massa tid


2011-03-30 @ 18:04:55

Ja, nu förtiden har jag en massa tid över. Blir lite tokig av det, måste verkligen hitta på något att underhålla mig med under nästa år, även om jag just nu är sjukt opepp på att engagera mig efter Bi6-året.
Hur som helst, har labbat idag, spännande labb: ett mord har skett, gärningsmannens blod hittat på brottsplatsen, två misstänkta. Vi ska rena fram DNA, replikera det och jämföra. Haha, jättekul och häftigt faktiskt. Läser riktigt bra kurser för tillfället! Varit ute och sprungit, inte min bästa idé.. Det var fortfarande MASSA is, så jag slog på arslet tre gånger, sista två km sprang jag och svor, haha! Ikväll då? Jag vet inte riktigt, kanske sola eller något. Plugga. Herregud, har då mycket tid till övers att jag inte vet vad jag ska göra med den?! Hejdå.

uäääck


2011-03-29 @ 19:28:35

Jag mår inge vidare, labbade i förmiddags, blev tvungen att springa iväg och spy mitt i allt. Som tur var så var det bara typ 30 min kvar av labben när det hände, så jag kunde härda ut. Sen däckade jag hemma. Ont i huvudet & magen. Men inge mer spya, vilket ju är bra! Ligger i sängen, somnar när som, vill vara pigg imorgon, 8-17 i skolan varav 4 timmar labb. Pju! Nu sitter jag och försöker driva Malin till vansinne, det går faktiskt ganska bra. Nähä, kolla film och sova? Frrfrrrfrr, fick förresten tentaresultat idag, satte en 4a i analytisk kemi och en 5a i oorganisk, woop woooop! Gjorde mig aningens gladare och piggare. Hejdå.

sommarjobb!


2011-03-24 @ 11:23:22

YÄ! Fick nästan nio veckor på hemtjänsten i Fagersta. Money money money! Kommer sitta fint. Var lite orolig för att jag inte skulle få, skickade in papprena över en vecka för sent :P Men dom vill ju ha folk som jobbat där förut, så gjorde väl inte så mycket. Men känns bra i alla fall, saknar pensionärerna, hihi!
Igår hade jag, Tom & Louise ost&vinkväll. Tom hade köpt en flaska var åt oss. Jag drack knappt tre glas, dom andra två pimplade i sig resten och blev askalas, ahah! Men det var väldigt trevligt :)
Föreläsning 8-10, är hemma och chillar lite. Ska göra mig iordning strax, Bi6-möte sen sitta och vänta på att Torsdagskröken ska börja. Är festerifest ikväll, Africa-tema. Vi ska måla oss svarta.. Haha!
Imorgon åker jag hemhem. Ska bli najs! Ska på bio med Elli på lördag, myyys :)
Nähä, ska ta och svida om, på med ovven och bege mig mot campus.
Hejdå.

kissemisse?!


2011-03-22 @ 18:15:15

Jag ska troligen och kolla på en liten bengal kattunge inom kort :D WIIIE, jag saknar att bo med en tissemisse JÄTTEMYCKET. Kissen är en tjej, jättegullig, heter Christmas Carol (kullen kom på julafton!), 12 veckor precis. Ska bli spännande att träffa henne, hoppas vi "klickar", haha! Nej jag är redo fär en lite tissemisse, det här hushållet behöver en hårboll! :D

wooop wooop


2011-03-18 @ 12:32:14

Tentan gicvk bra, vilket var riktigt skönt!
Ligger hemma i sängen, fasiken vad jag ska slappa idag. Och sova. Tror jag ska sova nu några timmar. Åh, sova är najs. Hejdå.

nästan slut


2011-03-17 @ 19:51:41

Imorgon runt tolvtiden är jag friiiii!
Efter sju dagars intensivplugg á minst 9 timmar om dagen ska det bli skönt med HELG. Det värsta med tentap är att man inte har någon helg, spelar liksom ingen roll vilken dag det är, plugga lär man göra lördag som tisdag. Jag har dock varit minst effektiv idag, mådde inge bra så gick hem och somnade i 1,5 timme. Sen gjorde jag en övningstenta och gjorde fel på typ allting så nu har jag lagt ner det. Vet att jag kan tillräckligt, egentligen :P Imorgon ska jga laga massa god mat och tvätta kläder. Sen kanske en sväng till [hg] med Johan & Sofia och fira att tentorna är över (alla andra amigos skriver sin sista tenta på lördag så det är bara vi i vår lilla nv-klass som kan fira imorgon, haha!). Får se hur pigg jag är!På lördag smäller det, jag & Malin ska ha en förträffligt trevlig dag/kväll/natt ser det ut som. Först ska vi sola, sen leta nya skor till Malin, köpa massa sprit till drinkarna vi ska dricka, köpa revbensspjäll & vitlöksbröd, åka hem till Malin och bli lite fulla, möte upp Bi6 och gückla, tillbaka till Malin för mer trevligheter och tillsist ta oss till Kårallen för att skaka rooompa! Otroligt välbehövligt med en trevlig afton! På måndag drar nya kurserna igång, läser biokemi 2 och molekylär genetik, plus statistiken också. Blir i alla fall bättre schema, kommer inte snitta 3-4 labbar/vecka detta läsp, vilket alltid är något! Vi ska välja kurser inför trean också, jag vet redan att jag ska välja organisk kemi inriktningen, vill läsa läkemedelskemi-mastern. Gah, tänk att vi börjar trean efter sommaren?! Galet! Lika galet som att Elli fyller 21 idag, sjukt gamla vi börjar bli :P Hahaha! Näähää, äta lite sen sova? Natti.

noll koll


2011-03-14 @ 18:35:35

Min hjärna är död. Blev nio timmar på campus idag. Qkwnkjbc, typ så känner jag mig nu. Första tentan imorgon, åh som jag hoppas att det ska gå vägen! Skulle väl bara fattas att jag failar båda tentorna, hahha.. Jag vill sova. Men ska chilla ett tag sen kolla lite formler bara. Och laga mat. Jag är hungrig! Eller powernap nu?! Eller är det för sent för det?! Jag vet inte. Jag vill ha lördag. NU. Lyssnar på riiiktigt bra musik. Har jag något gott i kylen? Tror inte det. Jag behöver pennor till imorgon. Skriver annars bara med bläck, vilket inte är så kul att ha på tentorna. Nää, hejdå.

det tar sig!


2011-03-13 @ 19:53:23

Har faktiskt pluggat tio timmar idag, hör och häpna! Och väldigt effektivt också. Känns bra. Eller ja, det börjar känns lite bättre i alla fall. Heldag imorgon också, sen analytisk kemi-tenta på tisdag. Hoppas det kommer gå bra! Är på ett sätt skönt med tentap, jag gillar att bara sitta och trycka in info i skallen. Har ganska bra självdisciplin också, så det funkar för mig. Sen är det omladdning och oorganisk kemi-plugg till fredag då den tentan går. På lördagen är det Goldfever. Jag & Malin planerar drinkkväll. Haha, just nu är det bara vi två, får se om nå fler joinar oss. Det är en massa andra fester också men vi dissar nog dom. Kul med drinkar ju! Nähä, slappa en stund innan jag stupar i säng?
Hejdå.

är det lördag nu eller vadå?


2011-03-12 @ 09:10:42

Jag är trööööött, kom hem halv tre inatt, hade ju Tackfesten för bästa jobbarna. festen blev GRYM och alla  verkade ha askul. Vid halvtvå skickade vi hem dom sista och städade snabbare än snabbast! Nu ska jag till campus och möte upp Johan, plugg fram till fyra. Då blir det hem och duscha, fixa sig. Vi har sittning idag, Sektionsaktivas (det vill säga, alla som är aktiva, med i utskott osv i sektionen får gå på en jättebillig sittning). Är inte megapepp, ska bara dit och va med på sittningen sen hem och sova, för imorgon väntar en heldag med plugg. Frrfrrfrrr

time to sleep


2011-03-10 @ 20:28:16

Jag är trött!
Labbat två labbar, skrivit två labrapporter. Fin dag. Eller inte! Dom är totalt knäppa i skallen som lägger in FYRA labbar veckan innan tentorna och sen har mage att kräva in labrapporten INNAN tentorna är skrivna. Herregud, finns folk till allt! Ska kolla gårdagens BB avsnitt sen sova. Lång dag imorgon: plugg 08-16 sen ordnar vi Tackfest för jobbarna från Snutte och ett stort arr som var några veckor innan Snutte; VSR. Är ansvarig eftersom det är fest för mina fiina jobbare! Haha märks att man är rutinerad nu, ordna fest för ungefär 200 pers och vi har haft ett enda möte med alla vi som arrar och tja, allt är lugnt. Alla vet vad som ska göras och gör det dom ska. För ett år sedan hade jag säkerligen inte kunnat somna dagen innan en så "stor" fest. Så det kan bli!
Nää, nu BB, woop wooop!

pluggis


2011-03-09 @ 16:06:21

Varit duktig hela förmiddag, sen iväg för labb i fyra timmar och nu ska jag ta tag i plugget igen. Det går framåt, i alla fall i Analytiska kursen, för den är rolig och jag fattar vad det är jag läser. Mer än vad man kan säga om Oorganiska, ljqbsjvcq...
Hungrig, jag är jättehungrig!! Men har inte tid att laga mat. Eller jo det har jag men vet inte vad jag ska laga. Ååh revbensspjäll! Jag & Malin ska ha en revbensspjäll/vitlöksbröd/Titanic-kväll inom kort. Nom nom nom nom!
Nää, nu blev jag bara mer hungrig. Typiskt..! Ska ut på långpromenad klockan sju, om jag pluggat på duktigt fram tills dess. Tralallalalaaaa

rutiner var det...


2011-03-07 @ 16:03:25

Jag gör mitt bästa för att återgå till "normalt" studentliv. Min pluggmotivation är tillbaka och högre än den varit tidigare i år. Och det är ju fasiken superskönt! Hade en rolig labb nu på eftermiddagen, ska försöka skriva labbrapporten ikväll. Och plugga. Har kopierat Ottos anteckningar från allt jag missat, blev en redig bunt, mer än 60 sidor fram och bak!! Så är en del att ta sig igenom. Men det ska nog gå. Jarrå! Har fixat iväg mina papper angående sommarjobb fast ansökningstiden gick ut förra veckan.. Förhoppningsvis hjälper det att jag jobbade där förra sommaren! Städat är det här hemma också, skulle behöva tvätta, får ta det imorgon förmiddag. Ledig imorgon men har tänkt plugga 8-16, sen möte med den som äger SkytteC för att skriva på papper så vi får vara där på fredag, sen 17-19 möte med älskade Bi6! Frrfrrfrr, dags att sätt igång!

nu tar jag tag i mitt liv


2011-03-06 @ 19:34:36

Dags att leta fram kalendern, börja planera och ta tag i saker.
Snutte är över, en hel vecka har jag bara sovit och slappat, fått all stress att försvinna från min kropp. Nu är det dags att bli effektiv igen. Plugga. Laga mat. Träna (WIIIIE!!!!). Ta igen en massa massa MASSA missade föreläsningar och lektioner. Tenta om 9 dagar. Haha. Har tre tentor, men kommer helt och hållet skippa fysikaliska kemin, alldeles för svårt och för mycket missat för att kunna ta igen det och samtidigt plugga två andra kurser. Så ska satsa på oorganiska kemin och analystiska kemin och hoppas jag faktiskt klarar dom tentorna. Har ångest men samtidigt inte, för jag har ju bra anledning till att ha missat tre veckor med föreläsningar. Omtenta-p under påsk om inte annat. Det ordnar sig!
Städat lägenheten, såg ut som ett bombnedslag, var här med vårt Bäbi6 och mellanfestade innan Daniel Adams-Ray. Våra bäbisar är roooliga!!! Men ingen ritkigt kul kväll väl på Kårallen, alldelesför trångt vid scen så såg bara fem låtar tror jag det var. Sen träffade jag bara en massa puckon resten av kvällen, men slutade på donken med Marcus och lite snicksnack, trevligt avslut på kvällen i alla fall.
Nu ska jag skriva ett pluggschema för veckan. Det värsta är att tacfesten för alla jobbarna är på fredag och på lördag är det Sektionsaktivas sittning. Men blir effektivt jobb på fredagen så man kommer hem i lagom tid och alkoholfritt på lördagen så jag pallar plugga hela söndagen. Pju..

soffdag


2011-03-04 @ 20:25:30

Fredag. Ensam hemma. Jätteskönt!
Kravall igår, det var sjuuuuuuukt kul! Umgicks med massa nytt folk så det var jätteroligt.
Malin sov kvar, vi har legat på soffan i snart tolv timmar. Eller hon gick hem för ett tag sen. Jag har gjort chokladbollar, mumms! Ska kolla på Debatt nu, sen lite film. Kommer somna inom kort.
Imorgon ska jag & Malin till stan och köpa lite grejer till kvällen. Vi ska basta med bäbi6, vi har fått våra efterträdare! Skiftet är i maj men dom ska vara med och få lära sig allt vi kan nu under våren ;D Sen är det fääst, Daniel Adams-Ray kommer till Campus och spelar, AWESOME! Är superpepp!
Hejdå.

Snuttefilmen är över nu..


2011-03-01 @ 21:37:49

Det känns så otroligt jävla bra, helgen, festerna, ja allt gick över förväntan! Vi är så sjukt jävla grymma (tänker inte ens försöka vara ödmjuk!). Hårt arbete lönar sig, det har vi visat. Åh all kärlek till Bi6 <3 Så här såg veckan ut:
Torsdag: Börja riggas 11.00, full rulle till 20.00 när mina jobbare kom, ta hand om dom, se till att allt blir gjort. 22.00 öppnar vi, kaos i garderoben, kaos i shotbaren. Springa som en galning för att placera om folk. Förbannat grymma jobbare som jobbade på bra, klagade inte och var glada hela tiden. 03.00 stänger vi, 08.15 blir vår städning godkänd. Hem och sova
Fredag: Elinor kommer till halv ett, har fått sova 4 timmar ungefär. Sofia kommer lite senare. Vi går till Campus, genrep inför scenshow. 19.00 familjesittning på [hg], hem och somnar runt 00.00.
Lördag: Börja rigga 09.00. full rulle hela dagen, 15.00 kommer första gruppen jobbare som också ska servera på galasittningen. 16.00 komemr VI-ling som ska vara stand in för oss medan vi sitter med på finsittningen. Den börjar 18.00, vi sitter ej med, ska uppträda med vår scenshow först. Den går jättebra, helt skakis både före och efter. Sitter med på sittningen till 21.30, vaktgenomgång, sätta mig in i allt som hänt medan vi varit på sittningen. 22-03 jobb åpå festen.Allt gåt sjukt smidigt, Petter på scen, awesome. Sjukt bra spelning, nästan 1200 pers inne och kollar, röjj! Står med större delen av Bi6 på Baljangolvet kl 03.00 och kramas till Stad i ljus. Städning. Blir godkända 10.30 söndag morgon.
Söndag: Hem och sova till 15.00, sen väg och basta med älskade Bi6 plus några D-groupare som jobbade både torsdag och lördag. Dricka massvis. Fira att vi är awesome. Att vi lyckats med att anordna en av de största festhelgerna i Linköping på hela året. Från 23.00 minns jag nada. Kommer hem 05.00 på morgonen till måndag. Ska upp och labba, fortfarande full. Dör hemma här med Malin. Sover hela eftermiddagen. Sover till 12 idag,vi går upp och äter, somnar om till halv fem. Springer iväg på möte. Städar Bihålan. Kommer hem.
Det har varit den roligaste och samtidigt jobbigaste helgen i mitt liv, vi är 12 pers som ordnat fest/filmvisning/galasittning för 3600 personer. Det är inte illa. Vi har fått höra så mycket positivt från alla: pateter, andra festerister, random folk. Det är underbart!!!!!! Nu ska jag sova. Igen. Sjukt trött. All stress släpper. Slappnar av för första gången sen vi kom tillbaka efter julen. Åh herregud vad skönt det ska bli. Godnatt.

RSS 2.0