fredag.


2012-10-19 @ 20:53:36

Eller är det? Fredag alltså. Dagvild at the moment. Knåpade ihop 9h plugg idag, nu sitter jag och bläddrar på tvn medan Michael ligger i sängen och sistamnuten-pluggar inför sin tenta imorgon. Ska lägga mig ganska snart också, har pluggdate med Otto kl 08.30 imorgon på campus. Tenta på tisdag sen är jag leedig tills måndagen därpå. Eller, vi har en pressrelease att skriva på torsdagen men annars så. Ska klippa mig och nästa fredag far jag till huvudstaden och umgås med fint folk, ska bli döroligt! Hejdå.

fredag.


2012-10-05 @ 15:56:51

Veckan från helvetet är över och jag är dönöjd!! Hemuppgiften check, rapporten check, seminarieuppgift check, detgicksuperbrapå-duggan check, laborationer check, extrajobb check, möte om utomlands-exjobb check!
Vi fick ihop en helt ok rapport, känns inte hemskt att lämna in den (även om vi vet att vi kommer bli sågade när vi går igenom den med handledaren på tisdag nästa vecka). Men med tanke på att vi hade tre dagar att sätta ihop en 3 hp rapport som ändå läslig känns bra. Effektivt. Var så skönt att traska bort från campus, fan va fint med helg nu!!! Det enda dåliga med denna vecka är träningen.. För den har varit obefintlig. ILLA! Men ska slappa rejält i helgen för nästa vecka är det bara på't igen: retur på rapport, redovisning av hemuppgift, plugga inför dugga 2.. Nåja, det är nästa vecka. Daaamn it, måste anmäla mig till tentan,herrrå! 

tisdag.


2012-10-02 @ 17:47:19

Det var ett tag sen! Kom hem från skolan för en 40 minuter sen. Är helt död, men har tyvärr en lång lista på saker som måste göras.. Tror att dom vill få oss att gå in i väggen. Har faktiskt aldrig haft så mycket att göra i skolan som nu. På ett sätt är det roligt, är både skönt & kul att känna riktig press. Men samtidigt vill jag bara skirka rakt ut och slita i mitt hår. Imorgon ska jag på möte om exjobb i utomlandet, spännande ska det bliatt höra vad som blir sagt. Och på torsdag ska jag på jobbintervju för MyAcademy, ska också bli spännande. Skulle vara superkul att få jobbet men just nu ångrar jag nästan att jag sökte, vet inte när det skulle finnas tid över att hjälpa någon annan plugga :P Och mitt i allt detta ska jag välja kurser till våren och som vanligt får man inget rakt svar från någon och jag sitter mest och svär över att allt är så fasligt besvärligt. Nåja, så kan det vara ibland! Annars är allt tipptopp, på fredagkväll kommer det finbesök, hoppas bara jag kommer kunna koppla bort alla deadlines osv som spökar den närmaste tiden. En positiv grej är att jag klarade en dugga, med råge till och med, så bara en dugga kvar att fixa så slipper jag en av tentorna, woohoo! Fokusera på det positiva liksom. Nu ska jag ta en kopp äckligt te och sätta mig och läsa otroligt lättsamma (eller inte..) och spännande (ja, faktiskt!) ariklar om åldrandet. Hejhååå! 

RSS 2.0