är det fredag?!


2010-09-30 @ 13:36:55

Nej det är bara torsdag men är ledig imorgon, tjoohoo!
Varit i skolan, föreläsning följt av "informerande presentation", som gick bra, skööööönt.

Sitter i soffan och slappar ett tag, hade behövt lägga mig en stund men då kommer jag inte upp igen :P

Ska ut till Tornby och handla lite smått och gott inför helgen snart, ska hämta upp Louise också. Vid sex drar vi oss mot kårallen för lagsittning. Därefter är det overallinvigningen. Och det är underbart härligt höstväder!!! Perfekt, vi i stackars Bi6 har haft regn varenda jävla gång vi ordnat något, men nu, äntligen, slipper vi bli dygnsura!

Ska hem hit på lite mellanfest efter ettan fått i sig allt fulvin Sandra brygt och dom lekt alla fulvinslekar vi hittat på :P Sen blir det att bege sig tillbaka till Kårallen för kravall, pepp som bara den är jag! :D

Vill ni läsa en kul blogg med fina bilder, kolla in Bi6-bikten!
http://bi6.studentnatt.se/

Puss&nyp!

tjolahopp!


2010-09-29 @ 22:14:17

Onsdag, fan, halva veckan är redan förbi! Idag var en kämpig dag, 08-21.45 spenderades i skolan. Men dom sista tre timmarna var roliga, Bi6 är ett kul gäng att spendera sena kvällar med :P
Plus att jag, Louise, Thomas och Jonas var på donken en snabbis innan mötet och jag & Louise skrattade så vi nästan dog :P

Imorgon är en kul dag. Eller, har först föreläsning följt av muntlig presentation i kommunikationskursen... Har skrivit stödord men that's it. Vet inte ens hur lång tid min presentation ska ta, 3-5 min får det ta. Humpf.. Men därefter blir det en sväng till bolaget och fylla på inför helgen, lagsittning och sen ordnar vi ovveinvigning för ettan :D Därefter är det kravall, wiiie!

Men hur varvar man ner? När man varit runt folk 14 h i sträck, haft massa att göra dom 14 h och sen ska man komma hem och försöka komma i säng någorlunda i tid?! Drt går inte, jag är SÄMST på att varva ner. Nu är jag så inne i Bi6-grejer så kommer spendera någon timme funderandes kring allt sånt. Måste gå någon kurs som lär mig släppa allt och bara slappna av. Har aldrig haft problem med det förut, men i och för sig så har jag aldrig haft så mycket att göra samtidigt förut. Så många olika grejer. Meeeeen, you live and you learn, kommer vara kung på att koppla bort saker och slappna av om någon månad, jarråå!

Nu ska jag svara på lite mail sen lägga mig och kolla på, ååååh, har nytt avsnitt av Kungarna av Tylösand kommit ut? Mer hjärndöda människor är svårt att hitta,perfekt avkoppling ;D

Godnatt!

sova ut


2010-09-28 @ 11:00:23

Jag skippade föreläsningen imorse. Kunde inte somna igår, låg bara och tänkte på allt jag ska hinna göra. När jag vaknade hade jag skitont i huvudet så stannade kvar i sängen. Men nu är jag pigg och glad igen!
Tänk va lite extra sömn kan göra?!

Ska snat iväg och sitta ett pass och dela ut frackpaket som blev beställda förra veckan. Sålde hyfsat bra så det gillar Bi6-kontot :P

Ikväll ska jag städa, laga mat, träna, tvätta och skicka lite mail. En skön hemmakväll. Imorgon är en jobbig dag, går i skolan 8-19 sen har vi Bi6-möte, dom mötena ska egentligen bara vara två timmar men vi har inte haft möte så ofta som vi borde så kommer hålla på tills vi blir klara. Snaaark! Men vi har ju mycket kul att prata om så det kommer nog gå fiiint :)

Mina kläder jag beställde från Nelly har kommit nu, ska försöka hinna hämta ut dom idag :D Wiiie!

Nej om man skulle ta och klä på sig och bege sig bort mot campus?!

HEJDÅ


måndag


2010-09-27 @ 22:38:19

Min vecka är galen. Nu går jag och lägger mig.

spenderar pengar jag egentligen inte har...


2010-09-25 @ 23:22:40

Ååååh, var in på Nelly och beställde hem en massa fina kläder, wiiie!!

Har pluggat hela dagen, och sprungit 7 km, känner mig väldigt duktig faktiskt! Sen hur effektiv pluggtiden var, tja, kan ju diskuteras.. Tänkte lägga mig tidigt men fastnade framför tvn med datorn i knät. Ska upp i tid och plugga imorgon, har gückelträning ett par timmar mitt på dagen bara. En bra helg, första sen jag kom ner till Linkeboda som jag bara varit hemma, pluggat & tagit det lugnt.

Nästa vecka är lika galen som den som snart passerat, går i skolan 8-17 varje dag, lite möten och förhoppningsvis något pass på Campushallen på det så går dagarna fort förbi. Kravall på torsdag, första riktiga den här terminen, skööj, plus att våra ettan får gå ut med sin ovve på för första gången, spännande :D Sen återstår det ju att se hur många som kommer vidare från ovveinvigningen vi ordnar.. :P

Det är jävligt skönt att ha kommit igång med träningen igen, känner hur mycket piggare jag är och peppar peppar ta i trä, nu ska jag hålla mig frisk också!

Nej nu ska jag kolla lite film och vara social med Joanna min roomie, blir sängen inom kort, alarmet står på åtta. Nää, nio är lagom, haha..

BYEBYE



pjuu


2010-09-24 @ 12:06:08

Det är sjukt mycket att göra nu, det är tiomiljoner grejer med Bi6 och plus det så är det dugga i Organ2:an på måndag. Läser 12 hp och duggan är på 16 föreläsningar, dvs i princip är det en vanlig tenta..

Satt och funderade på när jag ska hinna hem i höst. Kom fram till att det blir till jul typ, haha. Varje helg i oktober är inbokad; Le mans (trampebilstävling, fester och finsittning) nästa helg, Nollans fest för faddern helgen därpå (vi i Bi6 är ansvariga, ska hjälpa dom ordna allt och sen ska vi självklart gå på den också, höhö), PLUGGHELG, tenta i organkemi följt av TK (vi ordnar tentakravallen, firar att tenta-p är slut) och sista helgen i oktober är det Galliska (vi är bjudna till Göteborg av Chalmers maskinares typ "festeri", det är vi plus några till av festerierna på TekFak som åker ner en helg, har hört att det ska vara heeelt galet. I like!). Och sen var oktober slut. I november är det herr & damsittningen vi ordnar, lagsläpp till snuttefilmen, HHH och massa mer. Och så ska man hinna plugga. Underbart!

Jag har alltid funkat bäst när de varit fullt upp, blir mer motiverad då. Och det gäller nu också men jag saknar faktiskt min mor & far :( Haha, så känns lite tråkigt att inte kunna planera någon hemfärdshelg. Men tiden går fort alltså, veckorna bara svischar förbi.

Sen för att göra det ännu roligare ska jag lägga till lite extra kurser. Vill läsa språk, blir antagligen som kvällskurs för jag har fullt schema om dagarna. Ska lägga till lite statistik också, plus lite annat smått och gott. Min studievägledare kommer tro jag gått och blivit galen. Men jag vill prova i alla fall, pallar jag inte med det så är det ju bara att hoppa av. Haha fast känns som festeriståret inte är det ultimata året att ta på sig mer plugg än nödvändigt. Jaja, möta med s.v på torsdag nästa vecka, får se hur det hela slutar!

Nu ska jag plugga reaktionsmekanismer, love it! Sen är det bastu och fest med D-group och KrogVet som vi ordnar TK med. Ska bara vara med och basta tror jag, och nyktert blir det för jag måste upp & plugga imorgon. Men vill inte vara tråkig och inte gå alls!

Hejdå på er!

det va ett tag sen?!


2010-09-20 @ 19:48:13

Haha, typ 4 månader sen jag hängde här sist. Kände att det var dags att börja skriva igen så alla gulliga människor hemhem kan hålla reda på vad jag har för mig här i Linkeboda.

Kom nyss hem från en dag som bestått av fyra möten och en föreläsning. Hade personalmöte inför TentaKravallen som vi ordnar 23 okt, flyter på fiiint. Sen föreläsning om spektroskopi, jag satt mest och skrattade åt mig själv (kom typ försent för jag inte fattade var man stoppade in pengen i drickamaskinen, så Tom fick följa med på rasten och visa, hahaha..). Sen Snuttemöte, gaah, måste sätta igång med både spons och utklädnad, men kommer bli gryymt. Följt av vanligt Bi6-möte, vilket förstörde min lugna och fina vecka, nu är hela kalendern nedkladdad. Ok, sista mötet gills inte, handlade om overallinvigningen vi ordnar för ettan, ska vara massa fulvinslekar så dom bli askalas, höhö.. Inte så mycket mer att planera ;)
Och nu sitter jag hemma, ska lägga mig och kolla på True Blood och sen sova.

Dagarna flyter på, snabbt går det och kul har jag större delen av tiden. Och en väldigt liten del av tiden läggs på skolan, jag måste verkligen ta taf i pluggandet, dugga i Organisk kemi 2 om en vecka, iiii... Men det finns så mycket annat kul man kan ha! Helgen var bäst, ordnade festerifest för 162 fulla & glada festerister, lördagen var det bastu med draglaget följt av förfest med Bi6 + andra söta festerister och sen Oscar Linneros på Kårallen. Gårdagen spenderade jag i soffan och några timmar med Malin & Mange. Så ni ser, hur ska jag hinna plugga?! :P

Imorgon är det Carlgrens som gäller, vi säljer frackar och kostymer från dom på Campus och får en fin liten del av pengen dom drar in på det, toppen!

Nu blir det knäckebröd och Alex Skarsgård, grääääjt!

RSS 2.0