måndag.


2011-01-31 @ 18:10:32

Seg dag i skolan, en föreläsare vi har pratar i slowmotion, sen är han alltid förvånad i slutet av föreläsningen över att han inte hunnit ta upp allt han tänkt. Vi är dock inte lika förvånade.
Ikväll tar jag det lugnt, vill gå & lägga mig typ nu. Imorgon väntar en 08-21 dag i skolan, wiie.. Men dagarna går fort. Just nu är allt bara transportsträcka, först till söndag då vi ska ta över campus genom att smycka med våra fina affischer, lakan och allt. Sen är vi igång. Nästa depåstopp är 14 när vi har jobbsläpp. Eftersom jag är personalansvarig är det en nervös dag. Snuttefilmen har aldrig haft jobbsläpp förut, och det kan skita sig. Men det får det inte göra, nejnejnej. Vi ska PR:a skiten ur alla så alla vill jobba + gå på vår fest (eftersom vi har både fest tors + lörd vecka åtta får man förköp till den dagen man inte jobbar). Biljettsläpp 17. VSR sålde slut. Vi är glada för Y6 skull och hoppas för vår skull att folk är lika festsugna 23-26 feb.
Transportsträcka som sagt. Bara köra på.
Hejdå.

Oj!


2011-01-30 @ 15:29:28

Helgen har gått jättesnabbt. Fredagen var jättesupderduper kul, faktiskt. Igår låg jag framför tvn hela dagen, vid sextiden åkte jag hem till Johan för att fira honom & Tobias. Men var trött så åkte hem igen runt halv elva. Vaknade nio imorse (varför sover jag inte när jag för en gångsskull har tid?!). Har hållit på med scheman inför Snutte sen klockan tolv. Det går bra. Om en vecka är det dags att sätta igång med PR, så spännande :D Ska laga mat (eller beställa onlinepizza...) och plugga strax. Nästa vecka är också en ganska pissig vecka, schemamässigt. Däremot är det VSR torsdag, fredag och lördag som gäller. Ska bli kuuuuul. Nähä, fortsätta vara duktig och få saker gjorda?! Kanske en promenad?!
Hejdå.

finally friday!


2011-01-28 @ 10:52:04

Need I say more?!
Var på mötet med examinatorn för den där kursen tidigare imorse, det gick bra och det är coolt att vi studenter har så mycket att säga till om. Plus att vår kår betalar våra sektioner för att vi utvärderar kurser, yää!
Var ut till maxi och köpta sån där god potatisgratäng som man bara slänger in i ugnen, mumma. Tänkte unna mig en riktigt god lunch för jag varit så duktig hela veckan. Sen är det föreläsning. Efter det blir det en snabbis hem och sätta på mig ovven och fixa mig lite, sen fredagspuben i väntan på att resten av gänget ska sluta upp efter deras sista föreläsning. Har städat hela lägenheten nu också. Har ju inte haft dammsugarpåsar, men dom kom igår så hämtade ut dom idag. Nu är det rent & luktar riktigt gott. Uuuunderbart. Nähä, duscha och laga mat kanske?!

Hejdå.

så där ja


2011-01-27 @ 19:13:25

En kämpig vecka är snart över. Eller ja, skolveckan i alla fall. Imorgon har jag egentligen sovmorgon, men är ju med i studienämnden och vi utvärderar alla kurser efter kursslut och läste en pissig filfak-kurs i höstas, helt värdelös. Vi skrev en ganska brutalt ärlig utvärdering så imorgon ska vi ha möte med examinatorn för kursen. Får hoppas hon verkligen kan ta till sig det som blir sagt. Men ärligt talat vore det bättre om dom bara tog bort den där jävla kursen. Så skulle vi kunna slippa läsa 6 hp extra den här terminen, en av extra kurserna kunde gått i höstas istället. Jaja.

Kom i alla fall nyss hem, slutade skolan 17 sen var det öva scenshow med Bi6. Var trött och allmänt depp när vi började, men två timmar med dom där söta katterna gjorde mig pigg & glad igen. Tur att dom är så bra!

Imorgon händer det mer kul.. Det är festeristfest ute på SkytteC, porrfesten heter den.. Ryktas om att den ska vara bästa festerifesten under hela året, så vi är pepp! På lördag ska vi fira Johan & Tobias som fyller 22, tror jag. Dom ska laga mat och sen ska vi nog ha en spelkväll. Utgång vet jag inte om jag orkar med, har massa plugg och ännu mer Bi6-grejer att göra i helgen. Jag längtar så sjukt mycket till 7 februari när allt drar igång. Något vi planerat sen i juli förra året. Helt sjukt att det bara är några veckor kvar nu?! Det kommer bli bäst. Det kan inte bli annat när det är ett sånt fantastiskt gäng som ordnar det. Åh, minns inte när jag senast längtade till något så mycket?!

Natti.

glaaad!


2011-01-26 @ 15:02:31

Redo för ännu en megalång dag i skolan, och så blev vår lab inställd :D Länge sen jag gått hem från campus medan solen fortfarande lyser ;D Hoppas bara dom inte lägger in den under Snutteveckan, då blir jag arg.. Men det är ett senare problem! Har precis dammtorkat hela mitt rum, synd bara att dammsugarpåsarna jag beställde på nätet i söndags inte kommit än?! Hade kunnat köra en riktigt ordentlig städning då. Sjukt dammigt här hemma.. Har skickat massa mail, ska installera min skrivare jag fick av farmor&farfar i julklapp, åka ut till maxi & bolaget och laga lite mat. Helt sjukt va några extra timmar hemma kan vara effektiva! Men orkar ju aldrig ta tag i saker när man kommer hem sent (plus att det känns som det var länge sen jag såg lägenheten i dagsljus, haha, så nu ser jag allt damm.. :P). Nej, ska inte sitta för länge för så blir jag bekväm och slö, nu ska jag vara teknisk och få igång skrivaren. Men har nada aning om var jag ska ställa den?! Den är typ stor. Jättestor. Haha.

Hejdå.

uuääck


2011-01-25 @ 07:29:13

Idag är en lååång dag. När den är överstökad borde veckan rulla på. Hoppas jag. Går i skolan 08-17 se har vi möte + öva scenshow 17-21... Vårt schema är galet, typ bara 08-17 dagar, grrr... Men det går. Och jag är duktig som inte tar sovmorgon! Får vänta med att sova ut tills på lördag. Ja. Två matlådor och massa block och papper. Plus datorn. Ska med till skolan. Ser ut som jag flyttar. Jo. Så så är det. Jag vill ha helg.

Hejdå.

sunday


2011-01-23 @ 12:41:01

Sov jäääättelänge idag, hurt skönt som helst! Har precis beställt dammsugarpåsar på internet, haha, hoppas det blev rätt?! Tänkte städa lägenheten men det gick ju inte.. Ska ut & promenera snart hade jag tänkt, sen plugga resten av dagen om jag inte lyckas få en tvättid ikväll. Igår hade jag mysdag med mig själv, det var sköööönt. Sen kollade jag & Joanna på bra filmer. Bra helg. Bara jag får lite plugg gjort idag så har det varit en perfekt helg. Dom är sällsynta. Eller, dom brukar vara bra, fast på ett mindre avslappnat sätt :P Näähää, pallra mig ut nu kanske?!

Hejdå.

YÄ!


2011-01-22 @ 14:46:39

Fasiken vad skönt med helg! Ska sätta igång att plugga snart, sen bara slappa resten av dagen. Har varit och målat lakan & övat på scenshowen hela förmiddagen, det kommer bli NAJS!
Nästa vecka är det full rulle som gäller, vet inte om jag gillar det helt och hållet, men det funkar. Ska försöka göra lite matlådor imorgon så jag inte blir matlös nästa vecka, haha.

Hejdå.

det går i ett!


2011-01-19 @ 20:50:25

Går hemifrån tio i åtta på morgonen, kommer hem åtta på kvällen. Så ser livet ut nästkommande veckor. Har skola fulla dagar, 8-17 i princip varje dag sen är det möte, scenshow, måla lakan osv som gäller på kvällarna. Tur att jag gör allt detta med sjukt underbara människor! Har skrattat så mycket nu på kvällen, FEEEESK, är helt uppe i varv, kommer aldrig kunna somna i tid. Imorgon är det skola all day long, hem & fräscha upp mig sen mot Flamman och Louise för pizza & drinkprovning med bäästaste Bi6. Och kravall, första festen med ovve på 2011 :D Kommer bli awesome! Jag är glad. Jätteglad. Hoppas det håller i sig!

Hejdå.

nu får jag ge mig


2011-01-17 @ 21:27:08

Kan någon sätta på mig munkavel, tvångsjacka och låsa in mig? Nu får jag ge mig, lugna mig liiiite. GAAH. Jag som har sån bra självdisciplin annars?! Inte OK.

Jag & Sofia vidgar våra vyer, även om jag bara gö det på skoj. Tror jag. På torsdag ska jag vinna ett vad. Bevisa en gång för alla att jag kan om jag vill. Så det så.

Hejdå.

nu får jag ge mig


2011-01-17 @ 21:27:03

Kan någon sätta på mig munkavel, tvångsjacka och låsa in mig? Nu får jag ge mig, lugna mig liiiite. GAAH. Jag som har sån bra självdisciplin annars?! Inte OK.

Jag & Sofia vidgar våra vyer, även om jag bara gör det på skoj. Tror jag. På torsdag ska jag vinna ett vad. Bevisa en gång för alla att jag kan om jag vill. Så det så.

Hejdå.

host


2011-01-14 @ 14:36:08

Jag har fått tillbaka den där dumma hostan jag hade innan jul, men mår bra annars så det får jag väl stå ut med. Sov verkligen ut idag, sköönt. Ska till [hg] om tre timmar, tänker spendera dom till sängs med en bok i handen. Måste laga nåt ätbart innan jag sticker och jobbar, men orkar inte. Vi får i och för sig mat där senare men är bra att ladda upp ordentligt så man orkar hela kvällen.

Humpf.

pepp, peppare, peppast!


2011-01-13 @ 16:57:13

Så känner jag inför Snutte! Vi har målat lakan hela dagen, både igår och idag. Efter vi målat igår övade vi scenshow (jag var flumm3000) och det kommer bli AWESOME!!!! Sen var vi ut med Magnus och käkade på resturang och hade det riktigt trevligt och kul, som alltid när vi hänger :)

Johan skickar idolbilden på mig, haha, muppig jag ser ut alltså!! Åååh, Snutte kommer bli fantastiskt!

Ska städa mitt rum sen blir det slappa, läsa bok. Imorgon jobbar jag på [hg] från 17.30 - 03.00 plus städ.

Ser fram emot att skolan startar på måndag, men fasar samtidigt för hur det ska gå.. Går 08-17 eller 08-21 nästan varenda jävla dag detta läs-p. Tenta tis, ons och fre nästa tenta-p. Plus en till tenta som inte låg med i schemat, vet ej när den kommer gå. Men min vanliga tur så blir den på tors så jag får fyra tentor på raken. Skulle sitta fint..
Och Snutteveckan har jag fyra eftermiddagslabbar... Dom kommer missas, eller i alla fall två av dom. Vi släpper tema och börjar med PR 7 feb (Gaaah, bara 25 dagar kvar!!!!!) och sen är det Snutte som gäller i tre veckor, sitta i Colosseum, göra PR för jobbsläppet, stå i märkesbacken, galna upptåg och ja, jag längtar. Jag har gett mig själv ett ultimatum, ska plugga varje lite varje dag fram till Snutte så det inte blir så himla farligt att missa massa föreläsningar och lektioner. Får se hur det blir med det. Jaha, nej nu ska jag städa sen laga lite keeeek!

Hejdå.

problem med att göra ingenting


2011-01-11 @ 13:50:05

Det här är första gången jag är hemma i Linköping utan att gå i skolan. Får lite panik, underhåller mig själv ganska väl. Fixade körkortet igår, pantade miljoners med burkar sen alla förfester som vi haft här, ringde till diverse som skulle ringas till osv osv. Sen hade jag & Tom Sagan om ringen-maraton, vi klarade det nästan, somnade halvvägs in i sista filmen, runt fem imorse, haha! Nu ska jag & Tobi ut och köpa lakan som ska målas och hängas upp på campus. Och i eftermiddag ska jag LÄSA, har köpt fyra böcker så ska ladda upp med mat och annat gott sen sträckläsa, hela natten. Imorgon blir det nog måla lakan och sen öva scenshow på kvällen, naaajs. Nä, nu är jag sticka iväg!

Hejdå.

back in town


2011-01-10 @ 13:01:38

Ja, Linköping var det ja! Har varit precis som det brukar: möte med Bi6, utgång med Bi6, legat död hela söndagen. Ja, här är allt som det brukar vara. Förutom en sak: jag har inget att plugga till. Är omtenta-p nu, nästan alla i Bi6 pluggar och anledningen till att vi skulle träffas mer än en vecka innan läs-p började var för att måla lakan och öva scenshow. Motivet till lakanen är inte klart, scenshowen är halvfärdig vilket resulterar i att jag har nada att göra och nada person att göra nada med eftersom alla pluggar. YEEI. Så jag tänkte ta tag i sånt jag annars brukar skita i och min to do list börjar med att fixa nytt körkort. Har ju kört utan körkort sen i september när det försvann när jag & Fia var i utomlandet. Så har varit tvungen att använda mitt hemska gamla leg istället. Och sen tror jag polisen vill att man har ett fysiskt körkort helst, om jag nu skulle bli stoppad.. Rensa och organisera min graderob skulle också ligga högt på min lista. Men sen ska faktiskt jag & Tom ha ett Sagan om ringen-maraton imorgon, vilket gör att ca 12 timmar av min morgondag är uppbokade i alla fall. Eller på torsdag, vet inte riktigt med den där karln. Näähää, kanske ska kolla upp hur ocvh var jag får ett nytt körkort och sen göra mig fin till bilden?!

Fast... Det skulle ju vara skönt att bara ligga hemma hela dagen....

Hejdå.

väntar på solsken


2011-01-07 @ 10:35:10

Ja, mamma låter mig i princip inte åka förrän det blivit bättre väder! Dom sa att det skulle vara soligt idag men än så länge snöar det ju bara. Har i alla fall packat allt som ska med, fyfan, kommer få springa ner till bilen typ fyra vändor för att få in allt i lägenheten, hatar det!
Håller på att ladda upp bilder som jag ska framkalla, nästan hundra stycken blev det, mest Bi6 bilder, är ju roligt att ha i album som man kan bläddra i, om dom bara ligger på datorn tittar man ju typ aldrig på dom!
Hungrig är jag också, ska bli gott med lite Vivaldi. Bara far min kommer hem snart så vi kan frisera tjockiskatten, lär ta ett tag, den köttbullen har massa med päls!
Kunde inte sova inatt, var helt uppspelt över att jag ska tillbaka till Linköping, när jag väl börjat tänka på Snutte och allt så blev jag pepp, kommer bli roligaste ons-lör på hela 2011!!! Och så började jag faktiskt sakna alla mupparna i Linköping, dom är bra underhållande :P Hihi, neeheej, ta en macka kanske?! Annars faller jag ihop!

Hejdå.

time to go home


2011-01-06 @ 23:23:08

Yääs, imorgon bär det av tillbaka till Linköping. Varenda gång jag varit hemma längre än en helg känns det som jag ska flytta hemifrån all over again, jag är så fjompig! Börjar egentligen inte förrän 17e men vi har Bi6-stuff att ta itu med så det är "samling" på lördag förmiddag. Har varit ritkigt bra veckor här hemma, jag har bara gjort det jag velat och haft lust till, umgåtts med bästa människorna, mamma&pappa och bara varit. Har faktiskt knappt tänkt nå alls på varken Bi6, Snutte eller skolan. Vilket var behövligt kan jag lova. Men nu är det ny tag som gäller, tagga om. Som vanligt drar jag mig för att åka tillbaka söderut men väl där är allt finemang och jag trivs som fisken i vattnet. Det är som jag skulle ha två olika liv, skiljer sig helt och hållet åt men trivs lika bra här som där. Även om det är jävligt mer avslappnande i Virsbo :P
Är redo för lite nya kurser också, läser analytisk kemi, statistik, oorganisk kemi och spektroskopi. Är bara spektron jag är tveksam till, samma stuk som termon men dom säger att den här ska vara lite mer lättsam. Lets hope so! Får se hur det går att läsa fyra kurser parallellt, kommer bli en utmaning att klara alla fyra tentorna men det blir som det blir.

Har bara varit hemma och slappat med mor och far idag, vi har spelat tvspel :P Och tidigare ikväll var vi in till Västerås och åt kinamat, mummms!! Ska upp tidigt imorgon, ska packa allt (har sjukt mycket grejerplus alla julklappar?!), hjälpa papi klippa tjockiskattens päls och sen ska jag möta frösken Jansson för en lunchdate i Västerås.

Sova nu kanske?

Godnatt.

2011


2011-01-03 @ 23:13:11

Vilket år 2010 var, och framför allt: vilket jävla avslut på året vi drog till med! Har haft the time of my life i Sälen med bästa tjejerna, spårat, galet och helt underbart! Precis som det ska vara. Lär göras om nästa nyår, har aldrig haft en så rolig nyårsafton (eller nyårsdag för den delen..!). Har dock varit bakis i två dagar nu, utan att överdriva. Va helt död i söndags, låg och tyckte synd om mig i baksätet hela vägen hem, kom hem halv fem på eftermiddagen, då gick jag och la mig och sov till elva idag. Kunde ha sovit längre om inte pappa kommit in och kollat till mig, haha, dom va lite oroliga för mig :P

Imorgon blir det lunch hos mormor, leka lite med Pellan och sen middag i Västerås med brruuuudarna, väldigt trevligt! Resten av veckan blir chill, orkar inte göra något speciellt, leka med Sofia typ. Spela tvspel. Haha. Åker tillbaka till Linköping på fredag. Är inge pepp på det nu när jag haft det så kul och bra här hemma med alla! Men väl där kommer jag in i Linköping-mode och det går fint. Börjar dra ihop sig inför Snutte nu, YÄÄÄÄÄ!!

Natti.

RSS 2.0