måndag.


2012-04-30 @ 12:47:46

Sitter på kontoret och slappar lite, ska ner och fixa med proverna om tio minuter. Blir lugnt idag, ska gå hem runt tre tiden hade jag tänkt. Valborg idag, maj imorgon, tycker det borde bli lite varmare nu. Är vissserligen soligt men vill ha ännu varmare! I helgen var Michaels föräldrar här, vi flyttade ut resten från Michaels lägenhet och städade den. Så nu bor vi på samma ställe på ritkigt. Eller, ännu mer påriktigt blir det nästa helg när Joanna flyttar ut. Ska bli så skönt att få fixa lägenheten så som vi vill ha den! :) Ikväll ska vi kanske hitta på något, jag är egentligen inte så pigg idag på att göra något, mår dåligt. Har varit halvsjuk hela förra veckan, mått illa och haft mig. Och nu är halsen svullen och näsan rinner. Känns väldigt typiskt.. Så borde hålla mig hemma ikväll, men vi får se vad som händer och sker. Nej nu ska jag ner på labbet, Michael kommer snart med matlåda åt mig, världens bästa kille är vad han är! :) HEJDÅ

tisdag.


2012-04-24 @ 10:37:35

Tjoho tjohej tralallalaaaaaa! Jag är glad! :D
Hejdå

tisdag.


2012-04-17 @ 09:21:46

Lite svårt att komma igång denna veckan, har haft det så mysigt och kul under påsken och veckan efter så skolan och exjobbet har känts långt bort även om jag ändå haft lite saker att göra under "ledigheten". Stockholm i helgen var super! Vi hade kul och det var så mycigt att bo på hotell. Men sov inte riktigt ut, så jag längtar tills nästa helg, ska bli en såndär slapphelg, inge fest, inge flänga fram och tillbaka, bara ta det lugnt och få saker gjorda och SOVA! Skönt att det är ganska lugnt på exjobbet denna veckan, har inte jättemycket labb inplanerat, mest bara småsaker. Dock har jag ton med data att skriva om i rapporten, måste bara komma igång ordentligt.. Jag vill mest bara sova hela tiden :P Hähä! Och fick schemat för sommarjobbet, 8,5 vecka blev det, superbra! Börjar 11 juni och jobbar till 8 augusti. Arla är stängt under midsommar så blir första gången på ett par år jag kan fira midsommar! Inte för att det är något speciellt egentligen. Skönt schema har jag i alla fall, inte så mycket helgjobb, några söndagar. Ska bli skönt att ha lite normala arbetstider,hähh. Nej, nu ska jag kolla igenom lite data så jag kan planera dagens jobb, hejdå!

onsdag.


2012-04-11 @ 21:47:54

Tillbaka i Linköping, dock utan vår Majabaja som har "semester" hemma hos mor och far. Dom ska till Göteborg nästa helg så släpper av na här på vägen dit. Har varit en sköön vecka, var hemma i Virsbo ons-lör och lör-ons var jag i Karlstad hos Michael och hans föräldrar :) Jaa, imorgon blir det en dag på kontoret, hähä, måste träffa min handledare och gå igenom lite inför dom kommande veckorna på exjobbet. Sen är det fredag och då åker jag och Michael till Stockholm över helgen! Ska som sagt vara där med hans syskon plus respektive. Ska bli himla skönt att göra något sånt, inte ofta nu för tiden man bor på hotell! :P Nähää, ska fortsätta kolla på film, M är och spelar innebandymatach, lovae vara vaken tills när han kom hem så jag gör mitt bästa! HEJDÅ!

onsdag.


2012-04-04 @ 07:42:20

Maja ska inte till kattdoktorn, jag avbokade nu på morgonen. Kändes inte rätt att operera henne och sen imorgon släpa henne till Virsbo där tre galna katter befinner sig som bara vill busa med henne, hon behöver ju få ta det lugnt! Så blir om två veckor istället, hon blir nämligen kvar hos mor&far två veckor, dom lämnar tillbaka henne när dom åker förbi här på väg till Göteborg nästnästa helg. Frfrfrrrrr, min Majabajabäst! Hejdå.

tisdag.


2012-04-03 @ 21:12:10

Pjuuu, vilken lång dag! Exjobbat 8.15-20.40! Allt för att hinna klart imorgon så jag kan fara hem på torsdag. Blir hemma i Virsbo tills på lördag eller söndag, sen far jag vidare till Karlstad och spenderar några dagar hemma hos Michaels föräldrar :) Skulle jag haft "vanlig" skola skulle jag varit ledig i två veckor (påskledigt sen är det omtenta-p nästa vecka och jag har inga omtentor) men kände att det är roligare att få mer gjort på exjobbet än att gå omrking hemma syssellös. Nästa vecka ska jag analysera data, flera miljoner ton med data känns det som. Så blir inte ledigt i Karlstad, har en del som måste göras. Men min handledare verkar jättenöjd, resultaten ser fina ut och jag har hunnit väldigt långt på kort tid, så det är kul! Nu ska jag försöka varva ner och somna. Ska upp ännu tidigare än vanligt imorgon, Maja ska till kattdoktorn och steriliseras.. Kommer vara nervös hela dagen, min lilla skrutta! Ska lämna henne hos kattdoktorn 07.30 sen hämta henne på eftermiddagen. Men det är ju för hennes skull (och våran..), hon är stirrig och mjaoar på nätterna, något hon inte gjort tidigare. Hon vill ju ha en kattpojkvän nu! Uj uj uj. Men det kommer gå bra, min lilla frrris. Min andra frrris saknar jag, tur jag haft så fullt upp på exjobbet, annars hade jag bara gått omkring och saknat Michael. Nästa helg ska bli roolig, vi ska åka till Stockholm, bo på hotell och göra roliga saker med Mickepickes syskon plus respektive, ska bli så himla gött att bo på fint hotell. Mmmm, hotellfrukost! Nej nu ska jag titta på något, vet inte vad riktigt än. Igår somnade jag kvart i tio, känns som det kan bli något sånt idag också. När Michael är hemma somnar vi typ tidigast 23.30, ujjjaa, att jag orkar?! Jag är en tröttfis om kvällarna, det är inte herrn. Nähä, dags att sluta babbla om strunt, hejdå!

RSS 2.0