spelar ingen roll vilken dag det är


2011-04-28 @ 16:37:22

När jag är hemhemma har jag semester! Woop. Därför jag inte bloggar alls medan jag är hemma, har annat kul jag sysselsätter mig med. Har haft två toppenveckor här hemma, vill inte ner till Linköping (as always när jag varit hemma, väl i Linkeboda saknar jag inte Virsbo. Allt för mycket. Haha!). Har varit till huvudstaden och fått fina grejer inhandlade, hälsat på min bästa Pattis i sin nya lägenhet, middag med brudarna och en massa träning! Har motionerat alla dagar sen jag kom hem förutom i tisdags. Får hoppas jag kan hålla igång med det även hemma i Linköping. Imorgon bär det av till Uppsala för valborgsfirande. Först var jag aspepp men nu är jag mer "meeeh..!", typ. Vill inte dricka och äta massa onyttigt (det blir ju alltid så när man festar..) nu när jag varit så duktig i tre veckor. Men! Hela maj är galet?! Nästa vecka är det fest ons-lör. Veckan därpå är det dags för SOF, tors-lör. 16000 studenter från hela Europa kommer till Linköping, kommer bli superkul! Och veckan därpå är det fest tis, fre och lör. Pjuuu! Är ju det allra sista festerna som festerist, Bi6:are. Känns som man ska njuta av det och vill ju inte missa något. Sen kan man ju vara nyttig och vara nykter. Tyvärr är det helt ärligt inte lika roligt då :P Tragiskt, men sant! Nåja, bara att tagga till, vet att det kommer bli episkt. Hur skulle det kunna bli någe annat liksom?! :D

lördag.


2011-04-16 @ 11:27:03

Yääs, påsklov i två veckor nu, NAJS :D
Har precis varit ute och sprungit 5 km, jätteskönt var det. Ska käka lite frukost nu. Håller på att tvätta kläder tills jag ska åka hem, men alla verkar ha försvunnit?! Hittar typ ingenting, jätteknäppt. Hur som helst, åker hem tidigt imorgon. Ska bli skönt att komma hem, mina planer är att slappa, träna, plugga och umgås med bra folk. Sen vill mor&far hitta på roligheter, jag vill att vi ska åka till Stockholm och bo på hotell och bara chilla. Hoppas jag kan övertala dom! Dom vill till Sälen, det funkar väl det också :P Var på bio med Malin igår, Water for elephants, OMG OMG OMG! Så himla bra! Vi satt och snyftade som små barn :P Se den! Sen var vi till [hg], Thomas joinade oss också, jag drack cola. Haha tror det är första gången jag köpt alkoholfritt på krogen :P Men det är ju kanppt nån idé att träna om jag ska dricka en massa hela tiden. Höhö.. Idag ska vi på Chalmers spex, Malins syster som pluggar på Chalmers är med och arrangerar deras spex, så vi ska dit och kolla sen på sittning efteråt, ska bli väldigt trevligt :)
Nää, ska bli asnajs att komma hemhem i hela två veckor typ, fredagen innan valborg bär det av mot Uppsala med sniiiiiggaste Bi6, är jättepepp faktiskt! Sen verkar det vara mycket folk från Linköping som ska dit, komemr bli ruuligt. Dags att duscha nu! Herrå.

torsdag.


2011-04-14 @ 14:16:50

Veckan går snabbt. Jag ligger en dag efter, måndagen var som söndag för mig så idag tror jag det är onsdag fast det är torsdag. Knepigt eller hur? Ledig resten av dagen, ska tvätta, laga mat & ut och springa. Var och simmade 60 minuter med Malin igår, sen var vi ner på stan och åt jättegod sallad, det var trevligt.
Är ur form, behöver verkligen lite ledighet nu, sova ut ordentligt, är dödstrött varje morgon. Bara två föreläsningar imorgon sen tackar jag för mig och tar ledigt i två veckor, ska bli så himla najs! Men ska försöka plugga två timmar varje dag när jag är hemhemma, kommer ha igen det som fan i tenta-p. Så får hoppas jag kan tvinga mig själv till det. Blahaaa, lite så känns det. Nähä, byta om och springa en vända kanske?! Hejdå.

bästa helgen på länge


2011-04-11 @ 14:43:01

Fyfasiken så kul jag har haft den här helgen. Och det märks i kroppen, är helt skakis.
Mina inneboende för helgen kom runt lunch i torsdags, dom var kalasfulla men sjukt trevliga. Vi har haft superkul tillsammans hela helgen. I lördags jobbade ju Bi6 på Kårallen, det var najs. Vi belv bjudna till d-groups bastu igår så det blev en ganska spårad söndag :P Kom hem runt nio och dog i sängen typ. Hade inte sovit på 37 timmar då, ahha. Så blev 15 timmars sömn inatt. Kommer sakna mina Lundapojkar, dock blev jag & Malin bjudna att komma ner till Lund när som helst och partaja med dom. Skulle vara kul att göra det!
I veckan blir det plugg och träning. På lördag ska vi på spex, Malins syster pluggar på Chalmers och är med i deras spex, dom kommer hit så vi ska se på den sen joina på sittning efteråt. Ska bli kul! Nästa söndag åker jag hemhem och stannar hemma i två veckor! Alla på tekfak är lediga påskveckan och veckan därpå är det omtenta-p men eftersom jag inte har några tentor då så blir det två veckors ledighet. NAJS! Hejdå.

torsdag


2011-04-07 @ 08:11:59

Jag kunde inte somna igår, sen vaknade jag och kunde inte somna om. Irriterande! Men nu när jag gått upp, duschat och ätit frukost, ja, då är jag trött igen. Pfft..
Fullspäckad dag: möta upp mitt utlandslag som ska bo hos mig, hjälpa dom hitta/handla lite grejer, möte med Bi6 om jag hinner, sitta på kröken, gückelträna, sittning, mellanfest hos Thomas och sist men inte minst kravall. Jag är pepp! Herrå.

tisdag


2011-04-05 @ 21:36:29

Dagarna går fort förbi! Har haft en superduper trevlig helg. Jobbade [hg] i fredags, gick smärtfritt, hade kul. Lördags hade jag & Malin roligt. Vi solade. Vi åt mat. Vi drack och sen gick vi till [hg] och festade bäBi6! Väääldigt najs.
Kommit hem efter åtta både idag och igår. Lite segt. Imorgon går jag 8-12. Sen ska jag fixa saker. Massa saker. Min nya vänner från Lund kommer runt lunch på torsdag. Då ska vi först lämna deras grejer här, sen sätta oss på torsdagskröken, lite sittning följt av mellanfest & avsluta Kravall. Frrfrrfrr, låter som en bra torsdag. På fredag är det badhusfest. Det ska bli kul. Sen firar vår sektion 15 år med finfin sittning. Jag & Malin ska smita iväg på festerifest efter sittningen, hihi.. På lördag jobbar vi på Kårallen, ska bli kul att jobba igen. Sista gången som festerist. Gammal nu. Herregud. Hejdå.

lördag.


2011-04-02 @ 13:21:48

Kom hem 04.30 imorse, men gick bra att jobba. Var lagom med folk, och en del lustiga människor som stod för underhållningen :P Vaknade för några timmar sen. Ska snart iväg och hämta upp Malin, vi ska ut till bolaget sen ska vi och sola så vi blir bruna och fina (troligen röda). Ikväll ska vi uuuut. Men vet inte bara vart. NH eller [hg]. Det är frågan det. Ryd eller nere på stan. Stor fest på NH, men, ligger ju som sagt nere på stan och inte riktigt roligt folk som brukar gå dit. Vi kommer ju in gratis på båda ställena, i värsta fall får vi ta en runda och kolla läget. Höhö. Halva Bi6 jobbar [hg] ikväll, kul att terrorisera dom. Så det är bara jag & Malin som ska ut. Verkar vara dom enda på hela tekfak :P Men vi kan nog roa oss själva, med våra sociala skills så får vi roligt med vilka som helst. Bara vi bestämmer oss för vart vi ska :P Herrå.

fredag


2011-04-01 @ 16:31:53

Hade bara en föreläsning idag, men skrev lite labrapport med Johantoan. Var till [hg] igår och käkade & kollade på Kristian Anttila med massa trevligt folk. Det var najs. Har skrivit mer labrapport nu, ska strax laga lite kääk. Ikväll jobbar jag på [hg], sista passet den här våren. Och jobbar sena passet, så blir bara sju timmar, tillskillnad från de andra stackarna som börjar tidigare och jobbar nästan elva timmar. Men det är hyfsat kul, så funkar ju. Kanske sova en liten stund innan jag ska iväg också? Får se!
Haha, jag får "besök" nästa vecka, D-group behövde fler utlandslagsfaddrar. Deras tävling är en darttävling, massa med studenter från Lund, Luleå, Uppsala, Stockholm och Götet kommer hit och behöver någonstans att sova och någon som tar hand om dom lite. Så Rax frågade mig och helt plötsligt har jag sex karlar från Lund som ska bo hos mig tors-sön nästa vecka. Haha! Men det ska bli kul, Bi6 har ju inget lag eftersom vi jobbar på lördagens fest men nu får jag följa med på lagsittningen innan kravallen på torsdag och annat smått & gott. Och det är ju alltid najs att lära känna nytt folk. Näähää, mat kanske?! Hejdå.

RSS 2.0