tisdag.


2012-02-21 @ 16:46:32

Idag har jag gjort en massa men inte fått någonting alls gjort. Konstigt. Men hela den här veckan faller bort, det får bara bli så helt enkelt. Snart kommer michael hem från skolan, jag har varit och köpt potatisgratäng och vin, vi ska ha mys-tisdag. Frrr. Maja är sur på mig för att jag inte leker med henne. Tur att jag lärt mig dricka vin, annars skulle våra myskvällar inte vara lika mysiga. Känns bara så puttenuttigt och romantiskt att dricka vin, hähä. Jag är hungrig. Och superfattig. Hatar januari/februari. Lika samma varje år. Får lite cash från CSN typ 16 januari, så ska man klara sig på det till 25 februari, skulle inte tro det va! Speciellt när man varit hemma över jul och nyår, första gången man handlar blir det sketadyrt. Usch och fy. Sen är jag & Michael lite fina i kanten när det kommer till mat, visserligen köper vi så billiga matvaror som vi kan hitta (dock inge jäkla euroshopper), men vi äter inte köttbullar och makaroner allt för ofta. Mer vanligt att äta potatisgratäng och lövbiff då istället, nästan i alla fall :P Varje fredag och lördag ska det va något godare plus att vi minst en gång mitt i veckan äter något godare (dyrare..). Dock tvivlar jag på att det finns ett par som äter så mycket köttfärs som vi gör, lasagne och köttfärssås avlöser varandra. Står mig upp i halse. MEN, blir ju så bra matlådor. Och billigt också. Intressant det här blev, känner jag! :P Herrå.

måndag.


2012-02-20 @ 11:47:24

Snutteveckan är här! Jag är så galet PEPP!!! Tänk att det var ett år sedan vi ordnade det, tiden går fort!
Jag fattar inte hur jag ska kunna fokusera på plugget, vill ha onsdag NU NU NU. Hela veckan är planerad, kommer bli fantastiskt skitbra.
Onsdag - middag med gänget innan filmvisningen (vår film är superbra, faktiskt, haha!)
Torsdag - lunch + starta fäästen hemma hos Mange & Jono, kröken kl 15, patetbastu därefter och sen kravall :D
Fredag - middag hemma hos Tobi, patetpub i gasquen
Lördag - träffas hos mig, dricka lite drinkar och klä ut oss (vi har valt den lilla sjöjungfrun som tema, jag är Ursula, moahaha!) sen gå på galasittningen, eftersläpp med Fibes, oh Fibes på scen.
Så ni förstår säkert att sitta ner och försöka plugga är ganska svårt när jag längtar så galet mycket? Haha! Men försöker plugga i alla fall. Ratattaaaa, hejdå!

RSS 2.0