torsdag.


2012-05-31 @ 16:20:58

Jameeen idag tog jag examen, haah coolt det låter ;) Framläggningen av exjobbet gick överförväntan, folk som kollade sa att det var jättebra (i och för sig tror jag inte dom skulle säga om dom tyckte det var dåligt :P) Men Guuuuuuuuud va skönt det var att få det gjort! Mamma, pappa, farmor & farfra var här, vi var ner på stan och käkade lunch och drack en fira att liza tagit examen drink kl 14 på en torsdag :P Kul att dom kom och kollade :)
Så nu har jag sommarlov? Känns konstigt. Ska opponera på Ottos framläggning på måndag,på tisdag ska jag till Arla och fixa kort, nycklar och kläder. På torsdag börjar jag jobba. Och sen är det det som gäller 9 veckor fram. Pust! Nåja, jag är så upprymd, är så skönt att ha det gjort!!! Och det känns ganska fancy att ha en högskoleexame ;) HERRRÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

torsdag.


2012-05-24 @ 14:18:11

Tralaalaaaa! Vilket jäkla väder?! Underbart ju!! Ändå sitter jag inne nu, haha.. Har legat på balkongen och stekt ett tag, blekfis och med ungefär lika bra pigment som en albino så räcker det gott och väl med typ två timmar, sen är jag på väg att tuppa av typ. Men lite brunare har jag blivit, i alla fall på framsidan :P Har precis duschat, försöker sluta svettas innan jag tar mitt pick & pack och sticker iväg mot Virsan! Ska bara en sväng förbi Michael som sitter och pluggar & hämta hans datafodral, förbi bolaget och köpa lite gott samt tanka bilen. Ratattaaa! Ska fortsätta sätta ihop min presentation till framläggningen ikväll, mysa lite med mor&fars kattor, frfrrr. Mor och far däremot är nte ens hemma, dom kommer hem från Florida på söndag, så kommer nog stanna i Virsan tills på måndag (om jag inte får exjobbsframläggningspanik). Hur som helst, planerna för helgen ser ut som så att imorgon ska jag förbi mormor, sola lite, till Ellipelli och få min lugg klippt. Behövs, har klippt den själv i typ 2-3 månader nu? Den är typ sne. Konstig. Den ligger inte där den ska. Sen åker vi till Borläääääänge och Sandra över helgen! Ska bli superdupermegakul! Har inte partat med brudarna på asabasalänge, har inte partat över huvudtaget på asabasalänge, så kan inte bli annat än succé! Nej dags att packa det sista, har varit så disträ så har säkert glömt hälften! Kan förresten tillägga att jag hade alla rätt på periodiska systemet-duggan (hähä, wow..), så nu är jag helt finito med mina tre första år och redo att ta kandidatexamen. Känns skönt att starta mastern utan att ha något hängande efter mig, speciellt inte så larviga saker som periodiskasystemet-utantillduggor, om jag får uttrycka mig sååå. Tjootjiiimmhohooo! HEJDÅ!

tisdag.


2012-05-22 @ 10:50:03

Blööh. Jag håller på att lära mig periodiska systemet utantill samt alla grundämnen på engelska och svenska... Det enda jag har efter mig efter tre års utbildning är detta. För ett år sen läste jag en kurs där man var tvungen att klara en "dugga" med periodiska systemet för att få sina labpoäng. Detta var samtidigt som vi var mitt uppe i att ordna Snutte samt att jag läste en extra kurs. Så att slösa timmar på att lära mig periodiska systemet utantill skippade jag. Desto jobbigare att ta tag i det nu. Men har ändå ledig tid, handledaren kollar igenom min rapport en sista gång, sen är det finito. Så det jag behöver göra är att börja sätta ihop min presentation till framställningen. Men nej, jag har bestämt mig för att se till att få det här gjort så dom där förbannande 1,5 hp för labkursen trillar in. Dumma dugga! Examinatorn för kursen sa också: jag vet att ni inte kommer kunna detta några dagar efter ni skrivit duggan, men om man läser en kemiutbildning ska man någon gång ha kunnat hela periodiska systemet. Way to go och peppa oss till att skriva den dumma duggan. Men, får skylla mig själv. Suck. Det pinsama nu är ju att jag verkligen måste klara den när jag väl gör den, eftersom jag typ kommer få sitta på examinatorns kontor när jag gör den och han kommer rätta direkt efter. Men hur jävla svårt ska det vara att lära sig namn och position på 103 jävla grundämnen? Wow, min motivation för detta är verkligen på topp :P HEJDÅ!

onsdag.


2012-05-16 @ 20:25:05

Sådäärjaa, har skickat in min exjobbs-rapport till min handledare. Superskönt känns det. Förhoppningsvis har hon inte allt för många synpunkter på den hähä, så blir det bara att göra lite småändringar efter vårt möte på måndag. GÖTT! Så nu sitter jag här. Och har tråkigt. Alla andra tentapluggar. Jag har ju inga tentor. Jag har en presentation att göra inför framläggningen. Och läsa igenom arbetet jag ska opponera på. Men det får jag inte förrän nästa vecka. Så efter att ha haft galet stressigt sen 9 mars har jag nu typ ingenting att göra och jag får typ ångest när jag tänker på att det är torsdag, fredag, lördag och söndag kvar på denna veckan. Och jag har inget planerat. Hade inte mor & far varit så sneaky och stuckit iväg till USA inatt så hade jag nog åkt till Virsbo i helgen. Så nu är ju frågan, vad fan hittar jag på? Tur jag inte är arbetslös, jag skulle dö av tristess. Fast är ju lika fattig som en arbetslös. Och det begränsar ju valet av aktivtet ganska mycket. Jag är så SJUKT festsugen. Har inte festat sen i påskas när vi var i Karlstad. Och på riktigt är det första gången sen jag flyttade till Linköping för snart tre år sedan som jag varit utan fest så lång tid. Tur att vi ska till Sandra i Borlänge nästa helg, då ska jag festa ordentligt! Ska bli superkul. Men det är som sagt nästa helg. Tror jag känner mig så stressad inför att inte ha några planer just för att jag haft så sjukt mycket planerat tidigare, speciellt med exjobbet. Michael har avslutning med festeriet från och med i eftermiddags tills när han vaknar döbakis på fredag eftermiddag typ. Så han är inte mycket till sällskap heller. Haha. Jag ska storstäda imorgon. Yääi. Fan, känner mig ganska tragisk at the moment. Nu ska jag spåna vidare, lär komma på något att sysselsätta mig med tills nästa vecka, ligga på soffan och slöa fungerar icke för moi. HEJDÅÅÅÅ

tisdag.


2012-05-15 @ 15:31:44

Gissa vad jag gör? Jo jag skriver på min exjobbsrapport, suprise suprise..! Men har faktiskt skrivit klart. Men är en massa småpyssel kvar, sen lär jag läsa igenom allt och ändra om lite. Men på det stora hela är allt skrivit nu. Sjukt skönt! Tänkte traska iväg på en långpromenad om ett tag, hoppas bara det inte börjar regna när jag väl gått hemifrån, ser lite grått ut. Är lite trött på att skriva nu faktiskt. Kanske ska ta dne där promenaden nu på en gång? Hejdå!

söndag.


2012-05-13 @ 12:13:34

Den här helgen har bara sprungit förbi! Satt och jobbade med min exjobbsrapport från 09.30-22.40 igår, hähä. Såman kan ju säga att lördagen försvann, POOF! Men det gick bra, skrev så tangenterna glödde ;) Sitter nu också, är inne på diskussion och slutssats-delen, vilket jag tycker är svårast att skriva. Man ska babbla allt man redan sagt, dra slutsatser men ändå hela tiden säga att "vet inte säkert", "svårt att dra slutsatser", "behöver mer data för att säga något om den saken". På engelska. Så tar ett tag för att inte få det att låta som en 10 åring skrivit texten. Men alla andra delar är jag väldigt nöjd med, har fått ihop en bra rapport, eller ja, en bra början. Kommer väl hinna ändra det mesta innan deadline (24maj). Så det är vad jag ska göra nästkommande vecka. Men tycker det är skönt att sitta och skriva, det är roligt. Har haft ett jävla sjå med alla grafer och bilder, men nu är jag typ kung på Photoshop :P Annyywaaay, nu ska jag leta upp en bild på ett par converse som jag vill att mor &far köper åt mig när dom åker till USA nästa vecka. Sen skriva, sskkkrriivaaa, skkrrriiiiiiiva. Herrrååå

fredag.


2012-05-11 @ 18:56:36

Friiday, friiidaaaay! Och vilken efterlängtad fredag, fyfan, detta har varit längsta veckan någonsin. Haft fullt upp men ändå har det gått saaaaakta. Men nu är allt frid och fröjd! Stod rosor på vardagsrumsordet och en fin liten lapp från världens bästa Michael när jag kom hem, han är verkligen så sjukt otroligt bra! Han är på studentfestival i Norrköping hela helgen, passade ju faktiskt alldeles utmärkt för jag har en jävla massa skrivande på rapporten att få klart. Är döstressad. Uää. Men ikväll har jag en myskväll, för mig själv, var alldeles för länge sen jag hade det. Måste ha lite egentid annars blir jag tokig. Och jobbig att vara ikring :P Har i alla fall lagat pannkakor, ätit så jag har ont i magen.. Slökollar på någon romantisk komedi, himla skönt faktiskt. Ska gå och lägga mig i tid, klockan ringer halv åtta imorgon.. Uää. Är inte lätt att somna utan Mickepickepööö heller. Tur jag har Maja! Undra vart hon är, på tal om katta? Har inte sett henne sen jag kom hem från affären. Humpff. Hejdå!

tisdag.


2012-05-08 @ 10:07:53

Tjohopp! Det börjar känns i kroppen att det snart är sommar. Och jag har även på känn att den här månaden kommer bli väldigt bra. Joanna flyttade ut i lördags, YÄÄÄ! Himla skönt faktiskt, känns som en vikt lyfts från mina axlar. Lördags natten spenderade jag & Michael genom att möblera iordning lilla rummet, nu mera känt som "kontoret", hähä! Blev faktiskt väldigt mysigt där inne, superduperskönt att få ut skrivbordet från sovrummet, blir lätt så stökigt när man sitter och pluggar. Nu har vi ett pluggrum. Det ska jag använda i helgen, Michael ska på mini-festival i Norrköping, vilket passar bra för jag har en exjobbsrapport att skriva på! Exjobbet går fiint, är inne på det sista labbandet nu, om ca två timmar får jag se om jag lyckats få fram något resultat på den här delen, har varit lite krångel, men håller tummarna! :) Om det funkar (klart det ska funka!) så får jag det sista gjort i veckan och får en bra och sammanhängande rapport, kul kul kuul!
Men tillbaka till lägenheten, igår köpte vi en byrå till sovrummet, mysfaktorn där börjar bli högre! Och idag ska vi till Norrköping och kolla på barbord + fyra stolar som vi ska ha i vardagsrummet. Sen är det mesta klart, behövs lite nya gardiner, blommor och annat krimskrams men det får bli fixat lite pö om pö. Känns obeskrivlivt skönt att ha lägenheten för oss själva plus att få fixa iordning den. Även om den fortfarande är vad den är; en halvsunkig gammal lägenhet så har vi gjort det bästa vi kan för att få det så bra som möjligt. Men gudars skymning vad jag längtar tills man kommer äga en lägenhet och kunna tapetsera om och ha sig utan att bara förlora en massa pengar. Men det är ett par år kvar tills vi är där :P

RSS 2.0