tiden


2008-09-30 @ 19:45:30

går snabbt! Satt och kollade på min bilddagbok, och insåg att allt har gått så fort, eller ja, tiden har gått fort. Gustav & jag har varit tillsammans ett år någon gång snart. (vi är oseriösa som inte riktigt har ett datum, så kör lite på måfå & känsla när det gäller det där) Ett år, det är 12 månader, 52 veckor, 365 dagar. Det är länge, jag tycker det i alla fall :p Gymnasiet har också svischat förbi, känns som ingen tid gått alls, kan knappt fatta att det kommer vara slut inom en ganska snar framtid. Om det fortsätter gå så här fort kommer jag snart vara gammal och grå, sittandes i min rullstol och slå små barn med min käpp, och tänka tillbaka och vara gaggig bara för jag ångrar allt jag inte gjorde. Suck, låter inte allt för lockande! Så jag ska försöka ta vara på tiden, och t ex inte slösa den på ett par idioter från min nördklass som smsterroriserar stackars mig!
Var till Västerås med mami, kom typ hem nyss. Jag körde hem. Hon satt bredvid och höll i sig och skrek på mig :p
Jag hade kul i alla fall! HAHA
Tjingis på er!

brrrrr!


2008-09-30 @ 14:13:33

Jag fryser!

Har faktiskt inget alls att skriva! :O Så tjingis på er!

helgen


2008-09-29 @ 21:06:03

Ojoj, fartfylld helg kan man lugnt säga! Fredagen var mysig med min gustav :) Vi gjorde inte mycket alls, åkte lite bil bara ;D Lördag så var det dags för en efterlängtad kryssning, och fyfan va roligt vi hade det :D Väldigt välbehövligt kan jag lova, måste bli en repris snart igen. Dock en repris där jag håller mig vaken längre än elva ;O Men fram tills elva hade jag i alla fall det gräjt! Söndagen var slitsam och jag var totalt otaggad inför skolan, så jag tog en extra helgdag idag, blev en natt med gustav & hämtade också ut mitt körkort, kändes nice, 1000 ggr bättre än mitt hemska IDkort :P Sen har jag faktiskt pluggat en hel del, snart klar med biologin så blir nog att skriva prov på onsdag. Imorn vill jag inte till skolan för det där den där förbannade mattetävlingen. Ångrar grymt mycket att jag gick med på att delta! Smällar man får ta antar jag. Snart är väl den här veckan över och jag får åka hem till gurra igen :) Och på lördag blir det krogen i fagersta, jag & elli ska dra med ronnie, så det kan bli enormt skoj :D Nehej nu ska jag göra annat, funderar på om jag verkligen orkar vara vaken till 22.40 när Idol kommer tillbaka, dumma program tider!

tjingeling!

hum?


2008-09-25 @ 12:24:14

Var ju som sagt till doktorn i förmiddags, visade sig att jag tydligen har skollios (om det nu stavas så!?). Fast eftersom jag inte haft ont i ryggen tidigare var han inte helt säker på att det berodde på den där skolliosen :p SÅ skulle ge det 2 månader till, om jag fortfarande fick ont  emellanåt skulle jag få börja gå hos en sjukgymnast. Men jag tror nog det ska hinna försvinna, orka springa hos någon knäppgök och ha gymnastik! :p

Efter vi varit till Sura fick jag uppdrag av pappa; lämna ett paket till nåt företag i Västerås, så var dit en sväng alldeles nyss. Nu ska jag städa mitt rum & tvätta lite kläder och sen försöka lära mig hur nervsystemet fungerar. wiihoo, nästan...

Tass

torsdag


2008-09-25 @ 09:18:34

Ska åka och hämta mamma snart, sen ska vi till doktorn i Sura. Ska kolla upp min rygg, fick ju ont först när vi var i Abisko men sen har det kommit tillbaka efter det också, så känns som om det är lika bra att kolla vad det kan vara för fel. Sen ska jag hem och plugga biologi :O Usch, det där känns inte bra alltså! Och i eftermiddag ska vi hem till farmor & farfar och käka mat, för lilla farfar fyller år idag. Sen ikväll åker jag till västerås, ska hämta gustav från jobbet, han har aldrig ens sett mig övningsköra, så han kommer nog vara lite nervös efter allt jag berättat :p Fredagen spenderas med honom och på lördag är det dags att tagga till ordentligt för då åker vi på kryssning, hoppas på att det kommer bli riktigt great :D

tjingeling!

oh happy day!


2008-09-24 @ 21:47:29

Tralallalaaa, jag tog körkort idag :D :D :D :D

Känns riktigt otroligt jävla skönt! Har kört bil i över 4h timmar idag, var till stan med elli & käkade vivaldi, sen till fagersta och hämtade upp sofia, sen bar det av till norberg & carro :)



Iiiiiiiiiii, jag är så sjukt glad!

snark!


2008-09-23 @ 18:01:27

Är så förbannat trött, men lägger jag mig och sover nu kommer jag väl vakna senare ikväll eller inatt och inte kunna somna om. Och så vill jag se idol faktiskt!

Sega dagar segar sig förbi.

åh


2008-09-22 @ 19:26:10

dagens körlektion gick galant :D

nu ska jag duscha sen beger jag mig hem till min man idag igen :) <3

<3


2008-09-21 @ 11:16:29

mina tjejer gör mig glad glad glad :)




iiii, fan vad vi ska ha kul på lördag :D puss på er sockerpullorna mina!

clueless


2008-09-20 @ 10:25:25

Jag vet ingenting, igen. Det går i vågor. Just nu känner jag ingenting heller, det är blankt.

Ont i ryggen har jag fått igen, så som jag hade uppe i Abisko, det var verkligen en utmaning att ta sig upp från sängen nyss, iiiii! Skit irriterande, måste nog se till att gå till doktorn så jag får det uppkollat.

Idag ska jag bara sitta hemma och vänta på att elinor ska komma hem från jobbet. Oa, va vuxet det där lät! Vi ska kolla på Vänner, fast det har jag redan skrivit tidigare i veckan. I och för sig tror jag inte att någon lägger allt jag skriver på minnet ;) Men nu får faktiskt Sofia ta och komma hema snart, jag behöver avreagera mig på någon, gör jag det på elinor & caroline hela tiden kommer dom tröttna på mitt tjat. Fast det kanske dom redan gjort? tsss! :P Hur som helst så längtar jag jättejättemycket till kryssningen om en vecka, faaan va kul vi ska ha :D Skönt att komma bort, om än bara för en dag, tänka på precis ingenting och bara njuta av sällskapet :) Hade förresten väldigt trevligt hela kvällen igår med Annorna, mjaou på er sockerpullor :*

Nehej nu ska jag få mamma att tycka synd om mig & min rygg! CHIPCHIP, köp en öl som en viss fru westberg skulle sagt om hon haft ordet ;)

tralalaaa


2008-09-19 @ 16:17:39

Skoldagen var mot förmodan riktigt rolig, urspårad & trött som jag var. Tur att lärarna orkar med mig & Caroline när vi bara skrattar och dummar oss. Tacka vet jag Armin, man kan inte annat än tycka om honom :)
Fick skjuts hem av Jakob också, trevlig karl det där! Nu sitter jag & lyssnar på Kristian Anttila, Carro har sånt enormt inflytande på mig, hihi ;) Är på jättebra humör nu, jaaa.. Ska hem till Anna ikväll, fagertsanna ville att jag skulle med dom till Avesta, men det ligger alldeles för långt bort :p Så blir Virsbo med Annax2 :) Jobbigt att alla har samma namn :O För den delen har jag bestämt mig, äntligen. Sätter ner foten och har ett och annat att säga. Det känns bra. Helgen känns bra! Saknar min elinor så mycket att hjärtat mitt nästan skrumpnar ihop, men det blir bra igen imorgon när vi ska kolla Vänner hela kvällen/natten :D Hämtade ut mitt armband idag också, det sitter perfekt, jag kommer aldrig ta av mig det. Tror jag. Söndag längtar jag också till för då ska jag och papi ut och köra massamassa bil! För den delen tror jag att jag ska ta och plugga lite matte innan maten & innan Annorna. Jag älskar att känna så här, att fatta och att gilla det. För den delen tycker jag inte det är patetiskt att plugga på en fredag, så det så! Fan, kom nysspå att jag måste skriva en argumenterande uppsats tills nästa Eng C lektion, när är den nu då? Måndag?! Typiskt.

Bara för att ha något mer att säga; jag tycker om Caroline, som orkar lyssna och som orkar skratta :)


jag är trött


2008-09-18 @ 16:19:18

fast jag har sovit jättemycket, i princip hela dagen igår, sen somnade jag halv nio på kvällen och sov i över 12h. Om jag pallrade mig i sängs nu skulle jag somna direkt. Men det ska jag inte göra, då kanske jag inte kan sova ikväll.

Jag är nog lite arg, även fast jag sa att jag inte är det. Fast det fattade du nog ändå. Men jag är inte den som är den, eller jag försöker i alla fall inte vara det. Stenansikte, stenmage, stenhjärta. Totalt iskall. Ha, kan bli svårt med tanke på hur det sett ut på den senaste tiden. Och en sak har jag kommit fram till, och det är att vi är mycket mer olika än jag trott; jag visar mina känslor (för mycket antagligen, är som en öppen bok), du är iskall. Jag vill planera, vill veta när var och hur. Du vill ta det som det kommer. Och vi ser jämt på saker helt olika. Jag har rätt, du har fel. Fast du tycker ju såklart att det är tvärtom. Du gillar vet inte, jag gillar ja eller nej. Men en sak har vi gemensamt och det är att vi är precis lika envisa, & tror vi är allvetande. Att ha fel suger, att erkänna att man har fel suger ännu mer. Att säga förlåt, och mena det, är nästan lite för mycket. Dålig kombination kan man tycka, men the bottom line är att jag tycker om dig mer än jag trott att man kan tycka om någon. Och det är väl vad som räknas?


.


2008-09-18 @ 09:15:56

oj vad jag känner mig totalt nere.

höstsnyggt


2008-09-17 @ 14:16:40

är vad det har blivit i min blogg, tackartackar Camilla! :)

Åkte hem från skolan tidigare, mår inte så där jättebra, känner mig hängig och illamående. Ska bara ta det lugnt hela dagen så mår förhoppningsvis bättre imorn. Gårdagen var väldigt trevlig, spenderade ju som sagt eftermiddagen med Westberg, överförväntan kan man alltså sga ;) hihi!

ångest & panik


2008-09-15 @ 20:58:18

Det är vad Sofia och Anna framkallat hos mig. Dom ska åka till USA och jobba som au pair efter studenten. Och vad ska jag göra? Ingen aning! Jobba ett år? Nej det vill jag inte för då kommer jag fastna och aldrig bli nånting. Plugga? Ja gärna, men vad?! Jag vet fortfarande inte om jag vill bli biolog, kemist, tandläkare, jurist blablabla! Jag ångrar verkligen att jag inte gått nåt yrkesförberedandeprogram. Tänk vad kul jag kunde haft med Elli & Becca med saxarna i högsta hugg. Fast jag vet ju egentligen att jag skulle vantrivts och antagligen blivit en ganska dålig frisör.. Så om 9 månader kommer jag stå där, arbetslös och utan den minst lilla aning om vad jag vill göra med mitt liv. Tragiskt. Tragiskt.
Och alla bara förvirrar mig med sina; nej men ta ett år utan plugg så du vet att du verkligen väljer rätt sen och inte ångrar dig och sina lika bra att ta tag i det med en gång, så du slipper bli 40 innan du är färdig. GAAH.
Jag vill åka med pattis & firren, men jag kan inte ta hand om barn, är rättså säker på att jag inte ens gillar dom. Och antagligen så gillar dom inte mig heller så det går jämt ut. Så nej, jag fortsätter väl som vanligt; väntar på en uppenbarelse eller att någon ska tala om för mig vad som blir bäst.
Jag sitter och mjaouar till Sofia som en olycklig liten skabbkatt, ungefär som den plutten som bodde på mitt & gurras hotell i grekland. Den var det synd om (det jag vill få fram är alltså att det är synd om mig också ;P).
Hejdå på er, jag ska fortsätta gubbla och kommer ni på nåt roligt man kan jobba med så skriv ;)

ojdå!


2008-09-15 @ 18:27:28

Jag hade körlektion idag, det gick inte alls bra så nu är jag depp.
& så håller jag på och "bråkar" med gustav, han ska inte ha det för lätt :)
Hur som helst, imorgon ska jag till västerås med äänna, vi ska käka mat & kolla kläder! Sen sover jag kvar hos min lilla man. Jag längtar tills på lördag, jag & pellanplutt ska ha Vänner-maraton, kan knappast bli bättre :) Söndagen ska jag spendera med papi i bilen, så jag slipper må piss över en totalt misslyckad körlektion, har faktiskt kört lite idag efter skolan och det var inte fullt lika katastrofalt som lektionen, men...
Nu ska jag äta frukt & gräddglass :) plingpling!

det är bra


2008-09-14 @ 15:01:51

Jag lyssnar på musik.
Min & Gustavs myspysmusik, näranära musiken. 
Musik att prata till.
Jag tycker om att prata, 
jag tycker om att prata med gustav,
jag tycker om gustav <3  

baldrömmar & mardrömmar


2008-09-13 @ 09:51:55

Åh, jag hittade nyss mina drömmars klänning på Eddy K, synd bara att den var så sjukt dyr! Att ta studenten kommer verkligen ruinera en (eller mina föräldrar för att vara exakt). Sen var jag in på blocket och kollade om det fanns nå begagnat, alla såg ut som skit och var inte så jävla mycket billigare än drömklänningen! Spara pengar kanske, men åååh, det orkar jag ju inte göra. Ska försöka få till en deal med papi; dom betalar balklänningen så tar jag själv hand om studentklänningen, är jag inte smart va?! Fast man kunde i och för sig hyra drömklänningen, måste ju bli billigare. För egentligen, när någonsin kommer jag vara i behov av en balklänning igen, om jag inte då råkar vinna ett Nobelpris eller två. Men då har jag antagligen hunnit bli tjock och tragisk så den kommer ändå inte passa! Långt kvar till bal & student, jag vet, men såna här grejer är viktiga! :p Skulle dö om jag måste ta på mig en klänning som inte är 100 %! Bekymmer, bekymmer! Om man ändå vore mångmiljoner, eller nej, bara miljoner räcker tror jag. Då skulle man kunna köpa flera olika klänningar och sen välja dagen innan. Grejen med balklänningen är att jag redan vet hur jag vill att den ska se ut, och ni vet hur envis jag är, jag kommer inte nöja mig förrän jag fått drömklänningen, eller en blillig kopia ;D Över till nåt annat, jag drömmer så jävla knäppa saker nu föt tiden (ja elli, värre än vanligt!). Tre nätter på raken drömde jag om att falla, inte sådär att man rycker till lite och vaknar. Nej jag föll & håret fladdrade och det pirrade i magen, tre nätter på raken. Fjärde natten drömde jag att farfar dog, hemskt. Och inatt drog jag till med att jag & gustav satt på ett tåg som åkte åt fel håll (tror liksom vi var på väg att krocka med ett annat tåg), och då berättar min päckliga pojkvän att han hela tiden varit förlovad med en annan tjej. DÅ slog jag honom, vääldigt tilfredsställande kan jag tala om!

Men jag känner ett visst obehag över att ha drömt såna jobbiga/konstiga saker, vad betyder dom?!

äntligen fredag!


2008-09-12 @ 12:20:27

Fast den här veckan har faktiskt gått ritkigt fort tycker jag! Idag var jag till Västerås och gjorde teorin, det gick ju som det gick och nu är det överstökat i allafall :) Dock har jag bara 2 månader på mig att klara uppkörningen, annars måste jag göra om det igen :O

Sitter hemma och gör absolut ingenting, skulle ha kunnat åkt till skolan man vafan! Håller faktiskt på att städa huset, och den här gången helt utan några lömska baktankar! Ibland är jag snäll :p Ikväll är det ju parteey hemma hos mimi, men jag är så osugen på fulla människor att en hemmakväll är mer lockande. Och imorgon kanske jag ska upp hyffsat tidigt och följa med papi & alaget på match i Västerås(papi har ju gått och blivit tränare eller aa , nåt sånt) Sen ska jag hem till Gustav och tjata på honom. Men han har i alla fall gått med på att se Patrik 1,5 med mig på kvällen! Och vi ska försöka fixa tickets till Magnus Betnér, skulle vara ganska skoj & se honom. Nehej ni nu ska jag städa mitt rum så det blir lite hemtrevligt! PLINGPLING

dkjvbk


2008-09-11 @ 16:52:30

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Jag är på bra humör idag, tralalala!! För vi tar snart stuuudenteen! Eller ja, om typ 274 dagar eller nåt sånt tror jag Jakob fick det till när han räknade. Men i alla fall, vi prövade ut studentmössor idag, min kommer vara jättejättefin :D ÅÅÅ vad jag längtar! Mami & papi kommer få en saftig räkning, hihi! Nejdå jag tycker faktiskt det var ganska billigt alltihop!

Dagens mål; övertyga Gustav om att han verkligen vill se Patrik 1,5 på bio på lördag. (jag har redan fixat biljetter, nu ska jag bara tjata ihjäl honom xD) 

Dagens andra mål; övertyga mig själv att jag kan tillräckligt. 

Mjaaou! Förresten, alla lektioner borde vara lika oseriösa som geografin var idag, me like it! 


Tass & adjöö! 


jag vill vakna


2008-09-09 @ 16:42:32

känner mig frånvarande, otroligt osocial & allmänt likgiltig. såpass likgiltig att jag inte ens orkar ursäkta min tråkighet och, hum, min tysthet. drar mig tillbaka för att slippa irritera/bli irriterad. dumma mig!

not very good day


2008-09-08 @ 17:47:31

försöker plugga körkortsteori men jag sitter mest och glor på tvn. är trött, irriterad & bara allmänt sur! men ska väl försöka få nåt pluggande gjort, känns som jag inte har nån vidare kolla på saker & ting.

helgen var väl bra, myspys med gustav i fredags & på lördagen var det kräftskiva utan kräftor hemma hos elli. var väldans trevligt dock blev krogenvändan misslyckad! vi var alldeles för tidigt ute och var hemma i sängs redan vid tolv!

blablablablablablabla,jag vill ha helg & gustav igen!


ooompppa!


2008-09-05 @ 18:51:38

Jag ska strax åka ner till tågstation och hem till gustav! Bilkörningen gick galant idag, I am very pleased with myself! Hela två timmar gjorde vi stan osäker! Tassis!

Jag är på så bra humör för allt är så bra :)

Pattis är min lilla sockerpulla, me like you alot <3

Imorn ska jag på kräftisskiva med pellanplutt sen ska vi ut på krogen!



ABOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och Camilla, läser du det härså vill jag bara fråga om du har lust att fräscha upp min blogg litegrann? :)
När helst du har tid över :)

Sliski & adjö!


luring!


2008-09-04 @ 15:08:59

Idag leker jag den perfekta dottern, kom hem och satte igång att städa. Köket & vardagsrummet fick sig en genomkörare, sen dammsög jag. Nu tänker ni: men guud vad snäll hon är. Men skenet bedrar! Jag vet precis vad jag ska göra för att mina söta föräldrar ska vekna och öppna plånböckerna. Usch vad hemskt beräknande jag verkar, men det är sant. Pengar ska ut, jag ska köpa terminskort på Arena, jag har en kryssning att betala. Och på det så ska jag ut på krogen i helgen, fast för att få ett bidrag till det så måste jag nog göra lite mer än städa lite smått. Men jag ska nog komma på nåt!
iiiiiiii! Jag börjar bli nervös! Fast det är ett tag kvar så är jag nervös! Undra då hur det kommer kännas när jag verkligen ska göra det. ÄÄÄH, man får väl ta det som det kommer?!Projektarbetet går framåt, jag & fialotta har köpt en anteckningsbok (rosa, såklart sofia som valde), som vi ska vara överseriösa med! Jag börjar faktiskt tycka att det här med PA är ganska roligt :) Otroligt bra humör är jag på idag i alla fall, förresten så var jag & Sofia och tränade igår, mycket skönt och otroligt välbehövligt kan jag säga! Nu är det vi som håller igång fram till jul, vi ska bli fit ;)
Imorgon är det fredag, wiiii! Har körlektion efter skolan, dubbellektion, så kommer bli massa bilkörning. Sen är det gurra som gäller :) Vi ska slåss och skrika på varandra hela kvällen, puss på honom <3
 
Åh, kom nyss ihåg, idag ska jag leka med Annabanana :) !

on and on and on and on and....


2008-09-01 @ 16:27:49

Jag & Carro kom fram till att nu är det bara att ta allt chill och göra ingenting den här tiden innan alla prov kommer igång igen. Verkligen hur skönt som helst & komma hem och bara sitta och inte göra ett piss :D Fast det är bara den här veckan sen är det slut med det. Därför ska man passa på!

Jag sitter och äter såna där energigrejer som vi köpte men aldrigåt upp när vi var i Abisko. Dom verkar inte funka faktiskt. Har nu tryckt i mig 4 st utan att få nån effekt, humbug grejor!! 

Skit skön dag i dag.Skolfoto blev det också, tror att vi kan ha fått till det ritkigt bra faktiskt :D Och för första gången ever så log jag så mina tänder syntes på mitt det där personfotot, kan bli intressant.. :P

Nu fick jag nyss veta av elli att vi ska på kräftskiva på lördag, och sen på krogen. Så nu ska jag övertala Pattis att följa med oss, jag vet inte om jag vågar vara ensam med ett gäng frisörer, dom kanske klipper av mig mitt hår ;O Nähä, det där va inge kul, kanske dom där enegerigerjerna satt in nu trotts allt!

tjenispenis på er, nu ska jag terrorisera min mami :D  

RSS 2.0