åhååååå


2009-08-31 @ 17:23:32

Skön dag, jag hittade en riktigt fin och rymlig fred perry väska (ingen ryggsäck, efter många om och men kom jag fram till att ryggsäck är ett steg tillbaka. punkt slut!) Så nu ska jag snart packa den och kolla så allt får plats, hihi :p Jakob är och tränar vilket betyder att jag får lite tid för mig själv, vilket är skönt emellanåt. Jag ska plugga lite kemi, sen har jag fått min kamera, fast den ligger på nån affär eller nåt sånt, så måste söka på eniro och kolla vart det ligger så jag kan hämta ut den. Papi var jättesnäll och fixade en parkeringsplats åt mig, så nu kommer det bli lättare för alla som hälsar på med bil, plus dom gånger jag själv kommer ha bil här nere :) Och jag har även fått tag i den senaste ice age filmen, så den tänker jag ta mig tid att se ikväll! Nej nu ska jag rota fram kemiboken, tudelu!

trött


2009-08-31 @ 10:19:22

trots tio timmars sömn! Blev nog för mycket sömn kanske? Men jag börjar vakna till nu. Ska bege mig ner mot stan om ett tag, ska möta lousie kvart i elva. Har ett litet problem bara, jag vet inte hur lång tid det tar att cykla ner till stan? Jag har gjort det flera gånger men jag har aldrig reflekterat över hur lång tid det tagit? Mellan tio och tjugo minuter skulle jag gissa på, beroende på hur snabbt man cyklar, hihi. Förresten, har jag berättat att mina cykelljus blivit stulna?! Väldigt irriterande, då jag måste köpa nya, och om jag inte gör det riskerar jag att få några hundringar i böter, snyft! Eller så får jag väl undvika att cykla i mörker, men på onsdag är det Kalas, och då lär det ju bli sent, och eftersom stället det ska vara på ligger 20-30 min härifrån på cykel så kommer jag ju inte gå, vilket säkert tar mer än dubbelt så lång tid! Besvärligt det här. Aja, hur som helst, ska ner på stan typ nu. Sen blir det skola fram till fem! Hejdå

slappis-liza


2009-08-30 @ 20:54:18

Vilken skön dag! Jag har typ gjort ingenting, suttit framför tvn, och när det blev långdraget förflyttade jag mig till datorn. Härligt! Håller just nu på att tvätta kläder, ska ner innan tio och hämta hem allt.
Louise har varit här, vi har kollat på film, sen ordnade vi kompen på några av inlämningsuppgifterna. Imorgon förmiddag ska vi ner på stan och shopa ryggsäckar, haha! Låter som jag är tillbaka på mellanstadiet igen, men det går bara inte att kånka omkring 5 kg böcker och block plus en frusen matlåda i en handväska. Får ont i ryggen av det, och otympligt är det också. SÅ jag ska investera i en finfin ryggsäck imorgon :) Vi har sovmorgon, börjar inte förrän klockan ett, dom andra i klassen startar dagen med fyra timmars labb. Men vi har ju redan gjort den, så imorgon kan jag sova, ut, härligt! Fick ett samtal av becca för ett tag sen, hon informerade mig om en tjejkväll som komemr bli av den 19e, ska bli jätteroligt :D Har visserligen dugga 2 på förmiddagen, men den slutar ju elva, så sätter mig på tåget och åker hem efter den har jag planerat nu. Nej nu ska jag duscha, sen blir det lite film, och att krypa ner i min mjuka & renbäddade säng, wiiii! Nattinatti

sunny sunday


2009-08-30 @ 14:14:54

Fast det regnade typ nyss, men nu skiner solen & det är riktigt varmt och skönt ute.
Nu har gustav lämnat mig och åkt hem, denna gång var det inte lika jobbigt att se honom åka, för jag kommer hem redan nästa fredag och får träffa honom igen :)
Vi har mest myst hela helgen, lagat megagod mat, mumms!
Nu har jag just lagat en matlåda tills imorgon, ska sätta mig och plugga lite om ett tag, men orkar inte riktigt ta tag i det än :p Fick tvättid ikväll klockan sju också, måste tvätta massa sängkläder och handdukar, vilket vår lilla söta tvättmaskin i lägenheten inte orkar med.
Förresten, jag fick inte tillbaka min mobil, det verkar som dom inte riktigt vet var den är. Jag blev totalt asförbannad på killen i affären, haha, stackarn. Men nu har jag varit utan den i FEM VECKOR! Typiskt liksom. Aja, jag klarar mig än så länge med papis gamla jobbmobil, typ den mest slitna mobilen någonsin, haha! Nej nu ska jag bänka mig framför tvn en stund, tror lousie kommer förbi efter dragträningen :) Hejdå på er!

dugga 1 gjord


2009-08-29 @ 11:04:39

Ja, nu är det klart i alla fall. Inte säker på hur bra det gick, jag fick en hel del "konstiga" svar. Håller tummarna för att klara den, men om det inte blir så så är det bara att göra om den :P Nu kan jag i alla fall släppa matten lite, och börja plugga kemi. Gurra är här, vi hann dock inte umgås så mycket igår, jag var så jävla trött och somnade runt tio :p Men nu är jag utvilad i alla fall! Får se vad som händer idag, ska ut till tornby om ett tag och hämta mobilen och även handla lite food! Nej nu ska jag joina gustav framför tvn, adios!

kommer ha träningsvärk..


2009-08-28 @ 17:08:21

Kom typ nyss hem från dragträningen, på söndag kommer dom tio som blir TBI:s draglag tas ut. Skulle säkert vara grymt kul att komma med, fick höra idag allt roligt dom får göra hela den helgen då dragtävlningen är. Dock vet jag inte om jag skulle palla det, mina händer typ bränner sönder just nu, och jag har blåmärken längst hela underarmen, plus att jag får ont i ryggen också, hihi :p Annars idag så har jag bara varit i skolan och efter föreläsningen satte vi oss några stycken och kollade igenom några gamla duggor tillsammans. Det är sån enorm skillnad, en del är hur enkla som helst, medan andra fattar man typ inte ens dom lättaste uppgifterna på :p Tänkte sätta mig i en timme, eller tills dess att gustav kommer, och kolla igenom lite till. Men jag har ändå skrivit in omduggan den 11 september i min kalender, så jag tar det inte allt för allvarligt :) Ska bli så skönt att få hit gustav över helgen :) <3
Förresten så är jag etta nu, inte nolla. Finsittningen var fin, mysig och rolig. Eftersläppet var också kul, vi satt mest och pratade med alla fadderister som vi inte fått träffa på riktigt eftersom dom varit ufadderiet. Så det var jättekul :) Kom hem runt halv tre, och gick upp åtta imorse, så kommer nog somna ganska tidigt ikväll :p Vi ska käka pizza när ggggg kommer hit, mumms! Och nu får jag ha kvar bilen här tills jag åker hem nästa fredag, ska bli jävligt skönt att åka bil och handla :p Och sen ska jag hämta ut min älskade älskade mobil imorgon, wiiiiieeee!!! Har varit utan den i en månad nu, snyft! Nej nu ska jag sluta fördröja mattepluggandet, vill hinna med lite innan gurra kommer hit! Hejdå på er

dags att börja göra sig iordning


2009-08-27 @ 16:06:50

Vi slutade lite tidigare idag, tydligen så stämde det inte att vi skulle ha kemilektion, vilket var skönt! Louise hängde med hit diret efter, jag duschade och hon sov :p Nu har vi ätit och gått igenom en gamal dugga. Det känns faktiskt ganska OK, allt som behövs för att bli godkänd är 7p av 15 möjliga. Dock är den sista uppgiften alldeles för svår, så den räknar jag definitivt med att inte klara, men domdä 12 första poängen borde kunna vara. Men jag försöker att inte hoppas för mycket, för jag kommer få spader om jag förväntar mig att klara den och sen kuggar, haha!
Hur som helst, nu ska vi börja göra oss fina, ska bli kul ikväll! :D nej hörrni om jag skulle lägga på ett kol, jag är så seg av mig, tudelu!

sista dagen som nolla


2009-08-27 @ 07:52:57

Ja, idag är det sista dagen som nolla (tror jag i alla fall?). Ikväll är det finsittning som gäller, då kommer vi få bli "upphöjda" till ettor, och nollebrickan ska kastas iväg. Just nu sitter jag och väntar på att louise ska komma förbi och lämna sina grejer till kvällen, vi slutar klockan fem och fördrinken börjar nog klockan sex eller halv sju. Så det lär bli stressigt! Men är ju ganska van med det nu för tiden, höhö. Nej hörrni, nu ska jag packa ner min matlåda!
Och förresten, imorgon kommer gurra, kan inte fatta att jag inte sett honom på tre veckor, känns som nollningen bara hållit på i en vecka typ! :p Hur som helst, hejdå på er!

mina 3 problem


2009-08-26 @ 22:28:47

Jag har tre problem.
Vill ni veta vilka dessa är?
En kort inledning angående problem ett; jag har varit slarvig med att raka benen den senaste tiden. Imorgon är det finsittning, kände att det var dags att ta tag i benen. Upptäcker att det är nästan omöjligt att raka benen i en sån där liten duschkabin som vi har?! Hur fan gör man när man har världens minsta dusch?! Jag typ trillar omkull, skär upp benen, blodet rinner. Hemskt är det. Och jag har fortfarande håriga ben!
Problem nummer två, jag är tvärsäker på att när jag blundar i duschen, för astt typ skölja håret, så ska det komma upp en orm ur avloppet. Knäppt va? Jag drömde det för någon natt sen, och nu kan jag inte släppa det!
Mitt 3e problem rör också mina ben. Igår på München Hoben fick jag saker skrivna på dom med en röd tuschpenna. Det går inte bort. Jag har duschat 2 gånger idag, men det är fortfarande rött på mitt ben. Kommer se förjävla snyggt ut imorgon på sittningen, både hår och röd färg. Men vad gör man liksom?


hahahahaha. nej nu ska jag lägga mig och försöka varva ner, tudelu & nattinatti


simply the best


2009-08-26 @ 21:48:01

ååååh vad den där elinor kan göra mig glad :) sjukt hur mitt humör kan gå från "jag är trött, men jag lever ju" till "jag vill studsa omkring i hela lägenheten för jag är på bra humör". gött att veta att man har någon sån människa i ens närhet (eller i alla fall inom en radie på 22 mil!)
det finns bara en sak kvar att göra nu, tvinga henne att flytta ner hit till mig! :D





det var kul


2009-08-26 @ 13:08:52

München Hoben, alla tummar upp! Skitrolig kväll alltså :D:D
IDag blir det matteplugg med louise, och klockan fem beger vi oss tillbaka till skolan för att labba i fyra timmar, haha! Men det ska bli kul att komma igång med labbarna :) Nej nu är det matteboken som gäller, hejdååå!

far, far away


2009-08-25 @ 07:10:39

with my head up in the clouds

slår mig själv på fingrarna!!


2009-08-24 @ 18:54:48

Morrr, jag borde sitta och plugga nu, men det finns ju en massa annat man kan göra för att få tiden att gå istället. T ex så har jag nyss provat i princip alla "fest"kläder jag har. Imorgon är det ju München Hoben och jag vill ju se presentabel ut. Och på torsdag är det finsittning, ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har ju den där blå, typ silkesklänningen, men vet inte hur fina alla andra kommer vara? Problem! Jakob är och tränar så det är lugnt och skönt här, idag var det bara ölhäfvartävlingen, sen fick vi gå hem. Jag skulle plugga matte, men har inte gjort det. Kommer hata mig själv på lördag bara för jag kommer komma dit och inte kunna en enda uppgift, morrrrrr..
Nej nu ska jga ta tag i saker och ting, adios!

lullar omkring


2009-08-23 @ 19:46:25

Stekte mig nyss ett par köttbullar som jag ska ha med till lunch imorgon, håller även på att tvätta lite kläder, ska ner och hänga upp den runt åtta. Funderar på om jag ska sätta mig med antingen matten eller kemin? Men just nu känns inget av alternativen väldigt lockande, dock borde jag plugga matte eftersom första duggan är på lördag, och det ser ut som jag kommer ha fullt upp hela nästa vecka, så vet inte när jag ska hinna plugga. Fast räknar med att få göra om den ändå, men vill ändå hinna plugga så jag slipper få 0 poäng, det skulle kännas illa!
Och på fredagkväll kommer gustav hit, wiiiii!!! Jag saknar honom massa! Fast jag tror att om det inte var för nollningen och att jag i och med den har fullt upp hela tiden, så skulle jag nog dött av saknad. Nu händer det en massa så jag hinner inte känna allt för mycket. Men vi har i alla fall lägenheten för oss själva, så vi ska mysa hela helgen :) Sen lämnar han kvar bilen här och jag har den i en vecka, och fredagen därpå åker jag hem över helgen. Ska bli skönt att komma hem och gosa med mina kattor :)
På tal om annat så är jag så taggad på att ha fest här i lägenheten, jag längtar tills alla kommer ner och får se hur jag bor :D  Men nu rä det bara någon vecka kvar tills pellan & anna kommer ner och stannar en hel helg, jag längtar!!
Och på tal om pellan, gattis till henne som klarade dom två sista momenten idag, tummen upp :)
Nej nu ska jag se så jakob städar upp efter sig, haha :p Nattinatti

nu är jag klar!


2009-08-23 @ 14:20:36

Nu är jag äntligen klar med dom där dumma inlämningsuppgifterna, lovar att jag får retur på alla uppgifter för jag typ stressrenskrev, så finns en stor möjlighet att jag fått med en del slarvfel. Men det får helt enkelt bli så, 14 sidor med matte, skitjobbigt att renskriva. Är så rädd att jag ska hitta något fel så jag måste göra om uppgiften, typ ett teckenfel i början, då är det bara att börja om, usch fy & blä vad jobbigt, haha!
Vad ska jag göra resten av dagen då? Jakob ligger och sover på soffan, vi måste iväg och handla typ smör och sånt i alla fall. Kanske ringa Louise och fråga om hon vill med på en fika? I och för sig har jag ganska dåligt med pengar, så en billig fika i såna fall :p Och snart ska vi betala overallen & labbrocken, bara det är 1000kr.. Eller kanske ut & gå, det finns fullt med motionsspår här i skogen, skulle vara skönt faktiskt. Är ju som sagt fint & varmt väder ute, ja, jag kör nog på en promenix, fast lite senare i eftermiddag. Just det! Jag har ju tvättid ikväll också, får jag för all del inte glömma!


10 timmars sömn


2009-08-23 @ 10:41:41

För första gången på över två veckor, mmmmmmmmm vad skönt!!!! :D
Men jag drömmer så knäppa saker, det har jag gjort typ sen jag flyttade, haha, en del är ganska roliga, medan andra är skitläskiga. Gääsp, jag är fotfarande trött, men nu blir det inge mer sova, måste plocka undan lite i köket sen min matlagning igår. & idag blir det matte-plugg, förmodligen joinar tom mig om han hinner, annars får jag fixa det sista själv. Det är fint väder, vamt som satan i mitt rum, för solen går upp på min sida, vilket innebär att det blir kokhett & ljust här inne, men vad gör det? Idag är jag glad och pigg, gjorde definitivt rätt i att ta ledigt från nollningen igår :) Nu har jag fått ladda om, och är taggad inför München Hoben på tisdag, ska bli roligt! Och finsittningen som är på torsdag, traalalaaa!
Adios Amigos!

det här behövdes


2009-08-22 @ 21:28:22

nu tänker jag krypa ner i soffan med kudde & täcke och gråta mig igenom Den gröna milen.


?

det riktigt glänser


2009-08-22 @ 15:56:04

överallt (utom Jakobs rum, som han faktiskt får städa själv)! Det tog ungefär 1,5 timme, vilket inte alls är farligt. Och jag tycker det är avslappnande att städa, lulla runt med hög musik i öronen och få en ren & fin lägenhet är bara skönt! Även om många tycker att jag är väldigt stökig av mig, så hatar jag när det är (för)stökigt. Och om jag ska kunna slappna av och plugga måste det vara ordning. Får se till att försöka hålla lite ordning här nu, tänkte bjuda in några klassisar på förfest innan München Hoben ( en gigantisk ölfest som är på universitetsområdet, hörde att det brukar vara runt 5000biljetter som säljs) som är nästa tisdag :) & nästa gång är det jakobs tur att storstäda, men jag känner mig själv tillräckligt bra och vet att jag kommer bara tycka han gör fel när han städar,så jag kommer nog få göra det mesta :p Men så länge jag inte har massa annat att göra stör det inte mig att städa. Insåg att jag tappat bort "a-lagets problem" (vafan döper dom mattehäftet till det för? haha), så måste köpa ett nytt på måndag. Men ska ge mig på nästa veckas inlämningsuppgifter, sen laga chili con carne som ska frysas in inför nästa vecka :) Fick förresten tvättid imorgon klockan sju till tio, på kvällen (Y) Nej nu ska jag njuta av mina fina lägenhet och räkna lite matte, byebye

jag är fan sliten


2009-08-22 @ 14:17:33

och en väldigt ostabil cyklist! Haha, jag är typ rädd i varje nerförsbacke, håller i styret så hårt att knogarna blir vita, och igår när jag skulle cykla med klackar & ett paraply i handen, moaha, det var läskigt :p Vid varje övergångsställe finns det ju en knapp man ska trycka på så det blir grönt och man kan cykla över. Jag har sett en massa liksom stanna med cyklarna och hålla i sig i stolpen där knappen sitter, och slipper därför hoppa ner från cykeln. Jag kan inte det. Haha, jag ramlade nästan varje gång och en gång kom jag alldeles för fort och fortsatte förbi stolpen (tur att det inte kom nå bilar just då, annars kunde det gått illa) Men jag har fem år på mig att bli en stabil cyklist.
Angående kameran så kommer jag få en ny inom 10 dagar (Y) Och annars så har jag legat på soffan och sovit i någon timme, känner verklign att jag är sliten, det tar på krafterna att hålla i gång och göra någonting konstant! Väldigt nöjd med mitt beslut att stanna hemma idag. Nu ska jag leta rättpå mp3:n och sen ska jag ta itu med städningen.
Tjingis!

inte hajk!


2009-08-22 @ 10:51:38

Nej, efter många om & menb betämde jag mig för att skippa det som händer idag. Jag har så jävla mycket att göra; städa lägenheten, försöka få en tvättid, laga matlådor, PLUGGA MATTE, ordna upp i min garderod & även ut till tornby och lämna in min kamera på lagning. Och eftersom Jakob också skulle bort inatt och det innebär att jag får lägenheten för mig själv så vill jag fan passa på att få saker gjorda & en bara ha lite alone time, känner att jag verkligen behöver det. Så nu känns allt lite lättare, och jag känner mig inte alls lika stressad :)
Så nu sticker jag iväg ut och lämnar in kameran, tudelu!

hajk!


2009-08-22 @ 08:25:16

Det blev en hyfsat tidig kväll igår, jag kom hem runt tolv :) Skönt att få sova åtta timmar för en gångs skull, hehe :p
Ska försöka hitta öppetiderna till hemköp här i rydscentrum, måste dit och köpa grejer till en sallad eller någon annan kall mat. Vi ska på hajk idag! Klockan elva ska vi träffas vid skolan och sen ska vi cykla nånstanns och blir borta tills imorgon. Just nu skiner solen och himlen är blå, lite skillnad mot gårdagskvällen när det bara öste en regn. Jag skulle i alla fall bli jäääääääääätteglad om det fortsätter vara fint väder idag!
Nej nu ska jag koka pasta till salladen, adios amigos!

mina hjärnceller


2009-08-21 @ 16:56:45

blir bara färre & färre, vilket märks genom att jag inte fattar ett dugg för tillfället :p Haha, vi hade mattefaddrar till hjälp i två timmar nu innan jag kom hem, dom fick väl nästan spunk på mig, hihi!
Men det kan även bero på att jag höll på att hungra ihjäl, lådbilsracet var idag, så jag & tom åt mackor runt tio, sen ingen mat för racet var på lunchen. Kan tala om att vi kom megasist, haha, och att vår lådbil mejade ner en stackas tjej som satt i publiken! Nu är det bara ölhäfvartävlingen kvar, och vi ha inte vunnit en enda tävling, men den kan vi nog ta tror jag :) Ikväll är det en tillställning som kallas Nollans spontana, några nollan har fått i uppdrag att ordna en sittning :) Ska bli kul, och efteråt är det partaj som gäller. Imorgon ska vi på hajk, blir tältning & övernattning ute i skogen, så hoppas att det inte kommer regna, då blir det jobbigt. På söndag ta jag ledigt från nollningen, jag måste räkna en massa matte, har fått med mig några till så vi ska reda ut ett & annat, hihi! Nej nu ska jag leta rätt på nå kläder, kvällens tema är "Franskt". Sen om en timme bär det av för att bränna dom sista stackars hjärncellerna, haha!
Förresten, tack för alla grattis-sms, har inte haft tid att kolla mobilen idag och så nu när jag kollade såg jag att jag fått en massa sms, hinner (och orkar tyvärr inte :p) svara på alla, men tack ska ni ha! :) <3

en lite konstig känsla. är den bra eller dålig? jag tror och behöver att allt bara ska lägga sig och lugna ner sig innan jag kan reda ut hurvida den dä känslan är bra eller dålig. just nu kör jag bara på!

OST & vin


2009-08-21 @ 00:19:49

hahahahahahhaha
vi hade ost & vin-sittning. Vi hade ostkrig. Alla luktade ost hela kvällen, mysigt absolut :p
dansade, sjöng och hade det allmänt trevligt bara :D
kom nyss ur duschen, nu ska jag sova, idag fyller jag ååååår :)

jag dog inte


2009-08-19 @ 16:37:42

men nästan!
Fyfan vilken kämpig dag, jag har mått så dåligt! Och trött har jag varit också, men nu är jag pigg igen. Eller ja, piggare än för några timmar sen i alla fall. Haha så flummigt det kan bli när man är övertrött, vi har typ skrattat ihjäl oss på lektionen idag, inte fan fick vi mycket gjort i alla fall :p Äter fiskpinnar och mos nu, mumma, ska iväg till skolan igen vid 18.00, ska bygga lådbil, sen blir det pluggkväll fram till 21. Men tror inte jag kommer stanna så länge. Dock så måste jag plugga kemi, eller ja, plugga & plugga. Vi har vår första dugga imorgon, om säkerhet på labben. Det skulle vara 1,X, 2 frågor så svårt lär det inte bli. Men måste ändå läsa igenom dom där tio sidorna. Ja så nu ta jag tag i det, så det blir gjort, tudelu!

omstart, eller va?


2009-08-19 @ 06:49:17

Haha vilken kväll gårdagen blev! Några fördrinkar här hemma, och sen va jag igång :) Tur att jag hade Tove med mig på sittningen som också "drack som en karl" ;) Ojojoj, satte eld på bordet är bara något av det jag lyckades med igår hihi. Efter sittningen skulle vi till Hg, på grund av för långsamt cyklande hann vi inte med gratis&gå-före-i-kön-insläppet, och efter som det var världen kö såg det inte ut som vi skulle komma in alls. Dom flesta drog sig hemåt, vi försökte styra upp en efterfest med faddrarna, men dom får tydligen inte följa med hem till någon av oss nollan, dom har skrivit på papper, haha! Men jag stod kvar och pratade med vakterna ett tag, och precis när jag skulle ge upp kommer en fadder och drar in mig på Hg ändå. Där blev det mer att dricka och en massa trevligt snack med allt möjligt folk :) Kom hem strax innan två, hade värsta problemet utanför Hg, jag hittade inte mina nycklar!!!! Jag tömde ut väskan och sen tillslut hittade jag dom, men kan slå vad om att jag istället glömde något annat där på marken. Som vanligt efter en kul kväll kan jag inte sova, så jag har duschat och trixat med kameran. Ingen sovmorgon kan man ta idag heller, för vi har två föreläsningar nu på fömiddagen, snark! Tur att det är en lugn kväll ikväll, jag skulle inte palla något annat.. Ingen matlåda har jag tagit ut från frysen heller, suuuuck på mig själv alltså! Blir att köpa mat idag, det är ganska billigt om man handlar på skolan. Jaaa, annars finns det väl inte så mycket mer att berätta, kvällen igå är inte helt klar, men kul som fan hade jag :D
Nu ska jag försöka fäscha upp mig, look alive! Tudelu!

en ledig eftermiddag


2009-08-18 @ 15:50:31

hej hopp!
Jag sitter och äter rostadmacka, vitabönor & tomater, höhö, riktigt gott faktiskt! Klockan sex är det sittning, vilket ju innebär mat, man jag var så jävla hungrig nu när jag kom hem! Mumms med mat!
Nu ska jag berätta en sak för er; det är JÄTTESTÖKIGT i lägenheten, inte dammsugit eller skurat sen jag flyttade in, vi har disk i hela köket och på toan är det tvättmedel över hela golvet. Men det kommer inte se ut så här när vi är klara med nollningen, för dom få minutrarna vi är lediga och kan vara hemma så vill amn inte städa. Så är det bara! Fast jag tvingar jakob att diska idag, för han använder mest av disken, jag är lite mer sparsam med sånt. Matlådorna börjar ta slut, och jag är skitsugen på köttfärssås, men det kommer inte finnas tid att laga nå storkok förrän i september typ, haha.
Köpte kemiboken idag, 675 kr, fyfan va dyrt allt är. Och vi ska ha använt klart den till den 26 oktober när tenta 2 är. Miljonerssidor. Snark! Haha, jag är på bra humör nu när jag fått mat. Imorgon blir det pluggkväll med våra faddrar, och sen lådbilsbygge för min del ;) På torsdag är det ost&vin-sittning sen skulle vi ut tror jag? Det ska vi ikväll i alla fall, jag är jättetaggad :D Nu ska jag välja kläder och fixa mig ordentligt, har inte hunnit det till dom sittningarna som varit hittills på grund av tidsbrist! Hejdå på er

tänk va 33 min på telefonen med pellan en kväll kan göra för humöret :)

<3


2009-08-17 @ 21:43:47



jag älskar dig!

långa dagar


2009-08-17 @ 21:39:25

Jag blir så uttömd på trevlighet & prat under dagarna, så jag har verkligen ingen lust eller ork att prata med folk som ringer, än mindre att ringa folk. Men just nu saknar jag elinor massa mycket, jag skulle behöva dampa ur mig litegrann. Man kan ju liksom inte bete sig hur som helst bland en massa nytt folk, även om jag och en classmate vid namn Tom satte ribban för roligheter ganska lågt nu ikväll, vi skrattade nog mest & högst, men det var skönt att få skratta åt totalt mega tråkiga och obegripliga saker. Det tar verkligen på krafterna att vara trevlig & glad hela tiden, ni som känner mig vet ju att jag inte alls är trevlig & glad hela tiden, en riktig bergodalbana snarare. Men det går icke för sig nu! Jag hade glömt hur jobbigt det är att lära känna nya människor, alla liksom låtsas vaa betydligt trevligare och gladare än dom egentligen är. Eller är det bara jag? Haha, men samtidigt är det riktigt kul & spännande!
Och jag saknar mina förbannade katter, jättemycket! Dom är så gosiga att ha, purrrpurrr. Sen när nolle-p är över och jag kommit in i det här med skolan tänker jag fan bege mig till ett katthem och införskaffa mig en söt liten kattunge! Måste bara övertala jakob först... Hihi!
Nej ni, nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det sängläge som gäller. Om jag hade svårt att sova dom första dagarna här så är det snarare tvärtom nu, jag slocknar direkt jag lägger huvudet på kudden!
Godnatt på er


mitt på dagen


2009-08-17 @ 14:44:22

Kom nyss hem fån kemi introduktionen. AAaaaah säger jag bara, en tjock bok på engelska som vi ska bli klara med tills mitten av oktober, hihi :p Ska strax tillbaka till skolan, var bara hem och lämnade böcker. Ska ner på stan med "klassen" och våra faddrar efter sista lektionen vid femtiden. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, mat skulle vi bli bjudna på i alla fall, och det tackar man väl inte nej till? :p Glas skulle vi också få :p
Nu knackade det nyss på en gubbe från ett elbolag som ville sälja el till mig.Men jag fattade nada av vad han pratade om, han gav upp efter typ fem minuter och sa att han skulle återkomma om några veckor när jag kanske fått min första elräkning, haha!
Imorgon är det skola som vanligt, men på kvällen är det ärtsoppa & punsch-sittning, och därefter ska vi ut på en av studentkrogarna, ska bli skitroligt :D Nej nu ska jag klä på mig igen, louise lär väl höra av sig inom kort, byebye!


rise and shine!


2009-08-17 @ 07:31:30

Självklart har jag tappat bort alla mina papper, morrrr på mig själv!
Nu ska jag strax till skolan, första kemiföreläsningen idag, spännandespännande!
Adios amigos!

söndag?


2009-08-16 @ 17:20:45

Känns som lördag idag :D
Började dagen med att cykla ett antal km ut till köpcentret och införskaffade mig en kamera, tackar min papi för bidraget till den :) Kände verkligen att jag var i behov av den, måste ju kunna ta bilder nu, annars kommer jag få ångest över att inte ha nå bilder från nollningen!
Sen bar det av till universitetet för att räkna lite matte. Snälla faddrar blev torterade av mig & mina frågor, men jag fick en massa gjort, så just nu känns det lugnt när de kommer till matten!
Ikväll är det som sagt pluggfest, den börjar halv sju, men jag & louise tänkte bege oss iväg tidigare och kolla på ölhäfvarträningen. Men sen återstår det väl att se om jag blir klar nå tidigare :p Så kanske lika bra jag börjar fixa mig så jag blir klar, adios amigos!




duktig liza!


2009-08-15 @ 21:45:33

Jag är trött. Så förbannat trött. Kommer somna när som helst. Men jag har ju köpt morötter och dipp, måste jag ju smaka på innan det är dags att sova.
En kul, men lång dag! Vi hade en "hemlig utflykt", vi hamnade på ett slott en bit utanför Linköping, där vi lekte lite. Det blev dragkamp och ölhäfvartävling. Haha, jag var ingen talang direkt, men jävlar vad faddarna kunde dra i sig ölen snabbt, lite imponerad blev man ju! När jag kom hem igen efter klockan sex lagade jag mat; fiskpinnar & mos. Riktigt fin helgmat, eller vad säger ni? Haha, var bara så förbaskat sugen på mos :p Nu har jag suttit med matten i en timme typ, har fått inlämningsuppgifterna klara. Men jag fattar verkligen inte hur fan jag ska kunna räkna ut saker & ting utan miniräknaren? Jag vet fan int vad roten ut, inte vet jag, typ 7, är?! Dumma dumma, så jag fuskade och använde miniräknaren ändå, fyy liza! Ska be jakob gömma den så jag tvingas att använda skallen.. Suck! Imorgon har vi pluggdag med våra faddrar, vi ska även pröva ut labbrockar & overaller :D Och på kvällen blir det en sittning till, pluggfest :) Eftersom jag inte ska infinna mig någonstanns förrän runt ett imorgon tänkte jag passa på att dra ner på stan och köpa mig en kamera! Verkar inte få tillbaka min älskade mobil inom en snar framtid, och måste verkligen ta kort den här tiden, det händer så mycket roligt! Papi skulle hjälpa mig med betalningen av kameran, just nu börjar det bli dåligt med pengar, fast CSN borde få över det första bidraget nästa vecka. Nej nu ska jag kolal vad som går på tv, och känna mig nöjd med att jag faktiskt fick klart matten redan idag, tummen upp! Nattinatti

uppe med tuppen!


2009-08-15 @ 08:12:25

Här händer det grejer!
Var på min första sittning igår, och jävlar vad kul det var; sjunga, skåla och se gyckel. Sittningarna är verkligen något man kommer se fram emot :) Efter vi ätit och druckit lite var det dags för "nolledisco", låter som vi går på mellanstadiet. Var bara så jävla lång kö till baren så jag hann bli trött, men vi dansade till tolv sen gick jag hem och åt tomat och somnade, hihi :P Idag är det en hemlig utflykt som gäller, vi ska samlas kvart i tio. Spännande, det blir säkert något roligt.
Men måste bara säga, fyfan vad det händer grejer HELA tiden, igår hann jag vara hemma 45 min på hela dagen. Dom som inte bor lika nära skolan hann inte ens hem innan sittningen. Så det känns lite svårtatt hinna med all matte som måste räknas, vi har fått inlämningsuppgifter tills på tisdag. Tur att det är pluggdag på söndag, och det avslutas med en pluggfest, hihi. Hinner inte prata i telefon om dagarna ens, så anledningen till att jag inte hör av mig till någon är helt enkelt att det inte finns tid (om ni inte är vakna unt tolv, ett på natten, då är det i såna fall bara att ringa :p) Sen har jag fått ett hemligt uppdrag som ska vara klart tills nästa fredag... Hahahaha, snacka om att dom inte valde rätt person, men men, det blir nog bra tillslut ;) Nej nu ska jag byta om, tudelu!

full fart!


2009-08-13 @ 16:12:33

Haha vilken dag! Jag har skattat en massa, dom som sköter nollningen och allt har faktiskt fått till det jättebra, hihi.
Började med att möta upp alla nya TBI:are, vi höll varandra i hand och sjöng. Det blev mottagning i folketspark, sen upprop och lite väntan. Dagen avslutades med en "föreläsning", haha alla vi nollor satt med papper och penna redo för att anteckna men när föreläsaren plockade upp en spritflaska fattade vi att det bara var ploj. Kul var det i alla fall! Blivit indelade i nollegrupper, min ska hem till en av faddrarna och äta tacos ikväll runt sextiden. Som ni ser så har jag fullt upp! Vi fick schema över föreläsningar och lektioner, när man tittar på den är det svårt att tänka att vi ska hinna med allt plugg och nollningen samtidigt. Imorgon ska vi göra ett prov i matte, så dom ser hur folk ligger till. Aningen nervös, vill inte att det ska gå skitilla liksom! Och första riktiga provet blir nästa torsdag, i kemi. Inte en tenta men nåt annat, fattade inte riktigt hur det där funkade. Kunde samla på sig pluspoäng eller nåt sånt. Hur som helst, köpte mina första bok idag, matte, 550 kr. Eller nu heter det ju inte matte längre, utan konstiga saker. Den här boken handlar t ex om "matematisk analys i en variabel", haha. Men som tur var så är det tre hela kurser i den så dom sa att vi inte skulle behöva köpa någon mer mattebok i år i alla fall, höhö. Och imorgon blir det sittning och sen party på kvällen, ska bli skitroligt! Nu ska jag lägga mig och vila en timme innan jag måste göra mig iordning ocg bege mig iväg igen. Tudelu på er!

nu är det dags igen


2009-08-13 @ 07:01:00

nu börjar jag skolan.
Vad tryggt och normalt det känns att säga det, "nu börjar jag skolan igen".
Hoppas det håller uppe och solen skiner hela dagen, även om smhi säger regn.
Jag är ready to go nu, men ska inte vara där förrän halv åtta.
Men måste hinna välja skor också, hihi!
Byebye

måste bara tillägga


2009-08-12 @ 16:58:57

att jag saknar min mobil!

den verka aldrig kommer tillbaka från lagningen, snyft! :(

här regnar det bara


2009-08-12 @ 16:49:34

Kom alldeles precis hem, har varit på "tjejfika", något sektionen ordnande för alla brudar som ska börja läsa kemisk eller teknisk biologi. Det va tur att jag gick, kul att träffa några av dom jag ska läsa tillsammans, alla verkade jättetrevlig! Så det blir nog bra, ska träffa några så gör vi sällskap till samlingsplatsen imorgonbiti, så slipper jag gå vilse, hihi! Pappa fick ordning på internet innan han åkte hem också, så nu kan jag äntligen lyssna på spotify igen, så tyst utan musik. Fick en höstjacka av papi idag också, vi var och handlade. Så jag är nöjd och glad denna eftermiddag :p Fick dock tips från faddrarna att regnkläder komemr behövas, snark, jag har inga! Men det får gå ändå. På tal om kläder, ska iväg och tvätta i tvättstugan ikväll klockan sju. Och innan dess ska jag laga till lite käk, är inge hungrig men något lär jag ju äta i alla fall. Men det var hur som helst kul idag, skönt att man kommer känna igen några ansikten imorgon, fast jag suger dock på namn, kommer inte ihåg ett enda :p Men det ordnar sig tillslut, i hope! Nej ni, nu ska jag kika vidare, adios!


nybliven linköpingsbo


2009-08-11 @ 19:20:03

Det har varit ganska omtumlande dagar sen jag lämnade Virsbo.
Mamma grät, jag grät. Tur att jag fick med mig gurra ner över helgen. Dock var det kämpigt när han åkte hem i söndags, känner på mig att jag kommer sakna honom alldeles för mycket. Men det är ju en vanesak!
Jag trivs i lägenheten, jag & jakob har hållit sams hittills, börjar lära mig hitta här i krokarna och matlagningen går bättre & bättre (även om både jag & jakob ringer telefonerna våra varma när det är matdags. Alltså till våra föräldrar, hihi.) 
Ja, det känns faktiskt bra just nu. Och nu är även far min på besök, han skulle hjälpa till med lite grejor, bland annat att få igång internet. Vilket inte alls går bra. Dom verkar ha "glömt" koppla på vårat internet så just nu lånar jag av grannen, hihi. Får se hur lång tid det tar innan vi kan få igång vårt egna! Mitt rum blev jättefint tycker jag, när jag fått in lite grejor. Imorgon ska jag tvätta i tvättstugan för första gången, återstår att se hur det kommer gå! Måste även hitta stället jag ska samlas på på torsdag morgon. Fick världens minsta karta med samlingsplatsen utmärkt på, morr! Imorgon halv två så är det typ nåt grejs för tjejer som ska läsa det jag ska, plus teknisk biologi, funderar på att ta mig dit och se vad det är för människor jag ska spendera mina fem år med. Och fråga vart fan det är jag ska befinna mig 07.45 på torsdag! Är lite nervös, men jag tror nollningen kommer bli skitrolig, efter allt man fått höra och så vidare. Att jag inte kommer känna en själ är inte så farligt, jag är mest orolig för att inte hitta dit jag ska & missa uppropet så jag blir av med min plats, hihi. Känns som något som skulle kunna inträffa också :p Nu ska jag & papi iväg och käka snart, han ska bara sätta fast mina två cykelkorgar på min racer, haha. Så nu kan jag snart cykla och handla ordentligt :p 
NU har ni fått en liten update om vad som pågår, lånar väl grannens internet så länge det går och förhoppningsvis får vi igång vårt eget den här veckan. Hejdå på er, sakna mig inte allt för mycket nu bara ;) hihihiih 

baka baka


2009-08-06 @ 12:19:27

liten kaka.
Jag sitter och väntar på att "botten" ska svalna, jag bakar mockarutor! Mumma! Tog mig en sovmorgon imorse, hade tänkt gå upp ganska tidigt och städa lite, men jag sov till tio. Skönt var det i alla fall :) Har packat det mesta, håller på att tvätta det sista av mina kläder jag ska ha med mig. Men eftersom vår tvättmaskin fått damp så går det lite segt. Pappa håller på att pimp my bike, haha. Den kommer gå som smort när han är klar, hoppas jag :P I eftermiddag runt fyra komemr lite släkt, och ikväll kommer min gurra :) Vi åker nog runt tolv imorgon, jag är bara lite orolig över min mobil, nu har det snart gått tio dagar men dom har inte hört av sig. Ska ringa dit imorgon innan vi åker och kolla om den är klar. Annars blir jag utan mobil några dagar! Snark! Nej nu ska jag göra glasyren till min lilla kaka. Adios!

aningen ont i magen


2009-08-06 @ 01:12:41

Jag fixar och donar. Mitt i natten.
Min & ellis tårta blev finfin. Jag har nog talang ändå.
Efter bakandet blev det en massa snack, om allt möjligt, som vanligt. Det är nog därför jag tycker om elinor så mycket!
Anna&Sandra joinade oss, och innan elva drog sig elli hemåt, hon är ju vuxen och jobbar. Vi ungdomar (hihi) satt kvar och dom två lämnade mig nyss. Jag håller på att packa. Och har fått lite ont i magen. Jag kommer verkligen att sakna närheten till alla, bara ett sms och 10 min senare sitter världens bästa tjejor i min soffa och gör mig glagladglad.
Och som jag längtar tills dom kommer ner och får se hur jag bor! Lovar att städa innan jag bjuder hem dom ;) Och jaga iväg jakob, maha! Nejdå. Det var ett skämt. Det jag skrev om städningen alltså. Haha. Snark. Jag har kul i alla fall :P
Nej nog är jag allt glad över att ha fått såna bra vänner, vet inte riktigt hur jag skulle klarat mig utan dom! Speciellt min Pellanplutt som alltid orkat med att lyssna på mitt eviga tjatande och gnatande. Och som jämt (ok, oftast) skrattar åt min skämt. Kärlek till henne och alla andra brudar! <3




bästa! <3

en dag på stan


2009-08-05 @ 18:12:30

Jag är så trött i mina fötter!! Och sofia är nog trött på mig, jag är nog väldigt krävande att vara stylist till, för jag sa nejnejnej till i princip allt hon föreslog. Kom i alla fall hem med ett par snygga jeans, vita tennisskor & två tröjor. Fick lite panik över att inte hitta något, men jag & gurra ska shoppa sen nere i linköping, om dom nu har något mer att erbjuda än västerås har, ja det återstår ju att se. Snart kommer elinor hit, vi ska baka jordgubbstårta :) Håller på att tvätta mina kläder, och har även slarvat bort mina föräldrar, dom är putsväck! Köpte även fyra svarta ramar som jag valt ut fya kort till. Men fialotta hade rätt, jag bör nog ha minst 3 stycken till om det ska bli snyggt. Hade tänkt mig hänga dom ovanför min säng i lägenheten, lite huller om buller. Kan bli snyggt tror jag! Nej nu ska jag klä på mig, slängde av mig alla kläder när jag kom hem, hihi! :P Tudelu!

kan ni gissa vad sandra fick i 18 års present? ;)


2009-08-04 @ 21:00:58

Nu när du blivit myndig,
är det dags att bli syndig.
Vi med erfarenhet vet att dessa kommer behövas,
nu när du ska ut i vuxenlivet och prövas.
När du känner dig kärleksfull och flummi',
se då alltid till att använda detta gummi.
Annars kan hemska saker börja hända,
vi menar, vem vill ha svamp i sin ända?
När du använt innehållet i denna flaska,
ska du ALLTID traska.
Nu är du ju är mogen,
och får vistas ute på krogen,
se då till att ha bekväma skor,
du får mer ont i fötterna än vad du tror!


Jag & Elli skulle ju kunna starta ett företag som skrev rim på beställning ;)

haha


2009-08-04 @ 20:54:43

folk har blivit galna. Fullständigt gått och förlorat det. Skrattar gör jag, för vad ska man annars göra? Ibland undrar jag verkligen hur det står till? Knäppgökar!
 
Nej ni, tack & bock för mig, nu flyttar jag snart!

en sak till


2009-08-04 @ 18:56:16

Såg The Hangover igår  (eller såg halva för någon dag sen, och resten igår) och det är den mest överskattade filmen jag varit med om. Alla som sett den säger: åååh den var såååååå rolig, jag skattade HELA tiden!!!
Öh, nej? Jag skrattade inte en enda gång. Verkligen jättekass var den! Buuuuu

hihi

tisdag, eller?


2009-08-04 @ 18:54:02

Jag är lite förvirrad när det gäller dagar nu för tiden. All den här ledigheten förslappar hjärnan :P Idag har varit en såndär skön och mysig dag. Började med att åka till söderbärke för pappas räkning och hämta lite material. Efter det blev det en tur på sjön med mami&papi, åkte till Ängelsberg och åt sen  gled vi bara runt lite och solade i båten :) Ha precis plockat lite i mitt rum, det är så jävla stökigt!
Imorgon blir det först lite jobb, sen stan med sofia och på kvällen när elli slutat jobba ska hon hjälpa mig baka tårta tills på torsdag :) Har förresten färgat håret, så nu är det mörkt igen. Känns faktiskt skönt att få tillbaka min "vanliga" färg. Länge sen jag var så ljus som jag varit den senaste tiden. Nåja, nu ska jag ta mig ett glas cola light, mumma!
Jag måste för den delen köpa böcker imorgon, får abstinens när jag inte har en bok att fördriva tiden med!

mitt i natten!


2009-08-03 @ 23:43:40

Kollade precis klart på Remember the Titans, gudars vilken bra film alltså! Har sett den förut men kom typ inte ihåg vad som skulle hända, grät mer än en gång. Den lär ni ju se om ni inte sett den, eller göra det igen om ni sett den förut! :P
Har annars haft en megaslapp dag, tog en promenix med becca efter hon kommit hem från jobbet, trevligt som vanligt :) Imorgon ska jag jobba litegranna, sen tänkte jag baka inför torsdagen, typ bullar eller något, mumma!
Nu blir det en film till, snodde en massa filmer från gurra när jag var där senast. Så nu är inte mitt problem att jag inte har någon film, nu har jag för många och får beslutsångest, hihih! Nattinatti

känner mig ganska vuxen


2009-08-03 @ 12:28:52

I och med flytten så har jag tagit på mig ordna det mesta paktiska som t ex sköta att räkningarna betalas, fixa bredband, elen osv. Har nyss beställt bredband och tyckte jag fick till det ganska bra & billigt :) Känner jag mig vuxen när jag ringer runt och har mig. Haha!
Var ett tag sen jag skrev eller? Lördagen hemma hos sandra var jättetrevlig, tack för en kul kväll allihopa, speciellt sandra som stod för denna fina tillställning ;) Igår var jag hemma på dagen och spelade kort med familjen och bara slöade. På kvällen åkte jag hem till gurra och vi hade det supermysigt, han är verkligen världens bästa! <3
I veckan ska jag bara vara hemma med mamma&pappa som ha semester, vill bara slappa och ta det lugnt. Ska bara se till att träffa elli och några till av mina tjejor innan fredagen :) Och på torsdag kommer släkten hit. Vi bestämde att vi firar min födelsedag nu innan jag flyttar, för det ser ut att bli fullspäckat hela augusti, vet inte när jag kommer kunna komma hem igen. Fast egentligen känner jag inget behpv att fira min födelsedag, jag har fått så mycket av alla redan i och med att jag flyttar, att det känns som jag redan fått mina födelsedagspresenter. Haha, mormor ringde igår och ville veta vad jag önskade i födelsedagspresent. Jag sa strumpor. Och hon blev sur på mig för att jag inte önskade mig "något ordentligt". Sanningen är den att jag behöver strumpor och även att lilla söta mormor för den delen redan har försett mig med saker upp över öronen :) Nog om det, nu ska jag kolla runt lite, sen tänkte jag rensa mitt skrivbord, tudelu!

RSS 2.0