lite ångest


2010-03-30 @ 13:07:10

Jag borde plugga matte, men det är sjukt svårt att ta tag i det när jag är hemma! Det blir nog inte mycket gjort dom här dagarna, och desto mer att göra på måndag när jag sticker tillbaka till Linköping.. Suck!

Har varit över hos far och jobbat några timmar. Ska duscha nu och sen sticka hem till mormor och käka pannkisar :D I eftermiddag ska mor & jag till västerås, jag behöver nya jeans! Har träningsvärk i min rygg & rumpa sen igår, var till gymmet med elinor & annapanna. Imorgon ska vi tre käka på stan efter elli slutat jobba och sen blir det bio. Jag vill se Alice i underlandet. Det vill inte Anna. Så vi får se vad det blir! På torsdag ska det bli myskväll, jag vill spela Wii också, är ju skitkul! Ägde både mor & far för någon dag sedan, haha, jag är skitbra på låtsas golf :P Är skitsugen på revbensspjäll, måste hinna äta det innan jag åker tillbaka till studentmåltiderna... Hihiii, nej nu ska jag duscha och gosa lite med kattorna, något av det bästa med att komma hem är att jag får slåss om sängplats med två snarkande katter hela nätterna! :) BYEBYE

semester!


2010-03-29 @ 13:12:52

Jag har problem att slappna av i Linköping, alltså hade jag varit nere där nú på lovet hade jag varit helt stressad ändå. Därför är det skönt att komma hem och verkligen slöa! Fast slöat dom här dagarna har jag väl inte riktigt gjort, i lördags jobbade jag hela dagen hos papi och igår var jag & Elli ute och flängde hela dagen. Däremot sover jag ut här hemma, sov till elva idag, har skitsvårt att sova så länge i Linköping. Här skulle jag kunna göra det varje morgon :p Har precis städat lite, alla andra i familjen har ju inte lov så jag tänkte vara lite snäll. Så nu är det fint i vardagsrum & kök, hihih! Ska in i duschen sen bege mig ut på tour i virsbo, ska först förbi farmor&farfar och sen mormor :) Och jag ska plugga matte också. Har sagt till mig själv att göra det minst en timme om dagen den här veckan. Borde vara överkomligt kan man tycka! Så, nu ska jag sätta igång, tudelu!

strax sticker jag iväg


2010-03-26 @ 17:00:36

Ska packa ner datorn nu sen ta mig till tågstationen. Jag har två väskor med kläder, en kasse med overall (tänker klippa & sprätta hemma) och skor plus dataväskan. Snark?! Ser fanemej ut som jag ska flytta hem igen.
Skrev och frågade mami om det var tillräckligt varmt för att bara ta vårjackan, hon sa nej. Vet inte om hon överdriver, för här är det 10-15 grader nu, jätteskönt ute. Vill helst slippa släpa på en tjock jävla vinterjacka :P Sen vet jag faktiskt inte varför jag ska ha med mig tre par skor?! Men så är det i alla fall, och 70 % av kläderna jag packat ner har varit smutisiga, kan vara bra att komma ihåg att TVÄTTA nästa gång INNAN jag beger mig av hemhem. Lite trött blir jag på mig själv ibland :P Har ont i huvudet och är trött. Kommer antagligen vara packat med folk på tåget, tur jag hoppar på vid startstationen så jag hinner få sittplats, nån gång i höstas var det smockfullt! Fast i och för sig, är nog mer tryck på 4-tåget än det jag tar nu vid sex. Jaha, any way, ska pallra mig iväg nu. För fasiken! Vet ni? Jag har påsklov nu :D :D I två jäkla veckor också, dock en liten pissig tenta om två veckor, morr! Men glad är jag för det, tuudeliuuliii!

finally friday!


2010-03-26 @ 09:16:19

Och det är strålande solsken utanför mitt fönster, härligt!
Igår var en fullspäckad dag, var ner på stan direkt när affärena öppnade, kollade spons & rabatt på converse, sen letade jag rätt på födelsedagspresenter åt mor & bror som fyllt år sen jag var hem sist. Mattelektion och möte hela eftermiddagen. Var ju sketionspub, vi kom dit efter sju när det inte var så mycket folk kvar, jag hann dock slåss lite med en lagomt berusad Tom, hahha! :P Och när jag kom hem städade jag, packade & lagade mat. Ska iväg till skolan snart, slutar tre, då blir det hem och kolla så jag verkligen har med mig allt. Men jag kommer ha MEST grejer med mig på tåget, skitjobbigt, jag saknar biiilen! Och sen kommer jag ju självklart ha glömt en massa ändå, typsikt! Nej jag ska bara ta mig igenom dagen och om 12 timmar är jag förhoppningsvis hemma i byn igen :) Hejdå!

torsdag


2010-03-25 @ 09:15:23

Ska bara byta om sen ner på stan och ragga lite converse & lite spons, plus hämta ut min ny overall!
Sen lektion mellan ett och tre, därefter mini-möte med Helena, chiifen, och sen kvällsmöte med hela gruppen mellan fem och sju. Är sektionspub på kvällen, och är lite "tvunget" att vi som är med i festeriet ska vara med på såna här tillställningar och syns liksom, men jag måste fan packa och städa mitt rum! Imorgon blir det stressigt, skola till tre, sen hinna hem och hämta upp allt jag ska ha med till Virsbo, vidare till Ida för att kunna klippa av benen på overallen och kanske hinna sprätta i sär den också. Klockan sex går tåget! Nej nu ska jag fixa iordning mig så jag kommer ner på stan till tio när affärerna öppnar! Tudelu!

mycket bättre


2010-03-24 @ 20:56:12

Jag är på väldigt mycket bättre humör nu kan jag lova!
Hemlängtan återstår dock, men nu är det bara 2 dagar kvar typ, wwieeeii!
Jag & Elli ska och tas kort på på söndag, ska faktiskt bli jättekul! Jag gillar den där Elinor... <3

Hade en massa jobb att få avklarat nu i eftermiddags men jag & Lollofis hade lite saker att ta oss igenom, vilket innebär att jag kommer få fixa allt vad gäller spons & skor imorgon förmiddag. Annars kommer jag få skäll imorgon på vårt kvällsmöte... :P Har ett par mail jag måste få iväg idag också! Men gudars skymning, jag storm trivs nu när fetseriplikterna börjar sätta in, det är kul att ha en massa att göra :D Om någon vet var man kan få tag i billiga, vita converse, 12 par, kan ni höra av er till mig :P Ingår i vår outfit, dock ska ena färgas grön.. Hihi! Nej! Nu ska jag fanemej ta tag i mailskrivandet, tjineling på er sugarpussys!

mitt humör


2010-03-24 @ 09:30:35

är det värsta tänkbara. Och jag orkar inte ens försöka rycka upp mig förtillfället, vet att jag behöver komma hem. Bara idag, imorgon och sen bär det av hem på fredag. Guud så skönt det ska bli, har inte varit hemma på 7-8 veckor tror jag?!
Men det är på fredag det. Tills dess måste jag ta mig igenom tre möten, ett par föreläsningar och x antal matteuppgifter. Att folk är allmänt irriterande och jobbiga just nu hjälper inte.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.,...

äckliga människor det finns!!! :@


2010-03-23 @ 13:57:09

Min cykel är snodd..... Jag kom ut imorse och skulle trampa iväg till skolan, blev skapligt förvirrad när den inte stod där jag lämnade den igår kväll. Vem snor en cykel som står direkt utanför fönstret på en lägenhet & som är låst och skrotig dessutom!? Irriterande.. Vi ska även iväg med Bi6 och kolla in Skytte C, lokalen där vi ska hålla Skiftet. Blir ju lagomt roligt att GÅ dit. Tar hundra gånger längre tid. Bitter är precis vad jag är. Har ont i huvudet, är trött, vill hem. Bajs på äckliga människor som inte kan låta andras grejer vara, ÅÅÅHHlk vc kdf jdnf vwfd jnjköqaelkvqä-

dags att välja


2010-03-22 @ 17:10:45

Jag har fått ångest/panisk/kaos i skallen. Vet varken ut eller in för tillfället.
Utbildningen jag går har öppen ingång, vilket innebär att man i tvåan påbörjar civil eller naturvetar inriktning. Det ska man välja nu i ettan mellan 1-10 april. Jag har varit 100 % bombsäker på att jag skulle läsa civil men nu, bara någon vecka innan det är dags att välja är jag sjukt tveksam.
Grejen är den att naturinriktningen innehåller så sjukt roliga kurser, massa fördjupning i både kemi & biologi. Medan civil har mer matte och teknik kurser. Jag vill både och. Jag gillar matten, kan kanske blir långtråkigt med bara kemi & biologi. Dock har naturinriktningen en master som jag är supersugen på; läkemedelsdesign och organisksyntes. Folk säger att civilingenjörer tjänar bättre och får lättare jobb. Men samtidigt, jag är inne på att doktorera om jag väljer naturinriktningen och efter det får man nog jobb hur enkelt som helst. Och ska man välja efter jobb & pengar eller efter magkänsla & intresse? Fast, som sagt, matten är skitrolig och kommer antagligen vara kul att läsa programmering, reglerteknik och andra såna kurser som civil innehåller. SÅ jag vet fan varken ut eller in just nu. Har ju varit så säker på civil, men samtidigt så är det kemin & biologin som är roligast och det jag vill jobba med. Jag ska i alla fall på möte med vår studievägledare och försöka reda ut det här. Var fler i klassen som blivit väldigt tveksamma nu.. Nej ska iväg och träna nu, försöka inte fundera så mycket, jag fick tipset att bara gå på känsla. Men är det inte bra att tänka efter också?!

dags att ta sig i kragen kanske?


2010-03-21 @ 13:43:41

Jag sov till ett idag, hihihi :P Beror inte på att jag kom hem sent inatt, kom hem redan halv ett :O
Sittningen var trevlig, jättegod mat, en fulvinsrunda på det (som jag jämt fuskar på för jag vill inte dricka massa fulvin :P) Efter allt detta blev det mellanfest hos mig, kändes som hela ettan & tvåan var här :P Ser i alla fall ut som det, hahah, jättestökigt! Men har redan fått undan det mesta, blir bara skrua & dammsuga (i den ordningen också, vin överallt!). Jag drack knappt nåt och efter två timmar på Kårallen orkade inte mina fötter, plus att alla andra var askalas och jag hade inte ork för det igår :P Så idag är jag pigg & utvilad! Ska fortsätta med städningen, laga lite käk, bråka lite med envarren och sen bege mig mot campushallen och förhoppningsvis kompensera lite för helgens synder.. Jag längtar hem litegranna nu, söndagar brukar kunna vara såna dagar man gärna spenderar hemhemma! Men åker ju hem på fredag och stannar i 9 dagar, vilket ska bli sköntsköntskönt! :D Nej nu sätter jag igång, tjoho!

så jävla bra!


2010-03-20 @ 14:54:35

Jag hade verkligen JÄTTEROLIGT igår, drack alldeles lagom så mår superduper bra idag!
Nej orkar inte dra allt kul som hände, men det blev en kväll att minnas ;D
Idag gick jag upp runt åtta, duschade och drog ner på stan till tio. Hade ju gett mig själv lov att spendera lite money på nya kläder, hittade ingenting?! Fast det gjorde jag ju tillslut, köpte en kavaj från Vero Moda, velat ha en hur länge som helst, snyggt både på krogen och i skolan! Köpte även en spetsklänning. När jag gjort det kände jag att jag hade spenderat tillräckligt. Men sen var dom bara där skorna med stort S, jag blev bara tvungen att köpa dom. Så nu är jag på galet bra humör, tänka sig vad lite shopping kan göra?! Är ju 70tals tema ikväll, men nu har jag ju en helt ny partyoutfit som måste användas, på med ett "hippie-band" bara sen är jag redo att köra igen! :D Lollofis & Tove kommer hit och gör sig iordning om en timme typ, fördrinken är redan halv sex utanför B-huset. Hoppas på bra mat på sittningen och ritkigt med röjj på eftersläppet, men alla biljetter är ju slutsålda så är ju några tusen som ska dit, wweeei!

HAHA, vill ni veta en kul grej? På väg ner på stan/hem från stan, så cyklar man under en bro. Eller ja två broar men det är bara en som har med min historia att göra. Det är hur som helst en säkert 20 m lång vattenpöl under den ena bron. Och den är djup. Ungefär 4-5 dm. Vilket jag inte var medveten om från början..
På väg ner på stan tog jag sjujävla fart och kom igenom utan att bli alldels för blöt. Tänkte prova en ny taktik på vägen hem; cykla sakta så det inte stänker upp en massa. Som den tek-fackare jag är borde jag insett att det var en dum idé. Halvvägs genom pölen stannar jag och blir tvungen att börja trampa, men det är ju så djupt så måste doppa ner hela fötterna för att få runt tramporna. Jag höll på att dö av skratt, skitroligt. Så nu sitter jag här och är blöt nästan ända upp till knäna, HAHAHAH!

Hejdå!

:D

nu känns det bättre!


2010-03-19 @ 19:58:56

Sitter hemma hos Louise, hon är förtillfället nere på Ica och tar ut pengar, jag sitter och väntar på att släppa in Tove & Co! Ätit loite chips och umgåtts med Lollofis, känner mig hundra gånger piggare, så det är  bra!
Vi ska ner till Flamman (krog) redan vid tio, I:are har sittning så kommer redan vara mycket folk då, är det dålig fart så går vi tillbaka till Louise, hon bor typ 30 m från Flamman, hihihi! Jag är pepp, iväll ska det dansas! :D

friiiiiday


2010-03-19 @ 17:08:03

Jag har varit DÖD idag, har mått så jävla konstigt. Igår också för den delen. Har inte kunnat äta sen lunchtid igår, mår bara jätteilla. Trror det är all stress från tenta-p som hunnit fatt mig, kroppen kraschar lite at the moment.. Kom hem runt tre, stupade i säng med huvud & magvärk. Vaknade för 20 min sen, piggare och mår inte lika illa, ska försöka få mig två varma mackor. Lär äta något innan vi börjar festa ikväll.. :p Tror jag kör på en riktigt lugn kväll dock, vill inte riskera något när jag inte känner mig 100 %. Plus att det är sittning & fest imorgon också! Men det ska bli kul och mysig att göra något med alla brudarna :) Så nu ska jag tvinga i mig lite mackor, sen packa ihop min grejer och bege mig mot Louise, hejdå!

nytt läs-p, nya tag!


2010-03-18 @ 10:20:09

Ja jag hade ju tänkt vara vaken riktigt länge igår, och sova riktigt länge idag. Så blev det inte direkt, somnade strax innan tio & vaknade nio imorse :p Men grymt skönt att inte vakna av alarm! Eftersom våra tentor låg så sent på tenta-p får vi inga lediga dagar, redan i eftermiddag börjar envarre 2! Vi ska även läsa genetik nu, ska bli kul!
Föreläsningen börjar tre, fram till dess ska jag bara slöa, kolla film elelr nåt. Har möte 5-7 och efter det ska jag & Lollofis bege oss till gymmet.
Sen tror jag helgen kommer bli riktigt rolig, fick sms av Tove, blir KB girls night out på fredag. Vi ska till Flamman som är ett studentställe, har inte varit dör än men Louise säger att det brukar vara bra drag & kul folk så vi litar på henne :) Och på lördag ska först jag & fisen ner på stan och jag ska HANDLA KLÄDER, åååh.. På kvällen blir det sittning + eftersläpp a la 70-tal! Låter det inte som en bra helg så säg! Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen, moahahah! BYEBYE

vet ni vad?


2010-03-17 @ 20:28:26

I love my life!

:D

frihet!


2010-03-17 @ 16:02:13

Jaaa, fiifaan va skönt, har nu tagit mig igenom tre tentor, 11 dagars intensivt plugg, runt 110 timmars studerande. Är jag inte bra så säg?! Mikrobiologin avslutade detta tenta-p, känns som jag & TomB överstuderade, ännu en gång. Vill ni exakt veta hur vårt immunförsvar fungerar, bara att ringa! Tentan gick helt OK, kom en del flummgrejer men det lär ordna sig :) Nu är jag bara sjukt lättad och ska försöka komma ner i varv och återfå lite normala rutiner. Men ännu är jag uppe i högvarv, blir städning av mitt rum, tvätta kläder & iväg och TRÄNA!!! Kvällen ska jag spendera läsandes, har inte föreläsning förrän klockan tre imorgon, så jag ska vara vaken hela jävla natten och bara plöja böcker! Och sova ut imorgon, tänker fan inte gå upp innan elva, uuunderbart! Nej jag är glad nu, lättad. Hejhopp! Synd att det är så otroligt kasst väder bara!? :S Nu ska jag sätta igång med städningen, tjoflöjt!

och GRATTIS ELINOR, 20 år idag, inte illa pinkat, hihihihihiihihihi <3

nej men sisådär


2010-03-16 @ 20:16:46

Den här dagen har varit den längsta i världshistorien!
Har hunnit med jättemycket; åkt och handlat massa med far, käkat lunch tillsammans, iväg på Bi6-möte, flera timmars plugg & nu ska jag hoppa i säng och läsa bok en stund.

Sen har jag bestämt mig för en sak, om det går bra imorgon på tentan så ska jag tillåta mig att använda en del av pengarna jag fick i stipendie och köpa lite nya kläder.. Tycker jag förtjänar det. Men, som sagt, det är om det går bra imorgon. Annars får dom snällt stanna kvar på sparkontot!

Åååh. Sen är jag partysugen! Tur att det är sittning + 70-tals "kravall" på lördag, wiiiee!

Nehej! En macka på det här, så är jag klar med denna tisdag, godnatt!


ett sista krafttag.


2010-03-16 @ 08:08:24

Ja, vafan, tenta imorgon, bara idag kvar. Vi går all in och planerar sitta i skolan till minst nio ikväll. Visserligen kommer jag inte komma och joina dom förrän efter ett, ska iväg med papi & sen har vi Bi6 möte. Men ska plugga en två timmar nu, far min skulle komma runt tio. Bara att sätta igång! Hejhopp


nattinatti


2010-03-15 @ 21:19:18

Jag är helt disträ, blandar ihop allt, fattar ingenting. Haha.
Har i alla fall pluggat i tre timmar, känner mig ganska duktig faktiskt.

Har jag nämnt att jag blivit invaderad av skåningar? Min roomie har haft hennes 2 bröder på besök, jag fattar inte vad någon av dom säger, hihhi. Lite jobbigt att ha folk här när jag vill kunna sova, typ nu? Men kan inte be dom vara tyst kvart över nio direkt :P Nästa inneboende ska ha tenta-p samtidigt som mig så våra dygnsrytmer blir någorlunda synkade! Nej nu ska jag lägga mig & läsa, blir upp sju imorgon och plugga mer. Mmmm, liza <3 mirkobiologi för tillfället....

motivationen är låg at the moment


2010-03-15 @ 17:40:16

Kom hem för en timme sen, har skrivit cellbiologi-tentan. Gick helt OK, ingen 5a direkt, men tror inte jag ska behöva oroa mig för hurvida jag klarat den eller inte. Dock var det inte en flervalstenta som vår föreläsare utlovat, vilket gjorde många upprörda. Skulle jag väl också blivit om jag känt att jag inte klarat den, hihi..
Nu är det bara mikrobiologin kvar, onsdag vid den här tiden är jag så lycklig! Orkar inte riktigt ta tag i pluggandet, men vet att jag måste, har några grejer jag är osäker på än. Vill allra helst gå & lägga mig, sjukt trött!

Imorgon kommer papi förbi en sväng på förmiddagen, vi ska käka & sen storhandla lite. Vilket är jättebra då både kylskåp & bankkonto är ganska tomt, hihihi.. Åhh. Jag vill ha påsklov nuuu! Bara nästa vecka kvar sen är man ledig :D Åker nog hem den 26e redan, är sittning 27e men jag är fan inge sugen så jag anmälde mig inte :S Vill bara ligga i sängen med en bok. Eller träna. På onsdag kväll kommer det bli tentafirande, men jag ska fan till gymmet istället, höhöh! Nej nu ska jag äta, eller allra helst plugga. Nåja, vi får väl se. Hejdå!

12 h sömn


2010-03-15 @ 09:03:39

Välbehövligt!
Ska strax klä på mig o möta upp mr tom i skolan för lite genomgång o skitsnack. Klockan två smäller det, fanemej, det ska gå vägen! Det måste det göra! Hejhopp!

eller hur?


2010-03-14 @ 20:29:50

Visst är det tillåtet att gå & lägga sig halv nio?
Godnatt.

vilken dag är det egentligen?


2010-03-14 @ 13:57:36

Jag är helt förvirrad, ingen koll alls på dagarna. Såg att jag skrivit att sista tentan är på tisdag? Är den ju inte alls, den är på onsdag. Alla dagar flyter ihop, har knappt märkt av att det är helg.

Sitter i skolan nu & pluggar. Eller ja. Jag pluggar kanske inte, snarare läser en massa bloggar & kollar på massa kläder jag vill beställa. Lägger dom t o m i "korgen" eller vad man kallar det, sen när jag klickar vidare till kassan och inser att jahg inte har råd med det klickar jag bort allt. Sen börjar jag om. Hahaha! Har tagit lite paus från cellbiologin, Tom är iväg och fixar grejer, så nu när ingen ser mig slöar jag :p Det känns faktiskt helt OK inför imorgon, men blir nog kvar här till 7-8 ikväll i alla fall. Eftermiddags tenta imorgon, gillar förmiddagstentorna mer, nu ska man upp och gå omkring & vänta hela morgonen. Kommer heller inte ha någon ro i kroppen för lite sistaminuten-plugg (vilket inte ger något ändå).

Längtar till tenta-p är över, då ska jag gå på diet. Är omöjligt att vara nyttig dom här 14 dagarna, har knappt tid att laga mat så det äts ute flera dagar i veckan, äts godis & klägg medan man pluggar för att kunna fokusera. Jag ska fanemaj bara äta grönsaker några veckor efter nu. Sen har vi ju strip på vår första tilställning vi i Bi6 ordnar, och det är inte långt kvar, måste bli av med min "tenta-mage" tills dess, hihihi! Nej nu ska jag läsa lite mer om cytosklettet, typ det mest komplicerade ever. Byebye!

nu ska jag sova


2010-03-13 @ 22:33:09

Kom nyss hem från Helena, vi tjejer i Bi6 hade melodifestivalen-kväll. Den slutade dock illa med låten sm vann, bläää, Salem borde ha vunnit!

Hur som helst, min dag har bestått av plugg & dumheter med TomB. Vi har nu umgåtts varenda vaken timme i en vecka, haha. Konstigt att vi (läs han) inte tröttnar på varandra (läs mig), hihihi! Känner mig dock inte lika glad just nu, för vi gjorde en övningstenta. Vilket skämt! Hur svår som helst. Dom kan ju inte förvänta sig att vi ska kunna vartenda litet ynka enzym?! Nej då blir jag sur!

Håller på att laga matlådr till dom två sista pluggdagarna, fan va skönt tisdag kväll. Då kommer verkligen musten gå ur en, är verkligen uppe i högvarv just nu. Igång hela dagarna, ingen rast, ingen ro!

Längtar till spagettin kokat klart så jag kan få lägga mig, min hjärna & min kropp skriker efter sömn!

Godnatt!

pigg & glad!


2010-03-13 @ 07:42:22

Ska bara smälla i mig lite fruskot sen ska jag bege mig. Är lite orolig för hur jag ska hitta hem till Tomtom, jag har bara kört bil dit & jag har fått höra att jag inte ska ta samma väg med cykeln :P Får se om jag kommer fram någorlunda i tid, hihhi! Ha en bra dag hörrni :)

vet ni vad?


2010-03-12 @ 21:17:06

Jag är MYCKET nöjd med min dag!
Började halv åtta i skolan, följt av 12 timmar mikro & cellbiologi. Jag & immunförsvaret är nu offeciellt best friends, börjar även komma överrens med proteintransport. Jag & Tom hann även få skäll av vår "granne" för vi skrattade för mycket, gå igenom hur vi ska lösa både miljö-och finanskrisen. Ni hör ju hur bra min dag har varit :D Avslutades på donken med Tom, aka FUA#1, och Markus.

Var faktiskt och hämtade ut mina böcker på Preem nu innan jag cyklade hem... Jag ska faktiskt inte plugga mer idag, utan istället duscha & krypa ner med en av mina böcker och fira att det är helg & att jag är på brabrabra humör! Fast i tenta-p finns ingen helg, imorgon tar jag dock "sovmorgon" till halv åtta. Sen beger jag mig till andra änden av stan där Tom befinner sig. Vi ska plugga arslena av oss. Och han ska baka kladdkaka åt mig :D Hejdå & nattinatti på er :)

omtenta, HERE I COME!


2010-03-11 @ 12:06:38

Ja. Det gick ju inte så jättebra som ni kanske förstår. Om jag har rätt på alla uppgifterna jag tror mig kunna borde jag få till en 3a, men man har ju alltid mer fel än man tror. Så jag anmäler mig till omtentan som går i april. Känns faktiskt inte så jobbigt, måste kugga nån gång och då känns envariabeln som något som det är helt OK att faila. Haha..

Däremot känns det inte ok att kugga cellbiologin eller mikrobiologin. Därför börjar jag plugga nu direkt. Eller ja, tar nog en timmes paus. Men klockan ett är det bara att sätta igång igen, tuudeliluuu!

imorgon


2010-03-10 @ 18:00:54

smäller det!
Det har faktiskt gått ganska bra med matten idag, vågar känna lite hopp inför morgondagen, men är absolut inställd på omtenta om en månad. 11 timmar i skolan, nu blir det bara lära sig lite satser & def. plus alla standardgränsvärden ordentligt. Orkar inte med nå mer tentor. Ser fram emot att börja plugga cell och mikrobiologi faktiskt, matten blir aningens enformig. Helgen kommer vara brutal.. Första gången vi har tre tentor under tenta-p, kommer vara svårt att ladda om efter tenta nr 2 är skriven på måndag, snark!

Ska ta & laga lite mat och krypa ner i soffan eller sängen med föreläsnings anteckningarna. Förresten! Kom hem nyss, till en alldeles nya städad occh fräsch lägenhet, Frea hade varit snäll och städat jättefint! Är knappt hemma nu om dagarna, och när jag väl är det stökar jag bara ner :P Men nu kan jag slappna av, det är rent! :D Hihi, hejdå!

längtar...


2010-03-09 @ 22:09:33

Jag har 8 st böcker som ligger och väntar på mig på Preem bara 70 meter från lägenheten. Jag hör hur dom ropar efter mig. När tenta-p är över nästa onsdag ska jag hämta ut dom. Inte innan dess. För då kommer jag råka läsa istället för att plugga. När tenta-p är över låser jag in mig på mitt rum nån dag och sträckläser. Nej! Förresten. Jag, Tom & Louise firar att det är över med smörgåstårta & Sagan om ringen-maraton. Just det, så blir det.

hejhopp!


2010-03-09 @ 21:13:24

Ska strax duscha sen blir det sängen!
Dagen har bestått av 8 timmar envariabel & 3 timmar Bi6-möte, vårt första fomella möte. Vi har redan en massa att göra, och vår första "egna" fest vi ska ordna är Skiftet som är den 13 e maj. Då blir vi officiellt Bi6, än är vi bara bäBi6:ar ;) Men ååh, vi kommer ha så kul, har gått igenom alla tillställningar vi arbetar med under året, strax under 20 st... Vilket är mycket mer än jag trott! Men det ska nog ordna sig :)

Imorgon tävlar jag & Tom om vem som kan komma till skolan tidigast. Eftersom han är sämst så lär jag vinna, hihi! Blir bara en massa tenta-nötande hela dagen, tenta på torsdag, aaoootscch!

NU! Mot duschen. Måste koka spagetti till matlåda imorn, Tom lekta kok här hemma idag & gjorde en massa köttfärssås åt mig, tackar jag inte nej till ;D Natti!


tenta-p is the shit


2010-03-08 @ 19:24:02

Ja fyfan. 11 timmar i skolan idag, pjuu! Men blev lite dötid också,plus att jag var iväg och köpte en frack :D Så nu är den svåraste delen av outfiten köpt i alla fall, begagnad of course, 500 kr "bara"! Men den var jättefin, skräddarsydd och kändes jättefräsch! Så jag är nöjd. Fick med byxor och väst också men kommer bara ha användning av själva jackan.

Nu ska jag laga mat & matlåda tills imorn, ska iväg lika tidigt imorgon igen, runt kvart över sju, snark! Envarren är jobbig. Men vi pluggar typtal & hoppas på att MAI inte får för sig att göra något helt nytt och galet :P

Nej ska faktiskt tillåta mig kolla på tv/datorn en timme nu. Sen blir det mirkobiologi tills jag somnar, nattinatti!

döda min någon?


2010-03-07 @ 08:13:02

Jag mår skit.Jag ska ALDRIG mer dricka fulvin. Eller lakritsshots. Usch, får kväljningar bara av att skriva.Känns som jkag är full fortfarande, hihi. Som ni nog listat ut blev det mycket alkohol & lite dans igår. Först hemma hos Helena blev det info & pizza. Vi ska presenteras & gyckla på vårmötet 27 april, I VÅRA FESTERIST OUTFITS. Vilket betyder att¨vi måste fixa overall + gul skjorta + frack tills dess. Och det är inte så enkelt. Vi köper en vit overall med hängslen, klipper av, färgar halva grön, syr tillbaka. Sen ska det sys på massa andra grejer också. Och jag som gillar att sy så mycket. Få tag på en lagomt billig frack kommer nog inte heller bli så enekelt. Den måste vara ganska tjock också eftersom vi använder den som "jacka" under vintern. 700 kr får vi i bidrag, restenm står vi för själva. Så kommer svida i plånboken dfet här. Vi ska även sy upp klänningar som vi har på fintsittningar osv.  

Men tillbaka till igår, vi kom dit där vi skulle möta upp nuvarande Bi6, dom kom självklart en halvtimme sent (alla pateter = dom som varit festerister åren innan kommer göra allt för att vara jävliga med oss). Vi fick sätta på oss ögonbindlar och Helena vår chef fick en megafon och så fick hon gudia oss genom en hinderbana. Skit kul var det, dom tog massa kort, ska bli kul att se. Efter typ en halvtimme kom vi till bastun, fcik fördrink o sen var allt igång. Vi skulle utföra en tackdans till en aqua-låt, haha! Efter några timmars bastande o drickande gick vi vidare hem till Patrik. Jag & Sandra insåg att vi glömt våra biljetter till suntrip som vi sedan skulle till. Jag drack ännu lite mer, och när vi skulle gå tycka min "mamma" Zara (= hon som jag kommer ta över efter) att jag fått tillräckligt och guidade mig hem. Jag kom hem, jag klädde av mig, jag spydde sen vaknade jag nu och mår förjävligt. Döda mig någon? Fan va jag hatar fulvin.

festerist? javisst!


2010-03-06 @ 08:55:19

Åååh nu tänker jag berätta varför jag blev så glad i torsdags! Jag kom med i vår sektions festeri :D :D :D Det är också anledningen till att jag missar Elli & Beccas fest ikväll, för vi har typ nollning/kickoff med nuvarande festeriet ikväll. Och eftersom jag ska spendera en jävla massa tid med dom här 11 personerna ett år framöver vill jag inte missa nånting nu i början!

Här i Linköping är det lite annorlunda mot andra studentstäder, här är det sektionerna som står för i princip allt studentliv, inte nationerna så som jag vet att det är i tex Lund & Uppsala. Och det är varje sektions festeri som sköter sittningar, kravaller och annat kul som händer under året. Vårt största event är Snuttefilmen; 15 lag gör en film på max 5 min, visning på SF nere på stan, galamiddag, lagsittning, kravall, galakväll. Under 4 dagar pågår det. Sen ordnar vi Herr&Damsittningar, julsittningar, vårfest & kravall. En hel del jobb alltså. Jag har fått Spons & personal, vilket innebär att jag ringer runt till en massa företag och försöker "sälja" plats för reklam i på alla flyers vi kommer dela ut,och under snuttefilmen är det ett helt häfte som delas ut till studenterna. Personal-delen är helt enkelt att när vi ska ha något slags event ser jag till att det finns folk som jobbar & skriver jobbscheman och ser till att alla vet vad som händer. SKITKUL alltså :D

Är bara 2or som får vara med i festeriet, vi söker nu men blir inte det riktiga Bi6 (vårt festeri heter så) förrän vid skiftet som är längre fram i vår. I princip ALLA som kunde söka gjorde det,så jag blev helt überglad när Helena (chefen för vårt festeri) ringde och meddelade att jag kommit med :D Det bästa är att även Lollofis kom med, fyfan vilket kul år vi har framför oss :)

Känns skittråkigt att missa maskeraden ikväll, men känner att jag har sagt ja till dethär nu, så är bara att go with it nu. Kommer bli ett antal förre resor hem under tvåan och antagligen aningens svårare att hinna med skolan. Men det är värt det, det är jag säker på! Kommer lära känna en massa folk från andra sektioner & andra universitet :D Jag är pepp på det i alla fall!

Nu ska jag iväg och träna, sen plugga lite med Louise innan vi beger oss hem till Helena vid halv fem för lite pizza, sen bastu med våra "mammor och pappor" (dom som sitter i nuvarande Bi6). Kommer antagligen bli ganska spårat men jag tror det komemr bli jättekul. Hejdå!

YES!


2010-03-04 @ 20:04:09

Jag är gladast i världens just nu. Fast det är en hemlighet. Ni vet ju hur bra jag är på såna :P


bättre


2010-03-04 @ 17:23:29

Jag har humörsvägningar x 200000 just nu. Dock har idag varit en bra dag! Kom nyss hem, har suttit med mina labkamrater & gjort seminariefrågorna, gick helt ok, skönt att få det gjort (lite i sista minuten kanske, hihi). Nu ska jag laga mat, fiskpinnar & spenat, gott va?! Sen ska jag försöka mig på lite matte, funkar det inte blir det cellbiologi all night long!
Måste även packa, far ju hem imorgon klockan fyra! Ringde nyss Elli, får åka med henne från västerås om hon jobbar till sex, miiiicket bra! Nej dags att äta, jag dör snart av hunger, tudeluu

inte en bra dag


2010-03-03 @ 16:48:03

Nej för idag är jag faktiskt sur. Allt, precis ALLT irriterar mig. Vi satt i grupprum & pluggade envariabel, från att ha gått jättebra igår gick det till att jag inte fattade något alls idag. Så jag gick hem. Borde bege mig ner på stan och införskaffa mig det jag behöver i helgen. Men det är kallt, jag måste laga mat, städa mitt rum, plugga. Har 1000000000 miljoners seminarieuppgifter att göra tills på fredag. Jag tror jag kommer skriva av louise, haha.
Nej nu ska jag sluta klaga och ta mig i kragen, känner att jag överreagerar liiiiiiiiiiiiiiiite :p

Men! Jag saknar den lilla golfen! <3 :(

3 timmar senare


2010-03-02 @ 20:56:12

dlkcqnliebd cxkmsqqöäaöxämzqw'däv rjvc2
eåc '2ec22
1
 fjbijrwfvc2el,xlpemfvcior3vcfkl


nu ska ni få höra


2010-03-02 @ 17:40:29

Jag har en hel del funderingar så det blir nog ett hyfsat långt inlägg.

Kan börja med att berätta om den katastrofala labben vi hade i eftermiddags, haha. Var typ 10 delmoment, min labbgrupp gjorde nog fel på vartenda ett! Jag var totalt lost i skallen, skrattade mest hela tiden. Kan ta på mig att det mesta var mitt fel, men däremot borde inte mina labbkamrtaer (aka underhuggare) göra precis som jag säger hela tiden, utan själva läsa labbhanledningen, haha! Hur som helst, det löser sig nog, vi ska ner imorgon och läsa av plattorna, får se om dom visar något :P

Sen har jag ångest; tentaångest. I helgen är det ju Elli & Beccas 20 års fest. Jag har verkligen alldeles för lite tid för det. Tentorna blev tyngre att plugga till än jag trott när jag sa till dom att jag kunde den helgen. Jag borde egentligen inte åka hem. Och kuggar jag matten nästa vecka kommer jag bli bitter på mig själv (risken för att kugga är redan 7 av 10, det utan att åka hem och partaja helgen innan, alltså måste mina odds vara sämre..)! Men jag har redan bokat tågbiljett och köpt en ful utklädnad. Mot mitt bättre vetande. Sen så skulle Elli hate on me om jag dissade deras fest, mahaa!

Och nu sitter jag här med miljonersgrejer att göra. Måste köpa matchande kläder till min outfit. Måste köpa födelsedagspresent till bror som fyllde 18 för någon vecka sen. Hade tänkt hitta på nåt kul till Elli & Becca också, men dom blir nog tyvärr utan så som det ser ut just nu :P Och det absolut viktigaste är att jag MÅSTE PLUGGA!? Går fulla dagar hela veckan så kommer jag hem fem måste jag plugga. Inte springa runt nere på stan i flera timmar. Fanfanfan.

Orkar inte laga mat, så jag har köpt mackor istället. Mmmmmm va nytttigt.

Nu verkar det här inlägget deprimerande men i sjävla verket är jag jätteuppåt, stress är oftast bra för mig. Men vill inte kugga några tentor. Fast... Någon gång kommer det inträffa, kanske lika bra att få det överstökat?! Snyft!

Dags att äta macka & plugga cellbiologi <3 Tssssssssssss..

träningsvärk


2010-03-01 @ 18:50:42

Den är brutal! Vaknade flera gånger inatt när jag rörde på mig & det gjorde ont, haha! Går som en 90åring. Hade tänkt utföra någon slags träning idag men det går fan inte :p
Har istället pluggat matte 3 timmar med Josef, sen hem för att plugga cellbiologi men har istället skickat iväg en massa ansökningar för sommarjobb. Känns lite lönlöst men måste ju försöka i alla fall! Nu är klockan snart sju och jag känner att jag varit tillräckligt duktig idag, nu blir det en film & slappa resten av kvällen. Nattinatti!

RSS 2.0