Vilken grej!


2010-10-31 @ 16:27:08

Helgen var galen, oförglömlig och bara great helt enkelt. Jag har haft så himla roligt, och insett ännu en gång hur glad jag verkligen är som kom med i världens bästa festeri med världens sötaste människor, vi har så sjukt kul tillsammans! Men sliten är jag.. Tre dagar fyllda med alkohol och knäppa aktiviteter, det tar på krafterna. Har tagit en massa bilder men det är inte tillåtet att lägga ut dom på fb eftersom folk är ganska crazy (och väldigt nakna) under Galliska så ska man hålla korten för sig själv. Men haha, verkligen kul att spara till framtiden!
Saker vi gjorde i GBG:
- drog ett rep fullt med fisk genom underkläderna
- åkte längdskidor i skogen (utan snö)
- druckit alldeles lagom för mycket, höhö
- ätit gott
- lärt känna härliga människor
- dansat natten lång!
och en massa mer! Jag är glad glad glad och tack & bock till Chalmers MAK som ordnar ett av årets knäppaste och roligaste evenemang! :D

Och ännu bättre, kommer hem och har fått tentaresultatet, är redigt nervös då ca 50 % ska ha kuggat, och endast 8 st fått högre betyg än en 3a, och läser att jag kammat hem en 4a, ja då blir jag ännu gladare! :D Wiiiiiiie livet leker, jag är så stolt över mig själv som trots att ha mycket med Bi6 att göra som tar tid och kraft lyckas så bra med skolan. Man kan mer än man tror! När man kom med i Bi6 fick man det klart för sig att man troligen kommer missa mer än vanligt i skolan men det är inte riktigt så jag jobbar, haha.. Nejdå, men man kan bara man vill. Nu blir det pizza eller något, jag ska bara ligga i sängen från och med NU.

Hejdå!

Och förresten, världens bästa tjejer kommer ner nästa fredag, iiiiiii, kan knappast bli bättre! :D

Gööööööteboooorg!


2010-10-28 @ 08:08:28

Va gör vi? Nu kör vi! Haha.

Hade middag med Zara igår, vi pimplade vin och pratade nonstop i några timmar, myyycket trevligt!
Nu sitter jag och väntar på att gå bort till campus, bussen går därifrån. Vi har hyrt en stor buss, så alla festerier från Linköping åker ner tillsammans, myyyyys. Bussen går klockan nio, och jag är redan klar..! Vaknade av mig själv en halvtimme innan mitt alarm skulle gått, är nog för jag är så upprymd, helgen kommer bli galen! Och min packning. Fan va dryg jag är, har två väskor med mig.. Och det är ovve som gäller hela helgen förutom lördagkväll på finsittningen och festen efter. Så hur kan jag då få med mig så mycket?!

Nehej, nu ska jag kolla lägga fram min plånbok, annars kommer jag glömma den! :P

PepppepppeppppeppepepepepeppepeppepepepPEPP! :D

iskallt


2010-10-26 @ 19:20:47

Borde plocka fram vinterjackan men min höstjacka är så fin så jag tror jag fortsätter använda den och fryser lite istället :P Kom nyss hem, skola 13-17 sen möte fram tills nu. Ska kasta i mig lite käk sen ska jag & Tomsi gå på bio, vi ska se The Last R-bender, höhö.. Jag tror den är jättebra!

Imorgon ska vi hänga upp lakan på campus med rekilam för lagsläppet till Snuttefilmen som är om typ två veckor. Sen ska jag ut till Tornby, leta lite fina kläder och en varm halsduk. Och handla mat. Jag ska bjuda Zara på middag som tack för att hon jobbade en kravall åt mig medan jag var utomlands. Vi ska äta, förhoppningsvis, god mat. och dricka vin. Romantiskt det låter, eller hur?! Haha. Måste packa inför GBG & Galliska. Får försöka hinna det imorgonbiti.

HEjdå

skönt


2010-10-25 @ 11:37:27

Jag har spenderat ungeför 24 timmar till sängs. Så nu är jag utvilad :P Men orkade inte upp imorse till första föreläsningen, tog lite sovmorgon istället och började dagen med en långpromenad i det härliga höstvädret. Nu lagar jag mat. Ska göra lite Bi6-jobb nu på dagen och kl 15 är det dags för föreläsning. Och ikväll är det Bi6-möte. Gaah är jättehungrig. Och snurrig i skallen, känner mig lite borta. Behöver nog mat.

hejdå.

woop woop


2010-10-24 @ 14:58:47

Jag har precis klivit upp, staplade innanför dörren kvart i nio imorse. GAaaah. TK var BÄST i alla fall, jag är så nöjd över allt och alla, fan va vi har lyckats bra. Alla verkade ha jättekul där och hela kvällen flöt på utan problem.
Vi stängde ju klockan tre, sen var det bara att städa, gick bra till en början men den gick hissen sönder, och det kommer en städtant runt 5, och kör igenom hela Kårallen med städbruuumbrruum. Så hon kom inte upp på övervåningen. Därför blev vi inte klara med städningen förrän halv åtta (borde varit klara kring sextiden!). Då var det dags för bastu och dricka upp all öl och cider som var kvar i alla tappar. Jag drack en cider, somnade typ, sen gick jag hem, haha! Berodde mest på att jag hade (och fortfarande har) världens huvudvärk, haha, så jävla dumt allstå.. Jag tappade ett bord i mitt eget huvud och fick värsta monsterbulan. Plus att jag samtidigt ramlade och slog mitt knä som nu är helt svullet. Jag blir så trött på mig själv. Men bordet var tungt, som in i helvete, och runt femp morgonen när man jobbat sen klockan ett dagen innan är man inte helt på topp :P Any way, skönt att ha TK överstökat. Och en GRYM erfarenhet inför Snutte som vi ordnar i februari, kommer verkligen bli en utmaning!
NU ska jag ladda om. Mån-ons denna vecka är chill dagar, jag ska i princip bara glida. På torsdag smäller det.. Då drar vi till Göteborg och Galliska Spelen, kommer bli galet! Så behöver vila upp mig :P Nu ska jag äta och göra absolut INGENTING, wiiiiiiiie! :D

TentaKravallen!


2010-10-23 @ 11:13:12

Idag smäller det, ska bli skitkul :D
Ska iväg och rigga barer, stängsel, garderob och allt annat klockan ett. Det är väl klart runt 18 tiden, då blir det hem & äta, sen tillbaka klockan 20 för jobbgenomgång och klockan 22 drar det igång :D
Kommer bli ett awesome TK, wooop wooooop!

dumma tenta


2010-10-22 @ 14:27:12

Det kom heeeeeeeeelt fel jävla uppgifter. Jag satt nästan skrivtiden ut, har aldrig suttit så länge förut. Haha, dom flesta verkade uppleva detsamma, var fler som satt kvar när skrivtiden närmade sig sitt slut än folk hade gått, och så brukar det inte vara. Men det gick inte åt helvete heller, kan nog dra till och få en 4a, men jag ville ju ha en 5a... Men ska vara glad att jag förmodligen klarade den, är nog många som failade idag.

Anyway, lunchade med Johan och kom nyss hem. Ska placera mig själv i sängläge tills det är dags för möte klockan 18. Är i alla fall nöjd med min insats detta tenta-p, var än tentaresultatet landar :) På måndag börjar vi med termodynamik och fysiologiskaprinciper, tror det kommer bli två roliga kurser att läsa!

Hejdå.


jarrååå


2010-10-21 @ 18:18:19

Kom hem för ett tag sen, har varit hemma hos Tomtom och pluggat (och bråkat med hans dumma hund, mahaa!). Känns pprraaa, måste faila ganska hårt imorgon om det inte ska gå vägen. Men gillar inte att känna mig lugn..

Och TentaKravallen närmar sig, om två dagar är det röjj som gäller :D Vi kommer severa blå öl (temat för festen är "Under Ytan"), varma drinkar och massa annat. Maten som säljs är fish and chips, väldigt fancy ;)
Åhh, vill bara få tentan skriven, sen ska jag hem och ligga i sängen någon timme. På eftermiddagen har vi stormöte med TK-gruppen (det vill säga vi i Bi6, KrogVet och D-group). Direkt när det är slut ska vi iväg och gückla, det är läkarna som har nån sittningen eller något. Lite nervöst faktiskt, MedSex (läkarnas festeri) är typ LiU's bästa på att gückla, enda festeriet som har sånguttagning till festeriet (tur att Bi6 inte hade det, för då hade knappast jag kommit med, höhö..). Så vill ju att vi ska göra bra ifrån oss när vi gücklar för läkarna som är vana vid MedSex standard :P Haha men det ska nog gå bra :) Om vi inte sjunger fantastiskt så har vi ju i alla fall otroligt grymma gückeltexter, höhö.. Sen hem och sova, börjar rigga inför TK runt två, tre tiden på lördag, sen jobbar vi fram till 5-6 söndag morgon. Då firar vi att vi genomfört en awesome (klart det blir det!) fest med lite bastu och lite (mycket) öl.

Hejdå.

första sega veckan


2010-10-20 @ 17:08:03

på år och dar! Men har fortfarande svårt att hålla koll på dagarna, trodde det var tisdag idag :P Suttit och pluggat 7 timmar med Tom, det får räcka idag. Kanske läsa lite föreläsningsanteckningar senare, om jag orkar.
Har fixat en del med Bi6 både idag och igår kväll, det går framåt!

Jag ska ut och gå hade jag tänkt, väntar bara på att Tomsi ska komma tillbaka med min bil. Inte för att jag behöver den när jag ska ut och gå, höhö..

Laga mat borde jag göra. Men det är så tråååååååkigt.

Jag känner mig blaha idag faktiskt.

Hejdå.


en spark i röva.


2010-10-19 @ 09:31:36

Jag är lite lat detta tenta-p, klockan är halv tio och jag har inte börjat plugga än?! :O Jobbigt! Känner att jag kan ganska mycket och det är svårt att hålla motivationen uppe då, plus att man vet ju aldrig va som kommer på tentan och jag kan ju omöjligt ALLA reaktionsmekanismer..
Jaja, ska sätta igång strax, klockan ett är det tentagenomgång av 09-tentan.
Sen händer det så mycket kul dom närmaste veckorna, så tenta-p känns bara som en transportsträcka! På lördag ordnar vi som sagt TK, ska bli skönt och kul att få det gjort. Nästa torsdag sticker vi i Bi6 plus fem andra festerier ner till Chalmers i Göteborg för Galliska spelen hela helgen, kommer bli awesome! Och veckan därpå, på torsdagen spelar Familjen på [Hg], så dit måste jag! Sen så kommer förmodligen bruuudarna ner hit och då ska vi på shotfest på lördagen, hihi! Så ni kan förstå att jag har lite svårt att fokusera.
Plus ännu en grej rörande Bi6, vi hade extramöte igår kväll och kom fram till något stort... Det, om något, kommer bli awesome, vi är bääääst! :D (Nu ska vi bara genomföra det också, hihi..)

Nej, mot organkemins underbara värld, tudeliuluuu!

tenta-p är igång


2010-10-17 @ 19:29:37

Årets första tenta-p, känns skönt faktiskt, har ett bra tenta-p, synd bara att vår tenta ligger sista dagen så vi får inte vara lediga något alls innan det är dags för nytt läs-p. I och för sig får man desto längre tid på sig att plugga så ska inte klaga.

Kom nyss hem, suttit i skolan i nio timmar med organkemin, och det känns bra. Med tanke på att jag har ytterligare 4 dagar på mig så känns det inte som om det kommer bli några problem. Och det är ju skönt.

Men längtar ändå tills om en vecka; tenta på fredag, ordnar TentaKravallen för 1200 glada studenter på lördagen och på söndagen ska jag bara ligga hemma och döö. UUUnnnderbart!!

Mor&far har varit och hälsat på, igår var vi ut till Maxi och storhandlade, sen var vi till Tapas, en mysig resturang och jag åt tills jag exploderade. Sen var vi på bio. Jättemysigt!! Och imorse laddade jag upp inför en hel dag med plugg genom att joina päronen på deras hotell och smälla i mig en finfin hotellfrukost ;)

Nu ska jag ta mig en macka och somna framför en film, imorgon är det bara upp & på't igen!

Hejdå.

forts på fin fredag


2010-10-15 @ 20:40:56

Jag är tröööööött. Men har varit en effektiv dag! Labb -> hem till Mange för plugg -> Bi6-möte -> mer plugg men nu i sällskap av Johan -> skrivit två labbrapporter + reaktionsmekanism!
Nu gör jag nada, Joanna har sina små vänner på besök, vi (dom) lagade tacos, har precis ätit, det va gott!
Malin ville att jag skulle med till [Hg] och busa, jag var sugen men tog mitt förnuft tillfånga, ska snart lägga mig och kolla film eller något. Upp för plugg klockan 07.00, sne blir det kötta organkemi till 16 tiden, då ska jag träffa min mor och far som kommer och hälsar på :D Rooooooooooooligt! Vi ska ut och äta gott och tja, kanske en sväng förbi Ica Maxi och fylla på kyl & skafferi.. Hihi!

Hejdå.

fin fredag!


2010-10-15 @ 08:45:05

Och jag är förvånad över hur pigg jag är?! Kom hem tre inatt, har jobbat på en av studentkrogarna här i Linkeboda, mördarpass från 17.30-03.00. Men det var kul! Vi gör det med Bi6, får billigare sittningar plus att vi kommer in gratis hela året. Synd bara att man aldrig har tid att gå dit.. :P Nu ska jag iväg och göra en av labbarna jag missade när jag var iväg till Cypern. Sen är det Bi6-möte -> plugg -> sova som gäller. Tenta-p är igång nu.

Hejdå.

fin måndag!


2010-10-11 @ 15:18:16

Sov typ 11 timmar inatt, så förbannat skönt!
Gårdagens spenderade jag med Tom & Johan, vi pluggade organkemi i sju timmar, jätteduktigt av oss.
Varit i skolan idag, föreläsning och dugga. Duggan gick helt OK, borde ha klarat den i alla fall.
Min enda lediga eftermiddag den här veckan, ska slöplugga lite och träna hade jag tänkt. Är sjukt fint väder ute, men kallt, måste ut & gå känner jag. Och lägga mig tidigt. Imorgon är det biljettsläpp till TentaKravallen vi ordnar, jag har pass 05.00-09.00. Men bättre det än dom stackarna som ska sitta för att folk som börjar köa ikväll, det skulle jag inte palla! :P Dock så är det ju jättebra om folk börjar köa redan ikväll, högt tryck = alla biljetter säljer slut. Fast är nog inget problem, är första tentakravallen i år och många festglada ettan som vill fira att dom tagit sig igenom sitt första tenta-p. Nej ska ta tag i min pluggar/slappar eftermiddag!

Hejdå.

uppe med tuppen!


2010-10-09 @ 08:54:16

Hade tänkt att plugga några timmar nu på förmiddagen, får väl se hur det går..
Typ alla mina kläder till snuttefilmen (den festen vi ordnar i februari) har kommit, haha jag ser ut som en prostituerad häxa :P Vi ska spela in introt som visas innan varje filmvisning på SF och ta kort till affischen inom kort, så har varit lite stressigt att få tag i kläderna. Men nu när jag har det mesta så känns det fiint, kommer bli asbra!

Nehej, dags att vara lite effektiv så jag kan gå på sittningen ikväll utan dåligt samvete?

Hejdå.

friday


2010-10-08 @ 16:42:48

Har sovit ut för en gångsskull och mår faktiskt bra idag. Har varit till campus och bytit overall med ett annat festeri, vi ska på "nollans tack till faddern"-sittning imorgon och temat var "så här kommer du aldrig se mig igen", så vi har lånat FM's overalleroch dom våra för dom hade sittning idag med temat "jag var full när jag klädde på mig", haha. Väldigt passande! Satt och sydde lite på Johans overall som jag lånat, den va lite sönder, gud va snällt av mig!

Dags för lite mer plugg, idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, plugga som sagt och sen laga god mat. Jajjemensan, sköönt! Imorgon är det som sagt sittning, vi har gückel + strippträning två timmar innan (första gången ettan får se Bi6 strippa.. :P) sittningen börjar. Sen är det Sensation White på kårallen. Har inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte. Vi ska ha troligen förfesta med FM, ska på den i alla fall och vara lite social. Det bästa med A-lab alltså, man behöver aldrig köa för varken biljetter eller för att komma in, och därmed kan man bestämma sig samma kväll om man vill gå eller inte, I LOVE IT! Det är ju vår "lön" för allt jobb och alla fester vi ordnar, att man kommer in gratis på alla andras fester och slipper köa. Myyyycket bra.

Nej nu ska jag kolla mer organkemi, dugga på måndag :S

Hejdå.

ja!


2010-10-06 @ 13:21:12

Vilken bra dag!!! Vi har inget kvällsmöte idag vilket betyder att jag har HELA dagen till att plugga, så jävla skönt!!! Otto gick nyss, vi har skrivit labbrapport i någon timme. Ska skriva till det sista som behövs sen är det klart, najs!!
Vilken lättnad, nu kanske det finns hopp om att klara duggan på måndag.

Börjar bli förkyld, inte så konstigt med tanke på hur jag spenderade helgen, höhö..
Imorgon är det festeristfest ute på SkytteC, jag & grabbarna ska dit, tror ingen av tjejerna va särskilt sugen. Är inte jag heller egentligen men kan bli kul, har ändå betalat dom där 100kr.. :P

Nej nu ska jag skriva det sista på labbisen sen begrava mig i organkemins underbara värld! Åh förresten, längar till våren, vi ska läsa så himla roliga kurser; analytisk kemi, fysikalisk kemi, oorganisk kemi, molekylärgenetik, biokemi & statistik. Kommer dock läsa 4 (!) kurser i läs-p 1, känns lite tufft att ta sig igenom 24 hp på en halv termin, men det ska nog gå fiiiint :D

Tänk vad lite pluggtid kan göra en glad, happyface på mig för tillfället, hejdå!

nej


2010-10-05 @ 15:38:04

GAAAH, blir lite smått tokig. Monsterlabben var ingen monsterlabb, jag & Otto blev klara 2 h innan labbslut. Ska egentligen på studienämndsmöte kl 17 men nej. Det finns varken tid eller ork till det. Jag måste plugga. Känner nu att det var dumt att gå med på att ställa upp som klassrepresentant (innebär att man utvärderar alla kurser ens klass läser och sammanställer det, ger finfina pengar från kåren som betalar för att utbildningar & kurser ska utvärderas så kvaliten hålls så hög som möjligt). Jag har redan Bi6 & NärU möten varje vecka.

Så nu ska jag plugga. Några timmar. Sen laga mat för det gör jag aldrig längre och det blir faktiskt dyrt och bara köpa hela tiden. Morr. Så jag måste handla. Ännu mer morr. Fan.

överkörd av en buss


2010-10-03 @ 18:16:58

Det är så det känns. Jag har ont i hela kroppen och massa blåmärken. Måste städa undan lite i lägenheten. Orkar inte. Vill bara sitta i soffan och dö lite.

Le Mans helgen har varit grym i alla fall. Finsittningen var jätterolig, kanske lite för rolig.. Vi stack till NH direkt efter och jag var där till strax innan tre, då kastade jag in handduken och gick hem, en promenad som tog 1,5 timme, burrr! Har haft hur kul som helst, och nu behöver jag vila upp mig :P

Har tagit nästan 300 bilder i helgen, jätteroligt, kollade igenom alla nyss.

Nehej om jag skulle få städningen gjord?!

Hejdå.

Le Mans!


2010-10-02 @ 14:41:41

Klockan 06.00 ringer Marcus och väcker mig, samling i märkesbacken direkt med peppvatten & trevligt sällskap. Alla kommer igång sen kär trampbilstävlingen igång. Bi6 hejarklack var bäääääst! Chalmers snubbarna undrade hur jävla många vi egentligen var för vi lät så myckey :D Nu har jag duschat, ska fixa mig sen blir det förfest hos Ida, finsittning på S2, mellenafets hos Ida och sist men inte minst party på NH :D

JAG ÄR PEPP OCH LE MANS IS THE SHIT :D

Herrå.

RSS 2.0