Snuttefilmen är över nu..


2011-03-01 @ 21:37:49

Det känns så otroligt jävla bra, helgen, festerna, ja allt gick över förväntan! Vi är så sjukt jävla grymma (tänker inte ens försöka vara ödmjuk!). Hårt arbete lönar sig, det har vi visat. Åh all kärlek till Bi6 <3 Så här såg veckan ut:
Torsdag: Börja riggas 11.00, full rulle till 20.00 när mina jobbare kom, ta hand om dom, se till att allt blir gjort. 22.00 öppnar vi, kaos i garderoben, kaos i shotbaren. Springa som en galning för att placera om folk. Förbannat grymma jobbare som jobbade på bra, klagade inte och var glada hela tiden. 03.00 stänger vi, 08.15 blir vår städning godkänd. Hem och sova
Fredag: Elinor kommer till halv ett, har fått sova 4 timmar ungefär. Sofia kommer lite senare. Vi går till Campus, genrep inför scenshow. 19.00 familjesittning på [hg], hem och somnar runt 00.00.
Lördag: Börja rigga 09.00. full rulle hela dagen, 15.00 kommer första gruppen jobbare som också ska servera på galasittningen. 16.00 komemr VI-ling som ska vara stand in för oss medan vi sitter med på finsittningen. Den börjar 18.00, vi sitter ej med, ska uppträda med vår scenshow först. Den går jättebra, helt skakis både före och efter. Sitter med på sittningen till 21.30, vaktgenomgång, sätta mig in i allt som hänt medan vi varit på sittningen. 22-03 jobb åpå festen.Allt gåt sjukt smidigt, Petter på scen, awesome. Sjukt bra spelning, nästan 1200 pers inne och kollar, röjj! Står med större delen av Bi6 på Baljangolvet kl 03.00 och kramas till Stad i ljus. Städning. Blir godkända 10.30 söndag morgon.
Söndag: Hem och sova till 15.00, sen väg och basta med älskade Bi6 plus några D-groupare som jobbade både torsdag och lördag. Dricka massvis. Fira att vi är awesome. Att vi lyckats med att anordna en av de största festhelgerna i Linköping på hela året. Från 23.00 minns jag nada. Kommer hem 05.00 på morgonen till måndag. Ska upp och labba, fortfarande full. Dör hemma här med Malin. Sover hela eftermiddagen. Sover till 12 idag,vi går upp och äter, somnar om till halv fem. Springer iväg på möte. Städar Bihålan. Kommer hem.
Det har varit den roligaste och samtidigt jobbigaste helgen i mitt liv, vi är 12 pers som ordnat fest/filmvisning/galasittning för 3600 personer. Det är inte illa. Vi har fått höra så mycket positivt från alla: pateter, andra festerister, random folk. Det är underbart!!!!!! Nu ska jag sova. Igen. Sjukt trött. All stress släpper. Slappnar av för första gången sen vi kom tillbaka efter julen. Åh herregud vad skönt det ska bli. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0