valborg?!


2010-04-30 @ 07:48:06

Ja, satan, det är maj imorgon?!
Har egentligen sovmorgon men min dusch är broken och det ska komma gubbar och fixa den om en kvart typ. Har bara en mattelektion idag. Ska ner på stan & möte upp Mailn och Patrik, vi är bakis-frukostansvariga. Runt två tar vi bussen ut till Sandra där det har bunkrats upp med både det ena och det andra, hihi! Vi ska ha lite möte & gückelträning innan vi drar igång med partajandet. Dresscode för kvällen är bekvämt, så jag ska fira valborg i sportbh, linne & mjukisbrallor, blir inte mycket mer bekvämt än så :P Tror absolut det kommer bli en galen och spårad kväll, looking forward to it :) Ni får ha kul ikväll allesammans, tudeliiluu

knäppt


2010-04-28 @ 20:17:30

Jag mår konstigt. Orkade inte vara kvar hela dagen i skolan, staplade hem runt två och stupade i sängen. Frös, skakade i hela kroppen, somnade och sov nästan tre timmar. Känner mig piggare nu, har försöäkt få lite plugg gjort men jag har ingen ork för tillfället. Borde försöka äta, har bara ätit en macka till lunch idag, men mår illa när jag tänker på mat..  Som sagt, jag mår alldeles knäppt at the moment. Hoppas på att piggna till inför fredagen i alla fall, då blir det valborgs röjj i sann Bi6-anda! Vi ska vara hemma hos Sandra, vars föräldrar bor här i stan. Det blir en massa god mat & en jäkla massa gott att dricka, haha. Fylllebrännboll, 5 kamp och en massa annat knas, tror det kommer bli jättekul :D Från början skulle vi tältat men på grund av vädret blir det inomhus istället, vilket gör det hela 100 gånger bättre engligt mig :P
Jag & Dollan ska lägga oss snart, jag är helt död. Borde fixa matlåda till imorgon, men nej. Tror jag skulle spy om jag lagar mat nu. Hoppas bara jag orkar med hela morgondagen, är en åtta till fem dag, samt två timmars möte mellan fem och sju på kvällen, så kommer hem sent.
Frea flyttar ut imorgon, på måndag kommer en tjej och kollar på lägenheten. Men jag är fasiken sugen och i behov att bo själv ett tag. Men hon nya har väl uppsägning på sin lägenhet så om det skulle klicka mellan oss tar det nog ändå ett tag innan hon flyttar in. Hur som helst, nu skriker Dolly efter uppmärksamhet. Alltså, envisare katt finns inte. Så fort jag vänder mig i sängen så kliver hon över min skalle och lägger sig i ansiktet på mig så jag kan klippa henne. Puttar jag bort henne lägger hon sig på min rygg/mage.
Time for bed, bye bye!

gjorde en fuling igår


2010-04-27 @ 13:29:34

jag beställde hem två klänningar och en jättefin väska från HM, vågar inte in på mitt konto för att se hur mycket pengar jag har kvar. Betalde två "räkningar" för grejer vi köpt till festeriet också, så det känns inte allt för kul när pengarna bara försvinner :P
Kom nyss hem, dammsög & torkade lite i köket, vi ska förbereda maten till kvällens vårmöte här. Blir pastasallad, fast pastan är kokad så är bara att skära en massamassa grönsaker.
Känner mig piggare idag men skulle nog mått bäst av att ligga hemma och ta det lugnt. Dock hjälper det att sova, och det har jag gjort dom senaste dagarna. I förrgår somnade jag vid nio, igår strax efter nio. Så det är ju bra!
Hejhopp!

zziicko


2010-04-26 @ 18:47:14

Jag har varit sjuk. Eller jag är fortfarande sjuk, stannade hemma idag. Har bara gosat med Doris, jajjemensan, hon har blivit Linköpingsbo. Hon verkar trivas, sover i ansiktet på mig och följer efter mig hela tiden. Hon är ganska sällskapssjuk! :P Men det är bara gulligt! Just nu ligger hon på en av mina händer så jag har ganska svårt att skriva!
Imorgon blir det i alla fall skolan, har en matteföreläsning sen ska vi sammanställa vårt genetikarbete. Och på eftermiddagen är det vårmöte och vi ska bli presenterade samt framföra några gückel, hoppas det går bra! Inatt drömde jag att Tobias började spela på fel låt, och att vi kunde refrängen men bara mummlade i verserna, haha.. Frea flyttar ut på torsdag förresten, gud va fort tiden går! Har en ny tjej på G som vill flytta in, hon ska komma någon gång nästa vecka och kolla lägenheten och så vi får träffas. Jag tänker vara lite picky den här gången, kommer vara massa tryck på lägenheter i höst men vore ju bra om jag hittade någon så jag slipper stå för hela hyran själv i sommar.
Hur som haver så har denna dag varit ganska meningslös, kollat film och försökt jobba lite med genetiken men jävla internet slutade funka under några timmar tidigare idag, precis när jag kommt igång :@ Nu ska jag sy ihop fickan på ovven så den ser bra ut tills imorgon, sen blir det mer film. Somnade typ kvart över nio igår, känns som det kan bli en repris idag! Hejdå & godnatt

det snöar :(


2010-04-21 @ 13:18:35

USCH! Hemskt, äckligt, jobbigt och drygt väder. Kallt är det också, måste nog plocka fram vinterjackan igen för det är då inte många grader ute nu.

Kom nyss hem från skolan, vi hade möte med nuvarande festeriet. Eller är det vi som är det? Jag vet inte riktigt, efter skiftet är det i alla fall helt säkert vi som är Bi6. Aja, hur som helst, har fått testamente från min "mor". Ska läsa igenom det ordentligt ikväll, har i alla fall fått bra tips från Zara som jag ska lägga på minnet. Har fått en del idéer angående spons, ska sätta mig och skriva ner dom senare. Nu ska jag städa lägenheten och efter sex ska jag hem till Ida för att sy på ovven, hihi, vi fick våra gula fina skjortor & Bi6-strumpor igår. Var bara tvungen att prova allt med fracken, snyyyggt! Är det bara ovven som saknas, iii! Hejdå!

en sak till


2010-04-20 @ 19:33:37

Det finns en grej jag är så himla nöjd och glad över, jag tvekar inte en sekund över att jag gjorde rätt.
Känns i hela kroppen, och är stolt över mig själv för det också.


Så det så.

upp&ner


2010-04-20 @ 19:25:40

Jag mår så konstigt. Kom hem efter föreläsningen vid tio och började måt jätteilla, kunde inte äta eller nånting. Tvingade iväg mig på lunchmöte med Bi6, piggnade till lite. Lollofis följde med hem, jag sov på soffa. Vid fem stack vi iväg på gückelträning, kom precis hem. Faan va grymma vi är alltså, det låter verkligen jättejättebra :)
Ska ta & äta något nu, blir nog sängen ganska snart, känner mig sliten på något konstigt sätt?`Natti

förvirrad


2010-04-19 @ 11:31:12

Det är ju snart maj?! Och min kalender är FULLPROPPAD, jag börjar bli stressad, vet inte hur jag ska hinna med allt som ska hinnas med?! Fast det är nu allt känns som roligast, när man knappt har tid att sätta sig ner och slappna av, I like it!

Har nyss varit ute & sprungit 5 km, ska duscha och bege mig till skolan för mattelektion & sen genetikarbete. Skönt att träna på morgonen, har man kvällen fri. Ååh, längtar tills på torsdag, åker ju hem då. Var bara någon vecka sen jag var hem sist, men ska bli skönt att komma hem även om det bara är tills på lördag (har festeristutbildning på söndagen som man inte kan missa, vågar därför inte åka hem samma dag som den är). Hejhopp!

härligt


2010-04-18 @ 09:52:17

väder! Jag tänker sitta ute på balkongen hela dagen, eller ja, till typ tre, för då försvinner solen.
Igår var en låång dag, kändes nästan som två dagar, haha! Massa timmar med gückelövning, invigning av Psyko, bastu, mellanfest och AfterDart på Kårallen. Allt som allt en kul kväll, jag drack inte så värst mycket, ville vara pigg idag. Gck hem från Kårallen efter att ha varit där en timme, orkade inte :P Är uppe i tid idag för vi ska va med på invigningen för FBI (jag vet inte ens vilken sektion det är, filfak i alla fall). Är många invigningar nu!
Nehej, ska kanske klä på mig, ska träffa upp resten av gänget om 40 min. Byebye!

saturdayyyyyyy


2010-04-17 @ 10:59:11

HELA LÄGENHETEN STINKER.
Jag skulle koka makaroner så jag har matlåda idag, glömde litegranna bort makaronerna, plattan på full fräs. Efter ett tag började det lukta konstigt, kom jag ut o allt vatten har kokat bort och i princip alla makaroner var svarta och satt fast på botten av kastrullen :( Och nu luktar det i hela lägenheten, har fönster öppna i alla rum för att få ut det men verkar inte hjälpa :/ Hihihi, hoppas bara kastrullen inte är förstörd nu!
Håller på att plocka ihop allt jag ska ha med mig idag, men kan inte bestämma mig för om jag ska ta med allt till gückelträningen eller om jag ska svänga förbi här innan bastun?! VELMAJA. Är ju en massa alkohol som ska släpas med i såna fall..
Jag ska cykla på my new bike för första gången idag! Cykelgubben blev tvungen att skruva loss styret för att få plats med den i bakluckan. Självklart kunde jag inte få tillbaka det själv, har inga såna verktyg, så Tom fixade det igår. Så tamejfan, idag ska det cyklas :D Nehej, om jag kanske skulle klä på mig?!

wooow


2010-04-17 @ 01:03:43

Clash of the Titans, jag äääälskade den, riktigtriktigt bra!
Tom skuttade nyss hem, och jag ska gå & lägga mig. Måste upp i tid imorgon, samling klockan 12 för en hel lördag fylld med Bäbi6-bus :) Måste bara komma på en fulvinslek... Och vad jag ska ha på mig imorgon kväll när vi ska ut. Problem man kan ha alltså, hihi!
Godnatt på er!

äntligen fredag


2010-04-16 @ 08:35:09

den här veckan har bara svischat förbi! Känns som det nyss var söndag! Beror nog på att jag har fullt upp hela tiden. Kom inte hem förrän halv sju igår, lagade mat sen somnade jag, haha! Är redigt utvilad idag, det är man jämt om man vaknar innan alarmet, skulle egentligen sovit fortfarande :p Får se hur pigga resten av klassen är, det var ju kravall igår. Jag orkade inte köa för biljett eftersom vi fick förköp med festeriet till lördagen. Idag blir det skolan till tre, sen ska jag ut på Tornby; Maxi, Telia och hämta ut min mobil, leta runt i alla skoaffärer efter converse i min storlek. Blev lite strul med skorna, jag & två till hade för små fötter så vi måste leta efter skor i vår storlek för det fanns inte att beställa i alla fall. Annars kommer vi se lustiga ut, om alla andra har skor i festeriet utom vi, hihi :p
Senare ikväll ska jag på bio med Josef & Tom (vi har ju blivit värtsa filmentusiaster!), vi ska se Clash of the Titans i 3D, är nog en riktigt Liza-film, så kommer säkerligen vara gryyyym, haha! BYEBYE

jag är med cykel igen!


2010-04-14 @ 17:17:56

Ja, så himla skönt. Jag, Louise, Jonas & Johan var ut till Bergslussar och köpte oss varsin bike idag efter skolan. Ska bli skönt att kunna cykla, även om jag har ganska nära till det mesta :P
Ont ihuvudet och känner mig lite småirriterad på grund av ingenting speciellt, ska ut & springa nu, hopaps jag är på bättre humör efter det. Fast en tur i solen komemr nog göra mig gott, höhöö, hejdå!

full av energi!


2010-04-13 @ 11:31:37

Kan bero på att jag tog sovmorgon och missade dagens enda föreläsning.. Men nu är jag i alla fall jättepigg :D
Har gått vidare med sponsarbetet, men ingen jag ringer är där dom ska vara så har inte fått fram nå vettigt än.
Ska i alla fall på möte med Bi6 om en halvtimme, sen ska jag iväg och träna! Eftermiddagen tänkte jag spendera hemma här och städa, hunden drar in en jävla massa grus  så det bara knastrar under fötterna när man går.
Jag & Lollofis var ut till Jysk igår, jag köpte utemöbler till balkongen, skitskönt, vet jag var jag kommer sitta och plugga när det blivit liiite varmare. Nu är det hel ok när solen ör framme, men när den går i moln fryser man ju arslet av sig, hihi! Nej nu ska jag packa ihop träningskläderna, tjolahopp!

tondöv


2010-04-12 @ 20:24:27

Gückelträning idag, haha, jag trodde inte det skulle vara så komplicerat att sjunga litegranna! Nog för att det är skitkul, men hur jävla svårt som helst :P Jag är verkligen inte minsta lilla musikalisk! Därför är det tur att vi har ett par stycken i gänget som vet & kan mycket, tummen upp!

Ååh, jag saknar min cykel :( Det är så jobbigt att hitta en ny, den var ju så braaaa!

HEJDÅ


haha, crazy


2010-04-11 @ 20:25:05

Gårdagen. Var ska man börja? Haha, var verkligen gaaalet! Vi tjejer i klassen har faktiskt sjukt kul tillsammans när vi partajar, alla är lika vilda & galna :D

Idag har jag, och skäms över det också, bara legat i sängen. Inte varit ut alls i det underbara vädret! Är faktiskt inge bakis alls, bara trött. Och slö :P Och så har jag kollat på typ en miljon avsnitt av project runway, haha! Kommer somna när som, har inte sovit bra på flera nätter nu. Tur att vi har sovmorgon imorgon! HEJDÅ

friday night


2010-04-09 @ 20:20:07

Jag var faktiskt ut & sprang 5 km, duktigt av mig va? Sen, Elli, gjorde jag dom där "rumplyftgrejerna" när jag kom hem, haha, Freas hund satte sig och kollade på :P
Har kollat på två Project Runway och ätit fiskgratäng (som tyvärr var köpt, men jag ska fan prova göra egen nån dag!). Duschade precis och är typ klar för att bege mig, ska hämta upp Brosef (haha) om en kvart. Hoppas bara jag minns hur jag kom dit, jag är sämst på att hitta, glömmer alltid vart jag kört :p
Filmen är väl typ 2 timmar lång, vill komma hem i tid så jag orkar upp imorgon, ska tvinga mig själv iväg till gymmet runt tio. Ett är det samling för gückelträning, oppps, jag har glömt lära mig texten till en av dom nya låtarna, kommer jag få skäll, hihi! Är sjuktpeppad inför imorgon kväll, vi ska prataja med grabbar från D-sektionen, haha datanördar alltså. Tror det kommer bli en fartfylld kväll, vi är rättså härjiga av oss, vi söta små snälla Kb-brudar ;) Nej nu ska jag sticka iväg, tjolahopp!

tjolahopp!


2010-04-09 @ 16:14:11

Låg i sängen och kollade film till halv två idag, sååå skönt :D Var ut till Tornby med Josef en sväng, handlade på maxi & sen var vi förbi vid systemet också. Blir partaj imorgon ändå, typ alla härliga brudar i klassen ska med, så då kunde jag inte banga kände jag, haha!
Nu ska jag ut & gå en sväng, är friskt och skönt ute. Tränade inte imorse eftersom jag hellre låg kvar och slappadse i sängen, slööfis is my name :P
Nej dags att pallra mig iväg, tudeliluu!

smeeeeeks smeeeek


2010-04-08 @ 12:18:43

Idag smeeektes det tenta. Så säger folk här " jag smekte tentan". Jag tycker det låterskitfult, men det fastnar, haha! Alltså, det betyder att man "ägde", "köttade" eller helt enkelt gjorde bra ifrån sig.
Sitter med färg i skallen, har sett färjävlig ut i den regionen ett tag, världens utväxt!
Ja just det, tentan, den gick faktiskt helt OK, en uppgift som skulle vara lite svårare tycktye jag var ganska enkel, så om jag har rätt på den känner jag vittring på en liten 4a, har jag däremot fel så hänger det på håret om det ens blir en 3a. Det som är så jobbigt med alla mattetentor, är att det är så sjukt lite poäng det handlar om, så missar men en uppgift är man kööörd! Men nog om det, nu är den över i alla fall! Om det inte går vägen går den igen i juni, hihih!
Ska som sagt iväg med Magnus och ragga moneymoney till festeriet och ikväll ska jag träna! Imorgon blir det träning och slappa hela dagen, på kvällen ska jag & Josef på bio, ska se Alice i underlandet! Lördag är det fest men jag är inte riktigt sugen så får se om det blir en hemmakväll och ladda upp inför sista läse-p för året :D På dagen ska vi ha gückelträning i några timmar, sen har vi en fulvinsstation för KrogVet (också ett festeri) som invigs på lördag.

Shiieet, att jag snart tagit mig igenom första året?! Bara 4 to go! Nej sitter och väntar på att den där nörden Tom ska ringa mig en han verkar fatta lite trögt, hihi! Hejhopp på er!

nu får det räcka!


2010-04-07 @ 17:58:39

Räknat en hel del matte idag. Känns konstigt nog precis lika bra soim förra gången? Dock har jag lovat mig själv att KONTROLLRÄKNA imorgon, jag är sämst på det, hoppar alltid över det, fyyyy!
Nu ska jag lägga mig och mysa till en film eller två, förmiddagstenta imorgon! Önskar mig själv lycka till, hihi!
På eftermiddagen ska jag & Magnus och ragga spons, jag måste lämna in min mobil också, den har fått spel..
Fick samtal från Fagersta kommun idag, ska på intervju om två veckor. Skulle ju vara sweet med lite jobb i alla fall, kan jag ta några veckor hos far också så blir jag ju nästan rik?! :P
Nej nu ska jag göra annat, paajpaaaj!

nio timmar senare


2010-04-06 @ 17:44:04

Är faktiskt pigg nog för mer plugg ikväll, men ska först iväg en snabbis till Hemköp för att införskaffa nödvändig proviant, hihihi :P Idag kommer Frea tillbaka, skulle varit skönt att få ha lägenheten för mig själv ett tag till! Men hon flyttar tillbaka till Lund om bara några veckor så kommer bo själv i alla fall hela maj, ska bli ritkigt skönt. Även om det funkat jättebra mellan oss är det skönt att slippa bry sig om att plocka undan direkt efter sig & att gå omkring typ naken, haha! Nej ska kila iväg nu (snarare åka, hiih, liza <3 bilen) så jag får någon mat lagad och några övningstentor gjorda innan jag stupar i säng, byebyeee!

Back in Linkeboda


2010-04-06 @ 07:51:31

Ja har precis klätt på mig, ska iväg till skolan och plugga med Malin och några till :) Finns ingen frukost hemma, jag måste och handla ikväll! Kom hit runt sju igår, åt en matlåda mor skickat med sen låg jag och glodde på film hela kvällen. Gud vad jag har saknat min säng :P !
Det har hur som helst varit ett bra lov, har verkligen varit skitskönt att komma hem en lite längre tid. Har umgåtts massa med Elinor, henne gillar jag skarpt :) Mormor har jag också hunnit med en del, det känns bra. Kattorna också, ååh, dom är så sööta. Speciellt när dom snarkar och trängs i sängen!
Ska på möte med vår utbildnings studievägledare angående val av inriktning. Dock känns det som jag redan bestämt mig, har fått veta att det är enkelt att ändra i höst om man känner efter att ha funderat under sommaren att man valde fel. Så det ska nog bli bra det här också :) Nej! Nu ska jaag kila iväg, måste förbi Baljan, undra om dom har öppet? Måste ha fruskot och lite frukt så jag orkar med hela dagen, har tackvare min mami matlådor i alla fall, så lunch slipper jagh bry mig om :p Hejdå!

på sånt strålande humör!


2010-04-04 @ 11:05:58

Igår var jag lite deppig, ville inte tillbaka till Linköping; egenlagad äcklig mat, massa plugg, ingen rolig Elli eller gosiga katter. Men vi hade det så mysigt och kul tillsammans igår så nu är jag på bra humör, redo att plugga hela dagen (har "ledigt" till klockan tolv, sen kör jag på) och bege mig tillbaka till Linköping imorgon kväll. Måste tvätta lite kläder här innan jag sticker tillbaka, annars kommer jag få gå naken! Härligt väder, skulle allra helst klä på mig ordentligt och sätta mig på balkongen och läsa i solen. Men det får bli en annan dag. Nu ska jag hjälpa mami lite med föntertvättning. Jag får vända alla fönster, hon vågar inte för det kan finnas spindlar :P Hejhopp på er!

hejhopp!


2010-04-02 @ 16:19:04

Redan fredag, har varit hemma en hel vecka nu! Känns som jag haft fullt upp hela tiden men det är skönt :) Har umgåtts jättemycket med Elli, vilket gillas massa :D Men idag har jag jpbbat hos far hea dagen, ska sätta mig med envarren nu i någon timme. Blir lugn kväll hemma med la familia :) Papi frågade om jag inte kunde plugga här hemma och åka ner till Linköping typ på onsdag (tentan går på torsdag). Så nu är jag frestad att stanna lite längre, men orkar inte bestämma, tar det som det kommer på söndag! Skulle vara skönt att vara hemma lite till, som mitt schema ser ut för resten av våren så kommer jag nog inte ha tid att komma hem förrän terminen är slut..
Imorgon är det utgång som gäller med Elli, Anna & Sandra. Vi ska ut i Västerås, ska bli jättekul! Vet inte hur länge sen det var jag var ut här hemma!? Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet, sen ska jag pilla med min festerist-overall, lär få det gjort innan jag kommer tillbaka till Linköping, alla andra är typ klara :P Hur som helst, byebye!

torsdag


2010-04-01 @ 10:22:09

Tenta om en vecka, så nu tar jag mig själv i kragen och det blir matteplugg i 3,5 timme nu fram till klockan 2. Då ska jag & Elli iväg och träna, sen till Fagersta en sväng :) Ikväll blir det mys med Pellan & Anna, i like it!
Men som sagt, nu ska jag bråka med integralerna litegranna, tudeliuluuu!

RSS 2.0