ska kanske keeeka revbensspjäll, mummms! Nu ska jag brottas med Majabaja, herrå!

en bra känsla


2011-09-07 @ 12:36:09

Ibland känns allt riktigt riktigt jättebra. Såna känslor brukar komma och gå. Inte den här gången. Det sitter i. Jag är glad. Läskigt glad. Ibland känns det så bra att jag bara går och väntar på att något dåligt ska hända, för så här bra kan man inte må hela tiden. Men inget dåligt händer. Nu har jag slutat vänta på det och går bara omkring och ler. Underbara känsla :)

nu blir jag snart arg. på riktigt.


2011-09-06 @ 19:56:59

Mådde ju ganska bra igår, vaknade och mådde sämst igen. Jävla skit. Nu får det vara nog! Hur som helst. var till polisen och fixade nytt pass, Tomsi gjorde mig sällskap. Sen var jag till Tornby och köpte en höst/vår-jacka. Har en riktig höstjacka men den är ju för varm att ha nu, så köpte en lite tunnare. Och handlade mat. Sen kom jag hem, var helt skakis, slängde i mig mat och däckade i soffan med Majabaja på magen i två timmar. Så nåt fel är det ju eftersom vi sov mer än tio timmar inatt.. Jaja, har tvättat lite nu och lagat lasagne för andra gången i mitt liv. Tanken är att briljera lite inför Michael, hhä, får väl se hur det lyckas :P Nu ska jag kolla på Idol i väntan på att herr Gunnesby kommer och underhåller mig samt provsmakar min fantastiska lasagne.. Herrå

jag har ju katt..


2011-09-05 @ 16:36:51

Jag glömde bort Maja! När jag & Lollofis var spontana och bokade resa ner till Spanien glömde jag bort katten. Haha! Men min braiga Micka har sagt att hon får bo med honom medan jag är iväg, så det löste ju sig fint. Han hoppas att hon ska börja tycka om honom nu när hon kommer vara tvungen att umgås med honom :P Får väl se hur det blir med den saken, haha! Skippade dagens enda föreläsning, sov ut och mår relativt bra nu. Borde egentligen åka och fixa mitt pass men har inte orkat det idag. Ska tvinga Tom att följa med mig imorgon, vi ska leka och han ska titta på katten. Nu ska jag laga risotto! Mumma! Herrå.

jevla skit


2011-09-04 @ 09:42:39

Har tagit det superlugnt hela helgen men mår ändå riktigt dåligt idag, värre än i fredags. Tradigt så det skriker om det! Jag och Michael hade mysdag igår, låg mest i soffan/sängen, frr. Skulle ju tagit oss ner på stan för att käka men båda kände sig lite hängiga så Mickepicke lagade god mat åt oss istället. Mycket bra helg :) Han skulle iväg och spela paintball nu så jag kom precis hem och ligger i min säng, ska försöka sova lite till. Vill vakna och må bättre. Hade tänkt plugga lite idag, får se hur det blir med det. Mitt huvud är tungt, ont i hela kroppen och halsen är svullen. Blä. Herrå.

halvhängig


2011-09-03 @ 10:25:21

Blev inte som planerat igår, jag somnade två timmar och vaknade som ett vrak, mådde inte nå bra alls. Malin kom hit, vi käkade och försökte tagga till men det gick inte. Så blev hemmakväll med skräckfilm istället. Idag känns det lite bättre men ändå inte bra. Typiskt att man aldrig ska kunna bli frisk. Hade planerat att börja med träningen ordentligt på måndag, köpa kort på campushallen. Får se hur det blir det den saken. Lugn och skön morgon i alla fall, ska hem till Micke och väcka honom efter tolv. Han jobbade inatt så blir nog inte det lättaste att få upp honom :P Men upp ska han! Hähä. Annars är det väl inte så inte mycket mer. Herrå.

nu händer det grejer!


2011-09-02 @ 12:44:27

Om tre veckor sticker jag & Lollofis till Alicante i Spanien, arrriiibbaaa!!! Vi pratade lite löst om det igår i skolan, ta flygstol ner för hennes farfar bor där. Sen ringde hon mig igår och hade hittat bra platser precis dom dagarna vi kunde, och poooff, 21-27 september kommer vi befinna oss i sol & värme, scchtteeek! Underbart :D Flyget kostade runt 2000 kr, men eftersom vi bor gratis och mest åker för att chilla i solen blir det ju relativt billigt. Och SKITKUL :D Peppelipeppeppp!! :D Kom precis från skolan, ska mysa lite med Maja, sov hos Mickepicke inatt så tissen har sovit ensam! Men verkar inte gå nån nöd på henne :P Hon är galen. Ska iväg på fredagspuben med thaa gaang typ sen, Malin kommer tillbaka till Linköping i eftermiddag. Då ska vi äta kebab. Och dricka lite. Senska vi till Louise korridor för där är det fääst. Fint. Imorgonkväll ska jag och herr Gunnesby ner på stan och käka, myys :) Frrr. Ibland känns allt bara alldeles för frrigt. Ja. Frrr.

dumma mig


2011-09-01 @ 17:35:51

Jag blir trött på mig själv ibland. Beter mig som ett barn i trotsåldern. Borde vara frr men mitt humör är dumt. Jag är dum. Fan. Att jag aldrig lär mig. Herrå.

RSS 2.0