!


2009-06-29 @ 16:23:42

Jag har haft ett par riktigt bra dagar. Igår var jag faktiskt aningen sliten efter lördagen, låg och läste HELA dagen i skuggan, underbart faktiskt! Lördagen var väldans trevlig, tiden gick så förbannat fort, så kul lär vi ju ha haft ;D Måndag idag, så har jobbat, sen fastnade jag framför America's next best dance crew, så har inte fått så mycket gjort idag som skulle behövts, dock är kläderna jag ska ha med mig imorgon i alla fall tvättade. Ska strax bege mig till Västerås för att hämta hit gustav&frank, jag och karln ska också in på Maxi och handla med oss det vi kan komma att behöva på vår lilla semester. Det blir väl makaroner och allt ni kan tänka er som finns på konserv :P Har letat fram min sovsäck också, efter en 15 min då jag i ren panik sprang omkring i hela huset och var bombsäker på att jag slarvat bort den. Men så var inte fallet! En sak som jag insett, att nu när jag tjänat lite pengar har jag blivit jättesnål! Annars brukar jag faktiskt inte vara det, men nu sitter jag och räknar allt i huvudet för att inte göra av med en massa pengar på dumma och onödiga grejer. Nehej, om jag ska ta och fara nu? Haha förresten, doris (aka monsterkatten) hon blir så förbannat sliten när det är så otroligt varmt både ute & inne, så jag har börjat duscha henne i ganska kallt vatten varje dag. Haha hon är så arg i duschen men hon blir mycket piggare efteråt, då orkar hon t o m gå omkring och mjaou :P Lilla tossan min!
Nu drar jag, tjingeling!

förolämpningar


2009-06-27 @ 17:23:12

Förresten, Gustav säger jämt att när jag blir arg, sur eller irriterad och svär åt honom så säger jag snälla, eller åtminstone fåniga saker, och att om jag vill att mina ord ska ge effekt bör jag använda mer grova ord? Men jag tycker dumskalle, pucko, idiot, fittnylle och puckohuvud är rättså bra svordomar?! Hum, vad säger alla andra när ni blir arga? Jävlafittakukarselhora? Det låter så dumt tycker jag. Alltså inte dumt som i elakt, utan dumt som i fånigt. Då tycker jag fittnylle låter aningen mer sofistikerat ;D Haha!


en skön dag på sjön


2009-06-27 @ 17:14:44

Mina axlar är helt brända, 15 i solskyddsfaktor hjälper inte i den här sommarhettan! Sitter och ska svepa en resorb, känner att det blivit lite mycket sol, i kombination med alldeles för lite vatten. Och jag vill vara pigg och alert ikväll, så lite vätskeersättning sitter nog fint! Ska strax hoppa in i duschen, sofia kommer och hämtar mig om en timme typ. Och så måste jag vänta på gustav plus vänner som ska hit och hämta lite grejor. Men dom lär ju hinna hit innan sex!? Hur som helst, varit ute på sjön i över fyra timmar, det tar på krafterna, borde kanske lägga mig och sova en stund. Fast då kommer jag bara bli seg, powernaping fungerar faktiskt inte på mig. Efter 30 min sömn är jag bara tröttare, om jag ska "vila" sover jag i alla fall en två timmar :P Vilket nog inte ingår i kategorin powernap, hihi!  Fick en update från elinor, dom har det tydligen minst lika varmt nere på mallorca som vi har det här ;) Spännande att se hur länge det här fina vädret håller i sig?! Undra om jag ska bränna en bra skiva tills ikväll, ja, jag gör nog det nu. Då måste jag sätta mig vid min dator, sitter vid far mins just nu. Tudelu på er, have a nice evening!

dagarna bara flyger förbi


2009-06-27 @ 11:54:14

Nyss hemkommen från gustav, kunde inte sova på grund av den jävla allergin så jag stack till apoteket och bad dom ta fram det starkaste man kan få utan att ha recept (borde antagligen gå till doktorn istället, men orka ta tag i det?!), och det fick jag. Så nu mår mina ögon bättre :) Ska ut på sjön med mor och far om en stund, men just nu sitter jag och funderar över hur jag ska ta mig till fagersta ikväll?! Mamma &pappa är bortbjudna, farmor&farfar befinner sig inte i byn, becca jobbar och elinor är på mallorca. Problematiskt faktiskt. Köra själv vill jag inte, för jag hatar att köra bil dagen efter en fartfylld kväll, jag är alltid livrädd för att bli stoppad. Och nu lät det som jag brukar gå upp och köra bilen sju på morgonen men så är det faktiakt inte, jag vägrar köra tidigare än 5-6 på kvällen, men jag är rädd om mitt körkort! Så vi får se. Måste till ica och handla det som ska tas med till sofia, vi ska göra kycklingsallad. Haha, och det ska jag äta till lunch, kom som sagt nyss hem och då stod mami och gjorde en finfin kycklingsallad! :P Men jag klagar inte, för det är både nyttigt och gott! Nehej, men nu tillbaka till transportproblemet. Fast jag känner mig lite som att jag ska ta dagen som den kommer, jag kanske rent av blir hemma ikävll istället? Nej det vill jag ju inte, men jag skulle inte direkt bryta ihop om så blev fallet, för då skulle jag spara en massa pengar, plus att jag slipper vara bakis imorn. Då tänker ni; men drick inte då, då kan du ta bilen och slipper må dåligt imorn?! Grejen är att jag tänker inte betala hur mycket som helst i inträde för att gå dit nykter? Det känns lite som att kasta pengarna i sjön. Usch jag framställer mig själv som värsta alkisen, men jag tror att det är en hel del som skulle hålla med mig om det. Och jag kan faktiskt ha kul nykter, så det så! Haha, på tal om roligt, igår så lekte jag med frank, vi brukar jaga varandra, och han springer jämt under gustavs säng. Bara det att han blivit för tjock, så han kom inte under! Jag höll på att dö, det var så roligt, hela huvudet och framtassarna kom under, men vid magen tog det stopp, måste lägga ut bilden jag tog, kan inte förklara med ord hur dumt och otroligt roligt det såg ut! :P Sen fick han trycka ut sig själv med baktassarna mot sängkanten för han fastnade, hihihi! Nehej världens längst inlägg om precis allt och ingenting. Mitt goda humör från gårdagen håller i sig, även om jag fick damp på gurra igår kväll, han ska jääääämt ligga och kolla på film när jag vill sova, ovh det tycker jag är störigt, men, jag gillar honom ändå! <3

överskottsenergi?


2009-06-26 @ 20:01:43

Jag terroriserar alla; frank, gustav och sofia. Hon är en pms-tant idag, så jag försöker sprida glädjen till henne, men icke! hon är oemottaglig för sånt! Men jag är inte den som ger upp! Kollar på fotbollen, faktiskt mycket spännande, hoppas det blir straffar för det blir roligast :D Har varit ner på stan med gustav, jag köpte bikini, jättesöt, och gustav köpte skor. Vi åt lite spicy hot också. Gudars skymning va varmt de är ute alltså, wonderful! Bara ett problem, jag är så förbannat allergisk, jag faller snart ihop, näsan rinner, det klias i hela jävla facet, och värst av allt är ögonen; röda, rinniga, svullna för att jag kliar för mycket. Dags att skaffa dunderögondroppar igen! Att proppa i sig allergitabletter funkar inte tillräckligt bra. Hur som helst, imorn ska jag hem och åka ring hela dagen, eller batman-vinge som pappa kallar den, för det är ingen riktig ring, det är en stor "platta" man ligger på. Och åker man tillräckligt fort och övervågor så kan man flyga upp nån meter i luften. Är vad han säger i alla fall, om det stämmer återstår att se imorgon! Jag har sovit en liten stund, och är nu full av energi och glatt humör! Tudeludi på er!

äntligen så är det sommar!


2009-06-26 @ 11:31:29

Vädret är verkligen helt fantastiskt! :D
Just nu sitter jag inne, ska göra mig iordning för att sen sticka och hämta bror & hans kompisar som hyrt stuga i Riddarhyttan tills idag. Har hunnit med att jobba på förmiddagen också. Och senare ska jag hem till gustav :) Vi ska planera och handla lite inför nästa vecka, på tisdag drar vi iväg på campingsemester! :P Haha, återstår att se hur det kommer att gå, jag är lite skeptisk men vad gör man inte för att få spendera lite kvalitetstid med sin man?! :) Förresten så kom papi hem med en båt i förrgår, jättestor och fin är den :D Så har varit ute på sjön både i förrgår och igår, hur somrigt som helst ju! Imorgon är det Fagersta för hela slanten, ska kanske hem till Jakob på dagen, men det kan hända att jag ligger kvar hemma ända tills jag ska hem till Sofia. Carro kommer också, och vi ska göra grekisksallad, dricka och umgås, för att senare dra ut på GM, jag tror det kommer bli skitkul :D Nehej, om jag skulle göra mig klar och hämta hem brodern min!? Tudelu!

det var inte igår direkt


2009-06-23 @ 15:56:03

Jag har faktiskt inte haft tid eller ork att flänga omkring på internet, eller jo, det har jag haft, men blogg-orken har inte funnits. Nu har jag i alla fall inget bättre för mig så kan ju uppdatera alla om vad jag haft för mig! Hihi
Midsommar spenderades i en husvagn med mina darlings, fredagen bjöd på riktigt skitväder, men vi hade det trevligt ändå :) På lördagen klarnade det upp och vi spelade minigolf, kubb och bara slappade, det här lär vi göra om igen hörrni! :D Har spenderat två dagar med min gustav, vi har lagat underbart god mat, suttit ute i solen och bara njutit av vädret och sommaren. Jobbar gör jag också, hela veckan, och förhoppnings även lite nästa vecka. För jag och elinor började prata lite om att kanske ta en sistaminuten under veckorna hon har semester.. Skulle sitta fint, men jag har en jävla massa att göra i sommar som kostar pengar, men ska försöka jobba så det kanske blir en jävligt bra avslutning på sommaren med min elinor :D Jaha, annars så flyter allt på som vanligt, har äntligen hittat en serie böcker som jag längtar efter när jag inte läser, handlar om slutet på korstågen, myyycket spännande och intressant! Ska nog lägga mig ute i solen och läsa snart?! Ska jobba hela veckan som sagt, men imorgon börjar jag tidigare, på dagen kommer gurra hit och vi ska bada och sola all day long :) Och jag ska nog till fagersta en kväll, torsdag tror jag, och leka lite med sofia. I helgen är det krogen som gäller, och jag är faktiskt jävligt taggad, ska bli skit kul :) Nehej, nu ska jag hjälpa mamma med maten. See you later!

dags att packa?!


2009-06-18 @ 21:04:14

Precis, eller ja, nästan precis, hemkommen från en trip till Maxi i Västerås. Vi handlade mat för över 600 kr, så vi lär nog klara oss hela helgen :P Huuuuuur mycket folk som helst, vi stod i kö i över 30 min! Men med lite trevligt sällskap så gick det bra :) Nu ska jag strax börja packa det jag ska ha med mig. Vi har kommit överrens om att det blir en mjukis-midsommar, det vill säga inga fina klänningar, frisyrer eller en massa smink :) Ska faktiskt bli jätteskönt, att bara sitta i mjukisbrallor, äta, dricka, prata och bara ha det allmänt trevligt! Redan åtta imorn ska jag upp, så ska bara packa nu, sen krypa ner i sängen och slå på en film. Får se om jag hinner sitta vid datorn imorgonbiti (gör jag med all säkerhet) men om det inte skulle bli så så får ni ha en bra, riktigt regning midsommar allihopa!
Haha förresten, är det inte vuxet att åka på husvagnssemester?! Kan även tillägga att jag har en galen frank på skrivbordet, hemma hos gustav är han världens gosegris, här ränner han runt som en galning, är på allt och alla. Inte undra på att han typ sover ett dygn när han kommer hem till gustav varje gång efter han bott hos oss :P På tal om gustav så är han borta hela helgen, och jag som är på sånt sött humör, skulle behövt ha honom är nu :) <3 I love you!


men cp


2009-06-18 @ 15:30:57

bloggen är ju helt dum, det jag skriver och sen försöker lägga ut försvinner bara! :O ARG!
Sitter här och är så jävla trött! Har jobbat idag också (som jag skrev i mitt inlägg igår sommystiskt försvann så jobbar jag hos far min igår, idag och förhoppningsvis även hela nästa vecka. Pengar är ett måste för att genomföra alla roliga sommaraktiviteter jag planerat in!) och är nu smutsig,sliten och även lite blodig! Slog upp mitt ena finger, ända från nagelbandet och typ en cm ner på finget går det nu ett fint litet, hum, sår? Helt svullet är fingret i alla fall, men jag känenr mig tuff, som en riktig arbetare ;D Hihi! Var som sagt på bio med Jakke igår, och den var faktiskt riktigt bra, Änglar och demoner! Så den borde ni se. Nehej, jag ska ta och säta mitt rum, och tvätta lite kläder, suck. Sen ska jag iväg med hela tjejpacket, vi ska handla inför helgen. Är inge sugen alls på att följa med till Maxi ikväll, vill krypa ner i sängen redan nu. Men ingen av dom andra har körkort så jag lär väl ställa upp. Väl framme i väsetrås ska vi möta upp pellan&becca som kommer direkt från jobbet. Just nu skulle jag behöva lite av elinors rolighet, jag är trött & sur!

vad är det för dag?!


2009-06-16 @ 21:14:12

Kom nyss hem från en långpromenad med pellan :) Som jag skrev tidigare idag var det prat-musklerna som fick motion mer än benen, men trevligt som in i bomben var det, som vanligt :) Så otroligt skönt att ha någon att prata av sig med, prata om precis vad som helst, min elinor är bäst!
Är lite förvirrad, trodde det var torsdag imorgon men det är det ju inte. På fredag drar jag & tjejorna ut och campar, ska bli jävlans trevligt att spendera en helg med bara vi tjejer, inga karlar eller andra bekymmer ;) Hihi! Imorgon ska jag troligen in till fagersta och träffa westberg över en fika, och på kvällen ska jag & jakob in till västerås. Jag ska ladda upp med pocketböcker för presentkortet jag fick av lärarna, och sen ska vi se Änglar och demoner. Låter väl som en trevlig dag?! Förresten, anledningen till att jag ska ha en massa böcker är för att jag inte har gett upp hoppet när det gäller en bra sommar, jag ska tamejfan ligga ute i solen och läsa!! Det är bland det somrigaste som finns faktiskt. Åh jag ser verkligen fram emot helgen, kommer bli grymt kul; snacka av sig riktigt ordentligt, spela spel, äta god mat & dricka en skvätt :) Jag måste göra en massa såna här saker i sommar, får inte sitta hemma och dega! Jag & Gustav planerar ju en tripp nedåt i landet hans sista semstervecka, fredrik ska kanske med, och förhoppningsvis även sofia! Skulle vara jättekul faktiskt :) Nå mer förslag på roliga saker man kan göra som inte kostar en jävla massa pengar? Någon som vill med till grönan en dag, det är något jag skulle vilja göra i sommar i alla fall?! Vi måste ut på näs med brudarna också, bara det blir sommar och slutar var iskallt. Jag har inte badat i år, skandal! Fan, jag ska nog ta ett dopp under vår camping tur i helgen? Ja, det ska jag göra. Men just nu duger en dusch gott och väl, adios!

slutkörd


2009-06-16 @ 13:14:47

Söndagen spenderade jag i sängen, sov nästa hela dagen. Och igår åkte jag hem till gustav, runt ett på dagen somnade jag och sov till halv fem, och var ändå dödstrött vid tolv. Så nu borde jag vara utvilad, för jag har nästan sovit i två dygn! Antar att det är för att man varit upprymd och stressad inför studenten, och när allt släpper så känner man äntligen av allt och kroppen och hjärnan inser att dom är slutkörda. Men som sagt, nu borde jag vara utvilad :) Kom precis hem, jag ska nog ut och promenera en sväng, har varit så enormt onyttig dom här dagarna! Och funderar på att städa ur golfen ordentligt också. I eftermiddag/kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle kanske kolla disneyfilmer med sofia, eller så om jag stannar hemma, så ska jag och pellan ut & promenera (dock tränar vi våra prat-muskler mer än nåt annat när vi är ute och gå ;P). Åh, måste kolla om det finns nå tacos kvar från igår, dom passade på att laga det när jag inte var hemma, grrr! Nehej, jag har absolut ingenting vettigt att skriva, så, hejdå! 

STUDENT -09


2009-06-14 @ 10:37:41

Gårdagen var fantastisk!! Att ta studenten kan ha varit bland det roligaste jag varit med om. Åka vagn var grymt, förfesten med klassen, stå ute på balkongen och härja och gm, härligt säger jag bara! Och studentmottagninen här hemma var jättebra, mina föräldrar är bäst :) Fick även en massa fina grejer av allihopa, tack igen! Vet inte vad mer jag kan säga, jag är skapligt sliten och är trött, kommer nog försöka somna om igen om ett tag. Gårdagen bjöd även på lite tårar, men det var mest med familjen, när det gäller sofia, jakob & carro känns det fortfarande som jag ska till skolan imorgon och träffa dom. Har nog inte fattat att vi aldrig kommer gå i samma klass igen. Måste läsa igenom det alla skrev i min studentmössa igår på förfesten, jag minns inte riktigt! Känner mig lite deppig nu, vill hem till gustav och bara mysa hela dagen & kvällen. Men ska antagligen köra bil och då lär jag ju vänta till i eftermiddag/kväll med att åka. Jahapp, då är man arbetslös nu? Fast jag ser inte mig själv som arbetslös, jag ska ju börja skolan igen i augusti, så jag tycker jag har sommarlov. Tårarna igår berodde nog, förutom på allt fint och snällt alla sa, på lättnad. Jag insåg att gymnasiet faktiskt var över, jag var klar med det. Och jag är stolt över mig själv, hur bra jag tagit mig igenom dessa tre år. Mina betyg är skitbra, jag tänker skryta lite för det får man göra! Av 30 betyg har jag 28 MVG och 2 VG, varvav ett VG är i idrott, vilket inte räknas med i snittet om det är sänkande, så mitt snitt hamnar på 19,7, jag applåderar åt mig själv, för jag är faktiskt enormt stolt över att jag klarat av att hålla igång när det gäller skolan. Sen vill jag säga att det pappa sa igår under mottagningen var jättefint, och jag är så glad över att jag har just mina föräldrar, dom är så otroligt bra :) <3 Detsamma gäller min Gustav, Elinor, Becca och alla andra tjejer, hur fan ska jag kunna flytta ifrån er alla om mindre än två månader?!
Nej nu vill jag hem till min Gustav och kolla på någon sorglig film så jag får gråta lite, känns som det är en sån dag idag.
& jag vill bara tacka Sofia, Jakob, Carro och dom andra i klassen för tre jävligt bra år. Vi har liksom blivit vuxna tillsammans, och under tiden varit med om en massa, både roliga och tråkiga saker. Jag kommer nog alltid minnas 3NV, men jag hoppas att sofia och carro kommer vara personer som man fortfarande har kontakt med, även om vi nu sprids ut litegrann; Sofia vet vi inte riktigt än vart hon hamnar, hopefully i huvudstaden :) Carro sticker iväg till Indien i höst,och jag till Linköping. Jakob hamnar ju också i Linköping, förmodligen blir han kanske även min roomie :) Åh nu blir jag så känslosam, allt som inte kom fram igår bara rinner ur mig nu. Känns som jag bara svammlar, det är svårt att få ur mig det jag känner. Nej, jag är bara så förbannat glad att jag lärt känna er tre, har svårt att tänka mig hur det kommer vara att gå i skolan utan er att härja med! Jag är så glad och lycklig just nu, samtidigt så ledsen och också ganska rädd. Sen är jag så glad att det gått så bra för Elinor&Becca! Jag ska ta vara på den här sommaren, umgås med alla som jag älskar att ha omkring mig, försöka att inte bara sitta hemma och dega, även om dom flesta av er kommer jobba hela sommaren! Åh usch vad jobbigt det blev nu, jag ligger här och snyftar. Dags att avrunda det här så jag inte bryter ihop! Vill bara att dom som betyder mycket för mig ska veta om det, men det tror jag ni gör :)

hur somnar man i tid?


2009-06-12 @ 21:38:13

Nu har jag duschat och fräschat upp mig, klippt &målat alla mina naglar, vågat mitt löshår och kollat igenom allt med bilar, tider osv med far min. Nu ska jag försöka slappna av tillräckligt för att kunna somna i tid, alarmet på min mobil är inställt på halv 6. Inte roligt! Dock räknar jag med att ligga i sängen till senast kvart i 6, då måste jag verkligen upp. Snark! Men imorgon kommer jag förmodligen flyga upp ur sängen, fullt med adrenalin i omlopp. Jag har laddat upp med high school musical 3 nu,som jag tänkte försöka varva ner med. Fick nyss ett samtal av lilla pellan plutt, hon mådde inge vidare, jag hoppas hon kan piggna till och fortsätta sitt ifrande på bmb! Nehej, nu borstar jag tänderna sen film och förhoppningsvis sömn i i alla fall 5-6 timmar inatt. Buhu, varför ska studentdagen börja så tidigt?!
En annan sak jag pratade med pellan om nyss är att man fortfarande inte fattat att gymnasiet är slut nu? Jag känner liksom inte det än. Slanten kommer nog trilla ner imorgon och det kan bli ganska jobbigt att inse att allt är slut i fagersta?

elli&beccas student


2009-06-12 @ 18:32:49

Kom precis hem, imorse åkte jag anna & anna in till stan för att gratta elinor och becca som tog studenten idag :) Det var jättekul att se dom båda så glada, även om dom grät en hel del :P Hemma i virsbo igen så har vi tjejer först varit hos becca för att gratta henne o äta mat. Och sen var vi hem till elli och fikade och grattade plutten! Kan lova att jag längtar så jääääääävla mycket till morogndagen, när vi stod och kollade alla som åkte vagn, fyyfaaan vad det ska bli kul! Och tur hade dom med vädret; det började verkligen spöregna när dom var klara med vagnåkningen, så hoppas att vi har samma tur imorgon! :D Nu ska jag försöka fördriva kvällen så jag kan lägga mig och förhoppningsvis somna, så är det snart ny dag och dags för oss i fagersta att lämna gymnasiet bakom oss :D IIIIIII!!!!

vädret


2009-06-11 @ 13:44:00

dom ändrar hela tiden vädret inför lördagen, känns ganska meningslöst att kolla hela tiden. Men ändå är jag där och tittar konstant! Ska försöka ta det som det kommer, kan ju inte göra något åt det direkt, mjaou! 

övertalning


2009-06-11 @ 12:38:15

suck

kul kväll :D


2009-06-11 @ 11:01:26

Ja som jag skrve igår så var det hem till jonte med klassen som gällde igår. Vi satt alla där i mjukisar (förutom luttke och sara aom alltid ska göra tvärtemot oss andra :P) och vi hade faktiskt jävligt roligt. Det är bara synd att en enda person ska få dra ner alla oss andra, men vi kör på ändå, för nu fan är det inte långt kvar till studenten :D Kvällen bestod av skålningar, skriva på korkar och komma på vad för "klassen" alla var. Gissa vad jag fick? Klassens pluggis, suprise suprise, maha! Äsch då, det var i alla fall riktigt roligt :) Efter vi dansat runt nakna (maha) gick vi vidare till brinell där det pågick en tältning, dock stannade vi inte allt för länge. Det blev en väldigt trevlig promenad hem till sofia med mina två sugerpussys! Och om jag inte minns fel så utbrast jag flera gånger under kvällen att "vi tar snart studeten", jag tror det börjar sjunka in lite. Och det var skönt att höra att fler än jag är lite rädda :) Hur som helst var det här en skön kväll med människor som jag faktiskt kan säga att jag nog kommer sakna litegrann, vi har ju ändå spenderat tre år tillsammans! Nog om det, nu ska jag försöka piggna till, pappa tyckte jag fortfarand verkade full när han hämtade mig :P (jag åker jämt hem tidigt, för jag kan INTE sova efter en kväll med alkohol, och sofia blir arg på mig när jag smsar och inte ligger still, hihi!). Annars idag ska jag bara ta det lugnt, städa lite här hemma för imrogon kommer jag inte riktigt ha tid med det imorgon. För då tar ju elinor & becca studenten :D Jag var med papi och köpte jättefina blommor till dom, jag vill nästan behålla dom själv :P Håller tummarna för att dom får hyfsat väder imorn,  men tyvärr hoppas jag ännu mer att vi får bra väder på lördag, elak som jag är ;D Nehej, det här blev ett inlägg med mpnga smilisar och utropstecken. Kan bero på att pappa hade rätt, för jag känner mig inte helt stabil än, eller för att jag är så förbannat glad nu :D :D

det gäller att hålla igång!


2009-06-10 @ 16:45:50

Idag är det ritkigt pissigt väder alltså, men det blir bättre och bättre prognoser inför lördagen, 17-18 grader och sol enligt aftonbladet. Let's hope they are right! Idag blev det en snabbis till skolan, vi gav vår svenska och engelska lärare blommor och ett kort på klassen, för hon kommer inte vara med på lördag. Fick veta mitt svenska B och engelska C betyg också, tummen upp för dom, mycket nöjd med mig själv :) Sen var jag, carro, linkan & jonte iväg till hedemora och hämtade traktorn och flaket hos carros farfar, haha såg skapligt kul ut att se lilla mini carro köra en gigantiskt traktor :P Och sen gjordes det planer inför kvällen, vi hade tänkt tälta utanför skolan men det är sånt sugit väder så istället ska vi hem till jonte och käka pizza & dricka, dresscode; soft & avslappnat, på gränsen till vårdslöst. Haha, jag & carro vill leka lekar utomhus sen, typ kurragömma med dunk som ju var skitkul när man var yngre! Får se om vi lyckas övertala klassen.. ;) Nehej, nu ska jag leta reda på mina mjukisar! Tjoo på er!

3 days to go :D :D

jag är nog en stress-människa


2009-06-09 @ 14:25:50

Jag har kommit på mig själv att må bra så fort jag har saker att stå i. Under dessa tre år i NV så har jag aldrig tröttnat helt på skolan- all stress och sånt får mig att prestera, och får mig att må bra. Javisst att det ibland känts tungt, men då oftast när det varit tråkigt, inte jobbigt. Och som nu, få ordna och fixa inför studenten, och här hemma kör jag igenom huset; jag har dammat och våttorkat nästan alla skåp och hyllor. Det jag vill komma fram till är att jag gillar att ha saker att göra, och kanske också att stressa lite (kanske därför jag jämt varit den som kommer sist till allt; roligare att vänta till sista stund med att fixa sig inför tjejmiddagen eller börja gå den tiden jag egentligen redan skulle varit framme? Eller så är jag bara jobbig på det sättet.) Fast det där med fixa&dona, det gör jag mest för att jag ska få som man vill. Jag lärde mig snabbt när jag var yngre att jag får som jag vill, om jag är den som ordnar och tar tag i saker. Jag är tartagare, haha. Nytt ord uppfunnet! Lite av en dålig egenskap jag har, sista ordet ska alltid vara mitt. Jag försöker faktiskt lyssna på människor åsikter (men ofta är dom dumma, haha, skämt. Typ.), och inte bara köra över folk. Men ibland blir jag bara irriterad, och vill tvärtom bara för att... Bara för att jag ofta får som jag vill. Dumma mig! Men jag tycker det är kul att ha en åsikt, jag tycker det är bra att stå för sin åsikt. Och jag skulle tycka det var jättebra om jag också ibland kanske visade lite mer hänsyn. Kan ju bara hoppas att folk i min omgivning inte uppfattar mig som allt för påstridig och kanske t o m arogant.
Nu hoppar jag hur som helst, skriver bara det som ploppar upp i skallen på mig. Något jag verkligen ogillar är folk som glider med, och som låter sig bli hunsade. Jag kan stå upp för mig själv, och räknar med att andra också ska kunna göra det. Lite av min tankegång är ju att jag själv säger ifrån, och därför borde kanske folk också säga ifrån till mig när jag går för långt? Men sen vet jag ju att så är inte fallet, vilket är både tråkigt och bra på samma gång. För människor som jag vill ju få sin röst hörd och få som man vill, därför är det bra att det finns dom vi kan hunsa omkring litegrann. Jag lovar och svär att jag skulle bli en grym general eller något, skulle jag levt för ett par hundra år sedan, då jävlar hade jag gjort mig själv till drottning! Tänk va underbart att få bestämma över ett helt land, haha, alla lyder ens minsta vink. Fast om ingen säger emot skulle det kanske bli tråkigt? Utmaningen är ju det som är spännande. Nu sitter jag och undrar om jag ens ska lägga ut det här inlägget? Är rädd för att det jag skriver verkar, hum. Kanske ska avsluta med något som låter smart och snällt? Jag tycker det är bra att ha en åsikt, och man ska stå på sig. Men det är klart man ska ta hänsyn till andra, andra som kanske inte står på sig lika mycket. Äsch nu slutar jag skriva. hejdå!

vill man ha någonting gjort


2009-06-09 @ 12:57:08

får man göra det själv!
Allt kaos som skapats kring studentdagen kan nu äntligen lägga sig. Traktor är fixad, låten till balkongen ordnad, tackkort och blommor till lärare fixat, förfest bestämd, och nu har jag fixat musikanläggning till flaket. Efter många om och men, och en hel del dålig stämning så kan vi nu andas ut och bara fokusera på att ha roligt. Men jag måste ändå få säga att jag är besviken på hur vissa betet sig under hela den här proceduren, klagat och gnällt, utan att komma med några egna idéer eller förslag. Det är synd att det ska bli så här den sista tiden vi spenderar tillsammans. Nog om det, nu försvann mitt sista magont angående flaket och musiken, nu ska jag bara försöka komponera ihop 2-3 skivor till flaket och förfesten. Men det är bara kul att lyssna igenom en massa nya och inte alltför nya låtar :P Ska bara städa klart mitt rum, började tidigare med på grund av alla dessa studentangelägenheter blev jag tvungen att göra ett uppehåll, men nu är det bara att sätta igång igen!
Over and out

man blir ju deppig


2009-06-09 @ 10:18:29

Var nyss in på SMHI och kollade vädret på lördag, regn, moln, runt 10 grader. FAN VA IRRITERANDE!! Kommer bli förjävligt om det ska regna och ha sig, jävla land vi lever i alltså! Det har ju regnat i över en vecka nu, det måste bli fint väder snart.. Jag hoppas och håller tummarna att det blir ändringar, är ju fortfarande 4 dagar kvar, mycket kan hända. Jag menar, det gör ju inget om det är molnigt, det behöver inte ens vara jättevarmt bara det inte regnar. Och allihopa nu håller vi tummarna tillsammans!!!!

typ miljonte inlägget idag


2009-06-08 @ 23:07:03

jag har varit extrem aktiv med mitt bloggande idag! :P Orkar ni läsa varje gång jag är här och kladdar?
Blev inget tyskland för mig och far, det blir väl ordnat på annat vis skulle jag kunna tänka mig. Istället fick jag en kubb-kväll inplanerad imorgon, trevlans! :) Och imorgon MÅSTE jag städa mitt rum. Det ser förjävligt ut alltså, usch.. Nehej annars så har jag inte så mycket att tillägga, bara att jag håller med sofia! fast det gör jag jämt, hon är min boss och därför gör jag & tycker jag så som hon befaller, hihi!
Nu ska jag krypa ner i sängen med datorn och kolla en film eller två, snusk på er

spice girls


2009-06-08 @ 19:20:38

Är riktigt bra! Jag har laddat ner en massa bra låtar, bland annat 1 spice girls låt till studentmusiken. Haha, en del låtar är mer roliga än dom är bra. Men det blir nog fint de här! :) Just nu är det spice girls som spelas upp i spotify, jag förstår verkligen varför jag gillade dom så mycket när jag var yngre; låtarna verkligen fastnar i skallen!
Har fortfarande inte bestämt om vi ska åka ner till Tyskland, får se hur pigga vi är på det när papi kommer tillbaka från IP. Om vi inte gör det så ska jag & sofia ha kubb-kväll med lite people imorgon :) Tummen upp!
Jag har förrsten komponerat ihop det som ska stå på tackkorten, med hjälp av sofia! Jag tycker det blev ganska bra, har skickat det till Camilla så får hon ändra på det hon anser behövs göras om :) Men nu är det problemet ur världen i alla fall.

Elli, ska vi dra ihop ett gäng och börja uppträda som spice girls igen?! :D:D
( för er som inte varit med sen lekis, så har jag elli becca plus några till varit riktiga spice girls-lovers, varje rast i skolan var vi inne på och övade, sen uppträdde vi på morgonsamlingen, hih. Jag var Emma, Elli var Geri och Becca MelB! ;D )

mycket avklarat!


2009-06-08 @ 16:28:23

Jag och papi flängde runt i västerås i ett par timmar, men nu är det mesta köpt inför lördagen, bara sånt som typ grönsaker och frukt som inte fixat än men det blir dagen innan eller något sånt. Sen frågade papi om jag orkade åka med ner till Tyskland en sväng, och det ville jag ju självklart! Så nu är far och kollar om det flyter på på jobbet, och om det gör det så åker vi runt åtta-nio ikväll :D Och jag har tagit på mig att bränna några skivor till studenten; flaket, förfesten hemma hos jakob osv. Så om ni har några önskemål kan ni ju låta mig veta så alla får med åtminstone någon låt! Annars sätter jag ihop skivorna själv, men då finns det risk att någon (alla) kommer hata dom :P Men hur som helst, kommentera eller skriv på fb eller msn! Bränner inte ut dom förrän fredag i alla fall. Nehej nu ska jag laga lite foood!
Tudelu!

det är läskigt


2009-06-08 @ 10:51:07

hela tiden har man gått och sett fram emot studenten, och att få börja göra vad man vill; flytta, lpugga vidare, resa, jobba och allt annat man nu skulle vilja göra. Men det är läskigt också. Jag är säker på att jag kommer hamna i Linköping, det är dit jag vill. Hela tiden har man pratat om det som kommer efter studenten som det bästa och roligaste. Men trots det så har det alltid känts väldigt avlägset; flytten, ny skola osv. Nu är det inte så avlägset längre. På lördag är det den 13 juni, jag tar studenten. Exakt 9 veckor efter, den 13 augusti, börjar skolan igen. Och innan dess ska jag ha hunnit flytta. Det skrämmer mig, just nu i alla fall. Jag kom till brinell helt ensam, och har klarat av det; underbara människor har jag fått som vänner. Men i början hade jag fortfarande elli och min mor&far hemma. Nu kommer jag börja om på noll igen, dock utan promenad med elinor var och varannan dag, och ingen mamma eller pappa att låtsasbråka med. Det är väl helt enkelt ett kliv in i vuxenvärlden. Men jag känner mig inte vuxen, inte ett dugg. Men visst ser jag fram emot att flytta, att någorlunda stå på egna ben, bara svara inför mig själv och inte behöva berätta för mor&far vart jag sover, när jag kommer hem osv. Frihet? Kanske det. Eller bara att vara vuxen helt enkelt.
Men ibland känns det jättejobbigt, som när jag får såna sms som igår.
När folk frågar hur vi ska klara av det, och får det att låta som om det vore världens undergång blir jag irriterad, och svarar ganska annorlunda mot hur jag egentligen känner. Jag vet att vi kommer klara oss, hur det än ser ut om ett halvår, ett år, fem år. Överlever det gör man alltid. Men jag vill och vet vi kan "hålla ihop". Åtminstone tills det kanske är dags att säga hejdå, men då på grund av något helt annat än ett avstånd.
Jag älskar min gustav <3

kör vi igång med studentveckan då


2009-06-08 @ 10:34:07

Idag är det vattenkrig har jag fått information om. Men jag ligger kvar hemma i sängen istället, känner mig inte det minsta intresserad av att bli blöt! :P Har massa grejer jag ska ordna idag ändå; ska med papi till västerås och handla det mesta inför mottagningen här hemma på lördag plus att jag måste in på hm eller liknande och ha ett par vita trosor som jag kan ha under studentkänningen. Jag äger inga fina vita! Skandal! Sen ska jag provbaka en väldigt mumsig paj som vi antagligen ska ha till studenten, om den blir så god som jag misstänker. Och förutom detta så ska jag hinna städa mitt rum. Fan, känner inte alls att jag är sugen på några som helst "aktiviteter" fram till studenten. Ska ju t ex ut till sörbo med lite people imorgon, men jag vill nästan stanna hemma. Tråkmåns där! Äh, vi får väl se. Jag har fortfarande inte fattat att på lördag tar jag studenten. Känns overkligt. Något man suktat efter i tre år är nu inom räckhåll!


 


den sista studenfesten


2009-06-04 @ 12:49:53

var förbannat rolig :D Både förfesten och krogen! Dock var det segt på slutet, då ville jag bara hem och sova :P Dom flesta var utklädda och det var kul att se vad folk kommit på. Idag mår jag hyfsat, somnade runt halv fyra, när jag vaknade vid sex mådde jag väldigt illa, men efter ett besök hos toaletten kunde jag somna om och vaknade inte förrän halv tolv. Skitskönt! Ska bege mig hem till min man lite senare, just nu vill jag bara ligga i sängen någon timme till.. Blev ingen skola idag, hade ju bara engelska. Imorgon är vi också lediga. Jag tror faktiskt vi är ledig fram till studenten nu?! Men det ska ju hända en del roligt i fagersta innan dess så kommer antagligen spendera mina dagar nästa vecka där ändå. Imorgon ska jag ner på stan och leta rätt på ett par studentskor, börjar faktiskt få lite panik nu! Kan tillägga att jag inte gjorde av med ett öre på krogen, ja, förutom 20 kr inträde! Mycket nöjd med mig själv. Nej nu ska jag försöka äta, eller åtmoinstone dricka en skvätt! Nu längtar jag tills imorgon när vi ska grilla och även dricka en skvätt igen på kvällen, det är jag och mina sugerpussys; elinor, becca annorna och sandra :) Åh jag är glad idag! Men en sak har jag nu bestämt mig för, jag vill inte dricka så mycket på studenten. Det känns som om jag kommer uppskatta hela dagen mer om jag bara är som mest salongsberusad. Sen hur lätt det blir att hålla sig till den planen vet jag inte, men försöka duger :)

Hoppas alla classmates hade lika roligt som jag igår, puss på sofia i pannan i alla fall!


segt!


2009-06-02 @ 16:58:55

Allt känns så otroligt segt nu, som jag nämnade tidigare så känns det bara som jag går och räknar ner dagarna tills studenten. Jag vill ju också kunna njuta av dom här sista roliga grejerna som händer innan studenten, men just nu känns dessa dagar bara som en transportsträcka, vilket är lite tråkigt.
Regnar gör det också. Skulle egentligen in till stan idag och leta reda på skor, men jag hade huvudvärk så jag sket i det. Nu laddar jag ner lite filmer, ska strax krypa ner under täcket och sen går jag inte upp förrän imorgon! Fan, jag vill och behöver bli taggad tills morgonsdagens studentfest! Jag MÅSTE bli taggad!

oink


2009-06-01 @ 17:14:05

Vilket härligt väder alltså, det känns knäppt att det är så här bra väder idag, och imorn ska det regna och vara typ 10 grader :S Inge roligt alls, ska vara kasst väder resten av veckan enligt smhi. Så man får väl passa på att njuta nu. När jag kom hem från skolan slängde jag av mig kläderna och la mig i solen ett tag. Men det är så förbaskat svettigt, så har suttit inne ett tag nu. Snart kommer pellan förbi, och vi ska möta upp anna vid ica. Köpa lite glass, promenera en sväng :) 
Jag är otålig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all fritid jag fått nu när skolan är över. Känns som sånt enormt slöseri på tid att liksom bara sitta av den. Har ni några förslag på ett bra och roligt sätt att spendera dom kommande dagarna innan studenten? Just nu känns det som om jag bara går omkring och väntar på lördagen den 13 juni!

RSS 2.0