så jävla bra!


2010-03-20 @ 14:54:35

Jag hade verkligen JÄTTEROLIGT igår, drack alldeles lagom så mår superduper bra idag!
Nej orkar inte dra allt kul som hände, men det blev en kväll att minnas ;D
Idag gick jag upp runt åtta, duschade och drog ner på stan till tio. Hade ju gett mig själv lov att spendera lite money på nya kläder, hittade ingenting?! Fast det gjorde jag ju tillslut, köpte en kavaj från Vero Moda, velat ha en hur länge som helst, snyggt både på krogen och i skolan! Köpte även en spetsklänning. När jag gjort det kände jag att jag hade spenderat tillräckligt. Men sen var dom bara där skorna med stort S, jag blev bara tvungen att köpa dom. Så nu är jag på galet bra humör, tänka sig vad lite shopping kan göra?! Är ju 70tals tema ikväll, men nu har jag ju en helt ny partyoutfit som måste användas, på med ett "hippie-band" bara sen är jag redo att köra igen! :D Lollofis & Tove kommer hit och gör sig iordning om en timme typ, fördrinken är redan halv sex utanför B-huset. Hoppas på bra mat på sittningen och ritkigt med röjj på eftersläppet, men alla biljetter är ju slutsålda så är ju några tusen som ska dit, wweeei!

HAHA, vill ni veta en kul grej? På väg ner på stan/hem från stan, så cyklar man under en bro. Eller ja två broar men det är bara en som har med min historia att göra. Det är hur som helst en säkert 20 m lång vattenpöl under den ena bron. Och den är djup. Ungefär 4-5 dm. Vilket jag inte var medveten om från början..
På väg ner på stan tog jag sjujävla fart och kom igenom utan att bli alldels för blöt. Tänkte prova en ny taktik på vägen hem; cykla sakta så det inte stänker upp en massa. Som den tek-fackare jag är borde jag insett att det var en dum idé. Halvvägs genom pölen stannar jag och blir tvungen att börja trampa, men det är ju så djupt så måste doppa ner hela fötterna för att få runt tramporna. Jag höll på att dö av skratt, skitroligt. Så nu sitter jag här och är blöt nästan ända upp till knäna, HAHAHAH!

Hejdå!

:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0