ännu en ny vecka


2009-11-30 @ 12:39:18

Jag sov till halv tolv idag. Fy fasiken vad skönt det var! Har bara en föreläsning kl ett, sen blir det lite plugg med Tom och klockan sex är det step med Louise som står på schemat :) Veckodagarna bara springer förbi, känns som det är måndag och söndag hela jäkla tiden?! Men man säger väl att tiden går fort när man har roligt?
Denna vecka är en partyvecka, sittning på torsdag, Lithe Blås Lucia fest på fredag och sen pratades det om utgång till NH på lördag. Är dock tveksam till att jag kommer orka lördagen, haha! Vi går snart in i tenta-p också, känner hur det blir färre och färre förläsningar vilket är lika med en massa pluggtid. Dags att börja ta vara på den kanske?! Helgen var en bra helg, Sofia kom ner på fredagkväll, vi lagade mat, kollade Idol och pratade ikapp litegranna :) På lördagen var vi ner till stan och handlade lite kläder, mötte upp Louise och fikade. Sen blev det partaj på kvällen, kegfesten, jag hade jättekul, även om det kändes som det spårade litegranna på slutet, höhö! Och gårdagen spenderade jag till sängs, Carro kom förbi en sväng och det var kul att se henne en stund :)
Det är verkligen jul jättesnart, men jag har inte fått några riktiga julfeelings än, kanske inte kommer komma förrän jag kommer hemhem, den 21 eller 22?! Hur som helst, nu ska jag försöka lista ut vilken sal föreläsningen är i, måste iväg snart. Hejdå!


fredag!


2009-11-27 @ 10:07:49

Wiiiie!
Ska fixa iordning mig sen möta upp Tom i skolan för att "plugga skiten ur biokemin" i några timmar, haha!
Sen blir det hem och städa lägenheten, jag får ju finbesök i helgen, men jag ska även ta kort på lägenheten och skicka till den franska tjejen! Och jag har även tänkt att jag ska hinna laga mat till dess jag åker och hämtar Sofia på stationen, kanske lite väl optimistiskt, men annars får hon väl hjälpa mig när hon kommer om jag inte är klar :p Blir en lugn kväll, måste se Idol, vad är det för tema? Jag är på bra humör idag, jag hoppas det håller i sig :) Hejdå!

några timmar biokemi


2009-11-26 @ 21:14:48

med Tom. Ok, vi är kanske inte dom mest effektiva, vi har en tendens babbla på om allt annat än det vi ska babbla om. Men jag kan nästan glykolysen nu (bara glykogneogenesen, citronsyracykeln och fettsyrasyntesen/nedbrytningen + alla enzym, koenzym & annat tjoffs att ta sig igenom innan tentan). Vi ska ha en riktigt plugg-dag imorgon, har inga förläsningar eller lektioner så blir att köra hårt med både biokemin och organ.kemin! Känns bra när man får saker gjorda. Men jag känner mig hängig alltså, ont i kroppen (ok, kan vara den enorma träningsvärken jag har sen boxen igår). Slut i huvudet. Känns konstigt i hela mig. INTE BRA. För jag är pepp inför helgen, vill partaja loss på lördag, tror verkligen det komemr bli grymt :) Och sen ska det självklart bli superskoj att få ner Sofia, plus att vi ska träffa Carro en stund tror jag! Känns som jag inte sett någon av dom på flera månader. Vilket jag ju faktiskt inte har, haha!
Jag har fått 5 samtal/mail från personer sugna på lägenheten. Jag har valt att säga nej direkt till dom som inte kan prata svenska & knappt engelska. Och speciellt om dom är killar. Däremot fick jag ett trevligt mail av en fransk tjej som flyttar hit i januari, hon verkade "ordentlig" och det skulle som sagt vara ritkigt kul att få in någon utbytesstudent (som kommer tyskland, frankrike eller något "sånt" land).
HAHAHA, precis när jag skulle skriva tyskland ringde sugenpålägenheten nr 6, en tysk kille som ville komma och kolla. Han lät väl trevlig, men han var ganska gammal, 25 tror jag han sa. Men han får komma och kolla, jag har väldigt svårt att säga nej eller ljuga och säga att den är uthyrd redan. Men som sagt, han pratade förstålig engelsk. Haha, det här är ju spännande :p Nu ska jag kolla på film, tudelu!

jag visste väl att alla ville bo med mig!


2009-11-25 @ 20:46:36

Hahaha. Min "sambo-kontaktannons" har legat på blocket i typ 20-30 min och sen ringde det en tjej som ville komma och kolla lägenheten :P Visserligen pratade hon lite knarrig engelska och jag fattade inte riktigt vad hon sa (är faktiskt inte helt 100 på att det var en tjej, men jag tror det, hihi). Men skulle vara lite spännande att få in nån jag måste prata engelska med, samtidigt lite jobbigt. Men hon skulle komma förbi på måndag runt fyra och kolla runt. Jag tänker inte absolut inte låta vem som helst flytta in, det ska kännas som att det skulle kunna funka. Jag har inte direkt bråttom att hitta en ny roomie. Men kul att se att det finns lite tryck på lägenheter mitt i terminen! Fast det är bra mycket billigare att dela lägenhet, typ 3000 för att dela 80 kvm med nån inklusive bredband & el. Ska man bo själv i en 1a eller 2a får man betala 4-5000.

Aja, hur som helst, jag visste väl att folk ville bo med mig ;D

morrrr


2009-11-25 @ 16:17:00

Idag har varit en morrrr-dag.
Ska iväg och boxas med lollofis klockan sju, känns som dagens höjdpunkt, så skönt är det :)
Vi fick våra labbrapporter typ skrivna, haha. Några grafer att rita sen är det klart, känns bra!
Kom hem, köket såg förjävligt ut. Får spel på Jakob. Känns mer än OK att han flyttar hem om några veckor, jag hoppas att en ny "sambo" vill flytta in till typ första mars eller nåt, skulle vara skönt att prova på att bo ensam ett tag! Nu har jag köpt biljetter till mig & Sofia till Kegfesten på lördag, haha, det kommer nog bli lite lagom spårat. Bara inte biljetterna har tagit slut, man skulle liksom betala över internet o vettefan om det fanns några kvar? Fast det tror jag :p Hihi, nej nu ska jag laga mat, sen läsa lite föreläsningsanteckningar, biokemi, mumms!
Tuuudelu på er


kolsvart ute


2009-11-25 @ 07:20:55

Man blir inte direkt piggare av att valkna och titta ut och se ingenting? Höhö!
Vi hade sektionsmöte igår, vilket gjorde att dom flesta av oss fick en skoldag på 14,5 timmar. Lagom segt men det var kul också, ganska spännande, vi röstade fram fadderietskassör! Och höfvding!
Men det är nog inte bara jag som är trött, ringde nyss och försökte väcka tom, men jag är 100 på att han somnade igen efter vi pratat, haha! Idag blir det skola på förmiddagen, sen har jag & lollofis två labbrapporter att skriva, snark! Ska försöka träna box ikväll, blev ju ingen träning igår eftersom vi hade möte hela kvällen.
I helgen kommer sofia, vi ska på kegfest :p Man betalar 70 kr, får en röd platsmugg, sen dricker man tills allt är slut, kul va? Haha! Nej nu har jag skrivit väldigt osammanhängande, måste klä på mig nu, tudelu!

sitter här och funderar


2009-11-21 @ 10:56:57

på om jakob är dum på riktigt? Han verkar fatta trögt i alla fall? Det enda han skulle göra var att plocka ur och i diskmaskinen och ta ut soporna. Resten fixade jag. Klarade han av det? Nej. Så nu är jag förbannad och funderar på att ställa in soporna på hans rum, jävla mongo det där. GGGGRRRRRRRRRRRRRRRR.

Jaja, solen skiner i alla fall. Resten av lägenheten är ren. Men fan. Jag är på dåligt humör nu. Jag skulle behöva skrika lite, men mongo nummer ett har stuckit iväg på match. Eller slå någon skulle också fungera för att lätta på trycket. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

bilder


2009-11-20 @ 23:51:13

Det är kul med bilder, foton alltså. Har kollat igenom min bilddagbok, det tog sin lilla tid. Men gud så kul det är att se hur man skrev och hur man såg ut, haha!

Jag sitter i tvrummet och slökollar på tv, just nu vet jag inte ens vad jag kollar på. Har ställt upp och fixat allt jag köpte på IKEA idag, har tänt lite ljus också. Jag har det mysigt. Borde försöka sova, men det är så skönt att sitta uppe. Nu har jag bläddrat runt hur mycket som helst, är bara skit på tvn. Fast vad kan man förvänta sig klockan 12 på natten? Nej nu ska jag bläddra lite till, något bra borde komma upp tillslut, natti på er

det försvann?


2009-11-20 @ 12:10:34

Jag skrev ett inlägg men det bara försvann?
Jag skrev typ: solen sken, jag blev på bra humör. Sov jättelänge idag, i love it. Lägenheten ser förjävlig ut, måste städa, men det tycker jag är kul. För det blir rent. Och det luktar gott. Funderar på om jag ska åka ut till IKEA, Louise ville att vi skulle åka dit. Jag behöver köpa lite grejer till lägenheten. Vi börjar få ordning på den nu, det har kommit upp tavlor och annat tjafs på väggarna. Ljus ska jag köpa. Och tavelupphängare. Bland annat. Och så sitter jag och lyssnar på en massa 90tals musik, gör en glad. Typ det där skrev jag. Fast mycket längre :p Haaha, nu ska jag klä på mig och sen sätta igång med städningen, skickade nyss in jakob på hans rum. Om han är ivägen när jag städar blir jag aggressiv. Han får ett fripass från städning idag, för det blir bättre när jag gör det själv, hihi, tudelu!

2012


2009-11-19 @ 21:15:05

var så sjuuuuuukt bra alltså, överträffade verkligen mina förväntninga (och dom var som sagt ganska höga). Jag och Louise satt och drog efter andan konstant, superspännande! Se den! På bio!

Känns som jag sitter i en bergodalbana nu, upp och ner, fram och bak, ut och in, blablablaaa. Jag känner mig skapligt uppgiven för tillfället, det är ingen som fattar. Alla vill bara prata, hur är det, hur mår du?! Jag är ok, jag klarar mig. Nu vill jag sluta prata, jag vill börja ha roligt. Ja ni läste rätt, jag, Liza Bergkvist, vill vara tyst, inte prata. Knäppt va? Jag är trött på att analysera, fundera och tänka. Jag vill prata om ytliga saker, sånt man kan skratta åt. Jag vill vara bland människor och härja, släppa loss och prata om vem som kan få in flest klegg i munnen. Det är nivån jag vill ligga på när det kommer till konversationer. Börjar man prata med mig om annat, så kan jag inte sluta. Och jag vill inte prata mer. Fuck it. Jag vill bara ha kul nu. Jag behöver ha kul nu, inte lugn och ro.

blir bio ikväll


2009-11-19 @ 16:42:18

med Lollofis. Jag var partysugen. Men bio duger mycket väl :D Vi ska se 2012, jag har fått för mig att det är värsta biofilmen (alltså en sån film man MÅSTE se på bio) och att den kommer vara jättebra. Det hoppas jag att den är nu också!! Är på bra humör idag, även om morgonen startade lite, hum, jobbig.. Är ju fredag idag! :D Wiiiie! Det är skönt med en riktig långhelg. Det spöregnar. Jag måste bara ta bilen ner till stan, haha, slött är det men vafan. Kul att sitta hel genomblöt på bion?! Inge kul alls faktiskt! Så bilen blir det. Nu ska jag äta lite kladdkaka som är kvar från igår, hihi, nämnde jag det? Att vi skulle pluggat egentligen men blv en massa godis och tom gjorde en kladdkaka åt mig? Mumms var det i alla fall! Nehej ni, nu ska jag få tag i Lollofis, tudelu!

fördriver tid


2009-11-19 @ 14:34:50

nere i Bihålan! Världens bästa tidsfördriv alltså, det är så svårt att få något vettigt gjort här nere :p
Fast jag och Louise har faktiskt skrivit labbrapporten på gårdagens labb, skööönt!
Nu börjar snart torsdagskröken utanför i Baljan, man kanske ska ta sig en öl? Höhö..
Ledig imorgon, ska dock träna och sen tror jag att jag & Tom ska ringa lite företag. Får se hur det blir. Måste städa lägenheten. Fast det tror jag att jag kommer göra ikväll, det är verkligen überstökigt! Elli kommer på lördagefter hon slutat jobba, Louise korridor har fest och största delen av klassen ska dit så jag tänker dra med mig Pellan :p Sen ska vi nog till en av studentkrogarna, det är allsång nu på lördag, hihi! Så jag är pepp på det, ska bara peppa till Elinor också :p Sen vill jag se New Moon på söndag, undra om Elli vill sen den också? Huuum. Nej nu ska jag fortsätta fördriva tiden, ha det!

är det inte konstigt


2009-11-18 @ 12:45:48

att jag är frisk? Och att jag har varit så frisk den senaste tiden?! Peppar peppar ta i trä! Jag är positivt förvånad, alla omkring mig blir sjuka, men inte jag? Nej nu ångrar jag att jag ens skrev det här, är ju klart jag komemr bli sjuk nu.. Hum. Men jag tror att det hjälper en massa att man tränar och håller igång. Skulle jag sluta träna nu skulle jag bli sjuk direkt. Så därför ska jag & Louise boxas ikväll (Y) Har haft labb på förmiddagen, en ganska seg en var det också. Men nu är det gjort i alla fall! Sitter och väntar på att tom ska ringa, vi ska plugga är det tänkt. Får hoppas han inte glömmer bort mig!! Nej nu ska jag plocka i diskmaskinen, hejdå!

det tar sig


2009-11-17 @ 13:47:22

Jag är sämst alltså. Jag kom inte upp imorse och missade första föreläsninge, haha :p Men det är så sjukt jobbigt att gå upp när det är grått och regnar utanför fönstret?! Plus att jag var trött..
Har suttit kvar i Bihålan en stund efter vi slutade, jag försökta ta mig i kragen för att plugga. Gick inte alls. Så nu är jag hemma och ska försöka plugga. Jag måste verkligen. Klockan fem ska jag iväg på step, så blir nån timme innan och nån timme efter. Låter bra så här i teorin, sen vet jag at jag kommer behöva laga mat, städa lite och kolla på tv, höhö.. Dagarna går ändå rättså fort måste jag säga. Mhm. Nej nu jävlar är det jag som öppnar organkemiboken, morrrrr!!!

frågetecken


2009-11-16 @ 18:02:39

Det känns inte lätt idag, även om jag skrattat och härjat en massa. Det är lätt att skratta i kul sällskap, men det är lika lätt att deppa ner sig när man blir ensam. Har varit ut till Tornby och Ica Maxi för att handla, hade ingen frukost imorse, så det behövdes. Ska iväg till campushallen för lite spinning runt sju. Skulle hellre krypa ner i sängen och bara sova, men eftersom jag va hem i helgen blev det ingen träning, så det är bara att pallra sig iväg. Har hunnit laga lite matlådor också, slipper jag bry mig om det resten av veckan. Är ledig på fredag förresten, då blir det väl städa igenom lägenheten, Elli kommer på lördag och stannar tills på måndag. Och nästa helg kommer Sofia, så jag har två bra helger framför mig. Och därefter är det lucköppning (typ sittning tror jag?) och på fredagen är det luciafest! Känns bra att jag har lite saker planerade, skulle nog tyckt att det var jobbigare annars. Nej nu ska jag ta reda på exakt vilken tid spinningen börjar, adios!

slut på helgen


2009-11-15 @ 11:47:18

Jag är ganska tom på ord.
Nu vill jag bara ner hem till Linköping.
Men måste bara säga att mina föräldrar är dom bästa, och likaså elinor :) <3

igår var en lång dag


2009-11-14 @ 10:52:12

Men idag är det en ny dag.

Och inatt kunde jag sova, för första gången på en vecka. Välbehövligt.
Har precis duschat, ska in till västerås med mami, måste köpa lite grejer.
Ikväll kommer Elli hit, vi ska ha film/myskväll. Hon är brabrabra!!
Jag färgade ju förresten håret hos pellan igår på salongen, det blev jättefint,
precis så som jag ville ha det
Nu ska jag göra mig iordning. Hejdå!

vad säger man?


2009-11-13 @ 12:05:22

Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag vet defintitvt inte vad jag ska skriva här. Men känner att jag har för mycket känslor som härjar omkring och jag måste få ur mig saker och ting.
Jag och Gustav är inte tillsammans längre. Det jag gjorde idag var det jobbigaste jag gjort hittills i mitt liv, kände mig som ett sånt jävla arsel. Men finns inte dom rätta känslorna där, är det väl bara så?
Jag har gråtit så mycket så jag är helt bedövad nu. Vi har haft det så jävla bra den mesta av tiden vi varit tillsammans, Greklandresan kommer jag aldrig glömma, den bästa resan någonsin. Men direkt jag flyttade började det kännas fel. Vi träffades för sällan, pratade knappt över telefon, tillslut fanns det inget att prata om när vi väl gjorde det. Jag frågade honom hur man vet när man försökt tillräckligt. Dom senaste dagarna insåg jag att jag försökt tillräckligt, vi hade fått ut allt vi kunde få ut av varandra. Det kändes som det var dags. Och jag ville inte att vi skulle fortsätta bråka och tillslut börja hata varandra. Och jag orkade inte känna mig ledsen varje gång vi pratade, ledsen för att det inte var så bra som det var förut, ledsen för att jag visste att det aldrig skulle bli så igen.

Två år. Det är en lång tid. Gustav har betytt enormt mycket för mig. Vi har bråkat, slagits & sen blivit sams miljoners gånger. Jag är sån. Han är sån. Vi är lika envisa. Och därför vet jag att det är en väldigt liten chans att vi kommer kunna vara kompisar, eller ens kunna prata med varandra nu. Och det gör ont. Men hur mycket jag än gråter och känner mig hemsk, så vet jag att det här var rätt beslut. Och jag hoppas verkligen att han kommer kunna inse det också, tillslut. Jag tror inte att det endast berodde på att jag flyttade, det kändes inte ritkigt 100 innan heller. Visst, man kan inte gå runt att vara nykär hela tiden, men jag vägrar tro att men inte kan få ett slags mellanting.

Att jag flyttade skyndade nog bara på något som ändå skulle inträffat. Jag känner att jag behöver tid för mig själv, inte känna mig bunden till något eller någon. Göra precis vad jag känner för, när jag känner för det. Inte känna att jag måste komma hemhem. Inte känna att jag sviker någon när jag väljer att lära känna nya spännande människor, ha roligt eller bara vara för mig själv. Kanske tänker ni att jag kommer ångra mig, när allt inte är så nytt längre och det blir massa tid över som jag kommer sitta ensam hemma och sakna gustav på. Och det kanske är rätt. Men jag är bara 19 år. Vi var inte gifta. Han kommer träffa en tjej som behandlar honom hundra gånger bättre än jag gjorde. Life goes on. Det låter kanske hårt men jag är optimistisk. Jag gör något som är helt nytt för mig, jag har flyttat bort från alla dom som står mig närmast, jag behöver komma till ro, vet var jag passar in och allt, allt. Det finns så mycket att säga, vet bara inte hur.
Jag ångrar verkligen inte dom här två åren, jag har lärt känna en underbar människa och jag har lärt känna mig själv också. Vi har haft jävligt roligt tillsammans. Vi passade lika bra tillsammans som vi inte gjorde, det var spännande. Men jag tror att man kan växa ifrån varandra, och just nu känns det som vi är på helt olika platser i livet. Och jag behöver egentid nu.

Är jag en dålig person? Jag vet inte. Det här kanske inte gjordes så smidigt som det skulle kunnat. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att gustav också förstår, men det tror jag att han gör. Innerst inne visste han också att det hade börjat spåra ur. Jag är ledsen över att behöva vara orsaken till att någon annan blir ledsen, men i slutändan komemr vi båda må bättre av det här. För så som vårt förhållande har sett ut den senaste tiden, det mår man inte bra av. Jag babblar på. Som vanligt. Jag vill inte framstå som kall eller känslolös, känns nästan som jag verkar så. Och det stämmer verkligen inte, jag har ont i hjärta och mage, men det här känns som rätt sak att göra. Nu slutar jag helt enkelt bara skriva.


hemhemma :)


2009-11-12 @ 23:08:47

Det är skönt att få komma hem emellanåt!
Det gick bra att köra hem, utan gps:en. Blev en liten omväg så det tog längre tid än det brukar. Och jag fick ringa papi några gånger också, men hem kom jag ju i alla fall! ;)
Fick massa god mat, och satt och pratade ikapp med mor och far, sen har jag sytt fast dom senaste märkena jag införskaffat mig på overallen. Imorgon eller på lördag ska jag pallra mig till nån affär där dom säljer tyg och köpa tyg som jag ska skriva mitt namn med på overallen. Typ alla andra har gjort det, haha, jag har inte köpt revärer än heller :p Borde nog försöka sova nu, ska upp kvart i sju ocxh runt halv åtta åker jag in till stan för att få frillan fixad hos elli :) Sen blir det en sväng förbi gustav. Hade förresten tänkt plugga på tåget ner till Linköping på lördag, men mina snällaste föräldrar låter mig ta bilen ner igen :D Nu är jag ju van vid att ha bilen, vafan, cykla ut till Tornby för att handla på Ica Maxi, whhaaat, gör man sånt?! Haha, nej men det är bekvämt som fan. Och verkligen värt det, kör inte så mycket, mest när jag ska handla eller hem till tyo Tom som bor i fel ände av stan, så blir inte dyrt heller. Och det är billigare att tanka och köra hem än att köpa tågbiljett (strax under 300kr kostar tågbiljetten, sjukt dyrt ju, 600kr för att komma hem och tillbaka ner igen!). Tankar jag för 300kr kommer jag hem och sen tillbaka till Linköping igen. Nog om det nu. Ska försöka bli trött så jag får sova. Kommer vara död imorgon kväll, har sovit så förbannat dåligt hela veckan, max fem timmar varje natt, det blir jobbigt efter några dagar..
Nej nu ni, nu blir det antingen en film eller så letar jag rätt på någon bra bok. Good night!


stressad?


2009-11-11 @ 18:43:29

Lite komiskt, tog sovmorgon och missade föreläsningen. Alltså, det komiska är inte att jag tog sovmorgon utan att jag suttit och hängt hela dagen, och nu är jag jättestressad :p
Hur som helst, kom till bihålan (vårt sektionsrum) runt tio och sen har vi suttit där till fyra, haha, sex timmar. Visserligen skrev jag & lousie klart en labrapport, och mer än hälften på den andra rapporten. Men det blev att sitta av en massa tid, dock var det trevligt sällskap :) Lofis och Tom följde med hit och vi pluggade lite. Nu skulle jag helst vilja fortsätta med det, men jag måste packa det som ska med hem, laga mat och fixa och dona lite här hemma. Börjar få huvudvärk också, morrr.
Nej ska ta tag i packandet så det blir gjort. Och äta lär jag också göra. Hejdå!

jag skulle ju ljuga


2009-11-10 @ 21:29:43

om jag sa att jag är en effektiv människa. Låg på soffan hela eftermiddagen, så inte blev det nå städat i mitt rum eller nå grejer packade. Typiskt!
Stepen var kul, jag gillar det mer och mer. Dock kommer det inga "happy hands" eller snurrar från mig än, om jag snurrar blir jag yr och glömmer att räkna :p Viftar jag för mycket på armarna eller händerna glömmer jag benen, men det tar sig må ni tro ;D
Nu ska jag diska stekpannan och plocka ihop lite ren tvätt, sen föröska varva ner så jag kan somna. Är faktiskt jättejobbigt att jag inte kunnat sova dom senaste nätterna, orkar knappt vakna om mornarna.. Aja, det är snart helg, då tamejfan ska jag sova ut :) Godnatt!

sega dagar


2009-11-10 @ 16:11:29

segar sig förbi.
Fast vi hade faktiskt en kul lab idag, synd bara att jag nästan dog på föreläsningarna under förmiddagen, helt slut! Får inte alls så mycket sömn som jag skulle behöva nu för tiden..
Jag är sur nu. Jakob skulle vara här och öppna när installationskillen kom för att fixa nya internet o tvn. Det blev inte gjort. Morrr..
Ska städa mitt rum, laga lite mat och sen packa lite grejer som jag ska ha med hem i helgen. Morgondagen är fullspäckad så kommer nog inte hinna med så mycket då, åker direkt efter sista föreläsningen på torsdag.
Ska iväg på step ikväll också,inte basic passet dock, så får se hur det går.. Lär stå längst bak så jag inte skämmer ut mig, brukar annars stå längst fram så jag ser men det får vara denna gången :p Nej nu ska jag få saker gjorda! Tuudelu

aj


2009-11-09 @ 20:56:36

mitt hjärta.

god morgon, god morgon!


2009-11-09 @ 10:55:20

Nej jag kom inte upp så tidigt som jag egentligen ville.. :p Men nu är jag uppe, har hunnit rätta till det på labrapporten som behövdes, nu blir det förhoppningsvis godkänd :)
Ska sätta mig och plugga organ.kemi nu, wiie.. Jag vill att den här veckan ska gå fort!!!!
ELLI, KOM IHÅG ATT RINGA MIG IKVÄLL!


tuuudeluuu!!!

can't sleep


2009-11-09 @ 01:10:45

Kan bero på att jag sov till ett, eller så är det för att jag tänker alldeles för mycket?
Jag har hur som helst tänkt igenom saker, och fattat beslut. Det var inte lätt, men nu när jag äntligen fått klarhet i saker och ting känns det trots allt bra, man mår inte bra av att inte veta.
Men inte fan somnar jag för det, snarare tvärtom..
Batteriet dör snart till datorn, orkar verkligen inte gå upp och fixa sladden, så vad gör jag om exakt 19 min när datorn blir svart? Där har jag något nytt att fundera kring. Har egentligen ingen panik med att somna, skulle kunna sova ut imorgon om jag vill. Men det vill jag inte, jag vill upp och plugga. Och äta, nu är jag hungrig, men man ska inte äta mitt i natten. Fy. Har inga böcker att läsa heller, jag har läst alla. Jag vill till IKEA och köpa en hylla imorgon. På tal om nåt hel annat, hur är det med er, ska ni ta vaccinet mot svinsjukan? Jag kan inte bestämma mig.. Jag vet att jag lätt och ganska ofta blir sjuk, så blir jag smittad fattas det väl bara att jag går och dör. Och det vill vi ju inte ska hända, eller hur?! Men samtidigt, jag sätter mig på tvären till att ta det för att alla är så enormt hetsiga och överdrivna, jag känner inte en enda person som blivit smittad än? Tja, vi får väl se hur det blir. Lär ju ångra mig om jag blir smittad och trillar av pinnen. HAHA, trillar av pinnen, vad kom det ifrån? Ser ni, jag är trött egentligen, för jag ligger just nu och tycker att jag är rejält rolig :p
Nu dör datorn soon, natti natti på er, hoppas ni får mer sömn än det ser ut som jag kommer få inatt!

sunday


2009-11-08 @ 20:30:37

Jag sov till klockan ett. Ja, till klockan ett. Kan inte minnas när jag sist sov så länge, det var inte ens skönt, jag har varit seg och sur hela dagen. Kom iväg och tränade i efetrmiddags i alla fall, kände mig lite gladare efter det. Har suttit och kollat på tv hela kvällen, kommer fortsätta med det tills dess jag går och lägger mig. Imorgon har vi bara en föreläsning klockan tre till fem, men ska upp vid nio hade jag tänkt, försöka plugga lite. Den här veckan får gärna gå fort, för på torsdag kväll åker jag hem, inga föreläsningar eller lektioner på fredag!
Ska bli skönt att komma hem, känns som det var länge sen sist?! Sen tror jag inte jag kommer hinna hem något mer innan jul.. Ska färga håret och klippa mig hos elli på fredagmorgon, längtar, ska bli så skönt att få något gjort med frillan min, har en hemsk utväxt, uuusscch! På lördag ska jag leka med elinor, vi ska ha filmkväll. Åh. Nu får veckan gå fort så jag får komma hem. Nu börjar ensam mamma igen, hejdå!

jag blir knäpp


2009-11-07 @ 21:41:03

är totalt helt övertygad om att det är söndag, min hjärna vill inte koppla idag alltså!
Herr och Dam-sittning igår, vilken jävla kväll, MERA HUD, hahaha! CM gjorde knäckebrödsdansen, FM hade ett grymt gyckel också, riktigt roligt var det :D Kommer inte kunna lägga ut alla bilder, en del är lite väl, haha :P Sen efter sittningen var det eftersläpp på Hg, var lite off i början men kvällen var allt som allt riktigt rolig. Snacka om att jag hade ont i fötterna när snubblade innan för dören runt halv fyra, gått på klackar sen sex på kvällen, aj aj aj säger jag bara. Sov till halv ett, sen kom louise. Vi har snackat, legat framför tvn och beställde hem pizza. Nu slökollar jag lite på tv, kommer nog pallra mig till sängs ganska tidigt. Imorgon blir det träning och så ska jag försöka få lite plugg gjort också. Natti! 

hemskt, riktigt hemskt väder


2009-11-05 @ 18:10:19

Vaknade och det var helt grått utanför fönstret. Kom ut och skulle cykla till skolan, det snöregnade. Vid lunch när dagens föreläsningar var slut så snöade det ännu mer. FYYYYY, jag blir blöt om fötterna och kall om näsan.
När jag kom hem så lagade jag mat, det blev faktiskt riktigt gott! Hade tänkt plugga, orkade inte, men tillslut tog jag mig i kragen och har faktiskt hunnit med att gå igenom uppgifterna till dom tre första kapitlena i organisk kemi. Nu börjar min hjärna balla ur, så det får vara nog för idag. Ska krypa ner framför tvn och vara glad över att jag är inomhus och inte ute i det hemska vädret! Imorgon är det Herr och Dam, ska bli kul att se hur alla klär ut sig :p Innan så ska jag hjälpa (kolla på) Tom byta mina däck, jag skulle säkerligen kunna göra det själv men jag vill inte riskera att jag kör och sen helt plötsligt ser däcken rulla förbi bilen, så jag måste ha någon som kollar så det blir ordentligt. Och eftersom jag & min lägenhetskamrat är ungefär lika händiga blev jag tvungen att tvinga någon :p Sen ska jag & Louise fixa iordning oss och peppa till lite, och runt sju drar vi till Hg :) På lördag ska jag bara vara hemma, kanske blir lite spinning om jag inte är allt för bakis :p Nej nu ska jag äta lite kvällsmat, natti på er!

det snöar


2009-11-04 @ 17:37:33

Och ligger kvar på marken, uuusccch!
Jag fixade AK2an, en 4 där också, känns jätttebra :D Betyder att jag inte har några omtentor i januari och är ledig från 21 dec till 18 jan :D Ska försöka jobba hos far min nån vecka då, jag vill ha pengar och köpa massa kläder :p Inte betala dumma räkningar med, eller köpa tråkig mat.. Nej, bara massa kläder, hihi!
Har spenderat dagen nere på stan med Louise, men träffade typ hela klassen, alla var ute efter något till herr&dam :) Kom hem strax efter fyra, sen dess har jag & jakke städat här hemma, dammtorkat, dammsugit och skurat. Så nu är det rent och fint. Sen är det npån jävel som är inne på min spotify hela tiden?! Jag vet att elinor har mitt lösenord, men hon säger att det inte är hon, och sen tror jag gurra har det också, men han säger nej det är inte han som använder det. Så jag blir lite fundersam.. Nu ska jag laga mat, men kommer inte hinna käka, ska iväg på spinning halv sju. Busy day, men jag gillar't! Hejdå!

ledigt idag


2009-11-04 @ 11:16:42

Och det var såååå jävla skönt att sova ut, eller jag vaknade av mobilen halv elva, men det är ändå 3,5 timme längre än jag brukar få sova i veckorna!
Ska troligen ner på stan med Louise om nån timme, sen ska jag bara slappa, ta det lugnt, plugga litegranna, laga något gott att äta, städa lite, lura med mig Louise på box, eller gå på spinning om hon har annat för sig. Låter väl som en skön dag?!

lovely


2009-11-03 @ 18:58:33

Kom nyss hem från ett step-pass, gaaah vad hårt det var, jag är död i mina ben nu, skitskönt :D
Igår var jag på spinning för första gången här i Linköping, verkligen ett skojigt pass med bara musik från 90-talet, härligt med lite BSB & Spice Girls :p Jag har insett att jag lär försöka träna minst 3 ggr i veckan, för ska man festa en gång i veckan så får man en del att träna bort, haha! Men jag antar att det där med festande kommer lägga sig såsmåningom, nu är man extas så fort man hör orden sittning eller kravall, allt är nytt och man vill verkligen hänga med på ALLT. på fredag är det Herr och Dam-sittning, tjejerna sitter i en sal, killarna i en annan, sen eftersläpp på Hg! Temat är heta yrken, jag är glad att jag införskaffade mig den där frenchmaid outfiten tidigare, den kommer väl till pass nu :p Slipper jag lägga ut pengarna på nåt nytt, ska bara ner på stan imorgon och köpa nätstrumpbyxor att ha till! Nu brände jag maten. Igen. Ledig imorgon, ska plugga lite organkemi hade jag tänkt. Hejdå!

vad hände igår?


2009-11-01 @ 12:15:25

Hahahaahah, jag kollade nyss igenom min kamera som vandrade runt igår på förfesten, hahaha säger jag bara!
Jag var opepp igår med louise och tom drog upp humöret på mig rejält! Vi hade en förförfest här hos mig, vi lekte lekar och härjade sönder, så sjukt skönt att få skratta riktigt ordentligt! Vi kom vidare till förfesten hos Fanny tillslut runt tio nån gång, redigt på G var vi, hihi :p Där var det en massa kul folk, vi dansade och härjade ännu mer. Runt halv ett skulle vi vidare till festen, fastnade på mcdonalds för lite påfyllnad av energi. Jag tröttnade rejält, och efter att ha pratat med gurrra försvann min pepp helt och jag pallrade mig hem, det är inte lätt att sakna nån så mycket :/, mjaou. Hur som helst, skitkul kväll, men jag & louise har kommit fram till att vi ska sluta köpa biljetter, för vi kommer aldrig till festen. alla förfester är så långa så man kan lika gärna gå hem efter dom :p
Dugga imorgon, måste ta mig i kragen och plugga aminosyror, snark! Men först ska jag kolla igenom bilderna från igår riktigt ordentligt, haha, hejdå på er!

RSS 2.0