this is the shape of things to come


2010-01-31 @ 15:01:54

Gör om. Gör rätt.

solen skiner


2010-01-31 @ 14:28:39

Har tvättid om en timme, har massa lakan & handdukar som måste bli rena. Annars så har vi faktiskt kvar tvättmaskinen så behöver bara gå till tvättstugan för att få rent sånt som måste tvättas i lite högre temp och torktumlas. Det är faktiskt riktigt skönt!

Känner mig apatisk idag, vill bara ligga i sängen. Man tycker ju att det borde krypa i kroppen på mig när jag legat inne sen i torsdags, men icke! Ligger och lyssnar på Robbie Williams. Kom precis på att jag måste färga håret, det ser typ grått ut, uäääk. Köpte färg för över en vecka sen man har inte orkat göra det. Jag vill träna. Men det går inte för sig riktigt än. Jag & Frea smällde i oss både chips&dipp och glass igår kväll, känner mig lagomt nyttig :P

Hejdå


lördag


2010-01-30 @ 15:58:41

Kom nyss hem från Helena; hon, jag & Louise har skrivit gycklet för vårt utskott inför sektionsaktivas sittning som är om 2 veckor. Det blev faktiskt riktigt bra, melodin är Magnus Uggla - Jag mår illa. Vi blev inte helt och hållet färdiga, men nästan :) Får hoppas resten av utskottet tycker det var lika roligt som vi :P

Nu är mina potatisar inne i ugnen, tar väl 40 min innan dom är klara, ska steka köttet om ett tag. Är hunrgig som en varg! Blir en hemmakväll ikväll också, känns lite surt för det är partaj idag igen, haha. Jag är typ frisk nu, men vill inte riskera något, kan inte ut & härja när det är 25 minus :O Sen är det kravall på torsdag, taggad till det, första gången år 2010 som overallen åker på! Och jag tänker nog bege mig hemhem på fredag, går bara till 12, så om jag inte är allt för bakis/trött så tar jag mig hem då. Måndagen består "bara" av labb som börjar klockan ett så i såna fall åker jag tillbaka till Linköping måndag förmiddag. Men vi får se! Nu ska jag kolla på min maat, tudelu!

ååååh


2010-01-29 @ 15:16:53

Disneyfilmer! Jag tänkte fixa hem typ Herkules, Skönheten & Odjuret, Lejonkungen, Svanprinsessan och massa mer, men det verkar inte funka för tillfället?`

Var iväg till apoteket & hemköp, tanten på apoteket som hjälpte mig hitta dundertabletter mot förkylning kallade mig nedgången? Haha, jag tycker det var ganska kul och i sammanhanget var det passande. Men i alla fall :P
På hemköp spenderade jag lite för mycket pengar, men har kommit fram till att om jag ska äta ordentligt måste jag äta god mat. Så till lunch blev det räkmackor, ikväll pannkakor (ok, inte riktig fredagsmat men jag är så sugen!) och imorgon ska jag göra kotletter i ugn & hasselbackspotatis, mummms! Nej ska försöka få hem dom där disneyfilmerna en gång till, tudelu

känns bättre idag


2010-01-29 @ 11:47:12

Blev att sova ut imorse istället, så missade alla föreläsningar idag också. Men det var nödvändigt, har typ inte sovit alls i natt heller, hostat & imorse vid sex vaknade jag och blödde typ näsblod, uurrk! :S Men somnade om vid sju och sov till elva. Och nu känner jag mig hyfsat pigg och har inte ens tagit alvedon på 6 timmar så¨är nog på bättringsvägen nu. Ska dock iväg till apoteket här i centrum i Ryd och köpa nån dundernässpray & massa vitaminer. Och glass. Ikväll ska jag göra pannkakor enligt Toms recept med glass & hallonsylt. Och kolla på Let´s Dance. Inte världens roligaste fredag när alla andra ska på korridorsfest & sen HG, men jag vill bli frisk så tänker hålla mig hemma hela helgen. Eller imorgon ska jag Louise & helena skriva gyckel inför sektionsaktivas sittning, haha, hoppas vi får ihop något bra :) Nu ska jag lägga mig ute i soffan med täcke & kuddar! Byebye


uuffff


2010-01-28 @ 22:29:55

Jobbig dag. Kom inte iväg imorse, hade knappt sovit på natten. Svettats, frusit, snorat, hostat... Men blev tvungen att pallra mig iväg till maföreläsningen, fattar inget om jag inte går på föreläsningarna, men segt var det. Nu känner jag mig faktiskt ganska pigg, vilket kan bero på att jag käkat alvedon regelbundet & duktigt hela dagen. Imorgon planerar jag att komma iväg, går 8-12 men sen ska jag & Tom få lite jobb gjort, har bokat kontoret.

Det är ganska knäppt det här med sjuk & högskola, för man kan inte vara sjuk? Det finns absolut ingen tid för det. Tre sjukdagar och man har missat 7-9 föreläsningar och ligger miljoners kapitel efter. Visst att man kan skriva av andras anteckningar & be dom förklara, men det blir 100 gånger mer jobb & betydligt svårare. Tänk om man får halsfluss och får lov att ligga hemma 1-2 veckor? Då är man dömd att kugga tentorna.
Studenter får minimalt med pengar och har inte tid över att vara sjuka, fast vi lägger ner minst lika mycket tid på skolan i veckorna som dom som jobbar heltid. Under tenta-p lägger man definitivt ner mer än 40 h i veckan på skolan. Nu låter jag värsta klagig, men det är bara ett konstaterande, jag älskar att vara student. Jag tror det är en jävligt bra erfarnhet & man lär sig hantera pengar när man har väldigt lite att röra sig med.
Men samhället behöver folk som utbildar sig till lärare, läkare, civilingenjörer osv. Annars skulle ingenting funka! Så varför inte lägga mer pengar på oss medan vi utbildar oss? Haha nej nu ska jag sluta, känner mig bara lite pissed för jag vill kunna ligga hemma och bli frisk utan att bli ihjäl stressad över att jag missar en massa. Pengar är egentligen inget problem, vi klarar oss. Det är så billigt på studentkrogarna, hihi, och eldorados mat är, med mycket krydda, typ lika gott som all annan "fin" mat. Och köttbitar är överskattat, vi har ju korv & köttbullar, hahha. Nu ska jag försöka sova, natti natti!

utmattad


2010-01-27 @ 17:16:19

Nu skulle jag kunna somna, vore riktigt skönt, känner mig helt slut i kroppen. Vet inte hur jag ska palla 8-17 dag imorgon :/ Jag & Tom har suttit hemma hos mig och "pluggat" matte, snackade mest nolle-p minnen. Skickade hem honom för att kunna gå & lägga mig. Ska kolla på en film som verkar grymt bra, Allt för min syster heter den. Verkar sjukt sorglig, känner mig på rätt humör för en sån film idag. Ska i alla fall laga till god mat lite senare ikväll; grönsaker & potatisklyftor i ugnen och kött till det, mumma! Nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Gör allt för att bli frisk för det är partaj på fredag, vi ska ut på HG och jag vill verkligen med för jag har haft sjukt kul varje gång jag varit ut på HG. Och det var ju flera veckor innan jul jag var där senast. Byebye!

knarkar alvedon


2010-01-27 @ 09:13:09

Ja jag är nog sjuk, tror jag. Känns som jag har feber. Men jag är inte den som är den, så länge jag inte får halsfluss & 40 graders feber så är jag ju nästan frisk, höhö! Det går inte att missa massa föreläsningar p g a lite feber och halsont, nejnej,så jag tänker proppa i mig alvedon så jag orkar med dom resterande dagarna denna vecka. Men inatt skulle vi köa för VSR-biljetter, VSR är nästa vecka. Och det tänker jag faktiskt inte göra med feber, sitta på Kårallen hela natten,är ganska säker på att det inte kommer bidra till nå snabbare tillfrisknande, hihi. Så ska blinka lite sött och be Jenny eller någon annan fixa biljetter till mig :P Nu ska jag klä på mig, det snör IGEN. Jag har fått nog av vintern nu, vill kunna gå ut utan att klä på mig hur mycket som helst, vill kunna cykla utan att behöva frukta för mitt liv i varje nedförsbacke.. Hejdå!


min kropp är i uppror


2010-01-26 @ 15:53:57

Jag vaknade när alarmet satte igång imorse vid sju. Jag kom inte upp, hade ont i huvudet och kände mig rent utsagt förjävlig. Missade matteföreläsning, känns inte stabilt för man fattar inte av att skriva av någons anteckningar, måste höra Bengt prata samtidigt. Typiskt. Men pallrade mig iväg till lunchmötet med NärU och gick på cellbiologiföreläsningen som var efter. Emellanåt känns det som jag ska svimma, emellanåt som jag ska spy. Har ont i hela kroppen, men samtidigt inte ont nånstanns? Kan vara så att jag börjar bli sjuk, men en annan gissning är att det beror på att jag dom senaste veckorna tränat ganska hårt medan jag, som vanligt, slarvar alldeles för mycket med maten. Äter så jävla oregelbundet, ibland orkar jag inte laga mat så då skippar jag det och äter tomater eller mango. Inte stabilt. Skippar därför träningen idag, hoppas jag mår bättre efter en dags vila så jag kan fungera normalt imorgon. Men ett problem kvarstår; maten. Vafan ska jag äta? Jag känner att jag måste skaffa mig en man som kan flytta in här och sköta den biten åt mig. Känner ni någon som inte har nåt bättre för sig, skicka honom till mig! Nu ska jag ringa mor & fråga vad jag ska laga för mat, har inte ätit idag alls, behöver få lite skäll... Hejdå!

måste bara tillägga


2010-01-25 @ 21:01:38

Jag kollar just nu på Flickan som lekte med elden. Läste halva boken, gillade den inte alls så slutade läsa. Måste säga att filmen är fan ännu värre, fyyfaaan vilka värdelösa skådespelare!? Haha, är det ett skämt eller? Nej ni, överskattad bok, men en jävligt överskattad film!

jag svälter


2010-01-25 @ 20:23:27

Jag råkade somna några timmar nu på eftermiddagen, vaknade typ 40 min innan stepen började så hann inte äta. Sitter och väntar på att mina potatisbullar ska bli färdiga, är verkligen döhungrig! Var på core efter stepen, kändes vääldigt mycket mer idag än det gjort tidigare. Tror jag börjar få in tekniken på bollen (är coreboll vi går på, inte vanlig core). Mer träning väntar denna vecka; freepower imorgon & box + core på onsdag. Får se om det hinns med nån träning i helgen, hade tänkt ta det lugnt med Johan i klassen fyller år på fredag och det verkar som festligheter är att vänta sig. Kulkul :) Ska även hinna med att tvätta & börja plugga ordentligt, har flera hundra sidor cell&mikrobiologi att ta mig igenom. Nu tror jag jag råkade bränna min potatisbullar, oppps! Käk följt av en dusch och en film kanske. Natti på er!

helgen redan slut?


2010-01-25 @ 07:32:54

Jag sitter i sängen och försöker tvinga mig själv upp & klä på mig. Går inge vidare.. :P Helgen har varit riktigt rolig i alla fall, lördagen var vild & galen, haha! Vi var 14 st tjejer som verkligen blev kalasfulla som sen begavs sig ut på krogen, funfunfun!

Ny vecka, en vecka som ska bli lugn, inget partajande den helg som kommer. Däremot ska jag & några till från klassen köa natten till torsdag för att få biljetter till kravall + eftersläpp som är nästa vecka på torsdag & lördag. Och veckan därefter är det sektionsaktivas sittning, haha har hört att dom sittningarna brukar bli ganska, hum, roliga ;) Nej nu måste jag klä på mig & göra mig klar, annars kommer jag komma för sent, byebye

men vilken härlig dag?!


2010-01-23 @ 11:14:17

Somnade runt elva, sov till tio så nu är jag utvilad till 100 %! Och vaknar och ser att solen skiner för första gången på hela veckan, det drar ju upp stämningen direkt alltså :) Ska iväg ner på stan med Louise om en timme typ, vi ska handla lite inför kvällens bravader och sen har jag en hel del jag måste köpa, typ nya jeans och smink. Men jag försöker vara sparsam med mina pengar, men man får ju så mycket nu i början så blir lätt så att dom spenderas, blir extas över att se hur mycket som finns på kontot.. :P Haha! Nej nu ska jag föna håret & klä på mig, byebyebyebyebyeee!


fortsatt god dag


2010-01-22 @ 16:08:29

Ja, vaknade ju på bra humör imorse och det har hållit i sig hela dagen. Kom nyss hem från labb, vi fick kolla på våra epitelceller & vårt blod i ljusmikroskop, ganska fränt! Så det var en kul labbis, råkade färga in mitt finger när jag skulle färga cellerna, höhö, så det är blått nu :P

Och roliga planer gjordes idag under lunchen. Imorgon går KB1's brudar crazy! Höhö, först ska vi ha ost&vin kväll (sofistiskerat, eller hur? Vi två som inte dricker vin ska bli undervisade, hihi) här hemma hos mig och sen senare drar vi ner på stan & till NH. Blir nog riktigt kul, vi är ju ändå 15 vilda teknolog tjejer ;) Så nu ska jag städa lägenheten, det är egentligen bara mitt rum som är stökigt men tänker dammsuga & skura hela lägenheten. Sen försöka räkna matte. Om jag inte kommer på en massa annat jag kan göra istället, brukar kunna bli så :P

Nej sätter igång nu, är pepp som bara den inför morgondagen ;D

Tuudeliiluuu

äntligen en god morgon


2010-01-22 @ 07:54:30

Jag vaknade en halvtimme (!) innan alarmet skulle ha gått och jag var pigg :D Hur skönt som helst, vilken bra start på dagen! Heldag idag, lite segt att komma hem typ halvsex en fredag. Nej nu måste jag sticka iväg så jag inte kommer försent till föreläsningen, byebyee!

tjolahopp!


2010-01-21 @ 20:09:27

Nyss ätit mummsig mat. Nu är jag mätt och belåten, trött och lagomt avslappnad :)

8-17 dag i skolan, var ganska seg på en varibel-föreläsningen mellan tre ocg fem, somnade nästan på Tom :P Kom hem och efter typ en halvtimme begav jag, frea & louise oss ut till maxi och storhandlade. Jag var snabbast, som vanligt, så satt och dunkade musik & sjöng med i bilen medan jag väntade, hihi! Har bara lagat mat och ätit sen jag kom hem, Frea är ut på krogen ikväll så jag ska mysa med mig själv och dom sista två avsnitten av The Tudors. Skööööön kväll :)

neeeeeeeeeeej


2010-01-21 @ 07:48:59

jag vill sova meeeeeeeeeeeeeeer!

tränade fram träningsvärken


2010-01-20 @ 19:16:00

Jag har sån jäävla träningsvärk nu, överallt! Kände mitt under freepower-passet hur jag typ dog i ben, armar, rygg och mage :O Imorgon blir det nog ingen träning. Är för den delen årets första kravall. Sket i att skaffa mig biljett, tänkte bara gå på förfesten och sen hem runt ett tiden. För fredagen består av skola 8-17 varav 4 timmar är labb. Men nu är jag inge sugen på förfesten heller, även om det nog kommer vara ett sjujävla drag. Orkar inte gå hela fredagen och må piss. Så jag ska ut till maxi med Frea & Louise och storhandla istället. Sen räkna lite matte. Ibland måste man ta paus från studentlivet faktiskt :P Sen tänker jag vara hoppig & studdsig hela fredagen för att alla bakfulla classmates ska få lida ytterligare lite ;D Hihhihih! Men jag kanske ändrar mig imorgon och sticker hem till Linus. Återstår att se! Nu ska jag duscha sen krypa ner och fortsätta med mitt The Tudors maraton, wiiiiee! Natti!

glader


2010-01-20 @ 15:26:44

Idag har varit en superduper dag hittills, jag är på sånt strålande humör, har studdsat omkring hela dagen :)
Allt känns riktigt bra at the moment; cellbiologin är grymt intressant, envariabeln funkar hittills, har fått alla lektionsuppgifter gjorda idag :D Ska strax iväg och träna core + freepower, har även en skön träningsvärk i ryggen sen igår. Ska ta & bre mig en macka sen sticker jag snart iväg igen, tuudeliiluu!

såååå sköööönt!


2010-01-19 @ 19:20:32

Nyss hemkommen från ett freepower-pass med lollofis, fan va bra det är alltså, känner mig som en ny människa varenda gång :D Ska hoppa in i duschen, bre mig några mackor och krypa ner i sängen med säsong 1 av The Tudors, mummma!









Jag fattar mig inte på mig själv ibland.


Ååååååååhh!


2010-01-18 @ 21:27:28

The Tudors är den bästa serien någonsin!!!
Synd bara att det tar så jävla lång tid att få hem alla avsnitt. Har sett dom två första säsongerna men den 3e har ju kommit ut nu också, extas! Har bestämt mig för att se igenom 1 & 2 också, hihohiho, så nu vill jag nästan bli sjuk eller få helg så jag kan ha tudors-maraton! Han är ju inte lite mummsig heller, grrrr!

Och jag som skulle lägga mig i tid, lär ju inte inträffa när dom första avsnitten snart är klara... 

godnatt


2010-01-18 @ 19:39:39

Jag är så trött! Var skönt med en lugn första dag, hade bara introduktion i cellbiologin. Och det verkar som vi än en gång fått bra föreläsare! Vilket ju är bra. Men insåg att vi ska läsa cellbiologi, mikrobiologi & en variabels analys samtidigt. Det innebär 3 tentor i nästa tenta-p, ganska skrämmande, då jag pluggade ihjäl mig innan jul och vi hade bara två tentor. Nu kommer dessutom en av tentorna vara en mattetenta, lite svårare och lite jobbigare. Men har lovat mig själv att ligga i fas med allt, speciellt matten, inge komma hem och lulla omkring. Nej jag ska räkna matte & läsa biologin. Så det så! Sen får vi se hur länge det håller i sig :P Kom i alla fall hem runt elva i förmiddags. Slängde ihop en lasagne, som faktiskt blev jävligt god, positiv överraskning där, hihi! Sen somnade jag på soffan tills dess Frea kom hem & väckte mig. Orkade inte pallra mig iväg & vara social idag, eller träna. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla nyaste housewives avsnittet, sen sover jag nog. Nattinatti!

så sätter det igång igen


2010-01-18 @ 07:35:13

Igår lämnade jag sängen endast för att ta mig till kylskåpet eller till toan. Var inte så jättebakis, men trött som in i helvete! Känner mig seg idag också, men jag kom ju upp i alla fall. Bara en föreläsning, sen ska jag hem & städa mitt rum. Måste boka tvättid också! Och laga mat, snark..
Jag hade i alla fall kul i lördags, även om jag kan ha spårat liiitegranna, höhö! Men sånt får man ta emellanåt.
Snälla CSN, var är mina pengar? Nu har jag i alla fall registrerat mig så stod det att det skulle ta tre bankdagar att få pengarna, det betyder att dom kommer på onsdag. Jag kan glatt meddela att jag har exakt 78 kr på mitt konto, hiho! Har ju andra pengar & även föräldrar i värsta fall, men det är en ganska kul utmaning att klara sig på minimalt med pengar :P Nej ni,bäst jag sätter igång och gör mig klar. Vill ju inte komma försent första dagen, tudelu!

hohohihihih


2010-01-17 @ 02:55:22

vuilket liv man lever! :D

hahahah vilken kväll
 
jag lär lägga mig nu. men först lite käk & lite tv




you gotta love it!

saturday night


2010-01-16 @ 16:46:09

Sitter hemma hos Lollofis, vi har ätit gott och nu fixar vi oss för partiiii :D



I did it!


2010-01-15 @ 08:44:56

Jag är vaken! :D

hahaha


2010-01-14 @ 21:58:57

nej ni, bättre än så här blir det inte :)

fyfan


2010-01-14 @ 21:45:10

Min. Kropp. Är. Mer. Död. Än. Levande.
Jag har sån sjuk träningsvärk ÖVERALLT! Känner av nu att det blivit lite väl mycket träning dom här dagarna. Imorgon blir det ett pass till men på lördag tänker jag bara dricka & dansa, den enda träningen som behövs :p

Har spenderat dagen med Louise, vi käkade med Alexandra sen gick vi hem till mig för tv & snacka ikapp innan träningen. Vi planerade inför helgen. Imorgon blir det stan, jag ska köpa träningskläder & Lollofis ska ha nåt snyggt till på lördag. Sen blir det bullbak, träning och en myskväll.  Jag ska se let's dance :P Och på lördag ska jag joina henne & hennes korridorskompisar för kanske mat och sen blir det fest med massa folk, dom flesta från klassen kommer också :) Avslutas på krogen. Låter väl som en bra sista helg innan allt sätter igång igen?! 

Måste bara tillägga, angående träningen idag. Vi provade på Bodyjam. Jag insåg ganska snabbt att det inte var något för mig. Alldeles för mycket dans & snabbt gick det. Gillar freepower-dance mer,då kan man slänga med sina ben, armar och huvud lite hur man vill, hihi! Coren dödade min resterande magmuskler, pjuu.. 
Jag är så sjukt trött, ska pallra mig iväg och borsta tänderna sen stupar jag nog i säng. 
 
Byebye!

upp, upp & ivääääg!


2010-01-14 @ 10:56:42

Ok, jag gick inte upp tidigt idag heller, trots att Frea hjälpsamt bankade på min dörr några gånger och larmet på mobilen gick igång typ hela tiden. Typiskt! Men imorgon, då ni, då ska jag upp klockan 8 har jag bestämt ;D

Ska iväg och käka lunch på Zenit med Louise & Alexandra efter dom skrivit klart sin tenta. Sen blir det dubbla pass ikväll, vi ska först på Body jam följt av 45 min coreboll, höhö..  Jag har sån jävla träningsvärk i rumpan efter freepower-passen. Imorgon ska jag & Louise baka bullar, träna och sen ha en myskväll. Och på lördag är det partaj som gäller :D Nej ska börja göra mig iordning, tror deras skrivtid var slut 12 så lär väl vara klar för lunch då, tuudeliu!

sämst


2010-01-13 @ 10:54:56

Jag skulle ju börja gå upp i tid. Blev inte så :P Louise ringde imorse halv åtta & meddelade att hon tyckte vi skulle skippa gymmet, ja tack säger jag och somnar om till halv elva, fyyy! Sen nåste jag bara tillägga att som senaste 4 nätterna har jag drömt så jävla sjuka drömmar, en del riktigt obehagliga så jag vaknat med ont i magen. Livlig fantasi verkar jag i alla fall ha, hihi!

Idag blir det en filmdag, imorn skriver folk tentan så det blir mer fart efter dom fått den gjord :) Louise korridor har fest på fredag, wiie! Fast ska pallra mig iväg på ett pass klockan fem, det är så skönt med träningsvärk!

Jag väntar på CSN-pengarna, jag vet inte om skolan måste registrera mig först innan jag får pengarna utbetalda? Har för mig att det inte var så i höstas? Jag måste ner på stan och köpa massa grejer, jag har typ inge smink kvar alls. På fredag ska vi baka bullar har jag bestämt, hihi! Hejdå, nu ska jag käka frukost!

jag gillar't!


2010-01-12 @ 19:44:02

Jag & lousie provade ju på ett nytt pass idag, och det var verkligen JÄTTEKUL!!! Spec afro-delarna så nu ska vi gå på ett rent afrodans-pass på fredag. Gosh, har ont i hela kroppen, kommer vara mör imorgon :P
Ska strax iväg till stationen och hämta upp Frea. Skönt att få lite sällskap i lägenheten, blir lite långtråkigt om kvällarna. Fast det är skönt att kunna lulla runt som man vill ibland :P Nej bäst jag beger mig, hennes tåg kom in klockan 8, torr jag? Hur som, hejdå på er!

dags att bli lite effektiv


2010-01-12 @ 11:07:28

Jag har en hel del som jag behöver få gjort idag;

- lämna studieförsäkran så jag kan få mina pengar
- betala lite räkningar
- bära in grejerna jag "glömde" i bilen igår
- gå till tvättstugan och boka tvättid
- sortera upp min garderob, ser ut som fan...
- skriva en matlista och bege mig ut till Maxi
- träna med Louise

Borde jag kunna få gjort idag men jag är såslö, vill bara gosa ner mig i sängen igen. JAG ÄLSKAR MIN LINKÖPING-SÄNG! Den är bäst. Somnade tidigt igår också, redan klockan elva, måste vara flera veckor sen jag la mig så tidigt. Och sov bara till tio, framsteg! Har träningsvärk i min mage sen corebollen igår och ikväll ska vi prova på ett nytt pass; freepower-nånting. Stod att det var en blandning av yoga, afro & olika kampsporter, haha! Imorgon bestämde vi att vi ska upp & gymma klockan 8, känns som jag skulle kunna råka försova mig, men måste börja gå upp i tid nu. Annars kommer nästa vecka bli ett helvete! Nej, om jag skulle ta tag i min saker att göra-lista?

Hejdå! 

home, sweet home


2010-01-11 @ 16:42:08

Det blev lite förseningar, var förbi farmor & mormor och fick en massa matlådor medskickade, wiihoo! Men kom ner till Linköping för en halvtimme sen typ. Ska iväg och träna med Louise snart, först ska vi på step sen core efter, hej träningsvärk säger jag bara.. Egentligen orkar jag inte, vill krypa ner i soffan och kolla på tv. Men nej, jag ska vara duktig. Snaark, skulle kunna somna när so, hihi! Men gudars skymning vad varmt det är här i lägenheten, van hemhemifrån att det ska vara runt 15 grader inomhus, höhö.. Känns som en bastu här, men jag klagar inte ;D Nej nu ska jag fanemaj lägga mig och vila en stund, ska ivägom 50 min typ, tuudeliiluuu!

livrädd


2010-01-10 @ 01:06:25

Jag & pappa har spelat super mario hela dagen typ, haha! Han kom hem med Wii och jag blev överlycklig :P

Men det började gå dåligt, så vi gav upp och kollade på film istället. En skräckfilm som gick på nån kanal. SÅ nu är jag livrädd, ska kolla på en massa avsnitt av En annan del av Köping så jag kan somna såsmåningom :P

Imorgon blir det promenix med elli, tvätta bilen & sen på eftermiddagen ska jag möta upp Fialotta i stan för käk & bio :) Låter som en bra sista dag hemhemma! Heejdå o ses imorn (om jag inte blivit mördad ev speglarna inatt, usch för skräckfilmer!!!!!!)

bakis, javisst!


2010-01-09 @ 11:16:15

Haha, ja känner mig helt skakig och inte fan nå pigg alls.
Gårdagen var riktigt rolig, mycket folk ute som man kände & inte träffat på ett tag, jättekul :)
Kom nyss hem, kan som sagt inte sova efter en kväll med alkohol, men vid nio kunde jag inte ligga längre så jag gick upp & väckte ronnie och tvingade honom ta samma tåg hem som mig :P Skönt att komma hem, gillar egentligen inte att sova borta när jag druckit. Hur som helst, jag hade riktigt roligt och idag mår jag som jag förtjänar, hihi! Sov med linserna så mina ögon håller på att dö typ, usch! Idag blir det en lugn dag hemma, film för hela slanten. Hejdå på er

taggad!


2010-01-08 @ 14:16:00

och stelfrusen, det är verkligen snorkallt här hemma!
Har precis städat undan lite i köket, funderar på att plocka undan i mitt rum, blir stökigt jättesnabbt för jag har ingen garderob här hemhemma så alla kläder ligger på soffan eller på golvet (mest på golvet...)!
Det blir utgång i västerås ikväll, vi ska till Konrad. Är verkligen taggad för att gå ut & dansa! Sen blir det nog kul folk också, ronnie bland annat, synd bara att elinor jobbar imorgon så hon kan inte följa med :/ Fast hos & ronnie ska ju ner till mig och hälsa på i Linköping nån helg snart, haha va vi ska röjja då :D
Nej nu ska jag leta rätt på något att ha på mig ikväll, vi ska ta nattbussen hem, jag kommer hata mig själv inatt när vi sitter på den, man börjar bli nykter (bakis) och vill bara hem. Men förhoppningsvis blir kvällen så rolig så nån timme på bussen hem inte gör något :P Hejdååå!

jag är blind


2010-01-06 @ 10:58:45

förvirrad som jag är så glömde jag mina glasögon hemma i linköping. Har ju linser men det är varken bra eller bekvämt att ha i dom från det att man vaknar till det att man går och lägger sig. så jag går omkring här hemma och försöker uindvika att kliva påkatterna eller gå in i dörrarna, haha! sitter typ en decimeter från skärmen för att se någorlunda bra.. iskallt hemma också, sov med mjukisbrallor och fleecetröja, gamla huset håller inte tätt så var nere på under 15 grader inatt, mysigt värre :P hade tänkt åkalite skidor men det är för kallt! ska hem till farmor&farfar för att käka vid tvåtiden, sen ska jag leka med elli :) hejdå!

det tar sig, sa mordbrännaren


2010-01-05 @ 20:28:38

Guuuud vad fint jag har fått det i min lägenhet nu!!!!! Jag är jätteglad, mina föräldrar är BÄST :D
Nu måste alla komma och hälsa på mig & se hur fint jag fått det, hihi! Ny tv, micro, bokhylla, lampor, köksbord+stolar, tvbänk och en massa tavlor :D :D Nej ni, jag är grymt nöjd :D

Och något som fick det hela att kännas ännu bättre, min nya lägenhetskompis, Frea; hur trevlig och lättsam som helst och hennes vovve var så lugn och snäll! Jag tror & hoppas att vi kommer funka bra ihop :)

Linköping känns verkligen som hemma nu, när vi åkte genom stan fick jag den där känslan ni vet som man får om man varit utomlands och svänger av från 66an in i Virsbo. Känslan av att här bor jag. Underbart!

Kommer åka ner igen på måndag, det blir bullbak, tänker briljera inför Tom & Louise :P Sen tänker jag träna arslet av mig, får ångest över att jag inte använt mitt träningskort på över en månad, 300 kr åt skogen liksom! Men det blir juså när manåker hem, får man väl ta.

Nej jag är redo för en ny termin, matten är lite skäckinjagande men det ordnar sig alltid :) Genetik & cellbiologi väntar, spännande!!

Tamejfan, jag vill hem till Linköping nu! :D


jag vill också göra en sån här!


2010-01-02 @ 18:30:16

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag tog studenten, flyttade hemifrån. Typ!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inga, om jag minns rätt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Niet!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, vilket jagär glad över :)

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet med Gurra i maj, tror jag det var.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Mer spänning, fan va kul jag ska ha nästa år (eller ja, i år, hihi)

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
Började på Lintek den 14 augusti, början på något helt nytt.

8. Vad var din största framgång 2009?
Att ha klarat av att flytta ifrån alla. Att ha tagit mig igenom en hel termin; 4 tentor & 6 duggor, jävligt nöjd med mig själv :)

9. Största misstaget?
Att jag kanske väntade förlänge med vissa saker. Att jag sårade människor bara för jag var för feg & osäker.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
2009 måste vara mitt friskaste år ever! Fan inte varit sjuk påriktigt på över 4 månader :O

11. Bästa köpet?
Allt jagköpt till lägenheten :)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
MAAAAAAAAAAAAAAAAAT.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket gjorde mig glad! Sköna vänner som får en att skratta. När jag lyckades med något jag bestämt mig för.
STUDENTEN gjorde mig lycklig, hihi!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Iiiingen aning faktiskt.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har nog varit gladare överlag, även om jag har varit mer ledsen periodvis än jag varit dom senaste åren. 
But what doesn't kill you makes you stronger! 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Brytt mig mer om vad jag själv ville, lyssnat och litat mer påmig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hängt upp mig på småsaker.

18. Hur tillbringade du julen?
Här hemma i Virsbo med större delen av släkten:)

19. Blev du kär i år?
Nej det blev jag inte.

20. Favoritprogram på TV?
Paradise Hotel...

21. Bästa boken du läste i år?
Svindlande höjder, gryyyym bok!

22. Största musikaliska upptäckten?
Hahaha...

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Saker till lägenheten, jag hade nada innan :P

25. Något du önskade dig men inte fick?
1 miljon? Väldigt besviken.. Höhö!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Vi hade Nollans-spontana i Linköping (sittning alltså) sen var vi ut efter. Bra födelsedag :) Min första hemifrån!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja.. Sol på studenten? Mindre krångel, mindre tårar. Att allt bara gick enkelt och bra hela tiden. Fast.. Det skulle inte vara särskilt spännande!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Förvirrad!

29. Vad fick dig att må bra?
Mina föräldrar, Elinor och alla vännerna, träna, ha saker att göra!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Mmmm, AlexanderSkarsgård(såsom han är i True Blood, mumma!)

31. Vem saknade du?
Jag saknade alla när jag flyttade; katterna, föräldrarna, mormor, vännerna, ex-karln! Haha jag har nog saknat dom flesta i år:P

32. De bästa nya människorna du träffade?
Alla skitbra & roliga människor jag lärt känna sen jag flyttade till Linköping! :)

2010


2010-01-02 @ 11:42:34

Nyårsafton kunde ha blivit kass (lite krångel med allt möjligt) men blev superrolig :D Jag hade skitkul hela kvällen, brudarna mina är bääst! <3

Igår satt jag framför tvn & på kvällen var jag hem till Sandra med henne & Anna och kollade på film, mys :)

Idag är det lördag tror jag. Vet inte riktigt vad som händer, bara ta det lugnt tror jag! Ska iväg till skräddis och åka lite längdskidor ganska snart. Hoppas bara dom hunnit dra spåren igen, har ju sönat hela natten!

Imorgon ska jag leka med pellan, vi ska ut & motionera. Känner att jag måste ta tag i träningen nu, speciellt när jag är ledig och har en massa tid över till att träna.

Tjolahopp!

RSS 2.0