aj!


2008-10-30 @ 13:18:55

Jag har fått tokont i ryggen igen. Förstår inte vad jag kan ha gjort denna gång som skulle kunna få ontet att komma tillbaka. Gick mycket på stan igår, man vafan, röra på mig måste jag väl kunna göra. Trodde faktiskt där ett tag att jag blivit av med det helt & hållet. Men ack så fel man kan ha! Jaja, bara vänta en 3-4 dagar så kommer det ha gått över..
Jag väntar fortfarande på Sofia. Allvarligt, en segare människa finns fan inte! Och vi som kanske ska bo ihop sen i Linköping, jag kommer dö på grund av all väntan jag kommer få genomlida! Tsss :P Åååh, jag orkar verkligen inte med nå pa, men vi måste bara komma igång, sen tror jag att det kommer bli mycket roligare. Just nu ska vi ju precis börja leta info & annat stuff. Anyway, ska kanske städa mitt rum, annars kommer väl pedantfialotta ge sig på mig! Haha, slisk på dig va! :)

hungrig


2008-10-30 @ 10:32:24

som vanligt nu för tiden! Jag har blivit ett matmonster.. Trött är jag också, jag fattar faktiskt inte varför jag envisas med att ställa klockan nu på lovet. Jag har inte ens nåt jag skulle komma försent till om jag sov hela dagen. Jo, Sofia, men hon skulle ändå väcka mig så det är lugnt. Fan, jag undrar om jag inte ska åka in till västerås och möta henne ändå. Men jag är alldeles för slö, orkar inte duscha, orkar inte klä på mig.. Plus att mami lagade jättegod mat igår som finns kvar & jag äter nog hellre det än annat skit på stan. Velmaja där! Jag & Anna hade det mysigt igår, väldigt mysigt.. hihi! Jag hittade inte dom där skorna jag ville ha så pengarna spenderades på annat. Dock ska jag jobba minst 4 h imorn och sen hela lördagen så hinner få nya pengar jag ska köpa skor för. Ikväll ska jag hem till gurra. Igen. Förretsen såg jag Apornas planet (egentligen Annas planet) igår kväll, den var ju jätteläskig!! Den där lilla elaka apan, iiiiii. Haha, sen har jag aldrig hört nå sötare än en lespande anna :) Jag tycker i alla fall det är urgulligt! Tjingis

tralalaa


2008-10-28 @ 18:48:09

Jag nyser typ var femte sekund. Undra om jag håller på att bli sjuk? Skulle ju sitta fint att bli det nu på lovet. Trots alla nysningar så är jag på ett fantastiskt humör. Sitter och klurar på om jag ska ta bilen till gurra nu eller vänta på tio över sju tåget. Det är 100 gånger smidigare med bil men har ju ändå tågkort och åker gratis med det så kan lika gärna göra det. Och tänk vad miljön blir skonad, hihi! Jobbade ihop ett par nya skor idag, så imorn efter jag & änapäna käkat vivaldi eller vad vi nu ska käka så blir det skoshopping! Sen resten av dagen ska vi spendera i dom skabbigaste mjukis outfitsen vi har framför tvn med en massa gott. Var förresten till mormor idag och åt hemmagjort potatismos & falukorv, jag dog nästan, gud vad jag älskar mos. En riktigt mos med ketchup älskare det är vad jag är. Smällde imig så mycket så det behövs inge mer mat idag! Fast om jag kanske skulle köpa lite godis med mig att fördriva tiden med tills min gustav kommer hem från jobbet.. Låter inte helt fel! Haha mami sa att jag kunde ta bilen till gurra om jag tog med mig doris, hon är så enormt skrikig nu för tiden.. Hon har väl gått och hamnat i klimakteriet, stackarn.

tjingis!


fiint


2008-10-28 @ 12:04:20

det där låter riktigt bra, otroligt passande och helt enkelt skitkul! :D

längtarlängtalängtar!

ååh


2008-10-27 @ 20:08:19

jag blev ju bara tvungen att se mamma mia, den är ju bara för bra alltså! Såg nyss klart den, satt och sjöng med så fint i varenda låt, hihi. Idag har jag inte gjort mycket alls, kom hem från gustav vid tre tiden och sen dess har jag bara suttit och glott på tv & film. Imorn ska jag jobba några timmar hos min papi så jag har råd att köpa dom där skorna jag bara måste ha, sen far jag till västerås & min karl igen :) Som vanligt är varenda dag den här veckan planerad. Gustav kanske har rätt i att jag planerar alldeles för mycket, fast det är något jag aldrig kommer medge inför honom :p Men det är mycket roligt som ska klämmas in, en mysig dag med westbergarn, det blir pa jobb med pattis & jag och min älskling elinor ska ha en mamma mia kväll :D Sen på söndag blir det en jävla massa plugg. Jag vet inte hur smart det  egentligen är, men jag skiter i att plugga och spar allt till en heldag på söndag istället. Då får jag ju faktiskt njuta av att ha lov hela veckan. Ja det känns som att det är så otroligt mycket som händer och är på g just nu. Fast jag orkar inte riktigt lägga mig i, utan flyter bara med för en gångs skull. Det som händer händer, am I right or am I right? Jaja. Nu ska jag kolla på nån über romantiskt film jag fixat, elelr det stod i alla fall att dne var det så let's hope so! Tata!

no sleep


2008-10-26 @ 07:55:12

som vanligt dårå, vaknade redan vid sex men försökte somna, dock hade jag inte allt för stora framgångar!
Gårdagen, hp var skitjobbigt, sista blocket, då kändes det som min hjärna ville kasta in handduken. Blandade resultat på dom olika blocken, men orden plus engelskan kändes utan tvekan bäst så vi får väl se.. Sen bar det ju av till westberg, hade en skittrevlig kväll med lite bastu och en massamassa girltalk :D Annas papi brilljerade ju i köket och vi fick en middag som va otroligt mumsig! Bar av till gm innan tio, vi ville komma dit i tid och slippa stå i kö. Vart en fartfylld kväll, ont i ryggen idag bara för jag dansat så mycket! Usch, nu lät det ju som om jag var värsta gamla kärringen :p Dock var jag i mitt esse långt innan Tensta gick på så när det väl var dags satt jag uppe i en soffa och försökte hålla mig vaken :p Kvällen avslutades med kebabtallrik på risbrogrillen med jakkiboy (jag åt i princip både hans & min, hihi) Mår hur som helst bra idag, på senaste tiden har jag slutat bli bakis, och det är väldigt bra, hihi. Mina tankar går istället ut till dom stackrarna (elli & sofia) som har en dag med huvudet i en hink framför sig. MOAHAHA! Nu ska jag leta rätt på nån bra film och fördriva tiden med tills mitt tåg till gustav går :)

du måste skämta


2008-10-24 @ 16:16:47

tass! Det där höll sig ju länge..


rise and shine!


2008-10-24 @ 09:20:08

Vaknade, somnade, vaknade, somnade, försov mig.. Så orkade inte stressa och hinna med tåget som gick en halv timme efter jag äntligen pallrat mig upp. Därför tog jag det luugnt och tar bilen till skolan istället.
Det är så sjukt stökigt i mitt rum, t o m så stökigt att inte ens jag vill vara där inne. Det första jag gör när jag kommer hem idag blir att städa mitt rum.. Usch, är inge pigg på skolan idag, matte D är tråååkigt! Nej egentligen inte men just nu är min mattehjärna avstängd. Och min kemihjärna.. Men jag känner mig tvingad att gå dit, måste ju förgylla lilla lenas & lilla armins gråa trista vardag, hihi! Oja, så är det. Konstigt att jag är så förbannat trött när jag somnade kl nio igår (det har jag gjort 3 dagar på raken nu)?! Jag sover nog för mycket, men det är fan omöjligt att hålla sig vaken om kvällarna, jag klarar det inte. Kan tro att det kommer bli en riktigt kamp att hålla mig vaken imrogonkväll, efter att ha ansträngt min stackars lilla hjärna hela dagen. Jaja, nu ska jag åka ner till mami och hämta bilen, tjungis!

krov


2008-10-23 @ 19:53:50

Nu sitter jag här och äter korv, fast jag sgat att jag skulle sluta med det efter jag & gutav sett värsta äckliga dokumentären om korv. Försöker att inte tänka på vad den är gjord av.. Nu började jag osökt tänka på den där filmen som allas våran älskling johnny depp är med i, där han blirt lite tokig och slaktar människor & lägger dom i mat. Undra om människortarm ger samma knäpp som gristarm (asså knäpp när man biter i det, det låter typ "knäpp")?!

Anyway, jag & anna boxades idag. Tyvärr var vi alldeles för pratglada, så det vart för mycket snack som gick ut över träningen. Därför ska vi nu ha en anna&liza dag på höstlovet, bara snacka av oss och mysa :) Looking forward to that!
Annars har jag inte mycket planerat inför lovveckan, ska försöka att bara vara, ta det lugnt, få undan lite plugg, träna. Jag vill faktiskt inte göra nå speciellt, åka nånstanns, alldeles för jobbigt! Längtar som satan tills imorn efter skolan när jag ska hem och bara sitta och glo hela eftermiddagen (tillskillnad från vad jag gjorde denna eftermiddag, noot!) Hihi! Fast ska ju hem till michaela en stund på kvällen, blir dock tack&adjö för mig ganska tidigt eftersom jag ska upp vid 6 på lördag.. Mjaou and out!

I am an addict


2008-10-23 @ 15:18:21

Sad but true. Jobbigt att behöva vara beroende, fast samtidigt är det den bästa känslan ever!


john mccain


2008-10-22 @ 19:20:25

sitter och skriver vad jag ska prata om på redovisningen imorn på engelskan. Jaja, jag är otroligt duktig som sitter kvällen innan. Hoppas ingen av dom andra i min grupp har en massa att snacka om, det jag ska säga sägs på max 2 min :P Omöjligt att få ut nå mer, han bara babblar på om försäkringar och skit. Och eftersom jag inte är amerikan så fattar jag typ hälften! Svenska seminarium imorn, förberedd? NEJ. Jag har inte ens läst igenom allt en enda gång. Måste göra det imorn på bussen, orkar verkligen inte ikväll. Idag har jag shoppat, en massa! Köpte en väldigt pretty vinterjacka, det var rea så jag fick det för 800 bara :) Sen köpte jag en snygg stickad grej från gina, och en klänning. Sen var det ju det där med nåt snyggt tills på lördag. Inte totalt jättenöjd med mitt köp, den är lite stor. Fast hinner antagligen lägga på mig några kilon tills dess, tss! Åt pizza idag.. Nu är nyaste Heroes klart, så ska bänka mig ordentligt här framför datorn och glömma john mccain för några minuter, tjingis!


good morning!


2008-10-22 @ 11:31:06

Sov ända till halv elva, det va sköönt! Medans stackars gustav gick upp klockan fem, tss. Har precis duschat, väntar på att ellipelli ska sluta skolan. Först blir det att käka, jag vill ha pizza! Min mage är jättehungrig. Sen ska jag leta rätt på en vinterjacka, det är ju jämt svinkallt nu för tiden!


trötter


2008-10-21 @ 20:34:38

min man är en trötter, han ligger och sover och klockan är inte ens nio! Fyy! Jag har faktiskt ganska tråkigt, tur att jag har tvn att roa mig med. Men ska snart väcka honom. Eller kanske inte, stackarn måste ju få sova ;P  Nehej nu vaknade han visst, den slusken! tjingis!

humöret


2008-10-21 @ 13:21:12

går inte att tygla! Jag skulle behöva lite träning i hur man hanterar sitt humör. Eller jag vet, en humörcoach, låter inte det fancy?! "Liza, räkna sakta till 10, andas djuuupt". Tro mig, att räkna till 10 sakta hjälper faktiskt. Resultatet är färre slag i skallen på gustav. En dag i taget. Har en liten tävling med mig själv, ska se hur många dagar vi klarar av utan slagsmål. Är uppe i 2 hela dagar nu, och här kommer ännu ett tro mig, men det är väldigt bra gjort! För att vara mig. Jag är väldigt humörig, ja temprament det har jag gott om. Lägg sen till envis som en åsna och "nej jag kan aldrig ha fel" så låter jag som en ganska hemsk person. Fast det hoppas jag att jag inte är, all min gullighet väger upp, förhoppningsvis! Målet är att bli en sån där söt liten flicka, som sitter med benen i kors, händerna i knät och bara nickar & ler. Inge tjafs, inge motstånd, ingenting. HAHA skulle inte tro det, då är jag hellre raka motsatsen, man kommer ingen vart här i livet om man bara nickar, håller med och är trevlig. Jaja, trevlig kan man väl vara, men inte till överdrift :p Dock handlar det om att kunna kompromissa, inte min starka sida direkt.. Men jag jobbar på det.

puss på min bästaste gustav som orkar med mig :) <3


det regnar


2008-10-21 @ 09:20:40

IGEN. Hemskt väder. Förresten såg jag en hemsk film igår, the girl next door, usch fy & blä! Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 10, ska ner till mami och hämta bilen. Börjar kl 10 och slutar kl 12, skapligt värdelös dag! Men efter jag slutat ska jag hem till min gustav :) Och imorn ska jag på date med elinor! Har egentligen inget att skriva, sitter bara här för att fördriva tiden litegrann.. OK, nu har jag suttit häroch inte skrivit ett ord på typ 10 min, I give up!

nu tar jag mig ett glas saft

då var det klart


2008-10-20 @ 12:41:01

Medicinen gjord. Lite nöjd med mig själv är jag faktiskt. Känner mig lite piggare nu också, mamis lasagne gjorde susen! Ska bli så jävla skönt med höstlov om en vecka, och bara tre dagar kvar i skolan den här veckan, inga lektioner på onsdag :D Tror mamma skulle till stan med bror min och köpa vinterjacka, jag måste också ha en så följer nog med dom. Tvätta kläder borde jag göra nu, allt är smutsigt. Allt och allt för den delen.. Jag har ju som sagt bara skit i garderoben, enormt frustrerande! :P Förresten är det ju högskolaprovet på lördag, jag är nästan lite nervös, även om det egentligen är skitsamma hur det går, har ju en chans till nästa termin. Kommer bli ännu en fullspäckad helg. På fredag ska vi fira michaela, dock blir det nog en lugn & tidig kväll som gäller för mig, ska upp 7 för att hinna till stan och göra provet. Sen på lördag ska det vara färdigskrivet vid halv fem, blir det bara raka vägen hem till westerg för bastning och mys innan vi drar in till fagersta och gm. Sen är det ju höstlov :D Woiii! Hum, undra om Mossis ville ha provet skrivet på datorn eller för hand?

folk


2008-10-20 @ 10:53:28

Aaah, folk alltså. Ibland så undrar man ju faktiskt hur dom tänker. Tass!

Sitter hemma, har snart gjort klart en medicin uppgift, har bara 7 st kvar nu tror jag, snaark! Men har verkligen bestämt mig för att jag ska ha dom här extra poängen. Plus att det är ganska intressant, ibland i alla fall. I alla fall de uppgifter där man ska resonera och sådär, för gud i himlen va tråkigt det är att bara svara på faktafrågor. Jag typ somnar. Idag vart det ingen skola, jag har ont i magen och är trött. Ska försöka börja på hemprovet i biologin så det blir gjort innan höstlovet. Helgen har varit brabrabra :) I fredags var jag & gustav bara hemma, han lagade god mat och vi kollade på idol :) Sen i lördags kom det lite peolpe hem till gurra, vi spelade kort och tvspel. Pinsamt nog så förlorade gustav & runken mot mig och frida på fifa. Där ser man! :p I går låg vi bara inne och käkade chips och hade oss.

Nej ni, ni ska jag analysera konsekvenserna av smittspridning i ett individ-och samhällsperspektiv, haha!

herregud!


2008-10-17 @ 15:12:31

Snacka om att höstlovet är ganska förstört. Vi kommer vara totalt slutkörda när jullovet kommer (om jag ens lever då). Prov, prov, prov. Redan nu är alla veckor fram till jullovet fyllda med prov och skit. Plus att det fattas en tre, fyra prov som vi vet kommer men som inte fått datum än. Nej nu säger jag upp mig & går i pension. Fast i och för sig är det skönt att ha en massa att göra, man håller liksom igång. Dock kommer jag gråta när vi kommer till veckan som innehåller både fysik, matte och biologiprov, det är faktiskt att ta i lite väl.. Prioritera är vad jag får göra, alla kurser där betyg sätts till jul hamnar först på listan. Inte för att jag tror att det kommer underlätta så jävla mycket men förska måste man ju.. Men den tiden den sorgen, i helgen är plugga det sista jag ska göra :) tjingis på er!

tadaa!


2008-10-17 @ 08:02:21

Jag somnade kl nio igår. Så trött var jag. Sen vaknade jag kl 3 och var oförskämt pigg. Men jag lyckades somna om igen. Så blev ungefär 11 timmars sömn inatt, and I think I needed it. Ett problem har jag dock, skolan börjar om två hela timmar, vad ska jag göra tills dess? Tror inte jag kommer lyckas somna om igen faktiskt :p Förrsten drömde jag konstigt, jag drömde att det var vår bal. Alla var finklädda utom sofia som blivit anställd av carro för att fånga hennes fisar. Så sofia sprang bakom carro hela kvällen, fångade fisar och la dom i en burk. Nu skulle jag verkligen vilja ha en drömtydarbok... :p

Åh ikväll får jag ligga näranära & bara vara gosig och glad :) <3

ännu en dag


2008-10-16 @ 19:49:02

är i princip över. I like it. Box nyss, jag & anna joinades än en gång av världen starkaste man och vi dog nästan. Men bara nästan. Mina armar är skakis, det är bra, då vet man att dom gjort nytta.

Fredag & helg imorn, härligt. Och vad som är ännu härligare är att jag inte ska plugga det minsta lilla på hela helgen, wiihoo! Har bara 2 redovisningar nästa vecka men dom kör jag på känsla, orka lägga energi på det nu. Tillbaka till helgen, jag funderar på att ta en tidig helg och skippa skolan imorn. Men jag ska nog vara en duktig flicka och pallra mig dit, är ju bara en massa skojig matte, haha nördvarning! Helgen ska spenderas i västerås hemma hos gustav. Vi ska bara vara gosiga & löjliga som vanligt. Fast på lördag ska jag & elli leta efter snygga kläder. Hittade förresten en massa snyggt på forever 21, så fialotta! Vi beställer efter nästa studiebidrag?! Förresten är det skönt att se att fler än jag har humörsvägningar till 1000, dock har mitt humör varit hyffsat på senaste tiden. Fast det håller nog inte min mami med om, mina utbrott spar jag tills jag kommit hem. Elaka mig! Nu ska jag göra mig en äggmacka, tassis!

gäsp


2008-10-16 @ 06:36:34

jagvillliggakvariminsängochsovaheladagenlång!

framtidsplaner


2008-10-15 @ 20:05:01

Jag vill flytta. Långt långt bort härifrån. Till Göteborg, eller Linköpng, eller kanske Uppsala. Har ju tjatat om att vi snart tar studenten, men det är inte själva studenten jag ser fram emot. Jag ser fram emot att få börja plugga något som jag verkligen brinner för, flytta hemifrån och träffa en massa nya roliga människor. Omväxling helt enkelt, nystart. Fast att kanske få med sig en Sofia, Anna, Caroline eller Jakob skulle inte vara helt fel :) Dock klarar jag mig lika bra utan dom, tss ;) Fast först måste man ju hitta nåt man brinner för, eller förhoppningsvis kommer kunna brinna för. Jag har 2 alternativ, och valet kan bli tufft. Dom flesta vill nog inte plugga vidare direkt, men jag ser det inte ens som ett alternativ att bo kvar hemma, och möjligtvis få nåt kasst jobb om jag har tur. Nej nej nej. Resa skulle jag gärna göra, men då behöver jag cash. Så om jag inte mirakulöst vinner 1miljon på bingolotto eller skaffar mig en rik karl så kan resandet bli ganska svårt. Sen så kan man faktiskt plugga utomlands, det har jag redan bestämt mig för att göra, minst 2 terminer. Så då kommer jag ju iväg någonstanns trots allt. Nehej ni, nu ska jag plugga, måste ju faktiskt klara mig igenom hela 3an innan det är dags för något annat, hejhåå!

grrr


2008-10-15 @ 18:01:41

Jag är trött på nervceller, synapser, talamus, gliaceller och vafan allt nu heter. Att få provet gjort imorn kommer kännas great, hur det än går. Väldigt jobbigt att ha något hängade över en så här. Plus pressen att göra bra ifrån sig bara för man haft längre tid på sig. Annars en skön dag, mycket fysik på schemat, men labben klarade vi galant så fick sluta 1 timme tidigare. Snart är den här skolveckan över, och det är helg igen. Tur i oturen att göran blivit sjuk så slipper spendera söndagen med att plugga fysik, ger istället mig & sofia tid att ta tag i vårt PA. Har nästan lite ångest över det där.. Längtar tills på lördag när jag äntligen får köpa lite kläder, min garderob är tyvärr full med en massa odugliga klädesplagg. Ska in & kolla på forever 21 nu, fialotta tjatade. Kanske hittar något najs! Tudelu på er

hejhopp!


2008-10-14 @ 21:25:57

Mina händer skakar fortfarande från dagens boxpass, hihi! Jag & anna var dock inte på topp idag, vart lite flamsigt och anna lyckades slå till sig själv :) Superskönt med en pluggfri dag, för imorn sätter jag igång igen, fast det blir mest slapp-plugg till biologiprovet. Trött är jag, i kroppen. Men huvudet däremot vägrar varva ner, tur att vi har sovmorgon imorn plus att jag har bilen så kan sova till halv tio, wiihoo! Jag har kommit fram till att det jobbigaste med att träna är att man måste duscha. Jag tycker det är skitdrygt att duscha bara för att jag måste, inte för att jag känner för det :p Oja, vilka bekymmer man kan ha! Undra om jag ska ta mig en äggmacka? Mumms..

tjingis!

klöööööös!


2008-10-14 @ 16:10:51

Idag är det klös som gäller. Jag har en massa överskottsenergi, kom hem, åkte till ica och handlade åt mor, sen sätade jag ur lilla golfen, dammsög och hade mig. Sen in och skära grönsaker och laga tacos och nu sitter jag här och väntar på att papi ska komma hem så vi kan käka! Ikväll är det box, ett längre pass, kommer nog kännas imorn kan jag tänka mig. Hihi! Det finns så mycket att göra, men så lite tid. Carro ska bli riddare. Bara liksom för att tillägga nåt litegrann så där mitt i allt tjafs. Ååååh, det känns bra. Nu syftar jag inte på carros framtida yrke. Utan bara lite sådär allmänt. Jag överraskar min mor med att inte krångla, bara göra allt hon säger till mig. Hon frågade nyss vad det vr för fel på mig som inte tjafsade emot.. Tsss, nehej nu ska jag plocka in disk i diskmaskinen. Logiskt.

titi!

hjälp


2008-10-13 @ 19:10:37

Jag kan ingenting, verkligen ingenting. Sitter med kemin nu, ok, kap 8 funkar fint med kap 9.. Jag säger bara en sak; JÄVLA SKIT. Det här kommer inte bli kul imorn. Tror knappast jag kommer lära mig mer ikväll, det är som att läsa finska när jag läser i boken, jag fattar inte ett ord känns det som. Suck. Men får skylla mig själv, kunde ha tagit tag i det här förra veckan så hade jag kunnat bett lenin om hjälp, men nej då, jag väntar tills allra sista kvällen för att inse att jag inte kan ett jota! Men till mitt försvar så måste jag säga att jag varit extrem otaggad til kemin senaste tiden, även fast jag egentligen tycker att det oftast är intressant. Jaja, det får bli vad det blir den här gången. Jag kom på en sak idag förresten, är ju bara den här och nästa vecka kvar till höstlovet :D & jag tänker inte planera in någonting, jag vill bara vara hemma och sitta framför datan och glo på film, iiii! Och plugga. Antar jag..

mjaou

snark!


2008-10-13 @ 13:28:26

Jag är trött, så sjukt trött. Sov hela vägen från västerås till fagersta imorse. Tur att vår stackars armin blivit sjuk så 2 ma lektioner va inställda, skönt att komma hem 1 istället för halv 6 :S Nu ska jag åka till ica & köpa ramlösa, sen plugga kemi all day long. Nej, men minst en timme i alla fall! tassis

alldeles för tidigt


2008-10-12 @ 08:41:31

med tanke på att jag la mig efter tre inatt är att vakna halv åtta fel, helt fel bara. Men som vanligt efter en kväll med mycket av det goda så kan jag bara inte sova. Dom flesta säger att dom sover som stockar, men jag vaknar alltid runt sju. Spelar ingen roll när jag lägger mig, skulle jag somna vid fem skule jag i alla fall vakna vid sju. Inte för att jag mår dåligt eller nåt, jag är bara inte trött! Gårdagen var mega skoj faktiskt, skit trevligt hemma hos anna, skit trevligt hemma hos mange och en massa jäkla dansande på gm, peeerfekt! :) Dock har jag kommit fram till att jag pratar alldeles för mycket ibland.. Äh, haha! Vi var i princip ensamma när vi kom till gm vid elva, men sen började det trilla in folk & tillslut var det en hel del faktiskt. Anyway, sitter här oh ska ge mig på mitt tredje försök med att se klart Skönheten & Odjuret. Funderar på om jag ska ta ett eller tre tåget, eller om jag överhuvudtaget ska hem till gurra idag. Måste plugga kemi. Men han kommer nog inte hem förrän senare på eftermiddagen, så hinner i såna fall plugga hela tågresan & ända tills han kommer hem. Men vi får se, nu vill jag bara sjunka ner i stolen och sjunga med i disneyfilmerna! TJINGIS!

tudelu


2008-10-11 @ 10:58:42

Äna åkte nyss hem, så nu får jag äntligen lugn och ro så jag kan börja plugga kemi! Gårdagen var mysig ;) Spinning sen hem och kolla idol och snacka skit. Var tvugna att hålla oss vakna til halv 2 när jag skulle hämta annorna från ramnäs. När vi kom hem stupade vi i sängen typ. Vart anmälda till tävling igår också, haha! Bungeyjump naken, sex på rektorsexpeditionen.. Vi har varit med om mycket som ni inte vet om! Som sagt så ska jag plugga nu, och det planerar jag att göra ända tills Becca kommer hit nån gång efter 17, då blir det att välja en outfit som passar till kvällens planerade bravader. Mami skjutsar hem oss till äna, och det blir att tagga till sen ut på krogen :) Hoppas på en kul kväll, men med det sällskapet jag ska spendera kvällen med kan det knappast bli bättre :) Bestämt mig, blir bullbak imorn.. Nehej,. nu till all organiskkemi och vad fan det nu är vi ska ha prov på nästa vecka. SUCK!

tjingis!!

upp & ner


2008-10-10 @ 08:07:23

Verkligen! Pjuuuu..

Sitter och väntar på att papi ska duscha klart, han ockuperar toan där plattången, tandborsten och mina linser för tillfället befinner sig. Träningsvärken har inte satt in ännu, men vänta bara hör jag hur mina muskler viskar med elaka små pipiga röster. Bajs, jag har inte tagit itu med kemin än, men det blir hela lördagen, fram till kvällen, då ska jag hem till min Becca och mysa :) Söndagen. Hum. Jag vill inte förlora, du vinner jämt jämt jämt. Väldigt irriterande faktiskt, för jag är envis och vill vinna. Men enligt dig så vinner ingen, men om man vet att man vinner, klart man säger att det inte finns någon vinnare. HA, jag är väl inte dum heller! Så skulle jag göra i alla fall. Stå på mig ska jag börja (som om jag inte gör det tillräckligt tänker nog dom flesta). Äsch då. Vänta du bara, snart ska du få igen, inte på ett elakt eller dumt sätt, jag ska bara sätta dig på plats. Sitt vovven, SITT. Haha, jag är jätteflummig idag, hoppas det håller sig hela vägen till skolan så kanske vi får en någorlunda trevlig dag. I och för sig är det bara jag, carro och sofia som tycker det är trevligt med flumm. Resten av klassen ger oss bara arga blickar. Men det händer så ofta så vi har vantoss vid dom. Tsss, tjingis på er för fan!

tass


2008-10-09 @ 19:57:57

Boxningen tog nästan kål på mig, anna & jag joinades av typ världens starkaste man som sparkade & slog oss sönder och samman! Så nu sitter jag här, svettig och blå! Hihi :) Ändrade planer inför morgondagen, inge bullbak! Ska träna lite spinning med annapanna, sen blir det mys på kina och därefter virsbo med massa filmer + idol för hela slanten. Det tycker jag låter som en riktigt bra fredag :) Nehej, väntar bara på att min bror ska ringa, jag ska åka och hämta honom. Sen blir det dusch och förmodligen sängen. Ciao!

skolan


2008-10-09 @ 11:08:17

Sitter i bibblan med Jakob, vi "jobbar" med vårt engelska arbete, om John Mccain. Eftersom Sofia & Mimmi inte är här idag har vi gett dem de tråkigaste ämnena, hihi! Ingen geografi, vi fick läxa istället, så slutar faktiskt om 10 min. Stannar nog kvar och äter i alla fall, orkar verkligen inte laga mat när jag kommer hem. Vädret suger verkligen, jag är så jävla trött, sov på bussen hela vägen till skolan. Somnade nästan på en bänk innan engelskan. En totalt värdelös dag i skolan faktiskt, kunde lika gärna legat kvar i sängen imorse! Hungrig som bara den är jag också. Hum, jag ska baka bullar på fredag, så det så.. GrRRRR!

still freezing


2008-10-09 @ 07:10:14

Oja, ser inget slut på detta! Kommer snart börja gå med termobyxor och långkallingar..

Världens jobbigaste torsdag. Tråkig svenska, jobbig engelska, seg geografi. Jag vill stanna kvar hemma i min säng. Fast det skulle vara enormt slött av mig, slutar redan vid ett idag. Blir det hem och kolla på mer Rome, bara två avsnitt kvar nu, sen ikväll är det box med anna. Inge taggad inför det heller, vill bara gå och dö just nu :p Och idag är jag lite arg också.. För den delen, min cp mobil är sönder, min mp3 är sönder, så jag måste sitta i 1 h på bussen till skolan och lyssna på alla skitdryga småungar som bara härjar och är allmänt fula. Fan, allt går emot mig idag! :O Hihi, jag tycker synd om mig själv.. Smutsig känner jag mig också, smutsiga mjukisar, dom är leriga nere vid fötterna. Men idag bryr jag mig inte. Jag tror jag ska införa skabbtorsdag varje vecka. Låter bra va?! Eller varför inte hela veckan?! Jättemycket mer jag skulle kunna sova om jag bara klev upp ur sängen, satte på mig whatever och sen gick iväg till skolan. Det där skulle max ta 10 min. Mer klagan! Jag har ont i min tå för jag har tappat en hel tånagel. Äckligt! Och smärtsamt, enooooormt smärtsamt. Fan, nu måste jag gå ut till den där dumma bussen. Hörs & ses om jag överlever torsdagen från helvetet!

iskallt


2008-10-08 @ 16:29:48

Håller på att förfrysa, sitter här framför datorn och kan knappt skriva för mina fingrar är så stela och kalla :P
Hyffsad dag, jag & carro ligger nog på plus minus noll nu med lena, efter en finfin insats på dagens labb ;D Vill bara att veckan ska ta slut så jag får helg. Dock inte en lika bra helg som jag planerat. Gustav vet hur han ska göra för att göra mig suuur. Fast det kan ju innebära en bra helg trots allt, och det ger mig en massa tid att plugga kemi & kanske t o m medicin! Jaja, tjaaataaa. Nu ska jag äta!

you know what i need


2008-10-06 @ 17:36:31

Tralalalaa! Humöret blir bara bättre och bättre :) Var nyss ute på promenix med elli, vi njöt mer av vädet än vi motionerade, men trevligt som vanligt var det i alla fall! Skolan rullar på även om det är dötrist emellanåt, fast jag hade kul idag, på jakobs mormors bekostnad, hihi.. Ska ta och städa mitt rum snart, ser ut som ett bombnedslag här inne, usch fy & blä! Som vanligt är det helgen man ser fram emot, även om jag inte har allt för mycket planerat, dock lite sugen på Oslo med pinglorna men min ekonomi skulle antagligen inte överleva en helg i norskland. Träning står på veckans schema, på onsdag blir det lite core + step up och på torsdag är det dags att slåss med firrepirren, ska försöka hålla igång med träningen, känner sig hundra gånger piggare! Och imorgon ska jag skjutsa hem min lilla moster till Västerås och passar på att umgås med min gurra, han har ju börjat jobba förmiddag varannan vecka vilket betyder att vi kan träffas i veckorna också. Det gör mig glad! Förresten, ontet i min stackars rygg är tillbaka för att stanna verkar det som :/ Vill att 2 månader ska gå så jag kan åka tillbaka till doktorn och se om dom kan göra någonting åt saken, för det här är riktigt jobbigt. Nehej nu ska jag ta itu med städningen och kanske, verkligen kanske, börja plugga kemi. Nej fan, har ju inte sett dom nya heroes avsnitten än, viktigare än kemin för tillfället ;) toodoiilooo!

what a night!


2008-10-05 @ 10:01:12

Gårdagen då, Sofia kom hem till mig någon gång på eftermiddagen, vi laddade med Top Model och vindruvor. Det var väldans trevligt, och efter nio tiden när carro & anna slutat jobba pallrade sig dom också hit :) Ost & kex-krig hann vi med innan vi åkte till Fagersta. Vart GM, där Markus Krunegård förpestade allt med sin dåliga, ickedansvänliga musik. Dock en väldigt händelserik kväll, och vid halv 2 begav jag, Sofia och Carro oss hem till mig för att sova.

Idag är det biologiplugg som står på schemat, taggataggatagga ;D

TJINGIS!!!

<3


2008-10-04 @ 14:01:23

Kom nyss hem från gustav :) Vi har fixat i trixat i hans lägenhet hela gårdagen, men fint vart det, jag tycker det ser ut som en helt ny lägenhet :)

Nu sitter jag här och fryser, värmen i mitt rum var inte på så det är iskallt, mina fötter är nästan blåa :p Ska nog dra mig iväg till ica och köpa nåt ätbart, jag orkar verkligen inte laga mat. Sen ska jag slå mig ner och kolla klart på sista säsongen av Rome, wiii! Ikväll kommer fulingarna hit, det blir en massa mys och kanske öven en krogrunda :)
Nehej, tjingis på er!

dödande träningsvärk


2008-10-03 @ 08:40:35

ja, om man är så otränad som jag, och sen går på världens boxpass, då kan man inte få annat! Var i alla fall hur skönt som helst att få slå på anna ;D Vaknade riktigt tidigt idag, redan kvart över sju, och ska inte åka till skolan förrän halv tio. Men det är ändå skönt, har man tid att gå omkring och göra ingenting i en timme :P

Nehej, nu ska jag borsta tändern, sliski!

torsdag


2008-10-02 @ 14:00:33

Superskön dag egentligen, slutade redan vid ett för mossis hade gått och försvunnit! Hade tänkt mig lite matteplugg nu men vafan, känner mig ganska lugn så det blir nog slappa fram tills halv sex, ska till fagersta och boxas med den där wesbergan :) Om vi nu kommer med, smartast.com hade ju inte anmält oss än, grrr! Hihi! Humöret är bättre idag, för jag vet att det bara är imorgon kvar sen är det helg igen, wiii! Ska hem till gurra imorn, vi har massor vi ska göra, åka till ikea och shoppa lampor, städa och möblera om lite i hans lägenhet och sen ska han laga sin bil typ. På lördag ska jag leka med fröken westberg, men fröken svedberg & fröken pattis gör oss sällis sen, vi ska ha lite mys här hemma hos mig. Förhoppningsvis joinar fröken abrahamsson oss också om vi har tur :)
Förretsten, fyyyy va skönt det har varit att tagit bilen till skolan, egentligen skulle jag suttit på tåget nu, men istället kom jag hem typ 1 h tidigare :D Och imorse sov jag mer än 1 h längre bara för jag kunde brumma till skolan.
nehej, nu ska jag tvätta kläder så jag slipper gå naken till skolan imorn, tjingis!

pålåtsas


2008-10-01 @ 16:45:44

Idag regnar det, usch. Och jag är lite smått irriterad, ja det är jag. Allt är så jäkla fejk nu för tiden, man låtsas vara glad, man låtsas trivas, man låtsas ha roligt. Fejakt leende, fejkat skratt. Jag är rättså trött på alltihoppa, allihoppa. Faktiskt. Fast nu när jag tänker efter så kanske jag inte är så bra på att låtsas, lite (mycket) skiner nog igenom. Nu mer än någonsin önskar jag faktiskt att jag var klar med gymnasiet, och inte på grund utav att jag tycker det är jobbigt med själva skolan för det gör jag inte, utan för jag är i ett sånt enormt behov av nya bekantskaper. Nytt folk helt enkelt. Alla gamla godingar saknar jag, vi brukade jämt ha så förbannat kul. Elinor och jag på Virsboskolan, folk hörde oss härja och skratta konstant. Men godingarna har blivit ersatta av någonting mindre gott. Man anpassar sig, vänder och vrider på sig för att passa in. Inte för man känner sig tvungen, utan för att det bara blir så. Folk som verkligen känner mig vet att jag är pratglad som få och ganska (väldigt) härjig emellanåt. Men nu för tiden känner jag mig tyst och tråkig. Det är verkligen bara med dom allra godaste av godingar som man kan vara sig själv, på kryssninen i helgen vaknade jag till litegrann igen, och det kändes roligt och enormt bra.

så ge mig helg & gamla godingar nu nu nu!!!!

RSS 2.0