tvättdags


2010-02-28 @ 19:00:31

Kom på att jag bokat tvättstugan ikväll, har MASSA tvätt. Har ju fortfarande tvättmaskinen kvar men känns inte bra att tvätta sängkläder & handdukar där för dom måste tvättas i högre temp. Har hur som helst packat ihop all tvätt och ska bort till tvättstugan nu. Sitter och pluggar cellbiologi, har fått tips från äldre studenter att utgå från alla bilder föreläsarna visat & lära sig att kunna förklara vad som händer på bilderna. Får väl se hur det går, sjukt många bilder :P Ska ju tvätta till klockan tio, så har ju några timmar till på mig, nej nu måste jag springa iväg, hejdå!

ca 20 min senare


2010-02-28 @ 09:57:02

Vilken fåntratt jag är, campushallen öppnar inte förrän 12 så jag fick snällt cykla hem igen, haha! Idag är jag dock på bra humör, så jag sjöng hela hemvägen också,  tss :P Ska göra lite frukost sen blir det envariabel tills klockan tolv, tjohhoo

Okejdå


2010-02-28 @ 09:25:59

halv nio var kanske att ta i lite, men är i alla fall vaken nu. Ska bara stoppa i linserna sen beger jag mig till gymmet! Har rejäl träningsvärk i mina vader sen gårdagens träning. har förresten kommit på vad jag ska klä ut mig till på lördag, haha, känner mig verkligen påhittig o orginell, eller inte.. Haha hur som helst, bäst jag sticker iväg nu, jag har massor jag måste få gjort idag :D


grejen är den


2010-02-28 @ 03:10:55

att både i torsdags & ikväll har jag fått höra saker som egentligen borde göra mig jävligt glad, men jag känner bara att det är som upplagt för att bli besviken.

På tal om annat, jobbandet ikväll har gått jättebra & jag och Lollofis har haft riktigt roligt, alla trevliga festerister vi fick guida in. Även om det blev lite problemas med vakterna ett tag, men vi ordnade upp det, spännande faktiskt! Vi slutade redan ett så har dansat & umgåtts lite med alal fyllon, hihi. Nu ska jag sova, eller försöka åtminstone. Imorgon ska jag upp halv nio för att sticka en sväng till gymmet. Ja, nu tror ju alla (Lollofis) att jag inte kommer komma upp så tidigt. Så bara för att visa att "HA, det kan jag visste!" så ska jag upp om exakt 5 timmat och 53 minuter. Hopaps jag. Kanske halv tio. Nej. Halv nio. Så det så! Godnatt

Förresten, vill ni höra en ganska hemsk sak? Jag har druckit minst 1 gång varje vecka detta år. Jag längtar till tenta-p kommer & med följer lugna och sköna helger. Eller ja, två sköna helger, 20 mars är det tackfest, 27 mars vårfest och sen är allt igång igen. Pjuuu, det är jobbigt att vara student ibland :P


har ändrat mig


2010-02-27 @ 18:49:36

Jag gillar slask, det går äntligen att cykla!

Jag & louise fick nytt uppdrag inför kvällen, vi har hand om VIP ingången där alla festerister & fadderister kommer in, ska bli kul! Ska strax iväg & möta upp Tove, byebye!

smält snön, smält!


2010-02-27 @ 12:11:14

Blää, det är helt grått & slaskigt ute, uussccch :(

Sov 12 timmar inatt så jag bör orka med Snuttefilms-jobbandet ikväll, 20.00-03.00! Men ska först vara duktig, jag ska möta Louise på campushallen om 40 min för att gymma. Sen ska vi vidare hem till henne & plugga envariabel tills dess vi beger oss till Strandgatan 2, där kvällens festligheter utspelar sig. Ska faktiskt bli ritkigt kul att jobba, så jag ser fram emot kvällen. Jag såg förresten en massa filmer igår, men bara 2 var riktigt bra; The princess and the frog och Law abiding citizen, tycker ni ska se dom :p Nehej, nu ska jag leta rätt på mitt liu-legg, träningskortet är registrerat på det, blir problemas om jag råkar slarva bort det, hejhopp!

bokrea!


2010-02-26 @ 14:18:44

Jag är extas för tillfället, har beställt hem 7 böcker för bara 189 (!) kr, det är ju bokrea nu. Helt underbart, jag har verkligen inge böcker att läsa, har fått spel vissa kvällar när allt man vill är att krypa ner i sängen med en bok. Så nu får jag vänta ett par dagar men mitten nästa vecka bör dom komma, wiiiie!

Jäklar. Jag skulle ju ha pluggat egentligen. Nu kryper jag ner i sängen & slår på en film istället. Fyyy

fredag. igen.


2010-02-26 @ 13:00:37

Veckorna går verkligen skitfort! Var som sagt kravall igår, vi hade förfest hemma hos Erica, åt pizza & dansade. Var jättekul. Drog vidare till Kårallen runt halv tolv, var typ bara pateter & andra TBIare där då :P Dom flesta i klassen jobbade i barerna, vi som inte gjorde det dansade arslet av oss. Men jag tröttnade ut & begav mig hemåt ganska tidigt, eller tidigt & tidigt, kom hem runt halv tre. Hur som helst, sov ut imorse, klev upp halv tolv. Mår toppen, inge bakis alls. Ska sätta mig & räkna matte sen läsa lite mikrobiologi. Idag blir en pluggfredag, tentaP är på ingång så lika bra att sätta fart! Imorgon blir det som sagt jobb på galafesten, plus att vi kommer få den mat dom äter på galamiddagen, mumms! Förresten, det är plusgrader ute & fåglarna kvittrar. Kanske bli vi äntligen av med all jävla snö?! Skulle vara härligt! Hejdå

mitten på veckan


2010-02-24 @ 15:26:08

och jag är utmattad! Somnade flera gånger på sista föreläsningen, pjuuu!
Skulle egentligen pluggat matte i skolan med lite folk men alla var helt döda så vi gav upp den idén. Ikväll är det filmvisning på SF, Snuttefilmen. Är vår sektions stora fetshelg/vecka nu. Inleds ikväll med att alla deltagande lags filmer visas på SF. Så ska dit & kolla den tidiga visningen klockan sex. Om jag inte somnar. Fick biljetten gratis så känns inte så jättetvunget att gå :P Imorgon blir det 6 timmar matte & sen kravall, wiie! Nu ska jag rota fram något gott & laga mat. Byebye!

hejhopp!


2010-02-23 @ 14:59:43

Föreläsning åtta till tolv, sen hem och laga god mat, jag har nu 3 rätter som jag faktiskt är duktig på, hihi! Har skrivit klart riskbedömingarna för dom tre sista mikrolabbarna också, skönt att ha det gjort, får bara hoppas jag inte missade nå kemikalier bara. Nu tänkte jag försöka räkna lite envariabel, skulle egentligen iväg & gymma med Louise med hon är sick så jag går på freepower ikväll istället. Tom, my number one pluggkompis, är borta hela veckan så känns lite segt att ta tag i matten själv. Orkar inte bege mig upp på campus där folk från kassen sitter och pluggar, så skönt att sitta hemma i långkallingar och tshirt, hihi! Jag fick förreten 3500 kr av Uponor i stipendie för att jag pluggar. Kändes verkligen behövligt, då saldot på mitt buffertkonto börjar bli lågt :P Nej nu ska jag försöka få lite gjort. Tror den här veckan kommer gå lika fort som förra, längtar till Kravallet på torsdag, partiiiii :) Hejdå!

ny vecka


2010-02-22 @ 13:08:15

Helgen har varit fullspäckad och rolig :) Så skönt att få träffa Pellan, Ronnie var det väl också kul att se, hihi ;)
Vi har lagat god mat, partajat, gått på bio och myst, bra helg alltså!

Ny vecka som sagt, måste verkligen ta tag i allt plugg nu, bara 3 veckor kvar till envaribel tentan, magont! Ska ut & gå nu hade jag tänkt, är skitkallt med solen skiner. Sen försöka plugga lite & ikväll ska jag på intervju, är jättenervös för jag vill verkligen men vet att det är skitmånga andra som söker. Får bara vara mig själv & hoppas på det bästa! Nej nu ska jag ta tag i allt, den här veckan ska jag vara effektiv, få saker gjorda & helt enkelt vara duktig. På torsdag är det kravall som gäller och på lördag jobbar jag, Louise & Tove på eftersläppet för Snuttefilmen (vår sektions stora fest kan man säga). Vi ska sköta garderoben & insläpp, ska faktiskt bli riktigt roligt. Hejhopp, nu studdsar jag vidare!

friiiiday


2010-02-19 @ 18:48:10

Sitter på golvet i vardagsrummet med högtalare kopplade till datorn och dunkar bra musik. Tar en paus i städandet och tänkte passa på att störa mina grannar lite, hihi. Dom har så konstiga saker för sig på kvällarna, inte för att det är störande bara, hum, konstigt. Any way. Frea åkte precis ner hem till Lund, hon är ledig nästa vecka så jag blir ensam hemma. Fast inte i helgen, för just i detta nu är Pellan & Rååånnie på väg ner hit :) Håller på att städa så det är rent & snyggt när jag får besök! Råkade ha ner två tavlor (min städstil är aningens vild) och nu lyckas jag inte få dom att hänga rakt. Städa är så sköönt, musik och dansa omkring. Plus att det blir rent & luktar gott. Me like!

Vi har ju lite roliga planer inför vår mysiga helg tillsammans. Dom kommer sent ikväll så blir väl bara ta det lugnt framför tvn. Det första vi ska göra imorgon är att åka ut till Maxi, jag ska passa på att storhandla när Elli har bilen :p Har inte ätit frukost på hela veckan, har absolut ingen mat hemma, mitt kylskåp har aldrig varit så här tomt förut! Sen ska vi hur som helst ner på stan, Ronnie skulle handla kläder. Elli kommer frisera oss båda, jag vill ha tillbaka min lugg! Vi (Elinor) ska laga god mat och dricka oss kalasfulla på kvällen ;) Martin från klassen har korridorsfest så vi drar dit sen & förmodligen vidare till HG.  Synd bara att både Tom&Louise åkte hem nu i helgen, hade velat att dom skulle få partaja med oss virsbobor :P Nej nu ska jag sätta igång, så jag hinner äta innan det blir för sent, potatisbullar. Haha ritkig festmåltid så här en fredag ;) Som sagt, har typ inge mat hemma.. Hihi, tuudeliluuuu på er

äntligen en bra dag


2010-02-18 @ 17:48:32

Idag har jag varit duktig, jag känner mig nöjd faktiskt. Ok, visserligen skippade jag dagens enda föreläsning MEN jag & Tom har räknat matte i nästan 4 timmar och känns som det börjar släppa nu, jag börjar fatta. Har även läst ett och ett halvt kapitel i cellbiologin, fattar inte riktigt allt jag läser men jag läser ju i alla fall :P Kom nyss hem, jag & Lollofis var till gymmet och spände på oss ;) Känner hur jag kommer ha fin träningsvärk imorgon! På tal om imorgon, mina älsklingar kommer hit, eller ja, Elinor är min älskling, Ronnie är bara vårt lilla bihang :P Men jag tror, nej jag vet, att vi kommer få en riktigt kul helg tillsammans :) Nu håller jag på att laga mat, potatisklyftor får det bli. Ska avsluta min effektiva dag med ytterligare lite cellbiologi samt söka sommarjobb. Tuudeliluuu!

jag är sämst


2010-02-17 @ 16:56:08

När jag väl hittat en bra serie, bok eller på tv, så bara måste jag ta mig igenom den. Nu är det The Vampire Diaries. Jag är totalt jättekär i serien. Har snart sett igenom dom 14 första avsnitt som finns ute och jag kan inte sluta. Igår var jag i skolan, hem & kollade några avsnitt, iväg & tränade sen hem & somnade medan jag kollade på några avsnitt till :P Jag är hopplös! Skulle plugga både igår & idag innan träningen men det blir fan inte av. Behöver en rejäl spark i arslet.. Men har som sagt snart sett alla avsnitt som finns än så länge, kan jag kanske börja få lite vettigt gjort inom kort :P Ska laga mat nu, vid sju blir det lite step, häärligt :) Hejdå!


bakterier


2010-02-16 @ 15:11:45

Haha, vi odlar bakterier från oss själa. Det blir fina färger i plattorna i alla fall :P

Jag har varit sjukt trött idag. Imorse ville jag inte gå upp, men tvingade mig att kolla schemat, såg att det va envariabel fö vilket inte kan missas. På cellbiologin efter sov jag & Tom nästan hela tiden, haha! Sen fick jag en kaka av Thomas och blev överpigg istället :P Nu ska jag läsa lite cellbiologi, sen blir det freepower klockan 6. Egentligen behöver jag iväg till hemköp & handla men jag har typ inge pengaqr, hihi. Men även om jag haft det hade jag inte pallat det, snöar massa mycket & är inte skottat. Blää på vintern faktiskt. Nej nu ska jag se till att få nånting gjort, tuudeluu

lovely


2010-02-14 @ 15:35:37

Jag är på fruktansvärt bra humör idag. Kom in för typ en halvtimme sen, varit ute & gått 5 km spåret här i Rydsskogen. Det var riktigt härligt, solen sken, lagom varmt. Blev så glad & pigg av det! Nu ska jag städa undan här hemma, speciellt i mitt rum, blev så stökigt igår när vi fixade oss. Sen ska jag faktiskt plugga, jag måste. I alla fall minst 2 timmar. Resten av dagen ska jag bara mysa, har några filmer som verkar jättebra som jag ska se :) Tuudeliiluu

man måste bara älska det


2010-02-14 @ 10:00:09

Vilken sektion alltså! Så sjukt härliga, roliga och braiga människor! Gårdagens sektionsaktivas sittning var bästa på länge, jag har skrattat så himla mycket :P Och dansat. Och härjat. Fyyfaan säger jag bara :)

Vi skulle som sagt gyckla med vårt utskott, står bredvid Tom som är full som en kastrull & inte sjunger ett enda ord rätt, jag kan inte hålla mig för skratt och dör nästan, skitroligt! Till andra låten böt jag plats med Louise, klarade inte av att sjunga för jag skrattade så mycket, hihi!

Eftersläpp efter sittningen (som för den delen innebar världens godaste mat, mumms!), mest TBIare på HG, lite annat löst folk kom också men vem behöver andra när man har oss? :P Stannade till Stad i Ljus, sen begav sig jag & Lollofis hem hit. Kollade lite tv för vi va inge trötta, men somnade runt 4 tiden tror jag. Idag är jag pigg, inge bakis alls?! Solen skiner, känns som en härlig söndag. Ska försöka få någon att plugga lite envariabel med mig, men känner att det finns en viss risk för att dom flesta inte komemr vara särskilt sugna på att derivera & ha sig en dag som denna ;) Hur som helst, roligaste kvällen på länge, me like it! Hejdåå!

ironi


2010-02-13 @ 13:58:22

är lite min grej. 80 % av allt jag säger är på skämt, ironiskt, på skoj. Jag har nästan svårt att vara allvarlig. Och folk kan ibland få för sig att jag är dummare än jag är. Dum i två betydelser; dum som i lite efter & dum som i elak. Det gör inte mig något om folk tror jag är lite koko, jag har ju kul i alla fall och jag vet faktiskt att jag inte är det minsta koko egentligen. Men jag har märkt att tjejer är belägna att ta illa upp när jag är ironisk. Tjejer tål helt enkelt skämt mycket mycket sämre än killar. Tjejer säger " åh men liza, så kan du inte säga" eller tittar lite snett. Men det stoppar inte mig, jag fortsätter vara ironisk och bara mena 20 % av det som kommer från min mun. Sån är jag. Jag tycker det är roligt.

På tal om något helt annat så älskar tanter mig! Jag var ner på stan på förmiddagen & köpte ett linne till ikväll, både på vägen ner och hem började en tant prata mig. Måste vara för jag ser så genuint snäll och söt ut, eller vad tror ni?

Kom precis ut ur duschen, ska städa undan lite i mitt rum. Tom & Louise kommer om någon timme (Tom sa att han kommer om en timme = möjligtvis innan klockan fyra). Jag har lyckats bli vän med två personer som är 100 gånger segare än jag och jag vet att folk är ganska vana med att jag inte kommer i tid, men dom där två tar fan priset! Hur som helst, om dom kommer någorlunda i tid så ska vi plugga lite envariabel, sen fixa oss & bege oss mot HG för sittning & partaj :) Hejdå!

äntligen fredag!


2010-02-12 @ 16:46:13

Eller äntligen & äntligen, veckorna springer förbi som vanligt. Hinner knappt bli måndag förrän det är fredag igen :P Men har varit en ganska tuff vecka, har gått fulla dagar varje dag. Nu sist hade vi lab, massa bakterier höll vi på med, man känner sig lagom fräsch när man går från labbet, kryper över hela kroppen :P Ikväll ska jag ta det lugnt, är fest för två tjejer som fyller i helgen men jag pallar inte. Är ju sittning & HG imorgon som gäller, vill vara pigg till det. Så jag ska steka lite pannkisar, fixa hem lite bra filmer & bara vara. Imorgon blir det som sagt full rulle, ska först ner på stan på förmiddagen och leta efter nån tröja jag kan ha på kvällen, hem hit & plugga matte med Tom, fixa mig inför sittningen och sen är det röjj som gäller resten av kvällen :) Tror det kommer bli en kul kväll! Ska strax börja med mina pannkakor, det tar ganska bra med tid att steka en massa. Hejdå!

nejnejnej


2010-02-11 @ 17:38:09

Nu är jag irriterad. Har varit en bra dag annars men blev så sjukt trött på sista föreläsningen, frös gjorde jag också. Men en grej stör mig jävligt mycket. Jag blir arg. Tänker inte skriva vad det är som stör mig. Snarare en person. Jag blir så irriterad. Kanske är det så att man inte klarar av personer som är ens motsats. Verkar som det i alla fall. Kanske mitt annars dålig humör får mig att överreagera. Det är hur som helst tråkigt. Nu tänker jag laga mat sen plugga. Godnatt


inspirerad & peppad!


2010-02-10 @ 16:24:09

Vilken bra TBI-dag, jag är så enormt peppad & taggad att plugga nu! Har lyssnat på massa intressanta personer som berättat om allt kul & häftigt man kan jobba med. Det finns så mycket, nu har jag verkligen fattat hur jävla bred min utbildning är?! Och sugen på att doktorera blev man ju också.. En snubbe, kan han ha varit runt 35 år, har doktorerat, jobbat som postdoc & forskningsassistent och nu professor & forskare. Drog in 75 000 i månanden, är ju galet mycket pengar?! Men då har man haft några hundår innan dess, inga 40 timmars veckor direkt. Men ändå. 35 år & 75 i månaden?! Fanns fler som jobbade med riktigt häftiga saker, startat egna företag som jobbade med häftiga grejer. Ojojoj! Nu jävlar ska jag plugga arslet av mig så jag kan göra vad jag vill efter examen!

Sitter hemma hos mig med Louise nu, vi kom typ nyss hem. Ska iväg till HG & käka med sektionen, myyys :)

sisådär!


2010-02-09 @ 21:37:21

Nu har jag städat hela lägenheten, tvättat kläder, tränat & lagat massa matlådor. Då är det bara att lägga sig och sova, yäää :) 

Förresten, är ju TBI-dagen imorgon?! Hade jag typ glömt. Innebär en hel dag ägnad åt massa intressanta företag & personer som kommer och förklarar varför vi tekniska & kemiska biologer är så jävla bra att ha, hihi! Sen blir det buffé och sektionspub på HG efteråt, naaajs! 

Fan.. Jag som lovat Louise att skriva riskbedömningen för förra labben. Nu glömde jag visst bort det. Ooopps!   

idag är jag effektiv


2010-02-09 @ 17:13:19

Jajjemensan! Var på skolan från åtta till tre, varav tre timmar var hål som jag spenderade med näsan i matteboken. Sen jag kom hem har jag städat hela lägenheten, så jävla skönt att få det rent. Var inte stökigt egentligen, mest i mitt rum :P Men passade på att dammsuga & skura resten av lägenheten när jag ändå var i farten. Ska iväg och träna freepower om ca en halvtimme. När jag kommer hem ska jag ställa mig & laga massa matlådor; chili con carne ska det bli. Måste laga matlådor så slipper jag köpa mat på en vecka i alla fall, mitt konto börjar bli tomt och studiebidraget trillar inte in igen förrän om typ två jäkla veckor?!

Annars så är jag på strålande humör idag, det har bland annat Tom fått "lida" av, hihi. Jag fick skrattattacker under cellbiologiföreläsningen, men man mår bra utav att skratta, eller hur?! Fast nu är det så att jag behöver n spark i arslet av någon, jag har fortfarande inte öppnat varken cell-eller mikrobiologiboken?! Ronny Lock är aningen flummig så känns som föreläsningarna inte är tillräckligt, lär läsa också. Bara det att man har två böcker på runt 1000 sidor. Det är en jävla massa att läsa. Så därför bör man ta tag i det nu och inte veckan innan tentorna?! Jag skaläsa ikväll. Efter jag tränat. Och lagat mat. Ser ni så effektiv jag är?! Hihihohohho.
BYEBYE

tillbaka i Linköping


2010-02-08 @ 11:01:23

Galen helg hemma! Haha, det blev inte så mycket sitta hemma, ta det lugnt & slappa. Är faktiskt skönt att komma tillbaka till linkeboda, jag trivs med att ha egen lägenhet. Jättekul att komma hem & träffa päronen så här emellanåt men skulle aldrig klara av att flytta hem igen. Har fått mersmak för Linköping ;)

Sj suuuuuuuuuuuuger kan jag ju säga. Jag hatar tåg. Jag kommer dö nu utan bilen, men känner att jag måste vänja mig av med den, är så bortskämt & ostudentaktigt att sitta och brumma runt i den fina lilla golfen. Hur som haver, kom i alla fall hem tillslut. Nu ska jag laga lite käk, läsa igenom labbhandleningen & vid klockan ett bege mig bort till labben. Hejdå!

hemhemma


2010-02-06 @ 13:04:23

Jag var seg igår, fyfan. Kom hem runt sex och världsens godaste mat stod på bordet, perfekt! Spenderade kvällen med mor&far, spelade även lite tvspel med bror min. Idag har jag, mamma & mormor varit till Fagersta och inhandlat både det ena och det andra. Mormor är rolig :P

Nu ska jag slappa, ta en dusch och vänta på att Pellan ska komma hem från jobbet. Det blir partaj ikväll, inte riktigt helt pepp på det, torsdagens kravall tog på krafterna. Men det hinner nog ändras med hjälp av trevligt sällskap :) Vi sitter väl och förfestar lite här eller hemma hos Elli sen blir det folketshus senare på kvällen. Tror det kan bli riktigt najs faktiskt, ska ju få träffa Fialotta också, har saknat henne. Fast bara litegrann. Hihi! Nej nu ska jag hjälpa mamma packa ur kassarna. hejdå!

ingen röst


2010-02-05 @ 08:58:04

Jag sjöng och gapade alldeles för mycket igår. Men jävlans vad kul det var, alla var verkligen galna! :D
Snubblade in runt 4 imorse, vaknade efter 3 h sömn. Orkar inte pallra mig till föreläsningen, är egentligen inte så värst bakis, lite huvudvärk har jag allt men annars känner jag mig väldigt pigg efter en sån hård natt, haha! Slutade dricka vid 12 så ska köra hem runt två idag, borde vara lugnt. Ska bli ritkigt skönt att komma hem över helgen, jag saknar min mami&papi, hihih. Måste packa med mig det som ska hem. Och försöka sova lite till så jag orkar köra 3 timmar, kommer ta längre tid hem nu när det är sånt väglag. Tur att Alexandra ska med & kan hjälpa mig hålla mig vaken, i alla fall till Köping. Men därifårn tar det ju inte lång tid hem. Åååh jag vill hem & gosa med kattorna!

jag är så jävla ball


2010-02-04 @ 17:20:27

för ikväll ska jag gå på kravall & dansa i min fina overall, tralalallalaaa!!!

Fint jag fick till det med rimmet där ;) Lång dag i skolan, är ganska seg & trött nu men är pepp som bara den på party ikväll :D Ska lägga mig framför tvn ett tag och vila så jag orkar med hela natten. Och så ska jag ringa & tjata på Tom att han ska med! :P Äta är nog en bra idé, hahha. Drar hem till thomas runt 7-8 tiden.

Känner på mig att det kommer bli en galen kväll, and I like it ;D

Hörs imorgon, ska ju försöka köra hem någorsålunda i tid. Får se hur det blir med det, komemr väl staplainnanför dörren hemhemma sent imorgon kväll, hihih :P Hejdååå!

pluggandet gick väl...


2010-02-03 @ 22:03:49

sisådär! Det är ju roligare att prata strunt... ;P
Nu ska jag sova! Ladda upp inför morgondagens bravader, wiihoo!
Nattinatti

flummigt


2010-02-03 @ 13:18:09

Jag & Tom ska plugga matte nu. Vi håller på med gränsvärden och derivator. Derivera är kul, gränsvärden är bara flummigt; "ni skriver det ni vill ha, sen får ni det att bli så". Jaha? Haha är väl bara att nöta antar jag.
Känner att det är dags att ta tag i pluggandet, har i princip bara gått på föreläsningar och inte gjort något annat. Har en massa jag borde läsa igenom i cellbiologin, så ska väl försöka med det ikväll. Men det finns så mycket annat att göra; ska iväg ut till maxi och handla efter vi pluggat klart, sen så ska jag sy fast 3 nya märken på overallen så den är fin inför morgondagens kravall. Blir förfest hos Thomas med massa folk, haha, dom gånger vi varit hos honom och förfestet har alltid spårat ut, skitkul! :D

Hoppas det bli bättre väder till på fredag, tveksamt om jag komemr våga mig hem om det snöar och har sig. Det är så många småvägar man kör på och det är inte kul om det är värsta snöstormen. Men hoppas det blir bättre! Alexandra ska åka med hem i såna fall, hon bor i Köping så släpper av henne på vägen. Trevligt med sällskap! Nej nu ska jag plocka fram matteboken, tudeliluuu

shit


2010-02-03 @ 09:13:56

Det är snöstorm? Jag tror det har snöat hela natten också. Skulle tro att det blir dålig uppslutning idag på föreläsningen, folk som har långt kommer nog få det jobbigt att ta sig hit! Vad är det här liksom?! Det kan inte hålla i sig, då bryter jag ihop. Nej nu ska jag klä på mig & såsmåningom bege mig mot C4, byebye

velmaja!


2010-02-02 @ 17:39:56

CV skrivandet gick ganska bra, peronsligt brev blev också färdigt. Nu måste jag bara ha nå jäkla intyg på att jag pluggar det jag gör & dom betygen jag fått i kurserna hittills. Plus mina gymnasiebetyg. Sen kan jag söka sommarjobb! :D

Men nu till mitt lilla problem. Jag hittade en box med alla 3 säsonger av The Tudors på cdon, dom beställer hem från England. Var slut när jag fick tudors-panik senast man nu har dom fått in boxarna igen. Men jag vet inte om jag vill lägga 700 kr på det? Visserligen ganska billigt för 3 säsonger. Men ändå. Ganska rejält mycket pengar. Tänker bara hur mycket mat jag skulle få för 700 kr, ojojoj, eller hur många fester & kravall det skulle räcka till :P Men det går inte att få ner 2:a säsongen :( Jag har redan sett den förut men vill ju se den igen innan jag ser 3:an som jag inte sett förut :P Problematiskt. Får se hur jag gör. Damn it!


I am back!


2010-02-02 @ 15:30:42

Ja idag har jag mått riktigt bra och har känt mig mer som mig själv än jag gjort på länge. Har härjat runt med alla roliga grabbar i klassen, jag är studdsig igen :D

Var som sagt LARM, jag har raggat sommarjobb. Fått en hel del kul tips, visserligen är det säkert hundra andra som fått samma tips, men jag tänker försöka i alla fall. Men först måste jag få ihop ett CV, har aldrig skrivit ett förut.. Fick hjälp av en tjej på LARM som förklarade hur jag skulle lägga upp det och fick adresser till olika hemsidor där det finns mer hjälp. Så ska försöka mig på det nu i eftermiddag. Har bestämt mig för att söka alla möjliga sommarjobb, det ultimata skulle ju att få jobb på något företag som har lite anknytning till min utbildning. Men jag kommer behöva pengar, så vad som helst skulle sitta fint. Och tror jag kommer bli galet uttråkad utan något att göra i sommar. Så, önska mig & mitt CV skrivande lycka till nu! Heejdå

en hel del sömn


2010-02-02 @ 07:58:22

Jag somnade strax efter nio igår, skööööööööööönt!

slår näven i bordet!


2010-02-01 @ 19:26:28

Det snöar?! Igen?! Vafan, nej nej nej! Nu får det vara nog, jag vägrar pulsa runt i fem meter hög snö längre. dags för vår & sommar!

Lång dag i skolan, kom hem efter fem och gjorde varma mackor. Sen har jag bara legat till sängs, känner mig febrig igen. Nu tycker jag sjukdomen kan vara färdig med mig, höll på att dö på slutet av labben, hade typ feberfrossa. Usch! Ska duscha snart, äta nåt sen vill jag sova. Skulle kunna somna nu, men känns lite väl tidigt... Som tur är så är morgondagen inte lika lång och på onsdag är det bara en föreläsning. Sen är det visserligen LARM också, massa företag kommer till univeristetet och ger info om exjobb, sommarjobb, jobb :P Men eftersom är det är ett par år kvar tills jag ska göra exjobb för att sen börja jobba påriktigt så vettefan hur intresserad jag är av det hela. Men är några från klassen som jobbar med det här, bland annat Lollofis, dom är värdar & tar han dom företagen som kommer. Så ska väl gå runt till dom och se vad dom har för sig. Nej nu ska jag duscha, nattinatti

RSS 2.0