förfaaaaaaaaaaaaaaan.


2013-03-14 @ 13:48:39

Jag har fortfarande inte kommit ur den här jävla skitsvackan jag är i. Allt bara krånglar HELA TIDEN. Nuär jag ledig, vill kunna njuta lite efter ett läs-p som varit döjobbigt. Men nej då. Under några dagar i februari hann jag ha sönder mobil, cykeln ger upp, få böter och pucko kör sönder ena backspegeln. Nu är bilen inne på verkstaden för att byta den ena backspegeln samt både framdörrarna som blivit rostiga på grund av fabriksfel (går liksom på garantin). Jättehärligt kan man tyckta, men bilen skulle varit klar i tisdags.. Den är KANSKE klar imorgon eftermiddag men dom kan inte lova något. Jahaja, jag som måste åka till Virsbo med katterna (planerat att åka ikväll efter jobbet) innan vi åker utomlands nästa tisdag. Nu blev det besvärligt.. Blir erbjuden, efter många samtal med verkstaden, en gratis lånebil över HELGEN.. Hjälper ju inte så jävla mycket när vi åker utomlands i två veckor. Så antingen får vi åka tillbaka hit till Linköping och byta bil på måndag och sen åka till Arlanda härifrån, men det kräver ju att bilen faktiskt är KLAR då. Vilket jag inte skulle sätta mitt liv på att den är med tanke på att den skulle varit klar i förrgår. Dom verkar bara höfta när dom gissar dagar och tider på verkstaden. Annars får vi låna mor&fars eller brors bil till arlanda, dom åka och byta, vi måste sen möta dom i västerås efter vi kommit hem från semesern. BLÖÖH.. Så nu är det en 50 minuters promenad som väntar för att hämta lånebilen (tar minst lika lång tid med buss, måste byta buss typ 4 gånger så SÄMST). Kan ju tillägga att jag är sjuk och redan har cyklat till andra sidan stan för att hämta ut mitt dykcert! Kan säga att jag är ganska bitter just nu...

jag vet inte vilken dag det är?


2013-03-12 @ 10:17:51

Jag har gått och blivit sjuk. Inte alls roligt. Ligger hemma i sängen med snor överallt, ont i halsen och feber. Ska bli riktigt fint att skriva tenta följt av jobb i eftermiddag/kväll.. På torsdag har jag bokat tid till frisören, tänkte göra något ganska drastiskt, nåja, annorlunda i alla fall. Lite förändring. Svider i plånboken men känner att jag tänker unna mig det ändå. Om jag inte hinner fega ur innan det vill säga. Sista tentan idag. Ska nog möta upp Otto & Jesper i skolan och luncha innan tenta time. Om jag orkar, ligger ganska bra i sängen just nu.. Men måste ju ändå iväg till tentan så kanske lika bra att komma upp. Blööh. Trodde det skulle vara lugnt i morgon men har möte med handledaren i en av kurserna imorgon klockan 08.00 sen måste vi skriva klart vår sista rapport.. Men efter det, då ska jag hem och städa & packa! LÄNGTAR, ska bli kuuul! Bilen är inne på verkstaden, dom byter framdörrar och ena bakspegeln. Framdörrarna på grund av fabriksfel, har blivit bukligt och rostigt så fint att få det fixat på garantin. Bakspegeln på grund av att någon körde in i den så den trillade av. Haha. Men saknar bilen. Är förbannat bortskämd med bilen men fattar faktiskt inte hur folk pallar hålla på att åka tåg och skit när man ska nånstans. Men som sagt, är ju bortskämd som alltid haft bilen..
Måste förbi dykcentret och hämta mitt certifikat så jag kan dyka i utomlandet. På tal om utomlandet. Jag & Malin funderar starkt på att åka iväg på en weekend i sommar. Nånstans i Europa. Ingen turistresa, bara traska runt, käka mat & dricka en eller fem goda drinkar. Skulle vara dökul. Har börjat sakna Michael nu också, vill åka till Thailandet NU NU NU NU! Nähä, kanske ska gå igenom mina sammanfattningar och försöka sluta snora så mycket. Alicefrrr är gosig. Älskar att hon envisas att ligga på mitt huvud/ansikte med sitt fräääscha kastreringssår.. Mumma! Uhuu. 

lördag.


2013-03-09 @ 18:52:45

Mitt uppe i tenta-p, suttit med Otto på campus och pluggat mellan 9-17, vi var superdupereffektiva. Känns som allt börjar falla på plats. Tenta på måndag och tisdag. Onsdag blir det rapportskrivning. Torsdag städa, packa och åka hem till Virsbo efter jobbet :D Ska bli fint att komma hem till mamma & pappa, inte varit där sen januari, har verkligen varit fullt upp heeela tiden. Nästa läs-p blir det lugnare. Ångrar en aning att jag läst extra nu, men plockar bort en kurs nästa läs-p så det bli en mindre då istället. Gliiiida lite förhoppningsvis! Nu har allt löst sig med sommarjobb, kommer jobba hos Anki där jag till hösten ska börja exjobba, blir en liten smygstart under sommaren. Och projektet är döspännande, jag är så PEPP!! Ska bli obeskrivligt skönt att kunna fokusera och lägga 110 % på EN sak, inte 45 miljoner olika så som det är när man läser flera kurser samtidigt. Har ju ändå gjort det i fyra år till sommaren, känns som det är dags att komma igång på riktigt! Snart är det bara en vecka kvar till jag & Michael åker till Thailand, har nog adrig längtat efter semester och att få komma bort så mycket som jag gör nu. Är i behov av att komma bort och bara få ha det gött. Men har det lite gött i helgen (förutom allt plugg, som i och för sig är väldigt trevligt), Michael åkte till Norrland igår så jag är ensam hemma med kattorna vilket är jääävligt fint! Kommer så klart sakna min Michael men när man bor ihop är det inte ofta man har chansen att bara vara ensam. Och jag gillar/behöver få vara ensam emellanåt. Så det är fint just nu. Inte många pass kvar med mina "elev", efter vi är klara ska jag nog säga upp mig. Har varit alldeles för mycket dom senaste månaderna så försöker skala bort så mycket "onödigt" och bara göra det jag verkligen vill och har tid för. Alice opererades i tisdags, kastrering.. Märks inte alls på henne att dom plockat ut hennes livmoder och äggstockar. Är orolig hela tiden att hon ska slita upp såret när hon klänger/flänger/springer/rullar och har sig. Nä, nu blir det mörk choklad och en film eller två. En alldeles perfekt lördagkväll, om jag får säga det själv! 

RSS 2.0