lördag.


2012-01-28 @ 14:41:49

Jag sitter och väntar på att Michael ska komma med lite donkenkäk. Han är bakis och hans sätt att vara bakis på är att vara totalt jättetossig. Ganska underhållande och sött, men inte efter han lekt "härma Liza" i tjugo minuter :P Så nu njuter jag av lite lugn och ro! Igår gjorde jag fancy gryta, 2,5 timme höll jag på. Louise och Sebastian kommer vid sextiden och käkar, sen joinar Malin och Jesper oss och spelar spel och dricker lite. Ska bli väldigt kul faktiskt :) Nehej, nu tycker jag att jag hör honom klampa i trappuppgången, herrå!

torsdag.


2012-01-26 @ 20:35:15

Sitter i sängen och har nyss struckit en duk till köksbordet. Roligt va? Har storstädat lägenheten idag, SÅ HIMLA SKÖNT! Michael är iväg och handlar kycklingvingar till oss, mumma. Imorgon ska vi upp och träna sen har jag skolan från 11-17, härlig fredag.
Vi har himla gött schema denna period FÖRUTOM att vi är schemalagda varenda fredag, oftast 13-17. Det gör det svårt att åka någonstans. Jag & pattis har en dejthelg i huvudstaden, vet bara inte när än, ploppar upp saker hela tiden, skittråkigt. Jag har huvudvärk. Vill bara ha michael, kyckling och cola sen sooova. Jajjjjaamensan, herrå!

måndag.


2012-01-23 @ 18:35:50

Jag ska strax ringa och beställa thaimat till mig & Michael, mummmma! Han är på möte och jag kom typ nyss hem. Händer inget ovanligt annars om dagarna, vi försöker vara duktiga och peppa varandra till att träna, blev åtminstone tre pass förra veckan. Ska man frösöka hålla igång i fortsättningen också. Massa laborationer i veckan, börjar egentligen 13.00 imorgon men ska till labbet kl 09.00 och ta hand om mina bakterier.
Veckan består av lab, mer lab, plugg, söka sommarjobb, plugga lite till och en dubbeldejt med Louise + karl på lördag. Lagomt skön vecka! Näähäääj, lär ringa och beställa nu så vi hinner få maten tills dess herr Gunnesby kommer hem.Hejdå!

torsdag.


2012-01-19 @ 12:35:16

Var ett bra tag sen jag skrev här! Just nu ligger jag nergosad i en nybäddad säng, helt nyduschad, frr. Micke var nyss här och käkade, jag gjorde gryta igår. Den blev typ asgod, jag är så imponerad av mig själv! :P Om nån timme kommer Malin. Vi ska till bolaget och så ska vi handla gottigott tills ikväll. Det är fääst. Vi två ska ha lite snackaikapp-middag sen hem till Tobi där resten av vårt fina gäng befinner sig. Dansa dansa daansa! Imorgon är det också fest, halvtidssittning närmare bestämt. Alla som går i 3 an ska fira att vi tagit oss igenom halva utbildningen. Temat är maskeradbal, så jag beställde en glittrig, silver mask. Fick en guldig istället, vilket gjorde klädvalet lite svårare. Nåja nåja. Hejdå!

RSS 2.0