sommarlov! :D


2011-05-31 @ 13:51:10

Och andra året avklarat, bara tre kvar, yäää ;D

Tentan gick faktiskt skitdåligt, haha, men glad är jag för det!! Ledig nu ju! Ja, jaaaa!!!!
Har suttit på balkongen i bikini i nån timme, är helt röd :P Dricker iskall cider och lyssna på BB-låten, moahaha. ÄLSKAR SOMMARLOV!!!!!!!! Nu ska jag ägna sommaren åt all slags hjärndöd aktivitet man kan tänka sig. hihiii
Försöker på tag i fröken Leander men hon vägrar svara, vill att hon ska komma hit så vi kan bli lite berusade ;D Halv sju är det dags för sittning, frrrr, ikväll blir det FÄÄÄST :D

TraallalalalaaaaaaaaaTARARRAALALALLALAA!!!!!!!!!


woopsi


2011-05-30 @ 11:33:46

Motivationen är inte på topp idag, sitter mest och bläddrar i mina papper. Ska försöka rycka upp mig och göra en pluggslutspurt. Imorgon vid den här tiden har jag sommarlov, om jag inte sitter kvar på tentan och sliter mig i håret och svär över att jag inte pluggade mer effektivt idag :P Men, pluggade 11 timmar igår, dock skulle jag i och för sig behöva lika många timmars plugg idag men känns inte riktigt som det kommer inträffa :P Fint väder är det också. Skulle behöva tvätta lite kläder, ja, det gör jag nu. En halvtimmes pluggpaus sen på't igen. Bra idé. Herrå.

Förresten!!! Peter till final i BB, jag trillade typ av stolen igår när jag först trodde han skulleåka, sen så gjorde han inte det :D Made my day, Peter är bäääst :D Hahahaha..

meeeeh


2011-05-29 @ 13:52:09

Har ett par hundra sidor jag borde ta mig igenom innan tentan på tisdag. Och ja, lära mig det som står skulle också vara bra. Nu är det ju tyvärr så att även om jag skulle plugga 24/7 tills tisdag 08.00 skulle det inte vara möjligt. Det tar lång tid att läsa all text och att samtidigt försöka memorera alla 20 miljoner proteiner plus det dom gör är ganska så, tja, jobbigt och tidskrävande. Så jag vaskar lite hit,lite dit och läser det som verkar intressant. Sen är det bara att hålla tummarna.


Snart sommarlov, snart..

så nära nu


2011-05-28 @ 17:27:35

Skrev precis statistiktenta. Lotto säger jag bara, kan ha gått vägen eller så har det inte det. Egentligen gör det inget om jag inte klarar den för den låg så bra i omtentap i augusti och det var faktiskt en enkel tenta, hade jag haft mer tid till att plugga hade det gått enkelt. Jahapp, är ganska trött/förvirrad i skallen min nu, en promenad skulle sitta fint men ser ut att kunna börja regna. Hade tänkt börja plugga molekylärgenetiken nu, men det kommer nog inte inträffa. Jaja, bara stå ut till tisdag, sen är jag färdig. Tänk, gått två år redan?! Herregud så fort tiden går. Hejdå

en klar, två kvar


2011-05-27 @ 14:14:50

Yes, har precis vaknat från min post-tenta/pre-plugg vila. Tentan gick.. ok. Jag har nog klarat den i alla fall, men skulle ju, som alltid, vara najs med lite högre betyg. Men! Nöjer mig med att klara tentorna för tillfället. Har sovit i två timmar, ska sätta igång och "plugga" inför statistiktentan som går imorgon. Det är fasiken inte nådigt med tvådagars när det kommer till tentor :P Nåja, bara göra. Det åskar jättemycket, MYYYYYS!!! Vaknade av det, somnade för den delen med huvudvärk som nu är borta. Folk säger ju att man kan få ont i skallen innan det börjar åska. Jaja. Håller på att laga god mat också, tycker jag förtjänar det. Åkte till Maxi efter tentan och köpte en massa dyrt och gott bara för att. Moahha. Näähää, ta sig i kragen och gå igenom statistik?! Herrå.

tjosan


2011-05-26 @ 10:53:31

Varit uppe sen åtta och pluggat biokemi, Tom kommer om en timme så blir det ett sista ryck innan tentan imorgon. Eller sista ryck låter lite fjompigt, vi har nog en sex, sju timmars plugg framför oss innan man kan vara nöjd idag. Känns helt OK, har koll på det mesta, så att klara tentan borde inte vara någe problem. Hoppas jag. När det är så svävande kurs, liksom massamassa med text att ta sig igenom så är det svårt att veta vad man ska fokusera på. Men övergripligt så har jag koll. Nåja nåja nåja. Känns som en till bra dag idag. Det är BRA! Pratade med söta lilla mormor igår som kom hem från sjukhuset precis då, glad över att hon lät pigg och som sig själv igen! Men det där är en riktigt krutgumma, det ska mer till för att hon ska ge upp! Längtar ännu mer hem nu för jag vill umgås med na! Vi ska ut och "springa" har hon lovat, höhö. Näähää, fortsätta med min finfina sammanfattning?! Hejdå.

nu så!


2011-05-25 @ 17:20:20

Nu har jag tagit tag i saker på riktigt, ska bli spännande och se vad det kan bli av saker och ting.. :D

Pluggat statistik 6 h idag, en timmes paus nu sen sätta igång igen. Urrrkk. Den är tung den där statistiken..! Kanske plugga biokemi istället, den är i alla fall förståelig. Jarråå. Händer inte så mycket mer spännande än plugg fram tills nästa tisdag. Då blir det roligheter! Vi ska på tacksittning för att vi jobbat på [hg] under terminen, gratis tvårätters plus att vi får personalpris i barerna hela kvällen, vilket är typ 15 kr för en cider, 30 kr för en drink. Överkomligt helt enkelt :P Och fira att alla tentorna är skrivna, jippi! 2 juni är det Ughen. Allra sista festerifesten, peppelipepp! 3 juni jobbar vi på sommar-X, årets sista fest här på Campus. Som tack får vi gratis trerätters dagen efter plus att vi får dricka upp all alkohol som blivit över gratis. Jo då så att, det blir nog ett bra avslut på ett supermegafantastikt år, oavsett hur dom dumma tentorna kommer gå :)


Känns underbart att vara glad igen!

jarrråå


2011-05-24 @ 19:36:08

Det tar sig, jajjemensan! Pluggat biokemi hela dagen med Tom, känns helt ok. Imorgon blir det statistikplugg med Johan och hans bror, får hoppas det kan gå lika bra som det gått med biokemin idag..! Nu chillar jag, funderar på att gå ut en sväng men det är så knäppt väder, just nu skiner solen men hastigt som lustigt börjar det spöregna. Och är inte riktigt sugen på att bli genomblöt. Annars ta det lugnt, jag gillar egentligen tentap, förutom all ångest och stress så är det ganska najs. Inga fester, inge bakis, inga sena kvällar eller måsten. Förutom att plugga dårå. Men att äta ute är helt ok för under tentap finns inge krav på att orka/hinna laga massa mat. Okej då, det är nog därför jag gillar tentap, jag får köpa god mat, höh. Igår storstädade jag lägenheten och speciellt mitt rum, dammsög och skurade under min säng.. Den hemska sanningen är att det är tamejfan första gången sen jag flyttade hit, mor min kan ha gjort det någon gång dom varit på besök, men jag har då aldrig gjort det. Behöver inte säga att det var på tiden.. Haha, nu är det i alla fall jätterent! Och papii fyller år idag :D Skulle man varit hemma och smällt i sig lite tårta ;) Åker hemhem snart för sommaren, närmarebestämt kring den 7 juni tror jag. Händer en del kul efter tentorna är skrivna. Och så måste jag sommarstäda här hemma, wiie, det är asnajs att städa för man vill, inte för att det är stökigt och man snart ska få besök :P Hur som helst, nu blir det nog en promenix! Herrå

sådärja


2011-05-23 @ 13:31:49

Det börjar lätta lite, har haft en brabrabra helg! Börjar få struktur på mitt plugg, en plan. Vilket alltid är bra att ha, höh. Annars ingenting, herrå.

jag bara klagar.


2011-05-19 @ 13:38:01

Är det inte det ena så är det det andra. Denna vecka har hittills utan problem tagit sig in på top tre sämsta veckorna ever. Men ikväll kommer Sofia, det är bra. Imorgon är det togafest, kan bli bra. Men just nu är det plugga som gäller. Halvbra.

pluggeliplugg.


2011-05-18 @ 13:06:16

Med typ ingen sömn alls inatt så går det inte superbra att plugga men jag försöker, har övergett de tråkiga kurserna och pluggar statistik nu, vilket är kuuuuul. Trots att jag inte riktigt fattar vad standard derivation och så vidare betyder :P Men blir  ju rätt när jag räknar, och det är ju ändå huvudsaken :P Igår var det badhusfest. Jag var sjuuukt opepp men det ska vara en ganska legendarisk fest så ville man ju inte missa. Och det var faktiskt askul. Och imorgon kommer Sofia :D YÄÄ! Vi ska på togafest på fredag. Bra att distrahera sig själv och inte tänka på att man egentligen borde plugga... ARGhh.. Nhä. Nu ska jag laga mat.

inte på topp.


2011-05-17 @ 16:12:10

Nej. Långt ifrån. Är i någon hemsk svacka nu, verkar inte vilja försvinna heller. Har sjukt mycket plugg att ta mig igenom, tre tentor nästa vecka. Nej, två bara, den tredje är veckan därpå. Sak samma. Det går inte bra just nu. Jag behöver planer, jag behöver ta tag i mig själv. Inte bara när det gäller skolan, utan allt. Jag måste ha saker att se fram emot. Och inte en fest eller något annat lika dåligt, något stort, något som innebär förändring. Jag har en hel del idéer men dom verkar svåra att genomföra. Men det kommer bli något. Inte inom den närmaste framtiden, men såsmåningom. Annars kommer jag falla ihop död här. Det är sant. Jag bara tänker och blir förvirrad. Känns som jag kanske kan ha gjort en miss och det är skrämmande. Vill ju så himla mycket. Det kan bara inte bara bli blaha, nej. Det är INTE så jag jobbar. Nej. Jag ska lösa det här. Så det så.

då har man gått och blivit Bi6-patet.


2011-05-16 @ 12:01:29

Jajjemensan, ett år. Det är slut nu. Herregud, vad tiden gått fort! Förra helgen var det skifte och igår invigde vi våra nya. Känns lite vemodigt men nu är det gjort liksom. Har utan tvekan haft det bästa, roligaste, mest spännande och även jobbiga året hittills i mitt liv. Och det ska till jävla mycket för att toppa det här! Alla underbara människor man lärt känna, allt man själv lärt sig. Bi6 10/11 är oslagbara, vilket gäng vi är! Trots att vi jobbat tätt inpå varandra under flera månader för att planera och genomföra Snuttefilmen 2011 har vi inte bråkat med varandra. Jo, klart vi varit oense men det har alltid löst sig snabbt och smidigt, vilket bara beror på att vi haft världens bästa grupp. Ett år av fester, roligheter och jobb är förbi. Nu ska jag börja plugga igen. Skolan har hamnat väldigt i skymundan men det har det varit värt! Skulle inte ändrat på något med det här året, att söka festeriet var det bästa jag gjort. Kääärlek till Bi6 10/11!!! <3

RSS 2.0