torsdag.


2011-12-22 @ 14:55:54

Jag är nog gladaste tjejen i världen! Har världens bästa mor & far, världens bästa vänner, absolut världens bästa superduper frrigaste pojkvänen och världens bästa dumma fina lilla majabajakatt. Borde inte vara tillåtet att vara så här glad! Eller jo, för det är skönt! :D Och underbart! Och härligt! Och frrigt! HEJDÅÅÅÅ
Och föööööörresten så gick båda tentorna galant, allt pluggande gav resultat och jag är sjukt nöjd!! Fyra 5or och en 4a denna terminen, känner i hela min kropp hur rätt utbildningen är och hur jag trivs! Och fan va duktig jag är, ger mig själv en klapp på axeln, det förtjänar jag tamejfan! Wwäääääiiii

lördag.


2011-12-17 @ 10:51:24

Sådärja, hälften av utbildningen avklarad, nu återstår den roligare halvan :D Tentan gick väl braa, kanske, tror jag? Jag klarade den nog i alla fall. Vilket är huvudsaken. När det är en monstertenta. Nu ska jag städa, packa, leka med katterna. Sen ska jag hem till Michael och laga mat: lövbiff, klyftpotatis, god såås, sallad, mummma. Tidigt imorgon biti åker jag hem mot Viiirsbo! Hejdå!

fredag.


2011-12-16 @ 15:09:26

Sitter mest och slöpluggar. Konstigt nog känns det som jag har koll på det mesta. Vilket är både skönt och jobbigt. Ska fortsätta slöplugga restem av dagen. Ikväll ska jag ha myskväll ensam emd katterna, Michael ska plugga all night long och Joanna skulle på festelifest. Minns inte senast jag var helt ensam hemma. Ska faktiskt bli skönt, har köpt potatisgratäng och kyckling, muuummma! Imorgon är det tenta. Imorgon vid den här tiden har jag musik på högsta volym och städar&packar. Sen ska jag och Mickepickepöö myyysa med god mat och vin, nam nam nam. Sen söndag morgon åker jag hemhem och vi ses inte förrän 26, OMG OMG OMG hur ska vi klara oss?! Hähä.. Ska bli superduperskönt att komma hem typ en vecka innan jul. Behöver köpa julklappar.. Och slappa. Ja. Nej menom jag ska fortsätta med mitt slöpluggande, ikväll ska jag ha 90210-maraton, perfekt uppladdning inför monstertenta, yäää! :D Herrå!

torsdag. igen.


2011-12-15 @ 14:59:53

Jag är glaaaaaaad. Exobbet är bestämt nu, gick jättebra hos Ann Christin, hon var så himla peppad på det så jag blev ännu mer pepp :D Och en ätterolig grej är att sammarbetspartner i projktet är... AstraZeneca! Känns som något bra att ha med i CV:t, om jag söker sommarjobb hos dom kan det ju bara vara positivt att jag varit delaktig i ett av deras projekt! Åh ska bli jättekul att få göra något, se vad min utbildning hittills har gett mig! Hon jag ska göra det hos ville helst att jag skulle börja i januari, men läser 12 hp protein kemi och 3 hp protein rening, två kurser som säkert är väldigt bra att ha till projektet! Dan va gött det ska bli att få se vad man kan komma att jobba med! Nu kommer strax Mickepickepööö, vi ska ha plugga eftermiddag/kväll. HEJDÅ!

torsdag.


2011-12-15 @ 09:58:29

En tenta skriven och det gick bra, vilket var förfärligt skönt! Känner mig lite mer pepp att ta tag i monstertentan igen i eftermiddag och imorgon. Just nu sitter jag bara och gör ingenting, tänker göra det en timme. Har ju faktikt skrivit tenta idag. Jag är så snabb, vilket är bra för hade tentatid till 13 (!) så egentligen skulle jag ju sitta och skriva.. Alltså inte plugga. Hähä. Ska på möte med en forskare sen, jag ska kanske göra mitt exjobb (kandidatarbete) hos henne i vår. Hon jobbar med felveckade protein i hjärnan som typ när man får Alzheimers. Väldigt intressant. Men som vanligt är jag världens velmaja, Peter & Stefan som jag haft som föreläsare i monstertentakursen frågade om vi ville göra exjobbet för dom i Organkemi. Vilket ju också skulle vara spännande. Samma val som till masterutbildning: organisk syntes & läkemedel eller protein science. Voj voj voj. Att det aldrig kan vara enkelt! Nåja, det kanske går skitdåligt på mötet, är antagligen fler som vill göra exobbet hos henne, då blir jag automatiskt tvungen att göra det i organkemi. Awesome att slippa välja själv, hähä. Nej men ska njuuta av att tentan gick bra ett tag till, sen ta tag i nästa åbäke. Herrrååå!

söndag.


2011-12-11 @ 17:35:12

Om en vecka har jag jullov. Det är det enda som håller mig uppe just nu, UÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...
Nu ska jag ta pluggpaus och krypa ner bredvid kattorna som ligger och frrar i min säng. Hejdåååå

lördag.


2011-12-10 @ 10:13:31

Kom precis hem från Michael, ska sätta mig och plugga hela dagen, fiint. Det går faktiskt inte nå bra för mig, jag börjar bli seriöst oroad för en av tentorna. Uäää. Men det är bara att köra på. Ikväll ska jag träffa fröken Leander, vi har en middagsdate på HG. Alla dagar ser likadana ut. Jag vill ha nästa söndag, då är jag hemma i Virsbo och är LEDIG fram till 4 januari typ. Nej fan, måste sätta igång, så här klarar man inga tentor! Herrå!

onsdag.


2011-12-07 @ 11:12:07

Jag och Michael skulle upp klockan sju.. Jag pallrade mig upp halv nio :P Dåligt!! Men vi var faktiskt vakna ganska länge igår, vi kollar på BBC's Frozen Planet-serie, huuuuur bra som helst. Massa söta isbjörnar, pingviner och sälar. Och elaka djur som äter upp dom. Sitter hemma och pluggar naturprodukter, är inne på ett segt och tråkgit kapitel så motivationen är inte riktigt på topp. Men blir ju inte bättre av att skjuta upp det, ska försöka gå igenom tre kapitel idag i alla fall, uuuhhhjjuuu.. Herråå

tisdag.


2011-12-06 @ 15:58:08

Oj. Jag är stressad. Jag har panik. Men annars är det bara bra.
Plugga två timmar till sen ska jag & Michael göra en mat-plan för sista tiden vi är kvar i Linköping. Orkar inte ränna fram och tillbaka till maxi hela tiden, nu ska det planeras ordentligt vad vi ska laga för mat! Ååh, hungrig är jag också, på tal om mat. Hittills har det här varit en ganska värdelös dag. Hejdå

måndag.


2011-12-05 @ 15:47:59

Sitter och pluggar, har nyss skrivit klart en laborationsrapport. Hade det första av fyra seminarium idag också, skönt att kunna bocka av lite saker! Tenta nästa vecka på torsdag och lördag. Uuhhhuuujjaaa. Helgen har i alla fall varit väldigt trevlig! Jennifer och Eric från Karlstad var här och hälsade på, i fredags var vi till resturang och käkade sen spelade vi tp, i lördags pluggade jag lite medan Michael visade dom sin lägenhet. Sen lagade vi tacos och därefetr var det lite förfest sen fest på Kårallen. Vi droghem vid halv tre och spelade twister till fem på morgonen, en bra kväll! :)
Nehej, ska fortsätta plugga nu, ska försöka hålla på till sju i alla fall, ratattaaa. Blir väl myspysa med Mickepickepööö senare när vi båda är färdigpluggade :) Frrr, heerråå!

RSS 2.0