typiskt


2009-10-31 @ 13:56:43

Haha, hade fullt upp med att tycka synd om mig själv, så min mat blev bränd. Svart. På gränsen till oätbar.
Men orkar jag börja om? Nej.
Och jag skrattar, kan man göra annat? Hahahahaha

depp


2009-10-31 @ 13:50:30

fast jag borde vara pepp!
Jag saknar gurra alldeles för mycket idag :(
Idag känns det inte som att Linköping is the place to be, jag skulle vilja hem och mysa med min karl istället!
Men nu är det inte så, om två veckor far jag hem.
Ikväll är det Halloweenfest. Vi har förfest-problem, kan inte bestämma oss för vart vi ska hålla till.
Jag orkar inte blanda mig i, jag bara går dit jag blir tillsagd att gå, haha!
Nej vad säger ni? Ska vi ta och dricka oss lite gladare kanske?!

Hejdå.

HEJDÅ GRUNKEN!


2009-10-30 @ 07:42:24

Och hej envariabelsanalys 1&2!

Jag klarade den andra duggan, så nu är jag klar med grunken och slipper skriva tentan i januari :D:D
WIIIIIIEEE, sjuktlättad och glad :D
Det här kommer blir en bra dag, lousie ringde nyss och skrek ut att hon också hade fixat den så vi komemr vara helt extas pålabben nu på förmiddagen. Nej det är en sån lättnad, nu slipper jag bry mig om matte förrän i vår när analyskurserna sätter igång! Nu är det kul kurser som gäller, idag har vi en magespännande labb, ska rena Hemoglobin från blod¨:D Biokemi rules! Nej nu ska jag ge mig, måste hinna klä på mig, börjar om 30 min :S HIHIHI,

JAAAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAD :D

mina planer för dagen


2009-10-28 @ 10:26:24

- skriva labrapporten med Lousie
- tillbaka till skolan för NärU-möte
- hem igen och plugga aminosyror
- hinna sy på overallen litegranna inför morgondagens kravall?
- ut till Tornby och Ica Maxi för att handla
- boxas med Louise :)
Låter väl som en ganska skön dag?!
Skulle vilja lägga mig ett tag nu och sova, hart nyss varit på enda föreläsningen för dagen.  Imorgon har vi tre stycken, på raken. Kämpigt! Men på kvällen blir det ju partaj, tror dock jag kommer ta det lugnt, är mer pepp inför lördagens halloweenfest :p Nu ska jag ta och skriva min inköpslista, det är en hel del som behövs införskaffas! Tudelu!


jag har myskväll ikväll


2009-10-27 @ 17:16:52

Kom precis hem, hade föreläsning i biokemi, vi gick igenom alla aminosyror och lite annat som vi ska ha kunna tills duggan på måndag. Så nu måste jag plugga sidokedjor kan jag lova, ska försöka ta tag i det ikväll annars blir det lätt att jag inte får det gjort och på söndag kommer jag få panik :p
Lägenheten är fortfarande ren och mysig, jakob är iväg på träning så jag tänkte ha myskväll för mig själv. Ska äta pannbiff & potatismos, mummms! Måste förresten kolla igenom kylen om det fattas något till min måltid, i sånna fall måste jag iväg till hemköp, vilket jag egentligen inte orkar :p Har inte handlat på länge känns det som?! Och det var ännu längre sen jag lagade mat, har levt på matlådor och gröt i två veckor nu. Känns stabilt, haha! Nej nu ska jag sätta igång så det blir mat nån gång idag ;) Heeejdååå!


jäklans!


2009-10-26 @ 19:54:20

Måste betala in 280 kr för Herr och Dam-sittningen som är om två veckor. Glömde jag nästan!
Nu är det färdigstädat, luktar blommor i hela lägenheten, så nu kan jag slappna av, klarar faktiskt inte av när det är stökigt, får paniiiiik! Nej nu ska jag betala så jag inte glömmer det igen, tuuudelu!

tenta-p är förbi


2009-10-26 @ 19:26:32

5 timmar tenta, 3 timmar föreläsning. Mitt huvud är trött, min hjärna är avstängd.
Hoppas på det bästa, as always ;D Så underbart skönt att ha det gjort i alla fall! Nu är det dags för organisk kemi och biokemi, ska bli spännande! Hade första organkemi föreläsningen idag, haha, det kommer nog kunna bli en kul kurs, vi har helt crazy föreläsare, jätteroliga :p Kom hem runt sex, satte igång och städade hela lägenheten. Är nästan klar, ska bara dammsuga och skura, men det går hyfsat fort. Jag har köpt en dammsugare förresten, hihi!
På torsdag är det kravall (igen) men jag är pepp! Och ännu mer pepp på halloween festen som är på lördag, för då har vi inte labb klockan åtta på morgonen dagen efter, vilket vi har på fredag efter kravallen, morrr!
En sak till, jag är nog lättlurad. I fredags knackade det på en comhem-kille, 20 min senare hade jag skrivit på en massa papper och nu har jag fått tv, bredband och hemtelefon för 238 kr i månaden. Det är billigare än vad vi betalar för endast bredband just nu. Känns som dom lurat mig på nåt vis, för så bra kan det ju liksom inte vara?! Hur som helst så har jag sagt upp det bredbandet vi har nu. Haha jag och killen jag pratade med på Bredband2 började skratta, haha, utan någon anledning egentligen, bara helt random. Han måste varit lika trött som jag! :p
Nej nu ska jag fixa det sista sen blir det maaat! Byebye


vilken helg!


2009-10-25 @ 21:25:35

Fullspäckad helg kan man minst säga!
Idag har det blivit en hel del plugg, suttit i skolan från elva till halv nio, vilket behövdes, känner mig någorlunda säker inför morgondagens tenta.
Och igår var det också en massamassa plugg, och dagen avslutades med Tenta Kravall, och så jävla roligt hade jag :D Förfest hos Thomas, jättemycket folk, blev allsång och dans till låtar alla kan, härligt! Det är underbart att ha hamnat bland så roliga och knäppa människor ;D Sen dra till Kårallen för TK, var lite seg men när vi väl kom in taggad jag till igen och gick inte hemma förrän efter två :)
Nu vill jag bara få AK2 avklarad och slappa lite nästa vecka. Morgondagen är inte den roligaste,först tenta från åtta till ett, sen från tre till sju har vi introduktion plus den första föreläsningen i organisk kemi.. Inte något man ser fram emot efter att ha spenderat fem timmar med att skriva tenta! Men så är det i alla fall. När tenta-p är över kan man bli människa igen; städa lägenheten, laga mat, träna, kolla på film osv haha! Nej nu ska jag slå gurra en pling :) Sen försöka lugna ner mig och komma i säng någorlunda i tid, vill vara pigg imoron! Nattinatti :)

this is the way I wanna live!


nu känner jag mig som en äkta student


2009-10-21 @ 22:50:18

Att plugga från nio på morgonen till halv elva på kvällen, är man student eller är man student?! :D
Ok, jag har ju ätit och slappat litegranna, men mesta dels av tiden bestod faktiskt av plugg. Och det börjar äntligen klarna en aning, speciellt efter jag Louise och Tom gått igenom övningstentan idag, får bara hoppas att vi har rätt på det mesta imorgon när det är genomgång av den :p
Jag är på bra humör, imorgon börjar föreläsningen klockan tio, så jag tänker faktiskt sova ut, inte gå upp tidigare för att sitta och plugga innan. Åh nej, jag ska sova ut, skööööönt! :) Och kul har jag haft också! Blir lite segt emellanåt när man fastnar och fattar noll, men så vissa stunder (som nu på slutet) så skrattade jag påriktigt så det nästan rann tårar, haha. Övertrött och ganska tom i skallen så blir det mesta kul. Eller inte alls tom i skallen, snarare full med Gibbs fria energi, jämviktskonstanter och annat tjoffs! Nej ni, nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en film, nattinatti!

pluggar för fullt!


2009-10-21 @ 18:06:56

Från åtta till fem satt vi i skolan och pluggade kemi. haha, vi hade två timmar med vår handledare, han måste ha tyckt att vi var riktigt jobbiga :P Jag och Louise tog en sväng förbi donken, ingen tid att laga mat nu, tenta-p för fasiken! ;) Nu ska vi åka hem till Tom och gå igenom en gammal kemitenta, oj, nu måste jag strax åka! Hejdå på er!

somebody call 911


2009-10-20 @ 19:45:30

Jag är typ uppe i varv till 1000, haha! Var på step up, jag blir så sjukt pigg och härjig efter träning, elli blev lite varse om det igår, jag typ skrattar åt allt just nu. Och jag är ensam hemma och har egentligen inget att skratta åt. Utom mig själv, kanske. Jag är förresten visst vädigt trevlig och tillmötesgående, bara jag vill det, moorrr! Men guuudars skymning vad jag längtar tills på lördag, jag ska dansa heela natten :) Synd bara att vi har tenta på måndag, hihi, inge bra tajming! Men det får vara så, jag vill partaja :D TRALALLALALAAAAAAAA
Pluggat kemi från tio till fyra idag, ganska effektivt, men jävlans vad krångligt det är, en del av det i alla fall. Imorgon kör vi igång redan klockan åtta, mycket att ta sig igenom om man ska kunna gå ut på lördag utan att ha världens ångest :p Tuudeluu, ska iväg och hänga min tvätt snart!

tv-gubben var på besök


2009-10-19 @ 17:16:41

Så nu måste vi betala tv-avgift, 173 kr i månaden :O Skit också, jag skulle inte öppnat dörren, höll på att börja skratta under hela tiden han stod och babblade!
Så så är det med den saken, morrrr!

Inte har jag pluggat heller, somnade runt halv två och vaknade runt fyra, utvilad är jag ju i alla fall! Ska iväg på box med louise om typ 40 min, ska bli skönt med lite motion. Blir att köra hårt med kemin imorgon, jag är trött och pallar inget pluggande idag! Nehej om jag skulle leta rätt på träningskläder och bege mig såsmåningom. Eller så gör jag Jakob sällskap framför tvn, han kollar på Hannah Montana, hahaha!


en tenta kvar nu


2009-10-19 @ 12:22:50

ja, det är bara en tenta kvar nu, AK2:an, lite härlig kemi. Duggan idag vill jagh inte uttala mig om, jag håller tummarna så hårt att dom nästan trillar av, jag vill klara den så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket. Men hur det gått får jag reda på om ca tio dagar, morr. Eftersom det inte kändes toppen idag så är jag faktiskt taggad till att plugga kemi, ska tillbaka till skolan om en timme typ och sätta mig med louise och köra på :) Jag väntar på att få några riktiga aha-upplevelser, dom lär väl komma inom kort (hoppas jag!)? Och sen tycker jag faktiskt kemin är tio gånger roligare än den där knäppa matten, haha! Nej nu ska jag käka och sen leta rätt på lite proviant så min hjärna håller sig vaken hela eftermiddagen, tudelu!


så var ännu en helg förbi


2009-10-18 @ 18:11:45

Sitter med datorn i köket, håller på att laga mat. Louise har varit här idag, vi har pluggat lite inför morgondagens dugga. Nu orkar jag inte plugga mer, det får gå som det går imorgon, men vill verkligen klara den så jag slipper den där jävla tentan i januari!
Mamma & pappa var ju här från igår till idag, vi åkte ut till Ikano-huset och jag fick två jävligt fina skor av mami och papi, tack och bock, nu slipper mina fossingar frysa i vinter :) Sen på kvällen var vi till Harrys och käkade, jag åt revbenssjäll, mummmms! Dom åkte hem idag,och jag har som sagt bara pluggat och lullat omkring, nu blir det att slappna av hela kvällen med en film eller två :) Tuudeluu

någorlunda rent i alla fall


2009-10-17 @ 11:02:48

Har nyss dammsugit, men eftersom vår dammsugare inte är den bästa så är det tveksamt hur rent det blir. Men nu har jag försökt i alla fall :p Mamma & pappa kommer om en timme typ tror jag :)
Sen måste jag berätta, jag drömmer så SJUKA drömmar nu förtiden, elli fick veta vad jag drömt om henne igår, haha, knäppt alltså. Jag drömmer väldigt mycket nu för tiden, undra vad det betyder egentligen? Att man har mycket som ligger undermedvetet och gnager? Eller så är jag knäpp helt enkelt. I don't know!
Men jag har fått något av ett problem, dock har jag ganska lång tid på mig att lösa situationen, ungefär 5 månader. Och lösa det måste jag för jag vägrar flytta ifrån den här lägenheten, jag stormtrivs här! Ska kanske berätta för er vad det är som händer, det är så att Jakob inte känner att bandyn och skolan går ihop, och han vill satsa på bandyn. Kommer spela klart säsongen med Motala och sen antagligen flytta hem. Och jag behöver därför hitta någon som vill flytta in med mig?! För att gå ner och bo ensam i en sunkig liten etta, nej det finns inte i nuläget. Skulle vara skitspännande att få in någon helt okänd som vill ha rummet, men det finns ju alltid en stor (väldigt stor) risk att jag och vem som än flyttar in, inte kommer dra jämt och då blir det bara jobbigt.. Hum, det tål att tänkas på! Men mitt absolut sista alternativ är att flytta till en mindre lägenhet, för jag vill verkligen bo kvar här. Så jävla bra läge, fräscht och billig hyra! Men som sagt, det är ett tag kvar till mars.. Och allt är inte heller helt bestämt än, men lika bra att vara beredd!
Nu ska jag hoppa in i dushcen, är helt lökig efter all städning! Tuuuudeluuu!

Förresten, Elli, hörde att du letade lägenhet.. ;) Haha!

friiiday


2009-10-16 @ 23:17:26

Tove lämnade mig nyss, vi har kollat idol och bara haft det allmänt trevligt :)
Nu ska jag försöka välja en film som jag kryper ner i sängen med. Haha, där uttryckte jag mig lustigt, haha..
Har spenderat större delen av dagen i skolan, från klockan tio till fyra satt vi och "pluggade" matte (effektiv pluggtid ca 2-3 timmar), men sen hade vi kul också! :) Kom hem, käkade och sen städade jag undan det mesta, ska bara dammsuga imorgon och plocka ordning på skrivbordet, ska bli skönt att träffa mon parents faktiskt. Sen har jag tänkt en sak, jag vill klippa av mig mitt hår, kort. Typ så som Camilla som åkte ur idol ikväll (haha, vi röstade på Nicklas bara för att få ut henne)! Tror jag skulle våga, men kan bli så att jag gråter efteråt och ångrar mig, inte p g a ellis klippnings skills, dom tvivlar jag inte på, bara det att jag kommer vilja ha mitt hår tillbaka. Men som Tove sa, det växer ju ut. Tillslut. Haha hur som helst, ska ta mig en funderare. Jakob va chockad över hur mycket tjejer kan älta över sitt hår :p Men det är viktigt för oss kvinnor, eller hur?! Ska fira lite för mig själv att det är fredag och helg nu genom att vara uppe extra länge och sova tills dess jag vaknar imorgon (alltså inge alarm ska ställas in på mobilen!). Så lika bra jag sätter igång och väljer film, som den velmajan jag är tar det typ 20 min och minst tre, fyra starter och stopper (kan man säga stopper?!) innan jag tillslut lyckas besluta mig för att se en film! Nattinatti på er :)


jag är sämst alltså


2009-10-15 @ 19:42:21

Ingenting, absolut ingenting har jag fått gjort idag. Jo. Jag köpte godis.
Inge plugg, inge städande, bara film och godis. FYYYY. Men man måste få lite paus, orkar inte traggla matte hur mycket som helst. Inte för att jag pluggar så värst mycket, så borde egentligen orka. Handlar snarare om vilja, jag ville helt enkelt inte idag. Så det så. Pratade nyss med Elli, 40 min samtal med den hårbollen får vem som helst att glömma allt tråkigt. Nu ska hon vara übersnäll och fixa min frilla nästa gång jag kommer hem, me happy. Mitt hår ser grått ut förtillfället. Jag vill duscha och sova. Ledig imorgon men ska träffa några glada pluggisar imorn klockan tio och kolla igenom lite saker tillsammans, förhoppningsvis kan vi reda ut det mesta. Jag borde förresten plugga kemi? Snart tenta. Hälften av lektionerna kvar att räkna igenom. Detta bådar inte gott mina vänner! Haha jag har sämsta plugg-taktiken; istället för att faktiskt ta tag i saker och få dom gjorda går jag omkring och får ångest över hur mycket det finns att göra, men vägrar ta tag i det. I suck, nu är det officiellt. Hej då på er

börjar jag bli sjuk?


2009-10-15 @ 15:52:13

Igen?! Vafan är det här? Nej tyvärr sjukdom, jag vägrar, icke, nej, no! Inge sjukligheter här inte. Är säkert min sjuka roomie som smittat ner mig, morrr..!
Nu är i alla fall ak2's sista labb genomförd, även om jag & louise kanske var aningen flummiga till en början så ordnade det upp sig tillslut, haha :p Kom hem mer än en timme tidigare än beräknat, nu ska jag plugga grunken är det tänkt. Tror att jag skulle behöva lite plugg-godis för att få något gjort. Huuumm.
Egentligen vill jag iväg och träna men eftersom jag känner mig sjuklig får det vara idag, är dock bokad på ett step-pass imorgon, får se om jag kommer iväg eller inte. Städa, det är vad jag behöver göra. Mor & far kommer ner på lördag, dom ska bo på hotell och vi ska ut och äta (mumma med resturangmat! höhö), men lär i alla fall städa för mami har inte varit här sen jag flyttade ner, och jag vill ju att hon ska se att hon uppfostrat en oootrooooligt ordentlig och renlig dotter (nästan i alla fall!). Så så får det bli, byebye


yiihaa


2009-10-15 @ 07:52:34

Jag vaknade och fann att jag var på ett stålande humör :D Har härjat runt i lägenheten hela morgonen, ska iväg till skolan, typ nu?! Problemföreläsning, sen matteplugg och därefter sista labben i AK2!

Nej nu ska jag studdsa iväg, tjingeling!

full fart


2009-10-13 @ 16:40:29

Kom typ nyss hem från skolan, satt och gjorde duggan tillsammans med lite kul folk, känns aningens bättre nu! Vi ska fortsätta med samma sak imorgon, bättre att sitta i grupp än hemma själv..!
Nu ska jag iväg och träna om en kvart typ, har bara hunnit få i mig lite yoghurt, men ikväll blir det pannbiff och mos, mummmms!!! :D Köade ju imorse sen halv sju för biljetter inför Pallen, fick dom och kom i tid till föreläsningen också, tummen upp! Nej nu ska jag leta rätt på mina träningsskor, tuuudelu

nollkoll!


2009-10-12 @ 20:46:34

Ända sen jag flyttade så har jag haft jättesvårt att veta vilken dag det är. Känns som helg typ varje dag?! Haha.
Hur som helst blev något som liknade matteplugg hela eftermiddagen, hoppas jag hinner få in allt tills på måndag... Sen hem och laga mat till mig och även till far min som tittade in, han skulle ner till Jönköping och kolla på maskin till jobbet så han åkte förbi här :) Jag pratade som vanligt alldeles för mycket så han kom inte iväg förrän nu och har två timmar kvar ner till hotellet i Jönköping, höhö!
Men han kom som sagt iväg tillslut, nu sitter jag med datorn i knät och försöker kolla på Färjan 3 samtidigt. Går väl sisådär. Jakob det fittnyllet har "förlagt" sin hemnyckel så jag måste ner och släppa in honom typ halv tolv inatt, morrr. För jag ska upp så tidigt som sex imorgonbiti och iväg till skolan för att köa med några från klassen så vi får biljetter till uv-kravallet och halloweenfesten som båda är sista helgen i oktober!
Nej men nu ska jag fortsätta slö, orkar inte använda min hjärnceller, dom typ dog tidigare idag under mattepluggandet, tsss :P 


en jättebra helg!


2009-10-11 @ 14:20:54

Gustav kom i fredags och vi har bara haft det jättebra och mysigt hela helgen - han har ritkgit skämt bort mig! Lagat mumsig mat (pannbiff med soltorkade tomater och fetaost), massage har jag fått, frukost på sängen, hihi en riktigt slö helg för mig alltså :) Så nu är jag uppvilad men aningens sorgsen för att han åkt hem och jag vet att det kommer ta fyra veckor innan vi ses igen, mjaouu :(
Idag ska jag plugga lite kemi, lite matte. Och träna tror jag. Om jag orkar! Känner mig seg, vill krypa ner i sängen och fortsätta på min nya bok; Svindlande höjder, myyycket bra. Måste in på time edit och kolla hur schemat ser ut för nästa vecka. Hur som helst. ska ta och få saker gjorda nu, är helt förslöad efter en sån slappoch skön helg :)

sisådär


2009-10-08 @ 17:10:51

Nu är labrapporten klar i all fall! Får se om vi får retur på den, håller tummarna för att vi ska slippa det.
Skulle egentligen plugga nu men det pallar jag inte..
Förresten, om tre veckor är det Pallen, och jag tror det blir så att vi fixar ihop ett lag och är med, skulle vara riktigt jävla roligt :D Och första priset är ju en pall öl, haha! Skulle vara skapligt roligt om vi kunde vinna :p Är paintball som är årets tävling, kul som in i bomben :D Bara det är det är dyrt att punga upp typ 700 kr, men man får mycket för pengarna, tror det var två sittningar, själva tävlingen, kravall och sen halloweenfest på lördagen. Pepp som bara den är jag på att vara med i alla fall :D Hur som helst, har kollat så jag anmält mig till rätt kurser inför våren, och det hade jag. Anmälde mig till den där gruppövningsgrejen inför duggan också, kan behövas. Blir att skicka hem gurra tidigt på söndag så jag hinner plugga hela dagen, snaark! Nej nu ska jag leta rätt på mina träningskläder, adios

nu är det helg:D


2009-10-08 @ 15:28:32

Ja, inga föreläsningar eller lektioner imorgon, fyyyyyyy  va skönt! Jag ska sova ut, känns som det var alldeles för länge sen sist, även om jag tog sovmorgon för någon dag sen :p
Ska iväg och träna combat halv sju, tills dess ska jag ha hunnit sätta ihop och fått vår labrapport att se snygg ut :) Och jag och jakob ska storstäda lägenheten ikväll, eftersom vi får besök av våra respektive i helgen, höhö!
Jag fick spel på kemin idag, men t o m vår lektionshandledare höll med om att det måste vara nå knas med facit så jag kunde tillslut lugna ner mig :p Tyvärr så är det dags att börja plugga matte idag, så ska ta itu med labrapporten så jag får klart den. Just ja. Då måste jag ändå in till skolan imorgon för att lämna in den. Typiskt. 

falukorv och makaroner


2009-10-07 @ 12:24:39

Det är jävligt gott, och allt som oftast så lyckas jag få till det (senast så var lousie här och jag brände alla mina korvar :( Snyft!).
Jag fattar inte varför jag är så trött på mornarna? Jag la mig kvart över nio (!) igår, men orkade ändå inte upp i morse, så ställde om klockan till tjugo i åtta. Fick typ stressa ihjäl..
Bara lektion och föreläsning den här förmiddagen, ska som sagt laga mat nu sen bege mig hem till Tom och plugga lite kemi. Vi fick typ 1,5 uppgift gjord i morse på 2 h lektion, höhö, det är svårt..
Lediga på fredag, superduper skönt, tänker sova heeela dagen! Gustav kommer på kvällen, så jag måste i alla fall hinna städa lite här hemma. Jag vill ut på krogen förresten?! Men nu börjar ju tenta-p och det händer inte så mycket förrän tentakravallet den 24 oktober. Har köpt biljett, det är dock lite tråkigt att IFM (kemi och biologi-människorna) inte lägger tentorna efter linteks tenta-p, för vi har vår sista tenta den 26 oktober!! Så blir liksom inget direkt firande den 24e, snarare festa så man glömmer att man egentligen borde sitta hemma med näsan i kemiboken, hihi! Nej men det ska bli skoj! Jag vill ha helg nuuuu, och jag vill ha hit gustav så han kan laga god mat åt mig ;) Tudelu

yes!


2009-10-06 @ 16:36:36

Jag klarade den första riktiga tentan, fick en 4a :D Så jag är jätteglad nu, wiiii!
Har suttit i skolan och pluggat kemi sen lucnh, nu är jag megastressad, börjar träna om 45 min och har inte hunnit äta eller något än!! :S Men nu är jag så glad så jag studdsar omkring och har en massa energi så det passar att göra mig av med den på ett finfint combat-pass
Hejdåååååååååååååååå!

jag vill inte!!!


2009-10-06 @ 10:54:17

Jag vill inte, gå upp alltså. Mobillarmet satte igång klockan sju, när jag vägrat gå upp viod halv åtta kände jag att det inte var någon idé att bråka med mig själv; ställde om larmet på halv tio istället. Men tror ni jag ville gå upp då? Nej, jag kom faktiskt precis upp ur sängen och är fortfarande dödstrött. Nu tänker jag bara lulla runt här i lägenheten, ska in till skolan efter tolv och få lite kemi gjord..
Har träningsvärk i mina armar! Boxen var jobbig men väldigt kul, ikväll står body combat på min att-göralista. Nehej, nu ska jag ta itu med mitt "lulla runtande", höhö, adios!

ny vecka


2009-10-05 @ 17:04:29

Jag är pigg, glad och känner mig full av energi!
Ska iväg på step snart, men det är fullbokat så louise fick ingen plats så jag vet inte om det kanske blir box istället. Men får inte tag på fruntiummret!
Har suttit på kontoret med Tom idag, vi var lika effektiva som vanligt, höhö.. Men det går framåt!
Usch jag måste vika all min rena tvätt, orkade inte det igår efter jag tvättat, snark! Alltså, snart är dagen slut?! Tiden bara rinner iväg, tänk att jag bott här i 2 månader? Snart jul, ok inte snart, men det är inte allt för långt kvar. Oktober kommer flyga förbi med tenta-p och annat som ska göras, men det gillar jag :)
Tuudelu på er!


en bra helg!


2009-10-04 @ 18:54:26

Jag startade helgen som en suris, men avslutade den på topp!
Mina tjejer är rejält bra, och Martin är en riktig hottie som man bara vill bita i rumpan, höhö.
Som ni nog förstår så var Ladies Night sjuktbra! Jag skrattade halvt ihjäl mig och sjöng halsen av mig. Och flumm i bilen hem var bara ännu en sak som förgyllde hela helgen. Vi har redan bestämt att detta ska bli en ny tradition för oss, men nästa år siktar vi på att köpa biljett med bord & mat (och tillräckligt nära scenen så vi kan nypa killarna i rumpan, haha!) Medelåldern låg väl på 40+, men vi hade kul ändå!
Men nu har tjejerna försvunnit hem igen och jag sitter och knåpar ihop labbrapporten. Tvättid ikväll, eller faktiskt redan om 7 min! Så nu ska jag packa ihop allt smutsigt och bege mig till tvättstugan, byebye!

puckon!


2009-10-02 @ 19:08:35

Jag köpte en jättesöt mössa, men den dumma kassörskan tog inte bort larmet så nu måste jag tillbaka med den och få det borttaget innan jag kan använda den, morrr..
Jag är jättearg. Jätttesur. Irriterad som fan.
Har egentligen ingen anledning till att ha detta sinnestillstånd, och samtidigt så har jag all anledning i världen.
Hela den här veckan har varit upp och ner; glad, sur, glad, jävligt sur, extrem glad and so on. Tur att Elli är här om en timme och kan dra upp mitt humör, det är hon bra på, jag har faktiskt svårt att vara sur mot henne, kanske är jag lite rädd för henne, hahaha?
Jag behöver något. Men jag vet inte vad. Jag känner bara att det är något som saknas. Och det irriterar mig. Jag vill känna att jag har koll på saker och ting, just nu fattar jag nada. Jag fattar nada, men alla känslor man kan tänka sig har jag känt idag. Och det tar på krafterna! Jag skulle vilja ligga instängd i lägenheten hela helgen och inte duscha, borsta håret eller nånting förrän måndag morgon när jag måste göra det innan skolan. Jag har ju mat så jag klarar mig. Jag telefonvägrar också. Ja, den där dumma telefonen har ringt, ringt och ringt hela dagen. Men jag har inte svarat. Egentligen vill jag stänga av den, men det går inte. Folk måste kunna få tag i mig.
Lite fel helg att ta paus från omvärlden kanske?



brrrrr


2009-10-02 @ 11:56:07

Iskallt! Nu är vinterjackan framplockad, ska ner på stan efter jag käkat lunch och införskaffa mig halsduk & mössa. Var faktiskt minusgrader imorse när jag skulle cykla iväg till skolan, mina öron höll på att trilla av när jag kom fram!
Ja i alla fall, labb hela förmiddagen, det var faktiskt en rolig en, förutom att vi hade sönder labbuppställningen det första vi gjorde, haha! Men så kan det gå. Var den andra grejen jag har haft sönder sen vi började..!
Idag ska jag även laga mat hade jag tänkt mig, men det är så jobbigt, så det kanske blir matlåda ändå? Tass!
Nej nu ska jag få i mig lite mat, tudelu

kan inte sluta skratta


2009-10-01 @ 15:41:17

hahahah vem fan diskar en pantflaska i diskmaskinen, jag dööör! HAHAH

måste bara berätta, haha!


2009-10-01 @ 15:39:34

Jag har ett problem. Ett väldigt roligt problem dock.
Ni vet såna där typ godismaskiner eller vad man kallar det, när man stoppar i pengar och sen trycker man in den siffran som står vid typ colan eller godiset?
Typ förra söndagen eller den dess för innan satt vi och pluggade kemi i skolan, vi behövde socker så vi gick till en sån där maskin, och när jag valt vad jag vill ha, så slår jag in priset på det istället för att slå in koden som står bredvid. Extremt kul tyckte vi.
Idag skulle jag köpa en dricka ut samma maskin, precis innan jag väljer vad jag ska ha tänker jag att jag ska slå in koden och inte priset. Tror nui jag gör det då? NEJ, jag får inte alls det jag ville ha, börjar asgarva när jag ser vad jag gjort, dock står jag ensam och dom bakom tittar lite snett på mig. Så jag springer därifrån med min jävla festis och glömmer pengarna som kom ut som växel kvar i maskinen. När jag kommer bort till tom, lousie och martin smäller jag nästan av av skratt. Så nu skickar jag i väg tom för att fixa en cola åt mig. Han kommer tillbaka 5 min senare med en sprite, han hade också tryckt in fel siffor, hahahaha! Jag tycker i alla fall det var skitroligt, och när jag kommer hem och ska plocka ur diskmaskinen ser jag att Jakob diskat en pantflaska i den, hahaha jag vet inte varför eller om han brukar göra sånt? Kul tycker jag i alla fall att det var :p

Nej nu får det vara nog, nu ska jag lugna ner mig och plugga lite kemi, byebye!

idag är jag glad :D


2009-10-01 @ 14:13:56

Ja, vet inte riktigt varför men jag är det, hihi!
Anmälde mig precis till dom kurser vi ska läsa til våren, bland annat genetik och mikrobiologi, ska bli riktigt roligt :D Nu ska jag ta tag i städningen, det ser verkligen förjävligt ut i mitt rum :p Jakke städade köket igår men ska ta och dammsuga hela lägenheten så det blir fint. Det tragiska är att jag kommer hinna stöka ner imorgon innan elli kommer med tåget runt åtta, hihi! Jag ser verkligen fram emot helgen, ska bli skitroligt att få hit alla tjejorna :) Då är det väl lika bra jag sätter igång med städningen, ikväll blir det body combat, längtar! Wioooo. förresten så måste jag ner på stan imorgon efter labben, måste köpa mig en halsduk och mössa, det är ju för fan svinkallt, tar definitivt vinterjackan ikväll till campus hallen, brrrr. hejdå på er!

RSS 2.0