fredag.


2012-03-30 @ 09:58:49

Den här veckan alltså! Galet bra! Känns som jag antagligen kommer bli överkörd av en buss eller något innan den är slut, för så här galet glad kan man ju inte gå runt och vara!?
Jag och min bästa Michael bokade resa till New York 17-24 augusti :D Vi har tittat på att åka dit hela våren men har inte velat boka något förrän jag visste att jag hade sommarjobb. Men när det ordnade sig nu tidigare i veckan sa vi att hittar vi något bra (datum som passr, billigt flyg och bra hotell) så kör vi. Lyckades hitta ett superbra hotell, nytt fräsch och ligger vid Times Square, men det var lite dyrare än vad vi ville betala.. Dagen efter fanns det erbjudande, flyg tur och retur samt sju nätter på hotellet vi ville ha för bara 8600 kr, är ju ingenting! Så vi bokade, yäää! Ska bli asfränt, har aldrig varit i NY. Ska shoppa, se frihetsgudinnan och allt annat! Hotellet vi ska bo på har en av dom största roof top barerna, så jag vet var vi kommer hänga på kvällarna, iiihihi.. Jag trodde det var mycket dyrare att flyga till och bo i NY, annars hade jag åkt tidigare, har ju varit på en massa charterresor och betalat 5-7000, bara lägga till två tusenlappar och så kommer man till USA istället! Fast kostar ju mer att vara där, plus att man vill ju shoppa en MASSA! Uj uj!
Igår hade jag storstädning, fan så skönt! Idag kommer Sofia, tror vi tar en lugn kväll hemma, Michael ska iväg på fyllefest :P Imorgon blir det förfest hemma hos oss sen ska vi ut, Adrian Lux spelar, han som gjort nå massa kända låtar (verkar som typ alla vet vem han är utom jag?). Nehej, nu ska jag ner till labbet och ta hand om mina kära Abeta prover! Hejdå!

tisdag.


2012-03-27 @ 15:59:14

Har en superduperdag! Började med att jag somnade nio igår kväll, så imorse 06.50 när alarmet hoppade igång var jag superpigg och FRISK! Har legat med 39 graders feber onsdag-lördag typ.
Är på exjobbet nu, det går framåt, håller på att skriva en massa. Spännande. Jag fick en 5a på min tenta jag skrev för två veckor sen, enligt statistiken var det inte så många som fick 5a, så jag är glaaad!
Sen så blev jag erbjuden sommarjobb på labbet på Arla! Vilket är gött! Hela sommaren, så blir linköping över sommaren. Hoppas bara Michael också får jobb här så vi inte måste vara på olika orter.. Så jag är hur som helst superglad idag. Wiiiiiiie! Och helgen ska bli rolig, bästa Sofia kommer hit! :D Hejdååå!

måndag.


2012-03-19 @ 17:38:40

Sitter på kontoret och väntar på att sista provet ska köras klart, ska ner om en kvart och hoppas det är finito då så jag får gå hem. Riktigt lång dag idag, ont i huvudet sen jag vaknade, sov sjuuukt dåligt inatt för jag hade en snarkande liten minigris bredvid mig.. Tur han är söt! ;) Ska hem och keeka, michael har varit och handlat och fixat mat, ska bli skönt att bara slänga sig framför tvn. Blir lägga sig tidigt idag, jag behöver soooova. Men annars går det bra, hoppas bli klar med första delen av exjobbet nu i veckan. Spännande. Har dock tio gånger så mycket kvar att försöka hinna, hähh. Men! Det ä kul och jag gör så himla mycket hellre det här än läser kurser. Min hjärna är död. Snart säger den POOF. Herrååå

torsdag.


2012-03-15 @ 19:33:51

Har nog varit den mest knäppa dagen jag varit med om. Jag är totalt, helt och hållet, bortom all hjälp förvirrad. Hur jag lyckades ta mig igenom 9 timmars exjobbande utan att göra någon större skada är otroligt. Och på tal om exjobbet, jag trivs som fisken i vattnet! Anki är superduperjättebra och trevlig, det gör jag jobbar med är intressant och jag lär mig MASSOR! Det är sånt här jag vill jobba med i framtiden, yäää! Har fått ett eget kontor med mitt namn på dörren, den ni ;) Annars då, inte mycket, är långa dagar som gäller (8-17,18), min hjärna har fått ta in så mycket info dom senaste dagarna att den snart kommer lägga av. Kanske det som börjar hända när jag tvättar händerna med tandkräm och glömmer vad Majabajabäst heter.. Hähh.. Imorgon åker jag hem till Virsbo, inte varit där sen börjar på januari! Galet.. Tiden går. Planen var att gå med ut med Elli & Co imorgon men jag vet inte hur det blir med den saken. Känner mig halvsjuk, ont i halsen och allmänt seg&trög. Eftersom jag vet hur dömycket jag har att göra nästa vecka känns en utgång som en dum idé då jag säkerligen kommer bli sjuk på riktigt av den. Får se hur jag mår imorgon när jag förhoppningsvis fått mig bra med sömn. Michael envisas med att snarka så ibland blir jag galen. Inatt blev jag det. Fast då snarkade han inte, kors i taket. Nej han låg bara sött och stilla och sov. Så då blev jag arg och skällde på honom. Kan tillägga att jag halvsov och inte riktigt minns vad jag sa, bara att jag var sur över att han sov gott medan jag vaknade och var kissnödig, hähäh.. Så det kan bli! Han är iväg på möte nu, kommer hem till nio. Då ska vi sova, yääää! Nu ska jag försöka ta mig till toan utan att göra något dumt, spillde ut massa cola i sängen för ett tag sen, pfft. Orkar inte ens bli irriterad eller tycka det är jobbigt, känns helt naturligt att spilla saker när jag just nu är trögast i stan. HEJDÅ!

måndag.


2012-03-12 @ 16:08:09

Första dagen på exjobbet avklarat! Gick jättebra, min handledare Anki är väldans bra! Eget kontor fick jag också, hähä. Fancy! Var mest introduktion idag, hon visade mig runt på labbet, fixade nycklar och kort så jag kommer in överallt sen fick jag träffa resten av "teamet" som jobbar med Alzheimers. Kom hem för en timme sen, har precis snabbstädat lägenheten, det vill säga plocka undan, dammsuga och skura. Skulle behövt dammtorka hela lägenheten men det orkade jag inte idag.. Nu ska jag skriva en matlista för resten av veckan, sen åka och handla. Mchael är borta hela kvällen så jag ska passa på att läsa artiklar och diverse annat spännande jag fått av Anki idag. Känns som exjobbet kommer bli superroligt, är sjukt peppad :D
Förresten! Vi börjar få det riktigt fint här hemma, nästan alla michaels grejer är här, eller ja, hälften i alla fall. Och förra veckanb köpte jag en ny soffa, blev en helt ny lägenhet :D
Herrrååå

fredag.


2012-03-02 @ 17:51:28

Sitter helt svettig och härlig, nyss varit på ett cobat pass, FINT! Snart kommer världens bästa michael :) Vi ska eventuellt flytta hit lite av hans grejer ikväll, i alla fall han betydligt större och bättre tv, om den går in i bilen det vill säga, hääh. Och laga citrongräskyckling! Och mysa! Gudars skymnibg vad jag tycker om den där karln, frrigare får man leta efter! :)

torsdag.


2012-03-01 @ 10:25:31

Oj var ska jag börja? Jo, igår klippte jag mig. Det blev hemskt. På riktigt. Jag har aldrig varit så kinkig med håret, i och för sig har jag aldrig blvit missnöjd när jag klippt mig. Förutom nu. Får ha håret uppsatt några månader tills det växer ut, ser ut som jag kommer direkt från 80-talet. Luggen blev fin, men istället för att klippa av bara max 2 cm på längden tog hon typ 5 cm, vilket är supermycket, speciellt när jag hade kort hår redan från början. Jag grätskrattade igår. Nåja. Till något roligare! Michael har sagt upp sin lägenhet nu, så om två månader har jag sambo, va vuxet det låter! :D Kändes ganska naturligt, vi har bott ihop sen augusti ändå, så varför betala för två lägenheter? Och istället för att bo med Joanna kan jag ju lika gärna (och hellre, så är det ju) bo med min söta frrr. Maja ska få en pappa! Jag slipper vara ensamstående kattmamma, gud ni skulle bara veta att det är inte enkelt ;) Hähä.. Nu ska jag plugga. Ska till skolan och skriva projekt kl 11. Sen plugga mer. Gråta en svätt över mitt hår, enda positiva är att jag slipper fundera på frisyr på två månader, bara köra samma lika nu tills dess min hovkeyfrilla är ett minne blott. Jävla skit. Hejdå!

RSS 2.0