på tal om att ha kul


2009-03-31 @ 15:48:31

Det är ju det vi ska ha nu sista tiden i trean?! Ni har väl inte glömt det? Jakob verkar ha gjort det i alla fall, Caroline också, dom är deppbullar! Jag kom på mig själv med att ha roligt, kul va?! ;D Inte fasiken behöver man vara full dygnet runt eller ens göra något speciellt, handlar bara om att krydda till vardagen med ett skämt eller två.Och därför ska ni vara glada över att ha mig i klassen, jag ska börja dra en massa skämt så alla skrattar och är glada. Själv är jag inte ett dugg trött på skolan, eller trött på något överhuvudtaget, skulle möjligtvis kunna vara på all falskhet.  Jag känner och tycker som alltid, men är trött på all talk and no business. Ja hur som helst, nu ska jag ut på internet och leta skämt så att resten av klassen kan ta och rycka upp sig, är ju för fasiken bara 2 månader kvar tills vi är klara med skiten! :D

haha kan börja min rolighet med att berätta att idag förolämpade lärar-konrad (mer känd som knäpp-konrad) mig & sofia, och efter han gjort det SKRATTADE han. Men det jag vill få fram är att man kan ju ha roligt på andras bekostnad, dock är det men sista utväg för att glädja min omgivning (eftersom det betyder att en person kommer bli driven med och alltså antagligen inte kunna uppskatta roligheten). Men skulle idéerna tryta får sofia bli målet för min karriär som komiker.


SMMMIIILLLEE!!!


måndagar är inte alls roliga


2009-03-30 @ 16:18:04

Hade i alla fall sovmorgon imorse, vilket behövdesför jag låg vaken allt för länge och kollade igenom första säsongen av En callgirls dagbok, har läst en bok som jag tror serien baseras på? Hur som helst väldigt bra, och framför allt, roligt! Måndagen i skolan var seg som vanligt, dock väldigt rolig matte vi räknar just nu på E-kursen, breddningen fortfarande ganska seg. Kom hem och fick äntigen pröva min klänning jag beställt inför studenten, den satt riktigt bra, min mamma var chockad över att den satt så bra, med tanke på att jag inte prövat den utan bara beställt. Så det känns bra, allt som behövs nu är ett par snygga klackar att ha till. Haha förresten, efter spinningen & coren åkte jag & Sofia på yoga :p Det var faktiskt ganska kul, avslappnande och jobbigt! Har träningsvärk i magen idag, fast det är nog från coren. Ska iväg och träna combat ikväll, med mimmi av alla människor! Hon har tydligen gåttoch blivit duktig nu inför sommaren, så jag & sofia fick med henne på combaten ikväll. Nu ska jag strax käka sen kolla in nyaste heroes avsnittet, och ladda ner andra säsongen av en callgirls dagbok, ha en fortsatt bra dag hörrni.


till er räddning


2009-03-29 @ 14:34:08

Jag är så otroligt positiv och glad nu för tiden. Snart kommer folk börja kasta sten på mig för jag är så himla uppåt. Jag ska i alla fall gnugga av min positivitet på sofia idag, hon verkar vara i behov av en positivgnuggning! Hihi. En hel del folk verkar behöva min gnuggning, men var inte orolig! Er tid kommer, jag ska bara leta rätt på er sen är ni chanslösa, positiva och uppåt kommer ni vara efter jag är klar med er (om ingenting slår fel och ni bara blir arga). Sofia kan nog ha rätt i sina teorier om min bipolaritet, jag känner mig verkligen manisk just för tillfället. Everything is possible! Känns nästan som jag är ute på ett litet korståg, bara att mitt inte handlar om att slå ihjäl folk och bli rik.
Det handlar om helt andra, och betydligt viktigare saker :)

så var det söndag igen


2009-03-29 @ 13:11:56

Helgen har faktiskt varit perfekt, fredagen var mysig och avslappnad, lördagen full med fart och en massa älskvärda människor! <3  Började kvällen med massa god mat, sen satte vi igång att dricka, resultatet var blandat, en del vart lite mer glada än andra (anna arnmark, så sööt!) hihi. Vi satt och spelade med andra ord, jag höll på att dö, det var så jävla kul! :p Kvällen bestod av en massa tjejsnack, uppdaterade varandra om allt mellan himel och jord, dans, sång och skratt. Sov kvar hos pellan, vaknade imorse, chockad över hur pigg jag är. Känner inte av gårdagen alls, bara ont i ryggen från all dans. Så ska bli skönt att träna ikväll, core och spinning. Bara en vecka kvar till påsklov, wiihoo!!

jag är laddad


2009-03-28 @ 16:13:35

Sitter hemma hos elinor, hon låter mig sitta vid hennes nya fina dator medan hon steker kötfärs :p Pellan plockade upp mig hos gustav vid tvåtiden när hon slutat jobba, vi åkte förbi Maxi och köpte världens största godispåse till ikväll.
Gårdagen med gustav var jättebra; jag lyckades med matlagningen, vi kollade på let's dance, sen sov vi. Ja, klockan elva låg vi i säng och snarkade, vaknade kvart över åtta imorse, låg och drog oss två timmar. När klockan var tio hoppade jag upp och vi gick ut och gick 4-5 km :) När vi gått en ca 10 min kom vi på en sak; vi har blivit gamla, vuxna. Lägger oss och sover innan midnatt, går upp tidigt och GÅR UT OCH GÅR. Haha, sen hade sit-ups tävling och armhävningstävling. Vi vann en varsin. Och ännu en gång sitter jag och är otroligt glad över att ha gustav :) Och elinor också, hon är inte fy skam hon heller ;D Nu ska jag strax locka håret, ska bara äta lite mer godis! ha en bra kväll allihopa, det tänker jag i alla fall ha!

upp och hoppa!


2009-03-27 @ 08:23:39

Jag har haft en konstig natt. Jag blir väckt, jag drömer konstiga drömmar och katten skriker i mitt öra. Men pigg är jag ändå! Inge vidare sugen att åka till skolan dock, fredgar är sköna, men idag är jag inte sugen på en massa matte. Men jag måste, eftersom jag missade matten både i måndags & i tisdags. Direkt efter skolan åker jag till gurra:) Han hämtar mig vid stationen, sen åker vi ut till maxi och handlar. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, förutom attjag kommer stå för matlagningen. Gurra har i alla fall börjat motionera, så på förmiddagen imorn är det vi som ska ut och promenera i förhoppningsvis varmt och skönt väder. Sen åker jag hem med elli från stan och spenderar resten av kvällen med henne och massa andra härligt brudar. Jag tycker det låter som en bra helg det här! :D

-


2009-03-26 @ 20:44:34

nu får man inte ens skriva vad man tänker på utan att oroa sig för vad folk kan få för sig. vad är det för värld vi lever i?
skämt å sido, insåg att det kan finnas folk som tar åt sig av det jag skrev tidigare, vilket ingen ska göra, jag fördrev bara tiden på det bästa sättet;
att tänka för mycket


:)

en tanke


2009-03-26 @ 20:23:34

Jag har alltid tänkt att när allt är bra, när man mår bra; skolan går fint, gustav bråkar inte med mig, jag har det skitbra med alla som betyder något, så är jag alltid inställd på att något dåligt kommer hända. Det finns liksom inte en chans att man kan gå omkring och må hur bra som helst, tillslut kommer något man inte vill ska inträffa självklart inträffa. Ja, klart det är så, så är det ju i livet, man kan inte klara sina 80 år utan att må dåligt. Men just tanken "jaha, nu mår jag bra och är glad, vilken dag som helst kommer jag bli påkörd av en stridsvagn eller gustav bli uppäten av frank". Men sen tänker jag ännu lite mer; sådär är jag med allt. Jag är alltid inställd på det värsta, för att slippa bli besviken, slippa bli ledsen. Varesig det handlar om prov eller bara livet allmänt, så går jag omkring med inställningen att det inte kommer hålla, det kan omöjligt gå bra IGEN. Grejen är ju, att det går bra, igen och igen. Och jag har faktiskt varit skonad hela mitt 18,5 åriga liv, det har aldrig hänt mig något hemskt. Mina föräldrar är inte skiljda, ingen som stått mig nära har dött. Jag har inte ens varit olycklig kär? Jag vill se mig själv som en stark människa, men om jag inte ens gått igenom de saker som folk anser vara bland det värsta man kan vara med om, hur kan jag då vara stark?  Jag är fejk-stark, bara pålåtsas. Och jag ser folk som mår dåligt, på grund utav det ena eller det andra och jag tänker  "skärp dig för fan, sluta larva dig!". Ok, inte direkt det jag säger om Sofia kommer och är ledsen, inte så jag tänker heller. Men i en del situationer gör jag det. Jag kan tycka att det är ett medvetet val att må dåligt. Ta det inte som att jag menar att om din mamma dött så ska du inte må dåligt. Men många gånger är den en själv som sett till att man mår dåligt, när man kanske låter något annat än hjärnan styra ens handlingar? Varför inte ta sig i kragen och helt enkelt rycka upp sig, ha lite självrespekt? Hela livet handlar om att göra val, har man prövat en sak och det funkade inte, inte gör man då om det, lär man sig inte? Men sen ska jag inte säga så mycket, kanske kommer jag tråna efter gustav även fast han gjort slut med mig miljoner gånger, varit otrogen. Må dåligt. Det vet jag inte, för än så länge har jag inte varit med om det.
Kanske jag ska vara tyst, jag som bara är stark pålåtsas.

lite varmare


2009-03-26 @ 18:15:23

Kom nyss in från en låång och skön promenad, gick ner till bruket och sen hem igen längst stora vägen så det vart ett x antal km :) Skulle varit perfekt om det vara vart lite varmare, så jag kunnat skippat jackan och bara kört på en tjocktröja. Men dom tiderna närmar sig! Hela veckan har andats vår, det är ju underbart!
Idag fick vi våra studentmössor plus alla kläder jag beställt! Satt som ett smäck, dock hade jag nog klarat av att haft en storlek mindre på mössan, men med lite lockar och löshår så komemr den nog sitta där den ska ;D Så imorn tänker jag inviga min student 2009 t-shirt, löjlig eller hur? Fats jag har gått omkring med både t-shirt, mjukisbyxor och tjocktröja som jag fick hem idag sen den minuten jag klev innan för dörren :P
Ännu en effektiv dag; jag & Sofia la ner några timmars arbete på vårt PA, gjorde klart vårt fina minnestest. Det känns faktiskt riktigt bra, bara vi kommer igång med skrivandet såsmåningom :) Ska övertala fialotta att vi ska ha 2 heldagar nu på lovet och bara skriva och ha oss, skulle ju vara skönt om vi vart klara med PA någon vecka, eller åtminstone en vecka, innan det ska vara inlämnat. Ska leta rätt på nå bra filmer och sen packa lite grejer jag ska ha med mig hem till gustav imrogon, hejhopp!


en tur till västerås


2009-03-25 @ 20:27:10

Jag hade verkligen ingenting att göra idag, sprang bara omkring här hemma och var allmänt dryg. Övertalade mamma att låta mig beställa lite sommarkläder, det är alltid kul ;D Fast hittade inte så mycket, bara ett par shorts och en jättesöt typ blus. Sen frågade pellan om jag ville göra henne sällskap till västerås; hon skulle lämna av sin mors bil och sen ta tåget hem. Uttråkad som jag var så följde jag med, trevlig liten åktur med min bästa :) Fick förresten mail av henne jag köpt klänningen av, hon hade fått mina pengar och skulle skicka klänningen imorgon! :D Elli sa att då borde jag få den på fredag, så håller tummarna och hoppas på det. Fan. Jag måste verkligen läsa igenom och ändra en massa på min engelska. Men det är så mycket annat jag kan göra istället (egentligen inte man jag kan ju alltid hitta på något). Kommer antagligen inte behöva redovisa imorgon heller, vi är ju ganska många. Fast skulle vara skönt att vara klar, för då har jag inget mer innan lovet. Känner mig lite slö som inte tränar den här veckan, men min mamma skulle bli väldigt arg om jag tränar när jag har ont i halsen. Men eftersom jag inte har något viktigt med skolan nästa vecka så ska jag tamejfan träna varenda dag den veckan, fan va skönt! Nu ska jag dricka ett glas cola light, tjingis!

varken eller


2009-03-25 @ 17:24:59

har fan ingenting att skriva!

hejhopp!

good morning sunshine!


2009-03-25 @ 08:53:46

Vaknade låångt innan alarmet på mobilen hoppade igång, och det är jätteskönt, får då är man pigg!
Jag sitter inlåst på mitt rum, har bara lämnat det några få gånger under hela morgonen, en gång för att svälja en massa vitpepparkorn; papi är magsjuk. Och det har jag varken tid eller ork att råka ut för själv! Ska strax bila iväg till skolan, verkar som att vi inte har någon labb idag, så blir ingen lång dag. Om inte osten drar ut på det med ännu en av hans otrooooligt intressanta härledningar, jag fattar ju jämt precis allt han säger. HAHA. Åh, måste tjata lite på pappa så han fixar över lite pengar på mitt konto så jag kan betala min klänning! Bäst jag gör det nu på en gång, så jag inte glömmer det, tudeluu!

jag vann!


2009-03-24 @ 21:06:01

Ellis & mitt nya intresse är ju att hänga på tradera och lägga bud på klänningar och för ungefär en timme sen vann jag klänningen jag ville ha till studenten :D 615 kr betalar jag för den, men om den bara passar så är det definitivt värt pengarna :D Får hem den i början på nästa vecka skulle jag kunna tänka mig, wiiie!
Nyklippt är jag också, elli höll med mig om att lugg är sofistikerat så jag körde på det, och allt slitet hår åkte av så nu känner jag mig nästan korthårig :p men gud så skönt det är!

Klänningen! :D

jag är hänsynslös


2009-03-24 @ 15:25:44

Hahahahahahahaha!

Idag har jag varit enormt effektiv, skulle ju skriva klart två medicin arbeten, vilket jag gjorde, men kände mig så uppslukad av det så jag gjorde två hela arbeten till efter det! :D Så nu är det bara två yttepytte ynka arbeten tills jag är klar med kursen, fyfan så bra det känns! (egentligen bara 1 med dumma läraren hade glömt bort att ge mig ett arbete från början så helt plötsligt var det två arbeten kvar) :D Dock borde jag gjort lite engelska.. Har fått ihop två hyffsade sidor, sen tar det stopp. Det här arbetet är ju ganska important eftersom det är i princip det enda skiftliga vi lämnar in på hela kursen :S Funderade på ett byta ämne ett tag, men det är inte på grund utav att info saknas, utan bara det att jag är så totalt opeppad till att ta tag i skiten. Så istället för att göra engelskan så tvättade jag kläder, städade mitt rum, ja, jag till och med skurade golvet! :O Har jag inte gjort, jadu, jag minns inte ens när jag gjorde det senast. Ikväll ska jag leka med elinor i alla fall, ska med henne när hon klipper och sen ska jag sätta henne i arbete med mitt hår också! ;)
Fasiken, är ju onsdag imorgon, snart helg igen! På fredag ska jag vara världens bästa flickvän, jag ska åka och handla, sen ska jag laga all mat SJÄLV, medan gustav gör vad han nu vill (eller det jag brukar göra när han lagar mat; ingenting). Och på lördag ska vi fira elli one more time, lite tjejmiddag och lite alkohol:) Jag ska dit tidigare och assistera elinor i matlagningen. Fast hon vet att när hon frågor om jag vill komma tidigare och hjälpa till innebär det alltid att jag gör som vanligt; ingenting :P Jo, duka kan jag fanemej göra ;D Jäkla massa smilisar i det här inlägget.

HUMÖRET PÅ TOPP, följt av en sista smily;   :D

roadtrip ner till Linköping


2009-03-24 @ 09:00:01

Är jätteglad att jag åkte ner för att kolla in universitetet, träffade massa trevliga människor och fick se mig omkring och fråga hur många dumma frågor jag kunde komma på. Mycket givande dag! Nu känns det som som Linköping är helt rätt för mig. Och det är bra, lite av en lättnad, var rädd för att jag skulle hata skolan och allt när jag väl var där, och då skulle jag vara tillbaka på ruta ett, men så vart det inte. Tror att även jakob, linkan & lüttke var väldigt nöjda med dagen. Sen att resan hem faktiskt var ritkigt rolig är väl också positivt, jag orkade inte köra så jakob & linkan fick dela på hemresan. Vi höll på att dö ett antal gånger på grund av idiotiska omkörningar, dumma vändningar och besök i diket :p Ok, vi var inte ner i diket, men det var inte långt ifrån! Haha, jag hade jättekul i alla fall. Men jag är sjuk idag, vilket jag ju också var igår men det sket jag i. Tisdagar innebär bara pissig fysik och en kort mattelektion, så jag stannar hemma och vilar upp mig. Hade tänkt sova ut imorse, men vaknade halv åtta. Vilket kanske var bra för jag måste skriva klart mitt engelska arbete och finputsa på mina medicinarbeten som jag måste skicka in i veckan. Pust. Men åh jag är fortfarande glad, för nu vet jag ju vart jag ska ta vägen i höst! :D

the weekend


2009-03-22 @ 12:34:09

full fart  känns det som det varit hela helgen, fast gårdagen bara bestod av slöande :P
Var ju utgång som stod på schemat i fredags, åkte till ellis lägenhet här i stan direkt efter skolan med sofia. där var redan annorna och vi satte igång och fixade tills oss. Efter sex så hade resten av förfest folket trillat in, och tjugo i åtta tog vi taxi ner till bmb. dansade och hade trevligt, efter tio tog fialotta och jag en taxi hem till gustav som hade en massa folk hos sig. Sofia for hem vid tolv, medan jag & Sofie fortsatte efterfesten till tretiden. I lördags vaknade jag med ont i halsen och kände mig ganska hängig. Men efter jag & gurra städat igenom hela lägenheten och duschat oss rena, mådde jag betydligt bättre. Lördagen blev riktigt mysig; vi lagade mat tillsammans, tände en massa ljus och mös hela kvällen. Dock gick jag och la mig efter elva, var lite sliten.. Vaknade upp idag och hade ännu mer ont i halsen, plus att jag svettats hela natten. Så blir ingen träning idag, och inte imorgon heller för vi åker ju til linköping för att kolla in universitetet. Dock är vi inte helt överrens när vi ska åka och vilken väg. Får se om vi ens kommer komma fram! :P hur som helst, blir kvar här hos gustav några timmar till, vi ska väl snart åka och handla och sen laga mat. Tudelu!

kan tillägga att jag är trött på att anstränga mig hela tiden, för att hålla alla glada & nöjda. nu skiter jag i det, känns som jag gjort vad jag kunnat.

monsterkatten är dålig i magen


2009-03-19 @ 17:45:31

Kom hem efter jag ätit hos mormor, och vad möts jag av? Fartränder på golvet från monsterkatten som tydligen varit dålig i magen och bajsat ner sig själv. In med skitkatten i duschen, länge sen jag såg doris titta så arg på mig! Men ren vart hon. Usch. Får hoppas hon inte gör om det, jag höll nästan på att spy, kattbajs är inte mysigt!!!! Nu ska jag slå på en film och försöka utestänga lukten som fastnat i min näsa, eller först lyssna runt lite mer på spotify som caroline var snäll att skicka en inbjudan till åt mig. Väldigt behändigt, slipper man ladda ner allt man vill lyssna på! tudelu!

två lediga torsdagar på raken


2009-03-19 @ 15:43:16

Livet är bra härligt ibland, åkte hem från gustav vid ett idag, bestämde mig för att promenera hem från stationen i det sköna vädret. Och riktigt skönt var det! Har suttit och laddat ner en massa bra musik och bränt en riktig partyskiva tills imorgon. Egentligen borde jag passa på att plugga nu när jag är ledig från skolan, t ex skriva klart engelska arbetet, men har ingen lust med det och tänker faktiskt ta en riktig slappisdag idag! Ska strax hem till mormor och äta, nu när mamma & pappa är uppe i sälen så ser som vanligt lilla mormor till att jag & bror inte svälter ihjäl :) Håller på att krångla med mig carro ut imorn också, fruntimmret ska ju alltid vara omständig ;) Nej men vill verkligen att alla följer med ut för jag tror och hoppas det kommer bli roligt! Hejdå

härligt med sol!


2009-03-18 @ 17:42:34

Kom nyss hem från Sura, var dit och solade med Elli, Becca & Beccas kusin tror jag det var. Så nu är jag röd som en kräfta igen, förhoppningsvis går det över lite snabbare nu när jag inte var likblek innan jag solade :P
Ska leka lite med elli ikväll, och sen tar jag sista tåget som går hem till gustav. Han slutar ändå inte jobba förrän 11, tass. Är ledig från skolan imorn (så jävla skönt) men har en hel del som skulle behövas göras. Får se hur mycket jag kommer orka med imorn. Åt orecis mat, och nu är jag jättesugen på godis. Hum, undra om jag ska locka med mig pellan till ica och köpa lite gott senare? Eller så är jag nyttig och tar en tråkig banan istället, mjaaaou!

jävla dag


2009-03-16 @ 21:21:20

Vaknade imorse med huvudvärk och kände mig trött som in i helvete. Skolan var en riktig jävla pina idag, jag var sur och kände mig allmänt sliten. På tåget hem somnade jag, bara tur att jag vaknade när det kom fram till Virsbo. Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig, hade lovat Sofia att komma förbi henne tidigare innan träningen och hjälpa henne lite, så tänkte bara vila en stund. Men jag somnade och 1,5 h senare kom mamma in och väckte mig. Så hann inte med att åka till fagersta tidigare innan träningen, var inte långt ifrån att jag ringde och avbokade den också. Men jag tog mig i kragen och efter en massa falukorv kände jag mig lite mer fit for fight. Dock är jag glad att jag tränade, nya combat passet är skiiitkul! I like alot! Så avslutade en allmänt jävlig dag på ett bra sätt. Men nu sitter jag också här, endorfinerna sprutar ut genom öronen tillsammans med allt svett. Ok, svettet sprutar inte genom öronen. Min poäng är att jag inte kommer somna lätt ikväll; en 1,5 h lång "powernap" och sen träning är inte den bästa kombinationen om man vill komma i säng i tid. Förresten! På måndag åker jag, jakob och mattias till linköping för att kolla in våra blivande utbildningar. Ska faktiskt bli ganska skoj med en liten road trip. Plus att jag slipper måndagen från helvetet, usch va jobbig min måndag är. Nejnej, om jag kanske skulle hoppa in i duschen?! Åh förresten längtar jag som fan till fredagens utgång, wiiihooo!

JA JA JA!


2009-03-15 @ 21:16:14

Jag kollade nyss klart på yes man, den var jävligt bra alltså. Trodde den skulle vara helt ok, men vart positivt överraskad.
Man kanske skulle pröva på det, att säga ja till allt?

vårkänslor bubblar upp


2009-03-15 @ 13:31:47

När jag klev ut imorse och skulle sätta mig och köra hem från gustav fylldes hela jag av varma, trevliga vårkänslor. Vilket skitfint väder det är! Åh, man behöver bara titta ut genom fönstret för att bli lite glad. Bort med all snö nu!!!
Jag åkte hem tidigt från gurraponken imorse, för jag skulle plugga geografi innan jag ska iväg och träna. Men än så länge har jag inte fått något gjort! Gör i princip allt annat. Men måste verkligen ta tag i skiten snart. Dagens mål; hälften av instuderingsfrågorna ska vara besvarade innan jag går och lägger mig. Suck. Men jag är taggad, taggad inför nästa fredag när det är utgång som gäller :D Förresten, en fråga, vet nån vilken vecka vi har påsklov? Är det 14 eller 15?! Jag är ganska förvirrad för har trott att det var vecka 14, men västerås har vecka 15 plus att mamma sa att det inte är påsk vecka 14?! :P Aja, på tal om något helt annat, nu har jag i alla fall valt ämne till engelskan; The american dream. Sökte nyss på google, och hittade en massa sidor så kommer nog bli ganska lätt att skriva om det. Pust, när ska jag hinna det? På söndag. Haha, dagen innan den ska vara inlämnad. Fy skäms på mig! Nu ska jag plugga geografi, ja det ska jag.


BLÄÄÄÄÄ

melodifestivalen & spyor


2009-03-14 @ 22:27:07

Gustav sitter och spelar tv-spel. Fast det kan han väl få göra eftersom jag var tvungen att se melodifestivalen. Jag röstade på snällasnälla. Hon operakvinnan vann, vilket jag inte kunnat gissa. Fast vem vet, hon kanske går och vinner hela alltihopa. Idag har jag typ sovit hela dagen, gick inte upp förrän efter två  (men då hade jag vart upp tidigare och sen gått och lagt mg igen). Jag & gurra var hem till hans föräldrar tidigare ikväll och åt. Det var gott men jag började må skit illa när vi kom hem till gustav igen och råkade spy?! Trodde jag blivit magsjuk men direkt efter jag spytt mådde jag bra igen och det gör jag fortfarande. Konstigt. Hur som helst, åkte in med mami&papi till stan igår, vi var in och fixade balklänningen min. Ååååh den kommer vara så fiiiin! Skulle få hämta den om 3 veckor ungefär. Sen var vi ut och åt, en massa gott. Resten av kvällen spenderade jag med min gustav. Och ikväll kommer väl se likadan ut som gårdagen; gustav dricker folköl medan jag dricker cola. En eller två filmer ska vi väl också hinna med. Förresten! Vi kastrerade ju frankie igår, plutten. Jag stod och kollade på medan gustav satt på andra sidan rummet och tyckte hemskt synd om katten. Sen var kissemissen helt väck hela kvällen, vinglade runt som om han smakat på för mycket av gurras folköl, hihi.

tjineling!

härligt


2009-03-12 @ 21:38:48

Spinningen behövdes för att rensa hjärnan, kände mig jättepigg efteråt. Inte lika pigg nu, tog mig äntligen i kragen och körde lite sista minuten plugg. Det har tyvärr inte blivit så mycket matte gjord idag som jag tänkt.. Men men, nu är det så, jag får hoppas på det bästa imorgon! För den delen, imorgon ska jag till stället jag köpt balklänningen på, och dom ska ta mått och sånt och sy in den för dne var litegranna för stor. Undra om jag kommer få den långt innan balen? Fast då skulle jag ha på mig dne hela tiden och smusta ner den eller ännu värre.. Så kanske är lika bra om jag får den dagen innan. Är lite orolig över att den inte kommer passa sen, jag & gurra kommer hem från turkiet en vecka innan balen, tänk om jag gått och blivit jättetjock på semestern och inte kommer i den?! :P Då skulle jag få panik! Hihi, nog om det, nu ska jag kolla klart på en film jag försökt se klart i flera dagar, godnatt!

en ledig dag


2009-03-12 @ 13:30:49

Är aldig fel! Gårdagen var jättebra, skönt att spendera tid med min pellanplutt :) Filmen gillade jag skarpt, men som vanligt så kan dom aldrig få filmen lika bra som boken, men långt ifrån var det i alla fall inte. Kom hem vid elva imorse, elli började skolan tio, så var tvungen att pallra mig upp ganska tidigt fast jag är ledig, men jag klagar inte ;D Målet idag var att få så mycket tråkigt skoljobb som möjligt undanstökat. Är faktiskt nöjd med min inssts, hittills har jag gjort klart ett medicin arbete, och började på ett nytt som jag gjorde hälften på. Och klockan är bara halv två än så länge! Nu känns medicinen lite bättre, bara 3 arbeten kvar och när jag väl tar tag i det gör jag ett arbete på 1-2 timmar, vilket inte är särskilt farligt. Så har max 6 timmar medicin kvar, jag kan äntligen se ljust i slutet av tunneln! Haha. Nu ska jag övertala pappa att köpa pannkakor åt mig från hotellet, sen ska jag ta itu med matten. Fast den känns faktiskt ganska bra, men ska ta en sista koll för att lugna nerverna helt och hållet. Men som vanligt i matten, det känns skitbra innan, tror man kan allt, sen på provet lyckas armin alltid få med något man inte sett förut. Då håller man tummarna och hoppas man klarar av det ändå. Ingen katastrof imorn vill jag vara med om i alla fall. Egentligen borde jag börja plugga geografi, vi har prov på onsdag. Kommer inte hinna nå i helgen, så har i princip måndag och tisdag på mig. Suck. Nu ska jag ringa till Ruth's och fråga om jag kan komma och måtta balklänningen imorn istället för nästa torsdag. Tudelu!


det var härligt!


2009-03-10 @ 21:51:03

Ja, boxpasset med Caroline var grymt kul och sjujävla jobbgt, så nu bara stänker det endorfiner om mig, kommer aldrig somna! :D Ligger och kollar på Milk, den verkar riktigt bra, än så länge i alla fall. Sjukt hur idiotiska människorhar varit bara för en 30 år sen. Skulle man behandla homosexuella sådär idag skulle man förhoppningsvis hamna i fängelset! Jag älskar såna här filmer man blir berörd av att se! Imorgon hoppas jag se en bra film ocksp, jag & elli ska äntligen få se Män som hatar kvinnor, vi ska ha en riktig myskväll, med nå god mat, bio och sen sover vi kvar i pellan slägenhet i stan :) Jag längtar litegrann, var typ 100 år sen vi träffades och gjorde nåt. Annars brukar vi bara ut & gå eller nåt liknande nu för tiden. Vi har blivit gamla! :P ååååh, jag är så gladjust nu. Längtar tills på fredag när matten är över och sen är det heeelg!!!! Ska leka med min man hela helgen lång, på fredag ska vi ta frank till veterinären, han ska bli av med lite av sin manlighet! Och på lördag ska vi hem till gustavs päron och käka mat. jahapp, sen är det söndag igen. Mjaou, nu ska jag kolla vidare på Milk, tudelu!

konstigt


2009-03-10 @ 15:08:41

Jag skrev nyss ett konstigt inlägg. Jag tog bort det.

Nu ska jag plugga MaE & ikväll ska jag boxas med miss svedberg!


rise and shine!


2009-03-08 @ 11:54:58

Vilket hemskt väder, nu orkar jag inte med det här längre; nu får våren, solen & värmen komma!
Blev en trevlig lördag, Sofia kom och vi ordnade lite PA, skrev bland annat ett mail till en tysk forskare. Ska bli spännande och se om hon svarar. Sen bastade vi, och åt en massa glass och sen ost & kex, dock inte i bastun :p
Vi gick upp för ungefär en timme sen, Sofia for nyss hem. Jag ska försöka plugga nån timme innan det är dags för träning; core&spinning. Och imorgon är det måndag igen. Suck. Fast det är bara 3 veckor kvar tills vi får påsklov, men det är inte heller helt bra. För PA ska vara klart 3 veckor efter påsklovet, och jag & Sofia har inte börjat skriva än. Men det känns ändå ganska bra nu när vi fått ut enkäten, skrivit det där mailet, funderat på den praktiska delen. Tror det kommer kunna bli bra det här :) Sen är det ju bara och vänta & se om lärarna håller med oss :P Nehej nu ska jag sätta mig och lyssna på musik och repetera det som står på schemat idag (ja Carro, jag har också införskaffat mig ett pluggschema. Tillskillnad från ditt så fyller mitt faktiskt sin funktion eftersom jag följer det ;D )

tjingis

insikt


2009-03-07 @ 15:17:31

Haha, läste nyss vad jag skrev, vilken jävla bitetrfitta jag är! haha, men åh så bra jag är på det :D

man skulle kunna tro att det är söndag


2009-03-07 @ 15:12:12

Jag sitter och pluggar matte, eller ja, inte just nu men har gjort det i snart 2 timmar. Ok där överdrev jag antagligen, men ett tag har jag pluggat i alla fall. Men nu har min hjärna slutat fungera, så jag gav upp, ingen idé att fortsätta när allt blir fel :P Läste nyss i Sofias blogg att hon fått för sig att jag är på bättre humör idag, HA, skulle inte tro det. Imorse var jag i och för sig ganska trevlig&glad, men nu börjar jag bli sur och irriterad igen. Eller snarare lite uppgiven. Humpf. Hela dagen har fått den där jobbiga söndagsfeelingen över sig, hemskt väder, plugg.. Alla ingredienser för en hemsk söndag finns här, bara det att dom kommit på fel dag. Något positivt är i alla fall att jag fortfarande har en sjujävla träningsvärk sen i torsdag, mina lår alltså! Jag & Patty ska ut och promenera när hon kommer, så går förhoppningsvis bort en del, för annars kommer spinningen imorn bli kämpig att ta sig igenom.. 

Nu när min sinnesstämning är som den är känner jag mig elak. Tur att personer som förtjänar att få höra inte befinner sig i min närhet just nu! MOAHAHHAHAHA (elakaste skrattet ni kan tänka er!) Slutet närmar sig, och om man tänker efter, skulle det inte kännas enormt bra att avsluta med att få vädra ut allt man tänkt och tyckt?

saturday


2009-03-07 @ 12:36:39

Fan. Det är snart måndag igen. Fan.

Jag & Gustav myste hela kvällen igår, och kollade på Twilight som jag velat sett hur länge som helst! Och gud vad bra den var, jag var nästan helt lyrisk efteråt, lite småkär i Edward blev jag också ;) Gurra åkte nyss hem, han ska ladda med grabbarna inför Metallica imorgon.  Jag vill också på konsert, inte Metallica, men Coldplay hade varit grymt! Hur som helst så ska jag städa mitt rum litegrann, och sen plugga matteE tills dess att sofia dyker upp, hejhopp!

jag är arg idag


2009-03-06 @ 15:43:22

Ja faktiskt. Ingen bra dag. Något ovanligt dock, istället för att vara arg på mamma&pappa (dom råkar oftast ut för mina humörsvägningar) är jag nu arg på S, C & A, jävla lökar är dom! Moahahahha. Och Gustav fick sig en dos också. Vi skulle åkt och solat i västerås och sen hem till hans föräldrar en sväng. Men han kunde inte hämta mig vid tågstationen så PMS-Liza vägrade komma och sitter hemma nu istället :D Ska iväg och sola här i Virsbo om typ en halvtimme. Fast mannen i mitt liv kommer hit ikväll efter han varit hos sina föräldrar. Vilket ger mig tid till att sola, äta goooood smörgåstårta och bråka lite med kattorna. Förresten hatar jag tåggubbarna/gummorna. Dom tar verkligen sitt jobb på alldeles för stort allvar. Mitt riktiga tågkort slutade fungera, så dom i skolan skickade in det och jag fick ett sånt där tillfälligt tågkort under tiden. Har åkt med det hela veckan, men enligt kärringen på tåget imorse så gäller inte dom där korten. Hon gick t o m för att ringa nån och fråga, hihi, så jag hann hoppa av tåget innan hon pratat klart :P Puckon! Jag skulle kunna fortsätta resten av dagen och ge exempel på allt som irriterar mig just nu. Men det tror jag ingen bryr sig om. Och samtidigt som så mycket stör mig, bryr jag mig egentligen inte ett dugg. Hihi, jag &  pappa håller på att driva mamma till vansinne! Åh vilken kul familj jag har! :D <3

rubrik


2009-03-05 @ 17:04:02

Har suttit framför datorn i över en timme, jävlar vilket effektivt tidsfördriv alltså! Ska iväg till fagersta om ca en halvtimme och slåss lite med fialotta. Hoppas på att få lite skön träningsvärk tills imorgon. Skapligt seg dag faktiskt, längtar tills jag får gå & lägga mig. Har egentligen absolut inget att skriva. Men som sagt; tidsfördriv. Jo förresten. Något väldigt roligt hände idag (antar att inte många fler än jag komemr tycka att det är kul, men som sagt, jag gör det i alla fall :P)! Jag & Jakob gick en bit bakom Sofia&Carro idag när vi skulle tillbaka till skolan från matsalen, så sa jag till honom att vi skulle snöpula dom. Efter ett tag sprang jag fram till S&C och drygade mig & när Jakob kom ifatt så sa han att det var min idé att vi skulle snöPULLA dom. HAHAHAHHAHHAHAHAHAH, jag dog nästan, fan va kul det var! Tja, hoppas någon mer än jag anser att det var kul, så humorlösa kan ni väl inte vara? :P Hihi, nu ska jag byta om till träningskläder, tudelu!

en suck av lättnad


2009-03-04 @ 16:49:24

Var vad jag skrev till kära lilla caroline. Inte för att det gick speciellt bra, snarare tvärtom, men lättnaden över att det är gjort väger över alla andra känslor. I feel good!

Idag ska jag faktiskt försöka plugga lite matteE, om jag orkar. Efter att ha suttit i över 2 h med ett fysikprov är inte hjärnan på topp, men det skulle vara skönt att komma igång med repetitionen i tid. Annars funderar jag på att åka & sola, men det kommer jag antagligen inte orka. Pappa sitter och borstar Doris, hon skriker som om hon höll på att dö (vilket hon inte gör, vad vi vet). Känner på mig att morgondagen kommer bli en slappisdag; gå upp 30 min innan bussen går; på med mjukisar och håret i en toffs, and then I am good to go. Är så himla skönt med dom där dagarna emellanåt. Ingen träning idag heller, vill att det nya combat passet ska komma igång, kan det här som är nu alldeles för bra. Men imorgon ska jag slåss med Sofia, länge sen jag boxades sist, så det ska bli kul.

Mumms, det börjar lukta mat, jag är hungrig!

tips från en erfaren pluggsmitare


2009-03-03 @ 16:07:24

Ja, efter många års (ja, i alla fall snart 3 års) erfarenhet när det gäller att slippa undan att plugga och ändå må bra över det, ska jag nu tipsa alla er okunniga där ute! 

.................. hum
Har nog inge tips för jag sitter här och har ångest över att jag inte pluggar nå fysik som jag borde göra. 
Så nu går jag vä och gör det. Skit också. 

att fördriva tid jag egentligen inte har


2009-03-03 @ 08:19:27

är jag enormt bra på! Ligger i sängen med datorn i knä, ska åka till skolan om 40 minuter, och jag har inte ens gått upp än. Jag borde kanske försöka pallra mig upp?

back on track


2009-03-02 @ 15:34:50

Nästan i alla fall. Första skoldagen var inte hemsk alls, faktiskt ganska skön och, tja, rolig skulle vara en överdrift men något liknande. Fick veta att matteprovet inte är förrän nästa fredag (trodde det var om en vecka) så det känns bra, slipper jag börja stressplugga det direkt efter fysiken är avklarad. Plus att engelska-arbetet blev uppskjutet tills vecka 13, vilket känns nästan ännu bättre! Är bara att bli av med fysiken nu på onsdag, och helst klara av det dugligt, så är jag nöjd och belåten. Caroline kom tillbaka nu efter att ha spenderat 2 veckor i en annan världsdel, hon kan nog behövas för att röra om lite för tillfället. Sen så kan hon ju vara ganska rolig, ibland. Hihi, Mjaou! Ska iväg och träna vid halv sju ikväll, har lovat mig själv att plugga fram tills dess. Och jag ska försöka, så nu stänger jag ner datorn annars kommer jag inte klara av det! Tjingeling på er alla!


time to sleep


2009-03-01 @ 22:23:29

Kollade precis klart på Changeling, riktigt bra var den! Faktiskt bland det bästa jag sett på ett tag. Ni borde se den!
Och jag borde försöka sova nu, men är inge sugen på det, ska nog lägga mig & läsa en stund. Kroppen känns bra efter dagens träning, spinningen var det jobbigaste på länge, men fan så skönt det känns efteråt :) Och på tal om kroppen, jag är fortfarande lite röd på bröstet sen solningen i torsdags :p Tur att jag skippade det i lördags, haha! Men på fredag ska jag dra med min man och sola, han behöver bli lite brunare han också. Och då kommer vi kunna bli ännu brunare när vi far utomlands! Förresten har jag tittat på en massa klipp på Johan Glans idag. Han är bra rolig! Jag vill åka på nå sånt, när nån komiker uppträder. Hur som helst så ska jag leta rätt på min bok nu och sen göra ett försök att somna. Godnatt!


slut på lovet


2009-03-01 @ 14:26:37

Känns faktiskt som om veckan varit jättelång! Även fast jag inte gjort något speciellt känns det som om det var flera veckor sen det var fredag och vi fick lov. Så det känns inte allt för farligt att komma tillbaka till skolan (fast kommer antagligen kännas tvärtom imornbiti när jag ska upp halv sju). Det är bara fysiken som spökar. Vill faktiskt bara bli av med den nu. Sofia kom till västerås igår, vi skulle plugga hela dagen. Inte så mycket plugg, jag tvivlar på att vi fick ihop ens en timme fysik. Istället var vi ner på stan, Sofia ville göra av med pengar, vi kom hem igen, då kollade vi tv samtidigt som vi försökte plugga. Inte lyckat. Sen åkte vi ut till Maxi, bokrea, vi spenderade en hel del tid där ute. När vi kom hem var klockan snart åtta och strax därefter for Sofia hem! Vilket leder till en enorm ångest idag. Fan, jag borde plugga istället för att sitta här. Men totalt omotiverad. Ska och träna om 2 timmar, skulle hinna hur mycket som helst på den tiden, men icke! Bara fyra veckor sen är det lov igen och efter det tar vi i princip studenten :p Det är bara att hålla ut & köra på den här sista tiden. Ja. Så därför tar jag mig nu i kragen och läser igenom induktionskapitlet, kanske jag kommer förstå lite i alla fall. Buhu!


RSS 2.0