sista dagen 2008


2008-12-31 @ 12:48:15

Och här sitter jag, i mukisar och fleecetröja, kokar torsk åt tjockiskatten. Elli åkte hem för kanske en timme sen, fast hon kommer tillbaka om nån timme typ, hon ska locka mitt hår :) Gårdagen var i alla fall en bra nästsista dagen på året dag! Jag, Sandra & Anna lagade mat, Elli kom direkt från jobbet. Vi åt upp ALL mat, sen satte vi oss och kollade på Mamma Mia, singalong. Och vi singalongade som bara den :P Pellan vart helt hes av all sång! Sen fortsatte vi roa oss med charader. Först var jag & elli i lag, bara för fjompan inte kunde en charad så förlorade vi. Sen bytte vi och jag & anna vann såklart ;D Roligast var nog i alla fall annas imitation av en full åsna. Det var den sämsta åsnan ever! Hon såg mer ut som en gorilla! Men roligt hade vi i alla fall, runt 1 skjutsade jag & Pellan hem dom andra två. Sen låg vi och pratade i nån timme, ringde även och väckte sofia med dumma frågor :P
Nu sitter jag som sagt bara här, och funderar på hur länge fisken ska koka? Ska hem till mormor och äta om tio minuter, så den lär väl vara klar antar jag? :P Och elli kommer som sagt tillbaka och hjälper mig med frillan, sen åker jag hem till gustav och senare ikväll ska vi hem till one of his friends och äta och så, hoppas på en trevli kväll :) Ops, nu kokar firren över! Ha en kul nyårsafton allihopa :)

jag har ångest


2008-12-29 @ 15:20:59

Rejäl, saftig, ontimagen, mardrömar ångest. Det är kemin som helt plötsligt börjat spöka. Ju mer jag tänker på slutprovet, desta sämre minns jag att det gick. Jag drömde mardröm om det inatt, och idag när jag skulle köra hem från västerås körde jag först 90 på en sträcka där det ska vara 70, och sen fortsatte jag i 90 nästan hela vägen där det är 110. Bara för kemin spökade. Försöker att inte tänka på det men det går bara inte. Förstår dock inte varför det kommer just nu? I och för sig kan det vara för att efteråt var jag mest lättad över att ha det gjort. Nu är jag inte ett dugg lättad längre!

den 25e


2008-12-25 @ 11:19:41

Julafton igår, började hemma med familjen, god mat och trevligt sällskap. Och att plånbokens innehåll växte är inte heller fy skam ;) Senare på kvällen åkte jag hem till gustav & hans föräldrar i ramnäs. Vi spelade kort och drack glögg, och självklart visade jag vart skåpet ska stå, jag är faktiskt bra på att spela kort! ;) Åkte hem i tid idag, sklle egentligen plugga matte med jakob, eller plugga & plugga, vi skulle göra hemuppgifterna tillsammans. Men nu är jag så stressad inför allt jag ska hinna med innan halv fyra när jag åker hem till sofia för att göra mig snygg & vacker inför kvällens stundande bravader! Westberg joinar oss och kommer med ost & kex, så detta verkar myyycket lovande. Sen efter vi snyggat till oss sticker vi hem till carros man gustav, och sen blir det götis :) Jag har övertalat min gurra att komma oh hämta mig, för imorn ska mina föräldrar till thailand och dom vill ha skjuts till arlanda. Och jag kommer inte vara i skick till att köra bil, så det får gurra ordna :) Nehej, nu ska jag rota igenom garderoben efter något vettigt att ha på mig tonight!
tjipptjipp

God jul!


2008-12-24 @ 09:22:18

Jahapp, nu är dagen här. Dagen alla stressar inför, köper mat och julklappar för flera tusen. Känns det som om dagen är speciell? Njää. I och för sig är det inte varje dag jag går upp och både mamma och pappa skriker på mig när jag går förbi köket (någon hade tydligen inte varit ute i tid med att slå in julklapparna). Haha, och aragorn, tjockisen, kom nyss in. Han måste ha försökt gå på isen för hela hans bak var dygnsur och tja, han liknade en dränkt katt. Gjorde ett sånt där test för att kolla om det är urinvägsinfektion. Det var det. Så jag fyller på min vattenflska och fortsätter dricka vatten. Nu ska jag äta gröt & skinkmacka! Ni får ha en bra jul allihoppa :)

jullov


2008-12-23 @ 17:59:37

Det är fan hur skönt som helst!!!

Idag väckte mami mig vid nio, jag följde med henne och min far in till västerås för att handla det sista inför julafton. Fast fick en väldigt otrevlig överraskning imorse, har nog fått urinvägsinfektion. Inte det minsta lilla skönt! Så idag har jag druckit en massa tranbärsjuice, och sitter med en vattenflaska nu. Förhoppningsvis går det över utan att jag behöver gå till doktorn och få medicin. Sen har jag bara varit hemma idag, fixat det sista med alla julklappar. Vet inte riktigt hur jag ska fördriva resten av kvällen, är skittrött men vet att jag inte skulle kunna somna om jag la mig. I och för sig så är kl 6 lite väl tidigt att gå till sängs kanske. Sen har jag insett att jag inte är ett dugg pepp på nyår, jag funderar på om vi inte bara ska sitta hemma här, några goa girls och bara ha det trevligt? Jag fundrar, jag fundrar.. På torsdag blir det en ordentlig kväll, jag tror jag kan komma att få sällskap av westberg i polisbilen, hon eftersökte en riktig brakfylla! Det gör visserligen inte jag, men på min lista över saker att göra innan jag dör finns att hamna i ett riktigt slagsmål & att åka polisbil. Borde vara två saker jag skulle kunna ordna på samma kväll, två flugor i en smäll. Haha, jag skulle säkerligen börja gråta om polisen sa åt mig att sätta mig i deras bil! Är tyvärr ingen bad girl, inte det minsta lilla!  Åt förresten minförsta "riktiga" skinkmacka nyss! (dom jag ätit i skolan räknas inte) Mumma var det! Nu ska jag leta rätt på någon bra film, ciao!

circus


2008-12-22 @ 22:54:26

jag har gått och blivit ett brittan-fan. Hennes nya skiva är faktiskt riktigt bra! I alla fall en 6,7 låtar ;)

Var ett tag sen jag skrev, har varit uppe i Sälen med min man, vi har lekt gammalt, campande par. Det gick väl sisådär, vi slogs en del men när vi inte gjorde det så var det riktigt mys! Det var snöstorm, skitläskigt att köra bil, var ner till sälenbyn och skulle handla, när vi skulle upp på fjället igen snöade det och blåste hur mycket som helst. Jag som körde var livrädd, såg inte ett skit, smala vägar, inte skottat på dom så bilen krängde åt alla möjliga håll. En upplevelse vill jag lova, jag var helt svettig när jag äntligen svängde in på parkeringen. Kom hem vid fem tiden idag tror jag, sen dess har jag städat och klätt julgranen med my parents. Vi kom fram till att vi måste ha virsbos fulaste gran, ni som sett dolly, så skulle hon se ut om hon vore en julgran. Nu menar jag absolut inte att dollan är ful, hon är bara lite sliten, men söt ändå. Granar kan tyvärr inte vara söta. Sen har jag lekt skönhetssalong med kattorna, mamma hade sett på nåt tvprogram att man kan göra rent kattens ögon med en tandborste, så jag borstade dollans ögon. Hon vart inge glad, men ren! Nu har jag suttit och skrivit på ett medicinarbete, om nervsystemet. Eftersom vi läst det på biolgoin, så går det fort att skriva. Har faktiskt bara 5 arbeten kvar efter det här är klart, och det borde jag hinna innan studenten, så blir jag äntligen av med mitt dumma bollspelsbetyg! Frankie sover i min soffa, tjockisen var nyss där och tuggade lite på honom.



I know it by the feeling


2008-12-18 @ 08:36:39

Tralalalaa!

Idag gäller det då. Jag är faktiskt jättenervös, bättre om vi fått göra det igår för då var jag inte det minsta nervös!
Jag längtar till klockan 12, då är det över :) Det är sjukt hur enormt stressad man blir av såna här saker, ont i magen. Det tär verkligen på en, när det är så här heela tiden. Inte en lugn stund.
Vi blir verkligen tåliga, ingen av oss som gått in i väggen än och inte tror jag heller den sista terminen ska kunna knäcka oss :) Jag är lite stolt över mig själv, hela tiden nåt som ska göras, nåt att förbereda sig inför, och ändå har det faktiskt gått bra, i 2 och ½ år. Nog med detta nu. Jag vill ha nya kläder :D


idag


2008-12-17 @ 17:12:48

Har varit en lite sorlig dag. Världens gulligaste göran har dött :/ Vi har ju vetat om att han varit sjuk men jag trodde faktiskt, och hoppades, att han skulle komma tillbaka till oss i vår igen. Nu ser jag tyvärr fysiken för var den är, tråkig. Väldigt synd tycker jag om görans lilla fru,usch va hemskt att bli ensam!
På grund utav detta så blev vårt kemislutprov inställt, det var minnesstund för göran istället.
Imorse när jag vaknade var jag jätteglad för att hela kemisnurret skulle vara över vid den här tiden, men så blev det inte. Orkar inte plugga nå mer heller, känns som jag gjort allt jag kunnat. Och efter provet är gjort så ska jag & sofia in till stan och köpa vackra kläder, gustav skulle med och handla lite julklappar också. Sen blir det virsbo med gurra, och på fredag morgon åker vi till sälen :) Nu ska jag kolla på film. Tjopp

ajabaja!


2008-12-16 @ 19:28:54

det verkar inte bli mycket gjort idag. Får se hur mycket jag kommer ångra det imorgon efter provet, gråta eller skratta, vem vet. Känner att nu får det faktiskt vara nog! Dock känns det också lite avlägset att jag ska ha sånt flyt som jag hade på kursprovet i kemiA, tror inte det kommer kunna gå så pass bra igen. Typiskt. Jag har nog använt upp allt mitt flyt. Från och med nu är det sklicklighet gäller, utan varesig tur eller flyt inblandat. Skicklighet. Har jag ens någon sån? Let´s find out!
Fast jag kommer ju hata mig själv om det går dåligt imorgon och jag bara får vg, kanske skulle räckt med en timme till idag för att allt skulle klicka, alla slantar skulle trilla ner? ÄÄh, det som inte redan trillat ner kommer antagligen inte trilla ner heller. Eller vad tror ni?  Over and out

I can see again!


2008-12-16 @ 16:10:45

Var ju som sagt till synsam imorse, fick nya linser. Kändes lite vingligt och ont i huvudet fick jag också. Inte alls lika stor lättnad som jag trodde det skulle vara. När jag kom tillbaka och berättade det, skulle ju hämta mina glasögon, så kollade ögondoktorn mig och insåg att jag hade fått för svaga linser, igen. Så blir att vänta ytterligare en vecka på nya linser som förhoppningsvis kommer funka bra. Men glasögonen, dom va perfekta. Sjukt det är att se bra igen. Folk som inte har dålig syn förstår nog inte hur jobbigt och enormt drygt det är. Jag frågade ögondoktorn om hur dåligt jag egentligen ser, han kollade på mig och sa: jävligt dåligt! :P Haha, men han lovade att det skulle plana ut nu, synen skulle stabilisera sig och om jag hade tur stannar den till så som den är nu, och inte blir nå sämre :) Så blind blir jag inte, hihi! Jag och caroline satt kvar och pluggade kemi i nån timme, det känns faktiskt bra nu. Men sen är kemilena som hon är, och drar antagligen till med ett prov som skulle få även den bästa att skita på sig. Nu ska jag slå in mammas julklapp sen ta tag i mer kemiplugg. Min formelsamling behöver uppdateras.. ;) So long suckers!

motivationen?


2008-12-16 @ 08:47:13

Har sprungit bort och hittar inte tillbaka!

Jobbigt, jag använder det ordet rättså ofta? Egentligen överanvänder jag det, för oftast är det inte ens jobbigt, bara, hum, halvjobbigt och t o m inte ens jobbigt vid vissa tillfällen jag använder ordet. Nej det här var dåligt av mig, nu ska jag börja använda nåt annat ord. Eller kanske sluta överdriva. Jo, det är ju en idé. Prosit. Jag nös nyss. Usch. Nehej. Jag vet faktiskt inte. Jobbigt var ett ganska bra ord, om jag ska sätta totalt stopp för jobbigt kommer det bli svårt. Vad kan man använda istället? Totalt meningslöst inlägg, javisst. Nu ska jag ut och skotta fram bilen. Adios!

bad, bad liza!


2008-12-15 @ 17:43:27

Jag borde ju plugga jättemycket idag! Men det känns som jag redan vet det jag läser, fast nu när jag sitter och tänker efter så känns det som om jag inte kan ett dugg. Knepigt! Men lyckas inte hitta motivationen idag, vill faktiskt bara bli av med skiten nu. Lite räkna ska jag kanske hinna göra innan jag somnar, det är ju i alla fall nåt. Suck, pust & stön. Varmt är det här inne också, jobbigt. Imron måste jag till synsam innan skolan, ska få nya glas i brillorna så jag vågar köra bil med dom igen, ser så jävla kasst för tillfället! Ujuj. Kommer bli blind innan jag ens gått klart skolan känns det som :p Nehej, kanske ska dra till med lite stökiometri, hihi ;D

bara 2 dagar kvar


2008-12-15 @ 07:25:43

jag fortsätter upprepa dom orden i mitt huvud, bara två dagar kvar. Är trött, har ont i magen. Jag vill inte till skolan. Men måste. Vi ska spela upp vår ganska dåliga pjäs om aborter, etik & moral är det som gäller på den där förbannade religionen nu för tiden. Sen kommer det en galen religiös snubbe som ska prata med oss, minns inte vilken självmordssekt han kom från. Det blev inge gustav igår. Jag pluggade hela jävla dagen. Och det ska jag göra idag när jag kommer hem också. Men som sagt, det är inte långt kvar, ett kraft tag idag, repetition imorgon sen lägger jag kemiboken på hyllan för resten av 3an. Och förhoppningsvis med ett snyggt avslut på det hela. Herregud. Nu måste jag snart springa ut till bussen, men jag orkar inte. Dock kan jag ju som sagt inte "missa" bussen idag. Skit.

ett tag sen


2008-12-14 @ 10:52:16

ja det var ju några dagar sen jag skrev. Har haft fullt upp, busy busy busy! Ifredags var det julbord, första gången jag åt julmat i år, mumma! Och igår skulle jag ha pluggat efter gustav åkt hem, men jag gjorde istället allt annat, fy skäms! På kvällen begav jag mig till fagersta, skulle hem till anneli och umgås med några fyllon. Efter ett tag skulle vi bege oss hem till nån av jakobs bandypolers, men vi drog till westberg istället, vilket jag tyckte var jättemys :) Och ja, där satt vi. Jag & anna helt klara i skallen medan Carro & Sofia fortsatte med sin vinpimpling, hihi! Kom hem vid halv ett tror jag, somnade direkt. Idag ska jag plugga. Masor. Ska bara äta upp min gröt sen ska jag låsa in mig på mitt rum med kemiböckerna. Today is tha day. Men om jag är riktigt duktig och får mycket gjort tar jag femtåget hem til gustav och spenderar resten av söndagen med honom :) Nehej, nu äter jag gröt sen tar jag mig i kragen, TJINGIS!

men ååååh


2008-12-10 @ 21:51:26

kom nyss hem från elli, hon hade hämtat hem sin balklänning idag så jag var ju dit och kollade. FYFAN VA FIN DEN VAR! Hon såg ut som en prinsessa :) Vi pratade bal, student, åt hamburgare & kollade på bonde söker fru, love u pellanplutt<3 Sen när jag kommer hem ville jag ta en tidig kväll, sova direkt.Men vad ser jagom inte fialotta på msn; jo hon uppmanar mig att se nyaste gossipgirl. Jag tänker njaaee det får bli imorn, loggar in på bloggkoll,läser fialottas blogg och inser att jag kommer inte kunna somna förrän jag sett nya gg. Så nu ligger jag här och väntar på att avsnittet ska bli färdigt. Vilket det är om 54 sekunder :P plingpling på er, nu ska jag krypa ner och njuta av chuckieboy ;)

andas ut


2008-12-10 @ 15:22:28

Det där var skönt! Inget highscore direkt men det räcker gott och väl för mig. Äntligen, äntligen, är det avklarat. Jag är nöjd med mig själv. Lite för nöjd, för jag känner att jag vart så jävla duktig den här terminen så jag har inge duktighet kvar till kemislutprovet. Nää, det finns liksom inge kämpa kvar i mig. Allt är förbrukat. Måste ha ett lov att ladda om på. Hum. Men p g a låg nivå med kämpa så finns det heller ingen oro. Det blir vad det blir. Klämmer till med ett äntligen här också; äntligen kan jag slappna av. Trots att det är en rejäl slutspurt kvar. Well well, idag ska jag leka med elinor, men hon den satkärringen hade glömt bort mig. Nu är hon och leker frisör och sen hämtar sin balklänning. Fast hon ska ha modevisning för mig sen med sin balklänning, så lite leka med elinor blir det ikväll :) Jag ska städa. Båda mina rum Gosh det är ett rum för mycket. Velmaja! Imorn ska jag nog till gurra direkt efter skolan, fast vill ha sofia med mig så vi kan gå på stan hela eftermiddagen. Men satkärring nr 2 är ju omöjlig att få tag på eftersom hon slarvat bort sin mobil!!! Hihi, ops, jag skulle visst hämta min mamma nuuu, dags att jag äker då :P

just another day


2008-12-09 @ 18:20:13

Blä va trött jag var imorse! Ville inte vakna, ville inte gå till skolan, sov både på tåget in till skolan, och på tåget hem. Spelade Gh med bror, lagade mat och nu har jag suttit och skritivt ned allt jag vill ha från taxfreekatalogen :D Får hoppas mor&far bjuder till lite och beställer allt åt mig! Nationelltprov i Dkursen imorn, hade faktiskt tänkt plugga lite men nej, jag orkar inte. Ska snart kolla på nån bra film sen sova, tasstass

kämpigt


2008-12-08 @ 15:48:57

Ja, dagen har varit jobbig. Fast skönt att fåtillbaka diskretprovet & se att det faktiskt gick bra & veta att betyget är klart, hade inte orkat med nå extra just nu. Tur att detsamma gäller maD för jag orkar verkligen inte plugga inför nationella, och vågar faktiskt tro att jag kommer klara av att avsluta kursen hyffsat även om jag inte pluggar arslet av mig. Kom hem och satte mig på en gång och spelade GH, grymt kul med trummor! Dock är jag skitdålig, spelar dom på easy och gitarr på hard. Men det ska nog hinna ordna upp sig! Imorn vill jag helst stanna hemma, men ska in till synsam halv tio, så kan lika bra gå till skolan efter det, slutar ändå 2 typ. Sjuk börjar jag känna mig igen; ont i halsen, kroppen och huvudet. Hum!
Jag behöver saker att se fram emot för att orka med dom sista 2 veckorna, så nu tänker jag göra en lista, så jag själv ser hur mycket kl jag har att se fram emot :D
19/12 - jullov, plus att jag och min gustav åker upp till sälen i några dagar :)
25/12 - hörde jag nån prata om att bli redlös?
Nyår - fortfarande inte bestämt vad jag ska göra, too many options! Men vad jag än gör kommer det nog bli bra!
9/1 - Annorna har sin gigantiska 18års fest :D
16/1 - följa med Annorna ut på deras krogen premis :)
29/1 - åker upp till sälen med Pellan & Annorna, kommer bli great!
Sen är det ju julafton, plus att mami & papi sticker iväg till thailand i 2 veckor efter jul, så jag kommer vara home alone. och det är ju aldrig fel :) Nehej nu ska jag plocka ur diskmaskinsen proppa lite alvedon och glo på film, adios!

sälen, kattkrig, julbak..


2008-12-07 @ 22:13:00

Har varit en kul & skön helg, har hunnit göra en massa! I fredags åkte jag & gustav upp till mamma & pappa i deras husvagn i sälen. Kom dit ganska sent, vädret och vägen var för jävligt, så det tog 4 timmar att köra upp dit. Väl framme blev det mat och idol, och förresten var det helt rätt vilka som gick till final, robin kan ha varit en av dom sämsta som var med i tävlingen, hate him! På lördagen blev det skooteråkning för hela slanten, gustav hade förutfattade meningar om mig, trodde jag skulle köra som en kärring. Slutade med att han satt bakom och skrek och var lite rädd. Måste medge att jag kände mig nöjd! Och Sofia som jämt tjatar om sin förbannade träningsvärk efter ett fjuttigt pump-pass; pröva åka skooter i flera timmar, då ska du få känna på träningsvärk (plus att det lätt är 100 ggr roligare än pump!). Jag & min man begav oss hem vid tretiden, ville inte komma hem så sent. Väl hemma skulle vi presentera Frankför mina kattor. Doris fick en knäpp och försökte döda honom. Trötta efter dagens strapatser somnade vi redan halv tolv, vilket måste vara det tidigaste vi somnat det senaste året. Helt otroligt! Och vi bestämde oss också för att åka upp själva den 19e december, ska bli jättemysigt :) Idag har jag myst ännu mer med gurra, och vid tretiden kom pellan. Vi satt mest och glodde, klockan fem var det dags för julbak med julklappsbyte hemma hos pernilla. Vilket slutad ei en grymt trevlig kväll med tjejrna, gamla minnen & en jävla massa skratt. Kom fram till att vi gör sånt här alldeles för sällan! Fick med mig ett jättefint halsband hem, och lite bad & duschgrejor,så kan lova att det var absolut den trevligaste söndagen på otorligt länge!
Imorn ska jag unna mig en sovmorgon, inger smed får klara sig utan mig. Heter hon så förresten? Aja, nu ska jag slappna av med lite Moulin Rouge, tassmjaou!

jobbigt


2008-12-04 @ 17:16:01

Ja, mamma & pappa åkte upp till sälen, så nu när jag kommer hem så måste jag (!) laga mat. Vad är det för skit, det är tråkigt, jag orkar inte,jag vill inte. Det värsta är att bror inte kommer göra det heller, den lata jäveln. Så nu sitter jag här vrång och irriterad. hejdå

på bättre humör


2008-12-03 @ 08:34:39

Ja idag känns allt en gnutta bättre. Vet inte riktigt varför, kan vara för att det är onsdag, och bara 2 dagar kvar förutom idag då, tills det är fredag. Aragorn ligger och snarkar bredvid mig :) Jag kunde inte somna igår, kollade på nyaste Arn, kollade boston tea party från i måndags, men vart ändå inte trött. Somnade efter 2 nångång. Fast i dag är jag pigg, trots lite sömn. Intressant va? Aah, tänkte väl det. Ska strax åka in till fagersta, har lite stuff jag måste ordna innan vi börjar vid elva. Idag ska jag inte plugga, jag ska leka med elinor :D Var ett tag sen så det ska bli jätteskönt :) Usch jag känner mig stressad, men vet inte riktigt vad som stressar mig. Allt och ingenting typ.Stor lättnad att senaste maD provet gick bra, känner jag inte allt för stor press inför nationella. Skulle nog inte orka plugga ordentligt till det. nu tänker jag bara göra dom gamla nationella vi fått. anyway, nu ska jag ringa & påminna min far om att han ska köra mig till stationen. Ciaooo!

usch!


2008-12-02 @ 14:25:04

Det där gick ju käpprätt åt helvete!

Nu ska jag tvätta mina kläder, sen plugga mattediskret.

GAAAAH

the suffering continues


2008-12-01 @ 14:41:46

Ja, jag fortsätter lida! JAG VILL INTE PLUGGA. Men vem försöker jag lura? Jag måste ju. Blääää!

Usch jag vill ha helg igen, på fredag ska jag & gustav åka upp till sälen en sväng. Förresten har jag snott min brors gamla rum. Fast kan inte riktigt bestämma mig för vart jag vill bo. Mitt rum är nästan för stort, jag vill ha det litet & mysigt. Men det här är nästan för litet. Har nog gått och blivit bortskämd på utrymme sen vi flyttade hit, mitt gamla rum på näsvägen skulle få plats 4 gånger i mitt rum här, och i alla fall 2 gånger i brorsans gamla. Humpf. Tror jag är lite anti mitt rum bara för jag har det så stökigt, och för att min säng är lite, hum, trasig! Nehej, nu ska jag kolla om bilen är hemma, i sånna fall ska jag åka till ica och köpa cola light sen plugga kemi, tjingis!

RSS 2.0