puurrrpurrr


2009-05-31 @ 21:37:04

så låter katten.

Vilken skön och lång helg! Inte för att den i praktiken varit längre en någon annan helg, så  känns det ändå som om det var flera veckor sen jag var i skolan sist. Pratade nyss med gustav, han ligger hemma och är sjuk. Vi var till runken och grillade & drack lite igår, gustav blev jättehängig och vi var hemma redan innan tolv. Sen låg han och svettades på mig hela natten, inge mysigt alls! :P Så jag lämnade honom illa kvickt idag, jag har absolut ingen lust att bli sjuk nu. När jag kom hem la jag mig ute och solade, lovely! Bara det att det nästan är omöjligt att somna i tid nu när det är ljust ute så länge, vafan, klockan är redan halv tio och solen skiner fortfarande. Fast jag sitter i alla fall och gäspar,  skulle behöva en god natts sömn. På allvar så har jag sovit dåligt alla nätter den här veckan, antingen handlar det om endast några få timmars sömn, eller så som inatt, så har jag vaknat typ en gång i timmen. Skapligt drygt! Imorgon ska jag leka med pellan, vi ska luska ut något roligt vi kan göra tillsammans för att fira att vi tar studnten snart :) Vi har ju faktiskt tagit oss igenom dom här tre åren tillsammans, om än på varsitt håll! Vi måste fira att vi tar studenten, att elli har jobb & slipper vara arbetslös, att det gick så bra för henne på gesällen, att jag klarat av skolan riktigt bra och att vi har en massa kul framför oss :) Jag är så otroligt glad i elinor, hon är min gullhöna, har hon jämt varit! Nu ska jag kolla film, eller läsa, eller kolla på tv, eller försöka sova..

fin lördag


2009-05-30 @ 15:41:19

Underbart härligt väder! Nästan så man vill bada nu..
Igår kväll gjorde jag någit väldigt oväntat; jag fiskade :O Haha jakob skrev och frågade om jag skulle med och fiska ute i deras stuga. Jag sa ja innan jag hann tänka mig för och 40 min senare satt jag ute på sjön. Det var faktiskt väldigt trevligt, och som tur var så fick vi inga fiskar :P Sen åkte jag hem till gustav, sent och segt var det att köra, kom hit till 2 skulle jag tro. Somnade typ direkt! Idag har jag & gurra varit ner till stan och ätit & köpt studentpresenter åt mig :) jag ska få en jättefin silverring med stenar i, och sen örhängen med samma stenar som ringen, ska jag ha på mig när jag tar studenten hade jag tänkte. Försöker övertala gurra att ge mig grejerna nu men han vägrar :P Körde nyss hem honom till runken, jag var tvungen att åka tillbaka hit och byta om till shorts, höll på att få värmeslag! sitter här och pratar med frankie lite, men ska strax börja dra mig bort till grabbarna. Vi ska grilla och dricka litegrann ikväll, och spela kort! Hoppas alla får en bra lördag :)

"män-i-skor"


2009-05-29 @ 21:35:43

Haha!
Själva dagen i huvudstaden var kanske inte tipptopp; ont i fötterna plus att trots SEX TIMMAR runt på stan så hittade jag NADA att spendera mitt alldeles färska studiebidrag på, däremot var hemresan riktigt rolig! Alla härliga stolskott i klassen kan man faktiskt ha riktigt roligt med :) Hihi! Folk lär ha trott att vi inte var mer än 13 år gamla om dom bara lyssnade på oss (för vi ser förhoppningsvis äldre ut än 13 :P) Disputationen var väl sisådär, jag fattade till en början men när diskussionen satte igång var jag lost och somnade nästan! Men nu är det avklarat i alla fall, och så farligt var det ju torts allt inte. Nu sitter jag ensam hemma, mamma har dragit ut och leker ung igen, och någon riktig klarthet över vad far min sysslar med har jag inte fått. Kommer hur som helst somna tidigt ikväll, gick ju upp kvart äver fem imorse :O Imorgon ska jag hem till gurra, först ska vi ut på stan och leta studentpresent till mig, sen ska jag också försöka hitta ett par skor till studenten. Sen ska vi käka ute, och på kvällen ska vi iväg och grilla. Kan nog bli en skön dag, ska ju bli riktigt varmt :) Förresten, många tog ju studenten idag i Stockholm, inte lite man längtade när man såg dom fara omkring och stänka öl på varandra (hemskt fånigt tycker jag och sofia, och tackar för att vi inte har samma tradition här uppe!). Men det finns mycket fånigt nu för tiden, och det är ju som det är med det. Jag tycker just nu bara det är kul att inte göra så som man tydligen ska. Hihihi! Jag kan nog vara en liten dummis jag också, skål för det!

Balen


2009-05-28 @ 14:11:21

Var skitrolig! :D Det var så jävla kul att klä upp sig; få håret fixat,bli sminkad, ha fin klänning osv. Tackar till elinor som fixade frillan & sandra som sminkade mig! <3
Kvällen bestod av god mat, trevligt sällskap, allsång, mitt & jakobs försök till vals och diverse andra danser och även att se hur fina alla andra var :) Jag hade sett fram emot balen och var glad att det blev en sån bra kväll som det blev :) Mina fötter håll på att dö i slutet, och när jag kvart över tolv fick sätta mig i bilen och äntligen ta av dom var det underbart :P Sitter nu och för över alla bilder från gårdagen, ska lägga ut både på bdb & fb, så jag har något att roa mig med ett tag fram över. Ska bli kul att se bilderna som fotografen tog igår sen! Förresten, hämtade ut min&sofias utklädnad tills nästa onsdag, prövade det också, haha snyggt värre kan jag lova! ;D
Men lite sliten är jag idag, efter tre nätter med alldeles för lite sömn. Och inte blir det mer inatt, måste upp runt 6 för vi ska åka med klassen till KI i Stockholm och lyssna på en disputation. Sen är det jag & fialotta som ska leta skor! :)
Slisk på er! :)

hur klarar ni av det?


2009-05-26 @ 21:21:42

Har nyss fått på mig mina lösnaglar, och måste medge att det är snyggt med lite längre naglar. Dock är detta den kortaste modellen som finns, och det är tillräckligt för mig. Jag fattar inte hur en del tjejer klarar av att ha t o m längre naglar än jag har nu?! Dom är ju ivägen hela tiden? Jag slår vad om att jag tappat minst 2 naglar innan jag enskommer iväg på balen :P Som jag nyss sa till elli; jävla tur att jag inte har mens nu! Lite osmakligt att ta upp det, men vafan, är ju min blogg :P Om jag hade haft det skulle det nog leda till en massa otrevliga saker! Hhi! Var förbi både annao becca o letde örhängentills imorn, hittade ett par vinnare hos becca :) Hann med lite skvaller och annat trevligt också :) Nu är jag i alla fall redo för bal; naglarna är på, tånaglarna målade, benen rakade (inte för att någon på balen kommer se mina ben, men om man ska va fin vill man ju vara det både där det syns och där det inte syns:P), nyduschad, ögonbrynen sitter iaf inte ihop osv osv osv! Hihi! Nehej, omjag kanske skulle äta lite, har bara ätit fil idag, och igår åt jag lunch i skolan, sen inge mer. Eller så kollar jag film istället, mer avslappnande!
Wiihoo, bal imorgon, jag längtar som fan faktiskt :D

nu är jag lättad påriktigt!


2009-05-26 @ 12:06:31

Vi skulle få rillbaka resultatet av gårdagens fysiknationella idag, bara lite prelimnärt, men ändå tillräckligt för att veta om man kan gråta eller skratta. Jakob hade lovat ordna så han fick veta mitt resultat eftersom jag stannade hemma idag. Efter 40 min in på lektionen och han hade fortfarande inte hört av sig var jag bombsäker på att jag fått IG och han inte vågade berätta för mig. Tillslut ringde jag sofia, hon kollade upp det och ett underbart,vackert VG hade jag fått! Sen skulle osten kolla upp sol-uppgifterna men jag räknar inte med att få några sådana, jag är så otroligt nöjd med VG för då är slutbetyget klart. Det är nästan så jag vill gråta en skvätt! Men jag har alltid så svårt att tro på saker och ting; tänk om osten kollat upp fel person, tänk om han vetat att det var mig han skulle titta resultatet på men råkat kolla på någon annan, eller tänk om han räknat jäääättefel vid rättningen?! Men dom tankarna skjuter jag bort nu. Eller försöker göra i alla fall. Nu försvann min sista magont i alla fall, ska snart upp och om jag orkar, så ska jag städa mitt rum och fortsätta i resten av huset. Ciao!

jag mådde illa


2009-05-26 @ 08:56:38

Igår kväll ville jag inget hellre än att dö. Jag kom hem med huvudvärk, vid fyra la jag mig och sov i tre timmar. Strax efter jag vaknat började jag spy. Nog för att det är jobbigt att spy, men det kan man ta, däremot höll jag på att avlida på grund av den där jävla huvudvärken. Jag kunde inte titta eller röra ögonen för då ilade det i hela skallen, och att prata var en pina. Mamma trodde att jag kanske hade migrän, men spyr man då 8 gånger? Haha jag vet inte. Somnade av utmattning efter tolv, vaknade igen vid fyra och märkte att jag inte mådde ille längre, än har jag fortfarande huvudvärk, dock inte lika farlig som igår. Skulle ju till västerås och köpa smycken till balen imorgon efter skolan idag. Det blir nog inget med det, inte för att jag tror att jag kommer spy nå mer men det skulle kunna bli ganska otrevligt om det visar sig att jag trott fel. Fast pappa ska in till maxi bara, och handla lite grejer till bålen vi ska göra imorgon innan vi åker till färna herrgård. Och där vill jag införskaffa mig lösnaglar. Har aldrig någonsin haft långa naglar, skulle vara fränt och prova, fast dom skulle nog hinna gå av innan imorgon kväll. Men papi var även han tveksam inför att ta med mig till stan, han vill inte bli smittad och inte ha spy i bilen :P Fast missminner jag mig inte så smittar magsjuka innan den bryter ut, och det har den ju som sagt redan gjort. Jag kom på att jag inte behöver köpa nå halsband till balen, för när jagfyllde 16 fick jag ett jättefint halsband av mami&papi, silver med stenar i inte direkt något man bara har på sig en vanlig dag. Sen har jag terroriserat både anna & becca angående örhängen, så skulle förbi dom både ikväll och titta om jag hittar något som passar :) Men mina krav är inte höga, vill bara ha "diamant" örhängen, något litet som bara glittar till lite. Matchar halsbandet liksom! Nog om det, nu ska jag proppa i mig några alvedon så jag blir av med den lilla huvudvärk som fortfarande hänger kvar sen gårdagen, tudelu & hoppas jag inte smittat någon annan igår!

jag är klar med gymnasiet nu! :D


2009-05-25 @ 14:12:17

Idag gjorde jag mitt allra sista prov på gymnasiet, jag har INGENTING kvar att göra!!! Hur provet gick är inte anledningen till att jag är glad, skulle snarare vara deppig och nervös. Men nej, att bara veta att jag gjort mitt nu, nu finns det inte längre något kvar som kan påverka betygen hit eller dit. Sen är det typ bara fysiken där jag inte vet betyget, fick tillbaka matte e & breddning idag & det hade gått strålande :) Nej nu sitter jag här med huvudvärk men trots det är jag glad, upprymd och ja, lättad. Dock vet jag att ikväll när jag lägger mig i sängen kommer hela fysikprovet spelas upp i huvudet och jag får ångest & panik. Och imorgon innan vi får tillbaka det.. Ojoj, kommer vara nervös så det bara skriker om det. Men det är imorgon. Nu är jag bara glad över att inte behöva plugga nå mer på ett par månader.
Det är över nu, som gyllene tider sjunger.

lite panik


2009-05-24 @ 11:02:08

Jag sitter med fysiken, vaknade imorse och försökte tänka vad jag egentligen kunde. Ingenting kom upp i skallen på mig! Så nu sitter jag här och försöker lista ut vad massdefekt är, och hur man räknar ut bindningsenergin?! Redig jävla ångest är vad jag har fått. Fan.

baka baka, liten kaka!


2009-05-23 @ 17:34:12

Papi fyller år imorgon, så jag har precis bakat tårta åt honom; en riktigt somrig grädde & jordgubbstårta, smarrigt värre kan jag lova! :D Fast ska inte sätta dit jordgubbarna förrän imorn, annars kommer tårtan bli helt rosa, och så vill vi ju inte ha det. Mamma stod och suckade efteråt, hon tyckte det var ganska bra av mig att stänka grädde i exakt hela köket. Men är man bagare så är man, jag tror inte domstår och funderar på var all grädde far när man är mitt uppe i att skapa ett mästerverk ;D Hihi! Mmmm, nu börjar det lukta grillat! Jag är så full i sommarkänslor idag så det är helt sinnessjukt, jag vill bara klä av mig naken och springa ut och hoppa i sjön. Förresten! Vid den här tiden om tre veckor har jag tagit studenten!!! Trraaaalallalalalallalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

åh vad allt känns bra ibland. jag älskar dessa dagar!

<3


2009-05-23 @ 15:50:51



come what may,
i will love you

bra gjort


2009-05-23 @ 15:43:40

Igår & idag har jag & jakke tagit tag i oss själva, och nu har vi princip repeterat hela boken (sen att vi inte direkt gjort alla uppgifter, snarare hoppat över dom flesta. Men det är i alla fall något!) Så jag känner att jag gjort mitt gällande fysiken nu, lite kolla igenom som gäller imorgon annars är jag finitio med det där nu. Feels good! Haha, igår beställde jag & sofia våra kläder till sista studentfesten, hihi, ska bli spännande att se hur det ser ut på :P Porrigt värre!
Gårdagen spenderade jag, förutom plugg med jakob, med min gustav :) Vi kollade på film, lagade mat och jag satt mest och luktade på honom. Hans nya parfym luktar man, me like! Träffade pellan en sväng också, stackarn var jättenervös, hon & becca gör ju gesällen idag & imorgon. Håller tummarna för att det ska gå bra för dom båda :)
Idag är det lördag, känns dock som söndag. Kom precis hem från jakob, och nu vettefan vad jag ska göra. Pappa ska grilla ikväll, så får väl bara sitta och vänta på mat, för nu är jag hungrig! Ska kanske hem til gurra senare, om han inte har något bättre för sig. Fast en ordentlig hemmakväll med föräldrarna skulle inte heller sitta fel! Hur som helst, nu ska jag ta en bulle, tuuudelu!

dom har tagit över huset!


2009-05-22 @ 10:47:48

Kattorna är överallt och ingenstans, gustavs frank bor fortfarande hos oss så jag har 4 odrägliga katter att ta hand om. Och under natten har alla trängts med mig i sängen, dock inte samtidigt, dom har turats om. Snark! Vaknade tidigt imorse, hade egentligen tänkt sova ända tills, tja, typ nu. Sitter i sängen och luktar allmänt illa, har inte orkat duscha än :P Väntar på att jakob ska komma, han skrev nyss att han åkte. Jag är inte ett dugg sugen på att plugga med nu måste jag fan göra det. I eftermiddag ska jag träffa elli en sväng, och sen kommer gustav och håller mig sällskap inatt :) Nehej, om jag kanske skulle ta och borsta tänderna! Adios!

fyskäms liza!


2009-05-21 @ 22:06:04

Min tanke var ju att plugga fysik idag. Det gick väl inte så värst jättebra. Eller, det gick inte alls faktiskt. Först skulle jag lägga upp massa bilder från resan, åka och handla (mamma & pappa tog en sista minuten och befinner sig nu på mallorca!), laga mat, sen var det 2 avsnitt av lost jag inte sett, tvätta alla kläder jag haft med på resan, klockan nio började dirty dancing 2. Min älskling javier, jag får rysningar som bara den av den där filmen, mumma säger jag bara! Och som ni märker, så har hela min dag gått. Var är min självdisciplin?! Tur att jag & jakob ska slå våra (o)smarta skallar ihop både imorgon och på lördag för att försöka reda ut alla fysikens mysterium. Snark! Nej nu börjar dd igen, tillbaka till min loverboy!

back to reality


2009-05-21 @ 13:30:41

Känns riktigt skönt att komma hem igen till en mjuk säng! Jag har inte sovit bra på den där stenbänken dom kallade säng på hotellet. Det har varit en jättebra vecka, hotellet visade sig vara grymt bra, snyggt, rent och fräscht, till och med enligt mina mått. Och att åka med all inclusive rekommenderar jag, att man ska bli sjuk eller att det ska vara dålig mat stämmer verkligen inte. Det var bra mat och allt var fräscht, jag kommer nog börja åka med all inclusive jämt nu, fan va pengar man spar! Vi var ut och åt några kvällar för att pröva på lite olika kebab, så vi satt inte bara på hotellet :P Fint väder, jättevarmt och bara enstaka moln dom två sista dagarna. Men det gjorde inte så mycket, jag spenderade nästan hela veckan i skuggan med gustavs dolphins are gay sharks-tröja på mig. Nu vet jag att för min del funkar det inte att åka utomlands så här på våren när man inte varit ute i solen innan, hela min kropp blev ett enda stort soleksem. Så det är väl det enda jag tycker varit jobbigt den här veckan, men lite brunare bör jag vara, dock ser gustav ut som han spenderat en månad i Thailand, han är nästan svart nu! :P Dock var turkburkarna ganska jobbiga, och jag tror faktiskt inte jag skulle åka till turkiet igen bara för dom är så förbannat dryga. Första dagen gick vi längst stranden, och vi kom 10 meter fram åt gången innan vi blev stoppade av en ny inkastare till nån bar eller resturang. Visserligen var dom flesta trevliga, men i slutet orkade vi inte ens titta på dom när dom ropade efter oss. Tillbaka till hotellet så var det ett ritkigt tysk-hotell; 90 % av alla som bodde där var tyskar, och all personal kunde tyska, men knappt någon engelska alls :P Dock träffade vi på stockholmska skåningar, en pilkastande full same och några trevliga göteborgare, så helt ensamma var vi inte med tyskarna :P Allt som allt en bra vecka, jag hade glömt bort allt som har med skolan att göra, t o m studenten försvann från mina tankar. Och det var skönt. Men nu sitter jag här hemma med alla tankarna och stressen igen. Nu ska jag snart plugga fysik. Ska bara lägga upp lite bilder från turkey :) Och vill också tillägga att min älskade gustav är brabrabra!

fint väder nu


2009-05-13 @ 08:16:02

Det ser skönt ut ute! Härligt! fast det får mer än gärna regna här hemma i sweden den näst kommande veckan :P Nu är det mesta packat och klart, mami tvingade mig att ta ut lite kläder från väskan igår för den va överpackad :P Hur som helst, ska till skolan och vara med på biologin, geografin och sen skulle vi äta middag, alla som varit med på matte-tävlingarna, och som hjälpt till när det varit öppet hus i skolan. Hinner nog inte stanna hela tiden, måste vara hemma innan ett, för jag o papi ska hinna förbi hos gustavs föräldrar i ramnäs och hämta lite grejer gurra behövde därifrån. Sen hämtar vi upp min man i stan och sen bär det av :) ÅÅh, imorn vid den här tiden kommer jag ligga ute och sola i 30 graders värme, det ni!

det var skönt!


2009-05-12 @ 14:37:22

Nu är det verkligen bara ett enda prov kvar, sen är jag finito med gymnasiet :D Breddningen oroad jag mig i onödan för, men i mitt försvar var det ett betydligt enklare prov jag jag hade förväntat mig. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken, eller ån, eller floden eller vad det nu är för slags vattendrag. Men det känns i alla fall hyfsat lugnt :) Kom nyss hem, papi ringde mig innan jag satte mig i bilen i fagersta, och han skickade iväg mig till motorforum där jag hämtade en bil vi ska ha hemma på prov någon dag. En jättesöt röd audi, A4 minns jag att den hette t o m. Inte för att det direkt säger mig något. Hihi, den ser ut som gustavs röda audis barn. Det där lät krångligt. Men jag blev lite kär i bilen! Nu sitter jag här, ska ta tag i PA ändringarna som behövdes, sen försöka skriva klart mitt geografi-arbete. Och sen ska jag ut & gå en sväng, har inte rört på fläsket på nån vecka eftersom jag varit sjuk. Förresten, det är ju eurovision ikväll, eller semifinal i alla fall. Svenskan är med, lär jag se! Tuuudeeluuu!


jag vill ha onsdag NU


2009-05-11 @ 15:05:50

Kollade nyss in temperaturen i turkiet dit jag & gustav ska, på torsdag (som blir vår första hela dag) skulle det vara 29 grader, likadant på fredagen. Jag börjar undra lite smått om jag kanske skulle köpt en högre solkskyddsfaktor, 15 är inte mycket för mig när jag inte tål solen så värst bra! Och eftersom det kommer bli första gången sen förra sommaren jag kommer vara i solen är det en betydligt större risk för dumma, hemska, onda soleksem. Usch vad jag hatar det! Funderar på att tvinga iväg gustav och köpa en starkare solkräm, typ 25 eller något ännu högre :P
Kom typ nyss hem från skolan, ingen direkt jobbig dag. Dock har jag lite ma-breddnings plugg att se fram emot i eftermiddag. Bara det att jag blev totalt otaggad när jag satt mig i bilen och åkte hem från skolan; jag vill bara gå & lägga mig. Men imorgon, runt två tror jag, är jag klar med all matte. Eller får dumma dumma extra uppgifter, visserligen valfria att göra, men som det känns nu kommer jag behöva all extra credit man kan få för att få till ett bra betyg i breddningen. Haha gustav kommer få kul med mig den kommande veckan; både matte & fysik som jag bör försöka få lite gjort på under semestern. Nehej, undra om jag ska sticka till ica och köpa godis eller glass så jag kan ge hjärnan ett par sockerkickar så jag orkar med allt. Tjingeling!

så var ännu en helg förbi


2009-05-10 @ 11:31:44

Men vilken mysig och skön helg det har varit :) Stannade hemma från skolan i fredags, skönt som fan! På eftermiddagen kom gustav&runken, vi åt och dom drack öl. Efter sju kom pellan, becca & micke. Vi flickor gjorde oss fina, sen satt vi och snackade och runt halv tio drog vi till folketshus. Där var det en massa bekanta, trevligttrevligt. Men jag mådde inge bra, orkade inte med nånting, blev trött av att bara prata. Så jag pallrade mig hem strax efter tolv. Och en timme senare kom min inte alltför nyktra pojkvän hem, jag hade i alla fall roligt åt hans försök att inte ramla av sängen och undvika att smälla i dörrarna :P Lördagen spenderade vi mest i sängen, dock lagade vi mat (tacos, mumms!) och spelade lite kort med mormor. Jag blev sur för jag förlorade. har haft ångest för att jag inte tagit tag i breddningen än, men det ska jag göra idag, skickade hem gustav tidigt så han inte stör :P Men ändå sitter jag här. Och istället för att plugga ska jag börja packa lite smått inför onsdagen. Jag älskar att packa! Det är kul! Jag brukar alltid ha för mycket emd mig, men ändå är det alltid något jag saknar :P Konstigt! Jaja, så nu ska jag roa mig med det ett tag, sen är det matte som gäller resten av dagen. Suck.

lite ångest


2009-05-08 @ 12:32:18

Jag borde plugga ma breddning nu eftersom jag har provet nu på tisdag.. Men det är inge roligt!!!

mjaou :(

finally friday!


2009-05-08 @ 10:30:08

Jag mår bättre idag. Imorse kunde jag sova för första gången på en vecka, har haft en tendens att vakna 5-6 nu när jag varit sjuk. Men imorse, då ville jag sova. Fast det fick jag inte, för jag blev sms-terroriserad hela tiden. Så jag gav upp! Ska strax fixa frukost och sen måste jag städa mitt rum. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll? Har inte haft någon möjlighet att hinna köpa något nytt. Vid femtiden kommer gustav & runken, och efter sju kommer elli, becca & micke förbi. Jag hoppas jag kommer må bra hela dagen & kvällen, vill inte gå hem typ 10 ikväll bara för jag känner mig hängig.
Nej nu ska jag  bråka lite med doris, tjinigs!

vilken torsdag


2009-05-07 @ 15:14:57

Är klar med maE nu, nationella gick väl sisådär, första delen gick galant, andra mindre galant. Ska inte skylla det på att jag inte mådde bra, men nog spelar det allt roll när det gäller ens motivation & ork. Nu är det slut i alla fall. Har varit en bra dag, även om jag som sagt är sjuk fortfarande. Lite arg på min kropp för att det inte släpper! Fick veta av Annika att både svenskan och engelskan gått galant, så jag är mycket nöjd och lättad. Nu är det bara ma breddning och fysiken kvar. Eller bara och bara, båda proven är betygsavgörande. Pratade med ingis om vårt PA också, bara små saker att ändra på sen är det helt klart, och betyget verkade det inte vara nå problem med :D Ideligen goda nyheter idag! Nu sitter jag i sängen och är utmattad. Ska sova en stund, sen städa mitt rum. Kommer komma hit lite people imorn innan vi gårtill folketshus för att fira pernilla :) Dock är jag inte på topp för firande av något slag, jag & gustav går dit en sväng och kollar läget och är lite sociala, men blir nog att dra sig hem hyfsat tidigt, jag behöver bli frisk nu!  Haha mini ligger så jag ser inte vad jag skriver! :P Lite tråkigt känns det inför imorn, jag var taggad som fan att dricka, dansa och träffa folk som man inte träffar allt för ofta nu för tiden. Får göra det sistnämnda i alla fall.
Nej nu ska jag sova ett tag,så kanske huvudvärken försvinner, slisk!

vilse


2009-05-06 @ 11:41:38

Mår betydligt bättre idag, men fortfarande inte bra. När jag kom hem från skolan igår kröp jag ner i sängen och lämnade den inte förrän imorse när jag vaknade. Har suttit och kollat på film, och nu ligger jag här och lyssnar på öppna landskap med ulf lundell. Det ni, förresten har min dator fått ticks, är nå glappt i sladden, så den dör lite var och varannan minut. Men jag orkar inte bli irriterad över det. Jag orkar ingenting just nu. Imorgon ska jag skriva nationella provet i maE, och inte fan har jag pluggat än. Gick ju bra på sista provet så jag orkar inte känna att det här är viktigt (när det inte är det). Min trötthet inför allt, eller kanske likgiltighet, är helt ny. Och tror inte det beror på att jag tycker det är jobbigt eller mycket i skolan, för värre har jag varit med om. Nej jag tror bara att jag ser slutet på det hela nu, och vill bara ta mig igenom dom här sista veckorna. Hur bra, dåligt jag gör det är liksom inte något bekymmer. Men om en vecka är jag och gustav på väg till arlanda. Och då är fysik den enda kursen jag har kvar att ta tag i när jag kommer hem. Hur bra är inte det liksom? Väldigt bra. Jag vill göra roligare saker. Fast nu är jag sjuk, och dör nästan av anstängning bara av att pallra mig till toan. Det begränsar antalet roliga saker jag skulle kunna göra. Humpf. Imorgon ska jag tvinga med mig mamma till västerås, jag behöver ett par böcker, solkräm och en ny bikini till resan.
Jag vet inte om jag fortfarande pratar som en kråka, för jag har varit tyst hela dagen. Vänta ett tag. Sådär. Jag låter lite manlig än, men inte alls lika farligt som igår. Fan, det ärju onsdag idag, snart helg igen! Wiho.
Just nu lever jag för helgerna.

svängen till stockholm


2009-05-05 @ 09:53:54

Åkte och hämtade upp Sofia runt halv tio sen bar det av mot huvudstaden. Pappa hade ksrivit ut vägbeskrivning från eniro. Den hjälpte oss inte allt för mycket, jag hann bli en hel del nervös och Sofia fick skratta litegrann innan vi började se skyltning mot Globen. Väl där var det knöckfullt med bilar, min oootrooligt smarta pojkvän med lika otrooligt smarta kompisar; ingen hade batteri eller pengar på mobilen. Efter många om och men hittade jag dom i alla fall. Och att ta sig ut därifrån var inte det lättaste med tre ganska glada fyllon i baksätet som härjade så jag och sofia varken kunde prata eller tänka :P Men hem kom vi, halv tre störtade jag & fialotta i sängen, jag slocknade direkt kan jag lova! Sovmorgon tog vi också, eller jag har ju det jämt men. Nu gör sofia sig vacker och jag ska endast sätta på mig lite deo och en tröja, är inte i form för något mer avancerat. Låter som en kråka/karl när jag pratar. Är i alla fall väldigt tacksam för att sofia gjorde mig sällskap igår, då det var hon som guidade mig ut från storstaden och på rätt väg hem.
Tudelu!

nu blev jag arg!


2009-05-04 @ 20:17:56

Trodde jag skulle bli av med klänningen och även få in lite money på kontot, men fick svar på mailet jag skickat till hon som jag trodde skulle köpa klänning, där hon skrev att hon ångrat sig och hittat nåt annat! GRRR. Så jag avreagerade mig genom att skicka iväg ett väldigt negativt omdöme på henne på tradera! :P Och nu blir jag tvungen att lägga upp klänningen igen. Drygt!!


jag är smutsig


2009-05-04 @ 19:22:02

och i ett enormt behov av en dusch!
Kollade nyss min mail, och såg att jag fått klänningen jag köpt på tradera såld! Blev t o m så att jag tjänade hela 30 kr på den ;D Känns skönt, var lite orolig för att ingen skulle vilja ha den. Får bara hoppas att det inte var nåt oseiöst, och så är jag stuck with the dress igen. Slängde i alla fall iväg ett mail till köparen nyss.
Riktigt seg dag det här. Hade tänkt försöka mig på lite matte-plugg, men jag har helt enkelt inte orkat! Känner att jag borde stanna hemma imorgon också, men jag har saker som är i behov av att tas tag i. SuckPustStön. Har suttit och kollat upp vädret på stället jag & gustav ska till nästa onsdag, inte direkt rekordvarmt, men ligger på runt 25 grader, och det ska vi nog klara oss på :) Just nu ser jag bara fram emot att få koppla av och spendera tid med gustav. Och om det är bra väder är det väl skönt det också. Ska bara hinna bli frisk först! Vill blir frisk tills på fredag, då blir det 18års fest för Pernilla i folketshus, ska bli roligt :) Nehej, om jag kanske skulle ta och duscha? Eller sova en stund..?

en hemsk natt


2009-05-04 @ 16:53:08

Åkte hem till gurra igår kväll, mådde inte toppen, men inte skitdåligt heller. Dock blev natten hemsk! G hade ingen alvedon, så jag svettades, frös, snorade, nös, hostade och typ dog! Inte mycket sömn i varje fall. Snark. Så jag stannade hemma från skolan, åkte dock hem från g tidigt, för jag höll på att gå under och var i ett stort behov av alvedon. Har legat och sovit idag, kollat film, är nu inne på 2a matrix filmen. Ska strax äta lite, och ikväll ska jag till stockholm för att hämta gurra + vänner från matellica konserten. Tudeluu

söndag tre dagar i rad


2009-05-03 @ 10:57:16

Ja, fredagen kändes som söndag, gårdagen kändes som söndag, and guess what, idag känns också som söndag (vilket det ju också är). Konstigt! Jag är förresten helt röd på min näsa, inte för att jag är sjuk, nej utan jag brände mig igår i solen. Min näsa ser ut som ett stoppljus! Skulle egentligen ut & gå med pellan idag, men min kropp pallar inte, har legat och hostat slem och svettats hela morgonen. Så mina planer för dagen är att repetera maE inför nationella jag har på torsdag. Suck. Men sen ringde gustav igår kväll, och lockade med att laga lax och nåt mer som lät jättegott åt mig idag om jag kommer. Så jag ochmin mage kommer nog att pallra oss till västerås lite senare i eftermiddag :) Wiihoo, jag är klar med medicinsk grundkurs nu!! :D :D Tog mig igenom sista arbetet igår, och det blev faktiskt ett ganska bra ett också! Den lättnaden jag känner nu, den går fan inte att beskriva. Nu har allt magont p g a den kursen försvunnit i alla fall!
Förresten! Igår kom annorna förbi en sväng, skulle hämta lite grejer, vi snackade födelsedagspresent som kommer bli skitrolig, och vi snackade midsommarplaner som om dom genomförs också komme vara great :D Nej ja kan inte vara annat än på bra humör, fast jag egentligen mår skit och antagligen borde stanna hemma från skolan imorn.
Tuuudeeluuu!

dummadummadumma!


2009-05-02 @ 21:49:16

Vad jag blir irriterad på mig själv, kollade nyss på Robinson, sen skulle jag lägga mig och titta på första matrix filmen. Och vad ser jag? Jo att jag inte laddade klart den igår, och då sätter jag självklart igång och ska ha hem den. Nehej, 10 timmar ska det tydligen ta. GRRR! Kan ju inte hoppa över första och se den sist, det vore ju dumt. Så får bli lite heroes, lite lost och lite bok. Förresten har jag bränt mig idag när jag satt ute i solen. Somrigt!

vilket väder :D


2009-05-02 @ 14:10:29

Helt underbart!
Har suttit ute och läst i solen i nån timme, nu ska papi ställa sig och grilla, riktiga sommar-feelings får man! Gårdagen spenderade jag med min gustav, åkte hem till honom runt ett, vi låg och mös, gick och åt pizza, åt en massa glass, hihi :) Åkte hem till Virsbo senare på kvällen, och vi fördrev kvällen med några filmer, puss på min gustav <3
Idag hjälpte (tittade) jag gustav byta däck, så nu har jag lärt mig det också!
Resten av dagen ska jag spendera hemma, ta det lugnt. Försöka få det sista medicinarbetet gjort., skulle vara skönt. Annars så har jag laddat ner matrix-triologin, så ska försöka ta mig igenom i alla fall två av filmerna idag :P Är inte helt kry, har ont i halsen och kännermig allmänt hängig. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Förresten! Det är ju maj nu, fan va fort tiden gå alltså! :D Nehej, nu ska jag sätta mig ute och vänta på mat, tudelu!

1 maj


2009-05-01 @ 10:53:38

Händelserik valborg.
Var faktiskt länge sen jag hade en sån kul kväll, och melody club var great! :D Kom hem efter ett någon gång, som vanligt så stannar jag aldrig kvar tills kvällen är helt slut, jakob kallar mig tråkig, jag kallar mig själv smart :P Är pigg som en mört idag, bara balansen som fortfarande är lite off! Har varit vaken sen sju, så har hunnit med två filmer, och även att lägga upp bilder på både bdb & facebook. Kolla in dom! ;D Dock har min kamera lagt av, och jag är lite ledsen över det, orka köpa en ny. Fast den kanske går att fixa, den startar & allt, men det är bara svart på displayen, och alla bilder man tar blir svarta. Vilket resulterade i ungefär 20 bilder tagna på gm som bara är svarta :P Gjorde inte av med allt för mycket pengar, jag minns hela kvällen och mår hyffsat idag. Bra gjort! :D
Nu åkte mami & papi upp till sälen för att hämta hem husvagnen, och jag ska gå till stationen om nån timme och åka hem til gustav :) Fast vi ska tillbaka till Virsbo senare ikväll när han känner sig redo att köra bil :P
Nehej, nu ska jag nog äta lite rester från gårdagen, åt inget alls när jag kom hem igår, så jag är döhungrig nu! Ciao

RSS 2.0